PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برا اينكه فلشم ويروسي نشه چه كنم؟

SuperSt@r
04-12-2011, 11:39
سلام خدمت همه دوستان
چه كار كنم كه فلشم ويروسي نشه آخه سيستم هاي دانشگاهمون پر از ويروسه و هر وقت كه ميام با سيستماي دانشگاه چيزي رو دانلود كنم پر از ويروس ميشه و اونم انواع ويروسا حالا راه حلي چيزي سراغ داريد كه مانع ازويروسي شدنش بشه؟؟ ممنون ميشم :11:

A M ! N
04-12-2011, 14:03
سلام خدمت همه دوستان
چه كار كنم كه فلشم ويروسي نشه آخه سيستم هاي دانشگاهمون پر از ويروسه و هر وقت كه ميام با سيستماي دانشگاه چيزي رو دانلود كنم پر از ويروس ميشه و اونم انواع ويروسا حالا راه حلي چيزي سراغ داريد كه مانع ازويروسي شدنش بشه؟؟ ممنون ميشم :11:
سلام عزیزم

سوال بسیار بسیار خوبی پرسیدین

توسط این برنامه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طرز کار این برنامه به این شکل هستش که اول باید نصبش کنی برنامه رو روی سیستم بعد فلش رو وارد میکنی و برنامه رو باز میکنی و فلش اونجا داخل لیست هست ، و انتخابش میکنی و بعد دکمه ی Protect رو میزنی و بهت میگه که باید اول از اطلاعات روی فلش پشتیبان تهیه کنی چون اول یکبار خودش فلش رو فرمت میکنه، بعد اطلاعاتش رو کپی کن یک جایی اگه چیزی داخلش هست و بعد دوباره Protect رو بزن و تایید کن ، اول فرمت میشه و بعد کاری که میکنه اینه هست که یک Autorun.inf میسازه روی فلش که پاک شدنی یا قابل تغییر نیست و هیچ ویروسی نمیتونه ویرایشش کنه تا فلش ویروسی بشه.. اینطوری همیشه فلش سالم و بدون ویروس باقی میمونه.

برای اینکه سیستمتون هم ویروس از فلش نگیره بهتره برنامه USB Disk security رو نصب کنی و خودکار ویروسهای روی فلش اگه ویروس داشته باشه متوقف میکنه

Take Care:40:

SuperSt@r
04-12-2011, 14:20
سلام دوست عزیز خیلی خیلی ازت ممنونم :11:
الان که فک میکنم فلشم ویروس داره و چنتا برنامه هم که لازم دارم داخلشه اگه به سیستمم زدم و بخام بدون اینکه ویروس به سیستمم منتقل بشه اون برنامه ها رو داخل سیستمم کپی کنم چه جوری باید این کار رو بکنم اتفاقا این دوتا برنامه ای هم که شما گفتید دان کردم و داخل فلشم ریختم که ببرم روی سیستمم بریزم

milad_gta
04-12-2011, 14:26
Autoran ویندوز رو غیرفعال کنید و فلش رو با کلیک راست و گزینه open باز کنید .

اگر خود برنامه هاتون مشکلی پیدا نکرده باشند ویروس نمیگیرید .

A M ! N
04-12-2011, 14:30
سلام دوست عزیز خیلی خیلی ازت ممنونم :11:
الان که فک میکنم فلشم ویروس داره و چنتا برنامه هم که لازم دارم داخلشه اگه به سیستمم زدم و بخام بدون اینکه ویروس به سیستمم منتقل بشه اون برنامه ها رو داخل سیستمم کپی کنم چه جوری باید این کار رو بکنم اتفاقا این دوتا برنامه ای هم که شما گفتید دان کردم و داخل فلشم ریختم که ببرم روی سیستمم بریزم
خواهش میکنم دادا

