مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed: Carbon
برو به آدرس زیر
my computer-->windows drive-->windows-->system 32
تو همون فولدر system 32 ببین این فایل ها رو داری
d3d9.dll
d3d8.dll
d3d8thk.dll
d3dx9_26.dll
d3dx9_27.dll
d3dim700.dll
d3dim.dll
d3dpmesh.dll
d3dramp.dll
d3drm.dll
d3dxof.dll
هر کدوم رو نداشتی فقط اسمشو تو گوگل سرج کن بعد یا دایرکت کاملو پیدا می کنی
یا همون فایل رو پیدا می کنی.
امیدوارم این اطلاعات ناقص من کمکت کنه اگه نکرد به بزرگی خودت ببخش
B O L O T
08-11-2006, 22:35
دوستان این دکمه Ctrl تو بازی چه کار می کنه ؟من متوجه نمی شم که کارش چیه .
اون علامتهایی که بالای ماشینها هست برای چیه ؟
ببين اون علامتي كه بالاي يه ماشين هست ادم تو هست اگه اون ببره انگار تو بردي
وتوهم تموم كن تا ببيني
با سلام خدمت دوستان عزیز
بعد از نصب بعضی بازی ها مثل delta force بر روی سیستمم در هنگام بازی کردن تصویر مونیتورم مرتباً پرش دارد و گاهی هم بطور ناگهانی خاموش می شود؟ آیا این مشکل قابل رفع است؟
مشخصات سیستم من : ram 512 - pentium4 2/4Ghz
مونیتور LG flatron f700p
آقا منون از توجهتون. ولی من همه اونها رو داشتم
amirpers
09-11-2006, 02:37
ببين اون علامتي كه بالاي يه ماشين هست ادم تو هست اگه اون ببره انگار تو بردي
وتوهم تموم كن تا ببيني
ممنون دوست عزیز . فقط چرا علامتها با هم فرق میکنه ؟ مگه هر کدوم کار خاصی انجام میدن ؟
ممنون دوست عزیز . فقط چرا علامتها با هم فرق میکنه ؟ مگه هر کدوم کار خاصی انجام میدن ؟
آره . هر فردی که انتخاب میکنید یک تخصصی داره . یکی برای بلوک کردن راه حریفها ، یکی برای رفتن توی بادش ، یکی برای پیدا کردن راههای مخفی و ...
دوستان کسی اگه Hex Editing سیو گیم این بازی رو بلده به من یاد بده.
میخوام ماشینهایی مثل Audi Lemans R8 و Murcielago LP640 رو به گاراژم اضافه کنم.
Tornado2800
09-11-2006, 11:18
آقا کسی کد تقلب trineri چیزی براش پیدا کرده ؟ اگه نا تا بریم بگردیم ؟
Tornado2800
09-11-2006, 11:47
پیداش کردم ! ترینر ! براتون آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه و توضیحاتش :
داونلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
NEED FOR SPEED CARBON +6 BASIC TRAINER
======================================
PUBLIC RELEASE DATE: NOV 7, 2006
DOWNLOAD UPDATES FOR THIS TRAINER AT CHEATHAPPENS.COM
HOW TO USE
==========
1. Double click trainer to run (you can do this from anywhere)
2. Load game
3. Press OPTION KEYS for desired effects.
4. ENJOY.
NOTE!! ALL OPTIONS ARE TOGGLED ON/OFF with the same key.
NOTICE PLEASE READ!!!!!
=======================
=======================
Because we know this game is very popular we have taken special measures to get
this trainer out VERY quickly so you guys have at least something to play around
with and aid in the pursuit of SUPER CAR SUPER STARDOM :) anyways, the options have
been tested as much as the time restrictions would allow and all options are working.
If you have any feedback then please use the [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] forums.
OPTION USAGE AND NOTES
F1 - INFINITE MONEY
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
This is a very simple option, you just turn it on and you have 99,999,999 to spend.
F2 - ALWAYS FIRST (CIRCUIT RACES)
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
ALSO!! SPEEDTRAP RACES fall under the CIRCUIT race catagory, so you will also
come first in those aswell with this option.
Because we wanted to get this trainer out very quickly we decided to throw in this
version of always first.. it will work for all races in the MEGA of course..
Turn it off during other races to avoid incompatibilities.
F3 - UNLOCK LOCKED CONTENT
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
This option is to be used in career mode all car artwork,engines
upgrades etc are all unlocked for you. Again, because of time
only tested on the first parts of your career, any problems
read the message at the top.
F4 - INFINITE NOS (player only)
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
Nice option here, when activated you will no longer run out of NOS
and be able to burst around the track like a mad man.. BE WARNED
it does LOOK like the NOS is going down.. but when it gets to the
bottom it just flicks back up again, you dont need to take your
finger off it will just refill automatically.
WARNING!!! be careful of other LESSER trainers that give NOS to the
entire car set your racing against, this will make it almost impossible
to beat them as they WILL use the nos constantly..
Ours is for PLAYER ONLY!!
F5 - SAVE/RESTORE
/\/\/\/\/\/\/\/\/
Im sure everyone knows this one by now.. we have 2 keys activated when this
option is enabled these are..
Q - SAVE CURRENT POSITION
W - RESTORE CURRENT POSITION
Great for saving a position at ur safehouse or escaping the cops with ease.
F6 - INFINITE BULLET TIME (player only)
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Not that the other cars will use this bullet time to their advantage but
we thought that we would show its all PLAYER SIDED. Use this option and
cruise around the track is COOL BULLET TIME MODE without running out.
================================================== ================================
If you want more quality trainers just like this one then make sure you visit
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for all your latest CHEATS,TRAINERS and WALLPAPERS.
ALSO GET YOUR UPDATES FOR THIS TRAINER AT [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
released on 01/11/06 by AGES PRODUCTIONS (C)
Tornado2800
09-11-2006, 12:24
CPU 2400
RAM 512
Graphic 128 FX 5200 GeForce
تا بازی اجرا می شه صفحه سیاه می شه ! فقط کیلومتر و ایناش معلومه !
درایور جدید گرافیکت رو بگیر . معمولا با درایور های آپدیت شده بهتر میشه .
Tornado2800
09-11-2006, 12:28
می شه لینکش رو بدید ؟
یا باید از سایت خود Nvidia بگیرم ؟ !
هرچند اینجا جاش نبود ! اما چون خیلی باحالی و از رفقهای قدیمی هستی نوکرتم هستم :
اینم لینک برای ویندوز ایکس پی و 2000 : داونلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم : 61.4 مگ
برای ویندوز مدیا سنتر : داونلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم : 60.8 مگ
امر دیگه ای ؟ :)
Tornado2800
09-11-2006, 13:32
مرسی خیلی خیلی گلی ازت خیلی خوشم اومد امیدوارم بتونم جبران کنم کارت بیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن من Nvidia 91.47_forceware_winxp2k_english_whql.exe که توی سیدی DC بود نصب کردم ولی 40 مگابایت ولی مال شما 60 مگابایت مثل اینکه مال شما چیز دیگس پس رفت به دانلود به سرعت 5 کیلوبایت بر ثانیه
یادت باشه خیلی گلی خیلی از این کارت خوشم اومد جبران می کنم
[B]راستی اینم لینک عکس وقتی که صفحه سیاه می شه ! مخصوصا در قسمت carerفکر کنم تا پلیسه دنبالت میاد یعنی اول مرحله ! و داره بهت می زنه یه دفعه صفحه سیاه می شه مثل همین عکسه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز
بعد از نصب بعضی بازی ها مثل delta force بر روی سیستمم در هنگام بازی کردن تصویر مونیتورم مرتباً پرش دارد و گاهی هم بطور ناگهانی خاموش می شود؟ آیا این مشکل قابل رفع است؟
مشخصات سیستم من : ram 512 - pentium4 2/4Ghz
مونیتور LG flatron f700p
كسي جواب منو نميده؟
kkain-blood
09-11-2006, 20:06
كسي جواب منو نميده؟
به احتماله زياد كارت گرافيك شما ضعيفه!
Tornado2800
09-11-2006, 20:10
همه چیز رو گفتی به غیر از مدل کارت گرافیکت !
راه انداز کارت گرافیکت رو نصب کن یا به روزش کن !
آقا منم يه مشكل دارم.تو مايه هاي مشكل همين دوستمون كه صفحش سياه مي شد.با اين تفاوت كه همه چيز ماله من كامله.فقط با رنگ ماشين مشكل دارم!تمام مشکیه!در کل رندر تمام ماشینا مشکل داره!به نظر شما دوستان با آپديت درايور كارت گرافيكم رديف ميشه؟یعنی منم باید این 61 مگی رو بگیرم؟؟؟؟مدل کارتمم اینه:
Nvidia MSI GeForce FX 5200.128 DDR
اینم عکسش.فقط این مشکلو دارم. :ohno:
ممنون میشم جواب بدین!
*hamedkhatar*
10-11-2006, 01:38
آقا منم يه مشكل دارم.تو مايه هاي مشكل همين دوستمون كه صفحش سياه مي شد.با اين تفاوت كه همه چيز ماله من كامله.فقط با رنگ ماشين مشكل دارم!تمام مشکیه!در کل رندر تمام ماشینا مشکل داره!به نظر شما دوستان با آپديت درايور كارت گرافيكم رديف ميشه؟یعنی منم باید این 61 مگی رو بگیرم؟؟؟؟مدل کارتمم اینه:
ممنون میشم جواب بدین!
سلام منم دقیقا گرافیکم مثل شماست ولی همچین مشکلی ندارم
حالا شما برای احتیاط این درایور رو هم دانلود کن احتمالا حل میشه
;)
با عرض سلام خدمت همگی خوب منم یک نظری در مورد این ورژن بدم
من خودم با کارت 256 6600 این بازی را اجرا کردم و فکر نمی کنم مشکل از سیستم من باشه
به نظر من گرافیک بازی یک مشکلاتی داره من بهتون پیشنهاد میکنم بلور را خاموش کنید درسته که خیلی به نور پردازی کمک می کنه و حتی باعث میشه توی برخود با اشیا تا حد کیفیت یک فیلم روتوش شده کیفیت بالا بره ولی باعث میشه ماشین و جزییات ماشین بشدت افت کنه البته نه فقط جزیات به طور کلی چیز جالبی نمیشه فعلا نقات قوت این بازی را میگم
برخورد ها واقعا طبیعی کار شده چه برخود با اشیا مثل تابلوها ایسگاه اتوبوس حتی خورد شدن شیشه ها جلب توجه میکرد
به نظر من اتومبیل هایی که در سطح شهر هستن هم واکنششون جالب و طبیعی هست تا حدی که من خودم تونستم با شاخ به شاخ شدن با یک ماشین و تغیر مسیر ناگهانی حتی یکی از پلیس ها را از دور حذف کنم واکنششون خیلی بهتر شده واقعا پیشنهاد میکنم از این مزیتش توی مسابقات هم استفاده کنید دیگه مثل مست وانتد نیست که بری توی دلشون تاواکنش نشون بدن باید خودتون این مورد را امتحان کنید
پلیس ها بهتر شدن و یک مقدار عصاب خورد کن بعضی اوقات خیلی سمج میشن و با نیتروژن یا دور 180 درجه یا خیلی چیز های دیگه هم منحرف نمیشن
به مظرم مسابقات داخل شهری تقریبا شبیه نسخه های قبلی حداقل من به جای جالب و جاده های پر پیچ خم جاده های شهری نرسیدم ولی به جرئت میگم جاده های کوهستانیش یک شاهکاره من داشت نظرم این بازی بر میگشت و لی ان قسمتش جالبه
پیچ خم جاده ها صخره ها ترک های جاده ولی چند چیزش را من خیلی دوست داشتم
در یکی از مراحل که واقعا سخت نفس گیر بود باید شما توی یک جاده کوهستانی اتومبیل را در بغل روی جاده به لغزونید مثلا سر پیچ ها این بخش مشابه رکورد گیری هست که اگر شما بتونید با سرعت مناسب اتو مبیل را نزدیک به 90 درجه بر روی جاده بلغزونی در حالی که نباید به صخره ها بخوری یا از دره سقوط کنی مرحله سختی یعنی برای من سخت بود ولی بسیار هیجان انگیز
نکته جالب درباره این مرحله سقوط از جاده به دره هست که خیلی جالب کار شده شما تا آخرین لخضه باید تلاش خودتون را بکنید تا از جاده سقوط نکنید حتی اگر بیش از نصف ماشین از جاده بیرون زده البته کار ساده ای هم نیست پیش اونده که من خودم را با دو چرخ جلو و نیتروژن هم به دور مسابقه برگندوندم واقعا برای من بهترین بخش این بازی بوده البته این نظر منه ولی در کل نقات ضعف هم خیلی داره دیگه سرتون را درد نیارم این بخش کوهستانی را از دست ندهید
خدانگهدار
mahyarSAMSUNG
10-11-2006, 03:33
برای منم هم روی 128 جیفروس گیر میکنه ولی فکر کنم از پایین بودن سی پی یوم باشه ولی همینطوری دارم سر می کنم الان 90 درصدش رو رفتم
راستی شما چقدرشو رفتین ؟؟؟؟؟؟؟
من که دوست ندارم زود تمامش کنم . پس عجله ای ندارم !
الان هم 53% رفتم .
حالا یکی بیاد و یک کاری کنه توووووووووووپ ! یک پچ یا کرکی نیست که بشه بوسیله اون عکسهایی که خود بازی میگیره رو روی سیستم بریزه ؟
لازم به ذکر هست که توی بازی ابزار خاصی برای گرفتن عکس هست ، اما فقط زمانی کار میکنه که شما آنلاین باشید و عضو سایت Nfs هم باشید که عکس رو بلافاصله توی سایت قرار بده .
salar2010
10-11-2006, 08:56
ببیننم یه سوال فنی بپرسم میشه جواب بدین فقط نخندین ها @!!!@
من کارت گرافیکم 64 هست
رم 256 !@!
مادربرم msi ( خیلی اشغال )
البته اینا مشخصات سیستم خودم نیست مشخصات سیستم داداش کوچیکم هستش
خوب حالا من میتونم این بازی رو تو این سیستم اجراش کنم یا نه
ممنمون میشم که جواب بدین
نه متاسفانه .
همینجوری که میبینی ، بچه های دیگه با گرافیک 128 و رم 512 توی اجرا کردنش مشکل دارن . ( اگه کارت گرافیک خوب و اصل باشه فقط اجرا میشه ولی با سرعتی فوق العاده پایین !!! )
مثلا من با Geforce MX 400 اصل که یک گرافیک 64 هست بازی Doom 3 رو با گرافیک نرمال تموم کردم !
دوستان كمك كنيد
من رئيس آخر را نميتونم رد كنم يعني تا جاده كوهستان برنده ميشم ولي وقتي به جاده كوهستان ميرسم همش ميبازم ميخواستم ببينم شما با چه ماشيني اين مرحله را رد كرديد .
دوستان ضمنا دقت داشته باشید که برای اینکه با سیو گیم شخص دیگه ای کار کنید باید یه مقدار تو رجیستری که سریال موقع نصبه رو با مال طرف تطابق بدید.
خواستید سیو کسی دیگه رو استفاده کنید بگید تا راهنمایی کنم.
منم حد اکثر تا چند روز دیگه سیو 100 درصد که همه ی reward ها unlock شده باشن رو میزارم.
با سلام
نمیدونم چرا دیگه save که کردم دیگه load نمیشه. فکر کنم اشکال از registry Cleaner باشه که استفاده میکنم
اگه میشه یه توضیح کوچولو در این مورد لطف کنید .نمیخوام دوباره از اول بازی کنم .69% رفته بودم
salar2010
10-11-2006, 09:54
ممنون احسان جان که کمک کردین
پایدار باشید
ببین صادقی جان شما سریال جدیدی که باهاش بازی رو دوباره نصب کردی داری که؟
اگه نداری برو توی Start -->Run-->Regedit.exe
و بعد برو قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Electronic Arts \Electronic Arts \ Need for Speed Carbon \ ereg
سمت راست سریالت رو نوشته.
این رو کپی کن.
بعد سیو گیمتو یا بده به من که ردیفش کنم یا این کار رو بکن.
با یه نرم افزار Hex Editor سیو رو باز کن سمت راست نرم افزار همون اول سیو گیم سریال رو نوشته.
اون رو با سریا جدید عوضش کن.
همین!
اگر متوجه نشدی سیو رو بده;).
SAEED_BARCELONA
10-11-2006, 11:36
بچه ها چطوري ميشه رينگ غيراز اونايي كه اولشون carbon بزارم
فقط روي اولين ماشينم تونستم بزارم(5ZIGEN) گذاشتم
لطفا راهنماييم كنيد
Tornado2800
10-11-2006, 12:33
بچه ها مشکل من که صصفحه مشکی می شد به خاطر اون تریننر بود ! خرابه ! به محض اینکه بازی بیاد صفحه مشکی می کنه
ولی اونی که دوست گلمون معرفی کرد بعد از پست من سالمه !
Tornado2800
10-11-2006, 12:35
شرمنده
دوتا پست تکراری دادم
Tornado2800
10-11-2006, 12:36
ممنون میشم جواب بدین!
واسه من که به خاطر اون ترینر بود ! یک بار بدون ترینر اجرا کن ! اگه هم بدون اون هستی
گرافیکت هم که مثل منه !
اره اره
اگه بدون ترینر داری بازی می کنی
به روزش کن درست می شه
Tornado2800
10-11-2006, 13:48
بچه ها من در قسمت Drift موندم کچلم می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این همه خودم رو تکون می دم یه دفعه 1000 امتیاز میگیرم ، رقبا رو نگاه می کنم 4000 هستند ! یکی یه چیزی بده اصلا از این Drift چیه رد کنیم من فکر کنم 7 % هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی دونم چرا امروز که بازی را آوردم سیوم را اجرا نمی کنه کسی همچین مشکلی نداشته؟
Oracle_Eldorado
10-11-2006, 17:48
Wallpaper ها خیلی باهال بود
مرسی
Oracle_Eldorado
10-11-2006, 17:50
دوستان این بازی فردا به دست من میرسه
ولی در اولین فرصت واستون نقدشو می نویسم
B O L O T
10-11-2006, 18:23
ببخشيد من يه سايت براي قطعات كامپيوتر مي خوام كه كامل قيمت وقطعات رو داشته باشه
sina1100
10-11-2006, 18:28
ببخشيد من يه سايت براي قطعات كامپيوتر مي خوام كه كامل قيمت وقطعات رو داشته باشه
موفق باشي !
Evolution37
10-11-2006, 20:18
به نظر من ماست وانتد خیلی از نظر گرافیکی بخصوص از کربن سر تر هست....جاده های کربن اصلا از نظر گرافیکی جذاب نیستند حداقل در آندرگراندها جاده ها خیس بودند و صحنه جالبی بوجود می آوردند...در ماست وانتد وقتی که نور خورشید روی سطح جاده می افتاد افکت واقعا زیبایی بوجود می آورد و از این قبیل.....در ضمن منوی بازی کربن خیلی مزخرفه و ماست وانتد واقعا منوی فوق العاده جالبی داشت که من تو هیچ بازی ندیده بودم...
hossein_3650
10-11-2006, 22:44
بچه ها اخرین درایور برای 6600gt رو باید از کجا دانلود کنم.شرمنده میدونم اینجاجاش نبود
tornado2800 جان از قسمت Drift Multiplier x20 این ترینر استفاده کن . هر چی امتیاز بگیری 20 برابر اضافه می کنه به امتیازت! و این یعنی سوسک شدن اون 4000 امتیازیه در حالی که تو 20000 امتیاز داری !:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم Ctrl + 3 باشه رمزش.
B O L O T
10-11-2006, 23:00
tornado2800 جان از قسمت Drift Multiplier x20 این ترینر استفاده کن . هر چی امتیاز بگیری 20 برابر اضافه می کنه به امتیازت! و این یعنی سوسک شدن اون 4000 امتیازیه در حالی که تو 20000 امتیاز داری !:
چند در صد در چند رو ز در اين بازي پر كرديد
من 40 درصد در 3 روز پر كردم
بچه ها اخرین درایور برای 6600gt رو باید از کجا دانلود کنم.شرمنده میدونم اینجاجاش نبود
از لينك زير دانلود كنيد. ;)
Tornado2800
10-11-2006, 23:59
بابا تو دیگه کی هستی !
رفتم برای تست
باید تورو طلا دونست
:happy:
tornado2800 جان این چه حرفیه عزیز وظیفم بود.
دوستان کسی اینجا Unlimited اکانت سایت Cheathappens رو نداره؟
آخه یه ترینره +19 تمیز برای کاربن گذاشته که پس فردا آزاد میشه برای کاربرهای Free ولی برای Unlimited ها 4 روزه که آزاده !.
ضمنا simsevil جان ببخشید پست شما رو دیر دیدم.
من 100% هم Career و هم Challenge رو 2 روزه تموم کردم.
Tornado2800
11-11-2006, 10:34
راستی با عرض شرمندگی :d
من از ایم استفاده کردم ضعیف هستم طوری که
من 3000 6000 هستم ولی اونا 30000 تا !
چیزی دارید اصلا از این Skip کنه یا چندین برابر بیشتر بزنه ؟
راستی اینی که هم گفتی چند روز دیگه ازاد می شه اینجا بزار
این Drift هم اگه چیزی دیگه هست بگو که فیوزم پرید
Tornado2800
11-11-2006, 10:36
چند در صد در چند رو ز در اين بازي پر كرديد
من 40 درصد در 3 روز پر كردم
فکر کنم تو همون 2 ،3 ساعت اول که سیدی از تهران رسید
tornado2800 جان اون ترینر +19 رو که حتما میزارم 3 روز دیگه که اومد.
در مورد Drift هم باید بگم که این ترینره فقط Drift توی کوهستان یا Canyon Drift رو 20 برابر می کنه ولی دریفت های معمولی رو 20 برابر نمی کنه!.
tornado جان راهی دیگه به نظرم نمیرسه جز اینکه با ماشین Koneigsegg CCX بری Drift ها رو انجام بدی که امتیاز بهت زیاد بده که اونم اگه خواستی باید با برنامه ی T-Search اضافش کنی به Car Lot (این ماشین به طور معمولی فقط توی Quick Race قابل استفادس !!!) بعدش بری از Car Lot بخریش!.
بعد تا آخر بازی هم میتونی باهاش بری چون قدرت خوبی داره!.
ببین tornado2800 جان اول این ترینر رو بگیر:
پولت رو با این ترینر زیاد کن ( پول رو می کنه 99،999،999 !!!).
بعدش این برنامه ی T-Search رو بگیر از اینجا :
بعدش برو تو بازی.
بعد برگرد توی ویندوز برنامه ی T-Search رو باز کن.
بعد توی همین برنامه اون بالا یه دکمه هست به اسم Open Proccess که روش کلیک می کنی و NFSC.exe رو انتخاب می کنی.
بعد توی همین برنامه اون بالا یه دکمه ی دیگه هست به اسم Hex Editor این دکمه رو بزن اون پایین برنامه یه صفحه میاد.
توی اون صفحه یه عکس زره بین هست که همون سرچ خودمونه!.
روش کلیک کن و این جمله رو سرچ کن:
بعد اولین چیزی که پیدا می کنه رو دقت کن ببین بهد از آخرین کلمه یعنی 32 یه عدد 10 یا 20 نوشته این عدد رو به 01 تغییر بده!.
بعد برو توی بازی برو توی فروشگاه ماشین (Car Lot) بعدش با کمال تعجب میبینی که Koeniggsegg CCX به فروشگاه اضافه شده!.
شما هم که فلوس موجود میخریش!.
بعدش با خیال راحت تا آخر بازی رو میری و برای دوستات قیافه میگیری که بازی رو با Koeniggsegg CCX تموم کردی که حتی اونا نمی تونن بخرنش!!!!.
همین دیگه احتمالا Drift ها رو هم چون سرعت خوبی داره امتیازهای خوبی میتونی بگیری.
مشکلی بود بازم در خدمتیم!.
در ضمنا سعی می کنم یه آموزشی چیزی از اضافه کردن ماشین هایی که فقط توی Quick Race هستن به Car Lot رو آماده کنم اگه خدا بخواد.
حتی Pagani Zonda و BMW M3 GTR رو هم میتونی باهاشون Career رو بری!!!!.پ
آخ خسته شدم :D.
فعلا.
دوستان یدونه Music Extractor هم پیدا کردم برای اونایی که آهنگ های بازی رو خوششون میاد.
دانلود:
ایول ساسان ! بابا کار درست .
ولی با این وجود به نظر من تمام مزه بازی به سختی و 20 باز باختن اونه . نه چیت زدن و این مدلی رد کردن .
حالا اون ترینری که چند روز دیگه میاد چه چیزهایی داره ؟
احسان جون خواهش عزیز.
آره راست میگی بدون چیت یه حال دیگه ای داره بازی رو تموم کردن.
ولی خداییش وقتی تموم می کنی از اون بعد چیت حال میده! . ماشین اضافه کردن و دست کاریو این جور چیزا!.
احسان جون ترینر بسیار خوبیه ببین چه کارهایی می کنه کف می کنی!:
Unlimited Money, Unlock Challenge Series, Unlock Career Mode Content (upgrades, parts, vinyls, etc), Unlock All Reward Cards, Unlimited NOS, Save/Restore Position, Unlimited Bullet Time (speedbreaker), Drift King (drifts never stop), Ghost Car, Invisible to Police, Super Jump, Super Handling/Acceleration, Super U-Turn, Racer Control System (send other cars flying into the air or make them go the wrong way), Kill Checkpoint Timer, Can't Get Busted, Instantly Evade Police
Challenge ها و Reward Card ها و حتی Online Reward Card ها رو هم باز می کنه!!!!.
کاش یکی اکانت Unlimited داشت اونجا که نخوایم سه روز دیگه صبر کنیم!.
tornado2800 جان یه ترینر مشت پیدا کردم یه Option داره به اسم WIN ANY RACE.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین هر نوع Race ای تو بازی باشه تو اولی!.
شما میتونی برای دریفت از این استفاده کنی.
کلا توی هر ریسی گیر کردی ازش استفاده کن خیلی با حاله!.
ضمنا اول بازی رو باز کن بعد ترینر رو.
برای فعال کردن Option هاش هم از HotKey هاش استفاده کن.
Tornado2800
11-11-2006, 15:11
ایندفعه دیگه مثل قبل ترکوندی مرسییییی
رفتم برای تست
راستی p30worldچش شده ! نمی شه ایدی هارو دید ! ایدیتو بهم بفرست
Tornado2800
11-11-2006, 15:13
tornado2800 جان یه ترینر مشت پیدا کردم یه Option داره به اسم WIN ANY RACE.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین هر نوع Race ای تو بازی باشه تو اولی!.
شما میتونی برای دریفت از این استفاده کنی.
کلا توی هر ریسی گیر کردی ازش استفاده کن خیلی با حاله!.
ضمنا اول بازی رو باز کن بعد ترینر رو.
برای فعال کردن Option هاش هم از HotKey هاش استفاده کن.
ساسان فکر کنم خراب آپلود شده !
اجرا نمی شه اررور می ده
Mehrshad-msv
11-11-2006, 16:12
اين سه تا ترينرم هست.
Need for Speed: Carbon (Money Trainer)
Need for Speed: Carbon EURO (Unlocker)
Need for Speed: Carbon (+17 Trainer)
میبخشید من همین چند ساعت پیش بازی رو خریدم همون اولشم گیر کردم همونجایی که با دوتا ماشین که یکدومشم رانندش یه مرد چاقه باید مسابقه بدم گیر کردم اصلا این قسمت تموم نمیشه اول هم میشم بازم تموم نمیشه شما چجوری این قسمت رو رد کردید
ممنون میشم کمکم کنید
سلام من بازي need for speed cabon گرفتم اما منمی دونم چرا ماشینهاش سیاه هستش اشکال از چیه لطفا کمک کنید
Tornado2800
11-11-2006, 18:21
سلام من بازي need for speed cabon گرفتم اما منمی دونم چرا ماشینهاش سیاه هستش اشکال از چیه لطفا کمک کنید
مشخصات گرافیکت چیه ؟
اگه 128 باشه ، به روزش کن ! مشخصاتش رو بده
Tornado2800
11-11-2006, 18:23
میبخشید من همین چند ساعت پیش بازی رو خریدم همون اولشم گیر کردم همونجایی که با دوتا ماشین که یکدومشم رانندش یه مرد چاقه باید مسابقه بدم گیر کردم اصلا این قسمت تموم نمیشه اول هم میشم بازم تموم نمیشه شما چجوری این قسمت رو رد کردید
ممنون میشم کمکم کنید
نمی دونم درست فکر کردم یا نه :biggrin:
در این مرحله باید به قولی یار کشی کنی ! یعنی تیمت رو انتخاب کنی که فکر کنم اونجا همین مرده چاقه با یک زنس که خودش وسط صفحه به انگلیسی یه چیزی می گه که الا می تونی اینو عضو خودت کنی که فکر کنم CTRL+" همین اطرافش بود
Tornado2800
11-11-2006, 18:28
اين سه تا ترينرم هست.
Need for Speed: Carbon (Money Trainer)
Need for Speed: Carbon EURO (Unlocker)
Need for Speed: Carbon (+17 Trainer)
مرسی این آخریه یکی از بچه ها معرفی کرده بود
اونی که ساسان معرفی کرد نداری ؟ که لینکش خراب بود ؟
tornado2800 جان تست کرد سالم بود که به هر حال اینم توی سایت turboupload برای شما دوست عزیز:
ضمنا من برای بار دوم بازی رو با درصد برد 100% تموم کردم!.
یعنی حتی یه بار هم نباختم !!!.
-----------------------------------
آقا بازم سلام نسخه ی جدید این ترینر آخریه اومد!!! +11 شده.
دانلود:
:cool:
ببخشید tornado2800 جان آیدی رو یادم رفت
sasan.50cent
یاهو هست.
Tornado2800
11-11-2006, 19:38
ساسان اونی هم که دادی کار نکرد ! اررور داد ولی !
این دومی که دادی الا یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه رو داشت
مرسییییییییییییییی
رفتم به تست
باهات تماس هم میگیرم
من با لب تاب بازي مي كنم کارتش gforce fc 5200 هست 64 با 32
Tornado2800
11-11-2006, 21:14
tornado2800 -
آقا بازم سلام نسخه ی جدید این ترینر آخریه اومد!!! +11 شده.
دانلود:
:cool:
ساسان این خفن ترین ترینر بود ! ولی می شه بگی چه طوری ! اون قسمت WIN کار می کنه ؟ چون توضیحاتی مثل اینکه داشت ! ولی من موفق نشدم خودم رو در DRIFT اول کنم مثل اینکه یه راه و رسمی داره ! می شه توضیح بدی؟
tornado2800 جون اول این رو ببین یه تیکه فیلم از Drift یه نفره!!!:
لا مذهب 3000،000 امتیاز میگیره تو Drift!.
حالا بریم سر اصل مطلب.
ببین عزیز اولن که با HotKey های ترینره کار کن دوما اینکه وقتی توی ریس نیستی بزن.
ببین برو توی بازی.تا Reume Career رو زدی این رمز ها رو هم بزن HotKey هاشون رو.
اگر دیدی تو ریس اول فرقی ندیدی از ریس بعدیش میبینی!.
یعنی هر ریسی باشه تو اولی.
حتی Boss Race!.
برو صفا کن.
کسی میتونه اینر ا جواب بده؟
*hamedkhatar*
12-11-2006, 00:46
سلام دوستان
من تو مرحله آخر موندم
همونجا که 4 مرحله ای هست .........
من اون سه مرحله اول رو رد میکنم خیلی هم راحت رد میکنم
مرحله چهارم همونیه که دو مرحله ای هست یعنی تو اون جاده خفن اول اون جلو منه بعد تو مرحله دوم من جلو اون هستم
من تا آخرهای مرحله دومش رو میرم ولی با اینکه من از اون جلوتر هستم یه عدد اون بالا هی کم میشه تا برسه به صفر برای همین پیغام میده شما باختید :sad:
من باید چکار کنم تا اون عدد کم نشه؟ یا اینکه اون امتیاز رو بیشتر کنم تا دیرتر تموم شه؟
ممنون از راهنماییتون
بای
;)
Tornado2800
12-11-2006, 01:28
tornado2800 جون اول این رو ببین یه تیکه فیلم از Drift یه نفره!!!:
لا مذهب 3000،000 امتیاز میگیره تو Drift!.
حالا بریم سر اصل مطلب.
ببین عزیز اولن که با HotKey های ترینره کار کن دوما اینکه وقتی توی ریس نیستی بزن.
ببین برو توی بازی.تا Reume Career رو زدی این رمز ها رو هم بزن HotKey هاشون رو.
اگر دیدی تو ریس اول فرقی ندیدی از ریس بعدیش میبینی!.
یعنی هر ریسی باشه تو اولی.
حتی Boss Race!.
برو صفا کن.
مرسی دستت طلا :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: رفتم تست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HADI roni
12-11-2006, 01:40
سلام به همه.
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم رمز پولو بزنم.
یه دونه از این ترینر را رو گرفتم وقتی باز میکنم میگه Ctrl+1 رو بزن منم انجام میدم ولی پولم زیاد نمیشه.
Tornado2800
12-11-2006, 01:47
اینو بگیر
mahyarSAMSUNG
12-11-2006, 03:18
سلام دوستان
من تو مرحله آخر موندم
همونجا که 4 مرحله ای هست .........
من اون سه مرحله اول رو رد میکنم خیلی هم راحت رد میکنم
مرحله چهارم همونیه که دو مرحله ای هست یعنی تو اون جاده خفن اول اون جلو منه بعد تو مرحله دوم من جلو اون هستم
من تا آخرهای مرحله دومش رو میرم ولی با اینکه من از اون جلوتر هستم یه عدد اون بالا هی کم میشه تا برسه به صفر برای همین پیغام میده شما باختید :sad:
من باید چکار کنم تا اون عدد کم نشه؟ یا اینکه اون امتیاز رو بیشتر کنم تا دیرتر تموم شه؟
ممنون از راهنماییتون
بای
;)
من به اطلاع همه برسونم که من بازیو تموم کردم اینجا کسی هم هست که زودتر تموم کرده باشه
آقا حامد شما هرچه از ماشین اون پشت سری فاصله بگیری اون عدد کم نمیشه درضمن اگه مثل من رانندگیت خوبه همون مرحله ی اول اگه بتونی از جلو بزنی و این جلو زدن رو 10 ثانیه ادامه بدی برنده میشی و دیگه به مرحله ی دوم نمیکشه
چاکریم . مهیار
Tornado2800
12-11-2006, 08:46
من به اطلاع همه برسونم که من بازیو تموم کردم اینجا کسی هم هست که زودتر تموم کرده باشه
آقا حامد شما هرچه از ماشین اون پشت سری فاصله بگیری اون عدد کم نمیشه درضمن اگه مثل من رانندگیت خوبه همون مرحله ی اول اگه بتونی از جلو بزنی و این جلو زدن رو 10 ثانیه ادامه بدی برنده میشی و دیگه به مرحله ی دوم نمیکشه
چاکریم . مهیار
فکر کنم ساسان تموم کرده ! توی پست قبلیش نوشته بود چند بار 100% رفتم نمی دونم منظورش بازی بود
شما چه طوری دلتون میاد این بازی رو 2 روزه تموم کنید !؟
تا امروز فکر میکردم من خوره بازیم ! اما میبینم در برابر شما عددی نیستم !!!
ولی خداییش دلم نمیاد زود تموم شه . چند ماه صبر کردم تا فقط این نسخه بیاد . حیفه .
در ضمن ساسان جان . اون ترینری که معرفی کردی روی هر چی ترینر بود رو سفید کرد ! چه کارهایی که نمیکرد ! ایول .
دوستان عزیز این کارهایی که من انجام دادم وظیفه بود عزیزان:).
*hamedkhatar* جان شما از همون ترینر +11 که من چند تا پست قبل دادم استفاده کن و طرف رو سوسک کن!.
Tornado2800 جان من دوبار بازی رو تا 100% رفتم یعنی هم Career رو 100% رفتم و هم Challenge ها رو.
samsung_d600 جان حالا چه ربطی داره که کی زود تر رفته و یا اصلا بازی رو تموم کرده باشه؟
اگر یک بار Canyon Duel رو رفته باشه باید بدونب که چه جوری میشه برد.
منظور حامد جان هم اینه که خیلی سخته کاریش نمیشه کرد!؟!؟!.
دوستان منتظر دو تا ترینر خفن خیلی توپ باشید.
یکیشو پس فردا و یکیشو 3 روز بعد از پس فردا! شب میزارم براتون.
فعلا.
Tornado2800
12-11-2006, 11:40
من دارم ویندوز عوض می کنم آخه یک مرحلکه که بری Dont Sent می ده
سیو ها رو برداشتم ویندوز عوض کنم
پس باید منتظر یک انفجار دیگری از ساسان باشیم تورو باید مدیر کنند !
دوستان من اين بازي را تمام كردم ولي بعضي از دم و دستگاه بازي آزاد نشده چيكار بايد كرد تا آزاد بشه . يه پيشنهاد براي اونايي كه مرحله آخر را گير كردند دارم... ماشين (سوبارو ) را بگيرند و درستش كنند سه سوته آن مرحله را رد ميكنند من كه با اين ماشين 2 تا پيچ آخر گرفتمش به مرحله بعد نكشيد . موفق باشيد .
tornado2800 جان خجالت نده عزیز من وظیفمو انجام میدم.
ضمنا عزیز ویندوزو نمیخواست عوض کنی بابا.
مال کرکه هست که هی Don't Send میده.
شما این Image رو بگیر:
بعد با DAEMON Tools یا مثلا Alcohol 120% اون فایل mds. رو Mount کن تویه یدونه درایو مجازی.
بعدشم اینو بگیر:
این فایل رو هم که گرفتی بازش کن دکمه ی Hide رو بزن هر وقت خواستی بازی کنی.
در ضمنا اون Image که 700 کیلوبایته بعد از UnRAR شدن میشه 4 گیگ! پس باید 4 گیگی خالی داشته باشی.
نا گفته نمونه که کرک رو کپی نکنا.
بازی رو نصب کن.
کرک نکن.
این کارهایی رو که گفتم بکن.
اونوقت صبح ساعت 7 بشین پای بازی تا شب ساعت 12 اگه Don't Send داد بیا یقه ی منو بگیر!!!.
اون کرکه خرابه.
فعلا.
*hamedkhatar*
12-11-2006, 13:00
سلام این ترینر رو من دانلود کردم ساسان جون همون +11 رو ولی اصلا اجرا نمیشه
چرا اینطوریه؟
اول که یه فایل exe هست با یه فایل nfo وقتی روی exe کلیک میکنم فقط یه فایل dat ساخته میشه که تو عکس میبینی
چرا؟
مرسی
;)
حامد جان تو فایل nfo طريقه استفاده رو بايد نوشته باشه اون رو خوندي؟
*hamedkhatar*
12-11-2006, 16:37
سلام
ممنون از لطفتون
من هم بازی رو تموم کردم
ولی این یارو چرا ماشینش رو بداشت و رفت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ماشین این یارو رو میخوام
نمیشه یه جوری ازش گرفت؟
ممنون
tornado2800 جان اون ترینر +19 رو که حتما میزارم 3 روز دیگه که اومد.
در مورد Drift هم باید بگم که این ترینره فقط Drift توی کوهستان یا Canyon Drift رو 20 برابر می کنه ولی دریفت های معمولی رو 20 برابر نمی کنه!.
tornado جان راهی دیگه به نظرم نمیرسه جز اینکه با ماشین Koneigsegg CCX بری Drift ها رو انجام بدی که امتیاز بهت زیاد بده که اونم اگه خواستی باید با برنامه ی T-Search اضافش کنی به Car Lot (این ماشین به طور معمولی فقط توی Quick Race قابل استفادس !!!) بعدش بری از Car Lot بخریش!.
بعد تا آخر بازی هم میتونی باهاش بری چون قدرت خوبی داره!.
ببین tornado2800 جان اول این ترینر رو بگیر:
پولت رو با این ترینر زیاد کن ( پول رو می کنه 99،999،999 !!!).
بعدش این برنامه ی T-Search رو بگیر از اینجا :
بعدش برو تو بازی.
بعد برگرد توی ویندوز برنامه ی T-Search رو باز کن.
بعد توی همین برنامه اون بالا یه دکمه هست به اسم Open Proccess که روش کلیک می کنی و NFSC.exe رو انتخاب می کنی.
بعد توی همین برنامه اون بالا یه دکمه ی دیگه هست به اسم Hex Editor این دکمه رو بزن اون پایین برنامه یه صفحه میاد.
توی اون صفحه یه عکس زره بین هست که همون سرچ خودمونه!.
روش کلیک کن و این جمله رو سرچ کن:
بعد اولین چیزی که پیدا می کنه رو دقت کن ببین بهد از آخرین کلمه یعنی 32 یه عدد 10 یا 20 نوشته این عدد رو به 01 تغییر بده!.
بعد برو توی بازی برو توی فروشگاه ماشین (Car Lot) بعدش با کمال تعجب میبینی که Koeniggsegg CCX به فروشگاه اضافه شده!.
شما هم که فلوس موجود میخریش!.
بعدش با خیال راحت تا آخر بازی رو میری و برای دوستات قیافه میگیری که بازی رو با Koeniggsegg CCX تموم کردی که حتی اونا نمی تونن بخرنش!!!!.
همین دیگه احتمالا Drift ها رو هم چون سرعت خوبی داره امتیازهای خوبی میتونی بگیری.
مشکلی بود بازم در خدمتیم!.
در ضمنا سعی می کنم یه آموزشی چیزی از اضافه کردن ماشین هایی که فقط توی Quick Race هستن به Car Lot رو آماده کنم اگه خدا بخواد.
حتی Pagani Zonda و BMW M3 GTR رو هم میتونی باهاشون Career رو بری!!!!.پ
آخ خسته شدم :D.
فعلا.
حامد جان از همین راه حلی که گفتم Audi رو اضافه کن به فروشگاه ماشین.
با این تفاوت که به جای اون کد a6 dc c1 32 a6 dc c1 32 کد Audiیعنی:
2C327487 CB5A6245 رو بزن.
فعلا. :cool:
دوستان اون مگاترینر +19 رو که گفتم 3 روز دیگه میزارم رو اگه الان بزارم خیلی حال می کنین نه ؟!؟!؟
پس حال کنین!!!! هنوز خود سایت cheathappens برای دانلود نگذاشته !!!! فردا شب میزاره ولی شما برید حال کنید:
ضمنا به کوری چشم cheathappens آشغال که میخواد به زور آدمو وادار کنه به خرید اکانت unlimited!.
cully_4u
12-11-2006, 19:57
من از روزی که NEED FOR SPEED CARBON رو خریدم و اینستال کردم . تا این دختره (رفیقمون تو بازی ) رو میبینم از خودم میپرسم که من این رو تو کجا دیدم؟
ها ؟ تو کجا دیدم ؟
تازه امروز با کلی کنکاش و دقت در چهره طرف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهمیدم که این همون دختره تو SAW II هستش که دستش رو میکنه تو اون شیشه تا آمپولها رو برداره ولی دستش گیر میکنه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کردین با IQ من... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با لب تاب بازي مي كنم کارتش gforce fc 5200 هست 64 با
*hamedkhatar*
12-11-2006, 20:42
من از روزی که NEED FOR SPEED CARBON رو خریدم و اینستال کردم . تا این دختره (رفیقمون تو بازی ) رو میبینم از خودم میپرسم که من این رو تو کجا دیدم؟
ها ؟ تو کجا دیدم ؟
تازه امروز با کلی کنکاش و دقت در چهره طرف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهمیدم که این همون دختره تو SAW II هستش که دستش رو میکنه تو اون شیشه تا آمپولها رو برداره ولی دستش گیر میکنه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کردین با IQ من... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چه جالب آخه اون یارو Mia تو بازی mostwanted هم همونیه که تو فیلم The Gravedancers بازی میکنه این فیلم از saw هم ترسناک تره
چه جالب شرکت EA داره از بازیگرهایی استفاده میکنه که فیلم ترسناک هم بازی میکنند :laughing:
چه موضوعات جالبی!
ولی یه دختر خوشکل تر نمیتونستن بزارن آخه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tornado2800
13-11-2006, 01:02
عجب !
بازم این دخترا از سر این تاپیک نیفتادند ( من رفتم فرار )
اینجا رو هم نفوذ کردند
:))
دختره بد نبود ! اما خوب هم نبود اگه قبلیو میزاشتن بهتر بود اما اینم رودار بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sam Fisher 11
13-11-2006, 01:57
چاکریم . مهیار
شما ها که میگین تموم کردین اگه راست میگین فایل save تون رو بذارین رو سایت :evil:
mahyarSAMSUNG
13-11-2006, 02:30
دختر قبيله عالي بود اسمش ميا بودش كه يه بازيگر معروف توي آمريكا بود كه فيلمي كه بازي كرده بود رو چند هفته پيش گذاشت ( روز بعد از فردا )
اينم سيو فقط اگه دقت كنيد پولهام توي اين بازي حدود 80000000 تومنه كه فكر نكنيد با رمز رفتم . وقتي بازيو تموم كردم نشتم پولشو هك كردم حواسم نبود كه اتوسيو هستش و سيو ميكنه
Sam Fisher 11
13-11-2006, 02:57
بازیگرهای ایندفه اش بهترن. کمتر فیگورای آب دوغ خیاری در میارن .
با سلام
اسم اين دختر داخل بازي هستش : emmanuelle vaugier
اينم سايت اين بازيگر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اون مگاترینر +19 رو لینکشو از خود سایتشم کش رفتم !!!:
khatamifar
13-11-2006, 10:34
آقا من يه مشكل دارم .
من تازه سي دي بازي رو گرفتم .
راحت نصب كردم و هيچ مشكلي نبود . سيستمم هم خوبه . گرافيك 512 جي فورس و سي پي يو 3 هزار و رم هم 512
ولي وقتي ميزنم بازي شروع بشه ارور ميده !!!!!!!!!!!!!!!!
راستي من تو درايو e نصبش كردم .
ارور مانند اون ارورهايي هستش كه موقعي كه كامپيوتر با يه برنامه گير ميكنه با كنترل -آلت -ديليت برنامه رو ميبنديم .
اين چشه ؟
من رو كامپيوترم فيفا 2007 رو هم دارم . اون مشكل ايجاد كرده ؟
×-×-×-×-×-×-
بابا يكي بياد به ما هم كمك كنه .
همه بازي رو تموم كردين ما هنوز بسم الله هم نگفتيم .
H @ M I D
13-11-2006, 11:01
ولي دختره عجب جيگري هست
نه ..!!
مرسی ساسان ! با ترینرت حال کردم . مخصوصا با قسمت کش رفتنش !!!
حالا برای دوستداران لامبورگینی و مک لارن عکس ماشین هایی رو که باهاش بازی رو تموم کردم رو میذارم
این مک لارن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینم لامبورگینی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behnam_speed
13-11-2006, 11:38
با سلام
مي خاستم بدونم اين carbon بازی شبکه ای برای گیم نت نداره ( lan )
تا اونجایی که من دید زدم توی منوهای بازی فقط Solo داره و Online.
Lan نداره فکر کنم.
MR.joker
13-11-2006, 12:33
سلام
من اين بازي رو واسه pc گرفتم هم cd همdvd ولي تو نصب اون مشكل دارم
ميشه كمكم كنيد؟
MR.joker جان حد اقل مشکلت رو می گفتی!
Sam Fisher 11
13-11-2006, 18:40
دختر قبيله عالي بود اسمش ميا بودش كه يه بازيگر معروف توي آمريكا بود كه فيلمي كه بازي كرده بود رو چند هفته پيش گذاشت ( روز بعد از فردا )
اينم سيو فقط اگه دقت كنيد پولهام توي اين بازي حدود 80000000 تومنه كه فكر نكنيد با رمز رفتم . وقتي بازيو تموم كردم نشتم پولشو هك كردم حواسم نبود كه اتوسيو هستش و سيو ميكنه
جواب نمیده عزیز برادر .
J A V I D
13-11-2006, 23:23
چند تا سوال يك چرا اين بازيه اينقدر آسونه فقط واسه من آسون بود يا واسه شما ها هم آسون بود به نظرم ماست وانتد باحال تر بود !!!
بعدش چرا وقتي من گرافيك بازي رو مي ذارم رو ماكسيسموم جادش غيب مي شه انگار ماشين ها رو هوان رو بقيه حالت ها مشكلي نداره ! شما هم به اين مشكل بر خوردين ؟؟؟؟مشخصات سيستمم
Amd 3.0
Ram 512
Vga 256 Mb Geforce Pci Ex
mahyarSAMSUNG
14-11-2006, 02:21
نه خیر من که گرافیک رو زیاد میکنم فقط گیر میکنه خیابون غیب نمیشه درضمن راست میگی خیلی آسون بود 3 روزه تا آخرش رفتم اصلا پلیس زیاد با آدم درگبر نمیشه . باورتون میشه که من هنوز ندیدم که چه طوری پلیس اون یارو رو میگره . اصلا برای آزاد شدن مراحل بالا مثل موست وانتد احتیاجی به بونوتی و اضافه شدن ایکس پلیس نیست
mahyarSAMSUNG
14-11-2006, 02:24
جواب نمیده عزیز برادر .
خوب شما میدنید که باید چطور ازش استفاده کنید یعنی کجا کپیش کنید ؟؟؟
khatamifar
14-11-2006, 08:57
آقا من يه مشكل دارم .
من تازه سي دي بازي رو گرفتم .
راحت نصب كردم و هيچ مشكلي نبود . سيستمم هم خوبه . گرافيك 512 جي فورس و سي پي يو 3 هزار و رم هم 512
ولي وقتي ميزنم بازي شروع بشه ارور ميده !!!!!!!!!!!!!!!!
راستي من تو درايو e نصبش كردم .
ارور مانند اون ارورهايي هستش كه موقعي كه كامپيوتر با يه برنامه گير ميكنه با كنترل -آلت -ديليت برنامه رو ميبنديم .
اين چشه ؟
من رو كامپيوترم فيفا 2007 رو هم دارم . اون مشكل ايجاد كرده ؟
×-×-×-×-×-×-
بابا يكي بياد به ما هم كمك كنه .
همه بازي رو تموم كردين ما هنوز بسم الله هم نگفتيم .
اي بابا يكي به ما هم كمك كنه .
راستي ميگن اونايي كه 6 تا سي دي هستن بازي ناقصه !!!!
راسته ؟!!
من بالاخره اون 6 تا سي دي رو خريدم .
چيكار كنم ؟
khatamifar جان بازی ناقص یا کامل نداریم الان همشون که توی ایران هستن الان نسخه ی Collector's Edition هستن که شرکت ها دانلود کردن.
اگه بخوایم بگیم ناقصه به این خاطر باید بگیم ناقصه که دی وی دی دوم که فقط مراحل ساخت بازی رو نشون میده رو نداره!
که اونم به هیچ دردی نمیخوره.
مطمئن باش که کامله.
اصلا کی گفته ناقصه؟!؟!؟
شما عزیز مشکلتو بگو نصب نمیشه که نشد حرف.
ممنون.
khatamifar
14-11-2006, 11:00
khatamifar جان بازی ناقص یا کامل نداریم الان همشون که توی ایران هستن الان نسخه ی Collector's Edition هستن که شرکت ها دانلود کردن.
اگه بخوایم بگیم ناقصه به این خاطر باید بگیم ناقصه که دی وی دی دوم که فقط مراحل ساخت بازی رو نشون میده رو نداره!
مطمئن باش که کامله.
اصلا کی گفته ناقصه؟!؟!؟
ممنون.
اى فدات بشم .
بالاخره يه جوابي اومد .
من گفتم كه بدون هيچ مشكلي همه مراحل نصب رو پيش رفتم . كرك رو هم كپي كردم .
بعد گير داد كه d3dx9_30.dll رو كامپيترم نيست . رفتم دانلود كردم ريختم تو فولدر سيستم 32 .
حالا كه آيكن شروع برنامه رو ميزنم ارور ميده !!!
khatamifar
14-11-2006, 11:05
مطمئن باش که کامله.
اصلا کی گفته ناقصه؟!؟!؟
ممنون.
من راحت بازي رو نصب كردم .
فقط گير داد كه d3dx9_30.dll رو كامپيوترم نيست اونم دانلود كردم تو سيستم 32 ريختم .
الان بايد ديگه مشكلي نباشه .
ولي موقعي كه آيكن برنامه رو ميزنم ارور ميده !!!!
دوستان شاهكار نيستش كه بازي رو با رمز تموم كنين
اصل بازي اينكه مرحله به مرحله بشينين اولا حالشو ببرين 2ومن اصلا عشقش اينكه بدون رمز تموم كنين
من خودم الان آخراشم اشالا تموم مي كنم (بدون رمز)
فقط گير داد كه d3dx9_30.dll رو كامپيوترم نيست اونم دانلود كردم تو سيستم 32 ريختم .
d3dx9_30.dll
عزيزم تا جايي که اطلاع دارم direct x ورژن آخرش رو سیستمت نصب نیست d3dx9_30.dll مربوط میشه 100% به اون
khatamifar جان اولا که اروری که بعد از ریختن d3dx9_30.dll میده چه اروریه.بعدش هم احتمالا در نصب بازی از روی کامپیوتر حدود %40 یا %50 که میرسه یهو بدون دلیل نمیره روی %100 و نصب تموم بشه ؟
تا اونجایی که من دید زدم توی منوهای بازی فقط Solo داره و Online.
Lan نداره فکر کنم.
ساسان جان فکر کنم که برای ایجاد LAN یه Patch هست که باید روی بازی نصب بشه چون MostWanted هم برای LAN یه Patch می خواست...
حسام جان شاید همینطوره که شما میگی ولی من فعلا پچی براش ندیدم.
من الان بیشتر بازی رو رفتم ولی هنوز تنظیمات مربوط به اسپویلر . بادی و هود و ... باز نشده
من خواستم ببینم ماله شما باز هست یا نه؟
Tornado2800
14-11-2006, 21:12
بچه ها من در قسمتی که ریسس همین ماشین سبزا هستش ! یارو مثل ژاپنی ها هستش سیستمم هنگ می کنه یه بارم که با بدبختی رفتم ! نشد برم اون ترینره اینجا جواب نمی داد که در هر صورت اول می شدی ....
ساسان سیو چیزی نداری ازش رد کنم؟
دوستان شما چی ؟
یکی کمک کنه
یا حق
tornado جان ترینر چند صفحه ی قبل +19 رو دانلود کن.
یه قسمت داره به اسم Racer Control System که باعث دیوونه شدن مسابقه دهنده ها میشه که هی پرت میشن تو هوا و .....!
فقط کافیه اون ترینر رو دانلود کنی اول F12 و بعد O رو میزنی که ماشینها دیوونه بشن و پرت شن تو هوا!.
بعدشم که ریس تموم شد با خیال راحت دوباره F12 رو میزنی تا غیر فعال بشه!.
tornado جان ترینر چند صفحه ی قبل +19 رو دانلود کن.
یه قسمت داره به اسم Racer Control System که دیوونه شدن مسابقه دهنده ها میشه که هی پرت میشن تو هوا و .....!
فقط کافیه اون ترینر رو دانلود کنی اول F12 و بعد O رو میزنی که ماشینها دیوونه بشن و پرت شن تو هوا!.
بعدشم که ریس تموم شد با خیال راحت دوباره F12 رو میزنی تا غیر فعال بشه!.
عجب !
بعد مياين ميگين بازيو تموم كرديم :خنده:
کاوه جان بابا ایت نرینر اون موقع که من 2 بار تموم کردم بازی رو نیمده بود هنوز.
ضمنا من هر دوبار بدون ترینر تموم کردم فقط آخر بازی که تموم شد هی ور رفتم به سیو گیما با ترینر و این جور چیزا:d.
من الان بیشتر بازی رو رفتم ولی هنوز تنظیمات مربوط به اسپویلر . بادی و هود و ... باز نشده
من خواستم ببینم ماله شما باز هست یا نه؟
نه دوست عزیز CAREER رو هم که %100 بری این تنظیمات تو CAREER باز نمیشه فقط توی MY CARS این تنظیمات باز میشه.البته من CHALLENG SERIES رو هم تموم کردم ولی هنوز تو CAREER این تنظیمات رو ندارم.
khatamifar
15-11-2006, 08:43
khatamifar جان اولا که اروری که بعد از ریختن d3dx9_30.dll میده چه اروریه.بعدش هم احتمالا در نصب بازی از روی کامپیوتر حدود %40 یا %50 که میرسه یهو بدون دلیل نمیره روی %100 و نصب تموم بشه ؟
نه اتفاقا بازي تا آخر نصب شد.
آخر كاري كه ميخواستم بازي رو شروع كنم ميگفت dll نيست كه اونم دانلود كردم .
الان هم ارور ماله nfs.exe هست !!!
از اون ارور هاي معمول بازيا نيست كه مشكل تو اجرا باشه و بگه ارور شماره فلان.
ارور مانند همونايي هس ت كه با گير برنامه معمولا ايجاد ميشه . (منظورم بعد از زدن alt+ctrl+delete كه يه برنامه رو كه ميبنديم end task رو ميزنيم آخرش يه اروري نشون ميده و ميگه send كنم ارور رو )
شايد ماله كركه ؟!!
شما هم كرك رو روي آيكن exe برنامه پيست كردين ديگه ؟؟
اگه اين جور باشه پس مشكل كجاست ؟
نه اتفاقا بازي تا آخر نصب شد.
آخر كاري كه ميخواستم بازي رو شروع كنم ميگفت dll نيست كه اونم دانلود كردم .
الان هم ارور ماله nfs.exe هست !!!
از اون ارور هاي معمول بازيا نيست كه مشكل تو اجرا باشه و بگه ارور شماره فلان.
ارور مانند همونايي هس ت كه با گير برنامه معمولا ايجاد ميشه . (منظورم بعد از زدن alt+ctrl+delete كه يه برنامه رو كه ميبنديم end task رو ميزنيم آخرش يه اروري نشون ميده و ميگه send كنم ارور رو )
شايد ماله كركه ؟!!
شما هم كرك رو روي آيكن exe برنامه پيست كردين ديگه ؟؟
اگه اين جور باشه پس مشكل كجاست ؟
من هم همین مشکل رو داشتم با فرق اینکه بازی رو که میخواستم نصب کنم.به %50 که میرسید یه دفعه بی جهت میرفت روی %100 و نصب تموم میشد.بازی رو که نصب کردم میرفت توی بازی Load میکرد صدای Demo هم میومد ولی ارور Send Erore و Dont Send میداد.بعدش فهمیدم اصلا مشکل توی خود Setup هست که روی کامپیوتر ریخته شده.Setup ناقص نصب شده بود.CD های خودم مشکل داشت با CD های ساسان نصبش کردم مشکل رفع شد.شما هم CD ها رو عوض کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
khatamifar
15-11-2006, 16:00
من هم همین مشکل رو داشتم با فرق اینکه بازی رو که میخواستم نصب کنم.به %50 که میرسید یه دفعه بی جهت میرفت روی %100 و نصب تموم میشد.بازی رو که نصب کردم میرفت توی بازی Load میکرد صدای Demo هم میومد ولی ارور Send Erore و Dont Send میداد.بعدش فهمیدم اصلا مشکل توی خود Setup هست که روی کامپیوتر ریخته شده.Setup ناقص نصب شده بود.CD های خودم مشکل داشت با CD های ساسان نصبش کردم مشکل رفع شد.شما هم CD ها رو عوض کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
يعني برم پسش بدم ؟
ماله شركت پريس هستش.
6 تا سي دي .
باشه .
حالا ماله كدوم شركت رو بگيرم ؟؟
نه دوست عزیز Career رو هم که %100 بری این تنظیمات تو Career باز نمیشه فقط توی My Cars این تنظیمات باز میشه.البته من Challeng Series رو هم تموم کردم ولی هنوز تو Career این تنظیمات رو ندارم.
پس کی باز میشه؟
sinasignal
15-11-2006, 17:33
من امروز بازی رو نصب کردم تو دومین مرحله که من با دو ماشین دیگه هستم اصلا معلوم نیست باید چیکار کنم فقط بعد از مدتی این نوشته می اد رو صفحه : activate now press activate crew member button
sinasignal
15-11-2006, 17:36
من امروز بازی رو نصب کردم تو دومین مرحله که من با دو ماشین دیگه هستم اصلا معلوم نیست باید چیکار کنم فقط بعد از مدتی این نوشته می اد رو صفحه : activate now press activate crew member button
sinasignal جان خوب بابا یه نگاهی به Control Option مینداختی عزیز.
شما باید Ctrl رو بزنی.
sinasignal
15-11-2006, 17:39
sinasignal جان خوب بابا یه نگاهی به Control Option مینداختی عزیز.
شما باید Ctrl رو بزنی.
ممنون
گفتم كه امروز نصب كردم زياد وارد نيستم
sinasignal جان یه نکته از من به تو نصیحت! هر بازی ای رو که گرفتی قبل از اینکه بری تو بازی برو کنترل بازی رو ببین چیه :).
کسی هست که تنظیمات مخصوص رو باز کزده باشه؟
rb97 جان منظورت از تنظیمات مخصوص چیه؟
نمي دونم چرا فيلم هاي بازي همش گير ميكنن. تا حالا نتونستم يه دونه از فيلم هاي بازي رو به تور كامل ببينم. هي گير ميكنه و بايد از اول كامپيوتر رو ريسيت كنم. به نظر شما اشكال كار از كجاست. اينو هم بگم كه فقط فيلم ها گير مي كنن و در محيط بازي اصلا مشكلي نيست.
با تشكر
mahyarSAMSUNG
16-11-2006, 02:31
من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم ولی فقط در بعضی مواقع که زیاد برام مهم نبود
cully_4u
16-11-2006, 11:19
این حرفم رو دارم بعد از یک هفته بازی کردن کربن میگم.
واقعا گیم پلی این بازی از هر نظر در برابر Most Wanted خیلی پایینتره.
چه از نظر گرافیک.
چه از نظر فیزیک بازی.
واقعا یه پسرفت کامل واسه شرکت Ea هستش.
کل سری های NFS همچین روندی رو داشتن .
NFS 2 SE یک انقلاب بود . بعد از اون NFS 3 که پلیس پا به میدون گذاشت . اما NFS 4 HS هرچند با آوردن ماشینهای زیادتر قصد بهتر کردن سری رو داشت . اما گرافیک اون + موزیک اون واقعا نقطه ضعف بود ( به موزیک و ویدیو های NFS2 و NFS 3 فکر کنید و بعد مقایسه کنید ) اما با اومدن NFS 5 Porsche Unleashed یک بازی تمام عیار رو در زمینه ماشین دیدیم .
اما با عوض کردن موتور گرافیکی بازی در NFS HP2 کم کم داشتیم یک جور تغییر و تحول رو احساس میکردیم تا که رسید به Undergroung 1 و 2 و تا به امروز که سری نیمه موفقی مثل کربن رو ساخته .
این روند همیشه ادامه داشته و یکی از اخلاقهای بد EA هست .
من نمی تونم در این بازی سیو کنم وقتی دوباره میرم توی بازی سیوهام پاک شده باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cully_4u
16-11-2006, 16:45
دقیقا باهات موافقم احسان جان.
البته این یکی از عادتها و نقاط ضعف شرکتهای بازی سازی آمریکایی هستش , که نمیتونن روند صعودی رو توی اکثر محصولاتشون به طور کامل حفظ کنن.
درست برعکس ژاپنی ها یا بهتر بگم دو شرکت محبوب Konami و Capcom که این مورد توی بازیهای دنباله دارشون کمتر به چشم میخوره...
linkin_park
16-11-2006, 19:10
آقا من با Drift خیلی مشکل دارم ... یه نفر میشه یه آموزش بزاره ؟ خیلی سخته ...
MOHAMMAD2010
16-11-2006, 20:50
با سلام
این ادم هایی که با ما مسابقه میدن یکی هست که از همه جلوتره و طرف راست همونجا که اسما رو نشون میده سبز هست این کیه؟
اگر میخواهین که بازی تون از این مشکلایی که میگین نداشته باشه یه dvd rom بخرین و dvd بازی رو بگیرین
mohammad2010 جان اونا Crew Member هستن که کار بعضی هاشون نشون دادن راه و میون بزاس و بعضی هاشون هم بقیه ی ماشین ها رو بلوک می کنن!.
اگه اونا اول بشن یعنی شما اول شدی فرق نداره.
rb97 جان منظورت از تنظیمات مخصوص چیه؟
همون تنظیماتی که روی اسپویلر یا هود و ... انجام میدیم
مثلا بلندش می کنیم و ...
من تو دمو این تنظیمات رو دیدم
rb97 جان بله من همرو باز کردم Autosculpt ها رو;).
The Knight
17-11-2006, 01:29
آقا من با Drift خیلی مشکل دارم ... یه نفر میشه یه آموزش بزاره ؟ خیلی سخته ...
اتفاقاً دریفت تو این شماره از همه شماره ها آسون تره. سر پیچ فقط کافیه فرمونتو بپیچونی ! البته باید سعی کنی به دیوار نخوری. وقتی که دیدی داری میخوری به دیوار گاز رو ول کن بهتر میپیچه. بیشتر باید کومبو بزنی. یعنی سه چاهار تا پیچ رو با دریفت کردن رد کنی (یا بیشتر) هی لیز بخوری رو زمین ، تا برسی به پیچ بعدی دوباره سری ماشینو بدی اونطرف به کومبوهات یه دونه اضافه میشه. هر کومبو یه بار امتیازات رو ضرب میکنه. مثلا کومبوی X4 یعنی امتیازی که دروردی ضربدر چار میشه. امیدوارم کافی بوده باشه!
mahyarSAMSUNG
17-11-2006, 02:28
اصلا اینکار لازم نیست اگه در حال دور زدن تند تند دکمه ی ترمز دستی رو فشار بدی این ضربدرها در بعضی مواقع به 16 و 17 هم میرسه
fade2amin
17-11-2006, 08:53
Challange Every Think
B O L O T
17-11-2006, 17:51
يه سيو مي خواهم كه مرحله اخر رو خودم برم يعني با او پسره خودم مسابقه بدم ممنون
roohi_rsh
18-11-2006, 01:24
ميتوني بري از سايت cheathappens.comب بگيري
rb97 جان بله من همرو باز کردم Autosculpt ها رو;).
ساسان جان آیا تو توی CAREER هم تنظیمات AutosCulpt رو داری یا فقط توی MyCars ؟!!!...
فرقی نداره .
شما وقتی یکی از هم تیمی ها که اسمش رو یادم نیست ( ماشین پورشه جی تی آر داره و متخصص دریفت هست ) رو باهاش مسابقه بدید ( همراه اون ، نه علیه اون ) جایزه اون به شما باز کردن اون قسمت هاست .
با سلام به همه كساني كه خوره بازي دارن :biggrin:
بدون مقدمه :happy:
چرا اين نسخه از NFS مثل نسخه هاي قبليش دكمه هاي تعويض ديد دوربين و ديد از جلو رو از تو قسمت Control برداشته و نميشه اين دكمه ها رو عوض كرد يا اين دكمه ها رو با گيم پد استفاده كرد براي عوض كردن ديد دوربين بايد وارد Option شده و بعد وارد Game Play شده و گزينه هاي قسمت Camera رو عوض كرد يا اين كه از دكمه هاي هميشه ثابت M براي ديدن نقشه - C براي عوض كردن ديد دوربين - و L براي ديد از جلو استفاده كرد !
من هر كاري كردم كه اين دكمه ها رو مثل سري هاي قبلي با گيم پد انجام بدم نشد كه نشد :angry:
اگر شما بلدين يه كمكي بكنين
اين EA بعضي وقتها مثل بازيهاي در پيت عمل مي كنه ها :laughing:
حالا بريم سراغ اصل مطلب يعني آوردن تمام ماشينهاي قسمت QUICK RACE به قسمت CAREER
اول كد ماشينها رو مي نويسم بعد اگه بلد نبودين استفادشون كنين برين تو صفحات قبلي هست(با استفاده از برنامه T-Search )
بازم اگه متوجه نشدين بگين تا تو تاپيك بعدي براتون به طور كامل نحوه استفادشو رو بنويسم
چون فعلا وقت ندارم اين كدها رو فعلا داشته باشين
در ضمن بايد در ابتدا ترينر تو صفحات قبلي رو دانلود كرده و قبل از شروع بازي كليد F1 رو بزنيد تا پولتون زياد بشه و بتونيد اين ماشينها رو از توي گاراژ بخريد
Toyota Corolla 16431235 16431235
Audi Lemans R8 2C327487 2C327487
BMW M3 GTR Race 4E4ACC23 B35F084E
Chevrolet Chevelle 4E7EE003 4E7EE003
Porsche 60B9FFF2 A3879E6A
Dodge Charger'69 756F8D86 756F8D86
Chevrolet 75D7DF4F 00A497C0
Toyota MR2 860C8930 860C8930
Plymouth Roadrunner ACBD671B ACBD671B
Lexus IS300 B02FFF5B B02FFF5B
Lotus Europa B40AA291 B40AA291
Ford B6FA2498 4EB727B9
Mitsubishi Eclipse B778D032 1685BFB3
Pontiac GTO C63D48AA C63D48AA
Lamborghini LMP640 C642ADD6 B367DBE4
بهتره ديگه برم تا از واحد نيوفتادم
پس فعلا باي :thumbsup:
Xgame جان ممنون میخواستم یه همچین کاری بکنم کارمو راحت کردی!.
دستت درد نکنه عزیز.
B O L O T
18-11-2006, 22:57
سلام من الان توي مرحله اخر هستم
با اون پسره دارم مسابقه ميدم
بابا پدرم سوخت ولي نتونستم ببرمش
من اون مسابقه اولي و دومي بردم اگه تموم كرديد متوجه ميشيد ولي توي مسابقه دادن با اون گير كردم كدي ترينري چيزي نداريد
سرعت اون رو كم كنه و...
راستي من كد تقلب وترينر قبلي دارم
در اين راستا اگه مي تونيد كمك كنيد منظورم سرعت كم كردنه
D o l f i n
18-11-2006, 23:08
سلام همه گي خسته نباشيد چند تا سوال دارم
1-ترينر چيه؟
2-چطوري بايد ازش استفاده كرد؟
3-دریفت چيه؟
سوالام آماتوريه ببخشيد ممنونم
amirpers
19-11-2006, 02:07
دوستان چرا تعداد ماشینهای Carbon اینقدر کمه ؟
mahyarSAMSUNG
19-11-2006, 02:57
سلام من الان توي مرحله اخر هستم
با اون پسره دارم مسابقه ميدم
بابا پدرم سوخت ولي نتونستم ببرمش
من اون مسابقه اولي و دومي بردم اگه تموم كرديد متوجه ميشيد ولي توي مسابقه دادن با اون گير كردم كدي ترينري چيزي نداريد
سرعت اون رو كم كنه و...
راستي من كد تقلب وترينر قبلي دارم
در اين راستا اگه مي تونيد كمك كنيد منظورم سرعت كم كردنه
یعنی اینقدر رانندگیت ضعیفه البته من شانس اوردم و آخرهای دور دوم به یه ماشین خود که خیلی به عقب افتاد و من هم خیلی راحت بردمش
mahyarSAMSUNG
19-11-2006, 03:02
دوستان چرا تعداد ماشینهای Carbon اینقدر کمه ؟
خوب شاید شما کل بازیو تا آخر نرفتید وگرنه ماشینهاش اندازه ی موست وانتد هستش ولی یه چیز ضایع که 5 تا ماشین اصلیش رو در آخر آزاد میکنه که دیگه بدردمون نمیخوره
mahyarSAMSUNG
19-11-2006, 03:07
سلام همه گي خسته نباشيد چند تا سوال دارم
1-ترينر چيه؟
2-چطوري بايد ازش استفاده كرد؟
3-دریفت چيه؟
سوالام آماتوريه ببخشيد ممنونم
1. ترينر يه نرم افزاري كه بازي رو هك ميكنه و مثلا كاري ميكنه كه تيرهاي طرف تموم نشه يا نميره و ....
2. بايد اون نرم افزار رو باز كرد و به بازي رفت و از دكمه هاي مربوطه كه روي اون نرم افزار هك نوشته استفاده كرد
3. همون ليز خوردن روي زمين در بعضي از مرحله هاي كاربن و آندر گرمد و موست وانتد
حسام جان توی Career هم دارم.
D o l f i n
19-11-2006, 22:31
سلام
من تازه اين بازي رو شروع كردم يه سوال داشتم
همون اول بازي وقتي كه با اون دختره و اون مرده مسابقه ميدي بايد چي كار كني من فقط دارم دور خودم مي چرخم ممنون ميشم راهنمائي كنيد
شما اول باید باید پشت ماشین هر کدوم اونها به ترتیب یک دور بزنید ، مثلا ماشین دختره ( دریفت ) - ماشین دیگه ( میان بر ) و ...
armin_goooodboy
20-11-2006, 09:29
سلام دوستان
من این بازی رو دیشب گرفتم
امروز صبح شروع کردم به بازی کردن
یه چیزی میپرسم نخندین ها
من نمیدونم از کجا باید باشین جدید بخرم
هر کاری میکنم جایی رو پیدا نمیکنم که ماشین جدید بخرم
فقط دارم با ماشین اولیم بازی میکنم
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
آرمین جان .
اول : پول برای خرید ماشین جدید داری ؟
دوم : مراحل اولیه برای گرفتن منطقه و پول و ماشین رو رد کردی ؟
سوم : توی نقشه ( دکمه M وسط بازی ) مناطقی رو داره با نام Car Lot که شما وقتی اونجا بری میتونی وارد فروشگاه ماشینها بشی .
موفق باشی .
armin_goooodboy
20-11-2006, 09:55
ممنون عزیز
پول که ندارم
یکی از اون 4 - 5 منطقه ها رو به نام خودم کردم
تو نقشه هم که چنین چیزی نیست
پس باید بیشتر بازی کنم
مرسی از راهنماییت
D o l f i n
20-11-2006, 23:08
شما اول باید باید پشت ماشین هر کدوم اونها به ترتیب یک دور بزنید ، مثلا ماشین دختره ( دریفت ) - ماشین دیگه ( میان بر ) و ...
ممنونم ازت
سلام؛
من 2 روز پيش بازي را شروع کردم. چند تا مشکل دارم، لطفا به من جواب دهيد
1. مرحله آخر را چطوري بايد تمام کرد؟
2. بازي مراحل انجام شده قبلي مرا (در ايالات چهارم) نگه نميدارد.
mer30
saeed jun
22-11-2006, 00:36
ببین صادقی جان شما سریال جدیدی که باهاش بازی رو دوباره نصب کردی داری که؟
اگه نداری برو توی Start -->Run-->Regedit.exe
و بعد برو قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Electronic Arts \Electronic Arts \ Need for Speed Carbon \ ereg
سمت راست سریالت رو نوشته.
این رو کپی کن.
بعد سیو گیمتو یا بده به من که ردیفش کنم یا این کار رو بکن.
با یه نرم افزار Hex Editor سیو رو باز کن سمت راست نرم افزار همون اول سیو گیم سریال رو نوشته.
اون رو با سریا جدید عوضش کن.
همین!
اگر متوجه نشدی سیو رو بده;).
آقا اين توضيحاتي كه راجع به سيو دادي جالبه ولي نفهميدم چكار بايد بكنم
اين Hex Editorكه گفتي چيه؟
لطف كن لينكشو بذار تا ما هم دانلودش كنيم و خودمون قضيه رو حل كنيم مزاحم تو نشيم
بعد از اينكه گفتي "سمت راست سریالت رو نوشته." گفتي " این رو کپی کن." چي رو كپي كنم ؟ كجا كپي كنم؟
saeed jun
22-11-2006, 01:46
دوستان یدونه Music Extractor هم پیدا کردم برای اونایی که آهنگ های بازی رو خوششون میاد.
دانلود:
سلام مجدد :biggrin:
ببخشيد شيوه كار با اين نرم افزارو مي شه توضيح بديد
من كه هر كار كردم نتونستم باهاش كار كنم
سلام من نسخه روسی بازی رو دارم کسی patch یا کرکی برای انگلیسی کردن بازی سراغ نداره اگه هست لطفا لینک دانلودش رو برام بزارین متشکرم
سلام
بچه ها بازم سئوالات خودم را مطرح ميكنم اگر لطف كنيد جواب من رابدهيد؟
1. مرحله آخر بازي را چطوري بايد تمام كرد؟
2. بازي مراحل آخر مرا (در ايالات چهارم) سيو نميكند يعني هر بار كه از بازي بيرون مى آيم دوباره براي شروع بايد از اول (ايالت چهارم) بايد بازي را شروع كنم؟
3. من سيو خودم را به يكي از دوستام داده ام ولي براي او اجرا نمي شود چرا؟
mer30
منظورت از مرحله آخر چیه ؟ چون همش مسابقه هست دیگه !
Auto Save بازی فعاله ؟
چون برای اجرا کردن سیو گیم شما ، دوستتون باید یک تغییراتی رو توی رجیستری ویندوز خودش بده .
احسان جان از جواب شما سپاسگزارم.
منظورم از مرحله آخر مسابقه با Darius است چون ماشين من تمامي قطعاتش درحد آخر است ولي باز هم نميتوانم او را شكست دهم. يك بار در مرحله اول او را شكست دادم ولي در مرحله دوم نتوانستم؟
لطف كنيد بفرماييد براي اجراي سيو بازي چه تغييراتي بايد در رجيستري ويندوز داده شود؟
باز هم تشكر
mer30
خب بستگی داره چه ماشینی انتخاب کرده باشی .
مثلا من با ماشین مک لارن همون دفعه اول ازش جلو زدم و له کردمش !
در ثانی ، فقط بهترین ها مهم نیست . تغییراتی که توی ماشین میتونی بدی هم به میزان زیادی تاثیر داره . سعی کن ماشینی از کلاس Sport بگیری و اون رو تیونینگ کنی .
برای رجیستری هم چند صفحه قبل ساسان جان توضیح دادن .
امروز خيلي حال كردم چند روز بود تموم كرده بودم داشتم بخش هاي ديگه رو مير فتم كه چند تا ماشين آزاد مي كرد يدفعه ديدم ماشين آتش نشاني ازاد كرده خيلي حال كردم عجب ماشيني بود سرعت عالي فرمون خوب جالب بود چه كارهاي كه اين اي اي گيمي ها نمي كنن
mahyarSAMSUNG
23-11-2006, 03:23
ماشينه آتش نشاني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Ali-Bahal
23-11-2006, 14:38
امروز خيلي حال كردم چند روز بود تموم كرده بودم داشتم بخش هاي ديگه رو مير فتم كه چند تا ماشين آزاد مي كرد يدفعه ديدم ماشين آتش نشاني ازاد كرده خيلي حال كردم عجب ماشيني بود سرعت عالي فرمون خوب جالب بود چه كارهاي كه اين اي اي گيمي ها نمي كنن
ماشين آتش نشاني :blink: :blink: :blink: :ohno:
مي دوني ما داريم در مورد چه بازيي صحبت مي کنيم؟
يک عکس بزار
مگه ماشین آتش نشانی رو توی بازی ندیدید دوستان؟
حتما همه ی Reward Card ها رو نگرفتید.
هم مشین آتش نشانی داره این بازی و هم کامیون!.
برید ببینید و بدا بگید داره یا نداره.
اینم عکس ها برای تایید حرف خودم و akmfad1 جان:
فعلا.
ماشين آتش نشاني :blink: :blink: :blink: :ohno:
مي دوني ما داريم در مورد چه بازيي صحبت مي کنيم؟
يک عکس بزار
دست درد نكنه حالا من نمي دوم تاپيك كدوم بازي :sad:
دستت درد نكنه ساسان جان از عكس ها (نجاتم دادي :happy: )
راستي من هنوز اون ماشين پليس شاستي بلند رو آزاد نكردم برم براي اون ;)
Nokia_My_Life
23-11-2006, 17:29
اقايون استاد من الان 17% كربن رو رفتم -- حالا روي هر ستاره اي تو نقشه كه ميرم - مسابقه ها تكراري شده - چي كار كنم ؟؟ ممنون ميشم اگه درمورد Crew Member هم توضیح بدید :happy: راستی یکی دو مرحله رو هنوز نرفتم - ممکنه از اون باشه ؟
یا علی
akmfad1 جان خواهش می کنم.
چیزی بود که همه باید متوجه میشدن.
آره برو برای شاسی بلنده :).
Mehrshad-msv
23-11-2006, 20:35
چقدرزودتمومش كردين ...واقعاحيف نبود!
من كه هنوز 36%هستم بااين كاماروسه واين موستانگه خيلي حال مي كنم...بهترين ماشيناشن به نظرمن.
راستي كسي نيست اينجاكل دريفت بندازه...ماكه آدي اس ال ووايرلسو ازاين چرت وپرتا نداريم آنلاين بازي كنيم لااقل اينجوري ارضا بكنيم خودمونو
290000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه كسي پايست بسم الله.بزن بريم :biggrin:
اقايون استاد من الان 17% كربن رو رفتم -- حالا روي هر ستاره اي تو نقشه كه ميرم - مسابقه ها تكراري شده - چي كار كنم ؟؟ ممنون ميشم اگه درمورد Crew Member هم توضیح بدید راستی یکی دو مرحله رو هنوز نرفتم - ممکنه از اون باشه ؟
یا علی
كريو ممبر ياهمون خدمه كمكي خودمون اون قسمتي هست كه افرادي كه درطول بازي باهاشون اشنامي شيم به ماكمك مي كنن (داخل بعضي مسابقات البته) بعضي هاشون حريفامونو داخل خاكي مي فرستن بعضي هاشونم جلوترحركت مي كنن تاراه هاي مخفي رومشخص كنن....بله شما بايد اون يكي دوتا مرحله روبريد تامراحل بعدي آزادبشن همين.علي يارت
سلام به همه بچه هاي باحال بازيخور ــ به خصوص احسان جان
بچه ها مي خواهم يك اتفاق جالب برايتان بگويم من هفته پيش ساعت 23:59 شروع كردم و اين هفته همان روز ساعت 23:58 تمام كردم!!!! جالب نــــه (البته بدون رمز و كرك)
از احسان تشكر ميكنم و از همه بچه ها كه در اين سايت اطلاعات خودشان را در اختيار ديگران گذاشتند.
مخصوصا از او تينري كه آهنگهاي بازي را ميتوان گرفت. mer30
احسان جان من با همان ماشين خودم توانستم Darius را شکست دهم. سر پيچ دوم گرفتمش؟؟؟
به هر حال فکر کنم که ديگر نتوانم در اين گفتگو شرکت کنم به دليل مشغله کاري که برايم پيش آمده؟
باز هم از همه شما تشکر ميکنم.
اوقاتي خوشي با صبحتها و همنفسي با شما داشتم؟
تا ديدار آينده...
mer30
mahyarSAMSUNG
24-11-2006, 02:53
من كه دريفتام از 300000 تا بيشتر بود
سلام من نسخه روسی بازی رو دارم کسی patch یا کرکی برای انگلیسی کردن بازی سراغ نداره اگه هست لطفا لینک دانلودش رو برام بزارین متشکرم
کسی جواب منو نمیده؟
Jocker جان بدون کرک تموم کردی؟!؟!؟!؟!؟
یعنی بازی رو ارجینال از خود EA خریدی؟!؟!؟
سلام
ساسان جان منظورم از كرك يعني بدون استفاده كردن از رمز بود.
ولي يك نكته من DVD بازي را از بازار ايران نخريدم از دوبـي برايم آوردند حالا نميدانم واقعاً مال خود EA بوده يا نه چون توي نصب بازي از من تقاضاي Regestry نكرد.
به هر حال خوشحال شدم كه توانستم امروز هم در اين گفتگو شركت كنم.
يه نظر:
بازي nfs:carbon خيلي راحتتر از Most Wanted بود. ولي باز براي من هيجان تمام كردن را داشت.
mer30
سلام
دوستان يک سوال داشتم؟ من سيستم بالايي ندارم ولي بازي خيلي خوب اجرا شد؟
چون صفحات قبلي را که ميخواندم اکثر دوستان سيستمهاي بالايي داشتند ولي براي اجراي بازي اذيت شدهاند؟ چرا؟
من cpu:1.7 و vga:Geforce fx 5200 دارم. چون شنيده بودم براي اجراي بازي کارت گرافيک بالاتر از اين را لازم دارد.
Mehrshad جان با پيشنهاد شما موافقم. چون خود من خوره Drift هستم.
به قول خودت بسم الله...
mer30
Nokia_My_Life
24-11-2006, 14:41
مهرداد جان ممنون از راهنماييهات يه سوال ديگه داشتم . ميتوني تا اخر بازي با يه CrewMember باشی یا باید کریو ممبر رو حتما عوض کرد ؟؟
یا علی
Nokia_My_Life
24-11-2006, 14:45
کسی جواب منو نمیده؟
اقا يكي جواب اين بنده خدا رو بده - من كه ندارم اقا Mohyad . اگه بقیه دارن بزارن تا ایشون دانلود کنن -- ممنون.
یا علی
نوستر آداموس
24-11-2006, 16:59
منم خوشحال شدم
سلام من چجوری می تونم الاوه بر ماشینی که الان دارم ماشین های دیگر هم بخرم؟؟
سلام دوستان
albous جان در نقشه شهر خانههاي زرد رنگي وجود دارد که شما ميتوانيد از آنجا ماشين بخري؟
البته به موجودي پول شما هم بستگي داره.
mer30
kkain-blood
24-11-2006, 19:26
بچه ها من یه مشکله مسخره دارم نمیدونم چرا من تو این بازی نمیتونم ماشین بخرم!میتونم تو قسمت
Add car ماشین اضافه کنم ولی توcareer نمیشه الانم تا 47%بازی رو با همون یه ماشین رفتم ولي دیگه نمیشه!!!
saeid_2001
24-11-2006, 19:46
سلام خوبين .
خوب من اين بازي رو چند روز پيش تموم كردم بازي خوبي بود فقط مشكلش اين بود كه خيلي كوتاه بود ولي كلا از Most Wanted بهتر بود من بيشتر خوشم اومد گرافيك بازي خليلي روون بود از MW بهتر بود من با كارت Radeon 9200 64Mb خودم اين بازي رو خيلي راحت بازي كردم . اينم يه عكس از SLR من بازي رو با اين تموم كردم .
B O L O T
24-11-2006, 20:13
سلام خوبين .
خوب من اين بازي رو چند روز پيش تموم كردم بازي خوبي بود فقط مشكلش اين بود كه خيلي كوتاه بود ولي كلا از Most Wanted بهتر بود من بيشتر خوشم اومد گرافيك بازي خليلي روون بود از MW بهتر بود من با كارت Radeon 9200 64Mb خودم اين بازي رو خيلي راحت بازي كردم . اينم يه عكس از SLR من بازي رو با اين تموم كردم .
ببخشيد من تا اخرش رفتم ميخواستم ببينم
دموي اخرش چي بود ممنون
و وقتي اون پسر رو شكست ميدي عين موست وانتيد نميشه
مثلا پليسي از رو پلي پريدن و.....
saeid_2001
24-11-2006, 22:42
اتفاق خاصي پيش نمياد فقط مشخص ميشه پسره ينفرو فرستاده بود كه پولارو برداره و بعدش پسره ميگه بازم همديگرو ميبينيم و دوباره شهر رو ازت ميگيرم از اين چيزا بعدم سوار يه ماشين ميشه و ميره البته من سري Challenge رو ديگه نرفتم ولي خوب ديگه اصلش همون career هست .
mahyarSAMSUNG
25-11-2006, 02:23
آقا یکی صحنه ی باستد شدن رو برای من توضیح میده چون من اصلا توی این بازی گیر پلیس نیوفتادم و اصلا یادم رفت که امتحانی خودم رو گیر بندازم
mahyarSAMSUNG
25-11-2006, 02:30
سلام
دوستان يک سوال داشتم؟ من سيستم بالايي ندارم ولي بازي خيلي خوب اجرا شد؟
چون صفحات قبلي را که ميخواندم اکثر دوستان سيستمهاي بالايي داشتند ولي براي اجراي بازي اذيت شدهاند؟ چرا؟
من cpu:1.7 و vga:Geforce fx 5200 دارم. چون شنيده بودم براي اجراي بازي کارت گرافيک بالاتر از اين را لازم دارد.
Mehrshad جان با پيشنهاد شما موافقم. چون خود من خوره Drift هستم.
به قول خودت بسم الله...
mer30
اتفقا من هم سیستم شما رو دارم و با کمی گیر کردن بازیو تموم کردم
اقا يكي جواب اين بنده خدا رو بده - من كه ندارم اقا Mohyad . اگه بقیه دارن بزارن تا ایشون دانلود کنن -- ممنون.
یا علی
خدا پدرت رو بیامرزه که حداقل همینو گفتی اگه جایی لینک patch رو پیدا کردی که زبون بازی رو به از روسی به انگلیسی تبدیل کنه برام بزار متشکرم
من انگلیسی به آلمانی دارم کسی خواست پی ام بده ...
مهرداد جان ممنون از راهنماييهات يه سوال ديگه داشتم . ميتوني تا اخر بازي با يه CrewMember باشی یا باید کریو ممبر رو حتما عوض کرد ؟؟
یا علی
دوست عزیز . شما میتونی با همون هم تیمی اولت تا آخر بازی بری .
اما اگه میخوای یک سری امکانات بازی باز بشه و توی خریدهایی که داری جنس رو ارزونتر بخری باید هم تیمی خودت رو عوض کنی .
Nokia_My_Life
25-11-2006, 16:23
دوست عزیز . شما میتونی با همون هم تیمی اولت تا آخر بازی بری .
اما اگه میخوای یک سری امکانات بازی باز بشه و توی خریدهایی که داری جنس رو ارزونتر بخری باید هم تیمی خودت رو عوض کنی .
ممنون اقا احسان :wub:
دوستان اینم امتیاز دریفت من :
اگه نیمد برید اینجا:
Nokia_My_Life
25-11-2006, 20:20
ایول بابا رکورد شما که استادی
من که دریفت برام سخته از 150 تا بیشتر نرفتم
Nokia_My_Life
25-11-2006, 20:24
راستی اقا ساسان عکس ماشینت هم بزار ببینیم
در مورد ChallenGe Series هم توضیح بده . ممنون
یا علی
Nokia_My_Life
25-11-2006, 20:34
اقا Mohyad یه سری به این سایت بزن امیدوارم که به دردت بخوره
saeed jun
26-11-2006, 00:45
بابا ساسان جان يه لطفيم به ما بكن ديگه :blush:
اين شيوه هك كردن سيو هاي موجود رو مثل اضافه كردن اون ماشين باحاله به ماشينايي كه مي شه خريد يه توضيح مفصل بده تا بتونيم از سيو هاي موجود استفاده كنيم
تازه نرم افزار تي سرچم دارم از اون مي تونم اشتفاده كنم ديگه؟
اگه مي شه از تي سرچم استفاده كرد طرز استفادشو لطف كن توضيح بده
اگه يه لفي به ما هم بكني خيلي حال دادي خيييييييييييييييييييييييي ييييلي
Mahdi_Moosavi
27-11-2006, 01:01
بدون شرح :biggrin: :
Mahdi_Moosavi
27-11-2006, 01:11
اينم ماشيني كه باهاش تا آخرش رفتم :biggrin: :
امتیاز جدید من با Toyota Supra در دریفت ببینید!:
اینم ماشین من:
------------------------------------------
Nokia_My_Life جان لطف داری عزیز.
عکس ماشینمو که گذاشتم.
در مورد Challenge Series هم باید بگم که قسمت های مختلفی داره مثل Drift و Race Wars و Pursuit Evation و Sprint و Checkpoint و سایر مسابقه های توی بازی.
هر قسمتش سه تا مدال و سه تا مرحله داره که طلا سخت ترینشونه!.
اگه چلنج ها رو کامل تموم کنی وسطاش که هی داری تموم می کنی هی واست چیز آنلاک میشه.
ببین اگه بری روی چلنج ها نوشته که چی چیزی آنلاک میشه اگه اون چلنج رو بری سمت راست اونجا رو نگاه بنداز.
------
saeed jun جان برای اضافه کردن ماشین ها چند صفحه ی قبل یکی از دوستان زودتر از من آموزش داد که دستشم درد نکنه کار منو راحت کرد.
دقیقا نوشته که باید کجای T-Search بری و چه کار کنی.
به حر حال وقتی اونو خوندی بیا تا جدول کامل کد ماشین ها رو بهت بدم.
فعلا.
ساسان.
سلام
دوستان بعد از اين بازي (nfs:carbon) چه بازي حال ميدهد؟
من ديروز بازي را در 5 ساعت تمام کردم! (البته با رمز و کدهاي تقلب)
راستي اگر رو کم کني من هم عکس بزارم؟
mer30
اقا Mohyad یه سری به این سایت بزن امیدوارم که به دردت بخوره
دستت درد نکنه فقط میتونی بگی patch تغییر زبان از روسی به انگلیسی کجای سایته؟
Ali-Bahal
27-11-2006, 14:02
اینم عکس ها برای تایید حرف خودم و akmfad1 جان:
فعلا.
ماااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا
من نديدم الان مي رم تو بازي ببينم چه خبره!
Ali-Bahal
27-11-2006, 16:39
لطفا يکي که بازي را کامل تمام کرده سيوش را در جاي خوبي آپلود کند تا ما هم دانولد کنيم
راستي من يک سيو گرفتم کار نمي کنه بايد در کجا و چه اسمي کپي کنم بذارم a باشه يا پاکش کنم لطفا کامل توضيح دهيد
Mahdi_Moosavi
27-11-2006, 17:01
بدون شرح 2 :blink: :blink: :blink: :blink:
كل drift كسي هست ميندازيم.
Mahdi_Moosavi
27-11-2006, 17:08
خواهشن بچه هايي كه بازي رو 100 درصد رفتن يه عكس از reward card هاشون بزارن ببينيم ماله هركي بيشتر بود
اون save خودشو يه جا اپلود كنه همه استفاده كنن. اين ماله ما:
mahdi_moosavi جان ببین عزیز من بعد از 18 بار رفتن چی کار کردم!:
saeed jun
28-11-2006, 00:10
امتیاز جدید من با Toyota Supra در دریفت ببینید!:
اینم ماشین من:
------------------------------------------
Nokia_My_Life جان لطف داری عزیز.
عکس ماشینمو که گذاشتم.
در مورد Challenge Series هم باید بگم که قسمت های مختلفی داره مثل Drift و Race Wars و Pursuit Evation و Sprint و Checkpoint و سایر مسابقه های توی بازی.
هر قسمتش سه تا مدال و سه تا مرحله داره که طلا سخت ترینشونه!.
اگه چلنج ها رو کامل تموم کنی وسطاش که هی داری تموم می کنی هی واست چیز آنلاک میشه.
ببین اگه بری روی چلنج ها نوشته که چی چیزی آنلاک میشه اگه اون چلنج رو بری سمت راست اونجا رو نگاه بنداز.
------
saeed jun جان برای اضافه کردن ماشین ها چند صفحه ی قبل یکی از دوستان زودتر از من آموزش داد که دستشم درد نکنه کار منو راحت کرد.
دقیقا نوشته که باید کجای T-Search بری و چه کار کنی.
به حر حال وقتی اونو خوندی بیا تا جدول کامل کد ماشین ها رو بهت بدم.
فعلا.
ساسان.
ساسان جان سلام مجدد
اون راهنمايي كه شما كردي برا اضافه كردن اون ماشين باحاله به ليست خريد كه با تي سرچ انجام مي شدو انجام دادم جوابم داد كلي حال كردم :biggrin:
ولي اون رفيقمون كه كد ماشينارو داده بود نگفت تو تي سرچ چيكار بايد بكنيم
همون راهي رو كه تو گفتي رو هم امتحان كردم جواب نداد (همون كه گفتي بعد كد يه عدد 10 يا 20 هست اونو به 01 تبديل كنين ) اين كارم كردم جواب نداد :sad:
از همه اينا گذشته من از شما در خواست كردم كه بگي چطوري بايد يه سيو جديدو از نظر شماره سريال با بازي منطبق كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وگرنه با ماشينا مشكلي نداشتم :blush:
به هر حال شما دو تا لطف به همه بكن :happy:
اول اون قضيه سيو رو توضيح بده خواهشا
دوم سيو خودتو بذار تا بچه ها هم بهرهمند بشن(همه سيواتو) :)
پيشاپيش ممنونم :cool:
Mehrshad-msv
28-11-2006, 01:36
سلام...خوبه داريدراه مي افتيد!
ولي من منظورم ازكل دريفت اين نبود.
شمارفتيدداخل كوئيك مچ بابهترين ماشين ها وجاده هاي پيستي دريفت اين امتيازارواورديد.
من منظورم باشرايط يكسان بوديعني توجاده كوهستاني رئيس سوم بازي باماشينه كاماروس...انشالله كه افتاد. :biggrin:
حالاادامه مي ديم!
يعني بااين ماشين:
اگه منم شرايط شماروادامه بدم الان ركوردم تست كه زدم بالاي 2ميليون شد!!!!
Mahdi_Moosavi
28-11-2006, 02:00
باشه ولي يه كم عكس هات رو كوچيك تر بزار مثلآ 800×600 شما با چه رزوليشني بازي ميكني؟
Mehrshad-msv
28-11-2006, 02:48
باشه ولي يه كم عكس هات رو كوچيك تر بزار مثلآ 800×600 شما با چه رزوليشني بازي ميكني؟
شرمنده من از رزوليشن1024 1280x استفاده مي كنم اصلا حواسم نبود ديگه نمي تونم ويرايششم كنم چون از سايت زده بيرون :blink:
Mehrshad-msv جان ما دو نفریم داریم میریم روی همون شرایطی که شما گفتی.
ضمنا بهترین ماشین برای دریفت وجود نداره هر کس به یه ماشین عادت می کنه.
ضمنا اگه شما هم کار ما رو بکنی بهتره.
ببینم 2 میلیون رو میزنی عزیز یا نه :).
قربانت ساسان.
saeed jun جان اول این Save Game Validator رو بگیر:
بازش کن و savegame جدید رو انتخاب کن و دکمه ی Apply رو بزن تا validate بشه و بتونی لودش کنی.
سیو خودم رو هم شرمنده ارم انلاین هم میرم!.
این سیو رو بگیر لذت ببر همه چی رو باز داره توی Car Lot که بتونی بخری و توی Career استفاده کنی!:
در مورد اون T-Search هم باید بگم که بازش که کردی اون بالا روی Select Process کلیک می کنی و NFSC.exe رو انتخاب می کنی بعدم میری روی Hex Editor و توی سرچش ( همونی که عکس سرچش یه ذره بینه که زیرش خط نداره! ).
بعدش کد ماشین ها رو سرچ می کنی و آخرشون 01 میزاری به جای 10 یا 20 ای که وجود داره.
Mehrshad-msv جان من با Camaro SS هم رفتم.
خداییش دریفتش سخته ولی خیلی حال میده.
ببین:
hamid7stick
28-11-2006, 14:30
من ميخمام vga 6600gt 256mb/ram 1gb ocz/cpu 3500 am2 بگيرم واسه اين بازي مناسبه؟
Ali-Bahal
28-11-2006, 15:29
لطفا يکي که بازي را کامل تمام کرده سيوش را در جاي خوبي آپلود کند تا ما هم دانولد کنيم
راستي من يک سيو گرفتم کار نمي کنه بايد در کجا و چه اسمي کپي کنم بذارم a باشه يا پاکش کنم لطفا کامل توضيح دهيد
بابا يکي جواب مارو هم بده
يکي سيو کامل و درست که خودش تمام کرده را براي ما بزاره
ممنون
hamid7stic جان اصلا جاش اینجا نبود ولی گرافیک رو 7600GS بردار قوی تره و هم قیمته.
سلام !
آقا من خيلي ناراحتم . :sad:
چون Carbon رو تا 70% رفتم وقتي ويندوزمو عوض كردم و دوباره سيومو گذاشتم سر جاش با خوشحالي رفتم كه ادامه بازيو برم ولي ديدم كه بازي ارور ميده آقا حالم گرفته شده يه كي به من كمك كنه .
ارور بازي : Unable to load pdan
اسم سيو من هم pdan هست. :happy: :sad: :blush: :blink: ;)
Mahdi_Moosavi
28-11-2006, 17:11
شرمنده من از رزوليشن1024 1280x استفاده مي كنم اصلا حواسم نبود ديگه نمي تونم ويرايششم كنم چون از سايت زده بيرون :blink:
يعني منظورت اينه كه با اين رزوليشن 1280×1024 بازي ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink:
مگه vga شما چيه؟ :ohno: :ohno: :ohno:
Mahdi_Moosavi
28-11-2006, 17:14
hamid7stic جان اصلا جاش اینجا نبود ولی گرافیک رو 7600GS بردار قوی تره و هم قیمته.
كاملا تاييد ميشه.
sAsAn.K عزيز شما با چه رزوليشني بازي ميكني؟
Ali-Bahal
28-11-2006, 17:28
بابا يکي جواب مارو هم بده
يکي سيو کامل و درست که خودش تمام کرده را براي ما بزاره
ممنون
بابا يکي سيو کاملش و درستش را براي ما بزاره
mahdi_moosavi جون من با رزولوشن 640 در 480 بازی می کنم .
برای بهتر شدن کیفیت بازی پیشنهاد می کنم Anti Aliasing رو از نوی ویندوز بزارید روی 4x برید ببینید بازی چقدر تمیز میشه.
----------------------
Ali-Bahal جان عزیز چند تا پست قبل من یه سیو گیم و یه savegame validator گذاشتم.
سیوشم کامل عزیز. :happy:
Ali-Bahal
28-11-2006, 17:40
ساسان جان اگه ميشه دوباره لينک را برام بگذار البته ببخشيدا
Mehrshad-msv
28-11-2006, 18:13
Mehrshad-msv جان من با Camaro SS هم رفتم.
خداییش دریفتش سخته ولی خیلی حال میده.
ببین:
آره ساسان جان دريفتش سخته ولي وحشتناك حال مي ده.
خوب رفتي ولي دومي مي دوني چراببين :biggrin: :
اينم عكس ماشينوجاده بودكه ببيني خالي بندي نيست!
اينم داخل quick race رفتم باسليك:(البته توپيست)
يعني منظورت اينه كه با اين رزوليشن 1280×1024 بازي ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
مگه vga شما چيه؟
آره عزيز من باهمين رزوليشن بازي مي كنم كارتمم asus eax700 series atiهسته بيد . حالاچراچشات اينجوري شدن!:biggrin:
سیو بازی تا پایان با 88در صد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیو کامل پایان بازی 90 درصد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ali-Bahal
28-11-2006, 18:36
لينک سيو خرابه لطفا در جاي ديگر آپلود کنيد
مهرشاد جون آقا رکورد زدم خفن !!!!!! خودمم باورم نمیشد که چنین امتیازی بگیرم آخه میدونی چیه توی طول این مدت 2 ساعته ای که فقط دریفت می زدم فقط حواسم به ماشین بود و امتیازی که آخر دریفت نشون میده!!!!!! آقا اول شدم !!البته بعد از کلی تمرین با دریفت با کلاج گرفتن و دقت برای اینکه به دیوار نخورم. ببین:
ضمنا عزیز این دومیه که با Lotus Elise رفتی کدوم ریسه ؟ کجا باید بری ؟ بگو ببینم میتونم رکوردتو بزنم :D.
این اولین Drift بود که تو Quick Race بود.پدر خودمو در آوردم که Drift قطع نشه که در عکس پایین میبینید که x20 شده آخرشم امتیازم شد 398,240.من نمیدونم شما چجوری Drift می کنید :ohno: .
داخل Race
آخر Race
به نظر شما بهتر نیست توی واقعیت سیر کنیم؟
mahyarSAMSUNG
29-11-2006, 03:37
اصلا آدم دریفت ها رو نگاه میکنه سکته میکنه یکی 3 هزار و خورده ای اورده بود آخه چه طوری ؟؟؟؟؟؟؟؟
Mehrshad-msv
29-11-2006, 04:25
مهرشاد جون آقا رکورد زدم خفن !!!!!! خودمم باورم نمیشد که چنین امتیازی بگیرم آخه میدونی چیه توی طول این مدت 2 ساعته ای که فقط دریفت می زدم فقط حواسم به ماشین بود و امتیازی که آخر دریفت نشون میده!!!!!! آقا اول شدم !!البته بعد از کلی تمرین با دریفت با کلاج گرفتن و دقت برای اینکه به دیوار نخورم. ببین:
ضمنا عزیز این دومیه که با Lotus Elise رفتی کدوم ریسه ؟ کجا باید بری ؟ بگو ببینم میتونم رکوردتو بزنم :D.
ساسان جون!(چه زودفاميل شدم) واقعا عاليه من كه روم كم شد....مسخره نمي كنما(چون اصلاازاين كارخوشم نمي ياد) گفتم يه موقه ازجملم بدبرداشت نكني :blush: ....ايول فقط مونده اون 3 ميليونو خورده اي روبزني
توهمون جاده اي كه 6.7 مايل فكركنم هست.موفق باشي عزيز راستي 4دورش كن بعد برو داخل پيست.
H3SAM جان عزیز شما توی کل دریفتت کلاج رو بگیر و سعی کن تا آخرش با در و دیوار نخوری و هیم ماشین بکشون روی زمین اونوقت میفهمی که چه جوریه عزیز :D.
ضمنا ایول به Skyline ات خیلی حال کردم :D.
--------------------------------------------------
Mehrshad-msv جان لطف داری عزیز ما کوچیم شماییم شما استادی.
ببین عزیز من اون ریس رو هم میرم ببینم چقدر میارم :D.
samsung_d600 جان فکر کنم با این توضیحاتی که دوست خوبم مهرشاد جان دادن توجیح شده باشی آخه میدونی چیه 6.7 مایل پیسته اونم 4 دور ! الکی نیست که ! :d.
آقا مهرشاد جون منم رفتم دریفت رو ولی اصلا حال نمیده دریفت توی این جاده.
از همه بیشتر Canyon Drift ها حال میدن ولی به حر حال:
Nokia_My_Life
29-11-2006, 16:12
اقا كمك كنيد !
من ويندوزم رو عوض كردم - پوشه ي Memcard رو هم نگه داشتم و تو ويندوز جديد وقتي ميريزم تو اونجايي كه بازي نصب شده سيو ها كار نميكنه !! چي كار كنم
ممنون (فوري)
nokia جان شما بايد شماره سريال سيوهاي قبلي را به شماره سريالي كه تازه بازي را نصب كردي تغيير بدي كه اين كار را با برنامه hex editor انجام بده . شماره سريالي كه باهاش بازي را نصب كردي را از اين راه ميتواني پيدا كني .
HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>ELECTRONIC ARTS>Electronic arts>need for speed carbon>ergc
بعدش برنامه هگز اديتور را باز كن سيوهاي قبلي را open كن سمت راست شماره سريال معلوم هستش كه بايد اين شماره سريال را با شماره سريالي كه از روش بالا بدست مياري عوض كني .
Nokia_My_Life
29-11-2006, 20:24
nokia جان شما بايد شماره سريال سيوهاي قبلي را به شماره سريالي كه تازه بازي را نصب كردي تغيير بدي كه اين كار را با برنامه hex editor انجام بده . شماره سريالي كه باهاش بازي را نصب كردي را از اين راه ميتواني پيدا كني .
HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>ELECTRONIC ARTS>Electronic arts>need for speed carbon>ergc
بعدش برنامه هگز اديتور را باز كن سيوهاي قبلي را open كن سمت راست شماره سريال معلوم هستش كه بايد اين شماره سريال را با شماره سريالي كه از روش بالا بدست مياري عوض كني .
اقا تا NFS Carbon رفتم اما ergc رو پيدا نكردم . خواهشن جواب بديد بابا لنگم
Ali-Bahal
29-11-2006, 21:39
آقا يک ترينر آمده امتياز را وارد مي کني و دکمه را مي زني هي امتياز ميده شايد شما هم..... البته قسط توهين ندارم ها ببخشيد
mahyarSAMSUNG
30-11-2006, 03:33
من كه سيستم رو عوض كنم يه بار ديگه ميرمش چون من با گير زيادي بازي ميكردم
يعني شما ميگيد كلاچ رو بگيرم سريع تر دريفها پر ميشه ؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.