مشاهده نسخه کامل
: چطوری صفحه بوت که بعد از نصب 7 ایجاد شده رو به حالت قبل برگردونم؟
mehran_pqqp
05-12-2011, 19:21
سلام
من تو درایو C ویندوز xp داشتم و بعد ویندوز 7 رو تو درایو D نصب کردم ، وقتی سیستم رو ، روشن می کنم یه صفحه میاد که دو تا گزینه داره اولی برای ورود به ویندوز xp و دومی هم برای ورود به ویندوز7 که Default وقتی سیستم روشن میشه گزینه مربوط به ویندوز 7 انتخاب شده هستش که میشه به صورت دستی اونو روی گزینه اول که xp هست قرار داد
سوال:
چون ویندوز 7 یه مقدار سنگین بود برای سیستمم ، درایو D که ویندوز 7 رو توش نصب کرده بودم فرمت کردم یعنی عملا ویندوز 7 کامل حذف شد ولی الان وقتی سیستم رو ، روشن می کنم صفحه بوت هنوز هم دوتا گزینه رو داره یکی xp یکی هم 7 ، چطوری باید گزینه دوم (ویندوز7) رو حذف کرد؟
این رو دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saeed774
05-12-2011, 19:39
نرم افزاری که دوستمون معرفی کردن رو دانلود کن . بعد دقیقا گزینه هاش یادم نیست ، از گزینه های پنل سمت چپ داخل یکیش یه گزینه به نام Unistall Boot Loader یا Unistall Vista Boot یا همچین چیزی داره که شما اینو باید انتخاب کنی و در بالای همون صفحه روی کلید Write MBR کلیک کنین و تمام .
mehran_pqqp
05-12-2011, 20:29
قبل از نصبش چیزی باید رو سیستم نصب کنیم چون وقتی می خوام نصبش کنم وصل میشه به اینترنت و میخواد یه فایلی رو از اینترنت بگیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
05-12-2011, 22:05
شما احتیاجی به نصب این برنامه ندارین از داخل خود ویندوزم قادر به پاک کردن اون منوی بوت هستین ابتدا پنجره run اجرا کنید بعدشم فرمان msconfig داخلش تایپ کنید اینتر بزنید بعدم طبق شکلی که گذاشتم طبق شماره عمل کنید برای پاک کردن منوی بوت اضافی :20:
saeed774
05-12-2011, 23:24
قبل از نصبش چیزی باید رو سیستم نصب کنیم چون وقتی می خوام نصبش کنم وصل میشه به اینترنت و میخواد یه فایلی رو از اینترنت بگیره
ویندوز شما برنامه Microsoft Framework یا همون dotnetx رو نداره به همین خاطر دانلودش میکنه که برای اجرای برنامه لازمه . روشی که جعفریان عزیز گفتن رو انجام بده
mehran_pqqp
06-12-2011, 00:01
شما احتیاجی به نصب این برنامه ندارین از داخل خود ویندوزم قادر به پاک کردن اون منوی بوت هستین ابتدا پنجره run اجرا کنید بعدشم فرمان msconfig داخلش تایپ کنید اینتر بزنید بعدم طبق شکلی که گذاشتم طبق شماره عمل کنید برای پاک کردن منوی بوت اضافی :20:
این عکسی که گذاشتین قسمت بوت ویندوز 7 هستش ولی من سون رو پاک کردم و داخل xp هم این مورد به صورت دیگه ای هست و امکان تغییرش وجود نداره
با همون برنامه ای که دوستان گذاشتن (EasyBCD ) ، قسمت مربوط به بوت 7 رو پاک کردم ولی وقتی سیستم رو ریست کردم کلا قسمت صفحه بوت ها حذف شده بود (شاید یه جا رو اشتباه انجام دادم) هر کاری کردم نتونستم xp رو بیارم بالا با Repair هم نشد و مجبور شدم xp رو دوباره نصب کنم
jafarian
06-12-2011, 00:20
اگر ویندوزتون xp بوده که باید فایل Boot.ini خودتون ویرایش میکردین اون منوی بوت حذف میکردین.
mehran_pqqp
06-12-2011, 13:13
اگر ویندوزتون xp بوده که باید فایل Boot.ini خودتون ویرایش میکردین اون منوی بوت حذف میکردین.
از boot.ini خود xp می خواستم این کارو انجام بدم ولی بوت مربوط به 7 تو این قسمت وجود نداشت یه سرچ تو گوگل کردم نوشته بود بوت 7 رو نمیشه از داخل xp و boot.ini (مربوط به xp ) تغییرداد برای همین گفتم تو پی سی ورد بپرسم که دوستان برنامه EasyBCD رو پیشنهاد دادن که برنامه ی خوبی هم هست ، ولی فک کنم موقع حدف بوت از تو برنامه اشتباه کردم
به هر حال این هم تجربه ای شد برای من
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.