مشاهده نسخه کامل
: پرسش پیرامون هرتز تلوزیون ها !
arash_a59
05-12-2011, 11:13
با سلام خدمت دوستان
من یه سوال دارم که به نظرم ارزش ایجاد موضوع رو داشت
یکی از پارامترهایی که در مورد تلوزیون روش خیلی مانور داده میشه هرتز است.
refresh rate یا نرخ بروز رسانی که با هرتز نشون داده میشه چیزیکه من از مانیتور های CRT کامپیوتر بیاد دارم یعنی تعداد دفعاتی که تصویر بروز میشه یا refresh میشه مثلا در فرکانس 60 هرتز تصویر 60 بار و در 100 هرتز 100بار در ثانیه refresh میشه
توی اون مانیتور ها وقتی فرکانس رو روی 60 میگذاشتی یکم لرزش تصویر داشتی و وقتی روی 100 میذاشتی تصویر خوبی رو میدیدی...در اونجا برای اینکه بتونی یه فرکانس 100 هرتز رو داشته باشی اول باید مانیتورت این قابلیت رو داشته باشه بعد کارت گرافیکت این فرکانس رو پشتیبانی کنه...
این مسائل رو گفتم تا برسم سر پرسش اصلی خودم که برام جای سواله!
در حال حاضر فرض کنید ما یک تلوزیون LCD با فرکانس 100 هرتز داریم یعنی این تلوزیون قادر هست تصاویر رو با refresh rate 100 هرتز نشون بده تا اینجا درسته؟
خوب آیا نباید سورس فرستنده تصویر هم قادر به ارسال تصاویر با این فرکانس باشه؟
به طور مثال رس..ر ماه..اره من توی کاتالوگش نوشه output:1080p 50Hz
یعنی فرکانس خروجیش 50 هرتز هست! آیا تلوزیون 50هرتز ، 100 هرتز یا حتی 600 هرتز بعد از وصل کردن به این رس...ر از لحاظ refresh rate نمایش داده شده با هم فرق میکنند با توجه به اینکه سورسشون 50 هرتز داره تصویر میده؟
یا مثلا xbox فرکانس خروجی تصویرش 60 هرتز است، آیا فرقی میکنه اونرو به تلوزیونی با فرکانس 60 یا 600 وصل کرد؟(منظور از فرق ، فرق در کیفیت تصاویر پخش شده از تلوزیون است)
ممنون میشم یکی از اساتید به این پرسش من اصولی پاسخ بده.
arash_a59
07-12-2011, 01:03
کسی نبود جواب این پرسش رو بده؟
هرتز تلویزیون کاری به سورس نداره. خود تلویزیون فریم های ورودی رو چند برابر میکنه.
مثلاً تلویزیون 600 هرتز ورودی 50 هرتز رو 12 برابر میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kia.Tahamtan
10-12-2011, 20:41
هرتز تلویزیون کاری به سورس نداره. خود تلویزیون فریم های ورودی رو چند برابر میکنه.
مثلاً تلویزیون 600 هرتز ورودی 50 هرتز رو 12 برابر میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا با اینکه نوشته رو تلویزیون 100/120 pal/Ntsc باز هم کمی لرزش میبینیم؟
arash_a59
14-12-2011, 17:49
دوستان یه لحظه این صفحه رو ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و مشخصات این تلوزیون رو ببینید:
نوشته :
فرکانس تصویر (هرتز): 50
انطباق تصویر (هرتز): 100
مشخصات تلوزیون سامسونگ D5550 هست
این تلوزیون 50 هرتز هست یا 100 هرتز؟!!!
دوستان یه لحظه این صفحه رو ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و مشخصات این تلوزیون رو ببینید:
نوشته :
فرکانس تصویر (هرتز): 50
انطباق تصویر (هرتز): 100
مشخصات تلوزیون سامسونگ D5550 هست
این تلوزیون 50 هرتز هست یا 100 هرتز؟!!!