اگه برنامه ی USB disk Security رو روی سیستم داشته باشی و نصب باشه آیکونش میاد اون گوشه ی پایین سمت راست
فلش رو وارد کن ولی بازش نکن
بعد از همون آیکون گوشه ی سمت راست راست کلیک کن روی برنامه یک گزینه داره نوشته Safely open drive شاید هم داخل برنامه باشه این گزینه ، خلاصه با این گزینه هر درایوی رو بدون اینکه ویروسی بشه سیستمتون باز کنین

اگه آویرا جدید روی سیستمتون باشه یا کاسپر اسکای معمولا به محض وارد کردن فلش فایل Autorun.inf اگه داشته بشه سریعا Block میشه و ویروس خنثی میشه
ولی بسته به نوع سیستم عاملی که استفاده میکنین راههای دستی بدون نیاز هیچ برنامه ای هم هست

SuperSt@r
04-12-2011, 14:32
Autoran ویندوز رو غیرفعال کنید و فلش رو با کلیک راست و گزینه open باز کنید .

اگر خود برنامه هاتون مشکلی پیدا نکرده باشند ویروس نمیگیرید .

ممنون دوست عزیز
مطمئنی که اینجوری اگه فلشم ویروس داشته باشه سیستمم ویروس نمیگیره من شنیدم کلا اگه فلش رو باز کنم سیستم ویروسی میشه ولی یکی هم میگفت اگه از قسمت folders بری تو فلش سیستم ویروسی نمیشه درسته یا نه؟

A M ! N
04-12-2011, 14:39
ممنون دوست عزیز
مطمئنی که اینجوری اگه فلشم ویروس داشته باشه سیستمم ویروس نمیگیره من شنیدم کلا اگه فلش رو باز کنم سیستم ویروسی میشه ولی یکی هم میگفت اگه از قسمت folders بری تو فلش سیستم ویروسی نمیشه درسته یا نه؟
نه این راه رو اصلا اصلا امتحان نکنین مخصوصا اگه ایکس پی دارین

بهترین راه دستی برای باز کردن فلش که خودم اختراع کردم چون طرز کار این ویروسها رو میدونم:

روی تسک بار راست کلیک و گزینه ی Toolbar و بعد هم New toolbar رو بزن و بعد COmputer یا My computer رو بزن تا آیکون My computer بیاد روی تسک بار به صورت شاخه ای .
بعد یک فولدر خالی کپی کن روی فلش بدون اینکه بازش کنین فلش رو ( نیگاه کن که تبدیل به New folder.exe نشه چون شکلش مث New folder هست ولی در اصل یک فایل ویروسی هست ) میری روی New folder ی که کپی کردی تا داخلش رو نشون بده و بعد بازش کن و بعد میتونی دکمه ی UP رو بزنی برگرده به پوشه اصلی و Root فلش اینطوری ویروس روحشم از وجود شما داخل فلش خیر دار نمیشه

A M ! N
04-12-2011, 14:45
ممنون دوست عزیز
در مورد از قسمت Folder رفتن هم باید روی اون مثلثی های کوچیک کلیک کنین تا زیر شاخه باز بشه ، اگه روی خود درایوش کلیک کنین باز ویروس میگیرین، باید مثلثی کوچیک رو بزنین و بعد به یک پوشه ی سالم داخل فلش برین و روی پوشه کلیک کنین و بعد که داخل پوشه شدین مث قبل UP رو بزنین یا ازون آدرس بار بالا دکمه ی Root فلش رو بزنین مشکلی نیست

milad_gta
04-12-2011, 14:59
اگر محتوی فلش دچار مشکل نباشه و اتوران غیرفعال باشه همه چیز فریز شده بالا میاد ! ولی اگر محتوا دچار مشکل شده باشه برا مثال فولدرتون خودش ویروس باشه ( یک فایل اجرایی به شکل فولدر ) اون موقع با اجرای اون ...

