PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام بهتر است اینتل یا AMD

tajik 11
07-12-2011, 15:29
سلام من میخوام سیستم رو ارتغا بدم بنظر شما اینتل بگیرم یا ای ام دی کدام بهتر است برای افتر افکت
لطف مشخصات یک سیستم خوب بدید ممنون می شم

ali2424
07-12-2011, 20:43
سلام من میخوام سیستم رو ارتغا بدم بنظر شما اینتل بگیرم یا ای ام دی کدام بهتر است برای افتر افکت
لطف مشخصات یک سیستم خوب بدید ممنون می شم
دوست عزیز سوال شما خیلی کلی هست اینکه AMD بهتره یا اینتل بودجه شما مشخص میکنه در کل شما باید مقدار هزینه +کاربرد رو مشخص کنید

MB:MSI 890FX GD 70 Cpu:AMD 1090 @3.8GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5

Mehrdad092000
11-12-2011, 22:55
سلام
دوستان این حرف ها درسته که میگن amd خوب جواب نمیده ؟یا فقط حرفه
چنتا فروشنده میگفتن میگفتن زودم خراب میشه تعجب کردم راهنمایی کنید
ممنون

Mehrdad092000
11-12-2011, 22:55
سلام
ممنون

tajik 11
12-12-2011, 09:34
سلام من برای کار های گرافیکی میخوام با افتر افکت هم کار می کنم یک چیز خوب می خوام باشه

(@.@)
12-12-2011, 17:42
سلام
ممنون

Dj_aghamajid
12-12-2011, 18:02
شر و وره!
اما بخاطر اینکه سری سندی بریج اینتل عالی جواب دادن، پیشنهاد میکنم. اون رو تهیه کنید.
بودجه؟
کاربرد؟
سیستم کامل یا کیس؟

K1lou
12-12-2011, 18:27
سلام
ممنون

سلام
ممنون

سلام
ممنون

چه خبر هست این همه پست
نخیر این حرف درست نیست در سخت افزار همیشه کارایی به قیمت رو میسنجن . و بر این اساس خرید می کنن معمولا سی پی یو های amd نسبت به اینتل کارایی ضعیفتری دارن اما در بحث قیمت ارزان تر و کارایی قابل قبولی نسبت به قیمتشون دارن
به همین دلیل سیستمهای ارزان قیمت رو بر مبنای amd معمولا پیشنهاد میدن مثلا شاید شما با نرم افزاری کار کنید که بتونه از 4 هسته یک سی پی یو کار بکشه خوب در این حالت شما قاعدتا باید یک سی پی یو 4 هسته ای داشته باشید که بتونید نتیجه بهتر بگیرد . و سی پی یوهای 4 هسته ای amd مثل athlon ii x4 یادم هست که خیلی ارزون تر بودن نسبت به حتی سی پی یوهای دو هسته ای اینتل
خوب در این حالت خرید یک سیستم amd به صرفه تر هست در طرف دیگه شاید یک نرم افزار با فرکانس بالاتر بهتر جواب بده که در این حالت شاید همون دو هسته ای اینتل خیلی امتیازات بالاتری بگیره
ضمنا ما که ندیدم سی پی یو خراب بشه یا حداقل ظرف چند سال ( زیاد به حرف فروشند ها توجه نکنید )

