PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست از تمامی اساتید و کاربران:کمک جهت تصمیم نهایی برای خرید سیستم لطفا نظر خود را بدهید

barcelona_92
30-11-2011, 03:25
با عرض سلام و خسته نباشید
بالاخره من سیستم خودم رو فروختم و درصدد هستم بزودی یک سیستم دیگه خریداری کنم
اول از هر چیز بودجه من 1500000 هستش حالا اگه 50 تومن دیگه هم بره روش ایراد نداره ولی اصلا نیمخوام بیشتر از این قیمش بشه.
خودم پس از بررسی تمامی تایپیکها و سایتها به این نتایج فعلا رسیدم
برای انتخاب مادربورد این گزینه ها مد نظرم هست
ASUS - P8Z68-V PRO
ASUS - P8Z68_V
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3
ASROCK Z68 Extreme4 Gen3
Fatal1ty Z68 Professional Gen3

Z68 Extreme7 Gen3

دو مدل اخر از ازراک تازه انگار اومدن نمیدونم تو بازار هستند یا نه کسی خبر داره ازموجود بودنشون و قیمت این دو مدل؟

البته تو انتخاب این گزینه ها و مشاوره شما عزیزان این لازم میدونم خدمتتون عرض کنم اول از هر چیز اینکه انتخاب
پردازنده به طور حتم این گزینه از اینتل هست
Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K
و در آینده میخوام که در صورتی که بودجه کفاف دادIntel Core i7 - 3.4GHz - 2600K رو جایگزین
Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K
کنم پس با توجه به این امر کدوم مادربورد انتخاب درست تری میباشد که در آینده جهت ارتقا پردازنده و رم و یا گرافیک و سایر موارد مشکلی بوجود نیاید البته دوستان توجه کنند که هر چی هزینه برای من کمتر باشد بهتر یعنی اگه ارزانترین نسبت به گرانترین تفاوت چندانی در کارایی سایر قطعات و کارایی خود ایجاد نمیکند حتما مدل ارزانتر رو پیشنهاد بدن ولی در صورتی تفاوتهای میان مادربوردهای ذکر شده فاحش هست مدل بهتر رو بدون توجه به قیمت پیشنهاد بدن.
البته اگه مدل خاصی دیگه هست و من خبر ندارم دیگه به عهده شما عزیان گرامی

در مورد انتخاب مانیتور نظر خودم - 22" - BX2285 Plus - LED
بیشتر رو مدل ذکر شده سامسونگ هستش ولی خوب قیمت بالایی هم داره ایابین 20 اینچ و 22 تفاوت چشمگیری هست که ارزش هزینه داشته باشه و ایا گزینه ای ازخود برند سامسونگ یا سایر برندها وجود داره با قیمت کمتر که هزینه رو پایین بیاره ولی به شرطی که عملکرد رو کاهش نده؟
راستی نظرتون در مورد

D2342P__LG چیه؟این مدل از ال جی هم گویا جدید اومده 3Dهستش کسی از قیمت دقیقش خبر داره؟

البته در مورد سرعت پاسخگویی 2 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه ایا تفاوت زیادی وجود داره؟کجا ها خودشو بییشتر نشون میده؟

در مورد انتخاب پاور خودم AcBel 660Wرو در نظر دارم در مورد توان پاور ایا این گزینه قدرت تغذیه مادربورد ها و
پردازنده ذکر شده و همچنین گرافیکهای با توان مصرفی بالا رو داره؟اگر نه پیشنهاد بهتر کدام هستش؟

نکته:سیستم تو روز بیشتر از 15 ساعت روشن هستش پس این گزینه رو نیز جهت مشاوره انتخاب پاور مد نظر داشته باشید.

