ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : IT بهتره یا نرم افزار؟

somaye1988
12-11-2011, 22:15
سلام
من امسال میخوام ارشد شرکت کنم هرچند فکر نکنم امید زیادی به قبول شدنم باشه چون هنوز 1 ترمم مونده یعنی تیر91 فارغ التحصیل میشم و تا بهمن که کنکور ارشده اصلا نمیتونم درس بخونم بخاطر 20 واحد سنگین ....
میخوام بدونم بازار کار برای آی تی بهتر هستش یا نرم افزار ..چون فقط بخاطر داشتن کار خوب میخوام ادامه تحصیل بدم ..من خودم به رشته هوش مصنوعی خیلی علاقه دارم ولی بعضیا میگن آی تی بازار کارش بهتره و منم که فقط بخاطر کار میخوام ارشد بخونم ... ..
البته دلیل علاقه م همون 3 واحد هوش مصنوعیه که تو کارشناسی پاس کردم به نظرم درس شیرینی بود و دیگه درباره هوش مصنوعی چیزی نمیدونم ...به نظرتون چیکار کنم ؟

mojtaba-design
19-12-2011, 20:40
نمی دونم الان بدردت بخوره یا نه :

اون کسی که گفته آی تی بازار کارش بهتره ، چرت محضضضضضضض گفته !
یک آی تی ای باید بعد کارشناسی اش بیوفته دنبال برنامه نویسی تا بتونه وارد بازار کار بشه (البته نه همشون ولی اکثر اینجوریه) در حالی که یک نرم افزاری تخصصش نرم افزار هست .

آی تی به نسبت نرم افزار یک رشته عمومی تر هست ! اصلا به برنامه نویسی کاری ندارن ، از اون طرف شبکه رو هم در حد بچه های نرم افزار حالیشونه ! کلا بچه های نرم افزار بار علمیشون خیلی بیشتر از آی تی هست .

اگر می خوای بری سراغ بازار کار 100% برو سراغ نرم افزار .

فقط اینم بگم نرم افزار سخت هستشا ! مثل آی تی نیست ، تخصصی هست و باید مخشو داشته باشی.
قضیه اینکه ممکنه بعضی ها بگن آی تی سرتر هست یک چیز بیشتر نیست اونم اینکه آی تی به خاطر اسمش جلب توجه میکنه مردم فکر می کنند خبری هست !

جمع بندی : اگر دنبال بازار کار خوب هستی + استعداد و توانایی برنامه نویسی+اعصاب آهنین داری ===> نرم افزار

اگر دنبال بازار کار متوسط هستی + استعداد متوسط + اعصاب راحت ======> آی تی

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

پیشنهاد نمی کنم برای استخدام کارشناسی ارشد بخونی چه نرم افزار چه آی تی چون به لطف دانشگاه آزاد کارشناسی ارشدش خز شده و امتیاز خاصی حساب نمیشه و کار فرما بیشتر به توانایی های خودت توجه میکنه تا مدرک کارشناسی ارشدت

Hamed 360
28-12-2011, 16:41

یک آی تی ای باید بعد کارشناسی اش بیوفته دنبال برنامه نویسی تا بتونه وارد بازار کار بشه (البته نه همشون ولی اکثر اینجوریه) در حالی که یک نرم افزاری تخصصش نرم افزار هست .

آی تی به نسبت نرم افزار یک رشته عمومی تر هست ! اصلا به برنامه نویسی کاری ندارن ، از اون طرف شبکه رو هم در حد بچه های نرم افزار حالیشونه ! کلا بچه های نرم افزار بار علمیشون خیلی بیشتر از آی تی هست .

فقط اینم بگم نرم افزار سخت هستشا ! مثل آی تی نیست ، تخصصی هست و باید مخشو داشته باشی.
قضیه اینکه ممکنه بعضی ها بگن آی تی سرتر هست یک چیز بیشتر نیست اونم اینکه آی تی به خاطر اسمش جلب توجه میکنه مردم فکر می کنند خبری هست !

جمع بندی : اگر دنبال بازار کار خوب هستی + استعداد و توانایی برنامه نویسی+اعصاب آهنین داری ===> نرم افزار

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

پیشنهاد نمی کنم برای استخدام کارشناسی ارشد بخونی چه نرم افزار چه آی تی چون به لطف دانشگاه آزاد کارشناسی ارشدش خز شده و امتیاز خاصی حساب نمیشه و کار فرما بیشتر به توانایی های خودت توجه میکنه تا مدرک کارشناسی ارشدت
تایید میشه !

The Life
29-12-2011, 11:55

واقعا راست میگی من خودم با این نظرت خیلی موافقم!

linkinpark20
29-12-2011, 12:30
واقعا واسه این دوستان متاسفم که نرم افزار رو برتر از it میدونن مخصوصا اون آقایی که میگه چون اسمش قشنگتره بهتره شک نکن دوست عزیز که it بهتره چون از تمام علوم کامپیوتر سر در میاری و همچنین از علوم مدیریتی تو تمامی آگهی های استخدام میزنن کارشناس فناوری اطلاعات نرم افزار دیگه دکتراش هم بیکارن

Lamanta
03-01-2012, 15:36
واقعا واسه این دوستان متاسفم که نرم افزار رو برتر از it میدونن مخصوصا اون آقایی که میگه چون اسمش قشنگتره بهتره شک نکن دوست عزیز که it بهتره چون از تمام علوم کامپیوتر سر در میاری و همچنین از علوم مدیریتی تو تمامی آگهی های استخدام میزنن کارشناس فناوری اطلاعات نرم افزار دیگه دکتراش هم بیکارن

شما واقع بین نیستی و تعصب داری روی رشتت !

arash1995
06-01-2012, 23:33
سلام یه سوال اگه بخوایم وارد برنامه نویسی واسه بازیسازی بشیم هم باید نرم افزار خوند؟

Masоud
06-01-2012, 23:49
سلام

الان هرکی رشتش نرم افزار باشه میگه این بهتره و هرکی هم آی تی میگه آی تی بهتره.

دوست عزیزی که تاپیک رو ایجاد کردی بنظرم به سمت چیزی که وافعا بهش علاقه داری برو.

سعی کن از هر چیزی مثل شبکه ، برنامه نویسی ، نرم افزار حداقل اطلاعات و تجربیاتی چه در سطح حرفه ای و چه در سطح متوسط کسب کنی.

طبیعتا هر وقتی بخوای کار پیدا کنی ، هر چقد بار علمیت در زمینه ی علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات بیشتر باشه و تجربه ی کار داشته باشی راحت کار برات پیدا میشه.

موفق باشی :11:

nitro
07-01-2012, 00:36
من کامپیوتر خوندم
داداشم IT

پی هیچ کدوم نرو
چون هر کدوم چرت تر از اون یکیه
وقت و پولت رو بابت این دو تا رشته هدر نکن
من که از کاردانی هم رفتم به کارشناسی
5 سال وقتمو گذاشتم
1 کلمه بار علمی که در عمل به درد بخوره نداشت برام

به نظرم برو شبکه یاد بگیر که هم واسه این دنیات خوب باشه هم واسه آخرتت
دانشگاه هم نرفتی نرفتی

ziba12
07-01-2012, 14:32
الان 2 نفر میشناسم که یکیش it و یکیش نرم افزاره

اونی که نر افزاره استخدام شده اما هنوز ای تی بیکاره و داره برنامه نویسی رو تخصصی میونه تا به اندازه بچه های نرم افزار در برنامه نویسی قوی بشه و استخدام بشه

بهترین نرم افزاره

تو رتبه بندی رشته ها هم نرم افزار بهتر هاز ای تی هست.

mojtaba-design
09-01-2012, 00:46
اتفاقا وقتی رشته ای به جای اینکه فوکس کنی روی یک مبحث، توش از هرچی یکم باشه من به اون میگم آش شعله قلم کار !
آخرش هیچکدوم رو در حدی که باید بلد باشی نیستی .
برنامه نویسی که تقریبا چیز خاصی یاد نمیگیرند ، شبکه شون هم در حد بچه های نرم افزار هست(بلکه پایین تر چون شبکه ارتباط نزدیکی با برنامه نویسی داره که دوستان آی تی در این موضوع نزدیک به صفر هستند) .
همانطور که گفتم آی تی رشته عمومی تری نسبت به نرم افزار هست. کسی که دنبال کار تخصصی در زمینه کامپیوتر در بخش نرم افزار داره هرگز به سمت آی تی نباید بره. اما کسی که فقط دنبال کلیات موضوع هست و آخرشم می خواد به عنوان یک پشتیبان کامپیوتر یا مشاور فنی باشه بره سراغ آی تی .

در صورتی که بچه های نرم افزار آفریننده تمام سیستم هایی هستند که بچه های آی تی فقط یاد میگیرند چه جوری باهاش کار کنند.

