مشاهده نسخه کامل
: آیا خرید پلاسمای پاناسونیک و ترجیح اون به LED سونی، الجی یا سامسونگ منطقی است؟ا
dralireza
18-11-2011, 22:33
سلام، من یه تیوی فولاچ دی می خواستم بخرم، ابتدا روی LED سامسونگ و الجی مردد بودم، اما با خوندن پستهای فوروم پیسیدانلود و تحقیق آنلاین داره نظرم به سمت خرید پلاسمای پاناسونیک و دقیقا این مدل که در دسترسم هست و میتونم بخرم برمیگرده. P42ST30
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اونجایی که وقت کمی برای خرید و انتخاب دارم ، میخواستم لطف کنید به صورت اورژانسی برام بنویسین که این تصمیم منطقی هست یا نه. آیا فکر میکنید که واقعا کیفیت پلاسمای پاناسونیک از LEDهای بقیه برندها بهتره؟
شما در محدوده 40 تا 46 اینچ به عنوان جایگزین انتخاب من چه LEDهای پیشنهاد میکنین.
منتظرم.
kambiz11000
18-11-2011, 22:53
شما تا چقدر میخواهید هزینه کنید؟
سلام، من یه تیوی فولاچ دی می خواستم بخرم، ابتدا روی LED سامسونگ و الجی مردد بودم، اما با خوندن پستهای فوروم پیسیدانلود و تحقیق آنلاین داره نظرم به سمت خرید پلاسمای پاناسونیک و دقیقا این مدل که در دسترسم هست و میتونم بخرم برمیگرده. P42ST30
از اونجایی که وقت کمی برای خرید و انتخاب دارم ، میخواستم لطف کنید به صورت اورژانسی برام بنویسین که این تصمیم منطقی هست یا نه. آیا فکر میکنید که واقعا کیفیت پلاسمای پاناسونیک از LEDهای بقیه برندها بهتره؟
شما در محدوده 40 تا 46 اینچ به عنوان جایگزین انتخاب من چه LEDهای پیشنهاد میکنین.
منتظرم.
اگه تو این رنج قیمت فقط میخوای هزینه کنی که مطمئن باش هیچی به گرد پانا نمیرسه ولی اگه بودجت بیشتره قطعاً یه نگاهی هم به 3D LED های سونی و فیلیپس بکن !
persian_m
18-11-2011, 23:11
یه vt30 بخر حالشو ببر البته 42 فعلا موجود نیست اما 50 اینچش بگردی پیدا میکنی
dralireza
18-11-2011, 23:14
اگه تو این رنج قیمت فقط میخوای هزینه کنی که مطمئن باش هیچی به گرد پانا نمیرسه ولی اگه بودجت بیشتره قطعاً یه نگاهی هم به 3D LED های سونی و فیلیپس بکن !
من برام کیفیت مهمه. تا سه تومن هم میتونم هزینه کنم. الان برام مهم اینه که یه تیوی فول اچ دی 42 اینچ با کیفیت خیلی خوب که در درجه دوم اهمیت، سهبعدی خوبی هم داشته باشه بخرم.
میخوام بدونم LED سونی را بهتر میدونین یا پلاسمای پاناسونیک. (البته مدلهای موجود در بازار)
لطفا خوب بران توضیح بدین در این مورد و مدلهای پیشنهاد کنین. ممنون میشم.
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
یه vt30 بخر حالشو ببر البته 42 فعلا موجود نیست اما 50 اینچش بگردی پیدا میکنی
پنجاه اینچ خیلی برام بزرگه و دردم نمیخوره، به علاوه من آدم مشغولی هستم و وقت زیادی برای صبر و خرید در آینده و انتخاب ندارم. این هفته نخرم، میمونه برای سال بعد!
آیا کیفیت vt30 خیلی بهتر از ST30 است؟
آیا کیفیت LEDهای سونی را بهتر از ST30 میدونین.
ممنون
die my darling
18-11-2011, 23:17
ببین بهترین خریدایی که الان میتونی بکنی:
panasonic vt30 که با گارانتیش موجود نیست بدون گارانتیشم خیلی کم گیر میاد من که هر چی گشتم پیدا نکردم.
sony hx925 که قیمتش خیلی بالاس سه برابر قیمت جهانیش تو ایران قیمت داره ولی بازم کیفیتش بعد از vt30 حرف اولو میزنه.
panasonic st30
lg lx 9500 یا le 8500
دنبال سامسونگم نباش فقط قیافه داره کیفیتش در باقالی سیر میکنه البته به جز پلاسمای d8000 , d7000 که تو ایران وارد نشده.
kambiz11000
18-11-2011, 23:21
من برام کیفیت مهمه. تا سه تومن هم میتونم هزینه کنم. الان برام مهم اینه که یه تیوی فول اچ دی 42 اینچ با کیفیت خیلی خوب که در درجه دوم اهمیت، سهبعدی خوبی هم داشته باشه بخرم.
میخوام بدونم LED سونی را بهتر میدونین یا پلاسمای پاناسونیک. (البته مدلهای موجود در بازار)
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
پنجاه اینچ خیلی برام بزرگه و دردم نمیخوره، به علاوه من آدم مشغولی هستم و وقت زیادی برای صبر و خرید در آینده و انتخاب ندارم. این هفته نخرم، میمونه برای سال بعد!
ممنون
طبق بررسی بعضی سایتا و مدلهایی که تو بازار موجوده
بالاترین کیفیت به ترتیب
1_VT30 پاناسونیک
2_hx925 سونی
3_st30 پاناسونیک
persian_m
18-11-2011, 23:25
panasonic vt30 که با گارانتیش موجود نیست بدون گارانتیشم خیلی کم گیر میاد من که هر چی گشتم پیدا نکردم.
sony hx925 که قیمتش خیلی بالاس سه برابر قیمت جهانیش تو ایران قیمت داره ولی بازم کیفیتش بعد از vt30 حرف اولو میزنه.
panasonic st30
lg lx 9500 یا le 8500
دنبال سامسونگم نباش فقط قیافه داره کیفیتش در باقالی سیر میکنه البته به جز پلاسمای d8000 , d7000 که تو ایران وارد نشده.
متاسفانه اون مدلهای الجی هم که استاد گفتن فکر نکم بتونی پیدا کنی.چون مال 2010 هستن خیلی سخت پیدا میشن.متاسفانه امسال هم سامسونگ هم الجی فقط آشغال دادن بیرون بخصوص برای خاورمیانه ولی فیلیپس هم مدلهای خوبی داره یه نگاه بندازی بد نیست
در مورد بهتر بودن vt30 از st30 هم بیشتر فرقشون تو تصاویر hd و 3d و قابلیت کالیبره کردن vt30 هست که البته من رو خیلی اذیت کرده.ضمنا vt30 خیلی خوشگلتره
dralireza
18-11-2011, 23:30
panasonic st30
lg lx 9500 یا le 8500
ممنون.
vt30 گیر نمییاد.
hx925 در حد بودجه من نیست و هر کاری میکنم دلم نمییاد اینقدر خرج کنم.
st30 انتخاب الان منه، ولی من ریویوهای منفی هم در موردش در سایت سینت خوندم که نگرانم کرده و به علاوه ظاهر شیکی نداره.
الان تنهای سونیای که در حد خرید منه 40NX720 هست که دو و چهارصد قیمت داره. منتها من نمیدونم کیفیت رده NX چقدره.
پس فعلا انتخابهای موجود من اینها شدن:
یکی همون تیؤی 42 اینچ st30 پاناسونیک و یکی هم LED 40NX720 سونی.
کدوم یک از اینها بهتره و کدوم مدلها را با توجه به سقف بودجه سه تومن و کاربری من و موجود بودنش در بازار میتونین اضافه کنین.
kambiz11000
18-11-2011, 23:33
s
ه.
اخرین قیمتها بدون گارانتی 2500 تا 2700
persian_m
18-11-2011, 23:36
ممنون.
vt30 گیر نمییاد.
st30 انتخاب الان منه، ولی من ریویوهای منفی هم در موردش در سایت سینت خوندم که نگرانم کرده و به علاوه ظاهر شیکی نداره.
الان تنهای سونیای که در حد خرید منه 40NX720 هست که دو و چهارصد قیمت داره. منتها من نمیدونم کیفیت رده NX چقدره.
کدوم یک از اینها بهتره و کدوم مدلها را با توجه به سقف بودجه سه تومن و کاربری من و موجود بودنش در بازار میتونین اضافه کنین.
شما زحمت بکش این ریویو ها رو هم بخون
kambiz11000
18-11-2011, 23:37
ممنون.
vt30 گیر نمییاد.
925 بدون گارانتی زیر 3 تا 3 تومن گیرت میاد .
dralireza
18-11-2011, 23:39
925 بدون گارانتی زیر 3 تا 3 تومن گیرت میاد .
اینقدر تفاوت قیمت هست؟!
من یه آشنایی در بانه دارم ببینم اونجا چه خبر هست.
ولی فعلا ظاهرا باید به ST30 رضایت بدم!
persian_m
18-11-2011, 23:58
اینقدر تفاوت قیمت هست؟!
من یه آشنایی در بانه دارم ببینم اونجا چه خبر هست.
ولی فعلا ظاهرا باید به ST30 رضایت بدم!
البته چون خودم حساسم بازم میگم اگه st30 خریدی دور کالیبره رو باید خط بکشی ولی خداییش تلویزیون خوبیه
infernal_a
19-11-2011, 10:37
منتظرم.
یه کلام ، ختم کلام
VT30
جای هیچ بحثی هم نداره
ممنون
hx925 46 تو سایت امیرکالا زده 2900تومان.
vt30 هم سفارش بدی هست.
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
ولی بنظرمن تلویزیونی بخر که تصویرشو دیده باشی و با 1فایل ویدیویی با تلویزیون دیگه مقایسش کرده باشی.
شما زحمت بکش این ریویو ها رو هم بخون
شارپ رو که حرفشم نزن زده 7میلیون!:18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.