در مورد انتخاب رم گزینه خاصی مد نظرم نیست ولی چون بیشتر از ویندوز 32 بیتی استفاده میکنم پس بیشتر از 4 گیگ فعلا لزومی نداره گزینه خاصی مد نظرم نیست ولی خوب بهترین گزینه و بالاترین کارایی میتونه انتخاب بهتری باشه راستی تو اجرای بازیها ایا رم تاثیر به سزایی داره؟

و در پایان انتخاب گرافیک که مهمترین چالش بنده میباشد
راستیتش خیلی خیلی خوره بازی نیستم ولی بازیهای فیفا و سوکر رو هر ساله ریلیزهای جدیدش رو دوست دارم نصب کنم و همچنین بازی کال اف دیوتی و یا نید فور اسپید و از این قبیل
دوست دارم تو اجرای بازی اصلا به مشکل نخورم تا 250 هم میتونم پای گرافیک هزینه کنم ولی اگه 200 هم بشه چه بهتر ولی در صورتی که تو اجرای بازیها به مشکل نخورم

نکته بسیار بسیار مهم:شنیدم مادربورد هایی که در بالا ذکر کردم دارای گرافیک ONBOARD
Intel HD Graphics 3000

هستند ایسوس ها رو که مطمئن هستم ولی ازراک رو دقیق نمیدونم ایا این قابلیت رو داره یا نه
سوال مهم اینجاست ایا این گرافیک داخلی قدرتمند هست یا خیر؟که هزینه خرید مارو کاهش بده
ایا به نحوی هست که بشه از خرید گرافیک مجزا صرف نظر کرد؟
راستی در مورد ATI و یا NVIDIA کدوم برند بهتری میباشد؟یا حتی این SAPPHIREH چند نمونه با کارایی بالا رو نام ببرید
نظرتون رو در مورد این مدلها دوست دارم بدونم
با انتخاب کدوم گزینه در اجرای بازیهای حال و آینده به مشکل بر نخواهم خورد؟
SAPPHIRE HD 6770 192T
ASUS_GEFORCE ENGTX550 TI 255T
ASUS_ATI RADEON EAH6770 220T
ASUS_ATI RADEON EAH6670 175 T
CLUB_ATI RADEON EAH6790 205T
EVGA_GEFORCE GTX560 295T
SAPPHIRE HD 6850 240T
SAPPHIRE HD 6870 270T
XFX_ATI RADEON HD 6870 300T

البته با سایر قطعات جانبی فکر کنم بیشتر از 1500000 داره این قطعات در میاد ولی شما دوستان عزیز سعی کنید با پایینترین قیمت سیستم منو پیشنهاد بدید چون من دقیق نمیدونم شاید هزینه کردن زیاد بر روی برخی قطعات هزینه اضافی باشه و لازم نباشه و در عمل در کارایی و سرعت سیستم بی تاثیر باشه یا لازم باشه بر روی برخی قطعات کمتر و بر روی برخی بیشتر سرمایه گذاری کرد پس خواهشا با کمترین هزینه و بالاترین کارایی راهنمایی بفرمایید.
پیشاپیش بسیار بسیار از دوستانی که در این زمینه منو یاری میدهند سپاسگذارم.

PC_Expert
30-11-2011, 20:12
سلام

شما تاپیک مفصلی زدید، من جای شما باشم بیشتر از 260 تومن (Asus P8Z68-V )برای مادربرد هزینه نمیکنم چون به هیچ وجه نیاز نیست و این مادربرد کامله، برای ارتقا هم مشکلی نداره.

برای پردازنده هم 2500K کافیه و با بودجه شما تناسب بیشتری داره. احساس کردید به پردازنده قویتر نیاز دارید اورش کنید.

مانیتور سامسونگ انتخابیتون عالیه.

در مورد پاور انتخاب خوبی کردید اما انتخاب های بهتری (با توجه به قیمت / کارایی) دارید.

Intel HD3000 مجتمع شده در پردازنده 2500K برای اجرای بازی مناسب نیست، اگه قصد بازی دارید کارت گرافیک تهیه کنید.

پیشنهاد من:

cpu: Intel Core i5 2500K: 268
mb: Asus P8Z68-V: 260
ram: 2*2G 1600 Kingmax nanogaming: 50
vga: MSI 6870 TwinFrozr III: 255
hdd: Seagate 7200-12 500GB: 115
power: Redmax FSP 700W: 112
case: Green magnum2: 48
odd: Pioneer S16FXB: 36
monitor: Samsung BX2285Plus: 305
mouse+kb: 20

sum: 1469

barcelona_92
30-11-2011, 20:57
سلام

شما تاپیک مفصلی زدید، من جای شما باشم بیشتر از 260 تومن (Asus P8Z68-V )برای مادربرد هزینه نمیکنم چون به هیچ وجه نیاز نیست و این مادربرد کامله، برای ارتقا هم مشکلی نداره.