Mehrdad092000
13-12-2011, 00:51
چه خبر هست این همه پست
نخیر این حرف درست نیست در سخت افزار همیشه کارایی به قیمت رو میسنجن . و بر این اساس خرید می کنن معمولا سی پی یو های amd نسبت به اینتل کارایی ضعیفتری دارن اما در بحث قیمت ارزان تر و کارایی قابل قبولی نسبت به قیمتشون دارن
به همین دلیل سیستمهای ارزان قیمت رو بر مبنای amd معمولا پیشنهاد میدن مثلا شاید شما با نرم افزاری کار کنید که بتونه از 4 هسته یک سی پی یو کار بکشه خوب در این حالت شما قاعدتا باید یک سی پی یو 4 هسته ای داشته باشید که بتونید نتیجه بهتر بگیرد . و سی پی یوهای 4 هسته ای amd مثل athlon ii x4 یادم هست که خیلی ارزون تر بودن نسبت به حتی سی پی یوهای دو هسته ای اینتل
خوب در این حالت خرید یک سیستم amd به صرفه تر هست در طرف دیگه شاید یک نرم افزار با فرکانس بالاتر بهتر جواب بده که در این حالت شاید همون دو هسته ای اینتل خیلی امتیازات بالاتری بگیره
ضمنا ما که ندیدم سی پی یو خراب بشه یا حداقل ظرف چند سال ( زیاد به حرف فروشند ها توجه نکنید )
ممنون دوست عزیز منم همینو میگفتم
بنچمارک های amd بالاتره قیمتش پایینتره برای این میخواستم پس شما هم پیشنهاد میدید؟
x6 1055 خوبه یا x4 975 ?
من بیشتر برای کارایی معمولی میخوام پس زیاد فرکانس هسته مهم نیست برام؟ بازی در اخر برای مهمه
الان بازی ها با چند هسته ای هماهنگن؟ویندوز xp چی؟ هماهنگه؟

zeelog
13-12-2011, 19:38
بازی های جدید از چهار هسته و بیشتر استفاده میکنند
بتلفیلد 3 و کرایسیس 2 که اینطور بودند
ولی بازی های قدیمیتر تک هسته بودند

ali703
13-12-2011, 19:53
اینتل بهتره واقعا برای همه جور کار بهتر از AMD هستش

Dj_aghamajid
13-12-2011, 23:50
دوستان اگه اطلاعات جدید در زمینه پردازنده ها ندارید، لطفا راهنمایی نکنید.
الان اگه یه سری به بازار یا فروم های داخلی و خارجی بزنید، متوجه میشین که الان خبری از AMD نیست. من تا حالا ندیده بودم که بازار پردازنده های AMD اینقدر کساد بشه.
فقط در حد پردازنده ای تا 120 تومن، بعضی ها AMD پیشنهاد میدن که با اومدن پردازنده های ارزونی مثل G620 ,... از اینتل بازم اینجا بازار در تصاحب اینتل درآمده.
مشکل بعدی AMD اینه که الان در حال عرضه سوکت های جدید هست و پردازنده های بولدوزر هم زیاد جذاب و قدرتمند ظاهر نشدن و الان دیگه کسی به فکر این نیست که مادربردی با چیپست AM3+ بخره. چون امیدی به این امر نداره.
اما بلعکس با خریدن مادربردهای ارزون از چیپست H61 اینتل که پایینترین سطح این سری به شمار میره، میتونین از قویترین پردازنده های قدرتمند سندی بریج و نسل بعد از آن ، یعنی IVY Bridge استفاده کنید که بین 15 % از سندی بریج ها هم قویترن.

پس در ارزون قیمت ها هم، اوضاع الان بنفع اینتل هست.

الان لابد میگید من فن اینتل هستم. نه من طرفدار پر و پا قرص AMD بودم و هستم. اما واقعیت رو نمیشه انکار کرد.

EXXTREME
13-12-2011, 23:59
دوستان اگه اطلاعات جدید در زمینه پردازنده ها ندارید، لطفا راهنمایی نکنید.
الان اگه یه سری به بازار یا فروم های داخلی و خارجی بزنید، متوجه میشین که الان خبری از AMD نیست. من تا حالا ندیده بودم که بازار پردازنده های AMD اینقدر کساد بشه.
فقط در حد پردازنده ای تا 120 تومن، بعضی ها AMD پیشنهاد میدن که با اومدن پردازنده های ارزونی مثل G620 ,... از اینتل بازم اینجا بازار در تصاحب اینتل درآمده.
مشکل بعدی AMD اینه که الان در حال عرضه سوکت های جدید هست و پردازنده های بولدوزر هم زیاد جذاب و قدرتمند ظاهر نشدن و الان دیگه کسی به فکر این نیست که مادربردی با چیپست AM3+ بخره. چون امیدی به این امر نداره.
اما بلعکس با خریدن مادربردهای ارزون از چیپست H61 اینتل که پایینترین سطح این سری به شمار میره، میتونین از قویترین پردازنده های قدرتمند سندی بریج و نسل بعد از آن ، یعنی IVY Bridge استفاده کنید که بین 15 % از سندی بریج ها هم قویترن.

پس در ارزون قیمت ها هم، اوضاع الان بنفع اینتل هست.

الان لابد میگید من فن اینتل هستم. نه من طرفدار پر و پا قرص AMD بودم و هستم. اما واقعیت رو نمیشه انکار کرد.
اقای دیجی اقا مجید که کلا نام کاربری باحالی دارین لازم به شما بگم که در حدی نیستین که بخواین تعیین کنین کی پست بده و کی نده.
اینجا فروم هست و اگر تا به حال با معنای واقعی این کلمه اشنا نشدی باید بدونی محلیه برای گفتگو و بادگیری نه بحث چند نفر که اطلاعاتشون از بقیه بیشتره.

Dj_aghamajid
14-12-2011, 00:52
1- بهتره مودب باشی. ادب رو در گفتار و نوشتار و امضاتون نمیشه دید.
2- دوباره بخون چی نوشتم. من به کسی گفتم پست نده؟
3- معنای فروم رو هم یاد دادی بما. جالبه.

توی فروم ها هزار جور بحث میشه کرد. یکیش صحبت و تبادل نظر افراد در سطح معمولی هست. در این سطح بیشتر جنبه خبر های ساده وابتدایی و ... بین کاربرا مطرح میشه. که موردی هم نداره و دروغ و راستش به کسی ضرری نمیرسونه.
اما این بحثی که اینجا مطرحه با پول و سرمایه دوستان و عزیزان محترم سایت در ارتباطه و راهنمایی غلط باعث ضایع شدن پول اونا میشه.
میخواید افراد مطلع سایت جمع کنن برن و شما هر چی دوست دارین بگین و همینجوری راهنمایی کنین.
شما برداشتی خط اول رو های لایت کردی و این حرفا رو زدی! اما بحثی که کردم رو هم متوجه شدی؟ اصلا بقیشو خوندی؟
گفتین فروم محلیه برای یاد گرفتن. درسته اما باید یه چیزه درست رو یاد بگیرن یا غلط؟ از شما باید یاد بگیرن یا از کسی که اطلاع دقیقتر داره؟ من هیچی. برید از چند نفر دیگه این موضوع رو پرس و جو کنید. همچی دستتون میاد.
ما هم اول مثل شما بودیم و کم کم با خوندن مطالب افراد مطلع و کارشناس همین فروم و سایت های خارجی کم کم ، اطلاعات بیشتری کسب کردیم و الان هم داریم وظیفه خودمون رو نسبت به اونا انجام میدیم.

GHAGHALEELEE
14-12-2011, 02:26
درود و احترام خدمت بچه ها
من هم توی amd و intel موندم.کاری که میکنم همون کارهای معمولی هست ولی معمولا چندین برنامه رو با هم باز میگذارم واسه همین سیستم کند میشه.البته فوتوشاپ هم کار میکنم.میخوام phenom x6 بگیرم.ایا کار درستی هست؟یا توی این رنج 240 تومن برم از اینتل بگیرم؟اگه اره اینتل چی بگیرم؟
مرسی

Dj_aghamajid
14-12-2011, 09:35
درود
میتونی corei5 2400 بگیری که 240 تومنه و از X6 فنوم2 هم سریعتر عمل میکنه.
اینم مقایسه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه میتونی 20-30 تومن دیگه بودجه رو اضافه کنی، حتما مدل 2500K رو بگیر.

ali703
14-12-2011, 09:58
ONLEY INTEL

Ultra_Black
14-12-2011, 10:07
بدون محتوا...
قفل شد!