ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ HP

Elahe_11111
05-12-2011, 19:11
سلام
من تا 900هزار تومن می خوام هزینه کنم و می خوام لپ تاپ HP Pavilion G6-1060 بخرم،می شه لطفا راهنماییم کنید که گزینه ی مناسبیه یا نه؟
و قیمتش الان چنده؟

Mr.Mazmamfi
05-12-2011, 19:42
سلام
مدل 4530 بهتره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ahmad_1390
05-12-2011, 21:34
سلام
منم حرف دوستمون رو تایید میکنم
hp probook 4530 لپ تاپ خیلی بهتریه از مدل g6
بدنه بسیار مقاوم و شکیلی هم داره
حالا اگه هزینه ی بالاتری میخواین بکنین یا بنا به هرجهت یکی از مدل های DV6 پاویلیون رو هم میتونین بردارین
من اتفاقا یه پروبوک 4530 چند روز پیش بعد از بررسی خیلی زیاد یکی از دوستانم باهم رفتیم براش خریدیم
و خودم هم تا آستانه ی خرید یکی از 2 مدل پروبوک یا یکی از کانفیگ های DV6 پیش رفتم که بعد مورد دیگه ای پیش اومد که باعث شد انتخاب دیگه ای بکنم ..
ولی تحقیق زیادی کردم در مورد این مدل اچ پی
ازون لپ تاپ های خوب و با کیفیته
که CPU I5 و رو 4 و گرافیک 1 و وزن بسیار خوب و بدنه بسیار مقاوم و طراحی کیبورد بسیار با کیفیت و ضد آب و طراحی بزرگ داره
در واقع یه جورایی طراحی کیبوردش رو از 16.4 اینچی های سونی الهام گرفته
خواستین هم DV6 بگیرین که اونم لپ تاپ قابل و خوبی هست...
عرض کردم من خودم تا یک قدمی گرفتن یه پروبوک یا یه DV6 رفتم و داشتم بین این 2 بررسی میکردم که یکی رو بخرم
که یه موردی پیش اومد که کلا نظرم رو به خودش معطوف کرد و بعد تحقیق نظرم روی اون اوکی شد ...
فقط بگم 4530 کانفیگ اصلیش 640 هارد و رم 4 گیگ هست
که البته هفته پیش که بررسی میکردم یه محل بود که هارد و رم رو افزایش داده بود و هارد 750 و رم 8 روش گذاشته بودن روش
البته پردازنده همون I5 و I3 هست
حتی قبلا مدل با سنسور اثر انگشتش هم بود که الان اون تو بازار کمیاب تره...
در کل خواستم بگم در مورد این پروبوک من اطلاعات زیادی دارم و از نزدیکم باهاش کار کردم...
واقعا لپ تاپ قابلیه ...
از نظر تهویه و گرما هم کاملا عالیه و خنک هست ...یه ایسر نو مدل دیگه ای کنار لپ تاپ این دوستمون بود که حرارت فوق العاده ی اون در مقابل این چیزی بود که واقعا به چشم میومد ...
کیفیت ساخت این 2 مدل اچ پی هم خیلی عالیه جفتشون ...
به لحاظ ظاهری فقط یه مساله هست که کیبورد 4530 ضد آب و طراحی بزرگ نظیر لپ تاپای سونی 17 اینچ هست و کاملا وسیع و قشنگ و البته بدون بک لایت
ولی DV6 کیبوردش کوچک تر و غیر ضد آب و از نوع یکپارچه هست کلیداش و دارای بک لایت هست
و البته من باید بگم خودم این طراحی بزرگ و نظیر 16.4 اینچی های سونی رو خیلی میپسندم...
این مساله یه مساله ظاهریه صرفا ...
در کل ازون G6 خیلی بهترن ...
اون G6 اصلا چیز خارق العاده ای نیست...در واقع این 2 تا اختلافشون خیلی با اون زیاده ....