این پانل 50 هرتزه ، ولی سامسونگ مدعیه با کمک موتور پردازشگر تصویرش میتونه تصاویری در حد پانل 100 هرتز تولید کنه .
الان اکثر تولید کنندگان مدعیند با موتور پردازشگر تصویر اختصاصیشون میتونه تصویر با کیفیت تری تولید کنند . مثل Motion Flow تو سونی و سامسونگ و ...
البته تا حدی هم درسته این حرف ولی خوب فرکانس پانل همون مقدار واقعی خواهد بود .
arash_a59
14-12-2011, 19:51
این پانل 50 هرتزه ، ولی سامسونگ مدعیه با کمک موتور پردازشگر تصویرش میتونه تصاویری در حد پانل 100 هرتز تولید کنه .
الان اکثر تولید کنندگان مدعیند با موتور پردازشگر تصویر اختصاصیشون میتونه تصویر با کیفیت تری تولید کنند . مثل Motion Flow تو سونی و سامسونگ و ...
البته تا حدی هم درسته این حرف ولی خوب فرکانس پانل همون مقدار واقعی خواهد بود .
ممنون دوست عزیز بابت توضیحتون
مثلا در مدل NX720 سونی هم نوشته XR200 هرتز یا چیزهایی مشابه
اونهاهم به همین شکل هست؟
آیا این ادعای گفته شده(سامسونگ) در حرکت های سریع (مثل بازی) جواب میده؟
ممنون دوست عزیز بابت توضیحتون
مثلا در مدل NX720 سونی هم نوشته XR200 هرتز یا چیزهایی مشابه
اونهاهم به همین شکل هست؟
آیا این ادعای گفته شده(سامسونگ) در حرکت های سریع (مثل بازی) جواب میده؟
کاملاً درست متوجه شدی . NX720 سونی یک پانل 100 هرتزه .
ببین 50 هرتز بودن اصلاً مشکلی ایجاد نمیکنه مگه قبلش یه تصویر بهتر دیدی باشی یا خیلی مثل من وسواسی باشی که البته بعد لیزیک بیشتر هم شده وسواسم .
هیچ پانل سریعی هنوز نتونسته این مشکل رو به طور قطع حل کنه . هنوز هم سریع ترین تصاویر رو میتونین تو پلاسماها ، تلویزیون های لامپی و تلویزیون های پروژکشن مشاهده کنین .
اگه واقعاً دنبال یه تصویر بی نقصی کلاً دور LCD رو خط بکش و برو تو رنج پلاسماها . یه آدم فوق وسواسی مثل من رو پلاسما Panasonic TH-PxxVT30 تونست راضی کنه . بازم به نظر من قبل از انتخاب یه ماهی کل بازار رو و اینترنت رو متر کن حتماً تلویزیون محبوبت رو پیدا میکنی .
arash_a59
14-12-2011, 22:52
کاملاً درست متوجه شدی . NX720 سونی یک پانل 100 هرتزه .
ببین 50 هرتز بودن اصلاً مشکلی ایجاد نمیکنه مگه قبلش یه تصویر بهتر دیدی باشی یا خیلی مثل من وسواسی باشی که البته بعد لیزیک بیشتر هم شده وسواسم .
هیچ پانل سریعی هنوز نتونسته این مشکل رو به طور قطع حل کنه . هنوز هم سریع ترین تصاویر رو میتونین تو پلاسماها ، تلویزیون های لامپی و تلویزیون های پروژکشن مشاهده کنین .
اگه واقعاً دنبال یه تصویر بی نقصی کلاً دور LCD رو خط بکش و برو تو رنج پلاسماها . یه آدم فوق وسواسی مثل من رو پلاسما Panasonic TH-PxxVT30 تونست راضی کنه . بازم به نظر من قبل از انتخاب یه ماهی کل بازار رو و اینترنت رو متر کن حتماً تلویزیون محبوبت رو پیدا میکنی .
با جوابات حال میکنم:10:
ببین من در کل حالم از تصویر 3 بعدی(چیزیکه فعلا روی تلوزیون ها نشون داده میشه) بهم میخوره و دوست ندارم پول بابت این تکنولوژی بدم از طرفی متاسفانه هرچی امکانات خوب هست روی پنل هایی است که قابلیت 3 بعدی دارند:19:
من شاید یه پنل 100 هرتز هم راضیم کنه و تا اندازه 600 هرتز وسواس ندارم!
شما ازونجاکه معلومه اکثر مغازه هارو ترکوندی یه TV غیر سه بعدی که هرتزش واسه بازی های اکشن کم نیاره چی پیشنهاد میدی؟!:11:
با جوابات حال میکنم:10:
ببین من در کل حالم از تصویر 3 بعدی(چیزیکه فعلا روی تلوزیون ها نشون داده میشه) بهم میخوره و دوست ندارم پول بابت این تکنولوژی بدم از طرفی متاسفانه هرچی امکانات خوب هست روی پنل هایی است که قابلیت 3 بعدی دارند:19:
من شاید یه پنل 100 هرتز هم راضیم کنه و تا اندازه 600 هرتز وسواس ندارم!
شما ازونجاکه معلومه اکثر مغازه هارو ترکوندی یه TV غیر سه بعدی که هرتزش واسه بازی های اکشن کم نیاره چی پیشنهاد میدی؟!:11:
لازمه پخش 3D حداقل 100 هرتز بودن پانله . نتیجتاً تقریباً تمام پانل های 100 هرتز به بالا قابلیت پخش 3D رو هم دارن . اگه اصرار داری اصلاً سه بعدی نباشه و تصویر پلاسما رو هم دوست داری پیشنهادم فقط Panasonic U30 که راسته بازی با کنسوله !
اگر هم که LCD دوست داری خب ناچاری شرط 3D بودن رو هم بپذیری و از محصولات سامسونگ یا سونی یا اگر سلیقت خاصه از محصولات شارپ و فیلیپس استفاده کنی . که اگه خواستی بودجت رو مشخص کن تا بهت پیشنهاد بدم .
arash_a59
14-12-2011, 23:37
لازمه پخش 3D حداقل 100 هرتز بودن پانله . نتیجتاً تقریباً تمام پانل های 100 هرتز به بالا قابلیت پخش 3D رو هم دارن . اگه اصرار داری اصلاً سه بعدی نباشه و تصویر پلاسما رو هم دوست داری پیشنهادم فقط Panasonic U30 که راسته بازی با کنسوله !
اگر هم که LCD دوست داری خب ناچاری شرط 3D بودن رو هم بپذیری و از محصولات سامسونگ یا سونی یا اگر سلیقت خاصه از محصولات شارپ و فیلیپس استفاده کنی . که اگه خواستی بودجت رو مشخص کن تا بهت پیشنهاد بدم .
راستش از پلاسما فقط تصویر VT30 رو پسندیدم و دیگر هیییچ!:5: بجز این مدل اصلا راضی به خریدن پلاسما نیستم
شما تا 2 میلیون حساب کن(46 اینچ به بالا)
راستش از پلاسما فقط تصویر VT30 رو پسندیدم و دیگر هیییچ!:5: بجز این مدل اصلا راضی به خریدن پلاسما نیستم
شما تا 2 میلیون حساب کن(46 اینچ به بالا)
با این حساب باید بری دنبال محصولات بدون گارانتی و قاچاق . با حداکثر 2 میلیون زیر 40 میتونی با گارانتی بخری .
Samsung D6000
Samsung D6400
Samsung D6600
Samsung D7000
Sony NX720
تو شارپ و فیلیپس هم انتخاب های دیگه ای داری که خب کمتر پشتیبانی دارند و کمتر بین خریداران شناخته شده اند .
خواستی بگو اون مدل ها رو هم برات معرفی کنم .
البته کل مدل هایی که بالا نوشتم عملکرد ضعیفتری نسبت به VT30 دارند ولی برای بازی با کنسول خوبند .
از نظر کیفیت تصویر شارپ رو چه جوری میبینی
میشه یه مقایسه با سامسونگ و... بکنی برام اینچش زیاد مهم نیست
و اینکه تبلیغاتی که در مورد پنل اکووس شارپ میشه واقعیه که 2008 بهترین پنل ال سی دی دنیا بوده؟
arash_a59
15-12-2011, 10:06
با این حساب باید بری دنبال محصولات بدون گارانتی و قاچاق . با حداکثر 2 میلیون زیر 40 میتونی با گارانتی بخری .
Samsung D6000
Samsung D6400
Samsung D6600
Samsung D7000
Sony NX720
تو شارپ و فیلیپس هم انتخاب های دیگه ای داری که خب کمتر پشتیبانی دارند و کمتر بین خریداران شناخته شده اند .
خواستی بگو اون مدل ها رو هم برات معرفی کنم .
البته کل مدل هایی که بالا نوشتم عملکرد ضعیفتری نسبت به VT30 دارند ولی برای بازی با کنسول خوبند .
ممنون دوست گلم که وقت میذارید و جواب میدید
من در هر حالتی بدون گارانتی میخرم(اعتقادی به گارانتی ندارم)
تمامی مدلهایی که نام بردید 3 بعدی هستند:41:
ترجیح میدم بین این مدلها Nx720 رو بگیرم (با 2300)یعنی در واقع رسیدم سر پله اول:18:(میخواستم از شر 3 بعدی خلاص شم...)
NX720 رو به این دلایل میگم که این امکانات رو داره:
وای فای درونی
200 هرتز بودن
موتور پردازش تصویر پیشرفته X-reality
که بنظرم خیلی از سامسونگ های نامبرده سر تره
همین که ما خواستیم TV بخریم همه شد 3 بعدی...:19: اونم چه سه بعدی:2:
kia.Tahamtan
15-12-2011, 18:56
و اینکه تبلیغاتی که در مورد پنل اکووس شارپ میشه واقعیه که 2008 بهترین پنل ال سی دی دنیا بوده؟
بله دوست عزیز.چند سالی میشه که شارپ کیفیت خوبی داره.(به تاپیک king of hd tv رجوع کن)
اگه قصد خرید پلاسما داری اول پایونیر بعدش برخی مدل های پاناسونیک.
اگه قصد خرید LED LCD داری فیلیپس ، شارپ انتخاب های اصلح تری هستند و البته برخی مدل های JVC , Sony
بین سامسونگ و LG هم LG انتخاب بهتریه
میتونی به تاپیک تلویزیون های شارپ هم سری بزنی و اطلاعات بگیری
arash_a59
15-12-2011, 19:16
بله دوست عزیز.چند سالی میشه که شارپ کیفیت خوبی داره.
اگه قصد خرید پلاسما داری اول پایونیر بعدش برخی مدل های پاناسونیک.
اگه قصد خرید LED LCD داری فیلیپس ، شارپ انتخاب های اصلح تری هستند و البته برخی مدل های JVC , Sony
بین سامسونگ و LG هم LG انتخاب بهتریه
میتونی به تاپیک تلویزیون های شارپ هم سری بزنی و اطلاعات بگیری
یعنی طبق گفته شما سامسونگ آخرین انتخابه؟!:13:
سامسونگ برند بسیار معتبری حداقل در زمینه TV هست و تلوزیون های LCD ، LED خوبی رو هم توی این چندسال تولید کرده
من خودم 2ساله یه LCD سامسونگ دارم (40 اینچ) که اگر سایز به نسبت کوچیکش و کم آوردنش در بازی های پر تحرک نبود با هیچی عوضش نمیکردم.:29:
البته طبق شنیده ها کیفیت سامسونگ تولید خاورمیانه بسیار خراب شده
نمیدونم اگه این گفته درست باشه حق با شماست اما در شرایط برابر فکر کنم حداقل کیفیت تصویر سامسونگ از ال جی بهتره(در تصاویر 2 بعدی):11:
kia.Tahamtan
15-12-2011, 19:32
یعنی طبق گفته شما سامسونگ آخرین انتخابه؟!:13:
سامسونگ برند بسیار معتبری حداقل در زمینه TV هست و تلوزیون های LCD ، LED خوبی رو هم توی این چندسال تولید کرده
من خودم 2ساله یه LCD سامسونگ دارم (40 اینچ) که اگر سایز به نسبت کوچیکش و کم آوردنش در بازی های پر تحرک نبود با هیچی عوضش نمیکردم.:29:
البته طبق شنیده ها کیفیت سامسونگ تولید خاورمیانه بسیار خراب شده
نمیدونم اگه این گفته درست باشه حق با شماست اما در شرایط برابر فکر کنم حداقل کیفیت تصویر سامسونگ از ال جی بهتره(در تصاویر 2 بعدی):11:
دورود
من بر اساس کیفیت سخت افزاری، پنل ها و کیفیت پیکسل ها در تلویزیون های موجود در بازار ایران عقیده ام را گفتم.
البته اگر جهانی تر بودیم که باز هم برندهایی مثل شارپ و پاناسونیک و فیلیپس برتر بودند (به تاپیک king of HD TV رجوع کن)
در کل برندهای اروپایی و ژاپنی بر اساس احترام به مشتری استوار هستند ولی کره و چین متاسفانه میل زیادی به اغراق و گاهی فریب دارند.
............
15-12-2011, 20:20
سال 2008!!!!!!!
هم چین چیزی کذب محض است سال 2008 سالی است که پایونیر kuro عرضه شد و تا به این لحظه هم چنان بهترین و با کیفیت ترین تی وی ساخته شده است.
سال 2009
پاناسونیک v10
سال 2010
پاناسونیک vt20
و امسال:
شارپ الیت مدل x5 که به ایران وارد نمیشود.
arash_a59
15-12-2011, 20:58
دورود
من بر اساس کیفیت سخت افزاری، پنل ها و کیفیت پیکسل ها در تلویزیون های موجود در بازار ایران عقیده ام را گفتم.
البته اگر جهانی تر بودیم که باز هم برندهایی مثل شارپ و پاناسونیک و فیلیپس برتر بودند (به تاپیک king of HD TV رجوع کن)
در کل برندهای اروپایی و ژاپنی بر اساس احترام به مشتری استوار هستند ولی کره و چین متاسفانه میل زیادی به اغراق و گاهی فریب دارند.
دوست گلم طبق مرجعی که دادید(تاپیک king of hd tv) لیست نتایج به این صورت بود:
"نتیجه :
1.Sharp ELITE 60X5FD
2.Panasonic 65VT30
3.Samsung PN59D800
4.Sony 55HX929
5.Samsung UN60D8000
6.LG 60PZ950
"
که سامسونگ رتبه 3وم و 5ام رو کسب کرده و ال جی با اقتدار رتبه آخر !
البته من هیچ تعصبی روی سامسونگ ندارم ( در واقع روی هیچ برندی ندارم هر برندی که خوب باشه اونطرفیم:5:) و شاید در شرایط حاضر در بازار ایران حق با شما باشه و کیفیت سخت افزاری اون از ال جی پایین تر باشه :10:
در مورد اروپا و...کره و چین باهاتون زیاد موافق نیستم کسی که اهل فریب باشه پیشرفت نمیکنه در واقع ملت رو یبار میشه فریب داد 2 بار میشه فریب داد هر سری که نمیشه فریبشون داد ! کره کشور بسیار پیشرفته و متفاوتی هست و واقعا داره شونه به شونه ژاپن حرکت میکنه (حالا یه چند متری عقب تر:20:)
شما ماشین های کره ای رو ببینید؟فریبی درش هست یا اغراقی؟
اما چین آره اینکارست و حساب بعضی از محصولاتش مشخصه ، بنظر شما الان کدون انسانه دارای مطالعه و تحقیقی میره گوشی چینی بخره؟! اینجاست که میشه گفت فریب جایی نداره وگرنه الان با اون امکاناتی که چینی ها برای گوشی هاشون مدعی هستند:2: باید از لحاظ فروش و بازار پوز اپل با آیفون 4 رو هم میزد که میبینید هیچ سهمی در بازار جهانی ندارند.