برای پردازنده هم 2500K کافیه و با بودجه شما تناسب بیشتری داره. احساس کردید به پردازنده قویتر نیاز دارید اورش کنید.

مانیتور سامسونگ انتخابیتون عالیه.

در مورد پاور انتخاب خوبی کردید اما انتخاب های بهتری (با توجه به قیمت / کارایی) دارید.

Intel HD3000 مجتمع شده در پردازنده 2500K برای اجرای بازی مناسب نیست، اگه قصد بازی دارید کارت گرافیک تهیه کنید.

پیشنهاد من:

cpu: Intel Core i5 2500K: 268
mb: Asus P8Z68-V: 260
ram: 2*2G 1600 Kingmax nanogaming: 50
vga: MSI 6870 TwinFrozr III: 255
hdd: Seagate 7200-12 500GB: 115
power: Redmax FSP 700W: 112
case: Green magnum2: 48
odd: Pioneer S16FXB: 36
monitor: Samsung BX2285Plus: 305
mouse+kb: 20

sum: 1469
مرسی از پاسخ شما
معذرت میخوام اسپیکر رو فراموش کردید چی بگیرم به نظر شما؟
در مورد پاور ایا این پاوری که خودم گفتم جواب نمیده؟ acbel وات بالاتر داره که بخوام با مدلی که شما فرمودید جایگزین کنم؟گرین چطور؟این پاوری که شما لطف کردید قرار دادید چه جور برندی هست؟
فقط معذرت من سیستمم تو روز بیشتر از 15 ساعت اکثر موقع ها روشن هستش با توجه به این مسئله چی پیشنهاد میدید رو سیستم قبلی من یک acbel 470 بود خدایی سه ساله عی بلا نسبت خر داره کار میکنه هر روز هم 15 ساعت به بالا سر این موضوع از این برند راضی هستم
تا حالا اورکلاک نکردم بالطبع اگه اینکارو کنم پاور مهم هست که جواب بده پس مهمه که کم نیاره پس رو انتخاب پاور این موضوع رو ممنون میشم لحاظ کنید که به هیچ وجه کم نیاره پاور
در مورد مینبورد ایا این مدل پیشنهادی شما پورت usb3 داره؟
در مورد گرافیک به نظرتون
EVGA_GEFORCE GTX560 295T
چطور هستند این برندی که شما فرمودید یکم توضیح میدید در موردش؟256 بیت هستش؟در مورد اجرای بازیها با گرافیک بالا به مشکل بر نمیخورم؟ابا جوری هست که حالا حالاها به مشکل نخورم؟خروجی hdmiداره؟نسبت به برند ati و nvidia در چه جایی قرار داره؟شما از 1 تا 100 چه نمره ای رو به این گرافیک پیشنهادی خودتون میدید؟اگه یکم بیشتر هزینه کنم انتخاب بهتری با اختلاف کارکرد محسوس تر وجود داره؟
راستی هارد دو ترابایت میخوام به صرفه هست الان بگیرم؟
در مورد رم چی ایا نیاز هست بیشتر از 4 گیگ بگیرم؟
در مورد اورکلاک پردازنده و رم ایا خودم میتونم انجام بدم یا دردسر داره؟تا چه فرکانسی این i5 2500k اور میشه؟یا همین کینگ مکس تا چه فرکانس کاری اورکلاک میشه؟
راستی از کدوم پاساژ تو ولیعصر بگیرم قیمت منصفانه تری میدن به نظرم قیمتها یکم افت کرده درست میگم؟اگه یکم صبر کنم کاهش قیمت محسوس تر میشه یا سریعتر اقدام کنم؟این قیمتهایی که دادید حدودی بود یا ثابت هستش؟در مورد اصل یا تقلبی بودن قطعات یکم میترسم باید چیکار کنم؟
در مورد مانیتور به نظرتون 300 ارزش هزینه رو مانیتوری که شما فرمودید و خودم انتخاب کردم داره ایا مانیتوری با قیمت کمتر و با کارایی مشابه پیدا میشه تا پول باقیمانده از این مسئله رو خرج سایر قطعات مهم کرد اصلا لازم هست یا خیر؟دوست دارم در این زمینه نظرتون رو بدونم
تو انتخاب گرافیک یکم مردد هستم اگه نیازهای منو برآورده کنه دوست دارم هزینه زیاد نکنم ولی خوب میترسم بعدا منو لنگ بذاره تو بازی یا دیدن تصاویر hd اگه گرافیک مناسب نگیرم
خدایی ببخشید که سوالاتم زیاد بود
مرسی بازم معذرت از سوالات متعدد بیشتر چیزی که منو مردد کرده این سوالاتی هست که خدمتتون عرض کردم با این تفاسیر و توجه به بودجه من پیشنهادتون رو اگه لازمه تصحیح کنید
انگار هر کاری کنم داره از 1500000 میزنه بالاتر
بسیار سپاسگذارم

