ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کارت صدا(فکر کنم)

TheStig
24-11-2011, 18:04
سلام
حقیقتا الان یه هفته است یه مشکل دارم فکرمیکردم از اسپیکرای کامپیوترم هست
الان یه هفته است که فقط یه دونه از اسپیکر های سیستمم کار میکنه ویندوزم رو هم عوض کردم درست نشد که نشد
الان هم رفتم یه هدفون خریدم اون هم همین مشکل رو داره یعنی یه دونه از گوشی هاش کار میکنه ولی دومی خرابه نمیدونم چیکار کنم اتفاقا هم اسپیکر و هم هدفون رو روی لب تاپم تست کردم درست کارمیکنند ولی روی کامپیوترم خرابن
خلاصه: ویندوزم رو عوض کردم خوب نشد،کیسم از پشت دو تا جای کارت صدا داره یعنی سه رنگ قرمز آبی و سبز بالا و یه رنگ قرمز آبی و سبز دیگه هم پایین تر هستند روی هر دو مورد کار کردم ولی همین جوری بود یعنی خرابه باز هم:41:
دوستان به نظرتون مشکل از چیه؟از کارت صداست؟ اگر از کارت صداست باید چیکار کنم ممنون
تو رو خدا یه جواب درست و حسابی بهم بدید:8:

jafarian
25-11-2011, 00:46
اسپیکر خودتون روی یکی سیستم دیگه تست بزنیددرایو کارت صدا رو با برنامه driver genius حتما آپدیت کنید این مورد تازه به وجود اومده قبلا هم از همین ویندوز استفاده میکردین از تو ستاپ مین دیفالت کنید بایوس مین آپدیت کنید اگر فیشهای صدای جلوی کیس هم فعاله اون قستم تست کنید پیشنهاد آخرم از یک کارت صدا بطور موقت بگیرین تست بزنید:20:

TheStig
25-11-2011, 10:26
سلام دوست عزیز اسپیکرم رو روی یه سیستم دیگه تست کردم کار میکنه
ویندوز رو هم عوض کردم باز همین مشکل وجود داره
کیسم از پشت جای دو تا کارت صدا داره روی هر دو هم امتحان کرم باز مشکلم حل نشده

M o h a m m @ d
25-11-2011, 11:51
معمولا وقتی یکی از بلند گو کار میکنه یکی نمیکنه مشکل از فیشه . برین یه نو بخرین تست کنید.من خودم چند بار همین مشکل داشتم کابل عوض کردم درست شده

TheStig
25-11-2011, 14:00
دوست عزیز من حتی رفتم یه هدفون هم خریدم همین مشکل رو داره در ضمن هم هدفون و هم اسپیکر ها رو روی سیستم های دیگه امتحان کردم و عالی کارمیکنند
همین الان هم کارت صدا رو آپدیت کردم مشکلم حل نشد
دوباره ویندوزم رو عوض کردم ولی باز هم مشکلم حل نشد
پشت کیس هم جای دوتا کارت صدا هست یعنی قسمت بالای کیس زیر سوکت موس و کیبورد سه تا سوراخ قرمز،آبی،سبز وجود داره و اتفاقا پایین هم سه تا سوراخ قرمز،آبی و سبز وجود داره روی همه ی اینا امتحان کردم ولی باز مشکل حل نشده