ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فقل تاچ پد 5110

starn
18-11-2011, 16:18
سلام بچه امروز یدونه 5110 گرفتم i7 2670 ram8gig
گرفتم یه سوال داشتم دوستان من می خواستم این تاچ پد رو غیر فعال کنم کلید Fn + F3 رو میزنم که غیر فعال بشه ولی هرچی تست کردم نمی شه خیلی مهم دوستان لطف کنید راهنمایی کنید
درایور تاپ پد رو هم از خود سایت dell دانلود کردم نصب کردم ولی بازم نمی شه یعنی دکمه ها رو که با هم میزنم fn+f3 رو بعضی اوقات یه لحطه چراغ قرمز رنگ روشن میشه ولی سریع خاموش میشه و درضمن همیشه هم کار نمی کنه مثلا 2-3 بار میزنم یه لحظه روشن میشه چراغ خاموش میشه چی کار باید بکنم ؟؟؟ فقط همه با همین غزیر فعال کردن تاچ پد مشکل دارم بقیه کلید ها با fn راحت بدون مشکل کار میکنن
اینم یه عکس از دیوایس منیچر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک عکس از قسمت تنظیمات که میشه از اینجا هم تاچ پد رو عیر فعال کردم ولی رویل on و off کلیک میکنی همیون اتفاقی که بالا گفتم میافته یه لحطه چراغ روشن میشه خاموش میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
یک سوال هم در مورد صدای نویز داخل هدفون داشتم میخواستم ببینم مشکل از چی؟؟؟ بعضی اوقات صدای نویز میشنوم و بعضی اوقات هر مثبلا 3 دقیقه یه بار (یهصدای خیلی خفیف مثل "تیت" میشنوم ) (فقط هدفون رو میزنم به لپتاپ چیزی پلی نمی کنم موزیک و فیلم پلی نیست ) (البته فقط وقتی که با برق دارم استفاده میکنم این مشکل به وجود میاد)
========

میخواستم ببینم مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری دوستان لطف کنید سریع جواب بدید چون تا فردا مهلت دارم برای تست

ممنون

Partov_sharp
18-11-2011, 16:33
سلام دوست من مدل 5010 داشتم تا دیروز برای منم همین مشکلو داشت فکر کنم درایوره جدیدش ایراد داره

starn
18-11-2011, 16:55
میشه لطف کنید درایور قدیمشو برای دانلود بزارید
یه درایوری که کار کنه
توی تاپیک 5110 یکی از دوستان برای دانلود گزاشته بود که خودش همین مشکلو داشته و با نصب اون درایور حل شده که من دانلود کردم نصب کردم ولی مشکل جل نشد

من 2 تا درایور برای تاچ پد ریختم با تاریح های مختلف ولی باز کار نکرده

=====
دوستان لطف کنن این رو هم جواب بدن ممنون میشم

یک سوال هم در مورد صدای نویز داخل هدفون داشتم میخواستم ببینم مشکل از چی؟؟؟ بعضی اوقات صدای نویز میشنوم و بعضی اوقات هر مثبلا 3 دقیقه یه بار (یهصدای خیلی خفیف مثل "تیت" میشنوم ) (فقط هدفون رو میزنم به لپتاپ چیزی پلی نمی کنم موزیک و فیلم پلی نیست ) (البته فقط وقتی که با برق دارم استفاده میکنم این مشکل به وجود میاد)