PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فقط یک لحظه,همه چیز از بین رفت! کمک...

Ravaru
05-11-2011, 20:31
ویندوز بالا بود,تو ایمیلم بودم,با دوستم چت میکردم,ناگهان سیستم هنگ کرد.30 تا ارور پشت سر هم مربوط به درایو c داد بعد همه چی از رو دسکتاپ پاک شد.پس زمینه سیاه شد و system restore خودکار اومد بالا و شروع کرد به اسکن.از رم و هارد و دو چیز دیگه چندتا ارور بدسکتور و چیزای دیگه پیدا کرد و بعد نتونست درستش کنه.خاموشش کردم..الان لپ تاپ رو که روشن میکنم و ویندوز بالا میاد اول همون ارورهای پشت سر هم که زیاد هم هستن میان بعد از اینکه میبندمشون سیستم رستور دوباره میاد اسکن تکراری و همون ماجراهای قبلی.MY Computer باز نمیشه و توی منوی استارت غیر از برنامه Office هیچی نیست!!! چیکار کنم؟ چی شده؟ لپ تاپ خودم نبود!! تازه خریده بودش! نکنه به هارد و رم و اینا ضربه بزنه؟ همش ارور مربوط به رم و هارد و اینتل میده!!! کمکم کنین! ویندوز 7 بود,لپ تاپ vaio بود,دیگه چی باید بگم؟ آنتی ویروسش McAfee بود که فکر کنم Expire هم شده بود.

اصلا ممکنه مشکل ویروس نباشه؟ سخت افزاری باشه یعنی! مثلا ناگهان یکی از قطعات داخلی ایراد پیدا کرده باشه!

SA.JJ.AD
05-11-2011, 21:04
حدس میزنم به احتمال فراوان مشکل شما با ویروس باشه !!
.
شما اخرین نسخه ی نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware رو دانلود و نصب و بعد اپدیتش کنید !! و بعد از اون هم یه اسکن کامل بزارید کنه تموم درایو هاتونو و هرچی که پیدا کرد رو حذف کنید و بعد ری استارت !! احتمالا مشکلتون رفع میشه !! و البته یه اثار بدی بازیم رو ویندوز به جا میمونه که اگه نتونید حل کنید باید ویندوز رو عوض کنید !!
.
اینو از اونجای میگم که این مشکلی که میگید 1 بار برا خودم هم پیش اومده بود و با همین نرم افزار قدرتمند تونستم مشکلو حل کنم !موفق باشید :20:

A M ! N
05-11-2011, 23:55
راه دوستمون رو انجام بدین البته باید از safe mode بیاین بالا
و بعد همه با همون نرم افزار معروف MBAM اسکن کنین
و قول میدم که مشکل سخت افزاری نباشه ، پس نگران نباشین
برای خودم هم پیش اومده بود شبیه این.
موفق و :11:موئید باشین

Ravaru
06-11-2011, 09:49
حدس میزنم به احتمال فراوان مشکل شما با ویروس باشه !!
.
شما اخرین نسخه ی نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware رو دانلود و نصب و بعد اپدیتش کنید !! و بعد از اون هم یه اسکن کامل بزارید کنه تموم درایو هاتونو و هرچی که پیدا کرد رو حذف کنید و بعد ری استارت !! احتمالا مشکلتون رفع میشه !! و البته یه اثار بدی بازیم رو ویندوز به جا میمونه که اگه نتونید حل کنید باید ویندوز رو عوض کنید !!
.
اینو از اونجای میگم که این مشکلی که میگید 1 بار برا خودم هم پیش اومده بود و با همین نرم افزار قدرتمند تونستم مشکلو حل کنم !موفق باشید :20:

مشکل اینجاست که اجازه هیچ کاری بهم نمیده! یعنی همه چیز تا مرحله نصب خوب پیش میره ولی نصب نمیشه!!

amir_t6262
06-11-2011, 10:49
شما باید حتما در حالت safe Mode باشید!

Ravaru
06-11-2011, 13:56
شما باید حتما در حالت safe Mode باشید!

فرق نمیکنه برنامه Portable باشه یا نه؟ safe Mode یعنی همون که با F8 میریم؟

A M ! N
06-11-2011, 14:01
فرق نمیکنه برنامه Portable باشه یا نه؟ safe Mode یعنی همون که با F8 میریم؟
اصلا فرقی نمیکنه که برنامه پرتابل باشه یا آره
safe mode هم:
اول f8 بعد از صفحه ای که میاد توی لیست safe mode رو انتخاب کن
با چه برنامه ای میخوای کار کنی که سوال کردین پرتابل؟

Ravaru
06-11-2011, 14:40
اصلا فرقی نمیکنه که برنامه پرتابل باشه یا آره
safe mode هم:
اول f8 بعد از صفحه ای که میاد توی لیست safe mode رو انتخاب کن
با چه برنامه ای میخوای کار کنی که سوال کردین پرتابل؟

همون MBAM!

Ravaru
06-11-2011, 15:41
اسکن کردم و 6 تا ارور پیدا کرد و پاکشون کردم.
الان که ویندوز بالا میاد نه از ارور های فراوان خبری هست نه system restore که خودکار بالا میوم.اما منوی استارت کاملا خالی هست و صفحه دسکتاپ همچنان سیاه.درایو C هم همچنان خالیه اما توی Remove/Change Program که میرم چندتا برنامه مثل Adobe هست اما بقیه برنامه ها پاک شدن!وقتی با Nod ویندوز رو اسکن میکنه درایو c پر هست اما وقتی میرم از داخل My Computer بازش میکنم هیچی توش نیست,درس مثل منوی استارت!
چه بلایی سر هاردم اومده؟ چیزیش شده؟ یا تاثیر ویروس قبلیه دیگه از بین نرفته و خرابکاریش هنوز باقیه؟
الان چیکار کنم؟

A M ! N
06-11-2011, 20:52
اسکن کردم و 6 تا ارور پیدا کرد و پاکشون کردم.
الان که ویندوز بالا میاد نه از ارور های فراوان خبری هست نه system restore که خودکار بالا میوم.اما منوی استارت کاملا خالی هست و صفحه دسکتاپ همچنان سیاه.درایو C هم همچنان خالیه اما توی Remove/Change Program که میرم چندتا برنامه مثل Adobe هست اما بقیه برنامه ها پاک شدن!وقتی با Nod ویندوز رو اسکن میکنه درایو c پر هست اما وقتی میرم از داخل My Computer بازش میکنم هیچی توش نیست,درس مثل منوی استارت!
چه بلایی سر هاردم اومده؟ چیزیش شده؟ یا تاثیر ویروس قبلیه دیگه از بین نرفته و خرابکاریش هنوز باقیه؟
الان چیکار کنم؟
سلام ممکنه که بعد از پاک شدن مشکلات و بد افزارها هنوز فایلها مخفی از نوع سیستمی باقی مونده باشن:
چک کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که تیک اولین کادر قرمز رو میزنین و تیک دومین کادر قرمز رو بر میدارین تا مخفی های سیستمی هم باز بشه
بعد یکبار چک کنین

بعد هم نتیجه رو بگین دوباره تا اگه مشکل این نبود بریم سراغ راههای ممکن بعدی

Ravaru
06-11-2011, 23:13
اوه خدای من! آره,همه چیز Hidden شده بود و البته بعضی پوشه ها مثل Yahoo! Messenger خالی بودن و پاک شدن!
حالا یه سوال! ویندوز کاملآ سالمه؟ چرا فایلها پنهان شده بودن؟ ویروسها کامل از بین رفتند؟ چه تاثیرات مخربی میتونن گذاشته باشن؟
یه چیزی,منوی استارت همچنان خالیه! هم سمت چپش که برنامه ها هستن هم سمت راست که گزینه هایی مثل Run و... وجود داره!!
ممنون,واقعا ممنون.

A M ! N
06-11-2011, 23:41
اوه خدای من! آره,همه چیز Hidden شده بود و البته بعضی پوشه ها مثل Yahoo! Messenger خالی بودن و پاک شدن!
حالا یه سوال! ویندوز کاملآ سالمه؟ چرا فایلها پنهان شده بودن؟ ویروسها کامل از بین رفتند؟ چه تاثیرات مخربی میتونن گذاشته باشن؟
یه چیزی,منوی استارت همچنان خالیه! هم سمت چپش که برنامه ها هستن هم سمت راست که گزینه هایی مثل Run و... وجود داره!!
ممنون,واقعا ممنون.
البته ویروسش خیلی عقده ای هست.
این ویروس طرز کارش اینطور هست معمولا که فولدرهای اصلی رو مخفی میکنه که کاربر نبینه و فایلهایی که ظاهر فولدر بهش داده رو با حجم 1 کیلو بایت جایگزین میکنه که کاربر به اشتباه روشون کلیک کنه و ......بووووووم
البته شما مجبورین همه ی فایلها رو به حالت نرمال برگردونین نه مخفی سیستمی
attrib -s -h -r *.* ..........dar CMD
برای تعمیر منوی استارت هم راه بدی رو پیدا میکنم و برات میزام اینجا

Ravaru
06-11-2011, 23:59
attrib -s -h -r *.* ..........dar CMD
[/COLOR]

این یعنی چی؟:43:
منو رو دستی درست کردم.همون قسمت راست کلیک کردم و برای چیزایی که میخواستم بیاد توی منو تیک گذاشتم.فایلهای پنهان توی درایو c رو هم از Hidden بودن در آوردم.

A M ! N
07-11-2011, 00:01
این یعنی چی؟:43:
منو رو دستی درست کردم.همون قسمت راست کلیک کردم و برای چیزایی که میخواستم بیاد توی منو تیک گذاشتم.فایلهای پنهان توی درایو c رو هم از Hidden بودن در آوردم.
خوب اگه درست شدن که اون یعنی هیچی!!!:20:
و اصلا هم انجامش نده