ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرفته شدن فضای درایو توسط ویروس

migmig3000
08-12-2011, 13:05
سلام.یکی از درایوهام چندوقتیه خود به خود حجم اشغال شدش داره زیاد میشه.من آنتی ویروس نود32 رو سیستمم نصبه.امروز درایو رو چند بار فرمت کردم ولی بازم یه پوشه ای باقی میمونه که اسمش رو پایین این پست میذارم.بعد از یه مدت چند تا پوشه دیگه هم ظاهر میشن و بعد شروع میکنه به اشغال کردن فضاش.وینوزم هم سونه 32 بیت.اگه کسی میدونه باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنه.ممنون

اسم پوشه:System Volume Information
پوشه دوم:$RECYCLE.BIN

از 125 گیگ درایو 100 گیگ رو اشغال کرده بود.توی این 3 ساعتی هم که از فرمت میگذره 3 گیگش دوباره پر شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
08-12-2011, 14:46
سلام.یکی از درایوهام چندوقتیه خود به خود حجم اشغال شدش داره زیاد میشه.من آنتی ویروس نود32 رو سیستمم نصبه.امروز درایو رو چند بار فرمت کردم ولی بازم یه پوشه ای باقی میمونه که اسمش رو پایین این پست میذارم.بعد از یه مدت چند تا پوشه دیگه هم ظاهر میشن و بعد شروع میکنه به اشغال کردن فضاش.وینوزم هم سونه 32 بیت.اگه کسی میدونه باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنه.ممنون

اسم پوشه:System Volume Information
پوشه دوم:$RECYCLE.BIN

از 125 گیگ درایو 100 گیگ رو اشغال کرده بود.توی این 3 ساعتی هم که از فرمت میگذره 3 گیگش دوباره پر شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام

1** اینکه ناد 32 اگه ویروس هم در کار بوده باشه کاری نمیکنه
2** اینکه این فضایی که داخل این پوشه ای که میگین مربوط به سطل آشغال هست که میتونین ظرفیتش رو کم کنین ( کافیه که برین روی سطل آشغال داخل دسکتاپ و راست کلیک کرده و Properties رو بزنین و بعد ظرفیت هر درایو رو ویرایش کنین یا اینکه کلا حذف کنین
3** پیشنهاد جدی میکنم که آنتی ویروستون رو عوض کنین تا اطلاع ثاونیه ، الان نبودنش با بودنش فرقی نمیکنه ، ممکنه به خاطر اعتماد شما بهش که آنتی ویروس دارین کار هم دستتون بده
4** اون ظرفیت 3 گیگ الان طبیعی هستش.
5** آنتی ویروس کاسپر اسکای رو بگیرین و نصب و آپدیت و همیشه ازون استفاده کنین ، اگر سیستمتون ضعیف هستش بهتره از نورتون استفاده کنین
6** ازین سایت بگیرینش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7** برای هر سوالی که دارین و نیاز به تاپیک جدید دارین فقط یکبار تاپیک جدید ایجاد نمایید ، بنا به دوره ی محدودیت شما اول تاپیک باید بررسی بشه و همون لحظه نمیاد که البته بعد از مدتی فعالیت مشکل حل میشه

Take Care:40:

SURIV
08-12-2011, 15:58
با سلام
کاربر migmig3000 با عرض پوزش شما اگه یه تاپیک هم بزنین دوستان جواتونو میدن الان اینجا دکتر اسمیت زحمت کشیدن جواب دادن تو اون تاپیک دیگه تون من چون این تاپیکو کامنت دکتر اسمیت رو ندیده بودم یه جواب دیگه دادم نتیجه شم هم تلف شدن وقت بچه ها هست هم شلوغ شدن تالار هم سردرگمی خودتون
موفق باشید.

