ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عمل لیزک را انجام بدم یا نه سوال اینه!

LOVEFORLOVE
07-12-2011, 19:01
با سلام من اسفند ماه میشم 25 ساله نمره چشم راست 5.75 و چپی 5 هست به تازگی خیلی علاقه به این عمل شدم اما من مثه خیلی های دیگه سر دو راهی موندم استفاده از عینک تا آخر عمر و عمل لیزیک و خلاص شدن از شر عینک تا آخر عمر؟:27:

حالا میدونم هر عملی عوارض خواص خودش رو داره یا همین قرص های که میخوریم عوارضی دارد بالاخره ایا این عمل عوارضش زیاده یا در بعضی ها مشاهده شده والا من که چند تا از دوستام لازیک کردند یکی 2 ساله یکی 7 ساله هر دو هم راضی
البته من خیلی واسواسی هستم در همه چیز دیگه خصوصا این

چی کار کنم عمل را انجام بدم توکل به خدا هر چی شد شد؟خیالم راحت باشه

قبل عمل آزمایشاتی رو چشم صورت میگیره میدونید چی هست

و مخارج و بهترین مرکزی که میتونم بهش مراجعه کنم
1

LOVEFORLOVE
08-12-2011, 17:36
هیچ کس اینجا نیست ج ما رو بده:

LOVEFORLOVE
09-12-2011, 12:42
:13:کجان بچه ها

morsadr
09-12-2011, 13:21
نظر علمی را باید متخصص چشم بدهد . این کار در تخصص بنده نیست :41:

LOVEFORLOVE
09-12-2011, 19:13
مرسی از پاسخ منظور من این بود پس از آزمایشات لازم با توجه به ضخامت و...شرایطم مطلوب بود این عمل چطوره !آخه کمی مرددم که بعد ها مشکل برام پیش نیاد

sinasalar2007
09-12-2011, 19:30
من خودم لیزیک نکردم ولی کم و بیش در موردش اطلاعاتی دارم :
شما حدودا تا یکی دو ماه نباید در معرض نور شدید قرار بگیرید و اگر مجبور باشید بیرون برید باید از عینک افتابی استاندارد استفاده کنید ، تا شش ماه هم باید یه قطره ای تو چشمتون بریزید تا سطح چشمتون خشک نشه و سوزش پیدا نکنه
در ضمن میگن که شماره چشم در زمان پیری بر میگرده به همون شماره قبل از عمل ( یعنی تا اخر عمر از شر عینک راحت نمیشید ) :13:

این اطلاعاتی هم که دادم صرفا طبق شنیده ها هست بهتره خودتون هم در این زمینه ها هم پرس و جو کنید و مطمئن بشید
یه پیشنهاد هم دارم که اگر سربازی نرفتید برید اول معافی تون رو بگیرید بعد دست به کار بشید :27:

WBS
09-12-2011, 20:09
دوست من بنده شهریور لیزیک کردم باورت میشه ظرف یه هفته تصمیم گرفتم شماره دکتر دوستم رو گرفتم و رفتم مطبش تو گاندی خلاصه اونم یه آزمایش توپوگرافی چشم نوشت البته چندین آزمایشه تخصصی هست که همون مرکز چشم ونک انجام دادم همون روز نتیجشو بردم گفت میتونی عمل کنی 4 روز دیگه بیا واسه عمل !!! زیاد سخت نگیر بابا اگه مثل من با عینک حال نمیکنی عمل کن دنبال لنز هم نرو من یه سال لنز زدم به رب و روببم اعتراف کردم !!
ببین عملش خیلی راحت بود تقریبا کلش شد 10 دقیقه اما قسمت اصلیش برای هر چشم چند ثانیه هست که نوری قرمز میشه سبز و تو چشم شما تابیده میشه همین بوی کز پشم میاد البته !!! :31: خلاصه عمل اصلا درد نداره یعنی اصلا حتی دختر های تیتیش مامانی هم میگفتن چه راحت بودااا !! تا سه روز بعد از عمل علافی بهتر هست بخوابی یه لنز پانسمان هم تو چشمت هست و باید دو تا قطره و یه سری آرتلاک برای مرطوب نگه داشتن چشم بریزی ... بعد از سه روز لنزو از چشمت در میارن و باز قطره بعد یه هفته یکی از قطره ها رو بیخیال میشن دیگه ... بعدش باید تا مدت 4 ماه قطره FML خارجی بریزی هرکدوم 9 هزار تومن !! آرتلاک هم که همون اشک مصنوعی هست بسته 60 تایی 11 هزار تومن !! پول عکس ها هم میشه 50 60 تومن شد فکر کنم ... هر چشم هم 600 تا 800 میگیرن عمل کنن ... (اینم قیمت همه چی !!)
در هر صورت ماه اول 4 قطره از FML میریزی و 4 تا 5 تا اشک مصنوعی !! فکر میکنی راحته اما دهنت صاف میشه باید حال وحوصله داشته باشی !! اما هر ماه یکی از نوبتا های قطرت کم میشه تا ماه چهارم اما هنوز اشک مصنوعی رو میریزی تا زمانی که دکتر تشخصی بده !!
تا 3 ماه بعد عمل مالیدن چشم ممنوع !! استخر ممنوع !! ضربه خوردن و ... رو باید جلوشو بگیری !! موتور سواری خوردن باد به چشم ممنوع !!(من خودم اینو رعایت نکردم یکی از چشمام تار تر میدید از اون یکی به مدت 2 ماه !! یه لحظه حواسم نبوداا!!!)
باید تا یکی دو سال بعد عینک آفتابی بزنی و حتی المکان از آفتاب فرار کنی!!
اما خلاصه به نظر من می ارزه الان یه چشم عادی دارم و خیلی ازش راضی هستم به نظر من واقعا ارزشش رو داشت ....

WBS
09-12-2011, 20:17
آهان آزمایشم چیز خاصی نیست !! تو چند تا دوربین مانند میگن نگاه کن با کامپیوتر مثل عکس های هواشناسی قرمز و سبز و آبی یه سری اطلاعات میدن که دکترت اونا رو آنالیز میکنه !! راستی در مورد بازگشت چشم هم که دکتر من با این که شاخ نیست اما تخصص داره تو این امر !! یعنی شماره چشم من 3 بود هر کدومش یکی رو 3.5 یکی رو 3.75 عمل کرد یعنی عمق سنجی میکنن و با فرمول ها و تخمین ها میگن چشم شما تا چه شماره ای پیشرفت میکنه !! الان چشم من 15 دهم است !! آره مسخره است ده دهم ته دید هست که آدم داره اما من الان دورو در حد بنز میبینم و از یه آدم با چشم سالم هم بهتر میبینم اما خوب این بدی هم داره سر درد و یکم مشکل با نزدیک بینی و ... !! خلاصه اگه بازم سوال داشتی بپرس اما سعی کن یه دکتر خوب پیدا کنی اول و باهاش مشاوره کن این خیلی بهتر هست تا ...

موفق باشی

bida
09-12-2011, 21:05
من فقط یه چیزی اضافه کنم ، با توجه به اینکه شماره چشم شما یه کمی بالا هست ، حتما قبل از عمل پیش یه متخصص شبکیه هم برو و ازش بخواه که شبکیه شما رو معاینه کنه. یعنی قطره گشاد کننده مردمک بریزه و ته چشم شما و شبکیه رو بخوبی معاینه کنه تا خدای نکرده دچار نازکی شبکیه یا سوراخهای میکروسکوپی و لاتیس یا Tear نباشه. بهتره که این معاینات رو هم یه دکتر متخصص شبکیه دیگه جدا از اون دکتری که می خوای پیشش لیزیک کنی انجام بده. این نکته خیلی مهمیه . اگه این مشکلات رو داشت که دیگه بهتره بی خیال عمل بشی.