PC_Expert
01-12-2011, 11:17
معذرت میخوام اسپیکر رو فراموش کردید چی بگیرم به نظر شما؟

از برند Edifier مدل هایی مثل X3 مناسب هستند. (66 تومن)

در مورد پاور ایا این پاوری که خودم گفتم جواب نمیده؟ acbel وات بالاتر داره که بخوام با مدلی که شما فرمودید جایگزین کنم؟گرین چطور؟این پاوری که شما لطف کردید قرار دادید چه جور برندی هست؟

دلیل جایگزینی FSP با acbell رو خدمتتون عرض کردم، FSP توان بالاتر رو با قیمت خوبی در اختیار میذاره. از بهترین و معتبرترین تولید کنندگان پاور در دتیاست.

در مورد مینبورد ایا این مدل پیشنهادی شما پورت usb3 داره؟

بله.

در مورد گرافیک به نظرتون
EVGA_GEFORCE GTX560 295T
چطور هستن

اولی قیمتش نسبت به کارایی بالاست، دومی هم اصلا" ارزش خرید نداره.

این برندی که شما فرمودید یکم توضیح میدید در موردش؟256 بیت هستش؟در مورد اجرای بازیها با گرافیک بالا به مشکل بر نمیخورم؟ابا جوری هست که حالا حالاها به مشکل نخورم؟خروجی hdmiداره؟نسبت به برند ati و nvidia در چه جایی قرار داره؟شما از 1 تا 100 چه نمره ای رو به این گرافیک پیشنهادی خودتون میدید؟اگه یکم بیشتر هزینه کنم انتخاب بهتری با اختلاف کارکرد محسوس تر وجود داره؟

یک کارت گرافیک عالی هست نسبت به قیمتش، (در این رنج میشه گفت بی رقیبه) قابلیت اور بسیار خوبی داره، مقایسه هاش رو هم میتونید در لینک زیر ببینید : (توجه کنید GTX560 که در لینک زیر میبینید 560Ti هست که بالای 300 تومن قیمت داره و با اون 560 که شما یک نمونه ازش رو مد نظر داشتید متفاوته)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میتونید با هزینه ی بیشتر یک کارت GTX 560 Ti از برند MSI مدل Hawk به قیمت 340 تومن تهیه کنید. 85 تومن گرونتره، به بودجه ی خودتون نگاه کنید.

راستی هارد دو ترابایت میخوام به صرفه هست الان بگیرم؟
خیر.

در مورد رم چی ایا نیاز هست بیشتر از 4 گیگ بگیرم؟
خیر.

در مورد اورکلاک پردازنده و رم ایا خودم میتونم انجام بدم یا دردسر داره؟تا چه فرکانسی این i5 2500k اور میشه؟یا همین کینگ مکس تا چه فرکانس کاری اورکلاک میشه؟

کار سختی نیست، برای استفاده درازمدت روی فرکانس 4600MHz مناسبه.

در مورد مانیتور به نظرتون 300 ارزش هزینه رو مانیتوری که شما فرمودید و خودم انتخاب کردم داره ایا مانیتوری با قیمت کمتر و با کارایی مشابه پیدا میشه تا پول باقیمانده از این مسئله رو خرج سایر قطعات مهم کرد اصلا لازم هست یا خیر؟

مانیتور انتخابی خیلی خوبه، برای کاهش هزینه میتونید از LCD های با کیفیت تهیه کنید. مثل LG W2262TQ به قیمت 220 تومن.
اما من جای شما بودم و بودجه رو داشتم از مانیتور نمیزدم :46:

با این تفاسیر و توجه به بودجه من پیشنهادتون رو اگه لازمه تصحیح کنید
تغییری نیاز نیست، شما هم تغییرش ندید.

