مشاهده نسخه کامل
: سر و صدا کردن فن cpu و فن خنک کننده
jmbojets
28-11-2011, 15:27
سلام.جند وقتیه فن سی پی یو بشدت صدا میده تازه هم هست.بازش کردم تمیزش هم کردم ولی بازم صدا میده ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه:2: :41:
منظورتون از صداش نویز زیاد هست یا صدای خرابی میده
اگه صدای حرابی میده فن رو خاک گیری کنید و یک دور روغن کاری کنید
ولی اگه نویزش بالاست و دور فن بالا میره و نویز ایجاد میکنه طبیعیه که این به خاطر اینه که دمای سی پی یو بالا میره و دورفن هم بیشتر میشه
اسمارت فن در ستاپ فعال بشه خمیر سیلیکون رو عوض کنید و سیستم تهویه ی کیس رو هم بهتر کنید تا دمای سی پی یو پایین تر بیاد و درنتیجه دور فن هم کمتر شده و نویزش کمتر بشه
Yashar_satyr
30-11-2011, 11:37
اگه فن سفت شده بهش روغن بزن - اگه خاك گرفته تميز كن - و مورد ديگه اينكه ببين سيم به فن نمي خوره؟!!!؟؟
Hamed DC
01-12-2011, 11:35
سلام.جند وقتیه فن سی پی یو بشدت صدا میده تازه هم هست.بازش کردم تمیزش هم کردم ولی بازم صدا میده ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه:2: :41:
سلام.
مدل سی پی یو؟؟؟
مدل فن سی پی یو؟؟؟
آور هم میکنید؟؟؟
یه شات از نرم افزار CPUID HWMonitor قرار بدین.
mehdidandi
27-12-2011, 23:23
سلام دوستان من چند وقتیه فن سی پی یوم موقع روشن کردن صدای زیادی میده همون موقه کیسو ازپشت خاموش میکنم ودوباره روشن میکنم صداش قطع میشه.ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
دوست عزیز در صورتی که از توان cpu بیشتر از حالت معقول کار کشیده شود طبیعتا باید سرعت حرکت فن زیاد شود تا خنک کنندگی متلوبی داشته باشد اما اگر در هنگام روشن شدن و یا مواقعی که کمتر از سیستم کار میکشید این صدا بسیار زیاد است حتما باید تمیز کاری با اسپری ناهید را انجام دهید و دمای قطعات را از طریق صفحه بوت چک کنید در صورت نبود دما از طرف دیگر قطعات بعد از انجام مراحل بالا مشگل شما حل میشود
:5:
mahdi_a82
09-02-2012, 23:56
سلام دوستان
الان که زمستونه وقتی که کامپیوتر رو روشن می کنم تا یه ساعت اول که فن گرم بشه صدای دلخراشی داره ولی بعد از یه ساعت یا کمتر صداش نرم میشه. البته من مقداری روغن کاری کردم، واسه دو سه هفته خوب جواب داد ولی دوباره اونجوری شد. حالا می خوام بدونم آیا روغن خاصی باید بریزیم که بیشتر عمر کنه؟
ardeshir222
10-02-2012, 16:17
سلام.من سیستمو حدود دو ساله جمع کردم.از روز اول سی پی یوم خیلی صدا میداد.نمیدونم باید چی کار کنم فن سی پی یو عوض کنم یا ولتاژ کم کنم.دمای سی پی یو خیلی بالاست.یه فن اضافه ام تو کیس گذاشتم ولی بازم دما بالاست.البته این عکس زمانی که در کیس باز بود گرفتم.لطفا راهنمایی کنید.
intel(r) celeron(r) cpu 450 @2.20ghz
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 816x500.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sadegh-sg
12-02-2012, 21:51
سلام.من سیستمو حدود دو ساله جمع کردم.از روز اول سی پی یوم خیلی صدا میداد.نمیدونم باید چی کار کنم فن سی پی یو عوض کنم یا ولتاژ کم کنم.دمای سی پی یو خیلی بالاست.یه فن اضافه ام تو کیس گذاشتم ولی بازم دما بالاست.البته این عکس زمانی که در کیس باز بود گرفتم.لطفا راهنمایی کنید.
intel(r) celeron(r) cpu 450 @2.20ghz
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 816x500.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خمیر زدی شما؟؟
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
سلام دوستان
الان که زمستونه وقتی که کامپیوتر رو روشن می کنم تا یه ساعت اول که فن گرم بشه صدای دلخراشی داره ولی بعد از یه ساعت یا کمتر صداش نرم میشه. البته من مقداری روغن کاری کردم، واسه دو سه هفته خوب جواب داد ولی دوباره اونجوری شد. حالا می خوام بدونم آیا روغن خاصی باید بریزیم که بیشتر عمر کنه؟
کدوم فن صدا میده؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.