duke_m96
06-12-2011, 17:37
سلام
حالا اگه هزینه ی بالاتری میخواین بکنین یا بنا به هرجهت یکی از مدل های DV6 پاویلیون رو هم میتونین بردارین
من اتفاقا یه پروبوک 4530 چند روز پیش بعد از بررسی خیلی زیاد یکی از دوستانم باهم رفتیم براش خریدیم
و خودم هم تا آستانه ی خرید یکی از 2 مدل پروبوک یا یکی از کانفیگ های DV6 پیش رفتم که بعد مورد دیگه ای پیش اومد که باعث شد انتخاب دیگه ای بکنم ..
که CPU I5 و رو 4 و گرافیک 1 و وزن بسیار خوب و بدنه بسیار مقاوم و طراحی کیبورد بسیار با کیفیت و ضد آب و طراحی بزرگ داره
عرض کردم من خودم تا یک قدمی گرفتن یه پروبوک یا یه DV6 رفتم و داشتم بین این 2 بررسی میکردم که یکی رو بخرم
که یه موردی پیش اومد که کلا نظرم رو به خودش معطوف کرد و بعد تحقیق نظرم روی اون اوکی شد ...
که البته هفته پیش که بررسی میکردم یه محل بود که هارد و رم رو افزایش داده بود و هارد 750 و رم 8 روش گذاشته بودن روش
در کل خواستم بگم در مورد این پروبوک من اطلاعات زیادی دارم و از نزدیکم باهاش کار کردم...
واقعا لپ تاپ قابلیه ...
از نظر تهویه و گرما هم کاملا عالیه و خنک هست ...یه ایسر نو مدل دیگه ای کنار لپ تاپ این دوستمون بود که حرارت فوق العاده ی اون در مقابل این چیزی بود که واقعا به چشم میومد ...
به لحاظ ظاهری فقط یه مساله هست که کیبورد 4530 ضد آب و طراحی بزرگ نظیر لپ تاپای سونی 17 اینچ هست و کاملا وسیع و قشنگ و البته بدون بک لایت
ولی DV6 کیبوردش کوچک تر و غیر ضد آب و از نوع یکپارچه هست کلیداش و دارای بک لایت هست
و البته من باید بگم خودم این طراحی بزرگ و نظیر 16.4 اینچی های سونی رو خیلی میپسندم...
اون G6 اصلا چیز خارق العاده ای نیست...در واقع این 2 تا اختلافشون خیلی با اون زیاده ....
اين مدل usb3 داره؟

m.r.devil
06-12-2011, 17:45
سلام من دانشجوي ترم 6 مكانيك هستم دنبال يه لب تاپم كه كارهاي سنگين مهندسي رو بشه باهاش انجام داد يعني catia- solid work -ansys -fluent و اينجور برنامه هاي مهندسي رو روش بريزم و كارم رو ايشالا تا بعد از ارشد راه بندازه با سوال و جوابي كه كردم پردازنده اش بايد core i7 باشه اما چون بودجه تا نهايت 1.5 دارم كلا vaio رو بيخيال شدم از dell هم زياد تعريف نشنيدم الان بين asus و hp موندم گارانتيش هم برام مهمه .شنيدم hp گارانتي درست ودرمون نداره درسته؟, اگه ميشه لطفا شما دوستاني كه HP داريد راهنمايي كنيد چون من ميخام بلند مدت از لپ تاپم استفاده كنم اين قضيه داغ كردن و گارانتي بدجور ذهنم رو درگير كرده وگرنه با توجه به وضع بازار الان خودم HP رو به ايسوس ترجيح ميدم! اما بدجور دودل موندم!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bahmanpk
07-12-2011, 11:04
سلام من دانشجوي ترم 6 مكانيك هستم دنبال يه لب تاپم كه كارهاي سنگين مهندسي رو بشه باهاش انجام داد يعني catia- solid work -ansys -fluent و اينجور برنامه هاي مهندسي رو روش بريزم و كارم رو ايشالا تا بعد از ارشد راه بندازه با سوال و جوابي كه كردم پردازنده اش بايد core i7 باشه اما چون بودجه تا نهايت 1.5 دارم كلا vaio رو بيخيال شدم از dell هم زياد تعريف نشنيدم الان بين asus و hp موندم گارانتيش هم برام مهمه .شنيدم hp گارانتي درست ودرمون نداره درسته؟, اگه ميشه لطفا شما دوستاني كه HP داريد راهنمايي كنيد چون من ميخام بلند مدت از لپ تاپم استفاده كنم اين قضيه داغ كردن و گارانتي بدجور ذهنم رو درگير كرده وگرنه با توجه به وضع بازار الان خودم HP رو به ايسوس ترجيح ميدم! اما بدجور دودل موندم!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من بهتون مدل HP Pavilion DV6-6180 رو پیشنهاد می کنم چون از لحاظ کانفیگی خیلی بالاست و به کار شما هم برای برنامه های catia , ansys , flunet و ... میاد . و گارانتی hp خوبه ولی نمی دونم ایسوس بهتر از hp است یا نه .

