مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد کارایی و قیمت های مدل hp probook4530s
سلام
راستش از دو سه هفته پیش دیگه لازم شد که لپ تاپ بخرم . زیاد هم اشنایی چندان بالایی با لپتاپ و مدل های مختلفش نداشتم ولی خوب چون 3 ماه در یه مغازه کامپیوتری کار کردم که بیشتر کارهای مربوط به نرم افزار انجام میدادم عمده لپتاپ هایی که میومد از نوع hp و dell بود و منم بیشتر رو این مدل تاکید دارم به خصوص hp ( کلا با ساخته ها و برند این شرکت حال میکنم :دی )
خلاصه برادرم گفت تو ببین چی میخوای تا بیارم برات من تو همین انجمن گشتم و چند تاپیک دیدم و بعد هم رفتم سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و مشخصات و اینا رو دیدم و به این نتیجه رسیدم که مدل های hp probook4530s خیلی خوب هست و میشه گفت همه ازش راضی بودن و به خوب بودن این مدل هم اعتراف کردند .
فقط چیزی که این وسط گیجم کرده مدل های مختلف از این مدل هست نزدیک به 5-6 مدل مختلف با مشخصات مختلف از همین سری 4530s دیدم .
مثلا تو سایت دیجی کالا 5 تا مدل ازش دیدم :
HP ProBook 4530s-B
HP ProBook 4530s-C
HP ProBook 4530s-D
HP ProBook 4530s-A
HP ProBook 4530s-E
در سایت فالنیک هم سه نوع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سوال من روی این مدل های زیاد و مختلف این سری هست ؟ هر کدوم از اینا از طرف خود Hp یه مدل جداگانه هست یا اینکه فروشنده ها طبق خواست مشتری که قطعات مختلف ازشون درخواست میکنن ( مثلا یکی هارد 320 میخواد یکی 500 ) این مدل ها اضافه شده ؟
من دانشجوی ترم اول کامپیوتر - نرم افزارم ... تو این چند سال هم کارم با کامیپوتر بیشتر به اینترنت و اهنگ گوش کردن و این کارا مشغول بوده حالا که برنامه نویسی هم بهش اضافه شده با این مشخصات به نظرتون cori3 کفاف میده یا cori5? ( در ضمن البته گاهی مواقع بازی هم باشه انجام میدم مثلا pes یا gta یا ... )
ممنون میشم راهنمایی کنید این مواردی که سوال برام پیش اومده تا سوالای دیگه ای هم که هست بپرسم
پیشاپیش ممنون :11:
mehdi666lp
22-11-2011, 14:29
سلام
راستش از دو سه هفته پیش دیگه لازم شد که لپ تاپ بخرم . زیاد هم اشنایی چندان بالایی با لپتاپ و مدل های مختلفش نداشتم ولی خوب چون 3 ماه در یه مغازه کامپیوتری کار کردم که بیشتر کارهای مربوط به نرم افزار انجام میدادم عمده لپتاپ هایی که میومد از نوع hp و dell بود و منم بیشتر رو این مدل تاکید دارم به خصوص hp ( کلا با ساخته ها و برند این شرکت حال میکنم :دی )
خلاصه برادرم گفت تو ببین چی میخوای تا بیارم برات من تو همین انجمن گشتم و چند تاپیک دیدم و بعد هم رفتم سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و مشخصات و اینا رو دیدم و به این نتیجه رسیدم که مدل های hp probook4530s خیلی خوب هست و میشه گفت همه ازش راضی بودن و به خوب بودن این مدل هم اعتراف کردند .
فقط چیزی که این وسط گیجم کرده مدل های مختلف از این مدل هست نزدیک به 5-6 مدل مختلف با مشخصات مختلف از همین سری 4530s دیدم .
HP ProBook 4530s-B
HP ProBook 4530s-C
HP ProBook 4530s-D
HP ProBook 4530s-A
HP ProBook 4530s-E
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا سوال من روی این مدل های زیاد و مختلف این سری هست ؟ هر کدوم از اینا از طرف خود Hp یه مدل جداگانه هست یا اینکه فروشنده ها طبق خواست مشتری که قطعات مختلف ازشون درخواست میکنن ( مثلا یکی هارد 320 میخواد یکی 500 ) این مدل ها اضافه شده ؟
من دانشجوی ترم اول کامپیوتر - نرم افزارم ... تو این چند سال هم کارم با کامیپوتر بیشتر به اینترنت و اهنگ گوش کردن و این کارا مشغول بوده حالا که برنامه نویسی هم بهش اضافه شده با این مشخصات به نظرتون cori3 کفاف میده یا cori5? ( در ضمن البته گاهی مواقع بازی هم باشه انجام میدم مثلا pes یا gta یا ... )
ممنون میشم راهنمایی کنید این مواردی که سوال برام پیش اومده تا سوالای دیگه ای هم که هست بپرسم
.
.
.
.
شرکت HP شرکت معروف و معتبری هست تو صنعت رایانه.......مدل 4530 هم یکی از مدل های خوبش از شاخه ProBook محسوب میشه .....بهتره که شما Core i5 بخری......واز جایی خرید کنی که معتبر باشه و خدمات خوبی ارائه بده........نیازت رو واسه بازی هایی که زدی برآورده میکنه.....
ممنون بقیه دوستان هم راهنمایی کنن :دی
به نظر دوستان acer5750 i5 بهتره یاHP ProBook 4530s- C i5 ؟
در کل کدوم بهتره ؟
aberforth1
24-11-2011, 01:54
من دو هفته ای هست که 4530 گرفتم و راضی هم هستم. بی دردسر و روون کار میکنه خوبه.
من یک 4530 خریدم
کانفیگش ایناس :
CPU : Core i5
Hard : 640 Gig
Ram : 4 Gig
Graphic : 1 gig
منتهی یک مشکلی داره
دمای لپتاپ روی 30 درجه هست همیشه و خوب هست . ولی فن ش دائما روشنه ! طبیعی هست یا لپ تاپ مشکل داره ؟
سلام
HP ProBook 4530s-B
HP ProBook 4530s-C
HP ProBook 4530s-D
HP ProBook 4530s-A
HP ProBook 4530s-E
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سوال من روی این مدل های زیاد و مختلف این سری هست ؟ هر کدوم از اینا از طرف خود Hp یه مدل جداگانه هست یا اینکه فروشنده ها طبق خواست مشتری که قطعات مختلف ازشون درخواست میکنن ( مثلا یکی هارد 320 میخواد یکی 500 ) این مدل ها اضافه شده ؟
سلام , من فکر میکنم core i5 4530 به دردت بخوره و مدل hp مدل خوبی هستش اکثرا راضیا ازش .
دیگه یقین پیدا کردم
همینو میخرم :دی
Highbury
01-12-2011, 09:42
ایسر 5755 و اچ پی 4530 فعلا جز بهترین گزینه ها زیر 1 میلیون تومان هست.
من خودم 5755 را به دلیل گرافیک بهتر میپسندم!
4530 را اگه گرفتی دقت کن با گرافیک 6490 بگیری نه 6470
سی پی یو i5
یه چیز عجیب برخوردم دوستان این قیمتا رو تو سایت فالنیک دیدم :
یه نگاه به مدل سمت راستی و چپی بندازید و قیمتاشون
الان قیمت مدل چپی با اینکه تو سه مورد پایینتر از سمت راستیه ولی گرونتر از سمت راستیه به خاطر ویندوز سون هست که اینقدر گرون هست ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu و رم و نمایشگر وسایر امکانات که دقیقا مثه همه
هارد راستی 640 هست چپی 320 که راستی دو برابر چپی هست
گرافیک راستی 1-Intel® HD Graphics 3000 &
2- AMD Radeon HD 6490M with 1 GB dedicated GDDR5 video memory هست
چپی 1-Intel® HD Graphics 3000 &
2- AMD Radeon 6470M 1024MB
همانطوری که zimka_14162 عزیز هم گفتن 6490 بهتره پس تو این مورد هم راستی بهتره
فقط میمونه ویندوز ارجینالش که راستی SUSE Linux Enterprise 11 هست چپی Windows® 7 Professional 64
ولی با این حال میبینییم مدل چپی 40 تومن گرونتره
قضیه چیه ؟
Highbury
01-12-2011, 12:57
قیمت سایتها رو بی خیال شو
برو بازار قیمت بگیر. لب تاب 2-3 ماهی هست که نوسان داره. قیمت فروشگاه با فروشگاه و گارانتی های مختلف متفاته.
سایت دیجی کالا تقسیم بندی کرده به A-B-C و.... که این تقسیم بندی مربوط به خود اون فروشگاه است و جای دیگه به این نام نمی بینید.
در کل خودت بری بازار قیمت دستت میاد. فقط یه کانفیگ رو مد نظر بگیر و برو بگرد و با پایینترین قیمت بخر !
vahid javani
06-12-2011, 14:17
یکی از دوستای من داشت 9 ساعت بود داشتیم کار تقریبا سنگین میکردیم یه ذره هم داغ نکرده بود درحالی که یه پاویلن dv6 رو داشته باهاش بازی میکردم خیلی داغ شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.