ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Firmware مودم Linksys

part gah
20-11-2011, 17:42
سلام
مودم من مدلش LNKSYS DWA 510 هست.دو هفته است که من با نتم مشکل دارم و با پشتيباني که تماس گرفتم گفت بايد Firmware مودم را آپديت کنم.خودم رفتم يه سرچ زدم چيزي پيدا نکردم.ممنون ميشم يکي لينک بهم بده.ممنون.

Erfan.B
22-11-2011, 22:26
سلام
مودم من مدلش LNKSYS DWA 510 هست.دو هفته است که من با نتم مشکل دارم و با پشتيباني که تماس گرفتم گفت بايد Firmware مودم را آپديت کنم.خودم رفتم يه سرچ زدم چيزي پيدا نکردم.ممنون ميشم يکي لينک بهم بده.ممنون.
پری جان شما مشکل دقیقت با اینترنت چی هست؟
این مدل فرم ویر جدیدی نداره.
معمولاً پشتیبانی اینترنت تو کشور ما به این صورته که هر اتفاقی بیفته یا می گن خطه یا می گن مودمه!
شما طرف قرارداد چه آی اس پی هستی؟
موفق باشي :40:

part gah
22-11-2011, 22:31
شاتل.من وقتی با لب تاپ میام نت همزمان یکیم با کامپیتر میره من سرعتم کند میشه و همش دیسکانکت میشم.

Erfan.B
22-11-2011, 22:40
شاتل.من وقتی با لب تاپ میام نت همزمان یکیم با کامپیتر میره من سرعتم کند میشه و همش دیسکانکت میشم.
خوب شاتل که طبیعیه این موضوع قطع و وصل شدن ، من خودم شاتل بودم کشیدم بیرون.
محدود که نشدی؟
از طریق وایرلس اینترنت رو شیر کردی یا لن؟
البته طبیعی هست که وقتی با لپ تاپ کانکت می شی و همزمان کس دیگه ای هم از کامپیوتر استفاده می کنه سرعت افت کنه و قطعی داشته باشی.
مثل یه شیر آب می مونه که شما یه انشعاب بگیری قطع یقین فشار آب کم می شه.

part gah
23-11-2011, 15:46
محدود که نشدی؟
متوجه نمیشم.یعنی چی محدود؟:20:

از طریق وایرلس اینترنت رو شیر کردی یا لن؟
وایرلس فک کنم .مهندس تویی من که آشپزم:31:

البته طبیعی هست که وقتی با لپ تاپ کانکت می شی و همزمان کس دیگه ای هم از کامپیوتر استفاده می کنه سرعت افت کنه و قطعی داشته باشی.
اخه تازگیا اینجوری شده.قبلا مشکلی نداشتم.ویندوز کامپیتر و عوض کردم.مودمم ریست کردم.

Erfan.B
23-11-2011, 15:58
متوجه نمیشم.یعنی چی محدود؟

آخه شاتل رو که زیاد دانلود می کنی به دلیل قانون FUP سرعت اینترنت رو محدود می کنه (مثلاً شبانه می شه 3-4 کیلوبایت بر هر ثانیه)

وایرلس فک کنم .مهندس تویی من که آشپزم

خوب پس اگه همزمان استفاده می کنی همون داستان شلنگ آب صدق می کنه و افت فشار.
در ضمن من مهندس نیستم :31: شما هم آشپز نیستی:31:
مشکلی تو مرور وب که نداری؟ از نظر تنظیمات می گم؟ فقط قطعی داری؟

اخه تازگیا اینجوری شده.قبلا مشکلی نداشتم.ویندوز کامپیتر و عوض کردم.مودمم ریست کردم.

رو جفت سیستم نرم افزار خاصی نصب نکردی که به اینترنت وصل بشه و پهنای باندت رو اشغال کنه؟
از فایروال استفاده می کنی؟
فقط موقعی که همزمان استفاده می کنی این جوری می شه؟
سرعت اینترنتت موقع دانلود یه فایل به صورت تکی چنده و همزمان که استفاده می کنی چند می شه؟
ولی در کل اگه مشکلت فقط به خاطر همزمانی هست از نظر من مثل قضیه ی انشعاب آب ، افت فشار باعثش می شه.
حالا امیدوارم دوستان دیگه هم در این زمینه نظر بدن. (البته شما مشکلت رو این جا مطرح کنی زودتر به جواب قطعی می رسی) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

part gah
23-11-2011, 16:47
آخه شاتل رو که زیاد دانلود می کنی به دلیل قانون FUP سرعت اینترنت رو محدود می کنه (مثلاً شبانه می شه 3-4 کیلوبایت بر هر ثانیه)نه زیاد اهل دانلود کردن نیستم چی بشه دو تا اهنگ دانلود کنم.بیشتر شبا میرم دانلود میکنم چیزایی که لازم دارم.:31:

خوب پس اگه همزمان استفاده می کنی همون داستان شلنگ آب صدق می کنه و افت فشار.
در ضمن من مهندس نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم آشپز نیستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی تو مرور وب که نداری؟ از نظر تنظیمات می گم؟ فقط قطعی داری؟مرورگرامو دوباره نصب کردم.وبلاگارو خوب میاره جز یه سایت عکس که خیلی دیر لود میکنه.سایتشم قبلا میرفتم خوب بالا میاورد.اصلا افت سرعت نداشتم.مثلا اون سایت و میزنم هی از پی سی آف میشم.:13:

رو جفت سیستم نرم افزار خاصی نصب نکردی که به اینترنت وصل بشه و پهنای باندت رو اشغال کنه؟تنها چیز مشترک برنامه هیا کاربردیم مثل فتوشاپ و کرل و آفیس و انتی ویروسمه.که غیر انتی ویروس جلوی اپدیت همهی نرم افزارارو بستم.

از فایروال استفاده می کنی؟نه Disable کردمش.

فقط موقعی که همزمان استفاده می کنی این جوری می شه؟همان استفاده میکنیم دیسکانکت زیاد میشم.تنهایی با لب تاپ میام با اینکه فاصلم از مودم 2 متره ولی این نمایشگر انتن دهی وایرلس تمامش پر نیست.یکیش خالیه.

سرعت اینترنتت موقع دانلود یه فایل به صورت تکی چنده و همزمان که استفاده می کنی چند می شه؟طریقه ی محاسبه زمان سرعت دانلود رو بلد نیستم اما زمانش کند شده.اینو متوجه شدم.یعنی یه فایل و دیر دانلود میکنه.
چند تارو امتحان نکردم.

ولی در کل اگه مشکلت فقط به خاطر همزمانی هست از نظر من مثل قضیه ی انشعاب آب ، افت فشار باعثش می شه.
ممکنه مشکلم از لب تاپ باشه.و یکیم مودمم مشکل فنی داشته باشه.یعنی سخت افزاری باشه؟

حالا امیدوارم دوستان دیگه هم در این زمینه نظر بدن. (البته شما مشکلت رو این جا مطرح کنی زودتر به جواب قطعی می رسی) :
قسمت خود شاتل مطرح کردم اما متاسفانه ...........:13:

Erfan.B
23-11-2011, 17:20
نه زیاد اهل دانلود کردن نیستم چی بشه دو تا اهنگ دانلود کنم.بیشتر شبا میرم دانلود میکنم چیزایی که لازم دارم.

نمی دونم من زیاد به شاتل اعتماد ندارم:31:

تنها چیز مشترک برنامه هیا کاربردیم مثل فتوشاپ و کرل و آفیس و انتی ویروسمه.که غیر انتی ویروس جلوی اپدیت همهی نرم افزارارو بستم.

اگه فایروال نداری پس با چی جلوی برنامه ها رو گرفتی نکنه پنبه گذاشتی؟:31: پیشنهاد می کنم از فایروال قدرت مند کومودو استفاده کن واسه جلوگیری از اتلاف پهنای باندت.
از یه کامپرسر و اد بلاکر هم استفاده کنی بد نیست :46:

همان استفاده میکنیم دیسکانکت زیاد میشم.تنهایی با لب تاپ میام با اینکه فاصلم از مودم 2 متره ولی این نمایشگر انتن دهی وایرلس تمامش پر نیست.یکیش خالیه.
مودم و لپ تاپ رو چند وقته داری؟ مودم دقیقاً کجاست؟ ممکنه جای مودم بد باشه یا این که عمرشون رو داده باشن به من و شما:31: البته مهم نیست تماماً پر باشه یه دونه خالی هم قبوله. ولی گفتم همزمان به طور حتم با افت فشار روبرو می شی ، هر چی سرعت اینترنتت هم کم تر باشه این قطعی ها بیش تر خودش رو نشون می ده حداقل باید بالای 512 کیلوبیت بر ثانیه باشه اینترنتت.

ممکنه مشکلم از لب تاپ باشه.و یکیم مودمم مشکل فنی داشته باشه.یعنی سخت افزاری باشه؟

به دلیل استفاده ی همزمان من این موضوع رو رد می کنم ولی ممکنه جای مودم خوب نباشه و یا تنظیمات مشکل داشته باشه (البته صرف نظر از استفاده ی همزمان ؛ و به صورت تکی)

قسمت خود شاتل مطرح کردم اما متاسفانه ...........