bahmanpk
07-12-2011, 11:32
سلام
من تا 900هزار تومن می خوام هزینه کنم و می خوام لپ تاپ HP Pavilion G6-1060 بخرم،می شه لطفا راهنماییم کنید که گزینه ی مناسبیه یا نه؟
و قیمتش الان چنده؟

سلام , همینطوری که دوستان هم گفتند مدل HP ProBook 4530s-C خیلی کانفیگ خوبی داره و قیمتش هم حدودا 940 تومان است .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mzy
07-12-2011, 16:10
درودبرشما
منم دنبال 1لپ تاپ واسه انجام پروژههای معماری هستم. برنامه هایی مثل اتوکد رو راحت ساپورت کنه

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

بودجه زیر1500
باسپاس

Elahe_11111
07-12-2011, 17:28
سلام،آخه سیستم عاملش Dos ،به نظرتون win 7 خیلی بهتر نیست؟

vahid javani
08-12-2011, 09:34
سلام،آخه سیستم عاملش Dos ،به نظرتون win 7 خیلی بهتر نیست؟

قیمتش هم خیلی بهتره!!!!!
آخه به خاطر همین ویندوز ارجینال نزدیک 70 قیمتش بیشتره که توی ایران اصلا نمیصرفه!

Elahe_11111
08-12-2011, 16:03
DV6-6120 چطور؟
قیمتش 1،200

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

یا hp pavilion DV6tqe

ahmad_1390
08-12-2011, 17:34
ببینین dv6-6120
رومن از نزدیک دیدم موقع بررسی لپ تاپ برای دوست که پروبک خرید
میتونم بگم از نظر کانفیگی
cpu i7 2670
6 مگ کش
4 گیگ رم dd3
500 گیگ هارد
گرافیک 1 ati
مشخصات اصلی اون هست
لپ تاپ خوبیه
فرقش با پروبوک از نظر ظاهر هم بیشتر میشه گفت در ظاهر ساده تر و رسمی تر پروبک و بدنه فلز اون و ظاهر سادش و این به لحاظ ظاهر مشکی رنگ با یه طرح 4 خونه هست
صفحه نمایش پروبک از نوع مات هست و ضد بازتاب نور هست
و این صفحه نمایش براق
کیبورد اون رو من نقطه مزیت بزرگی براش میدونم
طراحی بزرگ کیبوردش و ضد آب بودنش مزیت خوبیه...
از نظر طراحی میشه گفت فضای دست و راحتی و سبک کیبوردش مشابه 17 اینچی های سونی هست و این کیبورد کوچک تر و مشابه 15.6 های معمول داره
از نظر کانفیگ این قوی تره و البته 200 تومنی هم حداقل بالاتره
من خودم تا استانه ی خرید یکی ازین 2 لپ تاپ پیش رفتم...اتفاقا برای همکارم هم یه پروبوک خریدیم و بسیار لپ تاپ خوببیه
کلا کیفیت ساخت پروبوک و استحکام هم مدل dv6 و هم مدل پروبوک نقاط قوت کمی نیستند
کلا اچ پی رو از نظر کیفیت ساخت در سطح خیلی بالایی دیدم
شاید بگین 5110 دل هم کانفیگ خیلی بالایی داره و .... چیزی که همکار من داشت گولشو میخورد و ...
اون قدر موارد خرابی داشت دل که از هرچی دل بود بیزار شد
کلا کیفیت اچ پی ها بسیار خوبه
ایسوس باز از اچ پی میشه گفت مدل های باقیمت بالاش در رده ی یکسان و بلکه بهتر به حساب میایند.