اگه هم به امید خدا همچی O.K بود در نهایت این شما هستی که باید تصمیم بگیری عمل بشی یا نه ، و باید بگم که این عمل به هر حال یه نوع عمل زیبایی هست چرا که دلیل اصلی عینکی شدن امثال من و شما رو درمان نمی کنه ( که در مانی هم نداره ) بلکه صرفا با کم کردن قطر قرنیه و دستکاری ضریب شکست نور ، کاری می کنن که تصویر روی شبکیه بیفته یعنی همون کار عینک رو انجام میدن.

دلیل اصلی نزدیک بینی عموما قرنیه نیست ( به جز در موارد محدود) و لیزیک یا لازک یا ... ، علت اصلی رو در مان نمی کنه بنابر این حتی بعد از عمل حتی با داشتن دید 10/10 هم نمیشه گفت چشم ما دیگه با چشم یه انسان عادی که عیب انکساری نداره ، کاملا یکسان هست.

در آخر هم حرف اصلی رو که آیا چشم شما شرایط عمل رو داره یا نه رو فقط و فقط چشم پزشک می تونه بزنه و تصمیم اینکه عمل کنید یا نه هم فقط با خودتون هست. موفق باشید.

LOVEFORLOVE
09-12-2011, 21:47
والا نمره چشم من 5 5.75 هست که اینجور فهمیدم برای لیزیک مناسبه در مورد نازکی شبکیه مگه همون دکتر شبکیه را تست نمیکنه

فرض کنیم تمامی آزمایشات خوب و دچار نازکی شبکیه نباشم لیزیک خیلی خوب عمل میکنه بیم من از اینه که بهد 10 ساله دید چشم برگرده یا خدای ناکرده منجر به نابینایی بشه امکانش هست

راهنمایی کنید تصمیم آخر بگیرم!و واسه عمل 1500 کنار بزارم دیگه!:31::5:

توی قم عمل کنم یا تهران اینجام مراکز خوبی داره؟:46:

نگاه شاهد دکتر جنابان

بیمارستان تخصصی جواد المه

WBS
10-12-2011, 20:06
والا نمره چشم من 5 5.75 هست که اینجور فهمیدم برای لیزیک مناسبه در مورد نازکی شبکیه مگه همون دکتر شبکیه را تست نمیکنه

فرض کنیم تمامی آزمایشات خوب و دچار نازکی شبکیه نباشم لیزیک خیلی خوب عمل میکنه بیم من از اینه که بهد 10 ساله دید چشم برگرده یا خدای ناکرده منجر به نابینایی بشه امکانش هست

راهنمایی کنید تصمیم آخر بگیرم!و واسه عمل 1500 کنار بزارم دیگه!

توی قم عمل کنم یا تهران اینجام مراکز خوبی داره؟

نگاه شاهد دکتر جنابان

بیمارستان تخصصی جواد المه

تست های نازکی قرنیه و ... تو همون آزمایشات قبل عمل انجام میشه اما حکمت اینکه بری یه دکتر دیگه این هست که اون دکتر واسه پول عمل شما رو متقاعد نکنه و شما واقعا شرایط رو داشته باشید ! البته من خودم این کارو نکردم یعنی زیاد حساس نشدم به این قضیه و به دکتر اعتماد کردم مخصوصا وقتی دیدم تو همون روز که من رفتم عکس ها و نتیجه آزمایشات رو بدم چند نفر رو منصرف کرد از عمل ... به نظرم تهران عمل کنی بهتر هست اما خودت باید تصمیم بگیری زیادم نباید فرق داشته باشه ... فقط دکتری که انتخاب میکنی مهم هست پیش کسی برو که حداقل یکی دو نفر از آشناهات پیشش رفته باشن و یکی دو سال گذشته باشه !
همین دکتر من چشم دوستم رو یکسال بود عمل کرده بود و چشم داییش رو 5 سال پیش منم اعتماد کردم و رفتم پیشش ...

LOVEFORLOVE
10-12-2011, 22:00
یعنی بخاطر پوله پس احساس مسولیت چی!بازم ممنون از تجربیات دوستانم!