migmig3000
08-12-2011, 17:27
به خاطر این که دوتا تاپیک زدم واقعا معذرت میخوام.از قصد هم نبود.خواستم تاپیک اول رو بفرستم که یه لحظه دیدم یه نکته ای رو جا گذاشتم بعد سریع صفحه رو نگه داشتم و بعد از اصلاح دوباره ارسال زدم که متوجه شدم تاپیک قبل هم ارسال شده.
ممنونم از جواب هر دو شما.درایو g مشکل پیدا کرده که البته سطل آشغال ویندوزم رو هم همیشه خالی نگه میدارم.الان هم هر دو پوشه رو چک کردم به صورت پیشفرض روی read only بودن.امشب حتما کاسپراسکای رو نصب میکنم.ولی اگه اون هم کاری نکرد مجبورم هر چند وقت یکبار فرمتش کنم؟راستی درایوهای دیگه مشکلی ندارن و همین یک درایو اینطوری شده.نمیدونستم نود انقدر ضعیفه و گرنه از اول یه آنتی ویروس خوب نصب میکردم.بازم ممنون از راهنمایی هاتون.

A M ! N
08-12-2011, 22:01
به خاطر این که دوتا تاپیک زدم واقعا معذرت میخوام.از قصد هم نبود.خواستم تاپیک اول رو بفرستم که یه لحظه دیدم یه نکته ای رو جا گذاشتم بعد سریع صفحه رو نگه داشتم و بعد از اصلاح دوباره ارسال زدم که متوجه شدم تاپیک قبل هم ارسال شده.
ممنونم از جواب هر دو شما.درایو g مشکل پیدا کرده که البته سطل آشغال ویندوزم رو هم همیشه خالی نگه میدارم.الان هم هر دو پوشه رو چک کردم به صورت پیشفرض روی read only بودن.امشب حتما کاسپراسکای رو نصب میکنم.ولی اگه اون هم کاری نکرد مجبورم هر چند وقت یکبار فرمتش کنم؟راستی درایوهای دیگه مشکلی ندارن و همین یک درایو اینطوری شده.نمیدونستم نود انقدر ضعیفه و گرنه از اول یه آنتی ویروس خوب نصب میکردم.بازم ممنون از راهنمایی هاتون.
سلام
کاری که شده دوست من سری بعد مراقب باشین!
عرضم به خدمت شما که نه هیچ نیازی به فرمت درایو نیستش.
بعید هم میدونم که اونقدر فضا دیگه اشغال بشه.
بهتره که شما System restore رو از روی همه ی درایو ها به جز C پاک کنین.
از نرم افزار Tune up utility هم استفاده کنین که به طور خودکار فایلهای بی مصرف و ناخواسته رو حذف میکنه و سرعت سیستم شما هم افزایش پیدا میکنه

migmig3000
09-12-2011, 10:41
سلام
کاری که شده دوست من سری بعد مراقب باشین!
عرضم به خدمت شما که نه هیچ نیازی به فرمت درایو نیستش.
بعید هم میدونم که اونقدر فضا دیگه اشغال بشه.
بهتره که شما System restore رو از روی همه ی درایو ها به جز C پاک کنین.
از نرم افزار Tune up utility هم استفاده کنین که به طور خودکار فایلهای بی مصرف و ناخواسته رو حذف میکنه و سرعت سیستم شما هم افزایش پیدا میکنه

ممنون.لطف کردین:11::11::11:

hamidreza2010
01-10-2012, 01:43
ممنونم از جواب هر دو شما.درایو g مشکل پیدا کرده که البته سطل آشغال ویندوزم رو هم همیشه خالی نگه میدارم.الان هم هر دو پوشه رو چک کردم به صورت پیشفرض روی read only بودن.امشب حتما کاسپراسکای رو نصب میکنم.ولی اگه اون هم کاری نکرد مجبورم هر چند وقت یکبار فرمتش کنم؟راستی درایوهای دیگه مشکلی ندارن و همین یک درایو اینطوری شده..

دوست عزیز منم مشکل آقای میگ میگ رو دارم یکی از درایوهام که فقط توش 8 گیگ برنامه بود شده 40 گیگ درحالی که من چیزی توش نریختم آنتی ویروس سیستم من کسپر 2013 آپدیت شده هست ولی کاری نکرد عوضش کردم کوییک هیل توتال سکوریتی 2013 نصب کردم با آپدیت حدود 200 تا ویروس w32.fipp.a پیدا کرد که فایلهای exe رو آلوده کرده بود که همه رو پاک کرد ولی حجم درایوم درست نشده.کسی هست کمک کنه؟