تو یک جمله :

نرم افزار رو میشه به فن ساخت ماشین تشبیه کرد و آی تو رو به آموزش رانندگی ماشینی که توسط یک مهندس نرم افزار طراحی شده !

narotu
09-01-2012, 00:57
مهم اینه ببینی علاقت به کدومه

dracula_killer
13-01-2012, 14:19
اما من آیتی رو دکتر می دونم و نرم افزار رو دکتر داروساز.وجود هر کودوم لازمه.

avator20002000
19-01-2012, 19:19
تو ایران تفاوت این دو رشته مثل اینه بگی 500 تومن اسکناس بشتره یا سکه؟
چون اکثر دروس ای تی هنوز مربوط به رشته نرم افزار هستش زیاد فرقی نداره.در اخر این خود شمایی که بهتر بودن رو با تلاشت تعیین می کنی.
موفق باشی

saho69
26-01-2012, 10:34
[
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

شدیدا تایید میشه...
اگه ITبدتر بود بچهای نرم افزارنمیومدن ارشد IT
امتحان بدن...

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

سلام
من امسال میخوام ارشد شرکت کنم هرچند فکر نکنم امید زیادی به قبول شدنم باشه چون هنوز 1 ترمم مونده یعنی تیر91 فارغ التحصیل میشم و تا بهمن که کنکور ارشده اصلا نمیتونم درس بخونم بخاطر 20 واحد سنگین ....
میخوام بدونم بازار کار برای آی تی بهتر هستش یا نرم افزار ..چون فقط بخاطر داشتن کار خوب میخوام ادامه تحصیل بدم ..من خودم به رشته هوش مصنوعی خیلی علاقه دارم ولی بعضیا میگن آی تی بازار کارش بهتره و منم که فقط بخاطر کار میخوام ارشد بخونم ... ..
البته دلیل علاقه م همون 3 واحد هوش مصنوعیه که تو کارشناسی پاس کردم به نظرم درس شیرینی بود و دیگه درباره هوش مصنوعی چیزی نمیدونم ...به نظرتون چیکار کنم ؟
تو هررشته ای که باشی اگه حرف واسه گفتن داشته باشی بیکارنمیمونی شک نکن

ggnu
26-01-2012, 12:01
مهم علاقه شماست .

biostar
01-02-2012, 00:32
من IT خوندم
تفاوت این دو رشته زیاد نیست

افرادی که IT میخونن دید بهتری نسبت به سازمان و استراتژی های مدیریتی و در نهایت پیاده سازی سیستم های IT دارن
اما بازار کارش تو ایران گنگ و مبهمه

شما میتونی IT بخونی و همه ی درس های نرم افزار رو بلد باشی و بلعکس
از نظر من تفاوتشون زیاد نیست
و میشه هم دو رشته رو همزمان با هم کامل یاد گرفت

A.N.A.P
01-02-2012, 14:17
دوستان من به IT و ICT علاقه دارم . میخواستم بپرسم اگه یه دانشگاه خوب قبول شم این رشته ها بازار کار دارن ؟

samooee
04-02-2012, 16:35
به نظر من ای تی بهتره چون این ریسکه که بری تو نرم افزار کم بیاری ولی ای تی هم طبیعتا رشته راحت تری هست نسبت به نرم افزار هم اگه بری ای تی بعد ببینی که به نرم افزار بیشتر علاقه داری میتونی خودت رو تو برنامه نویسی قوی تر کنی ولی اگه بری نرم افزار این قدی سخت هست که نزاره سمت درس های ای تی بیای به نظر من ای تی هم بهتره هم کاربردی تر البته این فقط نظره منه.:27:

mojtaba-design
10-02-2012, 00:58
سلام و اما پاسخ :)

شما میتونی IT بخونی و همه ی درس های نرم افزار رو بلد باشی و بلعکسخب اگه اینجوری باشه که آدم میتونی صنایع بخونه ولی درس های نرم افزارم بخونه ! ما میخوایم دقیقا رشته های نرم افزار و آی تی رو مقایسه کنیم ، کسی که میخواد همزمان جفتشو بخونه که مد نظر دوستمون نیست !

گه ITبدتر بود بچهای نرم افزارنمیومدن ارشد ITعلت این موضوع بر میگرده به سخت بودن نرم افزار ، بچه های کارشناسی فکر میکنند برنامه نویسی بچه بازی میان و کم میارن میرن به سمت یه رشته هلو مثل آی تی :) .

دوستان من به IT و ICT علاقه دارم . میخواستم بپرسم اگه یه دانشگاه خوب قبول شم این رشته ها بازار کار دارن ؟ همیشه بازار کار برای افراد موفق وجود داره عزیزم. تو هر رشته ای :)

به نظر من ای تی بهتره چون این ریسکه که بری تو نرم افزار کم بیاری ولی ای تی هم طبیعتا رشته راحت تری هست نسبت به نرم افزار هم اگه بری ای تی بعد ببینی که به نرم افزار بیشتر علاقه داری میتونی خودت رو تو برنامه نویسی قوی تر کنی ولی اگه بری نرم افزار این قدی سخت هست که نزاره سمت درس های ای تی بیای به نظر من ای تی هم بهتره هم کاربردی تر البته این فقط نظره منه.این که نشد دلیل ، اینجوری کسی نباید بیاد نرم افزار . این استدلال ضعیف بود.
ببین اون کسی که بدون شناخت میاد نرم افزار و بد پشیمون میشه گناهش سختی نرم افزار نیست ، گناهش بدون شناخت اومدن به سمت این رشته هست .

به طور کلی همه با این موضوع موافقیم که نرم افزار رشته سخت تری نسبت به آی تی هست (و طبیعتا تخصصی تر) .
بازار کارشم من با اطمینان میگم بهتر از آی تی هست.
البته با اطمینان هم میگم 60% افرادی که میان نرم افزار از سختی رشته پشیمون میشن و تو کارشناسی ارشد میزنند تو کار آی تی ، که این خودش دلیلی بر تراز علمی بالاتر نرم افزار داره.

نتیجه گیری کلی : رشته نرم افزار برای کسانی که هیچ چیزی از این رشته نمی دونند کمی خطرناک هست (چون احتمالا زده می شوند) اگه نمیخواهید به هیچ وجه ریسک کنید برید آی تی ( و البته قبول کنید در آینده از یک مهندس نرم افزار مزیت های کمتری خواهید داشت) ولی برای کسانی که با شناخت به سمت این رشته میان خوش آمد میگم ، امیدوارم که بتونید دوام بیارید . اما باید بگم ارزش این سختی ها رو داره نرم افزار.
اصولا هر چیزی که سخت بشه و تعداد کمتری ازش سر بلند بیرون بیاند ، به اصطلاحی کمیاب تر هست و طببیعتا مزایا اون فرد هم بیشتر خواهد بود.

«همه اینها رو گفتم نه برای کوبیدن آی تی ! آی تی هم رشته خوبیه .اینو گفتم دلتون نشکنه و گرنه خالی بستم :)»

Arrowtic
17-02-2012, 16:08
سلام.یه سوال دارم:
درآمد یک کسی که مهندسی نرم افزار خونده در دانشگاه صنعتی شریف چه قدر هستش؟منظورم برنامه نویسیه که دیگه کاملا تا آخر رشتشو ادامه داده و فارغ التحصیل چنین دانشگاه خوبیه.این شخص دی ماه چه قدر در میاره؟
بعدش الآن اینجور افرادو کشورای خارجی میگیرن؟تو خارج میدونید وضعشون چطوره؟(اگه جواب سوال قبل آره هستش)
ممنون

474747
29-09-2014, 22:50
تاپیک قدیمیه ولی چون خودم دنبال تفاوتاشون تو گوگل میگشتم دسیدم اینجا ، گفتم شاید بعدا کس دیگه ای هم بدردش بخوره :
الکی دعوا نکنید !
برید چارت دو تا رشته رو نگاه کنید بعد حرف بزنید، تقریبا مثل هم هستن
نکته دیگه ای هم که هست اینه که فک نکنید میرین دانشگا اونجا هم مخا دور میز نشستن مشتاقانه منتظرن شما بری اونجا بهت چیز یاد بدن همه تجربیاتشونو بهت بگن، اتفاقا برای کسی که واقعا تو زمینه ی کامپیوتر فعال باشه وقتی میره سر کلاس چیزایی که نصیبش میشه یه مشت چرت و پرت بدیهیه که اکثرشو از قبل میدونه ، اونایی هم که نمیدونه چیزایی بدون کاربردی ان.

پس انقد جو نگیردتون که رشته ی من فلانه ، نرم افزاریا همه برنامه نویسن و سازندگان دنیای کامپیوترن و آی تی ها مدیرن و از همه چی سر در میارن و از این دست چرندیات ، میدونید دانشگاه چه خبره الکی خودتونو گول نزنید.

یه جوری حرف میزنین انگار تو دانشگاه های ما دانشجوها همه محقق و پژوهشگر و خدای تجربه و فن و ... هستن.

اصل کار خودتونید ، دانشگاه شاید تنها مزیتش اینه که باعث میشه شما از این شاخه به اون شاخه نپرید ، بدونید که دیگه الان که اومدین کامپیوتر و آی تی ، دیگه باس همینو جدی بگیرین ، دنبالش برین ،‌مهارت کسب کنین، تا فردا مدرکتونو در نیارید همه جا جار بزنین کامپیوتر فلانه و ال و بل و بدرد نمیخوره ، نرین کامپیوتر و از این حرفا .

در آخر هم میگم هر کی بجایی نمیرسه تقصیر رشته اش نیس ، تقصیر خریت خودشه ، بی عرضگی خودش و ...

PLAΨMID
30-09-2014, 00:27
نکته دیگه ای هم که هست اینه که فک نکنید میرین دانشگا اونجا هم مخا دور میز نشستن مشتاقانه منتظرن شما بری اونجا بهت چیز یاد بدن همه تجربیاتشونو بهت بگن، اتفاقا برای کسی که واقعا تو زمینه ی کامپیوتر فعال باشه وقتی میره سر کلاس چیزایی که نصیبش میشه یه مشت چرت و پرت بدیهیه که اکثرشو از قبل میدونه ، اونایی هم که نمیدونه چیزایی بدون کاربردی ان.

یه جوری حرف میزنین انگار تو دانشگاه های ما دانشجوها همه محقق و پژوهشگر و خدای تجربه و فن و ... هستن.

حرفتون درسته ولی تا حدی . . .
شاید عملا کسی چیزی به شما یاد نده( به ما میگفتن شما "دانش + جو" هستید نه دانش آموز !! یعنی باید دانش رو خودتون به دست بیاربد) ولی راهنمایی اساتیدی که اونجا هستند ، دوستانی که توی کار و صنعت بودن و تجربه دارن ، همکلاسی هایی که میخوان از شما جلو بزنن ، امکانات پژوهشی دانشگاه و . . . بسیار میتونه به دید کاری و جهت گیری علمی شما کمک بکنه .

سلام.یه سوال دارم:
درآمد یک کسی که مهندسی نرم افزار خونده در دانشگاه صنعتی شریف چه قدر هستش؟منظورم برنامه نویسیه که دیگه کاملا تا آخر رشتشو ادامه داده و فارغ التحصیل چنین دانشگاه خوبیه.این شخص دی ماه چه قدر در میاره؟
بعدش الآن اینجور افرادو کشورای خارجی میگیرن؟تو خارج میدونید وضعشون چطوره؟(اگه جواب سوال قبل آره هستش)
ممنون
اگه در دوره دانشجویی خوب کار کرده باشه( پروژه و مقاله و غیره) و تجربیات خوبی داشته باشه بله . اسم دانشگاه هم میتونه وزنه خوبی براش باشه . هم اینجا و هم در خارج از کشور اسم دانشگاه به تنهایی به هیچ دردی نمیخوره هر جایی که برید ازتون میپرسن تا حالا چیکار کردید ؟ اونوقت اگه دستتون پر باشه مدرک دانشگاهی کمکتون میکنه .
اما خیلی ها هستن که از چنین دانشگاههایی بیرون اومدن ولی ناموفق بودن . شرطش اینه که درس ها رو فقط پاس نکنید و تا میتونید کار عملی و پروژه ( اونم درست و حسابی) انجام بدید . . . .
یه دوستی داشتم که دوره لیسانس هر وقت استاد یه پروژه سختی رو مطرح میکرد ، فوری میگفت بدینش به من !!! انواع و اقسام دوره های آموزشی که برگزار می شد رو درش شرکت میکرد ( اعم از روباتیک و بازار بورس و دوره های جوشکاری و حتی GPS ) الان PHD داره و توی کانادا استاد دانشگاهه . دانشگاه آزاد هم درس خونده بود ولی اینقدر در زمینه های مختلف کار کرده بود که چند تا زونکن فقط پروژه با خودش برد .
درآمدش هم اونقدری هست که دیگه حاضر نباشه هیچ جای دیگه ای بره !!!