راستی در مورد خودم بگم که من عرض کردم در استانه ی خرید یکی ازین 2 مدل اچ پی بودم اما موردی پیش اومد که کلا نظرمو عوض کرد....
اون مورد لپ تاپ جونیپر مدل TWH بود که میشه گفت اسما برند برند ایرانیه ...کانفیگ اون رو میتونین در سایت خودش ببینید
به هر حال شاید خیلی از شما اسم این مورد رو هم نشنیده باشین...ولی من از چند سال پیش اینو میشناختم و از ابتدای تولیدش میشناختمش...یعنی اون زمان که لپ تاپ های با کانفیگ خوبی میزد و پیش خودم براش برخی نقاط ضعف قائل بودم مثل گرافیک کمتر
اما به مرور نقاط ضعفشو کاملا برطرف کرد
لپ تاپ تا چند روز دیگه میرسه به دستم.... اینو کامل تست میکنم و عیارشو کامل خواهم سنجید
لپ تاپش قیمتش 1550 قیمتش بود که با یه تخفیف خارق العاده 1080 اونو گرفتم
اون قضیه تموم شد ولی تو سایتی که این کارو کرده بود یه مورد دیدم که نوشته بود بنا به درخواست زیاد کاربران احتمالش هست که مجدد امکان خرید مجددش فراهم بشه
گفتم بهتون بگم تا فعلا اگه خواستین در موردش تحقیق کنین
که احیانا اگه این تخفیف مجدد رو داد
تا اون موقع تحقیق کرده باشین و اگه خواستین خیالتون راحت باشه
موفق باشین
راستی عکساش رو توی یه آدرس زیر میتونین ببینین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکانفیگ و سخت افزارش رو هم که تو خود سایت جونیپر میتونین ببینین...من اینجا چون نمیشه لینک نمیتونم بذارم
مختصر مشخصات رو میگم...
هارد :750 رم :8 گیگ DD3
گرافیک :2 گیگ REAL
سی پی یو: جدیدترین سی پی یو ارائه شده توسط اینتل و قوی ترین I7 موجود که قیمت خود سی پی یوش بالای 700 هزار تومنه ...
باقی مشخصاتشو خودتون میتونین ببینین
اینو ازین جهت گفتم که احتمال داره طبق حرفشون دوباره این فرصتو بذارن و دوباره این فروشو بذارن
اگه نذارن که بی تخفیف و قیمتش هم 1540 تومنه
اگه تخفیفشو بدن که با 1 تومن صاحب قوی ترین لپ تاپ موجود در بازار میشین که با این پول I5 هم نمیدن ...
در مورد خدماتش من بگم خیلی پرسیدم...چون کمپانی اینجاست و قطعات هم از کمپانی تولید کننده قطعات برند های معتبر لپ تاپ تهیه میشه و درجه کیفیت A رو داره از نظر ساپورت خیلی خوبه
و کلیه قطعات داخلش گارانتی خوبی داره و هرگونه مشکلی براتون پیش بیاد چون خود کمپانی اینجاست براتون طبق تعهد ساپورتش میکنن
و حتی ازونایی که قبلا ازش خریدن پرسیدم گفتن ارتقا هم میده براشون لپ تاپ ها رو لپ تاپای پرکاری هم بوده تا حالا
در کل اگه اون تخفیف رو بده مجدد یه چیزی هست که اگه خواستین میتونین فکراتونو تا اون موقع بکنین
منم لپ تاپش تو همین هفته آینده دستم میرسه .امروز یکی از آشنایان برام گرفتش
میتونم تستش بکنم از هر نظر
موفق باشید