یک سوال ذهنمو مشغول کرده لیزر درمانی مربوط به چشم همان پیشرفته لیزیک هست!آخه تو تعهدات بیمه چیزی در مورد لیزیک ندیدم اما لیزر در مانی جراحی چشم هست

meha
10-12-2011, 23:19
در زمینه چشم سوالی داشتید در خدمتم:دی سوالهایی که من میخوام جواب بدم از متخصص چشم پزشکی و فوق تخصصی چشم پزشکی رشته کشیدگی پلک هست....فقط اگر سوالی دارید کلا جمع کنید بفرستید تا جواب کلش رو بدم نه تکه تکه

LOVEFORLOVE
11-12-2011, 17:47
چشم !کلا عمل لیزیک چند سال پایداره تا سن چند سالگی امکان داره تا آخر عمر:31:

bida
11-12-2011, 20:27
یک سوال ذهنمو مشغول کرده لیزر درمانی مربوط به چشم همان پیشرفته لیزیک هست!آخه تو تعهدات بیمه چیزی در مورد لیزیک ندیدم اما لیزر در مانی جراحی چشم هست

لیزر در درمان بسیاری از بیماریهای چشمی نقش داره از جمله درمان عوارض ناشی از دیابت و گرفتگی سوراخ های شبکیه و موارد محدودی از دژ نراسیون ماکولا . این موارد بحثشون کاملا جدا از تصحیح عیوب انکساری هست.

لیزیک و لازک معمولا توسط بیمه جزو این نوع در مانها قرار نمی گیره ( البته برخی از بیمه های تکمیلی اونو تحت پوشش دارن )

LOVEFORLOVE
18-12-2011, 19:56
احتمال داره شخص که لیزیک کرده بعد 15 سال شماره چشمش برگرده به قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا چند سال لیزیک پایداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای شخصی که بهترین کاندید برای لیزیک هست؟؟؟؟؟؟؟؟

LOVEFORLOVE
18-02-2012, 17:00
در زمینه چشم سوالی داشتید در خدمتم:دی سوالهایی که من میخوام جواب بدم از متخصص چشم پزشکی و فوق تخصصی چشم پزشکی رشته کشیدگی پلک هست....فقط اگر سوالی دارید کلا جمع کنید بفرستید تا جواب کلش رو بدم نه تکه تکه
والا من چند ماهی قصد قصد دارم برم لیزیک کنم حتی حتی دکترم رفتم عکس گرفته و معاینه کرده و شرایطو دارم منتهی از عوراضش هرسونم چرا؟
من گارگر ساختمانم و وزن های سنگین 25 تا 50 مجبورم بلند کنم آیا آیا بهد از بهبودی بهد از بلند کردم جسم سنگین همچون احساسی که چشم از حدقه در میآید به آدم دس میده؟ ایا صحت داره چون 3 شنبه نوبت عمله من 2 دل شدم نمیدونم چه کنم دوستان لطفا بیان نظر بدند با این اوصاف لیزیک بدرد مرد نمیخوره

بهدشم با سرما . گرما چشم حساسیت پیدا میکنه هی آب میزنه هی میسوزه پس با این حساب اگه من لیزیک کنم بدبخت میشم
ایا حرفها صحت دار؟

meshkiposh2200
20-02-2012, 23:26
دوست عزیز شما اگه دقت کنی مبینی که بیشتر دکتر های چشم عینک میزنند.... و در اخر یک متخصص چشم نمیدونم کجا بود ولی گفت من توصیه نمیکنم.

meshkiposh2200
20-02-2012, 23:27
دوست عزیز شما اگه دقت کنی مبینی که بیشتر دکتر های چشم عینک میزنند.... و در اخر یک متخصص چشم نمیدونم کجا بود ولی گفت من توصیه نمیکنم.

LOVEFORLOVE
20-02-2012, 23:38
خب این درست شاید با عارضه های پس از ان خشکی چشم درد و سوزش نمیتونند کنار بیاند یا اینکه شرایط عمل را ندارند یا با عینک راحت ترند و لی خب نمیشه بگی چون اونا عینک میزنند لیزیک بده درست نمیگم؟

من دنبال شخصی هستم که این عمل را انجان داده و از عوارض و خوبی ها ش برام بگه چون گفتم شرایطم متفائته و من تمایل به لیزیک دارم