PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تایپک اختصاصی فایل های اپدیت محصولات LG

صفحه ها : 1 [2] 3 4

shahpasand1
29-03-2013, 00:16
برای من هم امده 47lm76100
یعنی چی ورژن 20 اومده.الان ورژن 4 روی سایت هست واضح تر صحبت کنید :n13:

ehsan90a
29-03-2013, 02:23
منظورم 4.20.11 هست. من گرفتم با خود تی وی . اما فرقی احساس نکردم
گفتم شاید صدا هماهنگ شه که نشد باز

Besmeallah
29-03-2013, 07:18
سلام تازه lm67100گرفتم الان وقتی روشن میکنم دو پایه تصویر مارک ال جی میاد و دوباره در حالی که چراغ پاور چشمک میزنه خاموش میشه و دوباره روشن میشه و همینطور ادامه این میکنه
وقتی تماشا میکردم آورد آپديت بشه و تأیید کردم بعد از مدتی در 25 درصد گیر کرده بود همینطور تماشا کردم و اخرای شب خاموش کردم چند دقیقه بعد اخرای شب دوباره روشن کردم اینجوری شد چی کار کنم؟
در ضمن دوست ندارم تعمیرکار بیارم بالا سرش اگر میشه راهنمایی کنین به وجه ساده درست بشه یک روز هم استفاده نکردم ازش

shahpasand1
30-03-2013, 22:44
آخرین تغییرات در ورژن 4.20.11 و 4.20.12 :
The latest firmware file for upgrade

[What's new?]
1. Support Web You tube Full screen.
2. To enhance skype performance
پخش فیلم سه بعدی هم بهبود یافته

saeid000
31-03-2013, 12:45
دوستان من یه مدل 47lm7610 دارم ماله گلدیران نیست
خوب میخوام آپدیتش کنم الان 4.10.09 هست خواستم ماله کشور us را براش بریزم این فایل را دانلود کردم این مدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ولی وقتی فلش را میزنم به تلویزیون اصلا آپدیت نمیاد پوشه LG_DTV را هم درست کردم ولی نمیشه
خودم قبلا با این روش ولی ماله au رو زدم آپدیت شده به 4.10.09
خوب بنظرتون مشکل من چیشه فایلم اشتباهه یا برای اپدیت به این ورژن باید کشور عوض کنم یا چی؟

shahpasand1
31-03-2013, 20:04
از آمریکا نمیخواد آپدیت کنید اگه هم احیانا بشه زبان فارسی نداره اونوقت جاهایی مثل بخش زیر نویس به مشکل بر میخوری.
با خود تی وی وصل بشو به نت ببین ورژن جدیدتری پیدا میشه یا نه.

ملول
31-03-2013, 23:18
سلام مدل 42sl90qr قابلیت دریافت کانال دیجیتال را داره؟

piccolo
02-04-2013, 21:18
سلام
مدل 47lm8600 آپ دیت 4.20.12 اومده اگه ورژن au نصب کنم فارسی رو ساپورت میکنه .........؟

shahpasand1
02-04-2013, 22:08
مشکلی پیش نمیاد فارسی ساپورت میشه

masood6229
03-04-2013, 12:56
با سلام مدل پلاسمای lg 42pj350r را دارید با تشکر و چگونگی فعال کردن گیرنده دیجیتال آن را

2333115
03-04-2013, 20:54
اکثر فایلهای آبدیت الجی درسایت الجی موجود است

masih_300
05-04-2013, 10:19
سلام
من یه دستگاه 42LM67100 و یک دستگاه lh-w895xbh
دارم وقتی روشن می کردم اتوماتیک صدا از سینما خانگی پخش می شد ولی بعد از اپدیت هر دو دستگاه صدا را از سینما پخش نمی کند در صورتی که روی تصویر نمایش زیادی یا کمی را نشان می دهد.
چه کار کنم لطفا کمک کنید

1010102020
06-04-2013, 23:37
سلام خسته نباشی من led مدل42lm66900-tc رو دارم و فایل آپدیت ورژن 4.20.11 رو میخوام اگه برام بذاری ممنون میشم

shahpasand1
07-04-2013, 00:33
سلام خسته نباشی من led مدل42lm66900-tc رو دارم و فایل آپدیت ورژن 4.20.11 رو میخوام اگه برام بذاری ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000010510-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

ali_asghar_v3x
08-04-2013, 20:30
با سلام آپدیت پلاسمای
42pj350r رو میخواستم پیداش نکردم

اميربابا 88
09-04-2013, 10:06
سلام من يك پلاسماي مدل 42pa45000دارم ولي كيفيت رنگش چندان مطلوب نيست ايا برنامه اي براي بالا بردن كيفيت رنگش هست با تشكر از راهنمايي شما

shahpasand1
09-04-2013, 17:58
سلام من يك پلاسماي مدل 42pa45000دارم ولي كيفيت رنگش چندان مطلوب نيست ايا برنامه اي براي بالا بردن كيفيت رنگش هست با تشكر از راهنمايي شما
نرم افزارشو آپدیت کن شاید بهتر بشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميربابا 88
10-04-2013, 07:36
با عرض سلام ميشه لطف كنيد نرم افزار شو برام بزاريد در ضمن چطوري آپديت ميشه با تشكر

اميربابا 88
10-04-2013, 07:37
نرم افزارشو آپدیت کن شاید بهتر بشه

با عرض سلام ميشه لط كنيد نرم افزارشو برام بزاريد در ضمن چطوري آپديت ميشه با تشكر

shahpasand1
10-04-2013, 12:13
با عرض سلام ميشه لط كنيد نرم افزارشو برام بزاريد در ضمن چطوري آپديت ميشه با تشكر
سلام.شما ابتدا به لینک بالا وارد بشید قسمتی هست که نوشته بروز رسانی نرم افزار کلیک کنید فایل زیپ و دانلود کرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000009054-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

روی فلش مموری پوشه ای بنام LG_DTV ساخته و فایل زیپ شده را باز کرده توی این پوشه میریزید بعد وصل میکنید به تلوزیون خودش اتوماتیک آپدیت میکنه.البته زیاد توقع نداشته باشید کارایی تلوزیون بالا بره

AMIRHJ
11-04-2013, 13:08
راهنمای بروز رسانی نرم افزاری تلویزیون های ال جی LG

TV Software Upgrade Guide

با سلام به همه دوستان
به پیوست فایل آموزش به روز رسانی نرم افزاری تلویزیون های ال جی به زبان فارسی ارسال شده است

توصیه میشود برای اپدیت از از پیچ های غیر ایران استفاده کنید ، چون معمولا پیچ ایران به روز نیستـــــــــ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xdvbxkaomx
12-04-2013, 10:27
سلام دوستان آیا راهی هست بشه فونت فارسی زیرنویس رو عوض کرد ؟ منظورم اینه که یا خودمون یه راهی پیدا کنیم فونت زیرنویس فارسی رو تو آپدیت تغییر بدیم و یا ایمیلی چیزی به برنامه نویسهای الجی بفرستیم تا فونت موجود رو تغییر بدن و ضمنا یه حاشیه مشکی دور فونت بندازن آخه الان هم خود فونت نازکه و هم بجای حاشیه ( border ) سایه ای کم رنگ زیرش هست که بخاطر نازک بودن خود فونت مخصوصا تو تصاویر روشن زمینه زیرنویس بسختی دیده میشه بنظر من فونتهای " تیتر " و " زر بولد " با رنگ زرد و حاشیه مشکی بهترین دید زیرنویس رو در بیننده القا میکنن حالا نمیدونم نظر دوستان چیه ولی اگه بتونیم با ایمیل اینو به گوش برنامه نویسان الجی برسونیم خیلی خوب میشه اگه بتونن در آپدیت بعدی فونت رو جایگزین کنن محشر میشه من واقعا بعضی مواقع اونقدر فیلم رو عقب جلو میکنم تا بتونم زیرنویس رو بخونم که کلافه میشم یا مجبورم تو بعضی صحنه ها رنگ زیرنویس رو تیره کنم که عملا چشم رو خسته میکنه و تا صحنه تاریک میشه باید دوباره رنگ رو تغییر داد خواهش میکنم از دوستان اگه کسی راه حلی میدونه کمک کنه

خودتون قضاوت کنید :
فونت تیتر

فونت زر بولد

فونت شبیه فونت موجود زیرنویس الجی

و انتخاب اول من فونت تیتر هستش

3320
12-04-2013, 13:17
سلام و خسته نباشید
من فایل آپدیت سینمای خانگی مدل آپولو(LH-885XBH) و نحوه انجامش رو میخوام.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

shahpasand1
12-04-2013, 13:25
سلام دوستان آیا راهی هست بشه فونت فارسی زیرنویس رو عوض کرد ؟ منظورم اینه که یا خودمون یه راهی پیدا کنیم فونت زیرنویس فارسی رو تو آپدیت تغییر بدیم و یا ایمیلی چیزی به برنامه نویسهای الجی بفرستیم تا فونت موجود رو تغییر بدن و ضمنا یه حاشیه مشکی دور فونت بندازن آخه الان هم خود فونت نازکه و هم بجای حاشیه ( border ) سایه ای کم رنگ زیرش هست که بخاطر نازک بودن خود فونت مخصوصا تو تصاویر روشن زمینه زیرنویس بسختی دیده میشه بنظر من فونتهای " تیتر " و " زر بولد " با رنگ زرد و حاشیه مشکی بهترین دید زیرنویس رو در بیننده القا میکنن حالا نمیدونم نظر دوستان چیه ولی اگه بتونیم با ایمیل اینو به گوش برنامه نویسان الجی برسونیم خیلی خوب میشه اگه بتونن در آپدیت بعدی فونت رو جایگزین کنن محشر میشه من واقعا بعضی مواقع اونقدر فیلم رو عقب جلو میکنم تا بتونم زیرنویس رو بخونم که کلافه میشم یا مجبورم تو بعضی صحنه ها رنگ زیرنویس رو تیره کنم که عملا چشم رو خسته میکنه و تا صحنه تاریک میشه باید دوباره رنگ رو تغییر داد خواهش میکنم از دوستان اگه کسی راه حلی میدونه کمک کنه

خودتون قضاوت کنید :
فونت تیتر

فونت زر بولد

فونت شبیه فونت موجود زیرنویس الجی

و انتخاب اول من فونت تیتر هستش

behnambazi
12-04-2013, 19:31
اقا یکی فایل 47LM66100 میزاره؟

mohssen_00
14-04-2013, 23:23
سلام دوستان
من خودم lm66100 دارم و داداشم lm96000
دو تا چیز عجیب دیدم
1.یه فیلمی ریختم رو فلش نمیدونم چرا مال من تونست اجراش کنه اما مال داداشم نتونست!!!
2.بعد این من یه هارد اکسترنال گرفتم وقتی که وصلش میکردم به تلویزیون داداشم برا ظبط روی هارد ( از همون درگاه یو اس بی مخصوصش) هی خاموش روشن میشد هارد اما با مال خودم تا زدمش شناختش
حالا ورژن تیوی من 4.01 هستش و مال اون 4.20 میتونه مشکل مربوط به آپدیت کردن اون باشه؟؟؟؟؟؟

AMIRHJ
16-04-2013, 01:09
اقا یکی فایل 47LM66100 میزاره؟

سلام علیکم

جدیدترین

Software_File(Version_04.20.11).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000010510-b1-a1.zip&TC=DwnCmd)

صفحه مربوطه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برگرفته از صفحه ال جی آفریقا جنوبی

Ashkan_Oveisi
16-04-2013, 21:07
سلام علیکم

جدیدترین

Software_File(Version_04.20.12).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000010503-b1-a1.zip&TC=DwnCmd)

صفحه مربوطه

برگرفته از صفحه ال جی آفریقا جنوبی

دوست عزیز این فایل 47LM8600 هستش برای 47LM66100 مشکل ایجاد نمیکنه ؟

AMIRHJ
17-04-2013, 00:23
دوست عزیز این فایل 47LM8600 هستش برای 47LM66100 مشکل ایجاد نمیکنه ؟

اشکان عزیز ، پست ویرایش شد ، تفاوت دارند

من دیشب به سختی پست رو دادم ، بار اول درست قرار داده بودم اما ارسال نشد ، اما نمیدونم چرا لینک سایت استرالیا و مدل 8600 رو دادم !