ولی تا حالا ندیدم اتوران غیر فعال باشه و ویروس رو فلش ران بشه ! مگر اینکه طرف رو usb دبل کلیک کنه .

SuperSt@r
04-12-2011, 15:07
اگه آویرا جدید روی سیستمتون باشه یا کاسپر اسکای معمولا به محض وارد کردن فلش فایل Autorun.inf اگه داشته بشه سریعا Block میشه و ویروس خنثی میشه
ولی بسته به نوع سیستم عاملی که استفاده میکنین راههای دستی بدون نیاز هیچ برنامه ای هم هست

من از avast استفاده میکنم و چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم فلشم رو به سیستمم بزنم حالا اگه زدم خود avast پیداش میکنه یا نه؟

A M ! N
04-12-2011, 15:18
من از avast استفاده میکنم و چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم فلشم رو به سیستمم بزنم حالا اگه زدم خود avast پیداش میکنه یا نه؟
آواست رو نمیدونم ولی فکر نکنم یعنی به ریسکش نمیرزه.
بهتره همون نرم افزاره USB Disk security یا Autorun virus remover رو روی سیستم داشته باشین، البته فکر میکنم که میخواین بریزینش روی فلش و خونه نمیتونین بازش کنین درسته ؟!
اگه اینطوریه همون روش دستی رو امتحان کنین به این شکل :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین طوری پوشه ای که نشون دادمش رو میتونین راست کلیک و Open کنین..به شرطی که exe نباشه و واقعا پوشه باشه
بعد که صفحه ی پوشه باز شد از آدرس بار به صفحه ی قبل میرین

A M ! N
04-12-2011, 15:23
وقتی به صفحه ی اصلی فلش رسیدین مخفی ها رو آشکار کنین Show Hidden رو بزنین از Folder option و همینطور تیک گزینه ی
Hide system protected files رو بردارین تا همه ی فایلهای سیستمی هم نشون داده بشن ، تیک این رو هم بردارین :
hide known file extension
بعد داخل فلش اگه ویروس باشه میتونین راحت پاکش کنین

SuperSt@r
04-12-2011, 18:37
خب دوست عزيز دستت درد نكنه فلشم رو به سيستمم زدم البته قبلش با يه سيستم ديگه به راحتي ويروساش رو پاك كردم الانم با همون نرم افزاري كه شما اولش معرفي كرديد فلشم رو Protect كردم ببينيم ويروس ميگيره يا كه نه البته چون كه شما معرفي كرديد ميشه به يقين گفت كه ديگه ويروسي نميشه:46:
راستي الان چه جوري از گرفتن ويروس جلوگيري ميكنه؟ مثلا اگه يه فايل ويروسي رو داخلش كپي كنيم اجازه نميده كه كپي شه؟

A M ! N
04-12-2011, 20:17
خب دوست عزيز دستت درد نكنه فلشم رو به سيستمم زدم البته قبلش با يه سيستم ديگه به راحتي ويروساش رو پاك كردم الانم با همون نرم افزاري كه شما اولش معرفي كرديد فلشم رو Protect كردم ببينيم ويروس ميگيره يا كه نه البته چون كه شما معرفي كرديد ميشه به يقين گفت كه ديگه ويروسي نميشه:46:
راستي الان چه جوري از گرفتن ويروس جلوگيري ميكنه؟ مثلا اگه يه فايل ويروسي رو داخلش كپي كنيم اجازه نميده كه كپي شه؟
سلام
نظر لطفته برادر.. شرمنده من هم الان رسیدم از راه
این فایل که به نام Autorun.inf کپی شده روی فلشتون باعث میشه که Autorun.inf هایی که مربوط به ویروس هستن نتونن روی فلش کپی بشن که باعث اجرای ویروس پس از دابل کلیک روی درایوش میشن.

