مشاهده نسخه کامل
: سیستم تا 1160000 برای بازی
Abbas.sedighi
11-11-2011, 22:54
سلام یه سیستم توپ اینتل می خوام به صورت فوری برای بازی های روز و طراحی لطفا بهم معرفی کنید اگر جایی هم سراغ دارید که بتونه جمع کنه واسم خیلی عالی میشه سیستم مورد نظر بدون مانیتور هست تا 1160000
با تشکر
Ultra_Black
11-11-2011, 23:47
سلام
CPU:Intel Core i5 2500K=275
M.B:Biostar TP67XE=200
RAM:Kingmax Nano Gaming 1600 (2x2Gb)=48
VGA:MSI NGTX560-Ti Twin Frozr II 1Gb=310
HDD:Seagate 1Tb (7200.12)=150
DVD RW:HP 1270i=30
Power:Redmax FSP600-80GLN=95
Case:Green Hunter=62
All:1170
قابلیت اورکلاک و SLI رو هم در آینده خواهید داشت...
Abbas.sedighi
12-11-2011, 21:19
ممنون از وقتی که گذاشتید یه چند تا سوال دارم این قیمت ها رو از کجا میگیرید و ایا به روزه؟ چون این سی پی یو تو سایت رایان سبا که دائم بروز میشه 300 تومن هست! سی پی یو قویتر از این هم هست تو این سری ای 5 و این سی پی یو چند هسته ایه؟ اشنا واسه خرید دارید!!!! ایا مادربورد ازراک مدل Intel P67 Extreme4 بهتر نبود یا یه مدل از گیگابایت؟ اگر از این دو مارک مادربورد پیشنهاد بدید ممنون میشم.....سوکت سی پی یو چیه 1155 یا 1156؟ و جدیدترین چیپست اینتل چیه؟ درایو اچ پی نداشتم نسبت به سامسونگ و لایت ان بهتره؟ و در اخر یه کارت گرافیک از گیگابایت یا اسوس معرفی کنید.
با تشکر مجدد
منتظر جوابتون هستم
لطف کنید به همه سوالات پاسخ بدید خیلی عجله دارم....
Ultra_Black
12-11-2011, 22:38
ممنون از وقتی که گذاشتید یه چند تا سوال دارم این قیمت ها رو از کجا میگیرید و ایا به روزه؟
قیمت ها قیمتهای روز بازار تهران هستند
چون این سی پی یو تو سایت رایان سبا که دائم بروز میشه 300 تومن هست!
رایان صبا معمولا قیمتهاش 15-20% از بازار گرونتره
سی پی یو قویتر از این هم هست تو این سری ای 5 و این سی پی یو چند هسته ایه؟
i5 خیر
از این قویتر نداریم
ایا مادربورد ازراک مدل Intel P67 Extreme4 بهتر نبود یا یه مدل از گیگابایت؟ اگر از این دو مارک مادربورد پیشنهاد بدید ممنون میشم.....
Biostar نسبت به قیمت ارزش خرید خیلی بالاتری داره
سوکت سی پی یو چیه 1155 یا 1156؟ و جدیدترین چیپست اینتل چیه؟
1155 جدیدترین سوکت اینتل هست
جدیدترین چیپ Z68 هست که برای شما تفاوت خاصی با P67 نداره
درایو اچ پی نداشتم نسبت به سامسونگ و لایت ان بهتره؟
بله بهتره
و در اخر یه کارت گرافیک از گیگابایت یا اسوس معرفی کنید.
اگه حاضرید فقط 30-40% هزینه بیشتر بابت اسم اینها بپردازید،براتون معرفی می کنم...
Abbas.sedighi
13-11-2011, 18:05
سلام مجدد اقای اولترا بلک! ببخشید سوالام داره زیاد میشه! تا چند وقت دیگه صبر کنم تا سری جدید چیپست اینتل 2011 بیاد ایا ارزش داره صبر کنم؟ ایا ای 5 cpu اینتل sandy brige در سیستم پیشنهادیتون هست ؟نظرتون راجب کارت گرافیک ati و کارت اچ دی2گیگ 6950 چیه برای این سیستم و قیمتش چیه! ایا از این کارتی که شما پیشنهاد دادید بهتره؟ و در اخر قطعات عالی که پیشنهاد دادید ضمانت شرکتی معتبر دارند؟
با تشکر فراوان...
Ultra_Black
13-11-2011, 18:29
تا چند وقت دیگه صبر کنم تا سری جدید چیپست اینتل 2011 بیاد ایا ارزش داره صبر کنم؟
میل خودتونه
ولی در اوایل ورود معمولا قیمت قطعات کاذب هست...
ایا ای 5 cpu اینتل sandy brige در سیستم پیشنهادیتون هست
بله
؟نظرتون راجب کارت گرافیک ati و کارت اچ دی2گیگ 6950 چیه برای این سیستم و قیمتش چیه!
تقریبا با GTX560 هم قدرته
ولی بشخصه Nvidia رو بدلیل پشتیبانی از PhysX و Cuda بیشتر ترجیح میدم
قیمتش هم 340 به بالاست
ایا از این کارتی که شما پیشنهاد دادید بهتره؟ و کارتی که شما گذاشتید چند گیگ هست؟
خودتون تو این تست ملاحظه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در اخر قطعات عالی که پیشنهاد دادید ضمانت شرکتی معتبر دارند؟
بله
شما با این بودجه نخاهید توانست سیستمی بر اساس سوکت R (همان LGA2011) تهیه کنید زیرا علاوه بر قیمت کاذب اولیه که بابک خان عزیز اشاره فرمودند قیمت گذاری خود اینتل برای پردازنده ها و همچنین بهای مادربردهای مناسب آنها بسیار فراتر از این مبالغ خاهد بود، پس بدون توجه به upcoming ها سیستم خود را انتخاب فرمایید.
Abbas.sedighi
13-11-2011, 18:50
قیمتش هم 340 به بالاست
ولی ببخشید کارتی که شما گفتید 1 گیگه! ولی ATI 2گیگ؟ در ضمن تو بخش کارت گرافیک همین جا گفتن که 560 مشکل داره؟ ببخشیدا ولی اگه میشه از ti 560 قیمت 2 گیگشم بدید. ببخشید خیلی ازیتتون کردم....
از اقا mersoft عزیز هم ممنون...
قیمتش هم 340 به بالاست
ولی ببخشید کارتی که شما گفتید 1 گیگه! ولی ATI 2گیگ؟ در ضمن تو بخش کارت گرافیک همین جا گفتن که 560 مشکل داره؟ ببخشیدا ولی اگه میشه از ti 560 قیمت 2 گیگشم بدید. ببخشید خیلی ازیتتون کردم....
از اقا mersoft عزیز هم ممنون...
عزیز مقدار رم گرافیک اهمیت خاصی نداره!:دی
این گرافیک گرافیک خیلی قوی ای هست و از نظرم از ATi سر تره!
Abbas.sedighi
13-11-2011, 19:12
عزیز مقدار رم گرافیک اهمیت خاصی نداره!:دی
این گرافیک گرافیک خیلی قوی ای هست و از نظرم از ATi سر تره!
سلام ولی اگر تخصصی تر و عمقی جواب بدید ممنون میشم رم مگه میشه اهمیت نداشته باشه پس چرا هی اپدیتش میکنن درباره مشکلات 560 چیزی میدونید؟ من تا اینجا رو قطعات با وسواس جلو رفتم انصافا قطعات خوبی هم بوده. میخوام تکلیف کارت گرافیک هم مشخص بشه. در مورد قسمت اخر که فرمودید از چه لحاظ سر تره.
ممنون از جواب هاتون....
سلام ولی اگر تخصصی تر و عمقی جواب بدید ممنون میشم رم مگه میشه اهمیت نداشته باشه پس چرا هی اپدیتش میکنن درباره مشکلات 560 چیزی میدونید؟ من تا اینجا رو قطعات با وسواس جلو رفتم انصافا قطعات خوبی هم بوده. میخوام تکلیف کارت گرافیک هم مشخص بشه. در مورد قسمت اخر که فرمودید از چه لحاظ سر تره.
ممنون از جواب هاتون....
فکر کنم سری های اولش میگفتن بردش میسوزه یا همچین چیزی
من تا الان با کمک دوستان 4تا 560 برای دوستان دیگر:دی بستم !
1ایش معمولی و 3Twin Frozr و تا الان مشکلی نبوده!
آپدیت هم برای بهینه سازیه مثلا این آپدیت آخری انویدیا برای چند بازی جدید بود اما اگر منظورتون مدله این مدل خیلی گرافیک کوول(خنک) هست و توی عمر و اور نیز تاثیر میزاره
برتری هم دوستان فرمودند که قدرت تقریبا یکسانه ولی PhysiX و Cuda رو دست کم نگیرید!:دی
Abbas.sedighi
13-11-2011, 20:43
0101010101010101010101010101...
ممنون از جواب هاتون....
اول از همه بگم که GTX 560 Ti تقریبا با 6950 ها برابری میکنه، و GTX 560 با 6870...
در مورد رم...
ببینید رم VGA ، همون VRAM... دقیقا چی کار میکنه...؟ اطلاعاتی که GPU بهشون نیاز داره رو برای دسترسی سریع تر GPU به آن ها، ذخیره میکنه!
دقیقا همون کاری که مموری برای CPU میکنه...
حالا اگه از این رم استفاده نشه چه مزیتی داره؟ هیچ! :دی
چه عواملی در گیم ها به رم بالاتر نیاز دارن...؟
رزولیشن بالاتر . تکستچر ها . Anti Aliasing . و ...
پیروز باشید.
Abbas.sedighi
14-11-2011, 11:55
اول از همه بگم که GTX 560 Ti تقریبا با 6950 ها برابری میکنه، و GTX 560 با 6870...
در مورد رم...
ببینید رم VGA ، همون VRAM... دقیقا چی کار میکنه...؟ اطلاعاتی که GPU بهشون نیاز داره رو برای دسترسی سریع تر GPU به آن ها، ذخیره میکنه!
دقیقا همون کاری که مموری برای CPU میکنه...
حالا اگه از این رم استفاده نشه چه مزیتی داره؟ هیچ! :دی
چه عواملی در گیم ها به رم بالاتر نیاز دارن...؟
رزولیشن بالاتر . تکستچر ها . Anti Aliasing . و ...
پیروز باشید.
دوباره یه سوال؟ این خانواده 560 انویدیا چند مدل داره اگر قیمت هم بدید ممنون میشم.
دوباره یه سوال؟ این خانواده 560 انویدیا چند مدل داره اگر قیمت هم بدید ممنون میشم.
2 مدل : GTX 560 و GTX 560 Ti
GTX 560 حدود 240 تومان بسته به برند ممکنه زیادتر هم باشه...
GTX 560 Ti حدود 300 تومان بسته به برند ممکنه زیادتر باشه...
مدل های غیر رفرنس هم هستند که گرون تر و با قابلیت آورکلاک بالاتر هستند...
پیروز باشید.
Immunology
14-11-2011, 14:36
2 مدل : GTX 560 و GTX 560 Ti
GTX 560 حدود 240 تومان بسته به برند ممکنه زیادتر هم باشه...
GTX 560 Ti حدود 300 تومان بسته به برند ممکنه زیادتر باشه...
مدل های غیر رفرنس هم هستند که گرون تر و با قابلیت آورکلاک بالاتر هستند...
پیروز باشید.
سلام
کدم برند بهتره؟؟؟
ممنون
سلام
کدم برند بهتره؟؟؟
ممنون
در مدل رفرنس(مدل مرجع و طراحی شده توسط Nvidia بدون دست کاری و تغییر در کولینگ و ...) فرق چندانی با هم ندارن و توصیه میشه از میان برند های معتبر، ارزون ترین رو انتخاب کنید.
ولی در مدل های غیر رفرنس و تقویت شده، باید دید کدوم شرکت اون مدل رو بهتر از همه طراحی کرده...
پیروز باشید.
Abbas.sedighi
19-11-2011, 00:08
ببخشید من هنوز سر این سیستم گیرم! :41: چند تا از قطعات رو جور کردم در خواست یه راهنمایی از شما عزیزان رو دارم اینه که مراکز اصلی و معتبر با قیمت مناسب برای تهیه قطعات کامپیوتر در تهران رو معرفی کنید.
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.