خلاصه در صفحه 23 همین تاپیک ، آپدیت قبلی این مدل رو قرار داده بودم که البته مجددا به روز شده

پست بالا ویرایش و تست شد

قابل ذکره که اگه آپدیت مناسب نباشه ، عمل آپگرید انجام نمیشه و جای نگرانی نیست

البته مسایلی مثل قطع برق و .... شاید مشکل ساز بشه

موفق و پایدار باشید

3320
17-04-2013, 16:37
مجددا سلام و خسته نباشید
ممنون میشم اگه کمکم کنید.کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pintorikio
18-04-2013, 00:01
سلام.اگه میشه فایل آپدیت ال جی 42LM62000-TA رو بذارید. با سپاس

amir566
19-04-2013, 11:18
سلام اين فايل 04.10.09 براي 7610 كه از سايت الجي ايران و امارات دانلود كردم بدرستي unzip نميشه و ارور ميده كسي اين مشكلو نداره؟

amir566
19-04-2013, 11:23
در ضمن تو الجي استراليا ورژن 04.20.11 هست اگه اينو بريزيم رو تي وي با فارسي و زيرنويسها مشكل پيدا ميشه؟

pedram_21
20-04-2013, 22:05
سلام به همگی من lg smart tv 47lm96000 دارم از طریق اینترنت ابدیت کردمش اول درس بود اما الان که به wifi وصلش میکنم خیلی از گزینه ها تو بخش اسارتش میرن
مثل facebokk برنامه های ویژه قسمت برنامه های خود ال جی که lg apps هستن مشکلش از کجاست ممنون می شم راهنمایی کنید اول این جوری نبود ها یه هو شد

3320
25-04-2013, 12:26
عجب تایپیک فعالی!!!!!!! چقده جوااااااااب ممنون از لطفتون........
(((((((سلام و خسته نباشید
ممنون میشم اگه کمکم کنید.)))))))

AMIRHJ
25-04-2013, 14:58
سلام.اگه میشه فایل آپدیت ال جی 42LM62000-TA رو بذارید. با سپاس

سلام

آخرین فرم ویر

Software_File(Version_04.20.11).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صفحه مربوطه

AMIRHJ
25-04-2013, 15:02
در ضمن تو الجي استراليا ورژن 04.20.11 هست اگه اينو بريزيم رو تي وي با فارسي و زيرنويسها مشكل پيدا ميشه؟

خیر ، مشکلی پیش نمیاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_panel

amir566
26-04-2013, 21:09
خیر ، مشکلی پیش نمیاد

4.20.11 را روي 47lm7610 از سايت اردن الجي گرفتم و ريختم رو تي وي و مشكلي هم پيش نيومد مرسي

saeid000
26-04-2013, 21:18
سلام دوستان یه راهنمایی بکتنین
من الان روی تلویزیون خودم ورزن 4.20.11 رادارم تلویزیون هم 7610 هست
خب من چجوری میتونم دانگرید کنم یا همین ورژن را براش دوباره ریستور کنم ؟
امکانش هست دانگررید یا ریستور همین ورژن؟
راستش گوشی من تیونر دیخیتالش سوخته بود در اثر رعد برق منم تیونر را عوض کردم ولی تو قسمت ورودی تلویزیون اون قسمت که ورودی موقع وصل شدن روشن میشم مال این آنتن روشن نمیشه ولی کانال هارو میاره
یکی هم بهم گفته چون قطعه عوض شده سریالش با این یکی نیست یه بار اگه اپیدیت بیاد مشکلتت حل میشه یا یبار دیگه ریستور کنم با همون فایل آپدیت 4.20.11

cfz_mohammad
28-04-2013, 16:24
سلام دوستان خسته نباشید من تلویزیون اسمارت 42lm64100 گرفتم نرم افزارش رو اپپدیت کردم ولی وقتی به قسمت اینترنت میرم فونت سایتهی فارسی به هم ریخته هست چکار کنم فونت فارسی رو درست نشون بده؟و الان با زهم نرم افزار جدید رو دارم اپدیت میکنم و ایا از اسکایپ هم یشه استفاده کرد؟ مممنون میشم جواب من را رهنمایی کنید؟

L.S.P
12-05-2013, 10:36
سلام
دستگاه بلوری مدل Lh-885xbh توسط وایرلس آپدیت کردم و بعد از پایان عملیات دستگه بوت شد ولی دیگه هیچ عملی انجام نمیده و روی نمایشگرش پیغام please wait تکرار میشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنید :n03:

mrahjalali
15-05-2013, 07:44
باسلام خدمت تمامي مديران وكاربران محترم اين ساين واينبخش

من يه تلويزيون smart led 32lv55000 TA دارم كه متاسفانه تا الان نتونستم آپديت بصورت آفلاين انجام بدم

فايلاي آپديتشم از سايت ال جي ايران گرفتم

پوشه اي هم بنامLG_DTV تو فلش ديسكم ايجاد كردم وفايلاي آپديتو توي اون قرار دادم

اما فلشو كه وصل ميكنم به تلويزيون فايلاي آپديتو شناسايي نميكنه وداخل پوشه مذكور هم كه ميشم مينوسه پوشه خالي!!!!!؟؟؟؟

موندم چكاركنم؟؟؟البته نميخوامم به گلديران زنگ بزنم كه بيان واينكارو انجام بدن.

ميترسم بيان يه آپديتو انجام بدن يه سرويس ديگشو غيرفعال كنن

براي همين ميخوام خودم عمل آپديتو انجام بدم كه به مشكلات احتمالي فوق برنخورم.

درضمن من توي خونم اينترنت ندارم كه بزارم خودش اتوماتيك عمل آپديتو انجام بده

ممنون ميشم دوستان كاربلد دراين زمينه منوساير عزيزايي كه اين مشكل براشون پيش اومده رو راهنمايي كنن تا بتونيم اين عمل بروزرساني رو با موفقيت انجام بديم

باتشكر ازهمه شما عزيزان

AMIRHJ
15-05-2013, 16:12
باسلام خدمت تمامي مديران وكاربران محترم اين ساين واينبخش

من يه تلويزيون smart led 32lv55000 TA دارم كه متاسفانه تا الان نتونستم آپديت بصورت آفلاين انجام بدم

فايلاي آپديتشم از سايت ال جي ايران گرفتم

پوشه اي هم بنامLG_DTV تو فلش ديسكم ايجاد كردم وفايلاي آپديتو توي اون قرار دادم

اما فلشو كه وصل ميكنم به تلويزيون فايلاي آپديتو شناسايي نميكنه وداخل پوشه مذكور هم كه ميشم مينوسه پوشه خالي!!!!!؟؟؟؟

موندم چكاركنم؟؟؟البته نميخوامم به گلديران زنگ بزنم كه بيان واينكارو انجام بدن.

ميترسم بيان يه آپديتو انجام بدن يه سرويس ديگشو غيرفعال كنن

براي همين ميخوام خودم عمل آپديتو انجام بدم كه به مشكلات احتمالي فوق برنخورم.

درضمن من توي خونم اينترنت ندارم كه بزارم خودش اتوماتيك عمل آپديتو انجام بده

ممنون ميشم دوستان كاربلد دراين زمينه منوساير عزيزايي كه اين مشكل براشون پيش اومده رو راهنمايي كنن تا بتونيم اين عمل بروزرساني رو با موفقيت انجام بديم

باتشكر ازهمه شما عزيزان

سلام سری LV5500 اینچ 32 رو من ندیدم ،
الا ای حال
شما فایل دریافتیتون رو unzip میکنید ؟

آخرین آپدیت Software_File(Version_05.00.07).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راهنمای آپدیت به زبان پارسی

L.S.P
16-05-2013, 00:22
سلام
دستگاه بلوری مدل Lh-885xbh توسط وایرلس آپدیت کردم و بعد از پایان عملیات دستگه بوت شد ولی دیگه هیچ عملی انجام نمیده و روی نمایشگرش پیغام please wait تکرار میشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنید :n03:
این مشکل هیچ پاسخی نداره !!!!!

saeeiid
17-05-2013, 14:29
سلام دوستان ،
آقا یه سوال فنی .
تلویزیون من این هست : 42lw57000-TA
امروز واسش آپدیت اومد یهو؛ زدم و آپدیت شد به ای نسخه :
05.10.02
حالا یکی به من بگه دقیقا این آپدیت چیا داشت ؟ چون 2 یساعت طول کشید ، میخوام بدونم الان چه فرقی کرد تلویزیونه .
مرسی

mrahjalali
18-05-2013, 08:09
سلام سری LV5500 اینچ 32 رو من ندیدم ،
الا ای حال
شما فایل دریافتیتون رو unzip میکنید ؟

آخرین آپدیت Software_File(Version_05.00.07).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راهنمای آپدیت به زبان پارسی

با سلام خدمت شمادوست عزيز

بله من فايلو آنزيپ ميكنم كه فايل آپديت رو با فرمت epk بمن ميده

سوال من اينه كه آيا آپديت تلويزونهاي اسمارت بصورت آفلاين با ساير تلويزيونهاي ال اي دي وال سي دي وپلاسماهايي كه اسمارت نيستن فرق ميكنه يا نه به همين صورته؟؟؟

چون من فايلاي آپديتو كه با فرمتepkهستش وقتي داخل داخل پوشه LG_DTVقرارميدم تلويزيون فايلا روشناسايي نميكنه وميزنه پوشه خالي

درحاليكه داخل اين پوشه فايل آپديت قرارداره

خلاصه كه بدجوري رو اعصابم رفته اين آپديتاي تلويزيون ونشناختن اسمارت تي وي من

مشكل اصليم اينه كه توخونه اينترنت ندارم وگرنه تاالان همه نسخه هابطور خودكار آپديت ميشدن

من فكرميكنم كه اين اسمارت تي وي ها آپديت شدنشون با مدلاي ديگه متفاوته.ظاهرا

به هر حال اگرازدوستان هستن كسايي كه تلويزيونشون اسمارت بوده وتونستن به روش آفلاين تلويزيونشون رو آپديت كنن بيان وبگن كه چطور اينكارو انجام دادن

شايد منم تونستم تلويزيون رو به روش اين دوستان آپديت كنم

باتشكر ازشما وساير دوستان اين بخش

san_felip
19-05-2013, 08:20
آپدیت رو برای 47LM66100 از کجا بگیرم؟؟
تغییرات آخرین نسخه چیه ؟؟

mrahjalali
19-05-2013, 16:57
با سلام خدمت دوستان عزيز

يعني تو اين تاپيك يه نفر نيست كه اسمارت تي وي ال جي داشته باشه وبگه كه چطور تلويزيونشو آپديت كرده تا ماهم بتونيم اين اسمارت تي ويمون رو آپديت كنيم؟؟؟

ازمديران وافراد وارد تقاضا دارم كه بيان وجواب سوال منو در پست296 بدن

بخدا الان سه تافايل آپديت آماده نصب روي تلويزيونم دارم كه نيمدونم بايد چطور باهاشون تلويزيونمو آپديت كنم؟؟؟؟؟

باتشكر ازهمه شما عزيزان

mrahjalali
25-05-2013, 13:32
اين تاپيك مثل اينكه كلا خاموش شده

بهتره مديران اين تاپيكو آرشيو كنن تا وقت كاربرا الكي توي تاپيكي كه به سوالات كاربراجواب داده نميشه گرفته نشه.

AMIRHJ
28-05-2013, 16:54
با سلام خدمت دوستان عزيز

يعني تو اين تاپيك يه نفر نيست كه اسمارت تي وي ال جي داشته باشه وبگه كه چطور تلويزيونشو آپديت كرده تا ماهم بتونيم اين اسمارت تي ويمون رو آپديت كنيم؟؟؟

ازمديران وافراد وارد تقاضا دارم كه بيان وجواب سوال منو در پست296 بدن

بخدا الان سه تافايل آپديت آماده نصب روي تلويزيونم دارم كه نيمدونم بايد چطور باهاشون تلويزيونمو آپديت كنم؟؟؟؟؟

باتشكر ازهمه شما عزيزان

سلام دوست عزیز

اگه مرور کوتاهی به پست های این تاپیک انجام میدادید ، متوجه میشدید که مدل های اسمارت بسیاری درخواست فایل آپدیت داشتن و آپدیتشون رو به صورت آفلاین انجام دادن، پس دلیل انجام نشدن مربوط به اسمارت بودن نیست و مدل تی وی شما هم نسبت به سایر تی وی ها جدیدتر یا خاص تر نیست و دوستان زیادی با همین مدل در خواست فایل و انجام آپدیت داشتن ..

به شخصه مدل اسمارت دارم و چندین بار این فرآیند رو انجام دادم

و در اخر هم با مراجعه به تمامی لینک های مربوط به این مدل و راهنمای آپدیت به هر دو روش اشاره شده

لذا اسمارت بودن یا نبودن مسئله نیستـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ

باید دنبال دلیل دیگه ای باشید، با تغییر فلش مموری و استفاده از سایر ابزار ذخره سازی شاید بتوان منتظر تغییر در عملکرد بود..

mohssen_00
28-05-2013, 21:30
مال من تا فلش رو میزنم فایل رو میشناسه اما می ترسم دکمه شروع آپدیت رو بزنم!!!
به نظر دوستان وقتی که خودش فایل رو تشخیص میده دیگه خطری نداره مگه نه؟؟؟؟؟

matinpour
28-05-2013, 22:25
مال من تا فلش رو میزنم فایل رو میشناسه اما می ترسم دکمه شروع آپدیت رو بزنم!!!
به نظر دوستان وقتی که خودش فایل رو تشخیص میده دیگه خطری نداره مگه نه؟؟؟؟؟

دوست عزیز
آبدیت را معمولا زمانی استفاده می کنند که تلویزیون کند شده باشد ودچار مشکل باشد ولی می توانید در سالم بودن هم از آن استفاده کنید و وقتی که تلویزیون شما برنامه آبدیت را شناسایی می کند یعنی که می توانید از آن استفاده کنید

mehdiilbeigi
01-06-2013, 20:27
سلام دوست عزیز
اگه آپدیت کنم زبان فارسی که بهم نمیریزه؟

AMIRHJ
01-06-2013, 23:51
سلام دوست عزیز
اگه آپدیت کنم زبان فارسی که بهم نمیریزه؟

سلام گرامی

خیـــــــــــر، مشکلی برای زبان فارسی پیش نمیاد..

drusattv
03-06-2013, 11:00
درود

برای 47LW65100
NEW FIRMWARE UPDATE 05.10.02
میباشد
که به صورت انلاین در حال حاضر قابل اپدیت میباشد//لذا بدلیل کندی سرعت اینترنت (داخل کشور) اگر دوستان بتوانند این فایل را به صورت لینکی در احتیار کاربران برای دانلود قرار دهند عالیست
موفق باشید

mramra
08-06-2013, 12:27
سلام
کسی فایل آپدیت LCD 42LH500YR داره داخل سایت ال جی نیست؟
با آپدیت کردن فایلهای mkv رو تلویزیون میتونه پخش کنه؟
آیا با اپدیت کردن می تونم کانالهای دیجیتال رو دریافت کنم؟

M6161
08-06-2013, 13:26
برای 32LV55000
لینک دانلود میخوام

mrahjalali
08-06-2013, 15:01
سلام دوست عزيز

اگر فايل اپديتو گرفتي وتونستي تلويزيونت رو آپديت كني به منم بگو چطور تونستي عمل آپديتو انجام بدي

چون منم دقيقا تلويزيونم هم مدل تلويزيون شماست

تا الانم 3تا فايل اپديت براي اين مدل ارائه شده كه من هنوز نتونستم اين فايلارو بصورت آفلاين رو تلويزيونم نصب كنم

اصلا تلويزيونم اين فايلارو شناسايي نميكنه

اينم لينكاي دانلود هر سه تا فريمور

البته لينك شماره 2 حاوي ورژنهاي پنج وشش به هم در يك فايل زيپ شدست

پس ممنون ميشم اگر تونستي آپديت كني منم در اين مورد راهنمايي كني

باتشكر ازشما

M6161
08-06-2013, 17:57
س . دانلود نمیشه

M6161
08-06-2013, 17:58
سلام دانلود نمیشه

mramra
08-06-2013, 22:57
سلام
کسی میتونه کمک کنه؟

mrahjalali
09-06-2013, 07:33
سلام دانلود نمیشه

سلام دوست عزيز

بروز توي لينكاي پست قبلي من

بعدش ميري توي اين لينك[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_panel

بعدش برو توي tab بروزرساني نرم افزار

بعدش از ورژن 4كه يك فايل زيپه تا ورژن 6 و5 كه مجموعا داخل يك فايل زيپ هستن رو دانلود كن

بعد ازحالت زيپ درشون بيار

سه تافايل بهت ميده با فرمتepk

اين 3تافايلو داخل يه فلش مموري خالي كه ازقبل بايد يك فولدر به نامLG_DTVتوش ايجاد كني قرار بده

بعد كه اين كارارو انجام دادي فلش رو به تلويزيونت متصل كن

اگر پيغامي روي صفحه تلويزيونت اومد مبني بر بروزرساني نرم افزار كه تاييدش كن وبزار كه ورژن به ورژن روي تلويزيونت نصب بشه

اما اگر فلشو به تلويزيون متصل كردي واتفاقي نيوفتاد تازه ميشي مثل من كه نميتونم تلويزيونمو آپديت كنم

اونوقته كه ديگه نميشه كاري كرد كه تلويزيون بصورت آفلاين آپديت بشه

بايد يه مودم adslباسرعت مناسب داشته باشي كه تلويزيونت از طريق آنلاين آپديت بشه وبس

حالابااين راهنماييهايي كه بهت كردم برو ببينم چكار ميتوني بكني؟؟؟؟

mramra
09-06-2013, 12:41
سلام
کسی میتونه کمک کنه؟?

drusattv
10-06-2013, 13:07
درود

برای 47LW65100
میباشد
که به صورت انلاین در حال حاضر قابل اپدیت میباشد//لذا بدلیل کندی سرعت اینترنت (داخل کشور) اگر دوستان بتوانند این فایل را به صورت لینکی در احتیار کاربران برای دانلود قرار دهند عالیست
موفق باشید

M6161
10-06-2013, 19:22
سلام دانلود کنم بعد

M6161
10-06-2013, 19:49
فقط این ورزن ابدیت میشه .پیداش کن UPDATE 05.10.02

M6161
13-06-2013, 09:11
سلام نشد .یک بار هم دانلود کردم.

M6161
13-06-2013, 09:15
شما چه خبر؟

SSMITIKOMON
14-06-2013, 20:37
DVD player DV-6250PM LG

سلام اگه اپدیتی براش اومده لطفا خبر بدین

میشه باش بعد از اپدیت mkv نگاه کرد؟

sadeghr10
15-06-2013, 13:51
اگه تلویزیون رو از برق بکشیم چی میشه
اخه واسه من گیر کرده رو 99 درصد
امکانش هست که دوباره درست شه

shari
19-06-2013, 01:49
سلام دوستان.لطفا ورژن 4.20.12 رو برای 47lm86000 قرار بدید.ممنون

rezasalami65
21-06-2013, 16:26
سلام دوستان.لطفا ورژن 4.20.12 رو برای 47-lm8600-ta قرار بدید.ممنون

hapalii
25-06-2013, 10:48
سلام

من تی وی 32 اینچ LK3300 دارم برای اینکه زیر نویس Sub پخش نمی کرد یه سر به سایت ال جی زدم تو همین ال جی ایران دیدم نرم افزارش ارتقاء پیدا کرده نرم افزار دانلود کردم برای به روز رسانی 2 تا ورژن امده بود اول بالائی رو که اخرین بود زدم دیدم خطا میده بعد یه جاش خواندم که اگر چند ورژن هست به ترتیب باید به روز رسانی بشه از قدیمی به جدید همین کار کردم وقتی اولین فایل بروز رسانی رو تو فلش ریختم به روز رسانی کامل انجام شد و تی وی هم خودکار خاموش شد اما بعد ریست شدن تی وی بالا نمیاد و دائما صفحه اول که ساعت هست میاد و خاموش روشن میشه هیچ کاری نمیشه کرد و به هیچی دسترسی ندارم .

می خواستم ببینم راهی هست برای درست کردن یا باید بره تعمیر گاه ؟

najvayi
27-06-2013, 00:38
سلام هادی جون نخسه بروز شده LG 42LM62000 ال ای دی رو داری میخوم از اینترنتش استفاده کنم و بتونم برنامه ها ی تلویزیون رو ضبط کنم . اگه اطلاعاتی داری ممنون میشم بهم بدی

shahpasand1
27-06-2013, 23:07
ورژن
Software_File(Version_04.30.11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای 7610 7600 6200 6600 6710 ... اومده

rezagh15
28-06-2013, 00:37
ورژن
Software_File(Version_04.30.11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای 7610 7600 6200 6600 6710 ... اومده

من که Software_File(Version_04.20.11).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مبینم. البته خود تلویزیون Software_File(Version_04.30.11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این ورژن رو امروز برا آپدیت میده سرعت اینترنت من بر عکس امشب داغونه با تلویزیون خیلی طول میکشه از غروب دارم میگردم دنبال لینک 04.30.11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیدا نمیکنم خوشجال شدم لینک گذاشتی ولی بعدش ضد حال شد.

skipper76
28-06-2013, 14:27
سلام دوستای گلم من پس از خیلی گشتن تو اینترنت به اینجا رسیدم خواهش میکنم لطف کنید و کمکم کنید. من اپدیت جدید LG42LM6690 رو میخوام ممنون میشم اگه اونو برام بزارید تا دانلودش کنم یا لینک بدید. فقط من نسخه4.10 رو دارم خودم اگه ممکنه ورژن بالاترش رو میخواستم 4.30 بازم ممنون.:n12:

shahpasand1
28-06-2013, 18:03
سلام دوستای گلم من پس از خیلی گشتن تو اینترنت به اینجا رسیدم خواهش میکنم لطف کنید و کمکم کنید. من اپدیت جدید LG42LM6690 رو میخوام ممنون میشم اگه اونو برام بزارید تا دانلودش کنم یا لینک بدید. فقط من نسخه4.10 رو دارم خودم اگه ممکنه ورژن بالاترش رو میخواستم 4.30 بازم ممنون.:n12:
فایل آفلاینش چند روز دیگه میاد روی نت
الان اگه اینترنت آنلان داری میتونی 4.30.11 نصب کنی
حجمش 315 هست شاید خیلی از امکانات حذف شده باشه بازم صبر کن
4.20.11 مستونی از سایت ال جی استرالیا بگیری

skipper76
28-06-2013, 20:29
فایل آفلاینش چند روز دیگه میاد روی نت
الان اگه اینترنت آنلان داری میتونی 4.30.11 نصب کنی
حجمش 315 هست شاید خیلی از امکانات حذف شده باشه بازم صبر کن
4.20.11 مستونی از سایت ال جی استرالیا بگیری
ممنون پس باید چند روز صبر کنم ... راستی چرا باید بعد از آپدیت نرم افزار امکاناتش حذف بشه لطفا بیشتر توضیح بدید , مثلا کدوم امکانات امکان حذف شدن دارند ؟؟؟؟

hapalii
29-06-2013, 00:41
ما که بعد از بروز رسانی برد دستگاهمان سوخته البته تکنسین ال جی این رو میگه حالا چطور اجرا شدن یک نرم افزار می تونه برد رو بسوزونه خدا می دونه من که دقیقا مطمئن هستم بروز رسانی رو با فایل درست و طریقه درست انجام دادم درست از این نظر که از سایت خود ال جی ایران فایل رو گرفتم و به همان طریق که تو سایت گفته شده کار رو انجام دادم حالا باید 10 روز وایسم تا برد جدید بیاد .

این رو گفتم که دوستان دیگه یه کم تو این بروز رسانی ها بیشتر دقت کنند و اگر قرار نیست چیز خاصی اضافه بشه به دستگاه اصلا صرف نظر کنند که به دردسرش نمی ارزه .

shahpasand1
29-06-2013, 08:44
ممنون پس باید چند روز صبر کنم ... راستی چرا باید بعد از آپدیت نرم افزار امکاناتش حذف بشه لطفا بیشتر توضیح بدید , مثلا کدوم امکانات امکان حذف شدن دارند ؟؟؟؟آخرین
فایل نسخه 4.2011 بود که حجمش 350 مگ هست ولی نسخه 4.30.11 تی وی ما حجمشو 315 مگ نشون میده
سایت ال جی آمریکا نسخه 5.01.15 با حجم 320 مگابایت دیروز ارائه کرد(البته به تی وی های داخل ایران نمیخوره)
بازم چند روز صبر کنید.
کلا بروزرسانی برای عملکردبهتر دستگاه ارائه میشه نه سوزاندن آن

skipper76
29-06-2013, 11:20
سلام دوستان من یه سوال داشتم:n13: من هرکاری کردم نتونستم با تلویزیون ال جی عضو بشم هر نام کاربری میزنم برسی میکنه یا میگه موجود است یا میگه نمیشه اینو امتخاب کرد رفتم سایتش عضو شدم ولی نام کاربری ایمیل هست مثلا example@example.com حالا وقتی اومدم اینو تو تلویزیون وارد کنم دیدم اصلا نمیشه حرف @ و . رو تایپ کرد فقط اعداد و حروف میشه حالا من چجوری وارد تلویزیون اسمارت بشم ؟؟؟ میخوام یه بازی بکنم :n25: چجوری نام کاربری باز کنم که ایمیل نباشه ؟؟؟

omid_nikfard24
30-06-2013, 07:43
خسته نباشید
درایور
LG 32LK3100
رو میخوام
ممنون

kazem_sh
01-07-2013, 09:39
سلام لطفا اپدیت تلویزیون الجی 42LM66100-TB

aida900
04-07-2013, 16:02
باسلام
من يك led مدل 32ls34000-ta دارمفايل نرم افزاربروزشو ندارم ممنون مي شم لينكشو بزارين
درضمن نرم افزار32ls34000 رو دارم كه دستگاه هم شناختش ولي ترسيدم نصبش كنم اگه اشتباه باشه ونصب بشه چه اتفاقي ميفته؟
اصلا اين 2 مدل بافرق دارند؟

saeid000
04-07-2013, 17:23
سلام دوستان کسی تونست از خود tv آپدیت کنه من از دیروز نمیتونم به ورژن 4.30.11 آپدیت کنم اصلا درصدش شروع نمیشه کسی لینک دانلود ازش را نداره
برای 47lm7610

♣ace
04-07-2013, 20:13
سلام دوستان
من یه اسمارت 47 LN5700 دارم .. هر 5 6 ساعت 1 بار خود به خود ریست میکنه .. با همه ورودی ها امتحان کردم .. هر دفعه هم ریست میشه مجیک کنترلش انرجیستر میشه .. احتمال داره با اپدیت مشکلش حل یشه ؟ اصلن اپدیت اومده برای این مدل ؟

shahpasand1
04-07-2013, 20:30
سلام دوستان کسی تونست از خود tv آپدیت کنه من از دیروز نمیتونم به ورژن 4.30.11 آپدیت کنم اصلا درصدش شروع نمیشه کسی لینک دانلود ازش را نداره
برای 47lm7610
مدتی صبر کنید

shahpasand1
04-07-2013, 20:32
سلام دوستان
من یه اسمارت 47 LN5700 دارم .. هر 5 6 ساعت 1 بار خود به خود ریست میکنه .. با همه ورودی ها امتحان کردم .. هر دفعه هم ریست میشه مجیک کنترلش انرجیستر میشه .. احتمال داره با اپدیت مشکلش حل یشه ؟ اصلن اپدیت اومده برای این مدل ؟
آخرین آپدیت برای تلوزیون شما به تاریخ 25/62013
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000011034-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

saeid000
06-07-2013, 14:27
دوستان خبری نشد از لینک دانلود اپدیت جدید 4.30.11 برای 47lm7610

aliaby
06-07-2013, 17:13
سلام ا‍بدیت تلویزیون ال جی ۶۷۱۰۰ موجود هست که از کام‍‍بیوتر بگیرم وطریقه انتقال ان به تی وی لطفا کمک کنید بینهایت ممنون

pemi_jetli
07-07-2013, 10:47
سلام و خسته نباشيد عـزيزان

من هر وقت ميرم تو سايت خود شركت LG ايراني يه فايل بروز رساني هستش كه براي 1 سال پيشه ، ميشه فايل بروزرساني جديد اين ال اي دي رو برام قرار بديد ، ممنون عـزيزان من ...

42LV 35000

shahpasand1
07-07-2013, 18:06

من هر وقت ميرم تو سايت خود شركت LG ايراني يه فايل بروز رساني هستش كه براي 1 سال پيشه ، ميشه فايل بروزرساني جديد اين ال اي دي رو برام قرار بديد ، ممنون عـزيزان من ...

42LV 35000

بیا عزیز .فایل و آموزش

pemi_jetli
08-07-2013, 08:08
بیا عزیز .فایل و آموزش

سلام ، ممنون دوست محترم ، ولي من تو پست درخواست هم عنوان كردم كه فايل اين سايت براي يك سال پيش هستش آيا سايت خارجي وجود داره كه فايل بروزرساني جديدتري توش باشه ؟

shahpasand1
08-07-2013, 09:19
سلام ، ممنون دوست محترم ، ولي من تو پست درخواست هم عنوان كردم كه فايل اين سايت براي يك سال پيش هستش آيا سايت خارجي وجود داره كه فايل بروزرساني جديدتري توش باشه ؟

فایل بالا ترش تاریخ انتشارش 2013 هست حجمش هم خیلی بیشتره.احتمالا جدیدترین باشه زیاد به ورژن فایل توجه نکن تاریخ انتشارش مهم هست
توی ال جی امریکا
این فایل و پیدا کردم
ولی فکر نکنم به مال شما بخوره

saeid000
08-07-2013, 09:26

42LV 35000

بفرما داداش این باید به مال شما بخوره

pemi_jetli
08-07-2013, 09:45
فایل بالا ترش تاریخ انتشارش 2013 هست حجمش هم خیلی بیشتره.احتمالا جدیدترین باشه زیاد به ورژن فایل توجه نکن تاریخ انتشارش مهم هست
توی ال جی امریکا
این فایل و پیدا کردم
ولی فکر نکنم به مال شما بخوره

سلام ، اوني كه شما ميگيد جديدتره و حجمشم بيشتره فريموره دوست محترم ، ممنون از شما ...

pemi_jetli
08-07-2013, 09:47
بفرما داداش این باید به مال شما بخوره

ممنون دوست محترم ولي تاريخ انتشار فايل اين سايت دقيقا مثل سايت فارسيشه و قديميه ...

aida900
10-07-2013, 17:08
سلام من فايل آبديت 332ls34000-ta رو مي خواستم كسي لينكشو داره بزاره

mhr74
12-07-2013, 16:49
سلام دوستان من یک تلوزیون 47lm76100 دارم قبلاً چندین بار با خودش آپدیتش کرده بودم ولی این بار که می خواهم به 4.30.11 آپدیش کنم دائم قطع می شود یا می زنه 700 دقیقه دیگر کسی فایل آپدیتش را دارد؟

ممنون

mhr74
13-07-2013, 11:56
سلام خواهشاً یکی کمک کنه

shahpasand1
13-07-2013, 18:22
سلام خواهشاً یکی کمک کنه

سلام
منم بصورت آنلاین نمیتونم آپدیت کنم
ورژن 4.20.11 هم خوبه
لزومی نداره حتما آپدیت بشه

gomnam13580104
13-07-2013, 20:35
سلام دوستان کسی فایل آپدیت سینما خانگی ال جی مدل LH-880XBH روداره لطفا

mhr74
13-07-2013, 23:11
سلام
منم بصورت آنلاین نمیتونم آپدیت کنم
ورژن 4.20.11 هم خوبه
لزومی نداره حتما آپدیت بشه

سلام عزیز مال یک نفر است گیر داده دست بردار نیست آفلاینش نیست؟

shahpasand1
14-07-2013, 09:29
سلام عزیز مال یک نفر است گیر داده دست بردار نیست آفلاینش نیست؟
تا امروز آفلاینش نیومده
هر روز سایت ال جی استرالیا یا آفریقای جنوبی چک کن

mhr74
14-07-2013, 17:39
تا امروز آفلاینش نیومده
هر روز سایت ال جی استرالیا یا آفریقای جنوبی چک کن

سلام می شود لینک هایی را که باید چک کنم بدی؟ در ضمن آن وقت فارسی دارد؟
ممنون

pasargad30017
16-07-2013, 14:21
با سلام خدمت دوستان
آپدیت 42lw57000 رو میخواستم
یه سوال چرا ورژن رو از سایتهای دیگه میگیرم آپدیت نمیشه
با تشکر

aso33
17-07-2013, 23:14
با سلام خدمت اساتید محترم سایت من فایل اپدیت ال جی مدل42LS4600-TAرو میخواستم خیلی خیلی ممنون میشم برام قرار بدین

mbekh
19-07-2013, 04:02
سلام دوستان میشه لینک آخرین ورژن 42LM66100-TB رو بذارید؟ الان ورژن 03.11.37 روشه.

taban_ta
21-07-2013, 17:56
سلام دوستان من یک تلوزیون 47lm76100 دارم قبلاً چندین بار با خودش آپدیتش کرده بودم ولی این بار که می خواهم به 4.30.11 آپدیش کنم دائم قطع می شود یا می زنه 700 دقیقه دیگر کسی فایل آپدیتش را دارد؟

ممنون

با سلام
من هم خيلي دنبال اين فايل گشتم اما با كمي حوصله پيداش كردم شما هم ميتونيد از لينك زيردان كنيد.

Software_File(Version_04.30.11)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لاذم به ذكر است من اين فايل رو روي مدل 47LM96000 نصب كردم بهتره شما هم قبل از نصب اين برنامه از دوستاني كه استاد و تجربه تو اين كار دارند بپرسيد كه خدائي نكرده به سيستمتان ضرر نرسه

با تشكر

shahpasand1
21-07-2013, 21:14
جدیدترین فایل 4.30.11 برای مدل های
47LM8600-TA
47LM9600-TA
55LM8600-TA
55LM9600-TA
60LM9600-TA
72LM9500-TA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000011157-b1-a1.zip&TC=DwnCmd
یا

لازم به ذکر هست این ورژن برای مدل های زیر نیست!!!!!
32LM6200-TA
32LM6400-TA
32LM6410-TB
32LM6690-TC
32LS5700-TB
42LM6200-TA
42LM620Y-TA
42LM6400-TA
42LM6410-TB
42LM641Y-TB
42LM6610-TB
42LM6690-TC
42LM6700-TA
42LM6710-TB
42LM671Y-TB
42LM7600-TA
42LM7610-TB
42LM761Y-TB
42LS5700-TB
42LS570Y-TB
42LS5800-TB
47LM6200-TA
47LM620Y-TA
47LM6400-TA
47LM6410-TB
47LM641Y-TB
47LM6610-TB
47LM6690-TC
47LM6700-TA
47LM6710-TB
47LM671Y-TB
47LM7600-TA
47LM7610-TB
47LM761Y-TB
47LS5700-TB
47LS570Y-TB
55LM6200-TA
55LM620Y-TA
55LM6410-TB
55LM641Y-TB
55LM6610-TB
55LM6700-TA
55LM6710-TB
55LM671Y-TB
55LM7600-TA
55LM7610-TB
55LM761Y-TB
55LS5700-TB
55LS570Y-TB
60LM6450-TA
65LM6200-TA
65LM620Y-TA

behnam_74a
22-07-2013, 14:17
سلام،
من LG 42LE4500 TA دارم،
آخرین آپدیتش اینه؟ Software_File(Version_03.09.02).zip 31/01/2012 25,007K
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سـوال دیـگه: اگـه ایـن آپـدیت رو بـزنم، دیجیتال غیرفعال نمیـشــه؟

RKLegend
28-07-2013, 17:47
اخرین اپدین 42lm64100 چی هست و از کجا باید دانلود کنم؟

namo_57
30-07-2013, 19:17
اخرین اپدیت 4.30.11 میباشد که هیچ مشکلی نداره چون خودم با تی وی یعنی مستقیم آپش کردم خیلی عالی

namo_57
30-07-2013, 19:19
تو پست بالا هم نوشته که برای مدل 42lm6410-tb نمیشه خیلی هم میشه دوست عزیز

lllvlll4fi4
31-07-2013, 14:18
فایل روی LCD ماجواب نمیده،
مدل تلویزیون LD550-TA هست که موقع آپدیت میگه File croupted
این فکر کنم یعنی فایل مشکل داره ولی چند بار دانلود کردم و باز همین پیغامو داد.
لطفا راهنمایی کنید

matinpour
31-07-2013, 14:32
فایل روی LCD ماجواب نمیده،
مدل تلویزیون LD550-TA هست که موقع آپدیت میگه File croupted
این فکر کنم یعنی فایل مشکل داره ولی چند بار دانلود کردم و باز همین پیغامو داد.
لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز
ممکن است فایل تان بدرستی دانلود نمی شود که ارور خرابی فایل را می دهد لطفا آدرس سایتی راکه دانلود می کنید را بگذارید تا بررسی کنم

achilless
03-08-2013, 04:37
سلام یکنفر لینک update 32lk3100 داره بزاره ؟؟؟؟:n28:

matinpour
03-08-2013, 12:33
سلام یکنفر لینک update 32lk3100 داره بزاره ؟؟؟؟:n28:

دوست عزیز
در هیچ سایتی برای تلویزیون شما آبدیتی وجود ندارد تلویزیون خود را به اینترنت متصل کنید و آن را از طریق آنلاین آبدیت کنید این در صورتی ممکن می شود که تلویزیون شما نیاز به آبدیت و فایل خود را از طریق اینترنت بشناسد

achilless
03-08-2013, 16:14
مرسی :n03:

shahpasand1
03-08-2013, 21:03
مرسی :n03:

اینو امتحان کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.09.zip&FILE_NAME=KRSWD000006600-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.09.zip&FILE_NAME=KRSWD000006600-b1-a1.zip&TC=DwnCmd)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soheilnouri
04-08-2013, 12:21
سلام من ال جي ٧٦١٠ دارم..سه ماهه خريدم.هر دفعه روشن ميكنم هميشه به نت وصله و به من بيشنهاد ابديت ميده و من تاييد ميكنم.ولي جوري ابديت ميشه كه ادم احساس ميكنه تا ٦ ساعت طول ميكشه و منم بيخيال ميشم.چرا؟با سپاس بي قياس

Sent from my iPad using Tapatalk HD

matinpour
04-08-2013, 12:45
سلام من ال جي ٧٦١٠ دارم..سه ماهه خريدم.هر دفعه روشن ميكنم هميشه به نت وصله و به من بيشنهاد ابديت ميده و من تاييد ميكنم.ولي جوري ابديت ميشه كه ادم احساس ميكنه تا ٦ ساعت طول ميكشه و منم بيخيال ميشم.چرا؟با سپاس بي قياس

Sent from my iPad using Tapatalk HD

دوست عزیز
معمولا بسته به سرعت اینترنت زمان براست و گاهی تا یک ساعت ادامه دارد و احتمالا شما می توانید از برنامه تلویزیون استفاده کنید و از آن طرف هم کار آبدیت انجام شود و یا اینکه از سایت الجی نرم افزار تان را دانلود و بوسیله USB به تلویزیونتان انتقال دهید.