اون قسمت بیش تر حالت انتقاد و نظر خواهی داره و به این مسائل مربوط نمی شه تو یکی از این دو جا مطرح کنی مطمئن باش دوستان جواب می دن :

اینترنت و شبکه (می تونی یه تاپیک جدید بزنی)

شبکه های کامپیوتری (شدیداً توصیه می کنم سؤالت رو این جا بپرسی)

part gah
23-11-2011, 17:54
اگه فایروال نداری پس با چی جلوی برنامه ها رو گرفتی نکنه پنبه گذاشتی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد می کنم از فایروال قدرت مند کومودو استفاده کن واسه جلوگیری از اتلاف پهنای باندت.
از یه کامپرسر و اد بلاکر هم استفاده کنی بد نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کن........:31:من ویندوز فایروالو بستم که آپدیت نشه.
این برنامه هارو لینکشو داری بهم بدی؟

مودم و لپ تاپ رو چند وقته داری؟
مودم خیلی وقته:31:ارث رسیده بهم.لب تاپ.فک کنم جشن تولد 2 سالگیشه.:31:

ممکنه جای مودم بد باشه یا این که عمرشون رو داده باشن به من و شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته مهم نیست تماماً پر باشه یه دونه خالی هم قبوله. ولی گفتم همزمان به طور حتم با افت فشار روبرو می شی ، هر چی سرعت اینترنتت هم کم تر باشه این قطعی ها بیش تر خودش رو نشون می ده حداقل باید بالای 512 کیلوبیت بر ثانیه باشه اینترنتت.
نگفتی چطوری سرعت و محاسبه کنم بهت نشون بدم؟

اون قسمت بیش تر حالت انتقاد و نظر خواهی داره و به این مسائل مربوط نمی شه تو یکی از این دو جا مطرح کنی مطمئن باش دوستان جواب می دن :

اینترنت و شبکه (می تونی یه تاپیک جدید بزنی)

باشه.اونجا هم مطرح میکنم ببینم چی مشه.مرسی عرفان جان بابت کمک هات.:11:

Erfan.B
23-11-2011, 18:49
صبر کن........من ویندوز فایروالو بستم که آپدیت نشه.
این برنامه هارو لینکشو داری بهم بدی؟

این جوری که فایده نداره:31: اصلاً از نظر من فایروال ویندوز به فایروال شبیه نیست ، هیچ وقت نتونستم باهاش کنار بیام!
این لینک دانلود فایروال ،
خدمت شما :

personalfirewall.comodo.com/free-download.html

فقط من نمی دونم از چه انتی ویروسی استفاده می کنی ، من خودم با AVG ، AVIRA ، AVAST تست کردم با کومودو مشکلی نداشته (الان در حال حاضر رو ویندوز 7 ، 64 بیتی اوست و فایروال کومودو رو نصب دارم بدون هیچ مشکلی) ولی اگه اینترنت سیکیوریتی داری اصلاً نصب نکن چون کانفلیکت ایجاد می شه اون وقت باید بیای تاپیک مشکلات صفحه آبی اون جا به مشکلت رسیدگی کنم:31:
اد بلاکر هم یه افزونه است که تو موزیلا فایرفاکس استفاده می شه ، مرورگرت چیه؟ من خودم الان از آپرا استفاده می کنم ، با فاروم بهتر هماهنگ هست ، این لینکش خدمت شما اگه از فایرفاکس استفاده می کنی :

اینم واسه سرعت اینترنت ، داشته باشی خالی از لطف نیست :

آخرین ورژنش فکر کنم 7 بود که کرکش هم سالم بود ظاهراً.

طریقه ی محاسبه زمان سرعت دانلود رو بلد نیستم اما زمانش کند شده.اینو متوجه شدم.یعنی یه فایل و دیر دانلود میکنه.
چند تارو امتحان نکردم.

شرمنده پری از زیر دستم در رفت:31:

من DU METER رو بهت پیشنهاد می کنم خودمم ازش استفاده می کنم ، هم سرعت لحظه ای رو نشون می ده هم حجم ارسال و دریافت تو یک ماه رو (واسه شاتل که ماجرا داره خیلی خوبه!)

DU METER رو از این پست می تونی دانلود کنی :

واسه دانلود فایل ها هم می تونی از IDM استفاده کنی:46:
اینم می تونی از این صفحه با کرکش دانلود کنی :

مودم خیلی وقتهارث رسیده بهم.لب تاپ.فک کنم جشن تولد 2 سالگیشه.

خوب احتمال این که مودم ضعیف شده باشه هست. می تونی یه مودم جدید تهیه کنی البته اگه می تونی خودت تنظیمات رو ست کنی و با آی اس پی هم باید منطبق باشه که اون رو می تونی از دوستان متخصص بپرسی.
در مورد لپ تاپ هم اگه تو جاهایی که وایرلس دارن مثل سابق می گیره پس مشکلی نیست.
راستی وقتی اینترنت رو شیر می کنی حتماً براش رمز بذار که کس دیگه ای (مثلاً همسایه) نتونه ازش استفاده کنه.

خواهش می کنم پری جان ، هدف من تو این فاروم رسوندن اطلاعات به بقیه است.