Elahe_11111
11-12-2011, 00:13
آیا صفحه نمایش براق باشه بهتر از مات هستش؟

ahmad_1390
11-12-2011, 09:01
آیا صفحه نمایش براق باشه بهتر از مات هستش؟

صفحه نمایش اگر مات باشه در زیر اشعه خورشید هم شما کاملا میتونین لپ تاپ رو بخونین و ...
اما صفحه ی براق در اثر برخورد اشعه اذیت میکنه و انعکاس هاش باعث اذیت میشه و نمیشه خوب استفاده کرد ...
مثلا اچ پی پروبوک و همین جونیپر مات هستن
مدل های dv6 براق

Elahe_11111
12-12-2011, 23:24
از 3 مدل زیر من یکیشو می خوام انتخاب کنم دیگه قطعیه میشه کمکم کنید؟
HP probook 4530,DV6-6080,DV6-6120

Highbury
13-12-2011, 00:31
من 4530 را انتخاب میکنم. با گرافیک 6490

ahmad_1390
13-12-2011, 00:51
سلام دوستان
من امروز صبح لپ تاپ به دستم رسید و تحویلش گرفتم
بسته بندی بسیار عالی و مطمئن بود
پاکت حاوی فاکتور و کارت گارانتی همراهش بود
شارژر و دی وی دی های مربوط به درایورهای ویندوز های مختلف هم بود
لپ تاپ بسیار زیبا و خوشگل میشه گفت هست
کیبورد فارسی و انگلیسیش که عکسشو گذاشتم
از نظر گرما اصلا داغ نمیکنه علی رغم قدرت بسیار بالای سی پی یوش و قدرت بسیار بالای گرافیکش که جزو بهترین گرافیک هاست این 555
سی پی یوش هم بسیار قوی و فوق العاده عالی هست
کلا خیلی سیستم قوی و فوق العاده ای هست
واقعا خیلی خوشحالم که با این قیمت 1 تومنی اینجور سیستمی صاحب شدم
جالبه اینجور که شنیدم قضیه فروش مجدد این فروش تبلیغاتی منتفی شده
نکته جالب اینه که قیمت لپ تاپ درست 2 روز بعد از پایان فروش ویژه و تخفیف استثنائیش از 1550000 تومان به 1700000 تومان افزایش پیدا کرده
کلا در روز اول علی رغم اینکه خیلی وقت تست نداشتم و بعدا بیشتر تستش میکنم اما بسیار اونو قوی و خوب دیدم
به اینکه کشورم تونسته با رابطه به حدی برسه که به کمپانی تولید کننده لپ تاپ های معتبر دنیا سفارش تولید لپ تاپی با این کیفیت رو بده و اونو با این قیمت فوق العاده به هم وطنان عرضه میکنه افتخار میکنم
شاید اگه قبلا میدونستم لپ تاپش اینقدر با کیفیته خیلی وقت پیش 1500 تومن داده بودم و خریده بودم ....
عالی بود

ahmad_1390
13-12-2011, 00:58
از 3 مدل زیر من یکیشو می خوام انتخاب کنم دیگه قطعیه میشه کمکم کنید؟
HP probook 4530,DV6-6080,DV6-6120

