PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بک آپ از ویندوز (7)

im_nobody
08-12-2011, 11:45
سلام
یه سوال دارم و اونم اینه که:
وقتی از ویندوز (مثلا 7) بک آپ میگیرم اگه بعد از مدتی بخوایم اون بک آپ رو بر گردونیم اطلاعات هارد از بین میره یا نه؟؟
مثلا زمانی که داریم بک آپ میگیریم 2 پارتیشن داریم و بعدا 2 تا میشه 4 تا حالا میخواین بک آپ رو برگردونیم آیا اطلاعات اون دوتا پارتیشن پاک میشه؟آیا درایوهای ما دوتا میشه دوباره؟؟یا حتی اگه فرض کنیم پارتیشن هایمان همون دوتا باشه ولی توش اطلاعات جدید ریخته باشیم چی پاک میشه یا نه؟؟
(من وقتی می خوام بک آپ رو برگردونم از با بوت و از طریق system image recovery برش میگردونم .وقتی هم که می خوام بک آپ بگیرم system image رو انتخاب می کنم و بعدش فقط درایوی که توش سون هست به صورت پیش فرض اتنخاب میشه)

jafarian
08-12-2011, 14:34
اگر بک آپ بطور مثال از درایو c گرفته باشین فقط اطلاعات درایو c وقتی که ریکاوری کنید پاک میشه به درایو دیگه کاری نداره اگر از جفت درایوها بک آپ گرفته باشین اطلاعات جفت پاک میشه پیشنهاد منم اینه که برنامه acronis true image جایگزین برنامه خود ویندوز کنید که خیلی کاملتره :20:

im_nobody
08-12-2011, 15:08
یعنی اون زمانی که دوتا پارتیشن داریم و من بک آپ گرفتم بعدا به طور مثال تبدیل به چهار تا بشه با برگردوندن بک آپ اون دوتا پارتیشن جدید از بین نمیره؟؟

jafarian
08-12-2011, 15:10
اونطوری که دیگه بک آپ کارنمیکنه شما وقتی که بک آپ میگیرین درصورتی قادربه بازگردانی بک آپ هستین که پارتیشنهای خودتون دستکاری نکرده باشین اگر پارتیشن به قول خودتون 4 تا کنید نمیتونید ازبک آپی که گرفتین استفاده کنید .

im_nobody
08-12-2011, 15:20
مثلا من برای لپ تاپ ویندوز نصب کردم الان دو تا پارتیشن داره درایو c مثلا 70 گیگ درایو d مثلا 400 گیگ ،من تو این حالت از درایو سی که توش ویندوز هست بک آپ میگیرم.حالا بعد از مدتی می خوام اون درایو d رو نصفش کنم یا به اندازه دوتا درایو دیگه بشکنمش مثلا دوتا 100 تا بگیرم که بشه c با 70 گیگ d با 200 گیگ e با 100 گیگ و f با 100 گیگ(مثلا)
حالا اگه بعد از این کار بخوام اون بک آپ رو برگردونم آیا اون درایوهای e , f پاک میشن یا نه؟؟

jafarian
08-12-2011, 15:40
شماازاون بک آپ نمیتونی استفاده کنی برای ریستور کردن ایمیج چون درایوهای خودتون تغییر دادین .

im_nobody
08-12-2011, 15:46
jafarian عزیز من دقیقا متوجه نمیشم یعنی نمیشه ریستور کرد یا میشه اما درایوهای جدید از بین میره؟؟

jafarian
08-12-2011, 23:17
خیلی ساده شما اگر ازویندوز خودتون اول اینیج تهیه کنید بعدشم درایو ویندوز خودتون به دو قسمت تقسیم کنید از بک آپ مورد نظر برای نمیتونید استفاده کنید .

jafarian
08-12-2011, 23:18
خیلی ساده شما اگر ازویندوز خودتون اول ایمیج تهیه کنید بعدشم درایو ویندوز خودتون به دو قسمت تقسیم کنید از بک آپ مورد نظر برای نمیتونید استفاده کنید .