ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل وصل کردن هندی کم با کابل 1394

ساحل 1
04-12-2011, 21:51
سلام.من یک دوربین سونی دارم که digital8 هست و نوار میخوره.حالا کابل 1394 خریدم و دوربینو به کیس وصل کردم.اولین بار تو device manager اسم دوربینو نوشت ولی تو my computer چیزی نیومد.ولی الان که دیگه تو همون device manager هم چیزی نمیاد.ویندوزم هم سون هست.خواهشا بگین مشکل از کجاست؟و اینکه ایا باید از نرم افزار خاصی استفاده کنم تا تصویر دوربینو ببینم؟
ممنون

faraname
04-12-2011, 23:03
سلام.من یک دوربین سونی دارم که digital8 هست و نوار میخوره.حالا کابل 1394 خریدم و دوربینو به کیس وصل کردم.اولین بار تو device manager اسم دوربینو نوشت ولی تو my computer چیزی نیومد.ولی الان که دیگه تو همون device manager هم چیزی نمیاد.ویندوزم هم سون هست.خواهشا بگین مشکل از کجاست؟و اینکه ایا باید از نرم افزار خاصی استفاده کنم تا تصویر دوربینو ببینم؟
ممنون
شما موقعی که دوربین خریدید همراه اش دیسک درایور یا راه انداز نبود ؟ معمولا همراه دستگاه ها هست . مطلع باشید اگر دیسکی نبوده تک راه انتقال داده از طریق این کابل ها کپچر کردن فایل هایی است که روی نوار ضبط شده . حالا شما باید سعی کنید از یک نرم افزار کپچر استفاده کنید . به طور مثال اگر حرفه ایی نیستنید corel video انتخاب خوبی هست که بتونید فایل های ضبط شده روی نوار رو اجرا کنید و از طریق این برنامه با کیفیت بالا تو سیستم خودتون کپچر کنید. در مورد اینکه فرمودید سیستم عامل تون 7 هست هم مشکلی نیست. این مشکل ربطی به سیستم عامل نداره و من بیشتر احتمال میدم که شما نیاز به درایور یا نرم افزار کپچر داشته باشید. باز هم سوالی بودن من در خدمتم

ساحل 1
05-12-2011, 10:46
ممنون از راهنماییتون.پس این طور که من متوجه شدم شما منظورتون اینه که احتیاجی به کارت کپچر نیست و با همین کابل 1394 از طریق نرم افزار میتونم کپچرش کنم.درسته؟
ولی الان بزرگترین مشکل من اینه که بعد از بار اولی که دوربین رو با کابل به کیس زدم و تو device manager اسم سونی اومد دیگه الان هرچی وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و حتی تو device manager هم نشون نمیده.میترسم یه وقت پورت دوربین خراب شده باشه.سوالی که دارم اینه که ایا دوربین رو که وصل میکنم حتما اول باید تو my computer و device manager نشون بده؟ یا فقط توی نرم افزار کپچر نشون میده؟
دوربین رو هم چون چند سال پیش خریدم کلا cd نداشته.

Hamed DC
05-12-2011, 20:09
ممنون
سلام.
لطفا در جاهای مختلف تاپیک ایجاد نکنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل بررسی و رسیدگی میشه.

faraname
05-12-2011, 23:23
ممنون از راهنماییتون.پس این طور که من متوجه شدم شما منظورتون اینه که احتیاجی به کارت کپچر نیست و با همین کابل 1394 از طریق نرم افزار میتونم کپچرش کنم.درسته؟
ولی الان بزرگترین مشکل من اینه که بعد از بار اولی که دوربین رو با کابل به کیس زدم و تو device manager اسم سونی اومد دیگه الان هرچی وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و حتی تو device manager هم نشون نمیده.میترسم یه وقت پورت دوربین خراب شده باشه.سوالی که دارم اینه که ایا دوربین رو که وصل میکنم حتما اول باید تو my computer و device manager نشون بده؟ یا فقط توی نرم افزار کپچر نشون میده؟
دوربین رو هم چون چند سال پیش خریدم کلا cd نداشته.

متاسفانه وقتی دیسک راه انداز نداره , به هیج وجه امکان نداره سیستم اون رو شناسه . اینکه فرمودید یک بار زدید شناخت بخاطر این که سخت افزار رو اسکن کرد و وقتی درایور واسش پیدا نکرد دیگه دوباره می زنید چیزی نمیاد. این حالت طبیعی هست . شما حتما اول از اونجایی که دوربین رو خریدی سوال کنید که مطمئن بشید اصولا اتصال 1394 اش درست کار می کنه . ولی تا جایی که من می دونم پورت 1394 بیشتر در انتقال داده های دیگر کاربرد داره. شما اگر یک کارت کپچر بگیرید راحت تر به هدف تون می رسید . حیف شد ولی چون فرمودید دیسک راه انداز نداره مطمئن شدم که نمی تونید مستقیم فایل ها رو بریزید تو سیستم تون . راه حل ساده این مشکل اینه که از کارت های tv (چه اینترنال و چه اکسترنال ) استفاده کنید . قیمت اش بین 30 تا 50 هزار تومان متغییر هست ولی اگه زیاد با دوربین کار می کنید براتون میصرفه چنین کارتی بخری . اگر به ندرت پیش میاد بخواید تبدیل کنید , بدید بیرون یک جای معتبر واستون تبدیل کنن بهتر و به صرفه تر هست . باز هم مشکلی بود در خدمتم .