ommyd
04-08-2013, 18:08
Lg 42la6600
لطفا لینک آخرین آپدیت این مدل هم بذارید

marteen
05-08-2013, 14:49
سلام
42LK455C-TA

matinpour
05-08-2013, 15:13
Lg 42la6600

دوست عزیز
برای دانلود به این سایت بروید

matinpour
05-08-2013, 15:49
سلام

42LK455C-TA

دوست عزیز
در سایت شما برای تلویزیونتان دانلود آبدیتی نیامده اینم آدرس سایت

shahryar2006
07-08-2013, 01:45
سلام.میشه فریمور مدل 47LM8600رو روی مدل 47LM86000 نصب کرد؟

shahpasand1
09-08-2013, 18:05
سلام.میشه فریمور مدل 47LM8600رو روی مدل 47LM86000 نصب کرد؟

بله میشه
از سایت ال جی استرالیا ورژن 4.30.11 دریافت کنید

marteen
15-08-2013, 10:32
سلام خسته نباشید من یه راهنمایی در مورد
42LK455C-TAمیخواستم
من دیروز خواستم اسپیکرهای کامپیوتررو به tvوصل کنم اما خروجی صدای tv کار نکرد چیکار کنم

shamabady
18-08-2013, 20:15
من تلویزیون lm66100 دارم تو این 4 ماه که دارم استفاده می کنم دو سه بار آپدیت کردم ولی هیچ تغییری تو هیچ قسمتی مشاهده نکردم
می خواستم ببینم این آپدیت ها برای چیه
الانم دوباره برای آپدیت پیغام میده

matinpour
18-08-2013, 21:18
من تلویزیون lm66100 دارم تو این 4 ماه که دارم استفاده می کنم دو سه بار آپدیت کردم ولی هیچ تغییری تو هیچ قسمتی مشاهده نکردم
می خواستم ببینم این آپدیت ها برای چیه
الانم دوباره برای آپدیت پیغام میده

دوست عزیز
آبدیت برای رفع مشگل سیستم و ارتقاء کمی و کیفی کارکرد تلویزیون شماست و شرکت مورد نظر بسته به تعریف های که برای سیستم محصول خود دارد اقدام به آبدیت محصول خود برای بهتر شدن کیفیت آن می کند تا کاربر کمتر دجار مشگل شود و اگر تلویزیون شما به اینترنت وصل باشد بطور خودکار سیستم شما از طریق اینترنت به شبکه شرکت وصل شده و چک میگردد و اگر نیاز به آبدیت داشته باشد پیام می دهد و اگر به اینترنت وصل نباشد و بطور دستی آن را آبدیت می کنید در فایلهای آن ها برای بعضی از آیتمها زمان بندی دارد که بعد از آن زمان دوباره سیستم شما پیام را دوباره به نمایش درمی آورد

vahid600
19-08-2013, 16:14
سلام بچه ها ... من یه LED 32 دارم چند روزه که وقتی فلش رو به دستگاه وصل میکنم دیگه فایلهای تصویری رو پخش نمیکنه و فقط عکس یا موزیک رو پخش میکنه .. کسی میتونه کمکم کنه ؟

matinpour
19-08-2013, 18:30
سلام بچه ها ... من یه LED 32 دارم چند روزه که وقتی فلش رو به دستگاه وصل میکنم دیگه فایلهای تصویری رو پخش نمیکنه و فقط عکس یا موزیک رو پخش میکنه .. کسی میتونه کمکم کنه ؟

دوست عزیز
هر وقت سوالی را مطرح می کنید حتما مدل تلویزیو نتان را بطور کامل بنویسید و تلویزیون شما ممکن است که مدیا پلیر آن فرمت تصویری شما را شناسایی نمی کند و یا با سیستم شما سازگار نیست و ممکن است که تلویزیون شما نیاز به آبدیت داشته باشد.

vahid600
20-08-2013, 07:39
سلام . من یک LED 32" - 4700-TA نسخه 03.08.17 دارم ... قبلا برای دیدن فایلهای تصویری با فلش هیچ مشکلی نداشتم و همه فرمتهای فایلهای تصویری نمایش داده میشد ... اما الان چند روزیه فقط عکس و موزیک رو پخش میکنه و فایلهای تصویری رو نشون نمیده .. لطفا راهنماییم کنید و اگر نیازی به آپدیت داره اگر فایل آپدیت دارین برام بزارین .. ممنون از لطفتون

shahpasand1
20-08-2013, 09:12
سلام . من یک LED 32" - 4700-TA نسخه 03.08.17 دارم ... قبلا برای دیدن فایلهای تصویری با فلش هیچ مشکلی نداشتم و همه فرمتهای فایلهای تصویری نمایش داده میشد ... اما الان چند روزیه فقط عکس و موزیک رو پخش میکنه و فایلهای تصویری رو نشون نمیده .. لطفا راهنماییم کنید و اگر نیازی به آپدیت داره اگر فایل آپدیت دارین برام بزارین .. ممنون از لطفتون
مدل دقیق تلوزینونتون چی هست؟
32ls4700-ta هست؟

vahid600
20-08-2013, 10:30
مدل دقیقش همینه LED 32" - 4700-TA
جایی ندیدم نوشته باشه ls

vahid600
20-08-2013, 10:32
مدل دقیق تلوزینونتون چی هست؟
32ls4700-ta هست؟

مدل دقیقش همینه: LED 32" - 4700-TA
جایی ندیدم نوشته باشه ls
مطمئن نیستم

matinpour
20-08-2013, 11:35
مدل دقیقش همینه: LED 32" - 4700-TA
جایی ندیدم نوشته باشه ls
مطمئن نیستم

دوست عزیز
مدل تلویزیون شما 32le4700 است و فکر می کنم شما خواسته یا نا خواسته divx تلویزیون تان را از ریجستری خارج کردید و برای همین است که فرمت فیلمها را پشتیبانی نمی کند برای ثبت مجدد آن باید به این تایپیک بروید.البته باید ببینید که در منو ی شما در رابطه با divx آیتمی هست در سامسونگ در منو---> سیستم --> ویدیو در خواستی divx شما ببینید در تلویزیون شما مسیرش کجاست

vahid600
20-08-2013, 14:22
دوست عزیز
مدل تلویزیون شما 32le4700 است و فکر می کنم شما خواسته یا نا خواسته divx تلویزیون تان را از ریجستری خارج کردید و برای همین است که فرمت فیلمها را پشتیبانی نمی کند برای ثبت مجدد آن باید به این تایپیک بروید.البته باید ببینید که در منو ی شما در رابطه با divx آیتمی هست در سامسونگ در منو---> سیستم --> ویدیو در خواستی divx شما ببینید در تلویزیون شما مسیرش کجاست

ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی امیدوارم درست بشه . ولی من اصلا به تنظیمات تلویزیون دست نزدم .

راستی یه مشکل دیگه هم دارم . توی این دو سالی که این تلویزیون رو دارم ، حدودا سه چهار بار نصفه شبا وقتی خواب بودیم ، تلویزیون خود بخود روشن شده ... واسه این مشکل ایده ای داری ؟ ضمنا مطمئنم که هیچ تنظیمی واسه اینکه تلویزیون سر یه ساعت روشن بشه انجام نشده بوده !

matinpour
20-08-2013, 16:30
ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی امیدوارم درست بشه . ولی من اصلا به تنظیمات تلویزیون دست نزدم .

راستی یه مشکل دیگه هم دارم . توی این دو سالی که این تلویزیون رو دارم ، حدودا سه چهار بار نصفه شبا وقتی خواب بودیم ، تلویزیون خود بخود روشن شده ... واسه این مشکل ایده ای داری ؟ ضمنا مطمئنم که هیچ تنظیمی واسه اینکه تلویزیون سر یه ساعت روشن بشه انجام نشده بوده !

دوست عزیز
در منوی زمان نگاه کنید بببینید آیتمی روشن است آن را خاموش کنید مانند زمان روشن شدن و یا خاموش شدن و یا زمانبندی و یا ممکن است یکی از اهل خانه خواسته یا ناخواسته دست به این آیتم ها زده باشد وگرنه تلویزیون ممکن نیست که بطور خودکار روشن شود مگر اینکه آن را برنامه ریزی کرده باشیدو یا آیتمی را روشن کرده باشید.و یا بالعکس آن هم صادق است

shahpasand1
20-08-2013, 19:14
آر ه راهش همینه

hoseini_ayat
21-08-2013, 14:18
باسلام تلویزیون من ال جی ال سی دی مدل42lg300c-za می باشدکه از بانه خریداری کرده ام پس از تنظیم کانالهای DTV همه 21 کانال شناسایی می شود ولی فقط تصویر ایلام افلاک وبازار را دارم وبقیه وقتی روی انها قرار می گیری پس از چند ثانیه پیغام HDSERVICE می دهداز همه کس سوال کردم ولی جوابی نگرفتم بعضی می گویند باید اپدیت شود ولی فایل ان وجود ندارد ضمنا همه کشورها روی اروپا هستند وتغییر نمی کنند لطفا به هرشکل که میتوانید کمکم کنید
با تشکر حسینی

hoseini_ayat
21-08-2013, 14:24
سلام ایا فایل اپدیت تلویزیون مدل 42LG300C -ZA پیدا میشه اگه هست ارسال فرمایید
با تشکر حسینی

ali_max360
22-08-2013, 14:32
سلام. فایل آپدیت 40.30.11 رو برای مدل 42ls5700 میخواستم لطفا

vahid600
24-08-2013, 08:56
دوست عزیز
در منوی زمان نگاه کنید بببینید آیتمی روشن است آن را خاموش کنید مانند زمان روشن شدن و یا خاموش شدن و یا زمانبندی و یا ممکن است یکی از اهل خانه خواسته یا ناخواسته دست به این آیتم ها زده باشد وگرنه تلویزیون ممکن نیست که بطور خودکار روشن شود مگر اینکه آن را برنامه ریزی کرده باشیدو یا آیتمی را روشن کرده باشید.و یا بالعکس آن هم صادق است

ممنون . لطف کردین

hoseini_ayat
27-08-2013, 13:30
باسلام فایل اپدیت تلویزیون ال سی دی مدل زیر را می خواستم
42lg300c-za

mostafava
02-09-2013, 11:51
سلام وقت بخیر اپدیت جدید تلویزیون ال ای دی 47LN5700 ال جی رو میخواستم .سایت الجی تو هیچ کشوری این اپدیت رو نزده فقط کشور امریکا که اونم شما میگین دانلود نکنم ایا اپدیته دیگه ای وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

alireza_ag
07-09-2013, 10:01
سلام
جدیدترین فایل آپدیت تلویزیون هوشمند LG 42LA6600-TA = 42LA66000 رو برای دانلود می خواستم.
با تشکر

matinpour
07-09-2013, 10:24
سلام
جدیدترین فایل آپدیت تلویزیون هوشمند LG 42LA6600-TA = 42LA66000 رو برای دانلود می خواستم.
با تشکر

دوست عزیز
این سایت شماست

mostafava
07-09-2013, 12:19
سلام ببخشید آپدیت جدید تلویزیون ال ای دی 47LN5700 ال جی برام میزاری ممنون میشم.تو سایت ایران امارات و استرالیا نیست

shahpasand1
07-09-2013, 17:10
سلام ببخشید آپدیت جدید تلویزیون ال ای دی 47LN5700 ال جی برام میزاری ممنون میشم.تو سایت ایران امارات و استرالیا نیست
خوب نگشتی دادا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000011156-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

vsh32
07-09-2013, 17:32
باسلام
اگه ممکنه آخرین ورژن نرم افزار LED 3D - 47LW4500-TA بهم بدید

ضمنآ این نرم افزارها شرکتی هستند یا غیررسمی؟

ممنون از محبتتون

alireza_ag
08-09-2013, 10:30
دوست عزیز
این سایت شماست

من این سایتو دیدم ولی متاسفانه آپدیتیش نیست؟
آخرین آپدیت رو میخوام.
ممنون

hadee3
08-09-2013, 17:08
سلام میشه
فایل آپدیت
42LE5400-Ta رو بزارید?????????????

mostafava
09-09-2013, 09:27
سلام ببخشید کسی جواب منو نداد اپدیت ال ای دی 47LN5700 تو هیچ سایتی نیست فقط امریکا که نمی خونه. بی زحمت اپدیت جدیدش برام میزاری؟؟؟؟؟؟؟

shahpasand1
09-09-2013, 10:06
چن تا پست بالاتر گذاشتم

assokhanvar
10-09-2013, 00:06
سلام و با تشکر
مدل تی وی من
42lcd470-ta
لطفا اپدیت جدید

mostafava
11-09-2013, 10:16
ممنون بابت زحماتی که میکشی تشکر:n12:

ARYA_20
11-09-2013, 20:43
دوست عزیز میشه بگی چطوری وارد منو مخفی شدی

eniac1616
18-09-2013, 19:31
سلام وخسته نباشید ب دوستان آپدیت جدید تلویزیون 42LED4600-TA رو میخواستم .بعد سوال دوم اینکه چطور دیجیتالش رو فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

matinpour
18-09-2013, 21:16
سلام وخسته نباشید ب دوستان آپدیت جدید تلویزیون 42LED4600-TA رو میخواستم .بعد سوال دوم اینکه چطور دیجیتالش رو فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را در این سایت پیدا و نرم افزار مربوطه را دانلود کنید.
تایپیک ورود به منوی مخفی
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدل‌ها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

hani65
20-09-2013, 10:50
باسلام.آبدیت led.lm86000 رو میخواستم و همچنین آموزش آبدیتش.ورژن فعلی > 4.00.20 باتشکر
کسی که آبدیت کرده میتونه بگه چه تغییراتی حاصل شده؟آیا محسوس هست تغییریات بعد از آبدیت؟

eniac1616
20-09-2013, 13:12
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را در این سایت پیدا و نرم افزار مربوطه را دانلود کنید.
تایپیک ورود به منوی مخفی
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدل‌ها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

مرسی دوست عزیز ولی تو سایت ال جی مدل تلویزیون من نیس مگه ممکنه؟؟؟

matinpour
20-09-2013, 15:57
مرسی دوست عزیز ولی تو سایت ال جی مدل تلویزیون من نیس مگه ممکنه؟؟؟

دوست عزیز
در کادر جستجو عدد تلویزیون تان همان 4600 را تایپ و جستجو کنید .

eniac1616
21-09-2013, 11:51
دوست عزیز
در کادر جستجو عدد تلویزیون تان همان 4600 را تایپ و جستجو کنید .