barcelona_92
01-12-2011, 12:20
pc_expert عزیز الان که تو بازار دارم قیمت میگیرم چقدر اختلاف قیمتهایی که میدن برای قطعات فاحش هست
اومدم مادربورد بگیرم میگن مدل p8z68_v و یا p8z68_vpro اشغال هستش برگشتی زیاد داره یعنی چی؟راست میگن ادمو گیج میکنن
در مورد پردازندهcore i5 2500k یکی قیمت میده 310 یکی میگه 270 یکی میگه 290
کدومو بگیرم؟از کجا بفهمم کدوم اصل هستش کدوم مورد داره
مادربورد رو خیلی تحقیق کردم خیلی ها تو سایتها میگن خوبه ولی تو بازار........
میگم ازراک میگن آشغاله نمیدونم والا
حسابی تو مخمصه افتادم بابت سیستم

در مورد مانیتور هم گویا 2285 به سختی پیدا میشه من که تا حالا هر جا زنگ زدم موجود نبوده چیکار کنم؟چیو جایگزین کنم که به خوبی همین مانیتور باشه؟
full hd__2ms و.......
در مورد خرید گرافیک به این نتایج رسیدم بیشتر راهنمایی بفرمایید
MSI 6870 TwinFrozr III
MSI 6870 hawk
msi gtx560 ti hawk
msi gtx560 ti
تو انتخاب گرافیک بدجور تو هچل افتادم خیلی گیج شدم میخوام زیاد هزینه نکنم ولی هم بتونه با بالاترین فریم بازیها رو اجرا کنه هم برای آینده خوب باشه هم با عرض معذرت ارزون باشه

pclord
01-12-2011, 14:12
مانیتور Asus ms 228h بگیر، از خریدش پشیمون نمیشی کیفیت فوق العاده ای داره هم سخت افزار هم نرم افزاری.

گرافیک هم به نظر من یا MSI 6870 TwinFrozr III بگیر یا MSI Gtx 560 ti hawk

barcelona_92
01-12-2011, 17:39
مانیتور Asus ms 228h بگیر، از خریدش پشیمون نمیشی کیفیت فوق العاده ای داره هم سخت افزار هم نرم افزاری.

گرافیک هم به نظر من یا MSI 6870 TwinFrozr III بگیر یا MSI Gtx 560 ti hawk
مرسی امکان داره مشخصات فنی این مانیتور رو قرار بدید؟نسبت به همین مانیتور انتخابی سامسونگ 2285 بسنجید مانیتور ایسوس رو شاید یکم بگردم پیدا بشه ولی میگن تولیدش متوقف شده گویا
در مورد انتخاب مینبورد چی؟به آشنا زنگ زدم میگه برگشت ایسوس z68 زیاده بدرد نمیخوره
رم کینگ مکس نانو گیمینگ هم هر جا گفتم گفتم نداریم چی جایگزین کنم که قدرت مانور اورش خوب باشه
راستی مانیتور رو که نگاه کردم قیمتش بالا بود

PC_Expert
01-12-2011, 18:15
دوست عزیز به هیچ وجه حرف فروشندگان رو جدی نگیرید، چرا که یا اطلاعات کافی ندارند و یا کالایی که خودشون دارند رو میخوان بفرشون، این یک رویه ی همیشگی در بازاره و ما هم همیشه شاهد این رفتار ها از طرف فروشندگان هستیم!

در مورد مادربرد که شک نکنید، در مورد کارت گرافیک مدل TwinFrozr III همون مدل Hawk هست و از 3 مدلی که گفتید 2 تای اول یکی هستند، اگه بودجه دارید 560Ti Hawk بگیرین و اگه بودجه کمتره 6870 Hawk بگیرین. لازم نیست نگران ضعیف بودن کارت باشید چون کارت های بسیار خوبی هستند.
مانیتور ML228H هم گزینه ی خوبیه.
در مورد رم هم به نمایندگان آواژنگ مراجعه کنید حتما" دارند. (به عنوان مثال فروشگاه آواسان، طبقه همکف بازار ایران)

barcelona_92
01-12-2011, 21:38
دوست عزیز به هیچ وجه حرف فروشندگان رو جدی نگیرید، چرا که یا اطلاعات کافی ندارند و یا کالایی که خودشون دارند رو میخوان بفرشون، این یک رویه ی همیشگی در بازاره و ما هم همیشه شاهد این رفتار ها از طرف فروشندگان هستیم!

