ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد کارایی و قیمت های مدل hp probook4530s

Greedy
21-11-2011, 16:12
سلام
راستش از دو سه هفته پیش دیگه لازم شد که لپ تاپ بخرم . زیاد هم اشنایی چندان بالایی با لپتاپ و مدل های مختلفش نداشتم ولی خوب چون 3 ماه در یه مغازه کامپیوتری کار کردم که بیشتر کارهای مربوط به نرم افزار انجام میدادم عمده لپتاپ هایی که میومد از نوع hp و dell بود و منم بیشتر رو این مدل تاکید دارم به خصوص hp ( کلا با ساخته ها و برند این شرکت حال میکنم :دی )
خلاصه برادرم گفت تو ببین چی میخوای تا بیارم برات من تو همین انجمن گشتم و چند تاپیک دیدم و بعد هم رفتم سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و مشخصات و اینا رو دیدم و به این نتیجه رسیدم که مدل های hp probook4530s خیلی خوب هست و میشه گفت همه ازش راضی بودن و به خوب بودن این مدل هم اعتراف کردند .
فقط چیزی که این وسط گیجم کرده مدل های مختلف از این مدل هست نزدیک به 5-6 مدل مختلف با مشخصات مختلف از همین سری 4530s دیدم .
مثلا تو سایت دیجی کالا 5 تا مدل ازش دیدم :
HP ProBook 4530s-B
HP ProBook 4530s-C
HP ProBook 4530s-D
HP ProBook 4530s-A
HP ProBook 4530s-E

در سایت فالنیک هم سه نوع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا سوال من روی این مدل های زیاد و مختلف این سری هست ؟ هر کدوم از اینا از طرف خود Hp یه مدل جداگانه هست یا اینکه فروشنده ها طبق خواست مشتری که قطعات مختلف ازشون درخواست میکنن ( مثلا یکی هارد 320 میخواد یکی 500 ) این مدل ها اضافه شده ؟
من دانشجوی ترم اول کامپیوتر - نرم افزارم ... تو این چند سال هم کارم با کامیپوتر بیشتر به اینترنت و اهنگ گوش کردن و این کارا مشغول بوده حالا که برنامه نویسی هم بهش اضافه شده با این مشخصات به نظرتون cori3 کفاف میده یا cori5? ( در ضمن البته گاهی مواقع بازی هم باشه انجام میدم مثلا pes یا gta یا ... )
ممنون میشم راهنمایی کنید این مواردی که سوال برام پیش اومده تا سوالای دیگه ای هم که هست بپرسم
پیشاپیش ممنون :11:

mehdi666lp
22-11-2011, 14:29
سلام
راستش از دو سه هفته پیش دیگه لازم شد که لپ تاپ بخرم . زیاد هم اشنایی چندان بالایی با لپتاپ و مدل های مختلفش نداشتم ولی خوب چون 3 ماه در یه مغازه کامپیوتری کار کردم که بیشتر کارهای مربوط به نرم افزار انجام میدادم عمده لپتاپ هایی که میومد از نوع hp و dell بود و منم بیشتر رو این مدل تاکید دارم به خصوص hp ( کلا با ساخته ها و برند این شرکت حال میکنم :دی )
خلاصه برادرم گفت تو ببین چی میخوای تا بیارم برات من تو همین انجمن گشتم و چند تاپیک دیدم و بعد هم رفتم سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و مشخصات و اینا رو دیدم و به این نتیجه رسیدم که مدل های hp probook4530s خیلی خوب هست و میشه گفت همه ازش راضی بودن و به خوب بودن این مدل هم اعتراف کردند .
فقط چیزی که این وسط گیجم کرده مدل های مختلف از این مدل هست نزدیک به 5-6 مدل مختلف با مشخصات مختلف از همین سری 4530s دیدم .
HP ProBook 4530s-B
HP ProBook 4530s-C
HP ProBook 4530s-D
HP ProBook 4530s-A
HP ProBook 4530s-E

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا سوال من روی این مدل های زیاد و مختلف این سری هست ؟ هر کدوم از اینا از طرف خود Hp یه مدل جداگانه هست یا اینکه فروشنده ها طبق خواست مشتری که قطعات مختلف ازشون درخواست میکنن ( مثلا یکی هارد 320 میخواد یکی 500 ) این مدل ها اضافه شده ؟
من دانشجوی ترم اول کامپیوتر - نرم افزارم ... تو این چند سال هم کارم با کامیپوتر بیشتر به اینترنت و اهنگ گوش کردن و این کارا مشغول بوده حالا که برنامه نویسی هم بهش اضافه شده با این مشخصات به نظرتون cori3 کفاف میده یا cori5? ( در ضمن البته گاهی مواقع بازی هم باشه انجام میدم مثلا pes یا gta یا ... )
ممنون میشم راهنمایی کنید این مواردی که سوال برام پیش اومده تا سوالای دیگه ای هم که هست بپرسم
.
.
.
.
شرکت HP شرکت معروف و معتبری هست تو صنعت رایانه.......مدل 4530 هم یکی از مدل های خوبش از شاخه ProBook محسوب میشه .....بهتره که شما Core i5 بخری......واز جایی خرید کنی که معتبر باشه و خدمات خوبی ارائه بده........نیازت رو واسه بازی هایی که زدی برآورده میکنه.....

Greedy
23-11-2011, 21:36
ممنون بقیه دوستان هم راهنمایی کنن :دی

rmcf
23-11-2011, 21:57
به نظر دوستان acer5750 i5 بهتره یاHP ProBook 4530s- C i5 ؟
در کل کدوم بهتره ؟

aberforth1
24-11-2011, 01:54
من دو هفته ای هست که 4530 گرفتم و راضی هم هستم. بی دردسر و روون کار میکنه خوبه.

DakmaN
24-11-2011, 21:11
من یک 4530 خریدم
کانفیگش ایناس :

CPU : Core i5
Hard : 640 Gig
Ram : 4 Gig
Graphic : 1 gig

منتهی یک مشکلی داره
دمای لپتاپ روی 30 درجه هست همیشه و خوب هست . ولی فن ش دائما روشنه ! طبیعی هست یا لپ تاپ مشکل داره ؟

negary
27-11-2011, 15:58
سلام
HP ProBook 4530s-B
HP ProBook 4530s-C
HP ProBook 4530s-D
HP ProBook 4530s-A
HP ProBook 4530s-E

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا سوال من روی این مدل های زیاد و مختلف این سری هست ؟ هر کدوم از اینا از طرف خود Hp یه مدل جداگانه هست یا اینکه فروشنده ها طبق خواست مشتری که قطعات مختلف ازشون درخواست میکنن ( مثلا یکی هارد 320 میخواد یکی 500 ) این مدل ها اضافه شده ؟

سلام , من فکر میکنم core i5 4530 به دردت بخوره و مدل hp مدل خوبی هستش اکثرا راضیا ازش .

Greedy
30-11-2011, 19:54
دیگه یقین پیدا کردم
همینو میخرم :دی

Highbury
01-12-2011, 09:42
ایسر 5755 و اچ پی 4530 فعلا جز بهترین گزینه ها زیر 1 میلیون تومان هست.
من خودم 5755 را به دلیل گرافیک بهتر میپسندم!
4530 را اگه گرفتی دقت کن با گرافیک 6490 بگیری نه 6470
سی پی یو i5

Greedy
01-12-2011, 10:30
یه چیز عجیب برخوردم دوستان این قیمتا رو تو سایت فالنیک دیدم :

یه نگاه به مدل سمت راستی و چپی بندازید و قیمتاشون
الان قیمت مدل چپی با اینکه تو سه مورد پایینتر از سمت راستیه ولی گرونتر از سمت راستیه به خاطر ویندوز سون هست که اینقدر گرون هست ؟!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cpu و رم و نمایشگر وسایر امکانات که دقیقا مثه همه
هارد راستی 640 هست چپی 320 که راستی دو برابر چپی هست
گرافیک راستی 1-Intel® HD Graphics 3000 &
2- AMD Radeon HD 6490M with 1 GB dedicated GDDR5 video memory هست
چپی 1-Intel® HD Graphics 3000 &
2- AMD Radeon 6470M 1024MB

همانطوری که zimka_14162 عزیز هم گفتن 6490 بهتره پس تو این مورد هم راستی بهتره
فقط میمونه ویندوز ارجینالش که راستی SUSE Linux Enterprise 11 هست چپی Windows® 7 Professional 64

ولی با این حال میبینییم مدل چپی 40 تومن گرونتره
قضیه چیه ؟

Highbury
01-12-2011, 12:57
قیمت سایتها رو بی خیال شو
برو بازار قیمت بگیر. لب تاب 2-3 ماهی هست که نوسان داره. قیمت فروشگاه با فروشگاه و گارانتی های مختلف متفاته.

سایت دیجی کالا تقسیم بندی کرده به A-B-C و.... که این تقسیم بندی مربوط به خود اون فروشگاه است و جای دیگه به این نام نمی بینید.

در کل خودت بری بازار قیمت دستت میاد. فقط یه کانفیگ رو مد نظر بگیر و برو بگرد و با پایینترین قیمت بخر !

vahid javani
06-12-2011, 14:17
یکی از دوستای من داشت 9 ساعت بود داشتیم کار تقریبا سنگین میکردیم یه ذره هم داغ نکرده بود درحالی که یه پاویلن dv6 رو داشته باهاش بازی میکردم خیلی داغ شد