مشاهده نسخه کامل
: زیاد بودن تعداد process ها
این process های ویندوزم خیلی زیاده 62، تاس ...900mb از رمم اشغال کرده :41:
ویندوزم دیر بالا میاد...
حتی این تیکای start up برداشتم ولی فرقی نکرد...
چجوری باید کمشون کنم؟
این process های ویندوزم خیلی زیاده 62، تاس ...900mb از رمم اشغال کرده :41:
ویندوزم دیر بالا میاد...
حتی این تیکای start up برداشتم ولی فرقی نکرد...
چجوری باید کمشون کنم؟
سلام
ببین عزیزم یک عکسی از پروسس هاتون تهیه کنین
بزارین اینجا تا ببینیم چی هست
Take Care:40:
jafarian
07-12-2011, 00:51
اگر منظورتون اینه که آیکونهای دسکتاپ دیرلود میشه از فایل پست پایین برای افزایش سرعت سیستم استفاده کنید:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم دو تا شات : (البته اینجا چن تا برنامه ی دیگه هم هس،اما در حالت عادی 60 تا میشه،900mb از رمم میگیره)
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
اگر منظورتون اینه که آیکونهای دسکتاپ دیرلود میشه از فایل پست پایین برای افزایش سرعت سیستم استفاده کنید:20:
خب ویندوز دیر بالا میاد اما وقتی بالا میاد ایکونام میان...اما بیشتر بخاطر این ک اینهمه رمو اشغال میکنه اعصابم خورد میشه!:19::41:
اون برنامرو زدم ...87 ثانیه طول کشید ریستارت کنه
joe_satriani
07-12-2011, 20:09
با سلام
نرم افزارهایی که دارید روی ویندوز هم خیلی هستن.
و همشون توی رم در حال اجرا هستن.
موفق باشید.
با سلام
نرم افزارهایی که دارید روی ویندوز هم خیلی هستن.
و همشون توی رم در حال اجرا هستن.
موفق باشید.
خب اونارو چجوری آف کنم ؟؟؟(آخه من هیچکدومو باز نمیکنم)
resident2011
08-12-2011, 01:33
msconfig رو توی run بزنید بعد برید تب Startup و تیک برنامه های اضافی رو بردارید فقط مال انتی ویروس رو بزارید باشه.
خب اونارو چجوری آف کنم ؟؟؟(آخه من هیچکدومو باز نمیکنم)
سلام
سروش جان کاملا درست میگن
برنامه هاتون عجیب زیاده ، به نظر میاد هر چی برنامه بوده شما نصب کردین ! شوخی میکنم ولی بهتره که بی کاربردها رو پاک کنین.
برنامه ی Tune up utility رو بگیرین که سیستمتون رو بهینه سازی کنین و برنامه های بی کاربرد هم توسط این برنامه پس از مدتی شناسایی میشن.
لیست Startup رو خالی کنین، آنتی ویروس رو هم که ناد هست پاک کنین و یکی دیگه قوی تر نصب کنین ،
ممکنه ویروس هم حتی لود شده باشه ، که اگه سوال ویروسی داشتین باید در تاپیک مربوطه بپرسین جوابتون رو میدم.
اگه میخواین بدونین فرقی این چیه یکبار از طریق Safe mode ویندوز رو لود کنین تا تفاوت رو احساس کنین
باشه ،کارایی ک گفتینو انجام میدم....
دم همتون گرم
موفق باشید:40:
jafarian
08-12-2011, 15:05
پیشنهاد من اینه که ویندوز خودتون با برنامه vit registery fix حتما فیکس کنید درمرحله بعدم ویندوز یکدور repair کنید درضمن برنامه Security Task Manager نصب کنید تا به شما نمایش بده که کدوم برنامه های داخل تسک منیجر بودنشون مهم نیست باید پاک کنید اگر بازم تمامی این روشهایی که گفته شد جواب نگرفتین پیشنهاد چنج کردن ویندوز میدم فقط:20:
پیشنهاد من اینه که ویندوز خودتون با برنامه vit registery fix حتما فیکس کنید درمرحله بعدم ویندوز یکدور repair کنید درضمن برنامه Security Task Manager نصب کنید تا به شما نمایش بده که کدوم برنامه های داخل تسک منیجر بودنشون مهم نیست باید پاک کنید اگر بازم تمامی این روشهایی که گفته شد جواب نگرفتین پیشنهاد چنج کردن ویندوز میدم فقط:20:
برنامه tune up رو نصب کردم ...همین کارایی ک شما گفتینو انجام داد..الان تعدادپراسس ها رسیده ب 44 ....خوبه؟
(رمم شده680)
Konami_Pc
14-12-2011, 13:07
چرا اینقدر Process از کارت گرافیکت فعاله چون منم کار گرافیکم NVidia هستش اینجوری که واسه شما هستش واسه من نیست :20:
فایرفاکست هم خیلی داره فضا میخوره ببین ویروسی نشده باشه یا نسخه بتا نصب نکرده باشی کلا خیلی داره فشار میاره :20:
اپدیت ویندوزت ببین فعال نباشه چون قسمت Host هم زیاد فعاله شایدم برنامه های که نصب کردی اپدیت هاشون فعاله که این قسمت رو باید از قسمت هر برنامه جدا غیرفعال کنی و ربطی به استارت اپ ویندوز هم نداره که تیکشو برداری :20:
چرا اینقدر Process از کارت گرافیکت فعاله چون منم کار گرافیکم NVidia هستش اینجوری که واسه شما هستش واسه من نیست :20:
فایرفاکست هم خیلی داره فضا میخوره ببین ویروسی نشده باشه یا نسخه بتا نصب نکرده باشی کلا خیلی داره فشار میاره :20:
اپدیت ویندوزت ببین فعال نباشه چون قسمت Host هم زیاد فعاله شایدم برنامه های که نصب کردی اپدیت هاشون فعاله که این قسمت رو باید از قسمت هر برنامه جدا غیرفعال کنی و ربطی به استارت اپ ویندوز هم نداره که تیکشو برداری :20:
'اتفاقا این فایرفاکسم خیلی اذیت میکنه 1مین میکشه فقط بیاد بالا، هی هنگ میکنه ....اما مطمئنم ویروسی نی...
آپدیت ویندوز رو گزاشتم دس خودم ک آپدیت کنم یا نه ...
کارت گرافیکم ...نمیدونم ! (مدلش GTX560TIOC)
jafarian
14-12-2011, 23:06
برای اینکه فایر فاکس سریعتر اجرا بشه و کمتر هنگ کنه از برنامه SpeedyFox با افزونه Memory FoxSpeedyFox استفاده کنید که لینک جفت پایین هست.
برای اینکه فایر فاکس سریعتر اجرا بشه و کمتر هنگ کنه از برنامه SpeedyFox با افزونه Memory FoxSpeedyFox استفاده کنید که لینک جفت پایین هست.
اولیرو دان کردم اما فرقی نکرد...دومی هم میگه با ورژن 8 سازگار نیس...:18: مگه این ورژن قدیمیه؟(فایرفاکس)
jafarian
16-12-2011, 16:59
اولیرو دان کردم اما فرقی نکرد...دومی هم میگه با ورژن 8 سازگار نیس...:18: مگه این ورژن قدیمیه؟(فایرفاکس)
اولی رو که دان کنید روی گزینه run کلیک کنید بایدفرق کنه از طریق سایت پایین هم پست اولش که با تایپ دستور about:config داخل نوارآدرس فایر فاکسم گفته تست کنید.
اولی رو که دان کنید روی گزینه run کلیک کنید بایدفرق کنه از طریق سایت پایین هم پست اولش که با تایپ دستور about:config داخل نوارآدرس فایر فاکسم گفته تست کنید.
دستون درد نکنه...خیلی بهتر شد !:10:
یه نفر میشه لطف کنه بگه کمترین تعداد پراسس در ویندوز 7 32 بیت چندتاست؟ منظورم کدوما لازم و کدوما اضافی هستن؟
من 2 گیگ بیشتر رم ندارم و اکثر اوقات موقعی که MW3 بازی میکنم پیغام کمبود رم میده، بازی Prison Break هم که 10 دقیقه بیشتر نمیتونم بازی کنم چون رم کم میاد و هنگ میکنه.
یه نفر میشه لطف کنه بگه کمترین تعداد پراسس در ویندوز 7 32 بیت چندتاست؟ منظورم کدوما لازم و کدوما اضافی هستن؟
من 2 گیگ بیشتر رم ندارم و اکثر اوقات موقعی که MW3 بازی میکنم پیغام کمبود رم میده، بازی Prison Break هم که 10 دقیقه بیشتر نمیتونم بازی کنم چون رم کم میاد و هنگ میکنه.
سلام کمترین پروسس باید بین 20 تا 25 برای کسی که اینترنت و شبکه فعال داره باشه.
چون تعداد Svchost ها بیشتر هست.
اما شما بهتره که یک عکس بزاری بهت میگم که کدومش الکی اجرا شده.
همه ش تو یه عکس جا نشد - win 7 Ultimate X86
سلام شما همه ی پروسس هاتون معمولی هست و مشکلی باهاشون نیست ، ویروس هم داخلشون نیست.
تازه زمانی عکس انداختین که فایرفاکس و پینت و ... برنامه های دیگه باز بودن که تعداد پروسس ها کمتر ازین هم میشه.
ولی میتونی Search index رو خاموش کنی ، یک سرویسی هست که مخصوص سرچ هست که سریعتر داخل ویندوز انجام بشه ، اگه خاموش بشه سرعت سیستمتون میره بالا ولی اگه خاموش بشه سرعت سرچ قوی ویندوز سون میاد پایین.
