مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید
سلام خدمت دوستان
راستش من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم که بیشتر برای بازی ازش استفاده کنم. در اصل جایگزینی باشه برای کامپیوتر خونگی م (پی سی).
خلاصه از چند روز گشتن به این مدل MSI GX680 رسیدم
و این که بودجه من 1.500.000 است.
لطفا کمکم کنید ممنون می شم.
و در خواست من از شما دوستان اینه که به نظر شما این لپ تاپ ارزششو داره؟ و اینکه از گارانتی ماتریس کسی تا حالا خرید کرده؟
و اگه کسی هم پیشنهاد بهتری داره لطفا بگه
babak_zizou
07-11-2011, 15:47
سلام دوست عزیز.من شنیدم و البته دیدم که msi لپ تاپ مخصوص بازی تولید کرده و خیلی هم خوبه.اما خودم و دوستام شخصا استفادشو ندیدم.اما با این بودجه خوب ، شما می تونید یک لپ تاپ Dell XPS با گرافیک 2GB بخری که تا 4GB هم شیر میکنه و نه تنها از امکانات بسیار عالی این لپ تاپ استفاده کنی ، بلکه تمام بازی های در حال حاضر دنیارو برات اجرا میکنه.اما یک نقص هایی هم داره مثل صدای زیاد فن و باد داغ شدید ار کنارش.در کل باهاش کار کردم.وایه خودس یک غوله.خودم سامسونگ دارم RV509 گرافیک 1 داره و دوسش دارم.:21:
alireza93
07-11-2011, 16:15
دوست عزیز اینو که نشون کردی چند وقتیه چشم خود منو هم گرفته، اگه با وزن 3.5 کیلوییش مشکلی نداری این مدل همه چیز داره...در ضمن msi gx680 دل ایکس پی اس رو از نظر گرافیک تو جیبش میذاره...دوستان باید بدونند که قوت یه کارت گرافیک به نوع چیپش هست نه به 2gb بودن یا 4gb بودن...msi gx680 یه geforc gt555m داره که توی این قیمت به نظر من بهترین انتخاب ممکنه(در کنار ati 6770)
dna.divoneh
07-11-2011, 16:44
سلام به همه دوستان
من دنبال ي لپ تاپ تا حداكثر 850 ميگردم چه مدلي از چه برندي و يشنهاد ميكنين؟اگه كه سي پي يوش آي5 باشه بهتره.ميدونم با اين پول چيزه تاپي گيرم نمياد ولي بيشتر واسه كاراي 3دي و بازي ميخوام
لطف كنين كانفيك كامل مدل پيشنهادي ام بگين عاليه
سلام دوست عزیز.من شنیدم و البته دیدم که msi لپ تاپ مخصوص بازی تولید کرده و خیلی هم خوبه.اما خودم و دوستام شخصا استفادشو ندیدم.اما با این بودجه خوب ، شما می تونید یک لپ تاپ Dell XPS با گرافیک 2GB بخری که تا 4GB هم شیر میکنه و نه تنها از امکانات بسیار عالی این لپ تاپ استفاده کنی ، بلکه تمام بازی های در حال حاضر دنیارو برات اجرا میکنه.اما یک نقص هایی هم داره مثل صدای زیاد فن و باد داغ شدید ار کنارش.در کل باهاش کار کردم.وایه خودس یک غوله.خودم سامسونگ دارم RV509 گرافیک 1 داره و دوسش دارم.:21:
مشکل من رو همین صدای زیاد فنشه
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
دوست عزیز اینو که نشون کردی چند وقتیه چشم خود منو هم گرفته، اگه با وزن 3.5 کیلوییش مشکلی نداری این مدل همه چیز داره...در ضمن msi gx680 دل ایکس پی اس رو از نظر گرافیک تو جیبش میذاره...دوستان باید بدونند که قوت یه کارت گرافیک به نوع چیپش هست نه به 2gb بودن یا 4gb بودن...msi gx680 یه geforc gt555m داره که توی این قیمت به نظر من بهترین انتخاب ممکنه(در کنار ati 6770)
خوب قیمت GX680 رو شما اطلاع ندارید چنده؟
تو سایت ماتریس که زده موجود نمی باشد.
حالا اگه واقعا نباشه نظرتون درباره HP 6170 چیه؟به نظر کانفینگ خوبی داره
mehdi666lp
07-11-2011, 20:45
سلام خدمت دوستان
راستش من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم که بیشتر برای بازی ازش استفاده کنم. در اصل جایگزینی باشه برای کامپیوتر خونگی م (پی سی).
خلاصه از چند روز گشتن به این مدل MSI GX680 رسیدم
و این که بودجه من 1.500.000 است.
لطفا کمکم کنید ممنون می شم.
و در خواست من از شما دوستان اینه که به نظر شما این لپ تاپ ارزششو داره؟ و اینکه از گارانتی ماتریس کسی تا حالا خرید کرده؟
و اگه کسی هم پیشنهاد بهتری داره لطفا بگه
.
.
.
.
گارانتی خوبی هست...اما بهتره میخوای بخری تو این مایه Asus N55SF بخری........خوبی GX680 اینه روش 12 گیگ رم هست که بکارت هم نمیاد...........مدل HP DV6 - 6190 هم هستش
abozar101
10-11-2011, 17:52
برای قیمت تو سایت ماتریس یه لیست قیمت داره که قیمت ها رو به روز می زنه.msi gx680 حدود 1.650.000
dna.divoneh
15-11-2011, 14:38
سلام به همه دوستان
من دنبال ي لپ تاپ تا حداكثر 850 ميگردم چه مدلي از چه برندي و يشنهاد ميكنين؟اگه كه سي پي يوش آي5 باشه بهتره.ميدونم با اين پول چيزه تاپي گيرم نمياد ولي بيشتر واسه كاراي 3دي و بازي ميخوام
سلام به همه دوستان
سلام , من با توجه به بودجه ی در نظر گرفته ی شما مدل های زیر رو معرفی می کنم که به نظرم از بقیه ی مدل ها تو این رنج قیمت بهترند :
Lenovo IdeaPad Z370-59302876
Samsung RC410 S01/S02
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.