مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید پخشکننده بلوری + پخشکننده اچ دی
dralireza
17-11-2011, 23:47
سلام، دوستان. یک LED سه بعدی LG میخوام تهیه کنم، میخوام همزمان یک پخشکننده بلوری و یک پخشکننده اچ دی تهیه کنم.
اما هیچ آشنایی ندارم. بودجه نسبتا کافی هم دارم. سؤالات من اینها هستن:
1- آیا با توجه به سیستم خود تیوی که هاردهای خارجی را شناسایی میکنه، نیازی به خرید یک پخشکننده اچ دی هست یا نه. من یک پخشکننده اچ دی خیلی خوب میخوام.
یک فروشنده به من EGREAT R200 را معرفی کرده و گفته خیلی خوبه ، چهارصد تومن هم میفروشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پخشکننده حتی میتونه ایمیجهای بلوریهای سهبعدی را هم پخش کنه.
لطفا دوستانی که با پخشکنندههای اچدی آشنایی دارن، دقیقا راهنمایی کن در این مورد.
2- اما من نیاز دارم که یک بلوریپلیر مستقل هم داشته باشم، به نظر شما بهترین بلوری پلیر موجود در بازار چی هست.
ممنونم. منتظر پاسختون هستم.
eternity
18-11-2011, 15:03
سلام، دوستان. یک LED سه بعدی LG میخوام تهیه کنم، میخوام همزمان یک پخشکننده بلوری و یک پخشکننده اچ دی تهیه کنم.
اما هیچ آشنایی ندارم. بودجه نسبتا کافی هم دارم. سؤالات من اینها هستن:
1- آیا با توجه به سیستم خود تیوی که هاردهای خارجی را شناسایی میکنه، نیازی به خرید یک پخشکننده اچ دی هست یا نه. من یک پخشکننده اچ دی خیلی خوب میخوام.
یک فروشنده به من EGREAT R200 را معرفی کرده و گفته خیلی خوبه ، چهارصد تومن هم میفروشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پخشکننده حتی میتونه ایمیجهای بلوریهای سهبعدی را هم پخش کنه.
لطفا دوستانی که با پخشکنندههای اچدی آشنایی دارن، دقیقا راهنمایی کن در این مورد.
2- اما من نیاز دارم که یک بلوریپلیر مستقل هم داشته باشم، به نظر شما بهترین بلوری پلیر موجود در بازار چی هست.
ممنونم. منتظر پاسختون هستم.
ال جی نمایشگر های خوبی داره ولی تصویر را یک مقایسه ای با سامسونگ هم بکن اگر هنوز نخریدی.
1- در خصوی پلیر HD با توجه به تجربه ای که داشتم R200 پلیر خوبیه اما باید توجه کنی که از چیپ 1073 استفاده می کنه که کلاک آن 400Mhz است و یک کمی قدیمی شده.در حال حاضر قویترین پلیر ها از چیپ 8643 Sigma design و Realtek 1185/86 استفاده می کنند.
اگر egreat مد نظرتون هست مدل R300 انتخاب بهتریه یا مدل های S5A و یا S100
اما پلیر های خوب دیگری هم با چیپ 1185 هست مثل Xtreamer
ضمنا قیمتی که برای R200 به شما دادند خیلی تنده!
2- من خودم با اینکه تا الان دو سه دستگاه بلوری پلیر خریدم اما هنوزم همون پلیر HD برام کاربردی تره.مخصوصا اینکه مدل هایی که بالا گفتم روی پخش بلوری ایزو هیچ مشکلی ندارند.به نظرم هنوز هزینه برای بلوری دیسک (حتی کپی) توجیه اقتصادی نداره.
اما اگر در کلاس B دنبال پلیر خوب باشی و بخواهی هزینه کنی سری های LX پایونیر پلیر های تجاری خیلی خوبی هستند.الان LX54 با حدود 500 تومن انتخاب مناسبیه.اما حدود 300-350 برندها تفاوت چندانی با هم ندارند.
در خدمتم
dralireza
18-11-2011, 17:07
ال جی نمایشگر های خوبی داره ولی تصویر را یک مقایسه ای با سامسونگ هم بکن اگر هنوز نخریدی.
1- در خصوی پلیر HD با توجه به تجربه ای که داشتم R200 پلیر خوبیه اما باید توجه کنی که از چیپ 1073 استفاده می کنه که کلاک آن 400Mhz است و یک کمی قدیمی شده.در حال حاضر قویترین پلیر ها از چیپ 8643 Sigma design و Realtek 1185/86 استفاده می کنند.
اگر egreat مد نظرتون هست مدل R300 انتخاب بهتریه یا مدل های S5A و یا S100
اما پلیر های خوب دیگری هم با چیپ 1185 هست مثل Xtreamer
ضمنا قیمتی که برای R200 به شما دادند خیلی تنده!
2- من خودم با اینکه تا الان دو سه دستگاه بلوری پلیر خریدم اما هنوزم همون پلیر HD برام کاربردی تره.مخصوصا اینکه مدل هایی که بالا گفتم روی پخش بلوری ایزو هیچ مشکلی ندارند.به نظرم هنوز هزینه برای بلوری دیسک (حتی کپی) توجیه اقتصادی نداره.
اما اگر در کلاس B دنبال پلیر خوب باشی و بخواهی هزینه کنی سری های LX پایونیر پلیر های تجاری خیلی خوبی هستند.الان LX54 با حدود 500 تومن انتخاب مناسبیه.اما حدود 300-350 برندها تفاوت چندانی با هم ندارند.
در خدمتم
راستش من با توجه به وقت کم و شهرستانی بودن امکانش نیست خیلی خوب و مؤثر تست کنم، توی شبکههای اجتماعی هم به نظر میرسه دوستانم جانبدارانه یا با تجربه کم اظهار نظر میکنن. بعضیهای خیلی قاطع میگن سامسونگ بهتره و بعضیها میگن ال جی.
عملا من نمی دونم در زمینه تصویر دو بعدی کدوم بهتره.
مسلمه که اول تصویر دو بعدی برام مهمتره. بعدش در قدم بعدی تصویر سه بعدی.
در مورد پخشکننده اچ دی هم فروشگاههای آنلاینی که میتونم ازشون خرید کنم محدود هستن. نظر شما در مورد A.C.RYAN Playon!HD Essential 1TB چی هست؟ این یکی مزیتش داشتن تیوتر و ضبط دو کانال به طور همزمان هست، اما نمی دونم ایمیچ بلوری سهبعدی پخش میکنه یا نه.
eternity
18-11-2011, 18:02
راستش من با توجه به وقت کم و شهرستانی بودن امکانش نیست خیلی خوب و مؤثر تست کنم، توی شبکههای اجتماعی هم به نظر میرسه دوستانم جانبدارانه یا با تجربه کم اظهار نظر میکنن. بعضیهای خیلی قاطع میگن سامسونگ بهتره و بعضیها میگن ال جی.
عملا من نمی دونم در زمینه تصویر دو بعدی کدوم بهتره.
مسلمه که اول تصویر دو بعدی برام مهمتره. بعدش در قدم بعدی تصویر سه بعدی.
در مورد پخشکننده اچ دی هم فروشگاههای آنلاینی که میتونم ازشون خرید کنم محدود هستن. نظر شما در مورد A.C.RYAN Playon!HD Essential 1TB چی هست؟ این یکی مزیتش داشتن تیوتر و ضبط دو کانال به طور همزمان هست، اما نمی دونم ایمیچ بلوری سهبعدی پخش میکنه یا نه.
بله متاسفانه نظر های جانبدارانه متاسفانه زیاده.به نظرم بهترین کار برای خرید محصولاتی مانند نمایشگر اطمینان به چشم خودتونه.اگر تصاویر دو بعدی براتون مهمه به نظرم سراغ این جعبه هایی که به نام Smart TV میفروشن نرید.دقیقا میگم جعبه چون همه کار میکنن (که 90 درصدش یا به کار نمی آد یا امکان استفادش تو ایران نیست) غیر از کار اصلیشون!
من پلیر POHD را تست کردم.در خصوص نمایش بلوری سه بعدی با توجه به چیپست این دستگاه (1283) این چیپ به صورت رسمی از تصاویر سه بعدی پشتیبانی نمیکنه.این پلیر در حال حاضر در کلاس متوسطی بین پلیر ها برخورداره.
این یک تجربه شخصیه من هست که پلیر های مجهز به ----T در این قسمت کمی ضعیف هستند (سرعت تعویض کانال و سازگاری و ...)به نظرم شما اگر فقط کیفیت پخش فیلم HD مد نظرته مدلی را بگیر که Multipurpose نباشه و چیپ به روز تری داشته باشه.
در غیر این صورت دستگاهی هم که گفتی دستگاه مناسبیه اما طراز اول نیست.
abbasalizadeh
26-11-2011, 17:18
سلام. سامسونگ یک Bluray Player داره مدل BD-D5900 که گیرنده دیجیتال HD هم داره و شبکه های دیجیتال ایران رو هم نمایش میده.
saeed tbag
24-12-2011, 15:56
سلام. من قصد خرید بلوری دارم البته بیشتر برای 3d دیدن. مدل تلویزیونم lg lx6500 هست الان 1 ساله خریدم اما حسرت یه فیلم 3d به دلم مونده. هیچ اطلاعاتی در زمینه بلوری پلیر ندارم و میخوام با اعتماد به حرف شما عزیزان برم بخرم پس خواهشا راهنمایی همه جانبه کنید. حداکثر تا 400 هزینه میکنم و چیزایی که مد نظرمه اینه که usb داشته باشه ایمیج فیلم بلوری رو پخش کنه اگه شد بتونه 2d رو به 3d تبدیل کنه. خودم این 2 مدل رو پیدا کردم( sony BDP-S480. lg DBX-580 ) اما نمیدونم کدوم خوبه! اگه برند دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید. بازم میگم رو حرف شما عزیزان میرم میخرم پس لطفا صحیح راهنمایی کنید. سپاس
baktash1370
11-03-2012, 19:23
سلام
یکی از دوستان در خواست کرد مشکلشو مطرح کنم دیدم جایی نبود اینجا میگمش
الان ایشون میخواد هارد بخره و فیلمهای 3بعدی رو بریزه روش
اما مشکلش با خرید دستگاه بلوری هستش.مونده که آیا امکان پخش فیلمهای 3بعدی روی هارد که فرمتشون .iso هستش با ps3 امکان داره یا نه؟
یعنی پلی استیشن این فرمت رو ساپورت میکنه که پخش کنه؟
anaconda
16-03-2012, 14:33
دوستان ایا این دستگاه (منظورم wdtvhub هست )فرمت زیرنویس فارسی sub و srt را راحت نشون میده؟ من بیشتر فرمت mkv و 720p از اینترنت دانلود میکنم با این فرمتها مشکل نداره ایا زیرنویسشونم نشون میده؟ ممنون میشم سریعتر راهنمایی فرمایید چون میخوام فردا یا شنبه بگیرم ایا این دستگاه بهتره یا300 egreat یا r200s?
saeed pana
17-03-2012, 23:18
باسلام خدمت اساتید گرامی میخواستم بدونم مشکل عدم ساپورت زیرنویس دربعضی tvهامثل vt30پاناسونیک با hd playerرفع میشه
anaconda
18-03-2012, 09:20
دوستان ایا این دستگاه (منظورم wdtvhub هست )فرمت زیرنویس فارسی sub و srt را راحت نشون میده؟ من بیشتر فرمت mkv و 720p از اینترنت دانلود میکنم با این فرمتها مشکل نداره ایا زیرنویسشونم نشون میده؟ ممنون میشم سریعتر راهنمایی فرمایید چون میخوام فردا یا شنبه بگیرم ایا این دستگاه بهتره یا300 egreat یا r200s?
از دوستان کسی نیست جواب بده؟ ایا egraetr300 یا r200s بگیرم یا wd hub کدوم امتحانشو بهتر پس داده؟ مهمتر از همه کدومشون با زیر نویس فارسی مشکل ندارند
از دوستان کسی نیست جواب بده؟ ایا egraetr300 یا r200s بگیرم یا wd hub کدوم امتحانشو بهتر پس داده؟ مهمتر از همه کدومشون با زیر نویس فارسی مشکل ندارند
این لینک رو بررسی کنید و سوالی داشتید من در خدمتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
anaconda
18-03-2012, 12:36
پس بر اساس اخرین پست دوستمان در این لینک یه مشکلاتی در پخش بلوری 3d دارد و همچنین نواقصی در اجزای داخل جعبش البته من مدل r200s یا r300 پرسیدم اصلا فعل این دو مدل در بازاز پیدا میشه؟
sky bird
28-03-2012, 23:16
سلام دوستان.من یک SONY EX720 دارم.برای دیدن فیلمهای3D ایا حتما باید دستگاه BLUE RAY بگیرم یا طور دیگه ای هم میتونم ؟ ممنون
ghozati behrooz
03-05-2012, 08:15
man shenidam WD iso pakhsh namikone. Man egreat R6S kharidam va razi hastam
hamid_IT63
05-05-2012, 15:52
سلام دوستان.من یک SONY EX720 دارم.برای دیدن فیلمهای3D ایا حتما باید دستگاه BLUE RAY بگیرم یا طور دیگه ای هم میتونم ؟ ممنون
بله دوست عزیز برای دیدن فیلمهای 3d حتما" باید دستگاه بلوری پلیر بخری .
mehrdad2009
16-05-2012, 16:24
من R6S EGREATرو خريدم كه ديروز برام آوردند تا جايي كه من تست كردم واقعا يه چيزي متفاوت از بقيه اچ دي پليرهاست كه باهاشون كار كردم
هارد يه ترا اكسترنال رو در عرض چند ثانيه شناخت و همه فرمتهايي كه داشتم رو اجرا كرد
من قبلا WD داشتم كه خيلي اذيتم كرد مثلا يه سري فرمتها رو كه بايد ميشناخت نميشناخت با بعضي زير نويس هاي حتي SRT رو اجرا نميكرد ولي اين دستگاه همچين مشكلاتي نداشت
البته ميخواستم مدل R200S رو بخرم كه هارد اينترنال داخلش ميره و از نظر شلوغ نشدن ميز تي وي خيلي كمك كننده بود ولي اختلاف قيمت 130 تومني با اين مدل باعث شد اينو بخرم كه از نظر كانفيگ فرقي با S200 نداره
mirzayousef
15-04-2015, 19:54
بله شما میتونید فیلمهای سه بعدی رو بر روی مموری فلاش یا هارد اکسترنال از دوستان یا اینترنت بگیرید و تماشا کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.