مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed: Carbon
علی جان میشه لینک ترینره رو که میگید بدید ؟
ما هم بی کار نیستیم که وقت خودمونو هدر بدیم بیایم اینجا با ترینر امتیاز بگیریم و بزاریم.
ما داریم با هم رقابت دوستانه انجام میدیم.
حالا همه که مثل ما نمی تونن دریفت 2 ملیونی بگیرن که پس خواهشا تاپیک رو با پست های بیهوده پر نکنید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nokia_My_Life جان عزیز من چند تا پست قبل یدونه SaveGame Validator گذاشتم اونو دانلود کن مشکلت رو حل می کنه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
samsung_d600 جان بله شما کل دریفت رو با کلاج برو امتیاز بیشتری نسبت به دریفت بدون کلاج میگیری.
Nokia_My_Life
01-12-2006, 15:00
علی جان میشه لینک ترینره رو که میگید بدید ؟
ما هم بی کار نیستیم که وقت خودمونو هدر بدیم بیایم اینجا با ترینر امتیاز بگیریم و بزاریم.
ما داریم با هم رقابت دوستانه انجام میدیم.
حالا همه که مثل ما نمی تونن دریفت 2 ملیونی بگیرن که پس خواهشا تاپیک رو با پست های بیهوده پر نکنید.
Nokia_My_Life جان عزیز من چند تا پست قبل یدونه SaveGame Validator گذاشتم اونو دانلود کن مشکلت رو حل می کنه.
samsung_d600 جان بله شما کل دریفت رو با کلاج برو امتیاز بیشتری نسبت به دریفت بدون کلاج میگیری.
اقا ساسان خيليييييييييي ممنونم . ديگه داشتم نا اميد ميشدم كه به دادم رسيدي .
واقعا" ممنون . يا علي
:blush:
amirpers
02-12-2006, 11:31
دوستان من به یه مشکلی بر خوردم .
من بنا به دلایلی مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم . بر طبق روال همیشه Save بازی NFS رو از My Document به جای دیگه ای کپی کردم . بعد از نصب ویندوز و بازی سیوها رو سر جاشون بر گردوندم ، اما در کمال تعجب می بینم که بازی نمی تونه اونها رو لود کنه . این اولین باریه که چنین چیزی می بینم .
شما می دونید باید چه کار کنم ؟
amirpers جان چند صفحه ی قبل رو میخوندی بدک نبود!.
سریالی که هنگام نصب میزنید توی سیو گیم ذخیره میشه.
شما باید با استفاده از Save Game Validator که من صفحه های قبل گذاشتم سیو گیم خودتون رو validate کنید و با سرال جدید مطابقت بدید.
amirpers
02-12-2006, 17:43
amirpers جان چند صفحه ی قبل رو میخوندی بدک نبود!.
سریالی که هنگام نصب میزنید توی سیو گیم ذخیره میشه.
شما باید با استفاده از Save Game Validator که من صفحه های قبل گذاشتم سیو گیم خودتون رو validate کنید و با سرال جدید مطابقت بدید.
ممنون دوست عزیز . من فکر نمی کردم که چنین مشکلی برای دیگران هم اتفاق افتاده باشه .
saeed-toni
02-12-2006, 20:10
بابا كسي بلده بازي رو روي سرويس پك1 اجرا كنه ممنون ميشم كمكم كنيد چون 89 درصدشو رفتم بعد داداشم ويندوزو عوض كرد چون يه برنامه مي خواست اجرا كنه كه روي سرويس پك 1 مياد جان هركي رو كه دوست داريد كمكم كنيد
saeed-toni جان شما زحمت خوندن یدونه پست قبل رو هم به خودتون ندادید !؟؟!؟!؟
عزیز شما باید سیوگیم خودتونو روی ویندوز جدید validate کنید.
REZA1011
03-12-2006, 13:12
سلام كسي يه سيو نداره تا تمام ريوارد كارتهاها و ماشينها و Car lot كامل باشه خلاصه همهچي من خودم تمام اينا رو رفتم ولي باز هم يه سري ها مونده ولي خيلي كم مثلا هنوز ماشين BMW GTR 2003 رو آزاد نكردم
saeed jun
03-12-2006, 13:19
قابل توجه همه رفقايي كه مشكل هماهنگ كردن سيو جديدو با بازي داشتن و اونايي كه سيو كامل مي خواستن
ساسان جان يه حال اساسي داد به هممون اونم تايپيك شماره 476 صفحه 48 بريد اونجا حالشو ببريد
saeed jun جان اول این Save Game Validator رو بگیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازش کن و savegame جدید رو انتخاب کن و دکمه ی Apply رو بزن تا validate بشه و بتونی لودش کنی.
سیو خودم رو هم شرمنده ارم انلاین هم میرم!.
این سیو رو بگیر لذت ببر همه چی رو باز داره توی Car Lot که بتونی بخری و توی Career استفاده کنی!:
در مورد اون T-Search هم باید بگم که بازش که کردی اون بالا روی Select Process کلیک می کنی و NFSC.exe رو انتخاب می کنی بعدم میری روی Hex Editor و توی سرچش ( همونی که عکس سرچش یه ذره بینه که زیرش خط نداره! ).
بعدش کد ماشین ها رو سرچ می کنی و آخرشون 01 میزاری به جای 10 یا 20 ای که وجود داره.
476
ساسان جان خيلي لطف كردي كار منو خيلياي ديگه رو راه انداختي
من ديشب اين تايپكو ديدم وگرننه زودتر تشكر مي كردم
يه خواهش ديگه اون جدول كد ماشينا كه گفته بوديو لطف كن برام بذار
ممنون از لطفت
سعيد جون
Nokia_My_Life
03-12-2006, 15:46
منم از آقا ساسان گل کمال تشکر رو دارم . نوکرشم هستم چون کار همه رو را میندازه . خیلی ممنون :happy: :blush:
دوستان عزیز بیشتر از این بنده رو شرمنده نکنید.
دوستان یه ترینر جدید هم پیدا کردم که Checksum و CDKey Check بازی رو هک می کنه یعنی شما هر سیوی رو میتونید لود کنید.
ضمنا Online Rewards رو هم Unlock می کنه!!!!!!!.
دانلود:
------------------------------------------------------------
ًضمنا سعید جان اینم اون Car List ای که خواسته بودی عزیز:
کامل ترینشون همین بود.
B O L O T
03-12-2006, 17:59
تشكر از همه شما
باز هم ممنون خيلي بدرد ما خورد
Nokia_My_Life
03-12-2006, 20:36
دوستان عزیز بیشتر از این بنده رو شرمنده نکنید.
دوستان یه ترینر جدید هم پیدا کردم که Checksum و CDKey Check بازی رو هک می کنه یعنی شما هر سیوی رو میتونید لود کنید.
ضمنا Online Rewards رو هم Unlock می کنه!!!!!!!.
دانلود:
------------------------------------------------------------
ًضمنا سعید جان اینم اون Car List ای که خواسته بودی عزیز:
کامل ترینشون همین بود.
اقا ساسان اون کد های سمت چپ رمزه ؟؟
اگه رمزه کجا باید استفاده کنیم ؟
ممنون
Nokia_My_Life جان شما باید اون کد ها رو با استفاده از آموزشی که صفحه های قبل یکی از دوتان گذاشته بود که در مورد T-Search و این جور چیزا بود استفاده کنی که ماشین بتونی به بازی اضافه کنی مثلا Audi Lemans اضافه کنی به Car Lot !.
NFS C Control Panel v1.02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات:
Graphics-Optimization
- Language Switcher
- Change Serial-Number
- Manage Profiles (register CD-Key) / Savegame Importer
- Create new profiles with Bonuscars
- Extract Music
دیگه چی می خواید ؟!؟!؟!؟!.
دانلود:
wooooooooooooow ! ساسااااااااااااان ! چی کار کردی !؟
خداییش بهترین پست این تاپیکه ! ایول ! مجبورم کردی دوباره بازی رو نصب کنم !
EhsanHF جان شما لطف داری عزیز.
امیدوارم به دردتون بخوره.
Nokia_My_Life
04-12-2006, 16:04
ممنون از جوابی که دادی ساسان جان
در مورد این چیزی هم که گذاشتی توضیح کامل بده چون من هیچی از این نوفهمم :biggrin:
یا عليِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ ِِِِِِِِِِِِ
ببین Nokia_My_Life جان امکانات زیر رو داره:
تنظیمات گرافیکی بازی.
تغییر زبان بازی.
تغییر سریال بازی.
مدیریت سیو گیم ها.
ساختن سیو گیم جدید با ماشین مورد نظر شما.
استخراج آهنگهای بازی.
Oracle_Eldorado
05-12-2006, 00:02
ساسان خداييش بايد تورو در قسمت Nfs باز ها مدير قرار دهند !
بابا پدر اين Nfs:c رو كه در آوردي ! فكر كنم در سالهاي آينده بتوني
يك Nfs:sasan بسازي!!!!!!!!!!!
براي استخراج اهنگ بازي با فرمت ام پي تري
This tool extracts music from NFS Carbon and alternatively converts them to MP3 files.
Usage:
1. if you are reading this file you probably extracted the tool;
2. copy all files from C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\SOUND\PFDATA to the folder where extraction tool is located;
3. run convert.bat and follow instructions on screen.
If you want to have WAV (uncompressed) files instead of MP3s, click CTRL+C when you see "To make MP3 files, press a button. To abort press Ctrl + C" prompt.
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sgh5000 جان لطف داری عزیز.
بابا ما رو چه به مدیر.
ممنون از لطفت.
دوستان و اینک هلیکوپتر برای NFS Carbon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی ماشین سواری هلیکوپتری شد ! :)).
برید حال کنید دیگه فقط یادتون باشه از سیو مخصوص خودش استفاده کنید و اون فایل داخلشو فعال کنید تا بتونید هلیکپتر رو حر کت بدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
Nokia_My_Life
05-12-2006, 14:55
دوستان و اینک هلیکوپتر برای NFS Carbon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برید حال کنید دیگه فقط یادتون باشه از سیو مخصوص خودش استفاده کنید و اون فایل داخلشو فعال کنید تا بتونید هلیکپتر رو حر کت بدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
اصلا" دیگه چیزی نمیشه گفت :biggrin:
خیلیییییییییییییییی باحالی
HELLBOY_HP
05-12-2006, 16:44
ميشه اين فايل رو يه جا ديگه آپ كني؟ممنون ميشم
چرا نشه عزیز بفرما:
بشقاب پرنده ای !؟ بوئینگی !؟ زیر دریایی !؟ دیگه چیزی نداره !
خداییش داری حال میدی ساسان جان . مرسی .
EhsanHF جان اگه اومد حتما میزارم !!!!!!!!!!!!!!.
ضمنا لطف داری عزیز.
roohi_rsh
06-12-2006, 23:18
دست مرسي اما چطوري بيارم هر كاري مي كنم نميشه لطفا يه شفاف سازسي كن
دوست عزیز سیو بازی هلی کو÷تر بهیچ عنوان فعال نمیشود . حتی با carbon panel که در ÷ستهای قبلی معرفی شده استفاده نمودم اما نشد که نشد .
لطفا" طریقه گام به گام مراحلی را که بایست انجام داد با زبان شیرین فارسی تشریح بفرمایید تا بنده ودیگر دوستان از این مهم استفاده نماییم. ضمنا" ایا میشود از سیوهای دیگر نیز استفاده کرد ...؟ در صورت امکان روش آن را توضیح دهید .با تشکر
Alireza.M67
07-12-2006, 01:55
سلام .
آقا اين viny ها چطوري آزاد ميشن ؟
اونايي كه تو بخش on line و bonus و.... هستند .
سلام
من بازی need for speed 8 رو دارم .
ترینر هم دارم . ولی کار نمیکنه .
اگه شما ترینر یا رمزی دارین بزارین تا استفاده کنم .
mahyarSAMSUNG
07-12-2006, 02:50
آقا ساسان من تازه اومدم و اين هليكوپتر رو ديدم و خيلي هم تعجب كردم حالا ميتوني برام دقيق تر توضي بدي بايد چطوري اين كارو كنم كه بشه سوارش شد درضمن من نتونستم اونو دانلودش كنم يه جا ديگه برام آپلود ميكني ؟؟؟ :laughing:
سلام
من بازی need for speed 8 رو دارم .
ترینر هم دارم . ولی کار نمیکنه .
اگه شما ترینر یا رمزی دارین بزارین تا استفاده کنم .
Need for Speed Carbon Cheat
Need for Speed: Carbon Trainer
samsung_d600 جان شما این ترینر رو بگیر :
تیرنریه که باید تا بازی رو باز کردی قسمت Checksum اش رو فعال کنی.
سیو گیم مخصوص به هلیکوپاتر رو بزار توی My Documents.
و بعد با همون checksum ترینره سیو گیم رو Load کن.
بعدشم یه فایل exe با سیو گیم هست که توی بازی که رفتی بازی میکنی و بعد از فعال کردن میتونی با دکمه های Num Pad هلیکوپتر رو پایین و بالا ببری.
يه مشكل!
وقتي سيو جديدي رو تو پوشه مخصوصش تو my computer ميزارم از تو بازي لود نميشه.به نظرتون مشكل از كجاست؟
name جان این مشکل برای بار N امه داره مطرح میشه.
عزیز خواهشا چند صفحه از تاپیک رو بخون بعد.
D o l f i n
08-12-2006, 23:17
sAsAn.k جان واقعا دستت درد نكنه براي تمام زحماتي كه ميكشي ولي اين سيو گيم و تیرنريكه برا دانلود گذاشتي اصلا دانلود نميشه يه كاريش بكن عزيز در ضمن دو تا سوال داشتم
1:من تمام اون منطقه ها رو گرفتم و با اون رئيس يا سر گروه ها شون مسابقه دادم وقتي با اون پسره داريوس (اميدوارم درست نوشته باشم) مسابقه دادم و تموم شد نوشته بود فينيش كمپلت و نوشته ها اومد مثل سازنده ها و اينا ولي وقتي نگاه مي كنم مي بينم 57درصد رو رفتم دليل چيه
2:مي خوام ماشين بخرم نمي تونم و اين پيام رو ميده: your garage is full.you will have to sell one of your cars in order to add a new one. چي كار كنم ممنون ميشم كمك كنيد
roohi_rsh
09-12-2006, 00:13
mahdia جان سوال اولي فكر كنم چند تا از مسابقات ديگت مونده و بايد بري و تموم كني البته در همون اول بازي هست chalen seris یه همچین چیزی فکر کنم اونا هم باید بری در خصوص سوال دومت اینکه تو قسمت car lot هست اونجا چنتا از ماشین هائی که خریدی باید بفروشی همین برای اینکه تو قسمت کار لوت بتونی بفروشی دگمه یک رو فشار میدی بعد یه منو دیگه باز میشه بعد دگمه دو رو به همین سادگی :cool:
mahyarSAMSUNG
09-12-2006, 03:01
بعدشم یه فایل exe با سیو گیم هست که توی بازی که رفتی بازی میکنی و بعد از فعال کردن میتونی با دکمه های Num Pad هلیکوپتر رو پایین و بالا ببری.
آقا ساسان خوب بود ولي من كلمه اي توي اين سايت ها با نام دانلود پيدا نكردم يعني اصلا دكمه ي دانلود توي سايتش نيود :ohno: :sad: :ohno: :sad:
دوست عزیز جناب samsung تمام موارد بالا را بنده انجام دادم اما سیو مربوطه را نتوانستم با cheksum فعال نمایم .
لطفا" بیشتر توضیح دهید ...؟
HELLBOY_HP
09-12-2006, 11:39
چرا نشه عزیز بفرما:
دستت 5 انگشت سرت مو داره mer30
H A M A S
09-12-2006, 13:15
سلام
چه جوری این ماشین های جدید که باز میکنه تو مسابقات اصلی میاره من یه مزدا برداشتم بعد هرچی تو قسمت مای کارس ماشین اضافه میکنم فقط همون ماشین اولی و ماشین هایی که اضافه کردم نمیاد
sAsAn.k جان واقعا دستت درد نكنه براي تمام زحماتي كه ميكشي ولي اين سيو گيم و تیرنريكه برا دانلود گذاشتي اصلا دانلود نميشه يه كاريش بكن عزيز در ضمن دو تا سوال داشتم
1:من تمام اون منطقه ها رو گرفتم و با اون رئيس يا سر گروه ها شون مسابقه دادم وقتي با اون پسره داريوس (اميدوارم درست نوشته باشم) مسابقه دادم و تموم شد نوشته بود فينيش كمپلت و نوشته ها اومد مثل سازنده ها و اينا ولي وقتي نگاه مي كنم مي بينم 57درصد رو رفتم دليل چيه
2:مي خوام ماشين بخرم نمي تونم و اين پيام رو ميده: your garage is full.you will have to sell one of your cars in order to add a new one. چي كار كنم ممنون ميشم كمك كنيد
ببین عزیز شما باید M رو بزنی و توی نقشه مسابقه هایی رو که غیر از رنگ زرد دارن حتما برید که بازی 100 درصد تموم بشه.
:biggrin:
ضمنا سیو رو امتحان کردم دانلود میشه که.
آقا ساسان خوب بود ولي من كلمه اي توي اين سايت ها با نام دانلود پيدا نكردم يعني اصلا دكمه ي دانلود توي سايتش نيود :ohno: :sad: :ohno: :sad:
اون بالا نوشته download file.
saeed jun
09-12-2006, 15:07
nokia جان شما بايد شماره سريال سيوهاي قبلي را به شماره سريالي كه تازه بازي را نصب كردي تغيير بدي كه اين كار را با برنامه hex editor انجام بده . شماره سريالي كه باهاش بازي را نصب كردي را از اين راه ميتواني پيدا كني .
HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>ELECTRONIC ARTS>Electronic arts>need for speed carbon>ergc
بعدش برنامه هگز اديتور را باز كن سيوهاي قبلي را open كن سمت راست شماره سريال معلوم هستش كه بايد اين شماره سريال را با شماره سريالي كه از روش بالا بدست مياري عوض كني .
آقا جون سلام
ببين اين راهي كه گفتي بي كمو كاست ميرم تا اونجا كه تو هگز اديت بايد سيو رو وارد كني
اصلا چه جوري بايد سيو رو با هگز اديت باز كرد من كه هر كاري كردم نتونستم سيوهارو باز كنم
تو هگز اديت جايي نداره كه تو اون بخش بشه يه سيو رو بازش كرد
يه لطفي كن اگه يه آموزش كامل از هگز اديت سراغ داري بذار
يا از اونم بهتر يه آموزش كامل از تي سرچ برامون بذار اگه اينو داشته باشي كه عالي مي شه
يه خواهشي از همه برو بچه هاي عزيزي كه آموزش مي زارن دارم اونم اينه كه آموزشاتونو در حد زير مبتدي بذارين چون بچه هاي ديگه كه مثل شما ها حرفه اي هك و اينجور قضايا نيستن
D o l f i n
09-12-2006, 15:20
mahdia جان سوال اولي فكر كنم چند تا از مسابقات ديگت مونده و بايد بري و تموم كني البته در همون اول بازي هست chalen seris یه همچین چیزی فکر کنم اونا هم باید بری در خصوص سوال دومت اینکه تو قسمت car lot هست اونجا چنتا از ماشین هائی که خریدی باید بفروشی همین برای اینکه تو قسمت کار لوت بتونی بفروشی دگمه یک رو فشار میدی بعد یه منو دیگه باز میشه بعد دگمه دو رو به همین سادگی :cool:
ممنونم از كمكت ميرم ببينم چي ميشه
ببین عزیز شما باید M رو بزنی و توی نقشه مسابقه هایی رو که غیر از رنگ زرد دارن حتما برید که بازی 100 درصد تموم بشه.
از كمك شما هم ممنونم شايد با دانلودر من سازگار نيست من از گت رايت استفاده مي كنم ولي بازم ممنونم
saeed jun
09-12-2006, 15:23
اين ترينري كه گفتي سه چهار بار دانلود كردم با حجم 7.5 كيلو بايت(منظورم همونيه كه سيوا رو هك مي كنه)
ولي وقتي روش كليك مي كنم تا باز شه اين پيغام خطا رو مي ده
خلاصه كه كلي كلافم كرده
saeed jun
09-12-2006, 15:32
ببین Nokia_My_Life جان امکانات زیر رو داره:
تنظیمات گرافیکی بازی.
تغییر زبان بازی.
تغییر سریال بازی.
مدیریت سیو گیم ها.
ساختن سیو گیم جدید با ماشین مورد نظر شما.
استخراج آهنگهای بازی.
ببخشيد كه جداگانه تايپيك مي ذارم
چون بايد نقل قول كنم مجبورم
از اونجايي كه آدرس دادي نتونستم بگيرمش
اگه برات ممكنه تو راپيد شر آپلودش كن
پيشاپيش ممنونم
سعيد جون
ببخشيد كه جداگانه تايپيك مي ذارم
چون بايد نقل قول كنم مجبورم
از اونجايي كه آدرس دادي نتونستم بگيرمش
اگه برات ممكنه تو راپيد شر آپلودش كن
پيشاپيش ممنونم
سعيد جون
به خاطر شما 2 مگ آپلود کردم:
H A M A S
09-12-2006, 19:58
توي ايالت آخري موقع مسابقه همش ماشين كم مياره (تمامش تقويت شده)ميخواهم ماشينو عوض كنم ولي هرچي استون مارتين و پورشه رو تو گاراژ قسمت ماي كار اضافه ميكنم بعدش ميرم توي كرير و قسمت كار سلكت فقط همون اولي هست
بابا هلي كوپتر نخواستيم چه جوري يه ماشين ديگه بايد بيارم ؟؟ سوال سختيه
لعنت به اين شركت مدرن با اين كرك درست كردنش اه !
name جان این مشکل برای بار N امه داره مطرح میشه.
عزیز خواهشا چند صفحه از تاپیک رو بخون بعد.
آقا شرمنده.راستي splinter cell همينجوره؟
saeed jun
10-12-2006, 01:07
به خاطر شما 2 مگ آپلود کردم:
من كه شرمنده لطفت هستم :blush:
خيلي خيلي دمت گرم
خلاصه كه عندشي مرد
H A M A S
10-12-2006, 07:26
توي ايالت آخري موقع مسابقه همش ماشين كم مياره (تمامش تقويت شده)ميخواهم ماشينو عوض كنم ولي هرچي استون مارتين و پورشه رو تو گاراژ قسمت ماي كار اضافه ميكنم بعدش ميرم توي كرير و قسمت كار سلكت فقط همون اولي هست
بابا هلي كوپتر نخواستيم چه جوري يه ماشين ديگه بايد بيارم ؟؟ سوال سختيه
لعنت به اين شركت مدرن با اين كرك درست كردنش اه !
برو بابا حال نداري !
آقا شرمنده.راستي splinter cell همينجوره؟
خواهش می کنم عزیز.
نه فکر نمی کنم اینطوری باشه.
من كه شرمنده لطفت هستم :blush:
خيلي خيلي دمت گرم
خلاصه كه عندشي مرد
خواهش می کنم عزیز خجالت نده :blush: .
برو بابا حال نداري !
مشکل از کرک نیست عزیز آخه مدرن رو چه به کرک کردن ! مدرن کرک می دزده یعنی همه ی شرکت های ایرانی کرک میدزدن !.
کسی کرک نمی کنه که.
ضمنا از قسمت Unlock Locked Content اون ترینر +19 که چند صفحه ی قبل دادن استفاده کن شاید ماشین ها اومدن.
Sam Fisher 11
12-12-2006, 12:23
من قبلا این جا گفته بودم که از carbon خوشم نمیاد و چیز جلبی نیست از این حرفا ، حالا می خوام حرفم رو پس بگیرم . قضیه این جوری بود که بالاخره اصرار طرفدارای carbon باعث شد برم از اول این بازی رو تو قسمت کریر شروع کنم. قبلا یکم چلنج بازی کرده بودم و تازه بخش تمرین کریر رو هم رد نکرده بودم .تا اینکه دیشب روی آیکون این بازی کلیک کردم که داشت اون گوشه خاک می خورد رفتم توی بخش کریر و بعداز رد کردن بخش تمرین اولش شروع به مسابقه دادن کردم ، باورم نشد تا الان که دارم این رو می نویسم دوتا محله(مظورم همون شهرک هاست) گرفتم و دوتا از باس ها رو شکست دادم و حالا دارم سومی رو میگیرم (مسخره نکنین برای من که توی NFS مهارت ندارم خیلی). من اصلا زیاد با سری nfs حال نمیکنم(البته تا دیشب) نه اینکه از ماشین بازی بدم بیاد نه اتفاقا من هر سریش رو از آندر گراند می خریدم و عاشق ماشین و مخصوصا سری کالین مکری رالی هم هستم. خوب سرتون رو درد نیارم فقط می خواستم از خفن های nfs تشکر کنم که با تاکید بر این بازی باعث شدن تا من هم از یکی از بهترین بازی های ماشین سواری لذت ببرم .ماشینی که انتخاب کردم اول مزدا بود و الان هم نیسان 350z رو میرونم چون خیلی خیلی خوب فرمون میگیره و شتابش هم خوبه فقط یکم بیشتر باید تیونینگش کنم تا دیگه هیچ کاستی نداشته باشه.
باز هم از همه تون ممنونم. درود بر EA درود بر CARBON . من به این بازی 9 از 10 میدم.
Oracle_Eldorado
12-12-2006, 22:04
دوستان من نميدونم چرا از بازي هايي كه ميتونم تا آخر ببرمشون خوشم مياد!
من در روز هاي اول از كربن خوشم نمي اومد ولي الآن اين بازي رو تموم كردم و
Career Completion 100% هستش . دوستان من يك سوال دارم . من در دموي
اين بازي ديدم كه ميتوني نقشه رو اضافه كني . يعني اگه زياد جلو بري نقشه هاي
جديد تري باز ميشه ولي من كه تمومش كردم نشد . بعدشم هنوز بعضي از وسايلش
هنوز قفله !
Oracle_Eldorado
12-12-2006, 22:05
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
mahyarSAMSUNG
13-12-2006, 00:33
راست راست میگه راست راست میگه راست راست میگه راست راست میگه راست راست میگه
من هم در دموش دیدم آیا اون مراحل هم باز میشه ؟؟؟ با نه برای من هم در قسمتی که ماشین رو نقش و نگار روش میندازی بعضیاش قفل بود
prince.kain
14-12-2006, 15:13
با سلام آقا بايد Challenge و Quick Race را تموم كنيد و در قسمت REWARD CAERD تمامي قسمتها تموم شده باشد . براي كامل كردن REWARD CAERD به توضيح هايي كه داده شده توجه كنيد . Oky
براي شما:cool:
HELLBOY_HP
14-12-2006, 17:25
بروبچ من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم دیگه سیوام باز نمیشه میگه باید enable بشه چیکار کنم.(بازی nfs کربن)
Nokia_My_Life
14-12-2006, 21:24
بروبچ من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم دیگه سیوام باز نمیشه میگه باید enable بشه چیکار کنم.(بازی nfs کربن)
برای بار 2000000 :angry:
اون Save Game Validator که ساسان جان گذاشتن رو دانلود کن و سیو هاتو ولیدیت کن تا درست شه !
Save Game Validator. در چند صفحه ی قبل
دوستان راجع به free roam challange in career mode وdefensive racing يه توضيحي بديد.ممنون.
دوستان اینم یه سیو گیم ادیتور توپ که همه کاری می کنه مثل تغییر دادن مقدار صدمه دیدن ماشین ها که ضربدر هاشون زیاد میشه ! تغییر دادن پول باز کردن تمام Reward Card ها و .....
دانلود:
nemanaldin
14-12-2006, 22:49
سلام
من یه مشکلی دارم اگه تو محیط بازی رو موس کلیک کنم بازی قطع می شه و میره بیرون
در مورد ان draft ها هم اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
Maysam-BFU
16-12-2006, 09:07
56
سلام دوستان
اول باید معذرت بخوام احتمال داره این سوال را کسی قبل از من کرده باشد ولی من وقت نداشتم 60 صفحه را نگاه کنم.
لطفا توضیح دهید چرا نمیشه من قطعه ای برای ماشین بخرم. یعنی من قطعه را می خرم ولی نه قطعه رو به من میده نه از پولم کم می که؟؟؟
یک چیزه دیگه این که من الان 6 تا Crew محافظ دارم . که فقط می تونم از 3 تای اول استفاده کنم و برای 3 تای جدید اخطار می دهد و نمیشه انتخاب کنی (Hire) لطفا راهنمایی کنید.؟؟؟
بيشترين امتياز drift كه به دست آورديد چه قدر بوده؟
HELLBOY_HP
16-12-2006, 11:08
saeed jun جان اول این Save Game Validator رو بگیر:
بازش کن و savegame جدید رو انتخاب کن و دکمه ی Apply رو بزن تا validate بشه و بتونی لودش کنی.
سیو خودم رو هم شرمنده ارم انلاین هم میرم!.
این سیو رو بگیر لذت ببر همه چی رو باز داره توی Car Lot که بتونی بخری و توی Career استفاده کنی!:
در مورد اون T-Search هم باید بگم که بازش که کردی اون بالا روی Select Process کلیک می کنی و NFSC.exe رو انتخاب می کنی بعدم میری روی Hex Editor و توی سرچش ( همونی که عکس سرچش یه ذره بینه که زیرش خط نداره! ).
بعدش کد ماشین ها رو سرچ می کنی و آخرشون 01 میزاری به جای 10 یا 20 ای که وجود داره.
جون هر کی که دوست داری save game Validator رو یه جا دیگه اپ کن با عرض پوزش من نمیدونم این ملت از راپید شیر چه خیری دیدن به قول یارو گفتنی مرگ بر راپید شیر .
HELLBOY_HP جان آخرین برنامه ای که گذاشتم savegame هم validate می کنه تو رپید هم نیست اونو دانلود کن.
HELLBOY_HP
16-12-2006, 16:44
دوستان اینم یه سیو گیم ادیتور توپ که همه کاری می کنه مثل تغییر دادن مقدار صدمه دیدن ماشین ها که ضربدر هاشون زیاد میشه ! تغییر دادن پول باز کردن تمام Reward Card ها و .....
دانلود:
دمت گرم خیلی حال دادی
Alireza.M67
16-12-2006, 23:41
56
سلام دوستان
اول باید معذرت بخوام احتمال داره این سوال را کسی قبل از من کرده باشد ولی من وقت نداشتم 60 صفحه را نگاه کنم.
لطفا توضیح دهید چرا نمیشه من قطعه ای برای ماشین بخرم. یعنی من قطعه را می خرم ولی نه قطعه رو به من میده نه از پولم کم می که؟؟؟
یک چیزه دیگه این که من الان 6 تا Crew محافظ دارم . که فقط می تونم از 3 تای اول استفاده کنم و برای 3 تای جدید اخطار می دهد و نمیشه انتخاب کنی (Hire) لطفا راهنمایی کنید.؟؟؟
اصلا فقط 3 نفر رو میتونی استخدام کنی .
برای استخدام همکار جدید باید 1 نفر رو اخراج کنی .
saeed jun
17-12-2006, 00:51
سلام ساسان جان
من كه ديگه حوصلم سر رفت اينقدر با اين سيوه سرو كله زدم
با هيچي نمي شه اونو باز كرد با سيو وليداتور كه تا حالا 4 . 5 بار بقول خودم وليدش كردم ولي بازم بازي نشناختش
سيو رو كپي كردم تو پوشه كربن تو ماي داكيومنت تا با كربن پنل بازش كنم تو ليست سيو هاي كربن پنل مي ياد ولي وقتي استارت گيمو مي زنم بازي نمي شناسش
خلاصه كه به هيچ صراطي مستقيم نيست "گرفته مارو"
saeed jun
17-12-2006, 01:23
سلام مجدد ساسان جان
اين سيو اديتوره ساختارش هم پيچيدس هم پيشرفته
يه لطفي بكن يه آموزش براش بذار تا ما بچه مچه ها هم بتونيم باهاش كار كنيم:biggrin:
هر بخشيش كه فكر مي كني خوبه رو آموزش بده
mahyarSAMSUNG
17-12-2006, 02:39
من که اصلا بکل نفهمیدم باید چی کار کنم چون خیلی پیچیده توضیح داد
دوستان فکر کنم این سیو سر کاری باشد اما میشود با سیو خودت ماشین انتخابی خودت را با فشاردادن کلید (+و -)به ÷رواز درآورید وبا ترکیبی از کلید های جهت نما واعداد 2-4-6 و8 آن را هدایت نمایید که خیلی سخت میباشد ...
در دو ÷ست قبلی بنده از ایشان خواستار توضیح گردیدم که تا کنون جوابی نداده اند ...؟
H A M A S
17-12-2006, 08:07
يک ترينر اوکي براي رد کردن دريفت ها و باز کردن ماشين و غيره بي زحمت بدين
FLOWER CITY جان صفحه های قبل فراون موجوده ! .
-------------------------------------------------------------------
saeed jun جان یه ترینر گذاشتم که گفتم Online Rewards رو هم باز می کنه ها از قسمت checksum اش قبل از اینکه بخوای سیو گیم رو لود کنی استفاده کن و بعد سیو گیم رو لود کن.
-------------------------------------------------------------------
در مورد آموزش هم یکی مینویسم و به زودی میزارم.
ebinem173
17-12-2006, 10:12
بازی رو توی ویندوز ویستا فاینال نصب کردم اما موقع اجرا این پیغام رو میده چرا؟
آموزش استفاده از سیو گیم ادیتور.
در ابتدا لینک دانلود رو میزارم تا کسایی که ندارن دانلود کنن:
توی رپیدشر هم نیست که گیر بدیدا ! :D.
این صفحه ی اصلی برنامه:
اینم عکس قسمت Edit :
این عکس قسمت Tools:
ٍکارهایی که میتونید توی قسمت edit روی سیوتون انجام بدید اینطوریه که :
از قسمت Alias میتونید برای تغییر اسم Profile خودتون استفاده کنید.
از قسمت Crew هم نام Crew رو میتونید عوض کنید.
از قسمت Money هم که مقدار پول سیوتون رو میتونید تعریف کنید.
از قسمت Car Heat Level هم میتونید میزان صدمه دیدگی ماشین هاتون رو تغییر بدید مثلا ماشین شما انقدر صدمه دیده که دو تا از اون ضربدرها توی بازی پر شدن اگه شما بیاید و همه ی این ها رو صفر کنید تمام ماشین هاتون دوباره نو میشن!.
از قسمت unlocks هم میتونید هر چی توی بازی هست رو باز کنید !.
قسمت Tools هم تنها چیزیش که به درد ما میخوره اینه که میتونیم سیو گیم هامون رو ولید کنیم ! بدین صورت که :
قسمت شماره سریالی که در قسمت Save File Key وجود داره رو با شماره سریال قسمت Registry CD Key یکی کنید که سیوتون ولید بشه.
فقط دقت داشته باشید که جلوی دو قسمت Checksums are valid و Save is valid for this pc کلمه ی yes نوشته شده باشه وگرنه سیو گیم شمات خرابه.
بعضی از مشکلات سیو گیم های خودتون رو هم با زدن کلید Fix میتونید حل کنید.
آخ دستم خسته شد !.
فعلا.
Nokia_My_Life
17-12-2006, 13:28
بازی رو توی ویندوز ویستا فاینال نصب کردم اما موقع اجرا این پیغام رو میده چرا؟
DirectX9.0 رو نصب کن اگه بازم همین ارور رو داد برو این فایل رو تو گوگل سرچ کن بعد دانلود کن و بریز اونجایی که بازی رو ریختی و System32
من خودم از روش دوم استفاده کردم
یا علی
ضمنا برای اجرای بدون مشکل توی ویستا compability رو روی ویندوز 95 بزارید !.
saeed jun
17-12-2006, 22:01
اين ترينري كه گفتي سه چهار بار دانلود كردم با حجم 7.5 كيلو بايت(منظورم همونيه كه سيوا رو هك مي كنه)
ولي وقتي روش كليك مي كنم تا باز شه اين پيغام خطا رو مي ده
خلاصه كه كلي كلافم كرده
ساسان جان ببخشيد منو كه هي مزاحم مي شم
بابت آموزش سيو اديتور دستت درد نكنه(بقول يه بنده خدايي دستت درد نگيره)
اين تايپيكو چند روز پيش گذاشتم همين الانم دوباره اونو دانلود كردم بازم همون پيغام خطا رو داد
نمي دونم مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟؟
nemanaldin
17-12-2006, 23:40
سلام کسی نیست به داد ما برسه
من قبلا اگه رو موس کلیک می کردم بازی اکزیت میشد و حالا اگه یه 20 30 دقیقه ای بازی کنم خود به خود قطع می شه واون اخطاره میاد که میگه بازی دچار مشکل شده به مایکروسافت بفرستم یا نه که من dont send رو مزن و دیگه هیچی!!!!!!!!!!
لطفا یکی کمک کنه
saeed jun
18-12-2006, 00:40
با عرض سلام و كسب اجازه از محضر پدر تايپيك ساسان عزيز
eshaghوsumsung_d600
مي خواستم يه موضوعي كه همين يكي دو ساعنت پيش برام اتفاق افتادو براتون بگم
داشتم با سيو اون هليكوپتره تو سيو اديتوري كه ساسان جان معرفي كرد ور مي رفتم(سيو اديتور خود كربنو مي گم)تو بخش تولز چون ساسان جان گفته بود بعضي اشكالات سيو ها با فشار دادن دكمه فيكس از بين مي ره همينطوري الكي دكمه فيكسو زدم كلمه نوي جلوي (چكسامز آر وليد ) يس شد
اون بخشي كه بايد سيوا رو با هم هماهنگ كني تو (رجيستر سي دي كي) شماره سريال كربن خودمو كپي كردم بعد دقيقا همون سريالو تو ( سيو فايل سي دي كي) كپي كردم بعد دكمه سيو چنج رو اون پايين زدم يه خطا داد كه نفهميدم منظورش چي بود ولي همينطوري اتفاقي جفت اون شماره سريالايي كه كپي كرده بودمو پاك كردم يه دفعه ديدم كه كلمه نوي جلوي (سيو ايز وليد فور زيس پي سي) يس شد ايندفعه كه دكمه سيو چنجو زدم خطا نداد فايل سيوه اشكالش بر طرف شد تا الاني كه دارم اين تايپيكو مي ذارم دو بارم باهاش بازي كردم بي مشكل
البته اينم بگم كه من كربن پنلو دارم همه سيوها رو با كربن پنل باز مي كنم
يعني اول كربن پنلو باز مي كنم بعد دكمه منيج پروفايلو مي زنم سيو مورد نظرمو انتخاب مي كنم بعد روي استارت كربن كليك مي كنم و وارد بازي مي شم تو بازيم موقع انتخاب سيو همون سيو انتخاب مي كنم
فكر كنم نيم ساعت طول كشيد تا اين تايپيكو نوشتم پس:
الاهي منو ساسان جانو بقيه برو بچه هاي كربني رو تو زندگيمون موفقو مؤيد كن....... الاهي آمين:)
mahyarSAMSUNG
18-12-2006, 02:42
با عرض سلام و كسب اجازه از محضر پدر تايپيك ساسان عزيز
eshaghوsumsung_d600
مي خواستم يه موضوعي كه همين يكي دو ساعنت پيش برام اتفاق افتادو براتون بگم
داشتم با سيو اون هليكوپتره تو سيو اديتوري كه ساسان جان معرفي كرد ور مي رفتم(سيو اديتور خود كربنو مي گم)تو بخش تولز چون ساسان جان گفته بود بعضي اشكالات سيو ها با فشار دادن دكمه فيكس از بين مي ره همينطوري الكي دكمه فيكسو زدم كلمه نوي جلوي (چكسامز آر وليد ) يس شد
اون بخشي كه بايد سيوا رو با هم هماهنگ كني تو (رجيستر سي دي كي) شماره سريال كربن خودمو كپي كردم بعد دقيقا همون سريالو تو ( سيو فايل سي دي كي) كپي كردم بعد دكمه سيو چنج رو اون پايين زدم يه خطا داد كه نفهميدم منظورش چي بود ولي همينطوري اتفاقي جفت اون شماره سريالايي كه كپي كرده بودمو پاك كردم يه دفعه ديدم كه كلمه نوي جلوي (سيو ايز وليد فور زيس پي سي) يس شد ايندفعه كه دكمه سيو چنجو زدم خطا نداد فايل سيوه اشكالش بر طرف شد تا الاني كه دارم اين تايپيكو مي ذارم دو بارم باهاش بازي كردم بي مشكل
البته اينم بگم كه من كربن پنلو دارم همه سيوها رو با كربن پنل باز مي كنم
يعني اول كربن پنلو باز مي كنم بعد دكمه منيج پروفايلو مي زنم سيو مورد نظرمو انتخاب مي كنم بعد روي استارت كربن كليك مي كنم و وارد بازي مي شم تو بازيم موقع انتخاب سيو همون سيو انتخاب مي كنم
فكر كنم نيم ساعت طول كشيد تا اين تايپيكو نوشتم پس:
الاهي منو ساسان جانو بقيه برو بچه هاي كربني رو تو زندگيمون موفقو مؤيد كن....... الاهي آمين:)
یعنی هر کسی نمیتونه از سیو دیگران استفاده کنه ؟؟؟ اگه اینطور باشه اون مسابقه که شرکت آواژنگ برای کربن گذاشته گفته سیو رو بفرستید پس چطوری میخواد بازش کنه ؟؟
در ضمن کی تونسته دریف 8.935.765 رو بیاره ؟؟؟؟ :blink: :blink: استادتون آق مهیار اورده :laughing: :laughing:
ايول ساسان جان
واقعا با اين برنامه آخر كه معرفى كردى كولاك كردى
من عادت ندارم زياد تشكر كنم ولى واقعا اين كارت جاى تشكر فراوان داره
بالاخره ما تونستيم يه دورى با اين هليكوپتر بزنيم
پس تنها مشكل سيو بازى اين بود كه بايد FIX ميشد
خب بابا جون اينو از همون اول ميگفتى ديگه :biggrin:
يه سوال شخصى - عمومى ;)
ساسان خواستم ببينم چه رشته اى درس ميخونى(سال سه يا پيش)
اين سؤال رو از اين بابت پرسيدم چون ديدم در اين فروم خيلى فعال هستى و منتظر هستى تا سؤالاى اصولى بچه ها رو خيلى زود جواب بدى
ولى دمت گرم
آخر معرفتى
به قول ما بچه هاى كرمانشاه
تو فِرَ كُرِّ خاصيگِى :biggrin:
يا على...
HELLBOY_HP
18-12-2006, 08:58
آموزش استفاده از سیو گیم ادیتور.
در ابتدا لینک دانلود رو میزارم تا کسایی که ندارن دانلود کنن:
توی رپیدشر هم نیست که گیر بدیدا ! :D.
این صفحه ی اصلی برنامه:
اینم عکس قسمت Edit :
این عکس قسمت Tools:
ٍکارهایی که میتونید توی قسمت edit روی سیوتون انجام بدید اینطوریه که :
از قسمت Alias میتونید برای تغییر اسم Profile خودتون استفاده کنید.
از قسمت Crew هم نام Crew رو میتونید عوض کنید.
از قسمت Money هم که مقدار پول سیوتون رو میتونید تعریف کنید.
از قسمت Car Heat Level هم میتونید میزان صدمه دیدگی ماشین هاتون رو تغییر بدید مثلا ماشین شما انقدر صدمه دیده که دو تا از اون ضربدرها توی بازی پر شدن اگه شما بیاید و همه ی این ها رو صفر کنید تمام ماشین هاتون دوباره نو میشن!.
از قسمت unlocks هم میتونید هر چی توی بازی هست رو باز کنید !.
قسمت Tools هم تنها چیزیش که به درد ما میخوره اینه که میتونیم سیو گیم هامون رو ولید کنیم ! بدین صورت که :
قسمت شماره سریالی که در قسمت Save File Key وجود داره رو با شماره سریال قسمت Registry CD Key یکی کنید که سیوتون ولید بشه.
فقط دقت داشته باشید که جلوی دو قسمت Checksums are valid و Save is valid for this pc کلمه ی yes نوشته شده باشه وگرنه سیو گیم شمات خرابه.
بعضی از مشکلات سیو گیم های خودتون رو هم با زدن کلید Fix میتونید حل کنید.
آخ دستم خسته شد !.
فعلا.
دستت درد نگیره کارت درسته ایوول
خواهش می کنم عزیز ممنون از لطفی که به من داری.
nemanaldin
18-12-2006, 14:16
سلام کسی نیست به داد ما برسه
من قبلا اگه رو موس کلیک می کردم بازی اکزیت میشد و حالا اگه یه 20 30 دقیقه ای بازی کنم خود به خود قطع می شه واون اخطاره میاد که میگه بازی دچار مشکل شده به مایکروسافت بفرستم یا نه که من dont send رو مزن و دیگه هیچی!!!!!!!!!!
لطفا یکی کمک کنه
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه:sad:
saeed jun
18-12-2006, 17:47
یعنی هر کسی نمیتونه از سیو دیگران استفاده کنه ؟؟؟ اگه اینطور باشه اون مسابقه که شرکت آواژنگ برای کربن گذاشته گفته سیو رو بفرستید پس چطوری میخواد بازش کنه ؟؟
در ضمن کی تونسته دریف 8.935.765 رو بیاره ؟؟؟؟ :blink: :blink: استادتون آق مهیار اورده :laughing: :laughing:
سلام عزيز
من كجاي تايپيكم گفتم نمي شه سيو هاي ديگه رو باز كرد :blink:
جهت اطلاع به سمع شما برسونم كه خود من با اين همه ناشي گريم از همه اون سيو هايي كه تو همين تايپيك معرفي شد استفاده مي كنم.:biggrin:
منظورم(ced - mahyar -shahriar -heli ) اون هلي سيو مخصوص هليكوپتره .
سيو اصلي هلي خراب بود كه با اون سيو اديتوره بخش تولز مي شه مشكلشو حل كرد(با توجه به توضيحاتي كه دادم)
ببخشيد شما كربن پنل و سيو اديتوره رو داري اگه نداري حتما بگير چيزاي خوبين چون من همه سيو هايي رو كه سالم بودن رو با كربن پنل باز كردم و بي مشكل باهاشون بازي كردم
در ضمن جايگاه همه بروبچه هاي حرفه اي كربن باز محفوظه از جمله آقا مهيار گل
ولي خب من به ساسان عزيز ارادت بيشتري دارم
HELLBOY_HP
18-12-2006, 18:05
یه سوال تو کربن کدوم ماشینا muscle حساب میشه ؟
HELLBOY_HP
18-12-2006, 18:11
یه ترینر برای drift میخواستم
B O L O T
18-12-2006, 21:33
یه ترینر برای drift میخواستم
فكر كنم توي صفحات قبل باشه
Alireza.M67
18-12-2006, 23:56
برو بابا دلت خوشه ...!:happy:
mahyarSAMSUNG
19-12-2006, 02:49
چیه زورت گرفته تازه بیشتر هم تونستم بیارم توی 8 تونستم 15میلیون
saeed jun جان لطف داری شما عزیز.
------------------------------------------
HELLBOY_HP جان کلمه ی Muscle به معنی عضله هست و ماشین هایی جزئ دسته بندی Muscle هستن که شتابشون نسبت به Handling و TopSpeed اشون خیلی بالاتره.
ضمنا هر ماشینی رو که انتخاب کنی مینویسه که تو چه رده ای هست.
فعلا.
nemanaldin
19-12-2006, 12:14
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه:sad:
یه مشکل دیگه هم که دارم همه ماشینها کمی انحراف به راست دارن یعنی اگه فرمان رو ول کنم خود به خود به سمت راست کشیده می شن
اقا ساسان لطفا در مورد سوال قبلیم هم یه نظری بده
با تشکر
HELLBOY_HP
19-12-2006, 17:00
چیه زورت گرفته تازه بیشتر هم تونستم بیارم توی 8 تونستم 15میلیون
بینم کل sport کردنم میزاری؟
ashkan1360
19-12-2006, 22:21
سلام
ن ف س كربن من جواب نميده
athlon xp 2200+
ram 512
graphic nvidia geforce4 mx 4000 128mb ram
??
چرا??
Mahdi_Moosavi
20-12-2006, 00:47
سلام
ن ف س كربن من جواب نميده
athlon xp 2200+
ram 512
graphic nvidia geforce4 mx 4000 128mb ram
??
چرا??
این بازی با کارت گرافیک های geforce 4 mx سازگاری نداره یعنی این کارت ها توانایی اجرای این بازی نداره. چون
shader model 2 یا بالاتر رو ساپورت نمیکنه. از من شنیدی عوضش کن چون از این به بعد دیگه اصلا نمیشه با این
کارت گیم بالا آورد.
mahyarSAMSUNG
20-12-2006, 04:59
برای من که جی فورس 4 خیلی راحت اومد البته یه ذره گیر میکرد که ماله سی پی یوم هستش که پایینه
mahyarSAMSUNG
20-12-2006, 05:03
بینم کل sport کردنم میزاری؟
چرا نندازیم
K A R I M I
20-12-2006, 05:18
sAsAn.K جان منم از اون هلیکوپتریی که گذاشته بودی استفاده کردم . خیلی باحال بود . اگر بازم از این جور چیزا داری برایمون بزار.
در آخر +بینهایت تشکر از شما
H A M A S
20-12-2006, 07:14
موقع همين بازي مشکل دارم بعد چند دقيقه بازي کردن بازي قطع ميشه و يک پيغام دونت سند مياد
کرک هم رو دانلود کردم -ويندوز هم عوض کردم بازي هم رو دوباره نصب کردم ولي نشد
بازي مال شرکت مزخرف مدرن هستش
HELLBOY_HP
20-12-2006, 08:07
چرا نندازیم
شروع کن ببینیم چی داری جیگر .:biggrin:
HELLBOY_HP
20-12-2006, 08:08
موقع همين بازي مشکل دارم بعد چند دقيقه بازي کردن بازي قطع ميشه و يک پيغام دونت سند مياد
کرک هم رو دانلود کردم -ويندوز هم عوض کردم بازي هم رو دوباره نصب کردم ولي نشد
بازي مال شرکت مزخرف مدرن هستش
دقیقآ مشکل از سی دی هسته بید
ashkan1360
20-12-2006, 23:21
برای من که جی فورس 4 خیلی راحت اومد البته یه ذره گیر میکرد که ماله سی پی یوم هستش که پایینه
با سلام
مدل كارت گرافيكت چي بود؟
geforce4 mx ????
مال من ام ايكس 4000 است ولي جواب نميده
كمكم كنيد
mahyarSAMSUNG
21-12-2006, 03:18
نه خیر ایکس اف ایکس ولی موقعی که کامپیوتر داره بالا میاد مینویسه geforce4 دیگه ام ایکس رو نداره
HELLBOY_HP
21-12-2006, 17:00
نه خیر ایکس اف ایکس ولی موقعی که کامپیوتر داره بالا میاد مینویسه geforce4 دیگه ام ایکس رو نداره
قرار بود ماشیناتو بزاری پس چی شد؟
Oracle_Eldorado
22-12-2006, 02:05
سامسونگ جان ديگه اين گرافيك به درد بازي نميخوره .
درسته كه ارزونه ولي زياد قوي نيست و كشش زيادي نداره
فقط يك توصيه اگه خواستي ارتقا بدي .
هر مدل گرافيكي مه خريدي حتماً 256Byte باشه .حتماً به اين نكته توجه كن
چون قدرت هر گرافيكي به اين بستگي داره
mahyarSAMSUNG
22-12-2006, 03:12
حدود 1 ماه دیگه میخوام ارتقا بدم
512 جی تی پی سی آی اکسپرس 7300
mahyarSAMSUNG
22-12-2006, 03:14
قرار بود ماشیناتو بزاری پس چی شد؟
تو اول بزار ببینم باید در چه سطحی با تو مسابقه بدم :laughing: :laughing: :laughing:
H A M A S
22-12-2006, 07:28
دقیقآ مشکل از سی دی هسته بید
آره راست ميگي حالا بايد چکار کنم سي دي هاش نيست نميشه اون فايل خراب رو دانلود کرد؟
ممنونم
HELLBOY_HP
22-12-2006, 11:57
شدنش که میشه ولی خیلی سخته اولآ که باید اون فایل خراب رو پیدا کنی دومآ باید بگردی تو اینترنت یا از تو همین سایت خود بازی رو برای دانلود پیدا کنی سومآ باید فایل مور نظرت رو از توی فیلهای دانلودی پیدا کنی خلاصه سرت رو درد نیارم الافی یه dvd ش رو بخر راحت .
HELLBOY_HP
22-12-2006, 11:59
تو اول بزار ببینم باید در چه سطحی با تو مسابقه بدم :laughing: :laughing: :laughing:
این اولین ماشینی که من تو کربن اسپرت کردم »
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]porshe.rar
برای شروع بد نیست اگه اونای دیگرو ببینی کف میکنی
HELLBOY_HP
22-12-2006, 12:02
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: منتظر ماشینات هستم سامی جون.
HELLBOY_HP
22-12-2006, 12:02
منتظر ماشینات هستم سامی جون.
mahyarSAMSUNG
22-12-2006, 20:13
این اولین ماشینی که من تو کربن اسپرت کردم »
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]porshe.rar
برای شروع بد نیست اگه اونای دیگرو ببینی کف میکنی
یعنی ما برای دیدن عکسهاتون ( که باز هم نشد ) باید اون رو دانلود کنیم اگه میشه چنتا سایت آپلود معرفی کنید
درضمن tinypic کار نمیکنه :tongue: :tongue:
Ali-Bahal
22-12-2006, 20:49
یعنی ما برای دیدن عکسهاتون ( که باز هم نشد ) باید اون رو دانلود کنیم اگه میشه چنتا سایت آپلود معرفی کنید
درضمن tinypic کار نمیکنه :tongue: :tongue:
imagehigh.com
8 تا عکس مي تواني آپلود کني همزمان
مي تواني در بخش معرفي سايت اين فروم سايت هاي بيشتري را پيدا کني اما اينقدر صفحه و نظر هست که در هر 10 صفحه 1 سايت پيدا مي کني چه طوره خوده فروم يک آپلود سنتر راه بيندازه؟
HELLBOY_HP
23-12-2006, 08:14
بروبچ شرمنده نمیدونم چی شده این چند روزه هرچی تو easy uploader اپ میکنم دان نمیشه فعلا به غیر از راپید شیر چیزی دم دستم نیست تا بعد:
mahyarSAMSUNG
23-12-2006, 14:31
خوب مگه این سایت رو بهت نداد میگه میشه 8 تا عکس رو باهم آپلود کنی
خوب می تونی تو Tinyupload یا پرشین گیگ Upload کنی البته اگه داشته باشی.
HELLBOY_HP
23-12-2006, 20:23
مردین منو اینم 4share
اینم خیلی اعصاب خورد بودم اسپرت کردم:
mahyarSAMSUNG
24-12-2006, 03:34
آقا جهنمی کمتر کسی میاد دانلود کنه اون فایل هارو توی اون سایتها که بهت دادن آپ کن بعد طوری قرار بده که همینجا معلوم باشن
H A M A S
24-12-2006, 07:13
مشکل من تو اين بازي اينکه يک دفعه اي از وسط بازي با يه پيغام دونت سند مياد بيرون هرچي کرک کرديم نشد
يه جا ديگه نوشته بودي که با يه ايمج و يه فايل ديگه ميشه من دانلود کردم ولي نشد
شما نميتوني يه ايمج کامل بازي رو مثل قبلي بذاري که دانلود ميکني 700 کيلو بايت اکسترک ميکني ميشه 4 گيگ ميشه؟ اگر نميشه پس چه جوري مشکل رو حل کنم ؟
ممنونم
HELLBOY_HP
24-12-2006, 12:18
آقا جهنمی کمتر کسی میاد دانلود کنه اون فایل هارو توی اون سایتها که بهت دادن آپ کن بعد طوری قرار بده که همینجا معلوم باشن
چطوری میتونم طوری قرار بدم که همین جا معلوم باشه ؟
mahyarSAMSUNG
24-12-2006, 15:32
شما اون آیکون رو که شبیه یه کوه و یه خورشید ( و با رفتن روش اینو مینویسه : وارد نمودن عکس ) کلیک کن و لیمک رو دورن آن پیست کن البته باید در اون سایتها آلودش کنی و گرنه اینجا باز نمیشه
HELLBOY_HP
24-12-2006, 17:03
اینم عکس دیگه چی حالا عکساتو میزاری یا نه؟
HELLBOY_HP
24-12-2006, 17:17
HELLBOY_HP
24-12-2006, 17:34
نمیشه حتمآ باید تو سایت آپلود عکس اپ بشه؟
HELLBOY_HP
24-12-2006, 19:08
بالاخره موفق شدم حالا بیا کل بندازیم:
Nokia_My_Life
24-12-2006, 19:15
خوبه قشنگه
HELLBOY_HP
24-12-2006, 19:25
اینو داشته باش:
Ali-Bahal
24-12-2006, 20:04
زياد جالب نيست سعي کن حجم عکس را هم کم کني دهن ما سرويس شد تا لود بشود
با من کل ميندازي؟ قشنگترين ماشين با راي بچه هاي فروم قبوله؟ هرکس هم خواست بياد
چه طوره يک تاپيک اختصاصي کل اسپرت ماشين درست کنيم
mahyarSAMSUNG
25-12-2006, 04:01
خوب اینها همون اسپرتهای آماده هستش که تو گذاشتس همچین شاهکار هم نکردی ولی دومیه یه ذره قشنگه
HELLBOY_HP
25-12-2006, 10:44
خوب اینها همون اسپرتهای آماده هستش که تو گذاشتس همچین شاهکار هم نکردی ولی دومیه یه ذره قشنگه
اگه منظورت TOYOTAهست واقعآدر اشتباهی ..مشکلی نیست احتمالآ کم آوردی
HELLBOY_HP
25-12-2006, 10:49
زياد جالب نيست سعي کن حجم عکس را هم کم کني دهن ما سرويس شد تا لود بشود
با من کل ميندازي؟ قشنگترين ماشين با راي بچه هاي فروم قبوله؟ هرکس هم خواست بياد
چه طوره يک تاپيک اختصاصي کل اسپرت ماشين درست کنيم
اولآ گفتم که اینا تازه واسه شروعه ریدیفاش مونده دومآ ماشین های شما رو هم خواهیم دید سومآ با شما هم کل میندازیم چهارمآ با تاپیک اختصاصی صدر صد موافقم
راه بندازیم.
FLOWER CITY جان برای اینکه ارور نده باید از Image استفاده کنی حالا اگه Image رو خواستی بگو.
mahyarSAMSUNG
25-12-2006, 14:17
اگه منظورت TOYOTAهست واقعآدر اشتباهی ..مشکلی نیست احتمالآ کم آوردی
ببین من الان سیوم رو دارم ولی حوصله ندارم بازی رو نصب کنم ولی با این حرفت حتما نصبش میکنم و ماشینها رو میزارم :laughing: :laughing:
درضمن منظور من اون سفید و خاکستریه بود که خودم توی اسپرتهای آماده دیدمش اصلا کجای ان اف اس همچین لکه هایی میتونی روی ماشین هر جا که دلت خواست بندازی ؟؟؟؟؟؟؟ :blink: :blink:
HELLBOY_HP
25-12-2006, 18:10
ببین من الان سیوم رو دارم ولی حوصله ندارم بازی رو نصب کنم ولی با این حرفت حتما نصبش میکنم و ماشینها رو میزارم :laughing: :laughing:
درضمن منظور من اون سفید و خاکستریه بود که خودم توی اسپرتهای آماده دیدمش اصلا کجای ان اف اس همچین لکه هایی میتونی روی ماشین هر جا که دلت خواست بندازی ؟؟؟؟؟؟؟ :blink: :blink:
در قسمت بر چسب ها تو منوی CAMOUFLAGE میتونی برچسب این طوری رو ماشینات بزاری احتمالآ بازی رو تا آخر نرفتی.
در ضمن متظرت هستم هر چه سریعتر بازی رو نصب کن تا بیشتر از این به کم آوردنت شک نکردم
HELLBOY_HP
25-12-2006, 18:16
یه سوال هم دارم چطوری میشه حجم فایل ها رو کم کرد البته اگه با win rar کم بشه دیگه نمیشه تو فروم بصورت عکس گذاشت باید لینکش رو گذاشت بعضی ها هم حوصله دانلود ندارد که اخه. یا حداقل من نمیدونم اگه راهی هست راهنمایی کنید لطفآ.ممنون
HELLBOY_HP
25-12-2006, 18:27
اینم تو ماشین اسپرت های بازی هست :
mahyarSAMSUNG
26-12-2006, 03:25
من بازی رو تا آخر رفتم
تازه از سیو ادیتور هم استفاده میکنم که دیگه همش ازاد میشه چشم حتما نصب میکنم ولی برای کم کردن حجم فقط اگه پسوندش بی ام پی باید به جی پی جی تبدیل بشه وگرنه راه دیگه ای نداره
انصافا این ماشینت قشنگ بود اسم رینگت چیه من تا حال ندیدمش
HELLBOY_HP
26-12-2006, 08:43
من بازی رو تا آخر رفتم
تازه از سیو ادیتور هم استفاده میکنم که دیگه همش ازاد میشه چشم حتما نصب میکنم ولی برای کم کردن حجم فقط اگه پسوندش بی ام پی باید به جی پی جی تبدیل بشه وگرنه راه دیگه ای نداره
انصافا این ماشینت قشنگ بود اسم رینگت چیه من تا حال ندیدمش
مارو ببین رو دیوار کی داریم یادگاری مینویسیم این رینگ تو قسمتAUTOSCULPT تو رینگایی که خودت میتونی بسازی اسمشم CARBON MULTI
HELLBOY_HP
26-12-2006, 08:49
پس این آقای Ali Bahal کجاست منتظر کلیم.
دوستان نظر بديد.
name جان قشنگه ولی رینگ هاش زیاد بهش نمیاد به نظر من.
دوستان این چطوره ؟ ( برید تو کف رنگ ! ) :
ja_ghaedi
27-12-2006, 01:15
نظرتون در رابطه با این صفحه چیه
مسابقه کربن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
27-12-2006, 03:24
مارو ببین رو دیوار کی داریم یادگاری مینویسیم این رینگ تو قسمتAUTOSCULPT تو رینگایی که خودت میتونی بسازی اسمشم CARBON MULTI
خیلی خودتو تحویل مگیریا چون من دارم کامپیوترم رو عوض میکنم نمیتونم نصب کنم . حالا هرچی می خوای فکر . اصلا کم اوردم . خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad: :happy: :happy: :happy:
HELLBOY_HP
27-12-2006, 07:58
دوستان این چطوره ؟ ( برید تو کف رنگ ! ) :
باحاله مخصوصآ رینگش منتظر ماشین های بعدی من باش راستی تو مسابقه آوازنگ شرکت کردی ؟
HELLBOY_HP
27-12-2006, 08:01
خیلی خودتو تحویل مگیریا چون من دارم کامپیوترم رو عوض میکنم نمیتونم نصب کنم . حالا هرچی می خوای فکر . اصلا کم اوردم . خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad: :happy: :happy: :happy:
اینو که خودم از اول میدونستم
دز ضمن چرا اون موقع که من لینک میزاشتم همه گیر میدادن ولی حالا 2 -3 نفر لینک میزارن خواهشن یه جوری بزارید که اینجا معلوم باشه اونو قت اگه قشنگ بود دانلود میکنیم ممنون میشم.
HELLBOY_HP
27-12-2006, 09:59
سلام بچه ها این چطوره:
HELLBOY_HP
27-12-2006, 10:05
اینم یکی دیگه:
HELLBOY_HP جان آره ولی رنگ بدنشم با حاله این قرمزه رو سخت میشه ساخت !
بابا ایول Infiniti !
تو مسابقه ی آواژنگ هم دریفتشو شاید شرکت کنم ولی اسپورت کردن ماشین فکر نکنم بتونم یه چیز تر و تمیز در بیارم !
HELLBOY_HP
27-12-2006, 10:11
به نظر تو من تو اسپرت کردن آوازنگ شانسی دارم ؟
HELLBOY_HP جان یدونه Muscle بزار تا ببینیم بعد.
ضمنا پارسال توی مسابقه ی قبلی قشنگ ترین ماشین انقدر زشت بود که نگو ولی انتخاب شده بود !
-------------------------------------------------------
این یه Porsche :
اینم یدونه SLR McLaren خدا وکیلی Body ش رو با Autosculpt تمیز در آوردم نه ؟:
HELLBOY_HP
27-12-2006, 10:59
تو این تاپیک یه دونهmuscle گذاشتم:
Hellboy_hp جان فکر نمی کنم بتونی مقام بیاری مثل من منم نمی تونم.
مردم یه چیزایی میسازن که اگه بخوای از روش کپی بزنی هم نمیشه !
HELLBOY_HP
27-12-2006, 16:15
Hellboy_hp جان فکر نمی کنم بتونی مقام بیاری مثل من منم نمی تونم.
مردم یه چیزایی میسازن که اگه بخوای از روش کپی بزنی هم نمیشه !
اینی که دیدی یه دونه از ماشینای معمولی من بود در اسرع وقت یه دونه توپش رو میزارم
SLR McLaren خيلي توپ شده.
Ford:
سعيد 123
27-12-2006, 20:38
سلام کسي ميتونه سيو گيم اينا رو بده به ما
SLR McLaren خيلي توپ شده.
name جان لطف داری عزیز.
آره به نظر خودمم توپ شده.
این Ford ات خیلی تمیز شده یه جورایی تو مایه ی شبهه ! میدونی چی میگم که ؟:happy: .
بازم بزار.
یدونه Dodge Challenger بزار تا منم یه توپ بعدش بزارم.
:blush:
2008 Dodge Challenger Concept:
چطوره ؟
HELLBOY_HP
28-12-2006, 07:57
سلام کسي ميتونه سيو گيم اينا رو بده به ما
یه سیو ادیتور از صفحه های قبل دانلود کن دیگه احتیاج به سیو نداری میتونی خودت بسازی تمام آیتم ها رو هم باز کنی
HELLBOY_HP
28-12-2006, 08:05
name جان SLR Mclaren , Ford رو قشنگ درآوردی
sasan این Dodge Challenger چیزه توپی شده ولی در رینگاش یه تجدید نظر بکن
HELLBOY_HP جان کدوم رینگ رو بزارم بهتره ؟
SLR McLaren هم مال منم بودا :D.
HELLBOY_HP
28-12-2006, 09:47
ببخشید هواسم نبود فعلآاینو داشته باش تا بگم چه رینگی واسه ماشینت بزار:
HELLBOY_HP
28-12-2006, 10:05
ساسان اینجوری بهتر نیست البته به نظر من:
به نظر من بهش نمیخوره همون خوبه بابا مگه میخوایم چی کار کنیم !!!!.
اینم بدونه Viper SRT-10:
King of Acceleration
اينم dodge :
name جان بابا ایول خیلی توپ شده دستت درست.
name جان بابا ایول خیلی توپ شده دستت درست.
آقا هرچي بوده با كمك شما بوده.
Ali-Bahal
28-12-2006, 15:20
سلام بچه ها این چطوره:
خيلي توپه دمت داغ
حال کردم
رکورد جدید دریفت با Acceleration and Drift King من یعنی Viper SRT-10 که توی اولین جاده ی Canyon دریفت زدم ! خداییش زیاد شد.
YOUSRY ABDEL WAHID
28-12-2006, 15:57
.......................................alot .............................. Thanks
HELLBOY_HP
28-12-2006, 16:33
ساسان رکوردت تو مسابقه ای که آوازنگ گذاشته چنده؟
HELLBOY_HP
28-12-2006, 16:34
به به آقای علی ردیف هم تشریف آوردن چی شد قرار بود کل بندازی کجا بودی
اينم تيونينگ خود EA:
Nokia_My_Life
28-12-2006, 23:25
اينم تيونينگ خود EA:
خیلی خوفه
اخرشه
Hellboy_hp جان والا هنوز نفرستادم تا 25 بهمن وقت داره انگار شما چه قدر بوده ؟
HELLBOY_HP
29-12-2006, 14:22
فعلآ وقت نکردم دریفت برم دارم ماشینا رو آماده میکنم راستی خز ترین ماشینت چیه؟
mahyarSAMSUNG
31-12-2006, 02:57
بالا خره سیستم ( بالای ت ضمه بزار ) عوض کردم . فعلا کارت گرافیک نگرفتم اونم میگرم حدود 1 ماه دیگه
خوب مبارک باشه ! کاربن رو حال می کنی بازی می کنی الانا !
REZA1011
31-12-2006, 14:08
سلام من دوتا مشكل دارم يكي اينكه همه جور فايل براي بازي دارم يه دونه مي خوام ماشينا رو كه آزاد مي كنم بدون ترينر تو سيوم بمونه مثلا الان BMW m3 GTR فقط نميمونه يعني لود كه مي كنم تا قبل از عوض كردن ماشين تو Car Select هست ولي بعد از عوض كردن يا جابجا كردن ماشينا ميره دوم اينكه اين ماشينا رو نميشه Custominze كرد ميشه فقط بعضي چيزها مثل رنگش با نيترو وچند تا چيز ديگه انگار اين ماشينا زوركي ميان توبازي مثلا همين BMW مگه با تموم كردن اون Reward Card كه آخر جدول هست نبايد بياد پس بايد بشه همهچيزشو بشه عوض كرد چرا نميشه !!!!!!!!!!!!
reza جان برای باز کردن ماشین ها در سیو گیم از سیو گیم ادیتوری که قبلا گذاشتم استفاده کن.
nemanaldin
01-01-2007, 02:38
سلام
اقا این ریوارد کاردها واسه چی هست؟
mahyarSAMSUNG
01-01-2007, 02:44
خوب مبارک باشه ! کاربن رو حال می کنی بازی می کنی الانا !
گفتم که فعلا کارت گرافیک نگرفتم الان آنبرد دارم که 128 اینتل ولی نصب کردم نیومد یعنی صفجه سیاه میشه و بعدش برمیگرده به ویندوز . اینم سیستم من :
سی پی یو : اینتل 3200 1 مگابایت کش
رم : 512 دی دی آر 2 ایکس بایت
مادربورد : ایسوز پنتیوم 5 --> پی 5 جی زد - ام ایکس
گرافیک : اینتل اکسپرس چیپ ست 128 آنبرد
REZA1011
01-01-2007, 10:29
آقا ساسان سيو گيم اديوتور تو صفحه چنده !!اگه نميشه پيداش كرد يه لينك جديد بزار مرسي!!!!!!!!!
آقا ساسان سيو گيم اديوتور تو صفحه چنده !!اگه نميشه پيداش كرد يه لينك جديد بزار مرسي!!!!!!!!!
صفحه 58 پست 574.
rose.exe
01-01-2007, 14:07
koja mitoonam soalate khodamo marboot be viuse avasi be nam rose.exe matrah konam
rose.exe
01-01-2007, 14:11
man ye viruse daram be esme rose.exe ke kheyli aziat mikone hich anti nemishnasatesh hichi yek ram mano kharab kede ba dast koari to registeri ham pak nemishe ki mitoone help bede
koja mitoonam soalate khodamo marboot be viuse avasi be nam rose.exe matrah konam
به بخش آنتي ويروس مراجعه كنيد.
name جان ممنون از کمکت عزیز.
-----------------------------------
samsung_d600 جان پنتيوم 5 چي ديگه ؟!؟!؟!
حتما P5 منظورته نه ؟!؟!؟
REZA1011 جان خوب يکم بگرد عزيز چي ميشه مگه ؟
بفرما:
چند تا فايل هست شما بايد اون savegame editor رو دانلود کني.
REZA1011
02-01-2007, 10:14
بابا دستتتون درد نکونه ولی این سیو گیم ادیوتور بدرد نمی خوره امتحان کردم هیچی نشد شما هم مثل اینکه منظور من وخوب نفهمیدید من گفتم ماشین BMW تازمانی لود می کنم وهنوز توCar Select ماشین ها رو اینو و آن ور نکردم هست اصلا وقتی میرم تو Car Select ماشین BMW ای وجود نداره مشکلم اینه!!!(راستی BMW رو با ترینر آزاد کردم ) ومیخوام بدون ترینر با لود معمولی تو گاراژم باشه همین!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه تو سایت NFSPlanet چیزی هست که بدردم بخوره بگید فقط به جز این سیو گیم ادیوتور مسخره!!!!
mahyarSAMSUNG
03-01-2007, 02:45
آقا ساسان آره یارو گفت پنتیوم 5 . مگه نداریم . آخه توی کامپیوتر هم میزنه پینتیوم 4 نمیدونم چطوریه ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان من بعد از چهار پنج ماه باز به انجمن اومدم
و بازي رو تو ps2 بازي ميكنم
كارت جايزه براي چيست؟
براي باز شدن همه ي ماشينها وقسمتهاي اطراف نقشه كه شبيه جزيره هستند بايد چه كار كنم.؟
REZA1011
07-01-2007, 11:04
اي با با كسي نيست جواب پست منو بده!!
بابا دستتتون درد نکونه ولی این سیو گیم ادیوتور بدرد نمی خوره امتحان کردم هیچی نشد شما هم مثل اینکه منظور من وخوب نفهمیدید من گفتم ماشین BMW تازمانی لود می کنم وهنوز توCar Select ماشین ها رو اینو و آن ور نکردم هست اصلا وقتی میرم تو Car Select ماشین BMW ای وجود نداره مشکلم اینه!!!(راستی BMW رو با ترینر آزاد کردم ) ومیخوام بدون ترینر با لود معمولی تو گاراژم باشه همین!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه تو سایت NFSPlanet چیزی هست که بدردم بخوره بگید فقط به جز این سیو گیم ادیوتور مسخره!!!!
HELLBOY_HP
09-01-2007, 17:14
سلام به برو بچ باحال کربنی چند وقتی بود که مشغول درس بودم نبودم حالا اومدم که یه حال اساسی بهتون بدم با این ماشینا:
حالشو ببرین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا از قرار دادن عکس های بزرگ در انجمن خودداری کنید
X_man
HELLBOY_HP
09-01-2007, 17:25
شرمنده یه کم بزرگه ها ببخشید
Ali-Bahal
09-01-2007, 21:32
بابا کوچيک بزاريد تورخدا رحم کنيد مديران عزيز لطفا اخطار بدهند
mahyarSAMSUNG
10-01-2007, 02:53
پسر جهنم خیلی باحال بودن خیلی دوست داشتم منم بزارم
با سلام
کسی کربن رو با9550 اجرا کرده؟
کیفیت چه چوری است؟
با تشکر
samsung_d600 جان پنتیوم 5 نداریم
جدیدترین CPU یه اینتل Core 2 Duo هست فکر کنم البته اگه جدیدتر نیمده باشه !
البته Pentium D هم هست که قوی تره 4 ه.
mahyarSAMSUNG
11-01-2007, 03:26
ولی چرا توی روزنامه نوشته p5 یا p4 خوب منظورش پنتویم 4 و 5 دیگه
REZA1011
13-01-2007, 16:24
سلام بچه ها كسي نيست جواب منو بده بابا من اين BMW رو با ترينر زير كه عكسشو گذاشتم به همراه يه سري ماشين ديگه باز مي كنم و بعد ميرم تو Car Lot و مي خرمش تا زماني كه تيك اولي هست هرجاي بازي برم بازم بيام تو Career وتو Car Select لاي ماشينا هست بعد كه تيك اولي رو بر مي دارم ديگه نيست وقتي هم كه تازه ميام تو بازي بعد ميرم تو Resume Career ديده ميشه بهد ميرم تو Car select ديگه هيجا نيست بايد تيك دومي رو بزنم تا همه آزاد بشه بعد برم بخرم و بعد فقط تيك اولي رو بزنم كه ماشين بمونه خيلي مسخره است نه بابا خداييش اگه كسي مي دونه چه جوري ميشه اين BMW رو تو گاراژ نگه داشت بگه خسته شدم !!!!!!!!!
HELLBOY_HP
16-01-2007, 17:22
از یه ترینر که تو صفحه های قبل گذاشته شده استفاده کن از save editor با این ترینر هم میتونی اسم سیوت رو عوض کنی هم میزان خرابی ماشین بعد از برخورد به درو دیوار وهم اون چیزی که میخوای بایه سری امکانات دیگه
HELLBOY_HP
16-01-2007, 17:23
کم کم تاپیک داشت از یاد میرفت بابا کربنی ها کجاین
HADI roni
07-02-2007, 02:51
سلام به همه.
تو مسابقه ای که آواژنگ گذاشته تو قسمت Drift میشه از ترینر استفاده کرد؟
نمی فهمن؟اگه میفهمن از کجا میفهمن؟
mahyarSAMSUNG
07-02-2007, 03:03
نه خیر خیلی خوب هم میفهن مطمئن باش که اگه این مسابقه رو گذاشتن فکر همه چیز رو کردن شما بهتره توی خوشگل ترین و زشت ترین ماشین شرکت کنید
Ali-Bahal
07-02-2007, 15:09
بی خیال شوید اگر سراغ 2 مسابقه قبلی بروید و برنده خوشگلترین ماشین در Underground 2 را نگاه کنید می فهمید چقدر بدسلیقه هستند تازه همه جایزه به فامیلشون داده می شود مثلا در همین مسابقه برندگان را نگاه کنید اگر آذرنیک نبود من را علی چاقال صدا کنید!
یادتان باشد البته شوخی کردم اما 90 درصد این آذرنیک برنده هست فامیلشون هست دیگه!
saeed_cpu_full
07-02-2007, 15:37
کسی سیوی از این بازی داره
سلام
اگه به این سایت برید هم کرک , ترینر , سیو هست
سرچ باید بکنید توی سایت !
Oracle_Eldorado
07-02-2007, 18:48
آقا رضا تا شما باشی از ترینر استفاده نکنی . بابا خودت زحمت بکش ببرش آخر ببین چه لذتی داره .
آقا هادی چطور نمیفهمن ؟ پس اون همه ادمین الکیه اونم اون مسابقات !
علی باهال باهات موافقم ولی بعضیاشون یکم شرف سرشون میشه .
راستی دوستان من سیو یکی از دوستامو گرفتم بعد ریختم کنار سیو خودم بعد توی بازی ارور میداد . مشکل از کجاست ؟
saeed_cpu_full
07-02-2007, 21:03
سلام
اگه به این سایت برید هم کرک , ترینر , سیو هست
سرچ باید بکنید توی سایت !
دست گلت درد نکنه ;)
HADI roni
08-02-2007, 01:27
نه خیر خیلی خوب هم میفهن مطمئن باش که اگه این مسابقه رو گذاشتن فکر همه چیز رو کردن شما بهتره توی خوشگل ترین و زشت ترین ماشین شرکت کنید
عزیز جان اتفاقا من میخوام تو Drift هم شرکت کنم.سوال من به خاطر این بود که الکی زحماتم هدر نره.
رکورد من در مجموع دو جاده چیزی تو مایه های 3500000 هستش.در ضمن من از ترینر پول برای اسپرت کردن ماشین استفاده کردم.از این ایراد میگیرن؟میشه غیر فعالش کرد یعنی پولام به حالت عادی برگرده؟
mahyarSAMSUNG
08-02-2007, 03:48
نه به ترینر ماشین که اسپرت کردی کاری ندارن چون باید دستت برای اسپرت باز باشه من هم خودم از اون سیو ادیتور استفاده کردم مشکلی نیست ولی ترینر دریفت رو سریع میفهمن
loyal280
08-02-2007, 18:15
من از ركورداي شما تعجب مي كنم من از هيچ ترينري استفاده نمي كنم ولي ركوردم تو مجموع دو جاده 40 ميليونه:rolleye:
loyal280
09-02-2007, 01:11
اگه ممكنه بچه ها ركورداي خودشونو بگن
اگه لازم باشه عكسه ركورداي خودمو ميزارم
HADI roni
09-02-2007, 01:20
سلام به همه.
به سایت آواژنگ سر زدید؟مسابقه از حالت Offline به مسابقه حضوری تغییر کرد.
loyal جان میشه از رکوردات عکس بگیری واسه ما بذاری؟
HADI roni
09-02-2007, 01:23
سلام به همه.
به سایت آواژنگ سر زدید؟مسابقه از حالت Offline به مسابقه حضوری تغییر کرد.
loyal جان میشه از رکوردات عکس بگیری واسه ما
بذاری؟
senior.sadra
09-02-2007, 11:53
سلام بچه ها این جوری نمیشه هی رکورداتونو بگین.کاشکی یه جایی بود که مسابقاب nfs رو بر گزار میکردن مثل گیم نت ها و اونجا معلوم میشد کی چی کارست کی شاخه و کی شاخ میشکونه اگه مسابقه ای چیزی جایی گذاشتن مارم خبر کنین.
loyal280
10-02-2007, 16:26
عجب ضد حالي زد اين آواژنگ
حالا ما كه شهرستانيم بايد چيكار كنيم؟
loyal280
10-02-2007, 16:28
عجب ضد حالي زد اين آواژنگ
حالا ما كه شهرستانيم بايد چيكار كنيم؟
اين ركورد بي حاصل من به دردي نمي خوره
Ali-Bahal
12-02-2007, 14:30
بی خیال این مسابقه شوید عمرا برنده شوید همش پارتی بازی
Oracle_Eldorado
18-02-2007, 17:18
یعنی به شهرستانی ها جایزه نمیدن ؟
کسی میتونه درباره تیون کردن ماشینها یه آموزشی چیزی بزاره
منظورم چیزیه که بعد از خرید قطعات performance میاد
Morteza4SN
24-02-2007, 17:07
كسي ميدونه چطور ميشه اين نسخه از بازي رو شبكه بازي كرد ؟
mojtaba007
26-02-2007, 11:28
من در این بازی تا مرحله رییس اخرش رسیده بودم
بعد خواستم ویندوز عوض کنم
من save این بازی را در یک جای نگه داشتم
تا وقتی که دوباره ویندوز عوض میکونم سیو این بازی را داشته باشم
اما وقتی سیو خودم را دوباره سر جایش قرار دادم
و وارد بازی شدم
پیغام unload
را به من میدهد
و وارد سیو نمیشود حتی از توی اینترنت سیو 80 درصد این بازی را گرفتم ان هم جواب نداد
5 و 6 بار هم ویندوز عوض کردم باز هم جواب نداد
شما کمکم کنید
HELLBOY_HP
26-02-2007, 19:01
و وارد بازی شدم
پیغام unload
را به من میدهد
و وارد سیو نمیشود حتی از توی اینترنت سیو 80 درصد این بازی را گرفتم ان هم جواب نداد
شما کمکم کنید
حداقل صفحه هاي قبل رو يه نگاه مينداختي بعد پست ميزدي!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قول يارو گفتني جستجو يك هنر است:biggrin:
HELLBOY_HP
26-02-2007, 19:07
بی خیال شوید اگر سراغ 2 مسابقه قبلی بروید و برنده خوشگلترین ماشین در Underground 2 را نگاه کنید می فهمید چقدر بدسلیقه هستند تازه همه جایزه به فامیلشون داده می شود مثلا در همین مسابقه برندگان را نگاه کنید اگر آذرنیک نبود من را علی چاقال صدا کنید!
یادتان باشد البته شوخی کردم اما 90 درصد این آذرنیک برنده هست فامیلشون هست دیگه!
ميشه عكس پارسالي رو بزاري
من كه امسال شركت نمودم تا ببينيم چي ميشه فقط اونا ما رو ننما.............
mojtaba007
27-02-2007, 10:42
حداقل صفحه هاي قبل رو يه نگاه مينداختي بعد پست ميزدي!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قول يارو گفتني جستجو يك هنر است
من 75 صفحه را چه طور جستجو کنم لااقل بگید کدوم صفحه
Oracle_Eldorado
27-02-2007, 11:13
و وارد بازی شدم
پیغام unload
را به من میدهد
شما کمکم کنید
متاسفانه مال منم اینطوری شد ! مجبور شدم از اول ............
من 75 صفحه را چه طور جستجو کنم لااقل بگید کدوم صفحه
اگه پیداش کردی به من هم بگو
mahyarSAMSUNG
28-02-2007, 02:47
متاسفانه مسابقه دریفت حذف شد . کارت گرافیک 512 جی دی دی آر4 رو از دست دادیم فقط میشه در قشنگرترین و زشت ترین ماشین شرکت کرد ...
HADI roni
03-03-2007, 00:20
سلام به همه.
بچه ها دوبارهOffline شد.مثل اینکه فهمیدن چی کار کنن اینم متنش:
با توجه به همكاري دوستان شركت كننده و ارائه راه حل مناسب براي شناخت افرادي كه Cheat استفاده كرده اند، خوشبختانه مسابقه Gigabyte Drift همچنان به صورت قبل (Offline) برگزار مي گردد.
Samsung جان جایزه هم سر جاشه.
mahyarSAMSUNG
03-03-2007, 02:01
سلام به همه.
بچه ها دوبارهOffline شد.مثل اینکه فهمیدن چی کار کنن اینم متنش:
با توجه به همكاري دوستان شركت كننده و ارائه راه حل مناسب براي شناخت افرادي كه Cheat استفاده كرده اند، خوشبختانه مسابقه Gigabyte Drift همچنان به صورت قبل (Offline) برگزار مي گردد.
Samsung جان جایزه هم سر جاشه.
اتفاقا خواستم بگم ولی یادم رفت آره مسابقه سرجاشه ولی راهی پیدا کردن که چیت رو پیدا میکنه معلومه یه تفر اومده با چیت واسه خودش دریف 10000000000000 زده بعد فکر کرده برنده ی مسابقه میشه :laughing:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.