زدم فقط این مدل ها رو پیدا کرد
cs
lm
ls
چکا کنم ؟؟؟؟

matinpour
21-09-2013, 13:50
زدم فقط این مدل ها رو پیدا کرد
cs
lm
ls
چکا کنم ؟؟؟؟

دوست عزیز
ببین مدل تلویزیون تان با چی شروع می شود مثل lm4600

matinpour
21-09-2013, 13:52
باسلام.آبدیت led.lm86000 رو میخواستم و همچنین آموزش آبدیتش.ورژن فعلی > 4.00.20 باتشکر
کسی که آبدیت کرده میتونه بگه چه تغییراتی حاصل شده؟آیا محسوس هست تغییریات بعد از آبدیت؟

دوست عزیز
ظاهرا ورژن سیستم شما از سایت بالاتر است

eniac1616
21-09-2013, 17:20
دوست عزیز
ببین مدل تلویزیون تان با چی شروع می شود مثل lm4600

همون طور ک در بالا گفتم Lg 42le4600هست ک تو سایت ال جی فقط دفترچه واس دانلود گذاشته

matinpour
21-09-2013, 18:31
همون طور ک در بالا گفتم Lg 42le4600هست ک تو سایت ال جی فقط دفترچه واس دانلود گذاشته

دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید

Software_File(Version_03.09.02).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم سایت امارات

eniac1616
22-09-2013, 16:58
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید

Software_File(Version_03.09.02).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم سایت امارات

مرسی دان شد آپدیت شد ولی تغییری مشاهده نشد.الان مشکل دگ من اینه که چطوری میتونم دیجیتالشو فعال کنم (من از کارهای الکترونیکی سر رشته ندارم نمی دونم چطور باید اون سخت افزار رو ستخت تا وارد منو مخفی بشم؟؟؟؟؟)این ریموت کنترلا رو از کجا آمادشو میشه تهیه کرد؟؟؟؟؟

mostafava
29-09-2013, 14:08
سلام وقت بخیر یه سوال داشتم تلوزیون های الجی زمان پخش بعضی از فیلمها تمام صفحه نشون نمیده یعنی کادر سیاه رنگ بالا و پایین صفحه هست البته میدونم از سایز فیلمه ولی تلوزیون های سامسونگ با رفتن به تنظیمات تمام صفحه میشه میخواستم بپرسم الجی نمیشه کاریش کرد؟یعنی با آپدیت کردن احتمال درست شدن هست؟؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدی

majid-n
01-10-2013, 10:23
سلام به دوستان من تیوی 42la6600دارم منزل هم وایرلسم براه وهمیشه تیوی میگه اپدیت جدید تل موجود است
۱-جون از بانه خریداری شده این اپدیت از کجا میاد فرقی دارن یانه
۲-با اپدیت تل چه چیزی تغیر خواهد کرد

adel28
01-10-2013, 12:31
با آپدیت میشه زبان فارسی رو هم به TV اضافه کرد؟
مدل LED LG LN540s-ZA

matinpour
01-10-2013, 20:01
با آپدیت میشه زبان فارسی رو هم به TV اضافه کرد؟
مدل LED LG LN540s-ZA

دوست عزیز
جواب شما را در این تاپیک دادم صبور باشید و سوالتان را در دو تایپیک مطرح نکنید

s-a-e-e-d
16-10-2013, 22:10
سلام بچه ها
من یه تلوزیون 42 اینچ مدل 42LS57000 دارم که بهد از وصل شدن به نت گفت باید آپدیت بشه نسخه 04.00.14 بعد با بدبختی(هی قطع میشد گیر میکرد جلو نمیرفت) آپدیتش کردم ولی حالا دوباره میگه آپدیت جدیدتر موجوده و باید به نسخه 04.30.11 آپدیت بشه:n03:
رفتم به صفحه فارسی ال جی
اینجا نسخه آپدیت 04.10.09 رو واسه دانلود گذاشته
ولی تو صفحه انگلیسی
نسخه 05.01.26 رو گذاشته واسه دانلود
من الان واقعا گیج شدم نمیدونم باید کدوم فایل و بگیرم:n13: که تلویزون آپدیت شه و منو فارسی هم داشته باشه
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم:n16:
پیشاپیش ممنون

mosi-comp
17-10-2013, 00:11
سلام بچه ها
من یه تلوزیون 42 اینچ مدل 42LS57000 دارم که بهد از وصل شدن به نت گفت باید آپدیت بشه نسخه 04.00.14 بعد با بدبختی(هی قطع میشد گیر میکرد جلو نمیرفت) آپدیتش کردم ولی حالا دوباره میگه آپدیت جدیدتر موجوده و باید به نسخه 04.30.11 آپدیت بشه:n03:
رفتم به صفحه فارسی ال جی
اینجا نسخه آپدیت 04.10.09 رو واسه دانلود گذاشته
ولی تو صفحه انگلیسی
نسخه 05.01.26 رو گذاشته واسه دانلود
من الان واقعا گیج شدم نمیدونم باید کدوم فایل و بگیرم:n13: که تلویزون آپدیت شه و منو فارسی هم داشته باشه
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم:n16:
پیشاپیش ممنون

سلام دوست عزیز
من نمی دونم چرا آپدیت صفحه الجی ایران و امارات همیشه یه قدم از بقیه جاها عقب تره. منم همین مدل رو دارم و همیشه از صفحه سنگاپور یا استرالیا آخرین آپدیت رو میگیرم. البته الان چک کردم اونا نسخه 04.20.11 رو گذاشتن. شما مطمئنید تلوزیون میگه 04.30.11؟
راستی با صفحه آمریکا اصلا کاری نداشته باش چون نسخه ش با بقیه دنیا فرق میکنه. به جای ir یا us تو لینکهایی که گذاشتی حروف sg یا au رو تایپ کن و از اونجا آخرین نسخه موجود رو دانلود کن و آپدیت کن و فارسیش هم خراب نمیشه.
موفق باشید

s-a-e-e-d
17-10-2013, 07:10
سلام دوست عزیز
من نمی دونم چرا آپدیت صفحه الجی ایران و امارات همیشه یه قدم از بقیه جاها عقب تره. منم همین مدل رو دارم و همیشه از صفحه سنگاپور یا استرالیا آخرین آپدیت رو میگیرم. البته الان چک کردم اونا نسخه 04.20.11 رو گذاشتن. شما مطمئنید تلوزیون میگه 04.30.11؟
راستی با صفحه آمریکا اصلا کاری نداشته باش چون نسخه ش با بقیه دنیا فرق میکنه. به جای ir یا us تو لینکهایی که گذاشتی حروف sg یا au رو تایپ کن و از اونجا آخرین نسخه موجود رو دانلود کن و آپدیت کن و فارسیش هم خراب نمیشه.
موفق باشید
مرسی از جوابتون،آره مطمئنم نوشته 04.30.11!
حالا توکل بر خدا 04.20.11 رو دانلود کنم ببینم چی میشه!

s-a-e-e-d
17-10-2013, 07:45
راستی اگه نسخه سنگاپور یا استرالیا رو بریزم،،توی صفحه home برنامه های خبر آنلاین و خبر ورزشی و کلا برنامه های فارسی نمیره که؟

s-a-e-e-d
18-10-2013, 09:53
جناب
mosi-comp نگفتی،نسخه سنگاپور یا استرالیا رو بریزم برنامه های خبر ورزشی و خبر آنلاین کلا برنامه های فارسی میمونه سر جاش؟

matinpour
18-10-2013, 10:59
جناب mosi-comp نگفتی،نسخه سنگاپور یا استرالیا رو بریزم برنامه های خبر ورزشی و خبر آنلاین کلا برنامه های فارسی میمونه سر جاش؟

دوست عزیز
آبدیت هر سایت برای منظور و کارایی های سیستم همان کشور طراحی شده اند و ممکن است که در بعض از آیتنها یا بی اثر باشند و یا آن را تغییر دهند ولی سایت امارات با سیستمهای ما سازگار ترند و تا زمانی که تلویزیون تان دچار مشگل نشده است از آبدیت استفاده نکنید

kartalxxx
21-10-2013, 18:23
با سلام، اخرین نسخه اپدیت lg led42 le5600- ta نسخه چنده، من خیلی گشتم اما فقط نسخه 8- 5500 رو پیدا کردم میتونم از این نسخه برای 5600 استفاده کنم یا نه با تشکر

mostafava
22-10-2013, 10:03
سلام دوستان کسی سوال منو جواب نداد در مورد کادر مشکی زمان پخش فیلم آپدیت کنم درست میشه؟؟؟؟

Sorena_777
24-10-2013, 23:31
سلام دوستان بنده یه lw9500 دارم که از بانه گرفتم و نوشته ساخت کره
همون 2 سال پیش که گرفتمش که فریمر دانلود کردم نسخه 4 الان دیدم نسخه 5 اش اومده ولی جایی نیست که بتونم دانلودش بکنم تو سایت الجی هم که رفتم میگه واسه ثبت نامش کلی چیز میز میخواد
تو امارات و ایران هنوز همون نسخه 4 هستش ولی تو استرالیا نوشته 5 ولی میگه باید ثبت نام کرد که نمیشه
کسی میتونه بره و لینک دانلودش رو بهم بده یا یوزر و پسش رو؟؟

ممنون میشم از راهنمایی های شما دوستان عزیز:n16::n16::n16:

hadi kabi
26-10-2013, 09:26
با سلام بنده ابدیت رو دانلود کردم ولی وقتی کلدیسک رو به tv میزنم اصلا شناسایی نمیکنه لطفا راهنمایی کنید چطور انتقال بدم با تشکر

shahpasand1
26-10-2013, 13:19
سلام دوستان بنده یه lw9500 دارم که از بانه گرفتم و نوشته ساخت کره
همون 2 سال پیش که گرفتمش که فریمر دانلود کردم نسخه 4 الان دیدم نسخه 5 اش اومده ولی جایی نیست که بتونم دانلودش بکنم تو سایت الجی هم که رفتم میگه واسه ثبت نامش کلی چیز میز میخواد
تو امارات و ایران هنوز همون نسخه 4 هستش ولی تو استرالیا نوشته 5 ولی میگه باید ثبت نام کرد که نمیشه
کسی میتونه بره و لینک دانلودش رو بهم بده یا یوزر و پسش رو؟؟

ممنون میشم از راهنمایی های شما دوستان عزیز:n16::n16::n16:
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000009977-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

behroozabedi
26-10-2013, 21:35
فایل اپدیت تلوزیون ال جی مدل 47LV37100 و روش انتقال نرم افزار رو میخواستم.

hadi kabi
26-10-2013, 23:27
چرا کسی جواب نمیده؟

سوگند5243183
27-10-2013, 09:01
مدل 76100 برنامه جدید به تازگی امده

Saeed_S20
27-10-2013, 18:23
سلام
یک تی وی مدل 42LED5600-TA داریم؛خواستم بینم آخرین آپدیتش چه ورژنی هست؟؟
بعدشم این که امکان اتصال به نت رو داره چرا مرورگر برا وب گردی نداره؟؟فقط آب و هوا داره:n13:
کاری میشه کرد براش؟؟
:n16:

amirianno
31-10-2013, 10:32
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سوالم رو دارم مطرح میکنم یا خیر
با عرض پوزش
دیشب وقتی داشتم دستگاه بلوری مدل LH-955 ال جی رو از طریق اینترنت و خود دستگاه آپدیت میکردم وقتی دانلود تمام شد دستگاه نوشت درحال آپدیت کردن و زیرش هم auto power off یا همچین چیزی
هرچه قدر صبر کردن اتفاقی نیافتاد بعد از نیم ساعت که برگشتم دیدم صفحه سیاه هست و روی بلوروی نوشه upgrade. ولی الان دستگاه وقتی روشن میشه هیچی نشون نمیده (صفحه سیاه) ولی ال سی دی دستگاه مینویسه welcome و stop ، من فکر می کنم بریک شده باشه
دستگاه گارانتی داره ولی به نظرتون چه اتفاقی افتاده یا راهی هست که خودم بتونم برطرفش کنم؟
از کمکتون سپاسگزار میشم یه مقدار نگرانم کرده
با تشکر

shahrokhsrz6727
01-11-2013, 07:50
باسلام بنده تی وی مدل 47lm58000الجی دارم که در منواینترنت فقط گزینه اپدیت نرمافزار داره که دراین یکسال که خریدمش نسخه جدیدی نیامده ایا نسخه جدیدی وجود داره ودرضمن ایا منو مخفی داره یانه .ممنون میشم راهنماییم کنید باتشکر

yadollaa
01-11-2013, 11:17
سلام دوستان
من مدل lm76100-tb دارم اگه اپدیتش بکنم به اخرین نسخه مشکلی ک پیش نمیاد

matinpour
01-11-2013, 12:31
سلام دوستان
من مدل lm76100-tb دارم اگه اپدیتش بکنم به اخرین نسخه مشکلی ک پیش نمیاد

دوست عزیز
آبدیت را معمولا زمانی انجام می دهند که تلویزیون برایش مشگلی بوجود آمده باشد و یا برای ارتقا سیستم از نظر پردازش و یا کدینک تلویزیون به آن نیاز داشته باشد

lllvlll4fi4
09-11-2013, 09:35
سلام
من آپدیت تلویزیون 42LA66100-BT ال جی رو میخواستم.
مدلش 66100 هستا ولی اصلا پیدا نمیشه چیزی براش. خود دستگاه یه آپدیت تشخیص میده ولی از روی خودش خیلی طول میکشه.
میشه کمک کنید.

lllvlll4fi4
09-11-2013, 09:40
سلام
من آپدیت تلویزیون 42LA66100-BT ال جی رو میخواستم.
مدلش 66100 هستا ولی اصلا پیدا نمیشه چیزی براش. خود دستگاه یه آپدیت تشخیص میده ولی از روی خودش خیلی طول میکشه.
میشه کمک کنید.

majid-n
13-11-2013, 01:32
سلام اپدیت جدید la۶۶۰۰۰ رو پیدا نمیکنم

ninorte
14-11-2013, 03:36
سلام
من هم به آپدیت 42la66100-tb نیاز دارم.
قبلا از من برای آپدیت اجازه خواست منم تایید دادم اما وقتی روی 32 درصد رسید مجبور شدم تلویزیونو خاموش کنم الان دیکه از 32 درصد بیشتر نمیره. گزینه ی "بر طرف کردن مشکل به روز رسانی" هم میزنم اما فرقی نداره.
لطفا راهنماییم کنید.

shahab314
19-11-2013, 23:45
با سلام خدمت دوستان

من مدل lm76100-tb دارم که ورژنش 3 بود . به ورژن 4.20.11 آپ کردم . ولی احساس میکنم صدا و تصویر تو کانالهای تلویزیون ناهماهنگ شده انگار صدا یا تصویر عقبتره البه خیلی محسوس نیست . شما این مشکلو ندارین ؟ البته شاید تو ورژن های قبلی هم این مشکل بوده ولی من دقت نکرده بودم ... حالا چون اولین باره آپ کردم خیلی حساس شدم . کسی از دوستان این مشکلو تو این ورژن نداره ؟

shirez
25-11-2013, 00:52
سلام دوستان
من خودم lm66100 دارم و داداشم lm96000
دو تا چیز عجیب دیدم
1.یه فیلمی ریختم رو فلش نمیدونم چرا مال من تونست اجراش کنه اما مال داداشم نتونست!!!
2.بعد این من یه هارد اکسترنال گرفتم وقتی که وصلش میکردم به تلویزیون داداشم برا ظبط روی هارد ( از همون درگاه یو اس بی مخصوصش) هی خاموش روشن میشد هارد اما با مال خودم تا زدمش شناختش
حالا ورژن تیوی من 4.01 هستش و مال اون 4.20 میتونه مشکل مربوط به آپدیت کردن اون باشه؟؟؟؟؟؟
داداش اگه امکان داره ورژن 4.01 رو شما یا هر کدام از دوستان میتونند اپ کنند

و یک سوال ایا مشکلی پیش نمیاد برای اولین بار میخوام این مدل رو اپدیت کنم

صرفا برای ضبط نکردن

zahraasadi
26-11-2013, 21:51
سلام مدل ال سی دی من 32lg60ur-ta هست ممنون میشم آپدیتو برام بذاری

hani65
26-11-2013, 22:17
باسلام.درخواست فایل آبدیت تلویزیون lm86000 و سینمای خانگی آریانا رو میخوستم.
لطفا اگه میشه نحوه ی کامل آبدیت رو توضیح بدین از طریق کامپیوتر چون هیچی در این مورد نمیدونم
باتشکر.:n03:

matinpour
27-11-2013, 00:02
باسلام.درخواست فایل آبدیت تلویزیون lm86000 و سینمای خانگی آریانا رو میخوستم.
لطفا اگه میشه نحوه ی کامل آبدیت رو توضیح بدین از طریق کامپیوتر چون هیچی در این مورد نمیدونم
باتشکر.:n03:

دوست عزیز
برای دانلود از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 47%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000011598-b1-a1.zip&TC=DwnCmd
و برای مطالعه منوال تان از
و این استفاده کنید

و مطالب این تایپیک را که در آن هستید را مطالعه کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

seyedmohamad
28-11-2013, 13:38
سلام
مدل تلویزیون ما 42la62100 هست و از نمایندگی شیراز خریدیم
آخرین ورژنی که خود تلویزیون پیدا می کنه 4.01.09 هست. ولی خیلی طول میکشه و بعد از یک ساعت 1 درصد هم جلو نمی ره. کسی هست بتونه لینک دانلود فایلشو پیدا کنه؟
باتشکر

shahpasand1
28-11-2013, 14:24
ورژن های 4.30.21 برای سری LM اومده

naznaz9010
06-12-2013, 11:23
با سلام ورژن ابدیت 42lv3400_TG رو میخواستم واینکه اگه ابدیت کنم زبان فارسی و تلتکس فارسی و دیجیتال خراب نمیشه

naznaz9010
09-12-2013, 09:20
سلام اگه نرم افزار تلویزیون 3d رو روی معمولی بریزم چه اتفاقی پیش میاد

FarshadBandari
10-12-2013, 12:42
دوستان من رفتم تو صفحه الجی استرالیا و برای 47lm8600 آپدیتش رو از این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
ولی وقتی فایل رو اکسترکت کردم اسم فایل این شد :
55LM9600_GP4_---_BB_AJ_B0_MP_SU4_lg1152_B0_RevNo85 331_V04.30.11_16DF7F02_20130619

چرا نوشته 55lm9600؟ این آپدیت رو بریزم مشکلی پیش نمیاد واسه تلویزیون؟

sadeghbb
10-12-2013, 22:49
دوستان کسی آخرین فایل آپدیت 42LA6600 رو نداره؟
ورژن 04.04.10
تلویزیون خودش پیدا میکنه ولی طول میکشه تا 500مگ دانلود بشه

mramra
12-12-2013, 13:32
1- میخواستم بدونم تلویزیون lg 42lh500yr که برابره با 42lh50yr گیرنده دیجیتال دارد یا خیر؟ اگر دارد چطور میشه اون رو فعال کرد؟
2- من فایل آپدیت تلویزیون رو از سایت lg گرفتم (پسوند ps دارد) و مراحل بالا رو انجام دادم ولی وقتی فلش رو به تلویزیون وصل کردم فقط منوی مولتی مدیا ظاهر میشه وچیزی برای آپدیت وجود ندارد؟
لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر.

sadeghbb
13-12-2013, 18:39
دوستان کسی آخرین فایل آپدیت 42LA6600 رو نداره؟
ورژن 04.04.10
تلویزیون خودش پیدا میکنه ولی طول میکشه تا 500مگ دانلود بشه

کسی نبود این فایل رو لینک بده ؟
هر چی گشتم پیدا نکردم ...

matinpour
13-12-2013, 19:02
کسی نبود این فایل رو لینک بده ؟
هر چی گشتم پیدا نکردم ...

دوست عزیز
دلیل آن این است که هنوز آبدیتی برای این مدل هنوز نیامده

Juventus FC
13-12-2013, 23:27
سلام

آقا من برای ارتباط گوشی اسمارتم با SMART TV ال جی نیاز به دانلود این برنامه دارم !

که متاسفانه فقط گوگل پلی این برنامه رو برای دانلود داره ! کسی راه دیگه ای برای دانلود این App نداره ؟

sadeghbb
13-12-2013, 23:53
دوست عزیز
دلیل آن این است که هنوز آبدیتی برای این مدل هنوز نیامده

ولی چرا تی وی پیام میده که آپدیت اومده و اوکی کنید ؟

ورژن رو هم مینویسه

majid-n
13-12-2013, 23:54
[QUOTE=Juventus FC;8021099]سلام

آقا من برای ارتباط گوشی اسمارتم با SMART TV ال جی نیاز به دانلود این برنامه دارم !

که متاسفانه فقط گوگل پلی این برنامه رو برای دانلود داره ! کسی راه دیگه ای برای دانلود این App نداره ؟[/QUOTEسلام شما اول نرم افزار مایکت رو دانلود کن بعد توش هست ازش دانلود کن رایگان

سوگند5243183
14-12-2013, 09:27
سلام من تلویزیون ال جی مدل 47lm76100 دارم باهاش میشود ای پی مدیا را یا همان رسانه مهر را راندازی کرد یا نیاز به دستگاهی که خودشون دارد با خریداری شد یا نه لطف راهنمایی بفرمایید

shahab314
14-12-2013, 15:58
دوستان اپدیت 4.30.21 برای
47lm76100 اومده . کسی لینک داره ازش اینجا بزاره ؟ من میتونم با تلویزیون اپ کنم اما میترسم مشکل پیدا کنه . با فلش امنیتش بالاتره

FarshadBandari
14-12-2013, 19:02
سلام

که متاسفانه فقط گوگل پلی این برنامه رو برای دانلود داره ! کسی راه دیگه ای برای دانلود این App نداره ؟

بفرمایید این لینک تبدیل شده برنامه مورد نظر شما از گوگل پلی، لینک مستقیم هست، رو لینک کلیک راست کنید گزینه copy link location رو بزنید و بعد لینک کپی شده رو داخل IDM تو قسمت Add URL وارد کنید تا شروع به دانلود کنه، حجمش هم 10 مگابایت

mahdi1994b
15-12-2013, 04:10
سلام دوستان
من یه مشکلی با تلویزیون دارم،گفتم اینجا مطرحش کنم شاید راه حلی براش داشته باشید!
مدل تلویزیون 42lm5800 هست،قابلیت سه بعدی هم داره،مشکل اینه که فیلم های با کیفیت 720 رو به راحتی اجرا می کنه!
ولی 1080 رو بدون صدا پخش می کنه،حتی وقتی که با هارد اکسترنال یا فلش وصل می کنم،وقتی هم که از طریق شبکه DLNA پخش می کنم همین مشکل رو داره.
حتی فیلم های سه بعدی که به صورت فول اچ دی هستند و حجم های بالایی حدود 10 گیگ دارند رو بدون صدا اجرا می کنه و حتما باید از طریق لپ تاپ و کابل HDMI اجرا کنم تا صدا داشته باشه.
همین چند روز پیش هم آخرین آپدیت موجود واسه این مدل رو نصب کردم روش نسخه 3.4
خواهشا دوستان اگه اطلاعی راجع به این مشکل دارند راهنمایی کنند،اکثر فیلم هایی که دارم 1080 هست ولی با این شرایط هیچ کدوم رو نمی تونم تماشا کنم!:n03:

mramra
15-12-2013, 12:32
1- میخواستم بدونم تلویزیون lg 42lh500yr که برابره با 42lh50yr گیرنده دیجیتال دارد یا خیر؟ اگر دارد چطور میشه اون رو فعال کرد؟
2- من فایل آپدیت تلویزیون رو از سایت lg گرفتم (پسوند ps دارد) و مراحل بالا رو انجام دادم ولی وقتی فلش رو به تلویزیون وصل کردم فقط منوی مولتی مدیا ظاهر میشه وچیزی برای آپدیت وجود ندارد؟
لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر.
هیچکسی از دوستان نمی تونه راهنمایی کنه...................

shahab314
16-12-2013, 01:25
سلام بچه ها توی این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فک کنم الجی امریکاست واسه
47lm76100 که البته اونجا کدش 7600 هست تا ورژن 06.00.11
اپدیت اومده حالا سوال اینه که اگه من اینو نصب کنم ساپورت فارسی تلوبزبون هم در منو هم تو زیرنویس از بین میره ؟

seyedmohamad
17-12-2013, 13:43
سلام
من آپدیت تلویزیونمون را از سایت آمریکا دانلود کردم و هنوز نصب نکردم
یه راهنمایی به من می کنید که اصلا نصبش کنم یا نه؟ و یا چجوری نصبش کنم که هیچ مشکلی بعدش ایجاد نشه. مدل تلویزیونمون تو سایت گلدیران 42la62100 هست که من از سایت امریکا 42la6200 که بنظرم همین باشه رو دانلود کردم
باتشکر

Juventus FC
24-12-2013, 13:39
سلام

شرمنده اگر این سوال و اینجا میپرسم تاپیک مربوطه را پیدا نکردم ! من LED الجی مدل LA6600 دارم بعد برای ضبط کردن روی حافظه خودش ضبط میکنه و هرکاری میکنم رو حافظه فلش ضبط نمیکنه ، یا مینویسه "USB متصل شده مربوط به برنامه Time Machine" نیست" یا اینکه میگه " USB یافت نشد" در حالی که من میتونم برم از طریق خود TV فایل های موجود روی USB ببینم !