ولی ویروس میتونه روی فلش کپی بشه ، نکته اینجاست که ویروسی که کپی میشه نیاز به Autorun.inf خاص خودش داره و از اونجایی که اینی که روی فلشتون هست اجازه نمیده هیچ Autorun.inf آلوده ی دیگه ای روی فلش کپی بشه ، خوب ویروس دیگه هیچ وقت اجرا نمیشه!

از ویژگی های این Autorun.inf این هست که نه کپی میشه نه Cut میشه نه پاک میشه نه باز میشه! و خیلی قوی هست و خیال شما از این بابت راحت باشه دوست من.

ولی حالا با این دیگه طوری نباشه که احتیاط رو کلا کنار بزارین بازهم گوش به زنگ باشین تکنولژی در حال پیشرفت هست.
مثلا ویروسی که من و گروهم الان داریم روش کار میکنیم هیچ نیازی به دابل کلیک روی فلش نداره !

SuperSt@r
04-12-2011, 20:55
سلام
نظر لطفته برادر.. شرمنده من هم الان رسیدم از راه
این فایل که به نام Autorun.inf کپی شده روی فلشتون باعث میشه که Autorun.inf هایی که مربوط به ویروس هستن نتونن روی فلش کپی بشن که باعث اجرای ویروس پس از دابل کلیک روی درایوش میشن.

ولی ویروس میتونه روی فلش کپی بشه ، نکته اینجاست که ویروسی که کپی میشه نیاز به Autorun.inf خاص خودش داره و از اونجایی که اینی که روی فلشتون هست اجازه نمیده هیچ Autorun.inf آلوده ی دیگه ای روی فلش کپی بشه ، خوب ویروس دیگه هیچ وقت اجرا نمیشه!

از ویژگی های این Autorun.inf این هست که نه کپی میشه نه Cut میشه نه پاک میشه نه باز میشه! و خیلی قوی هست و خیال شما از این بابت راحت باشه دوست من.

ولی حالا با این دیگه طوری نباشه که احتیاط رو کلا کنار بزارین بازهم گوش به زنگ باشین تکنولژی در حال پیشرفت هست.
مثلا ویروسی که من و گروهم الان داریم روش کار میکنیم هیچ نیازی به دابل کلیک روی فلش نداره !

بازم ممنون از لطفت دوست عزيز
يعني اگه فلشم رو به يه سيستم الوده زدم و چنتا فايل هم از اون سيستم روي فلشم ريختم و اگه اون فايلا رو يه سيستم پاك بريزم خيالم راحت باشه كه اون سيستم ويروس نميگيره ديگه؟

A M ! N
04-12-2011, 21:05
بازم ممنون از لطفت دوست عزيز
يعني اگه فلشم رو به يه سيستم الوده زدم و چنتا فايل هم از اون سيستم روي فلشم ريختم و اگه اون فايلا رو يه سيستم پاك بريزم خيالم راحت باشه كه اون سيستم ويروس نميگيره ديگه؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط یادت باشه :
توی این روشی که گفتم :

1)) وقتی فلش رو به سیستم آلوده وصل میکنی و وصل میکنی به سیستم خودت حتی اگه روی درایو فلش دابل کلیک کنی ویروسی نمیشین.
ولی با این حال هنوز ویروس روی فلش هست که باید دستی یا توسط آنتی ویروس پاک بشه..

2)) ممکنه مثلا سیستم آلوده یک Folder داخل فلش شما رو تبدیل به یک فایل فولدرشکل کنه که پسوند Exe داره اینطوریه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GiKKSl7cl0W0nF1BxExgsxCq-L1

که این یک فولدر نیست و یک فایل هستش و شما نباید روش کلیک کنین، همچنین برنامه هاتون رو که کپی کردین روی فلش از سییستم ویروسی و EXE یا چیز دیگه ای بودن میتونه ویروس قلابی مث اصل برنامه رو تولید کنه که تنها فرقش با برنامه اصلی حجمش هست که 1 کیلوبایت هست.

درکل برای اطمینان بیشتر همون تیک های مخفی رو که گفتم موقع اتصال فلش بردارین که همه چیز رو ببینین ، مثلا ممکنه فولدر ها و فایلهای اصلی مخفی سیستمی شده باشن

مشکلی دیگه ای هم هست دوست من ؟ امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.

EXXTREME
04-12-2011, 21:06
جناب دکتر اسمیت لطفا سریال برنامه هم بزارین.

A M ! N
04-12-2011, 21:11
جناب دکتر اسمیت لطفا سریال برنامه هم بزارین.
برنامه ی USB Antivirus رو میگین؟

این برنامه Freeware هست نیاز نداره برادر.

SuperSt@r
04-12-2011, 21:15
برنامه ی USB Antivirus رو میگین؟

این برنامه Freeware هست نیاز نداره برادر.

آره دوست عزيز منم امتحانش كردم نيازي به سريال نداشت الانم اونو روي فلشم اجرا كردم

EXXTREME
04-12-2011, 23:43
ممنون داداش. و تشکر برای معرفی این برنامه مفید.:10:

A M ! N
07-12-2011, 00:37
راستی دوستان یک نکته فراموش کردم بگم که این برنامه فرمت فلش رو به NTFS تغییر میده و دیگه فلش قادر به اجرا روی DVD player های خونگی یا چیز های مشابه این نیست.
ولی در عوض سرعت فلش برای اجرا روی سیستم بالاتر میره و کپی ها هم سریعتر میشن

SuperSt@r
07-12-2011, 00:45
سلام دوست عزيز ممنون
دوتا
سوال اگه فلشمون رو فرمت كنيم اين برنامه پاك ميشه؟
الان اسم فلش بعد از اجراي برنامه عوض ميشه اگه خودمون اسمش رو تغيير بديم بازم اون برنامه كار ميكنه؟

A M ! N
07-12-2011, 01:25
سلام دوست عزيز ممنون
دوتا
سوال اگه فلشمون رو فرمت كنيم اين برنامه پاك ميشه؟
الان اسم فلش بعد از اجراي برنامه عوض ميشه اگه خودمون اسمش رو تغيير بديم بازم اون برنامه كار ميكنه؟
سلام
فرمت کنین برنامه میره کلا
با تعویض اسم مشکلی ایجاد نمیشه براش

jafarian
07-12-2011, 01:40
برای ویروسی نشدن فلش از برنامه ThumbScrew که تو لینک پایین هست میشه استفاده کنید:20:

A M ! N
08-12-2011, 23:47
کرک این نرم افزار پست شماره ی 2 برای دوستانی که میخوان مدام فلش ضد ویروس کنن:

ALI16437
26-09-2012, 16:23
A m ! n جان
با تشکر لینک اخرت که سریال یا کرک برنامه بود پاک شده درصورت امکان اصلاحش کنید.

A M ! N
26-09-2012, 16:30
A m ! n جان
با تشکر لینک اخرت که سریال یا کرک برنامه بود پاک شده درصورت امکان اصلاحش کنید.

سلام. همین الان فایل تکست رو دانلود کردم ازون لینک نمیدونم مشکل کجا بوده.:)

به هرحال بفرمایید محتویات فایل تکست :

imanfara
22-11-2012, 16:50
با سلام
منظورتون از سطر آخر چیه؟
"
مثلا ویروسی که من و گروهم الان داریم روش کار میکنیم هیچ نیازی به دابل کلیک روی فلش نداره ! "

A M ! N
22-11-2012, 16:59
با سلام
منظورتون از سطر آخر چیه؟
"
مثلا ویروسی که من و گروهم الان داریم روش کار میکنیم هیچ نیازی به دابل کلیک روی فلش نداره ! "

درود.

هروقت ویروس شما آماده شد اینجا بگذارید. تا دربارش بحث کنیم.

باسپاس./.