بین این مدلا بخوام توصیه کنم
باید بگم 6080 رو الان دقیق کانفیگش تو ذهنم نیست
اما 6120 هست تو ذهنم
این I7 داره و 6 مگ کش و نمایشگر براق و صفحه کیبورد بک لایت و ظاهر مشکی و طرحدار
4530 ظاهر بسیار رسمی و شیک و در عین حال ساده داره و I5 هست سی پی یوش و 3 مگ کش
و کیبورد عادی ولی ضد آب
از نظر استحکام و قدرت هم عالیه
منخودم یه زمانی بین بعضی DV6 ها و این 4530 شک داشتم
چیزی که هست اگه کارهای برنامه های سنگین ندارین و I5 جوابتونو میده که احتمالا میده قیمت 4530 خیلی می ارزه و عالیه
ولی اون DV6 ها هم چند مدل واقعا عالی داره
شاید از نظر کیفیت ساخت من 4530 رو بر 6120 ترجیح بدم
و بهتر میدونمش....
اون یکی دیگه رو یادم نیست
راستی DV6 یه مدل قهوه ای ساده و آلومینیومی ساده داره که کانفیگ اون مدلاش رو هم بررسی کنین و مقایسه کنین...
در کل در مقایسه با 6120 که به نظرم 4530 بیشتر می ارزه البته اگه در حد خیلی فوق حرفه ای نیستین که مثلا I5 کم بیاره !!! که من بعید میدونم کم بیاره...
اون 2 مدل که گفتم DV6 داره رو حالا اگه دقیق بررسی کنین شاید برتری هاش بیشتر باشه و بچربه ....

ali_phd71
20-12-2011, 23:01
سلام
واقعا لپ تاپ قابلیه ...

سلام دوست عزیز.
با توجه به اینکه گفتی4530s رو خوب میشناسی و منم تقریبا تصمیم خریدش رو دارم میخوام راهنمایییم کنی.اول درباره صحفه نمایشش که میگن متوسطه؟پایین نیست؟ من کیفیت صحفه نمایش برام مهمه.
و دیگه این که cache 3 است پایین نیست؟
شنیدم میگن لب تاب hp داغ میکنن این مدل چی؟
برای استفاده خونگی میخوام باهاش فتوشاپ و افیس و وبگردی تقریبا کارای ساده.تحقیقات دانشگاهم و این چیزا.
خلاصه میخوام از همه نظر مطمن باشم.

خودم مدلasus k53sv رو دوست دارم ولی اون مدل قیمتش یه مقدار بالاست و من زیاد نمیخوام هزینه کنم.

ahmad_1390
20-12-2011, 23:49
سلام دوست خوبم.
در مورد 4530 ازم پرسیدی.
من گفتم این لپ تاپ رو چند وقت پیش با همکارم رفتیم تهیه کردیم و همین طور چند جای دیگه هم اینو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم.
از نظر گرما اصلا این مدل اون جور نیست و مشکل اچ پی هایی که میگفتن گرم میکنه مال dv4 و مدلای قبل اون بود
اتفاقا این لپ تاپ خیلی خنکیه و اینو چند بار بهم ثابت کرد.
صدای اسپیکر قوی و خوبی داره.
بدنه مستحکم و ساده و سکیل جزو خواص اونه.
کیبورد مقاوم و به عبارتی ضد آب و بسیار بزرگ و از نظر کیبورد به سبک لپ تاپ های 17 اینچس از خاصیت اونه
صفحه نمایش مات و ضد انعکاس نور داره و از نظر کیفیت صفحه نمایش HD محسوب میشه
در رنج متوسط کیفیت صفحه نمایش محسوب میشه. نه صفحه نمایش خیلی خیلی تاپ داره و نه صفحه نمایشش مشکلی داره.
من خودم تا استانه خریدش برا خودم هم رفتم که نظرم رو یه مورد دیگه کاملا عوض کرد/.
کاملا الان از انتخابم راضی هستم.
اما اگر این مورد پیش نمیومد قطع یقین یا این 4530 رو انتخاب میکردم و یا یه مدل خوب DV6 رو
تقریبا احتمال برابر داشت ...
اما 4530 رو بر خیلی DV6 ها برتر میدونستم چون قیمتش با قدرت و کانفیگش هماهنگ تر بود اون موقع
و اون DV6 ها قیمتشون بالا تر بود به صورت کاذب
در کل من از انتخابم خیلی راضی هستم اما مطمئنا اگه این مورد پیش نمیومد الان یه لپ تاپ 4530 و یا یه لپ تاپ DV6 شاید داشتم ...
در کل لپ تاپ خیلی خوبیه اون 4530 .... به نظرم چیزیه که صاحبشو از خریدش پشیمون نمیکنه ...
راستی اینم بگم لپ تاپ من الان قوی ترین پردازنده و جدید ترین پردازنده رو با 8 مگ کش و ... داره و گرافیک 2 و بالاترین مشخصات ممکن
حالا درسته از نظر پردازشی و سرعت کار من تا حالا هیچ لپ تاپی با این قدرت و سرعت پردازشی ندیده بودم
اما اینوبگم 4530 هم با همون پردازنده I5 و 3 مگ کش و .... پردازش خوب و سیستم قوی هست در حد خودش.
و همین طور اینم بگم در سطح فعالیتی که شما گفتین اصلا شاید متوجه تفاوت قدرت I5 و I7 معمولی نشین حتی ... چون همون هم این موارد که خواستین رو کاملا جواب میده
و همین طور با استفاده از یه I5 وقتی نیازتون رو رفع میکنه دیگه عمر باتریتون و تخلیه شدنش کمتر خواهد بود.
در کل اون 4530 رو واقعا لپ تاپ خوب و قابلی و چیزی که به قیمتش می ارزید میدونم
بازم میگم اگه این مورد پیش نمیومد و این لپ تاپ موردش پیش نمیومد که گرفتم و کاملا ازش راضی هستم واز خریدم راضی حتما یا 4530 گرفته بودم و یا یه مدل خوب DV6
سراغ دل نرین مخصوصا ارزون و متوسط قیمت هاش که ضرر کردین ...
گول 5110 و اینا رو هم نخورین

Elahe_11111
24-12-2011, 23:27
سلام دوست خوبم.
در مورد 4530 ازم پرسیدی.
من گفتم این لپ تاپ رو چند وقت پیش با همکارم رفتیم تهیه کردیم و همین طور چند جای دیگه هم اینو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم.
از نظر گرما اصلا این مدل اون جور نیست و مشکل اچ پی هایی که میگفتن گرم میکنه مال dv4 و مدلای قبل اون بود
اتفاقا این لپ تاپ خیلی خنکیه و اینو چند بار بهم ثابت کرد.
صدای اسپیکر قوی و خوبی داره.
بدنه مستحکم و ساده و سکیل جزو خواص اونه.
کیبورد مقاوم و به عبارتی ضد آب و بسیار بزرگ و از نظر کیبورد به سبک لپ تاپ های 17 اینچس از خاصیت اونه
صفحه نمایش مات و ضد انعکاس نور داره و از نظر کیفیت صفحه نمایش HD محسوب میشه
در رنج متوسط کیفیت صفحه نمایش محسوب میشه. نه صفحه نمایش خیلی خیلی تاپ داره و نه صفحه نمایشش مشکلی داره.
من خودم تا استانه خریدش برا خودم هم رفتم که نظرم رو یه مورد دیگه کاملا عوض کرد/.
کاملا الان از انتخابم راضی هستم.
اما اگر این مورد پیش نمیومد قطع یقین یا این 4530 رو انتخاب میکردم و یا یه مدل خوب DV6 رو
تقریبا احتمال برابر داشت ...
اما 4530 رو بر خیلی DV6 ها برتر میدونستم چون قیمتش با قدرت و کانفیگش هماهنگ تر بود اون موقع
و اون DV6 ها قیمتشون بالا تر بود به صورت کاذب
در کل من از انتخابم خیلی راضی هستم اما مطمئنا اگه این مورد پیش نمیومد الان یه لپ تاپ 4530 و یا یه لپ تاپ DV6 شاید داشتم ...
در کل لپ تاپ خیلی خوبیه اون 4530 .... به نظرم چیزیه که صاحبشو از خریدش پشیمون نمیکنه ...
راستی اینم بگم لپ تاپ من الان قوی ترین پردازنده و جدید ترین پردازنده رو با 8 مگ کش و ... داره و گرافیک 2 و بالاترین مشخصات ممکن
حالا درسته از نظر پردازشی و سرعت کار من تا حالا هیچ لپ تاپی با این قدرت و سرعت پردازشی ندیده بودم
اما اینوبگم 4530 هم با همون پردازنده I5 و 3 مگ کش و .... پردازش خوب و سیستم قوی هست در حد خودش.
و همین طور اینم بگم در سطح فعالیتی که شما گفتین اصلا شاید متوجه تفاوت قدرت I5 و I7 معمولی نشین حتی ... چون همون هم این موارد که خواستین رو کاملا جواب میده
و همین طور با استفاده از یه I5 وقتی نیازتون رو رفع میکنه دیگه عمر باتریتون و تخلیه شدنش کمتر خواهد بود.
در کل اون 4530 رو واقعا لپ تاپ خوب و قابلی و چیزی که به قیمتش می ارزید میدونم
بازم میگم اگه این مورد پیش نمیومد و این لپ تاپ موردش پیش نمیومد که گرفتم و کاملا ازش راضی هستم واز خریدم راضی حتما یا 4530 گرفته بودم و یا یه مدل خوب DV6
سراغ دل نرین مخصوصا ارزون و متوسط قیمت هاش که ضرر کردین ...
گول 5110 و اینا رو هم نخورین
سلام
من می خوام این 4530 را بگیرم ولی نمی دونم از کجا بگیرم می شه معرفی کنید؟
چرا بعضی جاها کارت گرافیکشو زده 6470 بعضی جاها 6490؟

Highbury
25-12-2011, 00:32
سلام
من می خوام این 4530 را بگیرم ولی نمی دونم از کجا بگیرم می شه معرفی کنید؟
چرا بعضی جاها کارت گرافیکشو زده 6470 بعضی جاها 6490؟

معمولا همه جا داره. برو بازار لبتاب مثل پایتخت .
سری قدیمی 4530 گرافیکش 6470 و USB3 نداشت. سری های جدید گرافیکشون ارتقا پیدا کرده و USB3 داره !

Elahe_11111
25-12-2011, 19:15
من می خواستم برم این 4530 را بگیرم ولی یکی از آشنا ها بهم گفت MSI بگیرم موندم چی کار کنم؟
یه لپ تاپ MSI تا 1 950 معرفی می کنید؟
ممنون

Elahe_11111
25-12-2011, 23:25
یا Acer 5755 بگیرم؟

Highbury
25-12-2011, 23:37
من می خواستم برم این 4530 را بگیرم ولی یکی از آشنا ها بهم گفت MSI بگیرم موندم چی کار کنم؟
یه لپ تاپ MSI تا 1 950 معرفی می کنید؟
ممنون

عزیز اینجا ما بهترین رو میگیم. الان صد نفر بیان صد تا برند بهت بگن. نمیشه که
MSI چیز درست درمون تو این قیمت نداره. خیالت راحت

یا Acer 5755 بگیرم؟

تفاوت این دو توی این فروم بیشتر از صدبار گفته شده.
بیشتر انتخاب سلیقه ایه.
5755 گرافیکش بهتره.
از خرید هر کدومشون پشیمون نمیشی.
-------
چند روز یه بنده خدایی از من مشاوره میگرفت. دیگه خیلی گرفت:31: چه اینجا و حتی تو یاهو
آخرش بر خلاف میل باطنی من سراغ یه لبتابی رفت ( البته اونم خوب بودا ولی خب اون چیزی که واسش بهتر بود رو نگرفت) فکر کنم الان ناراضی باشه.خیلی وسواس داشت . خیـــلی
منم میگم وسواس نداشته باش.
=======
پیشنهاد: وسواس نداشته باش. برای دیدن 4530 و 5755 با کانفیگهایی که مدنظر داری برو بازار. از نزدیک ببین و با اون ذهنیتی که ازشون داری و هر جور که سلیقت بود خرید کن.
من خودم رفتم بازار بعد تصمیم گرفتم چی بگیرم.فوق العاده راضیم :5: