مشاهده نسخه کامل
: طراحی رئال چیه ؟
sansoven
05-12-2011, 01:26
با سلام خدمت دوستان . می خواستم از یه نفر که در زمینه فتوشاپ و طراحی تخصص داره بپرسم که راه یادگیری طراحی رئال چیه؟
من الان مدت دو ساله که دارم فتوشاپ کار می کنم ولی هنوز نتونستم یه طرح رئال بزنم . منظورم از طرح رئال طرحیه که عناصر تصویری که توسط فتوشاپ ساخته می شه همه با هم هماهنگی داشته باشه مثلا اگر انسانی را در جایی قرار می دی کاملا رنگ و سایه ها و های لایت هاش با اون محیط هماهنگی داشته باشه دیگه این که مثلا چجوری می شه صورت یه آدم رو درخت در بیاد یا مثلا چیزهای عجیب و غریبی که در دنیای واقعی وجود ندارند رو درست کنی طوری که کاملا واقعی به نظر بیاد مثل پوستر فیلم های خارجی
چجوری آدم می تونه به اون حد از بلوغ طراحی برسه که همچین کارهای بزنه چون به نظر من فقط این جور کارها زیبان . نه کارهای پیش پا افتاده ای که هر کی یه خورده کار کنه می تونه با فتوشاپ بزنه
mohammadrm
06-12-2011, 14:10
دوست عزیز رئال یعنی واقعی .
طرح رئال هم یعنی طرح واقعگرایانه .
شما اگه میخوای به اون سطح برسی باید به دنبال آموزش در سایت های خارجی بگردی .
شرط دوم اینه که تمرین زیاد بکنی .
ببین عزیز همونطور که دوستمون گفتن رئال یعنی واقعی
و اگه بخوای ترکیبت واقعی باشه:
1-باید تخصص استفاده از ابزارهای فتوشاپ رو داشته باشی
2-سلیقه و دقت استفاده رو داشته باشی
اولی که هیچ کاری نداره خوب میتونی راحت یاد بگیری
اما دومی نیاز به ذهن خلاق داره و دقت و تمرین و یه استاد که از کارهات ایراد بگیره
مثلا به من دوتا عکس داده بودن برای ترکیب یکی عکس یه آقای شهید بود و دومی عکس یه باغ گل .
من بعد از ترکیب چند تا کار کردم مثلا جهت نور رو هماهنگ کردم و سایه. با ابزار burn کمی عکس اسکن شده رو تیره کردم که به محیط بخوره و با ابزار smudge جهت وزش باد رو رو چفیه و لباسش درآوردم و کمی خورده کاریهای دیگه.(متاسفانه هیچ کدوم از عکسها برام نمونده.داستان برای حداقل سه سال پیشه)
همزمان با من این عکس رو به یه طراح دیگه دادن و اون اینهارو رعایت نکرده بود....
البته توضیحات بالا برای رئال جاندار و سافت بود.
یا علی
sansoven
07-12-2011, 18:29
سوالی که در این رابطه از شما دارم اینه که اگر من اینکارو بخوام انجام بدم این موضوع شامل چه زیرمجموعه هایی میشه یعنی دقیقا چه چیزهایی رو من باید یاد بگیرم چون خیلی از کلاس های طراحی مثل مجتمع ایده ادعا می کنند که ذهنیت طراحی رو در فرد ایجاد می کنند و بعد هم که به همون چیزی که شما گفتید می رسیم و کلاس های این مجموعه و مجموعه های دیگه هم شامل دوره های مختلفی می شه مثلا دوره های گرافیک ، دوره های تصویرسازی، دوره نقاشی و نقاشی دیجیتالی که هرکدام تقریبا 5 تا 6 دوره ی آموزشی دارند . می خوام بدونم اولا آیا شرکت در این کلاس ها فایده ای داره چون وقت و هزینه زیادی رو در برمی گیره و ثانیا اگر جواب سوال مثبته باید تو کدوم مجموعه دوره از این دوره ها شرکت کنم گرافیک ، تصویرسازی یا نقاشی یا عکاسی و یا ... و در آخر اینکه شما چه آموزشگاهی رو پیشنهاد می کنید و به نظرتون کدوم یک از اونها مفیده و آیا اثلا پیشنهاد می کنید که تو این آموزشگاه ها برم یا نه راه دیگه ای رو معرفی می کنید؟
Shayan AW
07-12-2011, 20:41
سوالی که در این رابطه از شما دارم اینه که اگر من اینکارو بخوام انجام بدم این موضوع شامل چه زیرمجموعه هایی میشه یعنی دقیقا چه چیزهایی رو من باید یاد بگیرم چون خیلی از کلاس های طراحی مثل مجتمع ایده ادعا می کنند که ذهنیت طراحی رو در فرد ایجاد می کنند و بعد هم که به همون چیزی که شما گفتید می رسیم و کلاس های این مجموعه و مجموعه های دیگه هم شامل دوره های مختلفی می شه مثلا دوره های گرافیک ، دوره های تصویرسازی، دوره نقاشی و نقاشی دیجیتالی که هرکدام تقریبا 5 تا 6 دوره ی آموزشی دارند . می خوام بدونم اولا آیا شرکت در این کلاس ها فایده ای داره چون وقت و هزینه زیادی رو در برمی گیره و ثانیا اگر جواب سوال مثبته باید تو کدوم مجموعه دوره از این دوره ها شرکت کنم گرافیک ، تصویرسازی یا نقاشی یا عکاسی و یا ... و در آخر اینکه شما چه آموزشگاهی رو پیشنهاد می کنید و به نظرتون کدوم یک از اونها مفیده و آیا اثلا پیشنهاد می کنید که تو این آموزشگاه ها برم یا نه راه دیگه ای رو معرفی می کنید؟
دوست عزیز به نظر من این کلاس ها به هیچ وجه روی موضوع طراحی رئال تاثیر نداره . ممکنه با شرکت کردن در کلاس ها شما مهارتت بیشتر بشه در زمینه گرافیک ولی در رئال خیر .
طراحی رئال بر میگرده به خلاقیت و مهارت زیاد و بدون داشتن خلاقیت به جایی نمیشه رسید . در نتیجه به نظرم برای شما ابتدا مهارت پیدا کردن بهتره و بعد از اون باید خودتون رو به طریقی محک بزنید و ببینید مهارت کافی و خلاقیت برای رئال دارید یا نه . خودم چون رئال کار میکنم این پیشنهاد رو به شما میکنم
mohammadrm
08-12-2011, 01:17
دوست عزیز این دوستمون که میگه آموزشگاه مهارتتو زیاد میکنه درسته . ولی من به هیچ وجه از نظر ایده پردازی و خلاقیت به این آموزشگاه ها و گاف هاشون ایمان ندارم شما اگه به طور مستمر تمرین داشته باشی ، مطمن باش در حین کار راههای خلاقیت و ایده پردازی برات باز میشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.