در مورد مادربرد که شک نکنید، در مورد کارت گرافیک مدل TwinFrozr III همون مدل Hawk هست و از 3 مدلی که گفتید 2 تای اول یکی هستند، اگه بودجه دارید 560Ti Hawk بگیرین و اگه بودجه کمتره 6870 Hawk بگیرین. لازم نیست نگران ضعیف بودن کارت باشید چون کارت های بسیار خوبی هستند.
مانیتور ML228H هم گزینه ی خوبیه.
در مورد رم هم به نمایندگان آواژنگ مراجعه کنید حتما" دارند. (به عنوان مثال فروشگاه آواسان، طبقه همکف بازار ایران)
علی جان پس قطعات فیکس شده تا الان
مینبورد:asus p8z68_v
پردازنده:intel core i5 2500 k
رم:kingmax nano gaming 1600 2x2g
اسپیکر:edifire x3
کیس:green magnum 2

در مورد پاور نمیخوام خیلی پول پاورم بشه ایراد نداره همون acbel 660 w رو بردارم کم نمیاره اگه بخوام اورکلاک کنم ؟یا اگه بخوام گرافیک درست درمون رو سیستمم باشه و با این پردازنده کم نمیاره؟660 وات کافی هست؟یا برای سی پس یو های i7 ویا گرافیکهای نسل بعدی
نمیدونم یکم دستم نمیره redmax 700w رو بخرم یکم با برندش نا آشنا هستم.

در مورد گرافیک بین این مدلها هنوزم مرددم شرمنده
msi 6870 hawk
msi gtx 560ti hawk
GAINWARD GTX 560 1Gb DDR5 241T
GAINWARD GTX 560 1Gb Golden Sample DDR5 260T
GAINWARD GTX 560 2Gb DDR5 290

چرا این مدلهایGAINWARD قیمتشون اینقدر پایینه نسبت به سایر برندها بدرد بخور هستند؟
مثلا همون 2گیگ ddr5 با قیمت 300 خیلی چشمک میزنه ولی یکم به نظرم مشکوک هستش گفتم از شما بپرسم

راستی بین ati و nvidia فرق آنچنانی هستش؟قابلیت فیزیک و کودا چیه که همه جا بحثش هست بالطبع ati گویا
این قابلیت رو نداره با این شرایط انتخابم چی باشه؟
میخوام از مانیتور 22 اینچ بزنم یه 20 بگیرم تا اگه شد بودجه گرافیک رو بالا ببرم ایا لازم و منطقی هست اینکار رو کنم؟اگر خیر بین این مدلهای مانیتور زیر کدوم عالی تر هستش

LG LED21.5 ips226v
samsung 2285 plus
asus 228h که این مانیتور دو نوع داره با پسوندهایve و vs

pclord
04-12-2011, 15:00
مرسی امکان داره مشخصات فنی این مانیتور رو قرار بدید؟نسبت به همین مانیتور انتخابی سامسونگ 2285 بسنجید مانیتور ایسوس رو شاید یکم بگردم پیدا بشه ولی میگن تولیدش متوقف شده گویا
در مورد انتخاب مینبورد چی؟به آشنا زنگ زدم میگه برگشت ایسوس z68 زیاده بدرد نمیخوره
رم کینگ مکس نانو گیمینگ هم هر جا گفتم گفتم نداریم چی جایگزین کنم که قدرت مانور اورش خوب باشه
راستی مانیتور رو که نگاه کردم قیمتش بالا بود

برای مشخصات فنیش تو گوگل بزنید میاد تو رایان صبا هم هست.

در مورد این ک تولیدش متوقف شده خبری ندارم اما شما کاری به این نداشته باشن در حال حاضر یکی از بهترین گزینه ها همین بود ک گفتم به تازگی هم بار جدیدی ازش اومده ک قیکتش نهایتا 300 تومن باشه و با توجه به کیفیتش ارزش خرید داره.

مادربورد هم حتما همین z68 بردارین و به فروشنده ها گوش نکنید، مدل دقیق ASUS P8Z68-V PRO

رم هم بنظر من Gskill بگیر تو کیفیتاش شک نکن اما ممکنه قیمتش کمی گرون باشه اما از کورسایر گرون تر نیست.

موفق باشید.