ساحل 1
06-12-2011, 12:42
الان تو اینترنت سرچ کردم یک درایور براش پیدا کردم .البته نوشته usb driver ،ولی دوربین من پورت usb نداره،dv داره.کابلهای 1394 همشون 6 پین و 4پین هستن؟ یا کابلی که یک سرش 4 پین باشه یک سرش usb هم هست؟
ولی الان تو دیوایس منیجر علامت مثلث زرد که برای درایور نداشتن هست نداره.یعنی نه اون اسم سونی رو مینویسه و نه علامت درایور نشناختن داره.
کارت کپچر هم دارم ولی برای سون هرچی تلاش کردم اخر سر درایوری براش پیدا نکردم.

faraname
06-12-2011, 16:18
الان تو اینترنت سرچ کردم یک درایور براش پیدا کردم .البته نوشته usb driver ،ولی دوربین من پورت usb نداره،dv داره.کابلهای 1394 همشون 6 پین و 4پین هستن؟ یا کابلی که یک سرش 4 پین باشه یک سرش usb هم هست؟
ولی الان تو دیوایس منیجر علامت مثلث زرد که برای درایور نداشتن هست نداره.یعنی نه اون اسم سونی رو مینویسه و نه علامت درایور نشناختن داره.
کارت کپچر هم دارم ولی برای سون هرچی تلاش کردم اخر سر درایوری براش پیدا نکردم.

سلام مجدد
در پاسخ به سوال اول باید بگم این نوع پورت ها از تنوع محصول بر خوردار هستند و در مدل های مختلفی ارائه می شوند.
نوع متداول اش این نوع هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر میرسه شما باید به سراغ راحت ترین راه برید . امیدوارم دوربین شما خروجی صوت و تصویر داشته باشه. بهتر هست شما درایور کارت کپچرتون رو پیدا کنید. و از طریق اون تصاویر رو کپچر کنید . این طور خیلی راحت تر هست .
اگر می خواهید خودتون پیدا کنید می تونید به این آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنید و بر حسب نیاز درایور مورد نظرتون رو پیدا کنید . مطمئن باشید این طور خیلی راحت تر هست. اگر هم خیلی اصرار دارید که درایور خود دوربین رو پیدا کنید می تونید از بخش های دیگر هم سایت اون درایور رو هم جستجو کنید ولی صادقانه بگم کار با پورت های 1394 به مراتب سخت تر از کارت های کپچر هست . چون شما در نهایت با استفاده از پورت 1394 هم نیاز به برنامه هایی مثل COREL VIDEO برای کپچر اطلاعات دارید. تازه به شرطی که cOREL دوربین شما رو بشناسه. ولی کارت های کپچر خیلی راحت با این نرم افزار شناسایی میشن. در نهایت باز هم اختیار با خودتون . ولی من جای شما بودم کارت کپچر رو راه می انداختم که هم راحت تر باشم و هم اگر کسی دیگر هم خواست یه کاری با دوربین اش بکنه , بتونم به اون هم کمک کنم.

Hamed DC
06-12-2011, 17:10
به نظر من هم راحت ترین راه، خرید یک عدد کپچر هست.
تا هم کیفیت مطلوبی رو داشته باشی و هم اینکه سرعت
مناسبی برای ردوبدل کردن فیلم داشته باشه.
اگر برای خرید کپچر مطمئن شدی، سقف قیمت اعلام کن تا مدل بهتون معرفی کنم.

ساحل 1
08-12-2011, 13:53
به دوستانی که این تاپیک رو دنبال میکردن بگم که آخر سر من دوربینم رو به ویندوز اکس پی وصل کردم و در کمال ناباوری دیدم که فوری دستگاه رو شناخت و تو مای کامپیوتر براش یک درایو ایجاد کرد. بعد من تونستم با همون کابل 1394 و از طریق نرم افزار windows movie maker فیلمم رو به راحتی کپچر کنم.پایان

Hamed DC
08-12-2011, 16:57
به دوستانی که این تاپیک رو دنبال میکردن بگم که آخر سر من دوربینم رو به ویندوز اکس پی وصل کردم و در کمال ناباوری دیدم که فوری دستگاه رو شناخت و تو مای کامپیوتر براش یک درایو ایجاد کرد. بعد من تونستم با همون کابل 1394 و از طریق نرم افزار windows movie maker فیلمم رو به راحتی کپچر کنم.پایان
مگه قبلا به چه ویندوزی وصل میکردین:18:

ساحل 1
08-12-2011, 17:43
ویندوزم هم سون هست.

در مورد اینکه فرمودید سیستم عامل تون 7 هست هم مشکلی نیست. این مشکل ربطی به سیستم عامل نداره

----------

Hamed DC
08-12-2011, 22:32
----------
عجب:18:
دوربین شما اصولا با این سیستم عامل سازگار نیست!
حالا رو چه حسابی این حرف زده شده نمیدنم:18: