مشاهده نسخه کامل
: ویروسی که کیس صدای کوچکی میده
SuperSt@r
29-11-2011, 19:05
سلام
سیستم من هر چند ثانیه یه صدایی میده که این اتفاق بعد از اینکه فلشم رو به کامپیوتر زدم بوجود اومده حالا چه کنم
AlexanderMahone
29-11-2011, 20:26
سلام
سیستم من هر چند ثانیه یه صدایی میده که این اتفاق بعد از اینکه فلشم رو به کامپیوتر زدم بوجود اومده حالا چه کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزار رودانلود کن و بعد از اپدیت کل سیستم رو اسکن کن و موارد پیدا شده رو از بین ببر
سلام
دوست خوبم این صدا که میگین از کجا میاد؟
از ویندوز یا از سخت افزار
کاملا مشخصش کنین
Take Care:40:
SuperSt@r
30-11-2011, 00:20
سلام
دوست خوبم این صدا که میگین از کجا میاد؟
از ویندوز یا از سخت افزار
کاملا مشخصش کنین
سلام دوست عزیز
این صدا از خود سخت افزاره چون اصلا اسپیکر خاموشه که بخام بگم صدا از ویندوزه
سلام دوست عزیز
این صدا از خود سخت افزاره چون اصلا اسپیکر خاموشه که بخام بگم صدا از ویندوزه
در این صورت 2 حالت داره یا صدای هارد هست یا صدای فن
کدومشه؟
در کیس رو باز کنین راحت میفهمین
در ضمن یک سوال دیگه این صدا همه جا میاد ؟ مثلا فقط وقتی داخل ویندوز هستی این صدا میاد یا وقتی که داخل BIOS هم میرین این صدا هست؟
اگه مشکل از هارد باشه شاید ( نمیشه باز حتمی گفت ) که کار ویروس باشه.
داخل حالت Safe mode چطور ؟
SuperSt@r
30-11-2011, 01:04
در این صورت 2 حالت داره یا صدای هارد هست یا صدای فن
کدومشه؟
در کیس رو باز کنین راحت میفهمین
در ضمن یک سوال دیگه این صدا همه جا میاد ؟ مثلا فقط وقتی داخل ویندوز هستی این صدا میاد یا وقتی که داخل BIOS هم میرین این صدا هست؟
اگه مشکل از هارد باشه شاید ( نمیشه باز حتمی گفت ) که کار ویروس باشه.
داخل حالت Safe mode چطور ؟
ممنون
اصلا صدای فن نیست مطمئنم
وقتی که داخل ویندوزم این صدا میاد تو BIOS و Safe mode ا نمیاد
تقریبا مطمئنم به دلیل وجود ویروسه چون قبل از اینی که فلشم رو به سیستم بزنم ن صدا رو نمیکرد و فلشمم که تقریبا انواع ویروس ها رو انگار داره از شورتکات گرفته تا .exe کردن و [RECYCLEAR] و .....
ممنون
اصلا صدای فن نیست مطمئنم
وقتی که داخل ویندوزم این صدا میاد تو BIOS و Safe mode ا نمیاد
تقریبا مطمئنم به دلیل وجود ویروسه چون قبل از اینی که فلشم رو به سیستم بزنم ن صدا رو نمیکرد و فلشمم که تقریبا انواع ویروس ها رو انگار داره از شورتکات گرفته تا .exe کردن و [RECYCLEAR] و .....
با برنامه های این پست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( کاسپر اسکای رو بگیرین )
و آخرین برنامه رو هم حتما بگیرین
از داخل Safe mode
اسکن کنین
یکبار هم کل هارد رو Check Disk کنین برای ارور
احتمالا به خاطر این هست که داخل ویندوز اون فایل آلوده پردازش میشه و روی هارد تاثیر میزاره و دورش رو میبره بالا
پروسس ها رو هم چک کنین قبلش
SuperSt@r
30-11-2011, 11:27
با برنامه های این پست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( کاسپر اسکای رو بگیرین )
و آخرین برنامه رو هم حتما بگیرین
از داخل Safe mode
اسکن کنین
یکبار هم کل هارد رو Check Disk کنین برای ارور
احتمالا به خاطر این هست که داخل ویندوز اون فایل آلوده پردازش میشه و روی هارد تاثیر میزاره و دورش رو میبره بالا
پروسس ها رو هم چک کنین قبلش
خیلی ممنون
نیازی به عوض کردن ویندوز نیست؟
SuperSt@r
30-11-2011, 11:48
راستی اینم بگم که هر چندین ثانیه یه بار این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AlexanderMahone
30-11-2011, 14:02
راستی اینم بگم که هر چندین ثانیه یه بار این پیغام رو میده
این Virus.Virut هست سایمنتک-سوپر انتی اسپایور-اسپایور دکتر راحت مینتونن پاکش کنن:
دریافت PowerEraser:
خیلی ممنون
نیازی به عوض کردن ویندوز نیست؟
خواهش میکنم رفیق
البته من الان رسیدم اینجا
ولی اون برنامه هایی که امیدجون معرفی کردن خوب هست و نیازی به تعویض ویندوز هم نیست ، نهایتش شما میخواید Repair انجام بدین
SuperSt@r
30-11-2011, 14:55
خیلی ممنون دوست عزیز
گاهی وقتا هم این پیغام رو میده
خیلی ممنون دوست عزیز
گاهی وقتا هم این پیغام رو میده
احتمالا فایلهای اجرایی ویندوز شما شامل Installer ویندوز هم اسیب دیده باشه با این حساب
شما سعی کن یک برنامه نصب کنین سریعتر و ویروس یابی کنین، بعدش هم یا ویندوز رو Repair یا اگه خواستین Change کنین
اگه هم نشد از دیسک بوت کاسپر اسکای استفاده کنین
SuperSt@r
30-11-2011, 15:30
بازم ممنونم دوست عزیز
به نظر خودم همون بهتره که ویندوز رو عوض کنم حالا لازمه که بلافاصله بعد از نصب ویندوز قبل از نصب هر گونه درایوی ویروس یابی کنم؟ با کدوم انتی ویروس این کارو بکنم؟ برا این کار همون کاسپراسکای خوبه؟ میخام سریع و بی دردسر هرچی ویروس داره رو پاک کنه
AlexanderMahone
30-11-2011, 18:12
بازم ممنونم دوست عزیز
به نظر خودم همون بهتره که ویندوز رو عوض کنم حالا لازمه که بلافاصله بعد از نصب ویندوز قبل از نصب هر گونه درایوی ویروس یابی کنم؟ با کدوم انتی ویروس این کارو بکنم؟ برا این کار همون کاسپراسکای خوبه؟ میخام سریع و بی دردسر هرچی ویروس داره رو پاک کنه
راه حل بی درد سررو من توی پست قبلی گفتم بهت انجام ندادی ویندوز رو تعویض کن یه اینترنت سیکیوریتی قوی مثل نورتون یا کسپر نصب کن بعد اپدیتش کن و در اخر فول سیستم اسکن انجام بده مشکل حل میشه
SuperSt@r
30-11-2011, 18:54
راه حل بی درد سررو من توی پست قبلی گفتم بهت انجام ندادی ویندوز رو تعویض کن یه اینترنت سیکیوریتی قوی مثل نورتون یا کسپر نصب کن بعد اپدیتش کن و در اخر فول سیستم اسکن انجام بده مشکل حل میشه
چشم دوست عزیز شما درست میگی من باید اون کارو میکردم الانم از عوض کردن ویندوز منصرف شدم و راه کاری رو که شما میگی انجام میدم فقط حس میکنم غیر از این ویروس ویروسای دیگه ای هم داره برا همین گفتم بهتره که ویندوز رو عوض کنم الان اینی که شما گفتی رو دانلود کنم فقط همین ویروس رو پاک میکنه دیگه بقیه ویروسا رو چی کار کنم؟ راستی اون Power Eraser چیه؟
SuperSt@r
30-11-2011, 20:29
خب اون برنامه ای که گفته بودید رو دان کردم ولی ز نصب برا اجراش این پیغام رو میده فک کنم کرک میخاد درسته؟ حالا چه کنم؟
AlexanderMahone
30-11-2011, 21:41
خب اون برنامه ای که گفته بودید رو دان کردم ولی ز نصب برا اجراش این پیغام رو میده فک کنم کرک میخاد درسته؟ حالا چه کنم؟
PowerEraser برنامه ضد ویروس با تکنولوژی کلود نورتون هست بعد از دانلود اسم برنامه رو تغییربده و از SafeMode اسکن کن.از نسخه پرتابل سوپر انتی اسپایور هم میتونی در این مورد کمک بگیری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.