PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل غیب شدن تسک بار بعد از پاک کردن ویروس . کمک پیلیز

EhsanEricsson
18-11-2011, 15:09
یه ویروس اومد تو سیستمم که کسپر اسکای زد نابودش کرد اما تسکبار ویندوزم غیب شد ! چطوری برش گردونم دوستان؟
ویندوزم ایکس پی هستش

ABACAD
18-11-2011, 15:44
وای خدا من یک بار این موضوع سرم اومد هرچی م زور زدم درست نشد که نشد ! یا حداقل 4 سال پیش جوابی براش نبود نهایتش ویندوز عوض کردم

بهم پیشنهاد شد از تعمیر فایل های ویندوز کمک بگیرم :scan/sfc رو توی صفحه ران فکر کنم باید اجرا میکردیم

دقیق خاطرم نمونده ولی خوب درست نشد که نشد

jafarian
18-11-2011, 15:51
طبق پست پایین عمل کنید یا که سایت دوم که به وسیله رجیستری گفته با چند تا روش دیگه برای پست اول باید ازطریق system restore ویندوز برین یا تایپ فرمان sfc \scannow درمنوی cmd چک کردن فایلهای سیستمی درضمن یک user جدید درست کنید ببینید بازم به همین صورت هست یا که نه ازبرنامه Malwarebytes' Anti-Malware هم استفاده کنید ازآخر :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EhsanEricsson
20-11-2011, 14:38
من تمام کارایی که گفتین انجام دادم اما درست نشد . اما در نهایت با یه حرکت ساده درستش کردم !!!

با دستور msconfig تمام برنامه های startup رو به جز rundll32 غیر فعال کردم سیستم رو رستارت کردم درست شد!

از بین چیزایی که تو استارت آپ بوده یکیش باعث این مشکل میشده ..

A M ! N
20-11-2011, 15:18
یه ویروس اومد تو سیستمم که کسپر اسکای زد نابودش کرد اما تسکبار ویندوزم غیب شد ! چطوری برش گردونم دوستان؟
ویندوزم ایکس پی هستش
اگه اینطوری رفته بوده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید روی قسمت خالی تسکبار راست کلیک میکردین و یکی از Properties های اون رو تغییر میدادین

یا اگه کل عناصرش هم نامرئی بود باید با یک آنتی ویروس اسکن میکردین ، چون این کار ویروس هاس تا مالوار ها.
اون rundll هم که لود میشده یک exe ویروس بوده که البته اگه از Safe mode میرفتین احتمال 80 درسد مشکلی با تسک نبوده

Take Care:40:

EhsanEricsson
20-11-2011, 19:13
اگه اینطوری رفته بوده

باید روی قسمت خالی تسکبار راست کلیک میکردین و یکی از Properties های اون رو تغییر میدادین

یا اگه کل عناصرش هم نامرئی بود باید با یک آنتی ویروس اسکن میکردین ، چون این کار ویروس هاس تا مالوار ها.
اون rundll هم که لود میشده یک exe ویروس بوده که البته اگه از Safe mode میرفتین احتمال 80 درسد مشکلی با تسک نبوده

کل عناصرش نامرئی بود
من با آنتی ویروس کسپر اسکی آپدیت شده اسکن کردم آما درست نشده بود ،
فایل rundll هم ویروس نیست چون معمولا همیشه از همون ابتدای نصب ویندوز هم تو استارت آپ وجود داره
با safe mode امتحان نکردم اما تو یوزر های دیگه این مشکل نبود
الان متوجه شدم که فایلی به اسم stardock objectdock تو استارت آپ بود که وقتی فعالش میکنم باز تسکبار ناپدید میشه ، یعنی مشکل از اونه . این برنامه stardock objectdock یه نرم افزاری هست که تغییراتی تو ظاهر دسکتاپ ایجاد می کنه و آپشن هایی اضافه میکنه ، اما الان مثل اینکه قاطی کرده باید پاکش کرد

ABACAD
20-11-2011, 20:40
الحمدلله مشکل شما حل شده ولی من دقیقا یک بار استارت اپ رو اینجوری کردم نشون به اون نشون که تو فروم دانشجو هم اینو بهم گفتند ! ولی باز مشکل سرجاش بود !

ولی تشکر ، امیدوار شدیم برای اینده اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد

A M ! N
20-11-2011, 22:01
کل عناصرش نامرئی بود
من با آنتی ویروس کسپر اسکی آپدیت شده اسکن کردم آما درست نشده بود ،
فایل rundll هم ویروس نیست چون معمولا همیشه از همون ابتدای نصب ویندوز هم تو استارت آپ وجود داره
با safe mode امتحان نکردم اما تو یوزر های دیگه این مشکل نبود
الان متوجه شدم که فایلی به اسم stardock objectdock تو استارت آپ بود که وقتی فعالش میکنم باز تسکبار ناپدید میشه ، یعنی مشکل از اونه . این برنامه stardock objectdock یه نرم افزاری هست که تغییراتی تو ظاهر دسکتاپ ایجاد می کنه و آپشن هایی اضافه میکنه ، اما الان مثل اینکه قاطی کرده باید پاکش کرد
سلام یک این که همجین dll ی امکان نداره روی یک سیستم استاندارد لود بشه من دقیقا میدونم استارت آپ استاندارد ویندوز seven چی هست :

بعد اینکه پس در این صورت احتمالا کار همون stardock بوده ، که البته در این زمینه کمی هم از یک ویروس نداشته ، آخه ویروس که شاخ و دم نداره که.
خصوصا این که کاسپر هم هیچ نظری درباری ویروس روی سیستم نداشته

Karkas20
20-11-2011, 22:21
یادمه در سیستم یکی از دوستان هم دانشجویی بنده / ویروس سالیتی و یه کرم وارد سیستم ایشون شده بود.

که زده بود تسک منیجر سیتسم را غیر فعال کرده بود.

من برای سیتم کسپر 2011 نصب کردم و پس از پاکسازی / وارد منو TOOLS شدم و از گزینه دوم دنبال مشکلات سیستم گشتم که خوده کسپر گزینه TASK MANAGER هم برای درست کردن و برگردوندن این قسمت هشدار داد.

که با زدن این گزینه / تسک منیجر برگشت.

از منو TOOLS از این قسمت :

MICROSOFT WINDOWS TROUBLESHOOTING.

EhsanEricsson
30-11-2011, 22:17
سلام یک این که همجین dll ی امکان نداره روی یک سیستم استاندارد لود بشه من دقیقا میدونم استارت آپ استاندارد ویندوز seven چی هست

اما ویندوز من ایکس پی هستش

A M ! N
30-11-2011, 23:13
اما ویندوز من ایکس پی هستش
دیگه بدتر Seven که استارت آپ های بیشتری داره ، ولی ایکس پی هم فرقی نداره نوع ساختمان داده اش