PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هدست Creative WP-350 Bluetooth

SPIRIT PALST III
03-12-2011, 18:13
با سلام ...

برای برقراری ارتباط بلوتوث هدست Creative WP-350 Bluetooth با PC مشکل دارم. مادربردم Asus P8P67 PRO هستش. توی اطلاعات هدست اومده:
Bluetooth Version: Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)
Supported Bluetooth Profiles:A2DP(Wireless stereo Bluetooth),AVRCP (Bluetooth remote control),HSP(Headset profile),HFP(Hands-free profile)
آیا مادربرد بلوتوث هدست رو ساپورت می کنه؟ از کجا باید فهمید؟ - یا نه باید از
Creative BT-D1 Bluetooth USB transmitter
استفاده کنم ؟ از کجا باید خرید؟!

مرسی ...

Hamed DC
04-12-2011, 00:37
سلام.
از چه بلوتوثی برای ارتباط استفاده میکنی؟؟؟
با چه نرم افزاری کار میکنی؟؟؟

SPIRIT PALST III
04-12-2011, 10:02
سلام.
از چه بلوتوثی برای ارتباط استفاده میکنی؟؟؟
با چه نرم افزاری کار میکنی؟؟؟

سلام / ممنون که همش شما پست ها رو جواب می دید! ...

مادربردم بلوتوث داره و یک بار هم برای بلوتوث پرینتر اچ پی کار کرد و مشکلی نداشت. من از خود ویندوز برای ارتباط استفاده کردم یعنی از control panel قسمت device گزینه add device رو انتخاب کردم ولی هدست رو نمی شناسه. هدست رو هم شارژ کردم و دکمه بلوتوث هدست رو روشن کردم. ولی ویندوز هیچ device ی رو تشخیص نمی ده. توی پکج هدست چراغ بلوتوث هدست آبی رنگ هستش ولی من وقتی دکمه بلوتوث هدست رو روشن می کنم سبز رنگ هست و روشن و خاموش میشه. توی پکج برای اتصال به لب تاب از BT-D1 استفاده کرده.

مرسی ...

Hamed DC
04-12-2011, 12:44
سلام / ممنون که همش شما پست ها رو جواب می دید! ...

مادربردم بلوتوث داره و یک بار هم برای بلوتوث پرینتر اچ پی کار کرد و مشکلی نداشت. من از خود ویندوز برای ارتباط استفاده کردم یعنی از control panel قسمت device گزینه add device رو انتخاب کردم ولی هدست رو نمی شناسه. هدست رو هم شارژ کردم و دکمه بلوتوث هدست رو روشن کردم. ولی ویندوز هیچ device ی رو تشخیص نمی ده. توی پکج هدست چراغ بلوتوث هدست آبی رنگ هستش ولی من وقتی دکمه بلوتوث هدست رو روشن می کنم سبز رنگ هست و روشن و خاموش میشه. توی پکج برای اتصال به لب تاب از BT-D1 استفاده کرده.

مرسی ...
خواهش میکنم.
من نرم افزارBlueSoleil رو توصیه میکنم. از لینک زیر دانلودش کنید تا طریقع فعالسازیش رو براتون توضیح بدم:
حتما نسخه bluesoleil_8.0.338.0 باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword

SPIRIT PALST III
04-12-2011, 14:24
خواهش میکنم.
من نرم افزارBlueSoleil رو توصیه میکنم. از لینک زیر دانلودش کنید تا طریقع فعالسازیش رو براتون توضیح بدم:
حتما نسخه bluesoleil_8.0.338.0 باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword

نرم افزار رو از همین لینکی که دادید دانلود و نصب کردم. بعد از اجرای نرم افزار گزینه turn on blutooth رو کلیک کردم ولی هدست رو تشخیص نداد. از my blutooth device هم گزینه های مختلف device type رو انتخاب کردم ولی تاثیری نداشت از بخش advance config تنظیماتی رو انجام ندادم چون چیزی سر در نمی یارم!

به نظرتون آیا مشکل سخت افزاری نیست؟ چون که خود کریتیو BT-D1 رو توی تصاویر پکیج استفاده کرده. بلوتوث مادربرد من احتمالا از نوع blutooth stereo نیست. البته من نمی دونم این ویژگی در مادربر اصلا چی هست؟!

مرسی ...