اما سامسونگ یا ال جی اکثر تولیداتشون جهانیه و در آمریکا و اروپا سهمی از بازار رو در دست دارند.:11:
kia.Tahamtan
15-12-2011, 23:48
دوست گلم طبق مرجعی که دادید(تاپیک king of hd tv) لیست نتایج به این صورت بود:
"نتیجه :
1.Sharp ELITE 60X5FD
2.Panasonic 65VT30
3.Samsung PN59D800
4.Sony 55HX929
5.Samsung UN60D8000
6.LG 60PZ950
"
که سامسونگ رتبه 3وم و 5ام رو کسب کرده و ال جی با اقتدار رتبه آخر !
البته من هیچ تعصبی روی سامسونگ ندارم ( در واقع روی هیچ برندی ندارم هر برندی که خوب باشه اونطرفیم:5:) و شاید در شرایط حاضر در بازار ایران حق با شما باشه و کیفیت سخت افزاری اون از ال جی پایین تر باشه :10:
در مورد اروپا و...کره و چین باهاتون زیاد موافق نیستم کسی که اهل فریب باشه پیشرفت نمیکنه در واقع ملت رو یبار میشه فریب داد 2 بار میشه فریب داد هر سری که نمیشه فریبشون داد ! کره کشور بسیار پیشرفته و متفاوتی هست و واقعا داره شونه به شونه ژاپن حرکت میکنه (حالا یه چند متری عقب تر:20:)
شما ماشین های کره ای رو ببینید؟فریبی درش هست یا اغراقی؟
اما چین آره اینکارست و حساب بعضی از محصولاتش مشخصه ، بنظر شما الان کدون انسانه دارای مطالعه و تحقیقی میره گوشی چینی بخره؟! اینجاست که میشه گفت فریب جایی نداره وگرنه الان با اون امکاناتی که چینی ها برای گوشی هاشون مدعی هستند:2: باید از لحاظ فروش و بازار پوز اپل با آیفون 4 رو هم میزد که میبینید هیچ سهمی در بازار جهانی ندارند.
اما سامسونگ یا ال جی اکثر تولیداتشون جهانیه و در آمریکا و اروپا سهمی از بازار رو در دست دارند.:11:
دوست عزیز الان اپل و پایونیر هم در چین تولید میشه
در ضمن اپل خط تولید LCD محصولاتش رو به کمپانی شارپ سپرده
arash_a59
16-12-2011, 07:58
دوست عزیز الان اپل و پایونیر هم در چین تولید میشه
در ضمن اپل خط تولید LCD محصولاتش رو به کمپانی شارپ سپرده
حساب برندهایی معتبری که در چین کارخونه دارند جداست!
ماکروسافت هم ایکس باکس هاشو در چین میسازه
نوکیا هم در چین کارخونه داره گوشی خودم الان ساخت چینه:31:
اکثر شرکت های تولید کننده لپ تاپ (Hp dell SONY ) در چین کارخونه دارند و لپ تاپ میسازند
منظور من اینها نبود.:10:
دوستان من می خوام lw57000 الجی رو بخرم
فرکانس تصویر (هرتز): 100
انطباق تصویر (هرتز): 120
می خواستم ببینم آیا با این هرتز مشکلی در تصاویر به وجود نمیاد (سریع)
کلا چجور تلوزیونی است
و اگر تلوزیونی تا 1.700 -1.800 تومان پیشنهاد می کنید ممنون می شم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.