از دوستان عزیز کسی میدونه چه جوری میشه روی USB ضبط کرد ؟

seyedmohamad
24-12-2013, 21:11
سلام

شرمنده اگر این سوال و اینجا میپرسم تاپیک مربوطه را پیدا نکردم ! من LED الجی مدل LA6600 دارم بعد برای ضبط کردن روی حافظه خودش ضبط میکنه و هرکاری میکنم رو حافظه فلش ضبط نمیکنه ، یا مینویسه "USB متصل شده مربوط به برنامه Time Machine" نیست" یا اینکه میگه " USB یافت نشد" در حالی که من میتونم برم از طریق خود TV فایل های موجود روی USB ببینم !

از دوستان عزیز کسی میدونه چه جوری میشه روی USB ضبط کرد ؟

سلام
تلویزیون منم ال جی هست و تازه خریدیم، سری 2013. تا الان چند تا روش رو امتحان کردم و جواب نگرفتم. شما هم اگه مایلید به تاپیک زیر برید، ایشالا که جواب بگیرید. اگر کارتوت درست شد خبر بدین تا ما هم همون کار رو انجام بدیم.

majid-n
24-12-2013, 23:49
سلام
تلویزیون منم ال جی هست و تازه خریدیم، سری 2013. تا الان چند تا روش رو امتحان کردم و جواب نگرفتم. شما هم اگه مایلید به تاپیک زیر برید، ایشالا که جواب بگیرید. اگر کارتوت درست شد خبر بدین تا ما هم همون کار رو انجام بدیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز مشکل اینکه شما باید از یک هارد دیسک اکسترنال یا یک فلش مموری بیستر از 40 گیگ استفاده کنی

seyedmohamad
25-12-2013, 17:30
n,sj دوست عزیز مشکل اینکه شما باید از یک هارد دیسک اکسترنال یا یک فلش مموری بیستر از 40 گیگ استفاده کنی

ممنون از راهنماییتون
اصل اون تاپیکی که من ارجاع داده بودم برای این بود که نیاز به خرید همچین فلش و هاردی نباشه و به قول نویسنده تاپیک با این روش می شد با هر فلش با هر سایزی ضبط رو انجام داد. از اونجایی که این روش مربوط به سامسونگ بود، خیلی من باید خوش شانس می بودم که برای ال جی هم جواب بده و حالا که نشد ایرادی نداره. حالا باید دنبال یه فلش 64 گیگ و یا هارد باشم. راستی شما روی فلش بیش از 40 یا هارد جواب گرفتی؟ اگه بخریم دیگه حتما ضبط می کنه؟

divoone1985
29-12-2013, 03:34
سلام به همگی.
آپدیت مدل 42LM66100-TB رو هم لطف میکنین؟
خود تلویزیون میگه آخرین ورژن 04.00.14 هست.
و یه سوال دیگه اینکه چرا این مدل (42LM6610) فقط تو سایت ایران هست و تو سایت کشورهای دیگه نیست؟

m_rafee
31-12-2013, 13:08
سلام
من تازه led lg 50ln540v از بانه خریدم و مشکل زیر نویس فاسی دارم میشه را هنماییم کنید
مرسی

moslem47
01-01-2014, 11:13
دوستان مدل lg 42ls46000 موجود هست
چطور ورژن را بفهمم؟
با اپدیت شبکه های دیجیتال می پره؟ فایده این اپدیت چیه؟

matinpour
01-01-2014, 13:53
دوستان مدل lg 42ls46000 موجود هست
چطور ورژن را بفهمم؟
با اپدیت شبکه های دیجیتال می پره؟ فایده این اپدیت چیه؟

دوست عزیز
آبدیت برای رفع عیب و مشگلات سیستمی تلویزیون است و اگر تلویزیون تان بدرستی کار می کند آن را آبدیت نکنید

online_2007
03-01-2014, 13:18
با سلام آیا میشه کاری کرد که اپلیکیشن یوتیوب را در تلویزیون مدل LGLW57000 نصب کنم

matinpour
03-01-2014, 17:41
با سلام آیا میشه کاری کرد که اپلیکیشن یوتیوب را در تلویزیون مدل LGLW57000 نصب کنم

دوست عزیز
معمولا اپلیکیشنهای که در تلویزیونهاست از طریق خود تلویزیونها قابل دانلود و نصب هستند مگر اینکه آن آیتمی را که شما مدنظر دارید برای آن تلویزیون نوشته شده باشد و شما آن وقت شما می توانید از طریق فلش آن را نصب کنید در غیر این صورت نوی شود

سوگند5243183
04-01-2014, 12:32
من تلویزیون ال جی مدل 76100 دارم ولی رکوردش کار نمیکنه ضبط نمیکنه فلش هم وصل کردم هارد اکسترنال وصل کردم هم فورمت فت 32 وهم ان تی اف اس گذاشتم باز هم کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید برنامه تلویزیون هم به روز است اساتید راهنمایی کنید

matinpour
04-01-2014, 20:00
من تلویزیون ال جی مدل 76100 دارم ولی رکوردش کار نمیکنه ضبط نمیکنه فلش هم وصل کردم هارد اکسترنال وصل کردم هم فورمت فت 32 وهم ان تی اف اس گذاشتم باز هم کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید برنامه تلویزیون هم به روز است اساتید راهنمایی کنید

دوست عزیز
روی کانال دیجیتال بروید و دکمه ضبط را بزنید اگر سیستم شما این قابلیت را دارا باشد انجام خواهد شد

riofarina
14-01-2014, 11:53
سلام
شرمنده نتونستم همه تاپیک و بخونم
من مدل 42la66000 گرفتم آپدیتشم از سایت lg.com.ir گرفتم فاییل فشرده حدود 170 مگ.
حالا چطوری با فلش آپدیت کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.

shahpasand1
14-01-2014, 12:48
سلام
فایل آپدیتی که دانلود کردید اشتباه هست
این فایل آپدیت شما هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 35%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000011937-b1-a1.zip&TC=DwnCmd

ali11ali112000
14-01-2014, 14:06
سلام
بهتر است تلویزون را به اینترنت وصل کنید و بر روی آپدیت خود تلویزون بزنید اینگونه فایل به روز رسانی را اشتباه دانلود نمی کنید.
و خودش اتوماتیک بعد از دانلود کامل انرا نصب می کند

riofarina
14-01-2014, 16:20
ممنون بابت پاسخ سرعت نتم حدود 2 مگ هست ولی میترسم وسط دانلود یهو قطع بشه .اگه نت وسط آپ قطع شد مشکلی پیش نمیاد؟
یه بار موقع آپ گوشیم نت قطع شد دیگه گوشی بالا نیومد مجبور شدم بدم نمایندگی.
اگه با فلش بخوام نصب کنم چه مراحلی داره؟

riofarina
14-01-2014, 22:08
همونی که ازش میترسیدم اتفاق افتاد.تا ۲۸ در صد آپ شد و بعد همونجا خشک شد.۲ ساعت هم صبر کردم فایده نکرد البته این بار نتم قطع نشد.رفع مشکل بروزرسانی هم زدم فایده نکرد.خوب حالا چیکار کنم؟

hani65
14-01-2014, 22:54
باسلام.کسی میدونه چرا ورژن تی وی من از سایت بالاتره؟ چیکار باید بکنم؟ تی وی من lm86000-ورژن 4.00.20

shahpasand1
15-01-2014, 20:49
باسلام.کسی میدونه چرا ورژن تی وی من از سایت بالاتره؟ چیکار باید بکنم؟ تی وی من lm86000-ورژن 4.00.20
آخرین ورژن برای شما 4.30.11 هست از ال جی استرالیا

riofarina
16-01-2014, 09:39
ممنون از دوستان فایل رو دانلود و به روش زیر

فایلی را که از حالت فشرده خارج کردید داخل پوشه LG_DTV ریخته و پوشه را داخل فلش انتقال میدهید.

نصب کردم.

pemi_jetli
16-01-2014, 11:12
سلام

لطفا فايل بروزرساني تلويزيون 42LV3500 رو برام بزاريد ، ممنون عزيزان

لطفا نسخه جديد باشه

shahpasand1
16-01-2014, 12:16
سلام

لطفا فايل بروزرساني تلويزيون 42LV3500 رو برام بزاريد ، ممنون عزيزان

لطفا نسخه جديد باشه

دوست عزیز پیدا نکردم

majid-n
16-01-2014, 13:19
فایل آپدیتی که دانلود کردید اشتباه هست
این فایل آپدیت شما هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 35%29.zip&FILE_NAME=KRSWD000011937-b1-a1.zip&TC=DwnCmd
سلام دوستانی که نصب کردن این فریمور رو بدرد میخوره یانه ؟
اصلا باک داره یا نه؟
اگه کسی اطلاعاتی ازش داره بگه

sadeghbb
17-01-2014, 01:26
سلام
دوستان آخرین ورژن آپدیتی که برا این مدل اومده چیه؟

42LA66000

خود تی وی میگه آپدیت کنید به ورژن 4.22.25
ولی لینکی ازش پیدا نمیکنم

hani65
18-01-2014, 00:13
shahpasand1 جان سلام/میشه راهنمایی کنی من رو که1 این الجی استرلیا چی هست؟ 2مگه الجی مال کره نیست؟ 3نکنه تی وی من اصل نیست؟ 4ببخشید فایل آبدیتش رو باید از کجا گیر بیارم؟و همچنین نحوه آبدیت با استفاده از فلش و آفلاین/با تشکر

shahpasand1
18-01-2014, 13:32
shahpasand1 جان سلام/میشه راهنمایی کنی من رو که1 این الجی استرلیا چی هست؟ 2مگه الجی مال کره نیست؟ 3نکنه تی وی من اصل نیست؟ 4ببخشید فایل آبدیتش رو باید از کجا گیر بیارم؟و همچنین نحوه آبدیت با استفاده از فلش و آفلاین/با تشکر
سلام.
سیستم سخت افزاری تلوزیون های ال جی ایران همانند استرالیا و آفریقای جنوبی و امارات و هند و سنگاپور هست یعنی توی اون کشور ها مثل ایران پخش برنامه های تلوزیون از طریق شبکه دیجیتال هست آخر مدل این تلوزیون ها هم TC TA وTB ه ک شده به عنوان مثال 55LM7610-TB.جاهایی هم مثل کره آمریکا انگلستان و ترکیه و .... بجای شبکه دیجیتال از سیستم های ماهواره ای و یا cable استفاده میکنند آخر مدل این تلوزیون ها هم اغلب UA UB UE ZA ZB ZE ه ک شده مثل 55LM7600-UA یا 55LM761S-ZA.پس به غیر از سخت افزار از نظر نرم افزاری و حتی زبان فرق دارند وشما با آپدیت تلوزیون خودتونو بریزید.
شما فایل تلوزیونتونو از ال جی ایران دانلود کنید اگه پیدا نکردید برید ال جی استرالیا
سپس یه فولدر توی فلش بسازید اسمش هم باید LG_DTV باشه فایل دانلودی و از حالت زیپ خارج کرده و درون فولدر کپی کنید به تلوزیون وصل کنید تا آپدیت شروع بشه.
نکته :بهترین و بی خطر ترین حالت آپدیت کردن اینه که تلوزیونتونو مستقیما به اینترنت وصل کنید و آپدیت کنید واگه تلوزیونتون مشکل اساس نداره بیخیال آپدیت بشید چون همین آپدیت های جدید هم کلی مشکل دارن!

night_moon
18-01-2014, 16:07
تلویزیون من آپدیت 04.31.07 رو نشون میده کسی لینک داره؟ مدل LG LM66900 TC

riofarina
19-01-2014, 11:18
سلام دوستانی که نصب کردن این فریمور رو بدرد میخوره یانه ؟
اصلا باک داره یا نه؟
اگه کسی اطلاعاتی ازش داره بگه
من نصب کردم هیچ باگی نداره ولی تغییری هم حس نکردم