عکس امضاتون هم خیلی باحسه دوست من آدم رو یجوری میکنه!
سلام کمترین پروسس باید بین 20 تا 25 برای کسی که اینترنت و شبکه فعال داره باشه.
چون تعداد Svchost ها بیشتر هست.
اما شما بهتره که یک عکس بزاری بهت میگم که کدومش الکی اجرا شده.
این svchost ها چین ...؟؟؟(شیطونه میگه بردار همشو اند پراسس کنا!!!!!)
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
همه ش تو یه عکس جا نشد - win 7 Ultimate X86
واسه یو ک خیلی خوفه ....واسه من45 تاس:31:
سلام شما همه ی پروسس هاتون معمولی هست و مشکلی باهاشون نیست ، ویروس هم داخلشون نیست.
تازه زمانی عکس انداختین که فایرفاکس و پینت و ... برنامه های دیگه باز بودن که تعداد پروسس ها کمتر ازین هم میشه.
ولی میتونی Search index رو خاموش کنی ، یک سرویسی هست که مخصوص سرچ هست که سریعتر داخل ویندوز انجام بشه ، اگه خاموش بشه سرعت سیستمتون میره بالا ولی اگه خاموش بشه سرعت سرچ قوی ویندوز سون میاد پایین.
عکس امضاتون هم خیلی باحسه دوست من آدم رو یجوری میکنه!
ممنون بخاطر جواب
قبلا که سون داشتم به طرز وحشتناکی پایدار بود یعنی بعد از 6 ماه مثل روز اول کار میکرد و اصلا اذیت نمی شدم ولی نمیدونم چی شده که حالا اذیت میکنه و حالم از سون و سیستمم داره بهم میخوره!
میخوام دوباره به XP برگردم شاید کمی روی سرعت رو دیدم.
در مورد عکس امضاءم هم اگه دوست دارید شما میتونید استفاده کنید و من عوضش میکنم،2 بار سابقه ش رو دارم :11:
واسه یو ک خیلی خوفه ....واسه من45 تاس:31:
کجاش خوفه؟:31:
قبلا 28 - 25 تا بیشتر نبود، هر چی برنامه و گیم و داشتم آنیستال کردم ولی هیچ خبری نشد
ممنون بخاطر جواب
قبلا که سون داشتم به طرز وحشتناکی پایدار بود یعنی بعد از 6 ماه مثل روز اول کار میکرد و اصلا اذیت نمی شدم ولی نمیدونم چی شده که حالا اذیت میکنه و حالم از سون و سیستمم داره بهم میخوره!
میخوام دوباره به XP برگردم شاید کمی روی سرعت رو دیدم.
در مورد عکس امضاءم هم اگه دوست دارید شما میتونید استفاده کنید و من عوضش میکنم،2 بار سابقه ش رو دارم :11:
کجاش خوفه؟:31:
قبلا 28 - 25 تا بیشتر نبود، هر چی برنامه و گیم و داشتم آنیستال کردم ولی هیچ خبری نشد
زیاد حساس نشو ...:46:
سرعت زیاد منجر ب تصادف میشود :31:
hamedre81
17-12-2011, 21:26
کجای پردازش سیستم تو زیاد است
کجای پردازش سیستم تو زیاد است
ها؟:31:...نگرفتم!
این svchost ها چین ...؟؟؟(شیطونه میگه بردار همشو اند پراسس کنا!!!!!)
یکسری هاش برای شبکه هست که پردازش های شبکه هست ، تعدادی برای خود ویندوز مث اطلاعات LOG on ویندوز یا یوزر تعدادی برای کانکشن هست و ....
شما اگه ببندی اینارو کامپیوترت خاموش میشه !
میخوام دوباره به XP برگردم شاید کمی روی سرعت رو دیدم.شاید برنامه ی Tweaker چیزی روی سیستم ندارین ، من نظرم روی نرم افزار Tune up utility هستش ، ورژن 2011 یا 12 ش رو بگیر و ویندوز رو کلا هر جنبنده ای که داخلش هست Optimize میکنه براتون ، سرعتتون به طور محسوسی بالا میره و عاشقش میشین!
در مورد عکس امضاءم هم اگه دوست دارید شما میتونید استفاده کنید و من عوضش میکنم،2 بار سابقه ش رو دارم :11:مرسی ، امضای هر شخص محترم هست دوست من ، ولی خیلی باحسه ، آدم رو به فکر فرو میبره با اون حس غریبش عکس منظرهه
hellbrain666
04-02-2012, 22:30
سلام
برای من هم این سوال پیش اومده که بعد از نصب ویندوز
گاهی اوقات تعداد پروسس ها بسیار زیاده در حالی که برنامه خاصی ران نیست
گاهی هم بعداد کمه طوری که حتی svchost ها هم در تسک منیجر نشون داده نمیشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چارش چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.