Hamed DC
04-12-2011, 14:52
نرم افزار رو از همین لینکی که دادید دانلود و نصب کردم. بعد از اجرای نرم افزار گزینه turn on blutooth رو کلیک کردم ولی هدست رو تشخیص نداد. از my blutooth device هم گزینه های مختلف device type رو انتخاب کردم ولی تاثیری نداشت از بخش advance config تنظیماتی رو انجام ندادم چون چیزی سر در نمی یارم!

به نظرتون آیا مشکل سخت افزاری نیست؟ چون که خود کریتیو BT-D1 رو توی تصاویر پکیج استفاده کرده. بلوتوث مادربرد من احتمالا از نوع blutooth stereo نیست. البته من نمی دونم این ویژگی در مادربر اصلا چی هست؟!

مرسی ...
نرم افزار رو فعال کردین؟؟؟
این نرم افزار قابلیت هایبالایی رو به بلوتوث میده.

SPIRIT PALST III
04-12-2011, 16:07
نرم افزار رو فعال کردین؟؟؟
این نرم افزار قابلیت هایبالایی رو به بلوتوث میده.

درست منظور رو از فعال کردن نرم افزار نمی دونم. بعد از اجرا کردن نرم افزار رو دایره نارنجی رنگ دبل کیک کردم و یا با لفت کلیک و انتخاب Turn on blutooth آیکون نرم افزار در system try که به رنگ خاکستری هست پیغام زیر رو داد: can not start blutooth , blutooth hardware is not found. در ضمن بلوتوث هدست هم روشن بود.
من همچنان بعید می دونم مشکل نرم افزاری باشه چون من همونطور که قبلا گفتم با پرینتر hp سری فتواسمارت که قابلیت بلوتوث داره از کامپوترم فایل به پرینتر ترنسفر کردم ولی قابلیت blutooth stereo که از اسمش معلومه مربوط به ترنسفر voice می شه نمی دونم چی هست و مادربردم این ویژگی رو داره یا نه. من مشکلم رو به آواژنگ هم ایمیل کردم نمی دونم جواب بدن یا نه ...

مرسی

Hamed DC
04-12-2011, 16:40
قابلیت blutooth stereo معمولا در بلوتوثهای نسخه 2با بالا هست.که با اون میتونی با وسایل دیگه به طور کامل ارتباط برقرار کنید.
این ویژگی شامل چندین امکان هست. نسخه بلوتوث شما هم 2.1هست و میتونه به طور کامل از این ویژگی پشتیبانی کنه.
میتونی یه شات از نرم افزاری که نصب کردی بزاری؟؟؟
در ضمن باید نرم افزاری قبلی رو پاک کنی و بعد این نرم افزار رو نصب کنی.
بعد از نصب هم کامپیوتر رو باید ریسیت کنی.

SPIRIT PALST III
04-12-2011, 18:23
قابلیت blutooth stereo معمولا در بلوتوثهای نسخه 2با بالا هست.که با اون میتونی با وسایل دیگه به طور کامل ارتباط برقرار کنید.
این ویژگی شامل چندین امکان هست. نسخه بلوتوث شما هم 2.1هست و میتونه به طور کامل از این ویژگی پشتیبانی کنه.
میتونی یه شات از نرم افزاری که نصب کردی بزاری؟؟؟
در ضمن باید نرم افزاری قبلی رو پاک کنی و بعد این نرم افزار رو نصب کنی.
بعد از نصب هم کامپیوتر رو باید ریسیت کنی.

یه نرم افزار blutooth win7 suite رو سیستم نصب بود که فکر کنم توی سی دی مادربرد بود که پاک کردم. نرم افزار BlueSoleil Space رو پاک کردم و نصب کردم ری استارت هم کردم ولی فرقی نداشت.

یه سوال منظور شما از نسخه بلوتوث 2.1 در مورد هدست بود یا مادربرد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed DC
04-12-2011, 18:59
منظورم بلوتوث مادربرد بود.
بلوتوث رو در حالتی قرار بدین که بعد از هر بار بالااومدن سیستم روشن باشه.
بلوتوث سیستم خاموشه و نرم افزار نمیتونه شناسایی ایش کنه.اگر نرم افزار
بلوتوث رو شناسایی کنه به رنگ ابی میشه. بعد از اون ازتون میخواد که اکتیوش
کنید. در این حالت بگین، تا مراحل اکتیو سازی رو توضیح بدم.

SPIRIT PALST III
04-12-2011, 20:18
منظورم بلوتوث مادربرد بود.
بلوتوث رو در حالتی قرار بدین که بعد از هر بار بالااومدن سیستم روشن باشه.
بلوتوث سیستم خاموشه و نرم افزار نمیتونه شناسایی ایش کنه.اگر نرم افزار
بلوتوث رو شناسایی کنه به رنگ ابی میشه. بعد از اون ازتون میخواد که اکتیوش
کنید. در این حالت بگین، تا مراحل اکتیو سازی رو توضیح بدم.

اگه منظورتون از اینکه بلوتوث رو در حالتی قرار بدم که با هر با بالا اومدن سیستم روشن باشه اینه که نرم افزار BlueSoleil Space توی استارت آپ باشه بله در این حالت هستش وقتی ویندوز بوت میشه نرم افزار هم اجرا میشه. مشکل اینه که بلوتوث هدست رو تشخیص نمی ده اگه تشخیص می داد که مشکلی نبود. من تخصصی در زمینه کامپیوتر ندارم ولی به نظر من همون device کنترل پنل ویندوز هم باید بتونه تشخیص بده اگه مشکل دیگه ای وجود نداشته باشه. اگر نیاز به نرم افزار بود پس چرا وقتی من از add device کنترل پنل تونستم پرینتر اچ پی رو تشخیص بدم. پس باید مشکل از جایه دیگه باشه.
این لینک مربوط به اطلاعات مادربردم هست:

این لینک هم مربوط به اطلاعات هدست:

در صفحه توضیحات هدست گفته:
Wireless audio for your computer
Don't fret even if your computer doesn't have stereo Bluetooth built in. Give it wireless audio streaming capabilities with the Creative BT-D1 Bluetooth USB transmitter (sold separately

در توضیحات مادربرد هیچ اشاره ای به stereo Bluetooth نکرده. آیا مشکل این نیست که بلوتوث مادربرد این قابلیت رو نداره؟

Hamed DC
04-12-2011, 21:39
خیلی بعید میدونم. اخه من خودم با نصب یه بلوتوث نسخه2روی مادربرد دارم از همه امکانتش از جمله همینی که شما فرمودین،
استفاده میکنم. نمیدونم. من راه کارهای لازم رو پیش روی شما قراردادم.
شناسایی دستگاههای بیسیم باید توسط نرم افزار بلوتوث باشه نه کنترل پنل ویندوز. باید هر دستگاه رو به طور جدا روی بلوتوث
قفل کرد و به طور هم زمان استفاده نکرد تا اختلالی در IRQ دستگاه ها ایجاد نشه. البته میشه چند دستگاه وایرلس هم استفاده
کرد، ولی ضزیب خطا میره بالا.

SPIRIT PALST III
07-12-2011, 12:49
مشکل حل شد. من وقتی درایور های مادربرد رو نصب کردم یک درایور هم برای بلوتوث داشت.مشکل اینجا بود که باید از setting درایور بلوتوث تیک بخش discovery زده شده باشه تا pc برای دستگاه های دیگه قابل شناسایی باشه.فکر کنم اصرار شما در استفاده از نرم افزار به این خاطر بوده که بلوتوث شما برخلاف بلوتوث من آنبورد نبوده و نیاز به نرم افزار داشته. در مادربورد من که بلوتوث آنبورد هست از همون add device کنترل پنل دستگاه های قابل شناسای هستش و نیازی به نرم افزار دیگه ای نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این مسئله که بگذریم نکته دیگه ای که برام مطرح هستش اینکه که می خواستم بدونم آیا شما هم در مورد استفاده از هدست بلوتوث این مشکلی که الان می خوام مطرح کنم رو دارید؟ : صدای هدست هنگام کار در محیط ویندوز و player ها خیلی خوبه و مشکلی نیست ولی در نرم افزار های تلفظ لغات انگلیسی و یا تلفظ لغات در دیکشنری های babylon و lingvosoft کاملا بی استفاده و به بیان بهتر مزخرف هستش! صدای کند هست و قطع و وصل میشه. در ضمن مشکل از شارژ هم نیست چون در حالت شارژ کامل هم این مشکل رو داره. می خواستم بدونم شما از چه هدست و بلوتوثی استفاده می کنید و آیا این مشکل رو دارید؟

مرسی ...

Hamed DC
07-12-2011, 13:08
خوشحالم مشکل حل شد.
راستش من تا حالا در این نرم افزارها از هدست استفاده نکردم. اما برای تماشای فیلم مشکلی نداره.
درصد اشغال CPUرو کنترل کن، شاید به خاطر اشغال زیاد از حد سی پی یو باشه.