مشاهده نسخه کامل
: ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB
به نام خدا
سلام
وقتتون به خیر: مشکل فعلی تی وی های سونی که مشتری های این برند فوق العاده را ناراضی کرده است شامل:
1) عدم ساپورت از زیر نویس فارسی توسط پورت USB می باشد.
2) عدم ساپورت از فرمت های HD , HD+ توسط پورت USB می باشد.
ومشکل کوچک دیگر ساپورت سونی از فرمت FAT32 می باشد که فقط تا 4 گیگ از هر فایل را میتوان در یک بار کپی به فلش اضافه کرد حال آنکه ممکن است فیلم شما 9 یا 16 یا 25 یا 38 ویا... گیگ باشد.
منبع سایت سونی:
You can enjoy video, audio and image files on your TV from USB devices. See the chart below for supported file formats:
Enjoy media files from a USB device, such as a digital camera, MP3 player, or USB storage device, connected to the USB input on the TV.
Legend:
O = Supported
X = Not Supported
Category
File Type
File Extension
USB
Video
MPEG-1 .mpg
O
MPEG-2 (PS, TS) .mpg, .m2t
O
MPEG-2, AVCHD .m2ts, .mts
O
MPEG-4 (Part 2, 10), MP4 .mp4
O
DivX SD (Home Theater profile 3.0) .divx, .avi
O
Xvid .avi
O
WMV, Asf .asf, .wmv
O
DivX HD .divx, .avi
X
OGG .ogv
X
3gpp/3gpp2 .3gp, .3g2
X
DivX HD plus, MKV .mkv
X
RealMedia .rm, .rmvb
X
MOV .mov
X
FLV .flv
X
MVC .mvc
X
Music
LPCM .wav
X
MPEG-1 Audio Layer-3 .mp3
O
WMA, Asf .wma
O
- .aac
X
Image
JPEG .jpg, .mpo, .arw
O
*1 PNG .png
X
Note: Not all files are guaranteed to play.
*1: Supported for DCF2.0/Exif 2.21 (YCbCr 4 4 : 4 : 4 4 is not in this specification).
برای دورزدن این مشکل
به دو نرم افزار نیاز مندیم
1) 1) برای چسباندن زیر نویس به فیلم نرم افزارTotal Video Converter 3.71 بدون هیچ گونه افت کیفیت ونسبتادرکمترین زمان(یک سوم زمان کل فیلم).
2) 2) برای تبدیل فرمت MKV HD, MKV HD+ به فرمت با کیفیت و بی نظیر m2ts با نرم افزار ps3muxer در حد اقل زمان(حداکثر3دقیقه).
به نظر می رسد کیفیت m2ts کاملا نزدیک به کیفیت HD می باشد و در مورد 720P بسیار راضی کننده است و در مورد 1080P هم کیفیت بسیار مطلوب است.(نظر شخصی)
از این نرم افزار برای تبدیل هر نوعی از فایل به mkv استفاده کنید زیرا در طول کار حتما باید فایل شما mkv باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1)نرم افزار Total Video Converter 3.71 که در همه سایت ها در دسترس می باشد.
برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سریالهای مورد نیاز برای ریجیستر:
4D00F429-1FECE58B-DE027AC0-19ADEFB8-166B6D05-3457422C-F57D9F4B-FB0411D9-4F31A2F0-C74724B3-1FF8B8AF-3EEF0751-AD159250-0E7CE6B4-733B0E2E-CAF3DA59
6DEC207B-F3C6764F-0E90B64F-80F3052A-5FB4E1A9-A9050784-1DA74A30-6E95FC39-B4F627AB-406D07C1-97BAB567-806A4672-39A2B2A5-0C7E9E30-8DFDD3CD-B67F235C
0dab7126-ba9a95a8-22a2ce75-9dd12db0-fd89d2ff-808e9ea6-b96b50b1-ef804253-b4f15fe2-f88ade6c-389d8d43-0990f8da-79aad03e-50bbc2a5-37658914-0899dca0
آموزش
. روی این قسمت کلیک کنید
2. فیلم مورد نظر را انتخاب کنید
3. روی Open کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. روی قسمت Video File کلیک کن
5. فرمتی که میخوای فیلم رو تبدیل کنی انتخاب کن اینجا بهترین و مناسب ترین فرمت MKV هست البته با افزایش حجم رو برو خواهید بود ولی افت کیفیت نخواهید داشت.
6. روی فیلتر کلیک کن
7. این قسمت رو تیکدار کن
8. آدرس زیر نویس فیلم رو انتخاب کن در اینجا با کلیک روی زیر نویس میتونید فونت و رنگ زیر نویس رو تغییر بدید ضمنا حتما زیر نوع فونت Arabic 178 تنظیم کنید وگرنه بعدا ممکنه خرچنگ قورباغه تحویلتون بده.
9. اوکی کن
10 . شروع تبدیل
کل زمان چسباندن زیر نویس به فیلم تقریبا یک سوم کل زمان فیلم میباشد(البته این زمان قطعی نیست)
منبع : فیلم باران
2)جهت دانلود نرم افزار ps3muxer از لینک زیر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار با نرم افزار بسیار راحت است
1)ابتدا فایل درست شده در مرحله قبل را در ps3muxer باز کنید
2) باید فیلم شما حتما فرمت mkv داشته باشد
3)روی این زبانه کلیک کنید
4) از آنجا که روی یک درایو با فرمت fat32 نمیتوان بیشتر از 4 گیگ حجم یک فایل را paste کرد لذا این نرم افزار در هنگام تبدیل با انتخاب این گزینه فیلم شمکا را بدون هیچ گونه افت کیفیت به تکه های 4 گیگی تقسیم میکند تا بتواندی آنها را تک تک به فلش یا هارد اکستر نال خود انتقال دهید
5)محل خروجی فایل را انتخاب کنید بتر است همین حالا خروجی را فلش انتخاب نکنید تا سرعت تبدیل کاهش پیدا نکند
اما اگر از هارد اکستر نال استفاده میکنید میتواندی همین حالا محل ذخیره شدن فایلها را در درایو fat32 هارد اکستر نال خود انتخاب کنید
6)روی استارت کلیک کنید تمام.
اینجا باید از دوست خوبم majidpromix برای معرفی این نرم افزار عالی در پست زیر تشکر کنم.
تقدیم به همه شما دوستانم:اگه خوشتون اومد خدا رو شکر اگه نه ببخشید وقتتون رو گرفتم.
آموزش از دو قسمت تشکیل شده
چسباندن زیر نویس
انتقال فایل با فرمت مناسب به روی فلش یا هارد اکستر نال
قسمت اول جا برای کار خیلی دارد چون معتقدم نرم افزار هایی باید باشند تا عمل چسباندن رو بدون افت کیفیت با سرعت بالا تری انجام دهند و هیچ کانورتی دراین میان نباشد
نرم افزار های
prismsetup
mkvtoolnix-unicode-3.4.0
Womble Easysub 2.0.0.105
Icepine_Video_Converter_Pro_ v3.0
رو امتحان کردم یا زمانشون زیاده یا کاربرد ندارن
یه نرم افزار به نام mpeg-encoder-ultimate هست که کارش درسته فقط تبدیلش به اندازه زمان فیلم طول میکشه
تاپیک
forum.p30world.com/showthread.php?t=384050
به هر حال اگه دوستان به نرم افزاری با این خصوصیات رسیدند خوشحال میشم تا توی پست اول به جای توتال کانورتور استفاده بشه
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
از اونجایی که هارد اکستر نال رو میتونید پارتیشن بندی کنید میتونید با Acronis Disk Director Home یه پارتیشن مثلا 200 گیگی درست کنید و فرمتش رو fat32 بزارید و از اون برای پلی کردن فیلمهاتون روی تی وی استفاده کنید
بدیهی که فعلا با این نرم افزار فیلمهایی مثلا با حجم 500 مگ تبدیل به فایلهایی با اندازه 1500 مگ میشوند و این یعنی افزایش حجم زیاد که برای فیلمهایی بلوری مثلا با حجم 50 گیگ شما نیاز به حد اقل 150 گیگ فضا دارید(البته این مورد رو خودم تست نکردم فقط احتمال هست)
امید وارم با معرفی یه نرم افزار بهتر برای چسباندن زیر نویس این مشکل هم حل بشه
Alishmas
08-11-2011, 20:34
این هم شاید مفید باشه :
آموزش Hard Sub ::: چسباندن زیرنویس به فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TechnoLife
09-11-2011, 15:37
این که اسمش ترفند نیست ، تبدیل فرمته !!! یه چیز کاملا طبیعی هم هست !!!!
mosi-comp
10-11-2011, 00:08
تبدیل فرمت خیلی هم کار آسونی نیستا و بسته به قدرت CPU و حجم RAM زمان های مختلفی رو میگیره و مثلا برای امثال بنده که کانفیگ لپتاپم خیلی حرفه ای نیست کار بسیار طاقتفرساییه.
من کلی روی PS3Muxer و نرم افزارهای مشابه وقت گذاشتم. اینها همه از پروژه منبع بازی به نام TSMuxer که مدتی هم است که متوقف شده استفاده میکنند. روی همه فایلهای MKV هم جواب نمیده و بعضی از اونا رو درست تبدیل نمیکنه. و در صورت تبدیل صحیح به M2TS هم مشکل زیرنویس همچنان پابرجاست.
استفاده از نرم افزارهای مدیا سرور هم جوابگو نیست چون یا با افت کیفیت همراهه یا باز هم به کامپیوتر قوی نیاز داره.
در مجموع من به این نتیجه رسیدم که چاره دیدن فیلم HD با زیرنویس در LCD سونی یا اتصال لپتاپ به تلوزیون از طریق کابل HDMI (در صورت وجود پورت آن در لپتاپ) یا اتصال از طریق کابل PC (برای تصویر) و کابل استریو (برای صدا) هست. که خودم از روش دوم استفاده می کنم و بسیار راضیم.
برای دوستانی هم که میخواهند از سینمای خانگی و امکانات 5 کاناله بودن صدای فیلمها استفاده کنند توصیه می کنم مولتی مدیا پلیر ها استفاده کنند. که معروفترینش هم مدل LIVE PLUS وسترن دیجیتال هست.( که البته به دلیل سیل تایلند و زیر آب رفتن کارخانه وسترن دیجیتال قیمتش سه برابر شده:31:)
Alishmas
11-11-2011, 13:07
با استفاده از برنامه MKV Merge Subtitles Tools ميشه زيرنويس رو در کمتر از 1 دقيقه به فيلم چسبوند ، اما زيرنويس فقط توی پی سی مياد و وقتی ک فيلم رو بخوايد توی تی وی ببينيد زيرنويس ديده نميشه !! در واقع اين برنامه هم از همين mux استفاده ميکنه . نزديک بود که بشه !
در حال حاضر تنها راه ساپورت شدن فونت فارسی توسط تی وی هست که چه معلوم شايد به زودی اينم اوکی بشه .
hasanoooooooo
11-11-2011, 14:25
مگه میخوایم خودمونو گول بزنیم!؟ شاید یکی سیستم نداشته باشه این روش اصلا کاربرد نداره
این که اسمش ترفند نیست ، تبدیل فرمته !!! یه چیز کاملا طبیعی هم هست !!!!
همه این تبدیل فرمتها قبلا تو همین فورم ارائه شدن اما موضوع اینه ما تمام تلاشمون اینه بتونیم زیر نویس فارسی رو تو سونی به راحتی ببینیم با یو اسبی
این دو تا تبدیل رو کنار هم میزاریم تا بتونیم با یه تر فند این ساب تایتل لعنتی رو تو سونی ببینیم امید وارم روشن شده باشه
تبدیل فرمت خیلی هم کار آسونی نیستا و بسته به قدرت CPU و حجم RAM زمان های مختلفی رو میگیره و مثلا برای امثال بنده که کانفیگ لپتاپم خیلی حرفه ای نیست کار بسیار طاقتفرساییه.
من کلی روی PS3Muxer و نرم افزارهای مشابه وقت گذاشتم. اینها همه از پروژه منبع بازی به نام TSMuxer که مدتی هم است که متوقف شده استفاده میکنند. روی همه فایلهای MKV هم جواب نمیده و بعضی از اونا رو درست تبدیل نمیکنه. و در صورت تبدیل صحیح به M2TS هم مشکل زیرنویس همچنان پابرجاست.
استفاده از نرم افزارهای مدیا سرور هم جوابگو نیست چون یا با افت کیفیت همراهه یا باز هم به کامپیوتر قوی نیاز داره.
در مجموع من به این نتیجه رسیدم که چاره دیدن فیلم HD با زیرنویس در LCD سونی یا اتصال لپتاپ به تلوزیون از طریق کابل HDMI (در صورت وجود پورت آن در لپتاپ) یا اتصال از طریق کابل PC (برای تصویر) و کابل استریو (برای صدا) هست. که خودم از روش دوم استفاده می کنم و بسیار راضیم.
برای دوستانی هم که میخواهند از سینمای خانگی و امکانات 5 کاناله بودن صدای فیلمها استفاده کنند توصیه می کنم مولتی مدیا پلیر ها استفاده کنند. که معروفترینش هم مدل LIVE PLUS وسترن دیجیتال هست.( که البته به دلیل سیل تایلند و زیر آب رفتن کارخانه وسترن دیجیتال قیمتش سه برابر شده:31:)
دوست خوبم با این که به نظر میرسه نام کار بریتون این نباشه ولی خوب خوشجالم اینجا با نظرتون ما رو رو شن کردید
در مورد PS3Muxer تا حالا یه مورد هم نداشتم که درست تبدیل نکنه به راحتی داره کار میکنه
در مورد زیر نویس هم این نرم افزار فقط کارش تبدیل به یه فرمت با حفظ کیفیت و زمان کم برای نمایش توی سونی نه چیز دیگه ما هنوز توی زیر نویس چسبوندن یا همون هارد ساب مشکل داریم خواهشا پست اول رو به دقت بخونید
برای استریم هم حق با شماست من تا حالا به هیچ عنوان به نرم افزاری نرسیدم که بتونه به نحو احسنت این مار رو بکنه
البته اونجا هم تو اون تاپیک بچه ها یهنرم افزار معرفی کردن ماله همین کنسولهای بازیه که کیفیت رو با فول اچ دی من خودم تست کردم عالی بود ولی زیر نویس رو ساپورت نمیکنه متاسفانه
در مورد راه حل آخرتون دقیقا فرمایشون درسته قبول دارم ولی من دیگه الان هیچ پولی تو بساط ندارم ته کشیده وبه محض پر شدنش حتما اولین کاری که میکنم اونه باید یکیش رو به خرم البته من یه سط اسپیکر هم میخرم میزارم کنارش سینمای خانگی هم نمیخوام جفت این دوتا کارم رو حل میکنه
با استفاده از برنامه MKV Merge Subtitles Tools ميشه زيرنويس رو در کمتر از 1 دقيقه به فيلم چسبوند ، اما زيرنويس فقط توی پی سی مياد و وقتی ک فيلم رو بخوايد توی تی وی ببينيد زيرنويس ديده نميشه !! در واقع اين برنامه هم از همين mux استفاده ميکنه . نزديک بود که بشه !
در حال حاضر تنها راه ساپورت شدن فونت فارسی توسط تی وی هست که چه معلوم شايد به زودی اينم اوکی بشه .
اون نرم افزار کارش چسبودند نیست در حقیقت یه جوری داخل فایل اصلی مخفیش میکنهیکیشون می کنه همین
بازم ممنون که داری کمک میکنی کلی باهات حال میکنم رفیقی(دمت گرم)
مگه میخوایم خودمونو گول بزنیم!؟ شاید یکی سیستم نداشته باشه این روش اصلا کاربرد نداره
بله یکی میتونه سیستم نداشته باشه خوب نمیتونه این فورم رو ببینه خوب نمیتونه زیر نویس داشته بشه درسته ولی داداش خوبم ما داریم برای کسایی که اینجا میان حرف می زنیم که خدا رو شکر اینجا اومدن سیستم میخواد نمیخواد؟البته شاید با موبایل بشه اومد اینجا آره میشه
رضاکلاته
24-12-2011, 23:26
به نام خدا
سلام
وقتتون به خیر: مشکل فعلی تی وی های سونی که مشتری های این برند فوق العاده را ناراضی کرده است شامل:
ومشکل کوچک دیگر ساپورت سونی از فرمت FAT32 می باشد که فقط تا 4 گیگ از هر فایل را میتوان در یک بار کپی به فلش اضافه کرد حال آنکه ممکن است فیلم شما 9 یا 16 یا 25 یا 38 ویا... گیگ باشد.
منبع سایت سونی:
You can enjoy video, audio and image files on your TV from USB devices. See the chart below for supported file formats:
Enjoy media files from a USB device, such as a digital camera, MP3 player, or USB storage device, connected to the USB input on the TV.
Legend:
O = Supported
X = Not Supported
Category
File Type
File Extension
USB
Video
MPEG-1 .mpg
O
O
O
O
O
Xvid .avi
O
WMV, Asf .asf, .wmv
O
DivX HD .divx, .avi
X
OGG .ogv
X
3gpp/3gpp2 .3gp, .3g2
X
DivX HD plus, MKV .mkv
X
RealMedia .rm, .rmvb
X
MOV .mov
X
FLV .flv
X
MVC .mvc
X
Music
LPCM .wav
X
O
WMA, Asf .wma
O
- .aac
X
Image
JPEG .jpg, .mpo, .arw
O
*1 PNG .png
X
*1: Supported for DCF2.0/Exif 2.21 (YCbCr 4 4 : 4 : 4 4 is not in this specification).
برای دورزدن این مشکل
1) 1) برای چسباندن زیر نویس به فیلم نرم افزارTotal Video Converter 3.71 بدون هیچ گونه افت کیفیت ونسبتادرکمترین زمان(یک سوم زمان کل فیلم).
2) 2) برای تبدیل فرمت MKV HD, MKV HD+ به فرمت با کیفیت و بی نظیر m2ts با نرم افزار ps3muxer در حد اقل زمان(حداکثر3دقیقه).
به نظر می رسد کیفیت m2ts کاملا نزدیک به کیفیت HD می باشد و در مورد 720P بسیار راضی کننده است و در مورد 1080P هم کیفیت بسیار مطلوب است.(نظر شخصی)
از این نرم افزار برای تبدیل هر نوعی از فایل به mkv استفاده کنید زیرا در طول کار حتما باید فایل شما mkv باشد.
1)نرم افزار Total Video Converter 3.71 که در همه سایت ها در دسترس می باشد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سریالهای مورد نیاز برای ریجیستر:
4D00F429-1FECE58B-DE027AC0-19ADEFB8-166B6D05-3457422C-F57D9F4B-FB0411D9-4F31A2F0-C74724B3-1FF8B8AF-3EEF0751-AD159250-0E7CE6B4-733B0E2E-CAF3DA59
6DEC207B-F3C6764F-0E90B64F-80F3052A-5FB4E1A9-A9050784-1DA74A30-6E95FC39-B4F627AB-406D07C1-97BAB567-806A4672-39A2B2A5-0C7E9E30-8DFDD3CD-B67F235C
0dab7126-ba9a95a8-22a2ce75-9dd12db0-fd89d2ff-808e9ea6-b96b50b1-ef804253-b4f15fe2-f88ade6c-389d8d43-0990f8da-79aad03e-50bbc2a5-37658914-0899dca0
آموزش
. روی این قسمت کلیک کنید
3. روی Open کلیک کنید
5. فرمتی که میخوای فیلم رو تبدیل کنی انتخاب کن اینجا بهترین و مناسب ترین فرمت MKV هست البته با افزایش حجم رو برو خواهید بود ولی افت کیفیت نخواهید داشت.
6. روی فیلتر کلیک کن
7. این قسمت رو تیکدار کن
8. آدرس زیر نویس فیلم رو انتخاب کن در اینجا با کلیک روی زیر نویس میتونید فونت و رنگ زیر نویس رو تغییر بدید ضمنا حتما زیر نوع فونت Arabic 178 تنظیم کنید وگرنه بعدا ممکنه خرچنگ قورباغه تحویلتون بده.
9. اوکی کن
10 . شروع تبدیل
کل زمان چسباندن زیر نویس به فیلم تقریبا یک سوم کل زمان فیلم میباشد(البته این زمان قطعی نیست)
کار با نرم افزار بسیار راحت است
4) از آنجا که روی یک درایو با فرمت fat32 نمیتوان بیشتر از 4 گیگ حجم یک فایل را paste کرد لذا این نرم افزار در هنگام تبدیل با انتخاب این گزینه فیلم شمکا را بدون هیچ گونه افت کیفیت به تکه های 4 گیگی تقسیم میکند تا بتواندی آنها را تک تک به فلش یا هارد اکستر نال خود انتقال دهید
5)محل خروجی فایل را انتخاب کنید بتر است همین حالا خروجی را فلش انتخاب نکنید تا سرعت تبدیل کاهش پیدا نکند
اما اگر از هارد اکستر نال استفاده میکنید میتواندی همین حالا محل ذخیره شدن فایلها را در درایو fat32 هارد اکستر نال خود انتخاب کنید
اینجا باید از دوست خوبم majidpromix برای معرفی این نرم افزار عالی در پست زیر تشکر کنم.
تقدیم به همه شما دوستانم:اگه خوشتون اومد خدا رو شکر اگه نه ببخشید وقتتون رو گرفتم.
دوست عزیزاین ارورموقع کونورت فایل طاهرشد یعنی چه؟Muxing to MPEG2-TS stream (approximately 5 min for 8Gb movie)...
MUXOPT --no-pcr-on-video-pid --new-audio-pes --vbr --vbv-len=500 --split-size=4000MB
V_MPEG4/ISO/AVC, "G:\3d\WhiteLion_3D_[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].mkv", insertSEI, contSPS, track=3, lang=und, fps=23.976
A_AC3, "G:\3d\WhiteLion_3D_[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].mkv", track=4, lang=und
tsmuxer\tsMuxeR.exe C:/DOCUME~1/reza/LOCALS~1/Temp\WhiteLion_3D_[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].meta I:\WhiteLion_3D_[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].m2ts
SmartLabs tsMuxeR. Version 1.10.6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Matroska parse error: Invalid EBML number size 0 at pos 444570095
Execute error (1)
Crash
دوست عزیزاین ارورموقع کونورت فایل طاهرشد یعنی چه؟Muxing to MPEG2-TS stream (approximately 5 min for 8Gb movie)...
MUXOPT --no-pcr-on-video-pid --new-audio-pes --vbr --vbv-len=500 --split-size=4000MB
V_MPEG4/ISO/AVC, "G:\3d\WhiteLion_3D_[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].mkv", insertSEI, contSPS, track=3, lang=und, fps=23.976
A_AC3, "G:\3d\WhiteLion_3D_[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].mkv", track=4, lang=und
tsmuxer\tsMuxeR.exe C:/DOCUME~1/reza/LOCALS~1/Temp\WhiteLion_3D_[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].meta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) I:\WhiteLion_3D_[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].m2ts ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SmartLabs tsMuxeR. Version 1.10.6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Matroska parse error: Invalid EBML number size 0 at pos 444570095
Execute error (1)
Crash
والا من اصلا سر در نیاوردم
اسم فایلت رو کوچیک کن
داخل فولدر فارسی نباشه
داخل روت یکی از درایوهات بزار نه داخل دسکتاپ نه داخل فولدر
مطمئن شو فایل همراه صداش درسته
من داشتم فیلمی که به خاطر مشکل صدا نشده کانورتش کنم
مجبور شدم از یه انکدر دیگه دانلود کنم (منظورم یه ریپ کننده دیگه است) تا درست کانورت کنه
به هر حال اگه نشد من شرمنده تم خیلی سوادش رو ندارم بتونم کمکت کنم ببخشید دیگه
Firebirds
05-02-2012, 13:12
سلام دوستان
من یه سوال دارم شرایطی رو فرض کنید که شما فایل mkv خودتون را دانلود کردید و یه زیرنویس فارسی srt هماهنگ با اون را در اختیار دارید و بلوری پلیر سونی شما هم فایل mkv را پخش میکند ولی زیرنویس فارسی را نه !
آیا راهی هست فقط زیر نویس فارسی را به فایلی که دانلود کردید وصل کنید ؟ و دیگر عمل تبدیل فورمت را انجام ندهید ( این مقدار زمان برای تبدیل تازه با افت فریم اصلا منطقی نیست ! ) ؟
اصلا برنامه ای وجود داره سریع فایل زیرنویس srt را بچسبونه به فیلم و بعد از طریق اتصال فلش به بلوری پلیر پخش کنیم اش ؟
یه سوال حاشیه ای !
فرض کنید هیچ کدام از راه های بالا جواب معقول نداد
به نظر تون با راهکار DLNA و یکپارچه کردن اون به سینما خانگی سونی میشه زیرنویس فارسی را توی TV دید ؟
سیستم مورد بحث :
Sony KDL-EX720
Sony BDV-E985
سلام دوستان
من یه سوال دارم شرایطی رو فرض کنید که شما فایل mkv خودتون را دانلود کردید و یه زیرنویس فارسی srt هماهنگ با اون را در اختیار دارید و بلوری پلیر سونی شما هم فایل mkv را پخش میکند ولی زیرنویس فارسی را نه !
1---آیا راهی هست فقط زیر نویس فارسی را به فایلی که دانلود کردید وصل کنید ؟ و دیگر عمل تبدیل فورمت را انجام ندهید ( این مقدار زمان برای تبدیل تازه با افت فریم اصلا منطقی نیست ! ) ؟
اصلا برنامه ای وجود داره سریع فایل زیرنویس srt را بچسبونه به فیلم و بعد از طریق اتصال فلش به بلوری پلیر پخش کنیم اش ؟
یه سوال حاشیه ای !
به نظر تون با راهکار DLNA و یکپارچه کردن اون به سینما خانگی سونی میشه زیرنویس فارسی را توی TV دید ؟
سیستم مورد بحث :
Sony KDL-EX720
Sony BDV-E985
1) نه
چون خود سونی شرکت سونی منظورم محصولات صوتی و تصویری سونی هست
فعلا به هیچ عنوان شماره یونیکد فارسی یا عربی رو ندارن و نمیخونن
پس شما هم چه با تی وی چه با سینمای خانواده چه با انواع پلیر های سونی این کار رو بکنید نمیتونید زیر نویس فارسی رو ببینید
نکته تی وی های سونی از فلش fat 32 پشتیبانی میکنند که محدودیت انتقال فایل تا 4 گیگ رو داره
راه حل استفاده از هارد اکستر نال و سیستم عامل لینوکس
نکته فایل mkv در سه فرمت sd hd fullhd هست ولی تی وی سونی فقط sd از روی فلش ساپورت میکنه ولی از روی دی وی دی مشکلی نداره برای دو فرمت دیگه است که بهترین فرمت هستند720p 1080p هست که ما تبدیل فرمت به m2ts رو انجام میدیم و زمان بر هم نیست
2-جانا سخن از زبان ما میگویی اگه همچین برنامه ای پیدابشه که دیگه تبدیلش به m2ts کاری نداره چند دقیقه است کانورت میکنی و بعد میریزی رو فلش میزنه به خود تیوی حالش رو میبری
سوال حاشیه ای
دوست من فعلا همه بروبچ دارن از دو روش استفاده میکنن
شبکه کردن تیوی با سیستمشون dlna با سا÷ورت زیر نویس فارسی اما مشکل اونجا هم نرم افزاره که 15 روزه است و بعد از سه بار نصب و آن اینستال کلا دیگه نصب نمیشه
DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server - Page 13 - P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا کابل اچ دی ام ای و خروجی از کارت گرافیک به تیوی
Firebirds
05-02-2012, 17:22
1)
.............
سوال حاشیه ای
شبکه کردن تیوی با سیستمشون dlna با سا÷ورت زیر نویس فارسی اما مشکل اونجا هم نرم افزاره که 15 روزه است و بعد از سه بار نصب و آن اینستال کلا دیگه نصب نمیشه
DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server - Page 13 - P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستون خیلی خیلی درد نکنه
من فقط درست رو متوجه نشدم که با استفاده از DLNA میشه یا نه ؟
به نظرم اگه با DLNA بهشه این مشکل را برطرف کرد عالی میشه با اینکه بازم ما با مشکلات نرم افزاری مواجه ایم
ولی راه حل های رایگان هم وجود داره
amir_t6262
05-02-2012, 18:32
سلام دوستان
آیا راهی هست فقط زیر نویس فارسی را به فایلی که دانلود کردید وصل کنید ؟ و دیگر عمل تبدیل فورمت را انجام ندهید ( این مقدار زمان برای تبدیل تازه با افت فریم اصلا منطقی نیست ! ) ؟
سیستم مورد بحث :
Sony KDL-EX720
Sony BDV-E985
برنامه MKVTOOLNIX زیرنویس را بدون افت کیفیت و با سرعت مناسب به فایل mkv می چسباند بدون افت کیفیت ولی همانطور که دوستمان گفتند، باز مشکل نمایش آن حل نمیشود.
فرمت sub-idx را هم که تلویزیونها نشان نمیدهند.
Firebirds
05-02-2012, 22:23
دستون خیلی خیلی درد نکنه
من فقط درست رو متوجه نشدم که با استفاده از DLNA میشه یا نه ؟
به نظرم اگه با DLNA بهشه این مشکل را برطرف کرد عالی میشه با اینکه بازم ما با مشکلات نرم افزاری مواجه ایم
ولی راه حل های رایگان هم وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] selfservice%2Fmicrosites%2Fsearch.do%3Fcmd%3Ddispl ayKC%26externalId%3DC1019860%26fes%3Dtrue%26mdl%3D KDL40EX720)
بعد از کلی سر و کله زدن با DLNA تونستم یه فیلم 3D رو از این طریق با زیرنویس رو TV ببینم
amir_t6262
06-02-2012, 12:36
الان از چی برای دیدن فیلم استفاده کردید؟
بعد زیرنویس را تبدیل به سه بعدی کردید؟
Firebirds
06-02-2012, 12:47
الان از چی برای دیدن فیلم استفاده کردید؟
بعد زیرنویس را تبدیل به سه بعدی کردید؟
از wild media server به عنوان DLNA سرور و سپس وصل کردن بلوری پلیر E985 سونی به آن
نه متاسفانه اون موقعه نمی دونستم زیر نویس فارسی را برای اینکه توی فیلم 3D کامل بشه دید باید تبدیل به 3D کرد ( گویا با برنامه 3D subtitler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این کار رو باید انجام داد ) ولی مهم این جاست که زیرنویس فارسی رو تونستم بیارم توی TV
برنامه MKVTOOLNIX زیرنویس را بدون افت کیفیت و با سرعت مناسب به فایل mkv می چسباند بدون افت کیفیت ولی همانطور که دوستمان گفتند، باز مشکل نمایش آن حل نمیشود.
فرمت sub-idx را هم که تلویزیونها نشان نمیدهند.
امیر جان مطمئنید اینMKVTOOLNIX هارد ساب میکنه ؟ کدوم دوستان گفتند؟یا اینMKVTOOLNIX هم فقط دو تا فایل رو یکی میکنه یعنی توی فایل mkv زیر نویس رو پنهان میکنه؟
سرعتش چه قدره؟
امیر جان فقط با حک زیر نویس روی خود فیلم امکان دیدنش هست و نه به هیچ شکل دیگه ای..بعد از حک هم باید تبدیل به m2ts بشه تا با حفظ کیفیت full hd بتونید داخل تی وی سونی با فلش ببینید.
اگه تبدیل نکنی mkv full hd که حتی زیر نویس هم هارد سای شده باشه امکان دیدن خود فیلم هم نیست چه برسه به زیر نویسش
بعد از کلی سر و کله زدن با DLNA تونستم یه فیلم 3D رو از این طریق با زیرنویس رو TV ببینم
مبارک باشه
شما مستقیم تیوی رو هم میتونی با سیستم خودت شبکه کنی و اون سینمای خانگی رو هم برداری
در مورد ویندوز مدیا سرور
شیرین با ویندوز و مدیا ÷لیر خود ویندوز من شخصا نتونستم این کار رو بکنم یعنی تا حالا که نشده اما این لینکهایی که شما گذاشتید خیلی مفید بودند ممنون میرم سمتش ببینم چی میشه
Firebirds
06-02-2012, 16:05
امیر جان مطمئنید اینMKVTOOLNIX هارد ساب میکنه ؟ کدوم دوستان گفتند؟یا اینMKVTOOLNIX هم فقط دو تا فایل رو یکی میکنه یعنی توی فایل mkv زیر نویس رو پنهان میکنه؟
سرعتش چه قدره؟
امیر جان فقط با حک زیر نویس روی خود فیلم امکان دیدنش هست و نه به هیچ شکل دیگه ای..بعد از حک هم باید تبدیل به m2ts بشه تا با حفظ کیفیت full hd بتونید داخل تی وی سونی با فلش ببینید.
اگه تبدیل نکنی mkv full hd که حتی زیر نویس هم هارد سای شده باشه امکان دیدن خود فیلم هم نیست چه برسه به زیر نویسش
مبارک باشه
شما مستقیم تیوی رو هم میتونی با سیستم خودت شبکه کنی و اون سینمای خانگی رو هم برداری
در مورد ویندوز مدیا سرور
شیرین با ویندوز و مدیا ÷لیر خود ویندوز من شخصا نتونستم این کار رو بکنم یعنی تا حالا که نشده اما این لینکهایی که شما گذاشتید خیلی مفید بودند ممنون میرم سمتش ببینم چی میشه
آره منم با Windows Media Player 12 به مشکل خوردم از توی سینما خانگی E985 اونو به عنوان DLNA سرور نمیشناسه
ولی یه DLNA سرور عالی پیدا کردم که آینده خیلی خوبی داره و توی یه تاپیک جدا برای دوستان معرفی کردم
آموزش راه اندازی DLNA سرور به کمک نرم افزار متن باز PS3 Media Server ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir_t6262
06-02-2012, 16:09
سرعتش چه قدره؟
نه. هارد ساب نمیکنه. فقط دو تا فایل را با هم mux میکنه.
در جستجویی که داشتم در مورد هارد ساب کردن زیرنویس mkv این برنامه ها را پیدا کردم که البته هنوز با هیچکدام کار نکردم
MeGui
و
RipBot264
و
mediacoder
حالا باید دید با این نرم افزارها مشکل حل میشود یا نه؟
siruskabir
07-02-2012, 22:51
با سلام
من در بحث آموزش wild media server برای کاربر فعال جناب hovo یک سئوال گذاشتم ولی اینجا هم چون بحث داره به همون مسیر دلخواه سیر میکنه دوباره سئوالم رو تکرار میکنم.
سئوال:من هنگام تماشای فیلم از طریق نسخه روسی wild media server مرتب با قطعی مواجه میشم،لازم به تذکر است که اصلا" هم به تنضیمات اولیه اون دست نزده ام.
یک سئوال هم از کاربر گرامی جناب firebirds دارم که چون من هم E985 دارم میخواستم بدونم چه جوری توانستند 3D رو با DLNA مشاهده کنند؟!یعنی همین فیلمهای 3D که توی همه سایتها هست و عموما" هم به صورت فرمت MKV ارائه شده رو ایشون به صورت سه بعدی و با عینک مشاهده میکنند؟! اگه جواب مثبت هست خواهشمند است یه مقدار با جزئیات بیشتر توضیح دهید تا این حقیر نیز مستفیذ شود.
با سلام
من در بحث آموزش wild media server برای کاربر فعال جناب hovo یک سئوال گذاشتم ولی اینجا هم چون بحث داره به همون مسیر دلخواه سیر میکنه دوباره سئوالم رو تکرار میکنم.
سئوال:من هنگام تماشای فیلم از طریق نسخه روسی wild media server مرتب با قطعی مواجه میشم،لازم به تذکر است که اصلا" هم به تنضیمات اولیه اون دست نزده ام.
یک سئوال هم از کاربر گرامی جناب firebirds دارم که چون من هم E985 دارم میخواستم بدونم چه جوری توانستند 3D رو با DLNA مشاهده کنند؟!یعنی همین فیلمهای 3D که توی همه سایتها هست و عموما" هم به صورت فرمت MKV ارائه شده رو ایشون به صورت سه بعدی و با عینک مشاهده میکنند؟! اگه جواب مثبت هست خواهشمند است یه مقدار با جزئیات بیشتر توضیح دهید تا این حقیر نیز مستفیذ شود.
شما اگه زحمت بکشید همون تاپیک رو بخونید میبیند راه حلش همون جا هست یه سری تنظیمات میتونید توی ستینگ انجام بدید تا بافر ارسال بیشتر بشه و توقف کمتر بشه اما قطع نخواهد شد
اگه بخونید خواهید دید که نوشتم چون نرم ازار مدیا توانایی بافر کردن بیشتر از 4 مگ رو نداره و میریزه گل هم به هیچ عنوان نرم افزار مناسبی برای فیلمهای 1080 نیست و fullhdو فقط برای تصاویر hd مناسب است. اونهم با دستکاری و بافر 4 مگ
siruskabir
07-02-2012, 23:56
ممنون که مثل همیشه online هستی. هرچند با منوی روسی سخته ولی سعی میکنم با کمک گرفتن از نسخه انگلیسی اون تغییرات رو اعمال کنم. راستی در مورد سئوالی که از firebirds پرسیدم نظری نداری؟
amir_t6262
09-02-2012, 12:57
آره دیگه فیلمهای سه بعدی همینها هستند. معمولا فرمت mp4 یا MKV دارند و بصورت side by side یا over under هستند را
میتوان به صورت سه بعدی در تلویزیون دید.
siruskabir
10-02-2012, 11:27
خب پس حتما" با عینک ارائه شده سونی نمیشه دید و شاید احتیاج به عینکهای قرمز و آبی باشه! چون من چند بار از طریق wild media server و تلویزیون سونی nx720 این کار رو چک کردم و اصلا" تغییری حاصل نشد یعنی حتی همون فیلمهای side by side رو هم نشد که بتونم سه بعدی ببینم!
viki.arian
10-02-2012, 17:51
به نام خدا
سلام
منبع سایت سونی:
Legend:
O = Supported
X = Not Supported
Category
File Type
File Extension
USB
Video
MPEG-1 .mpg
O
O
O
O
O
Xvid .avi
O
WMV, Asf .asf, .wmv
O
DivX HD .divx, .avi
X
OGG .ogv
X
3gpp/3gpp2 .3gp, .3g2
X
DivX HD plus, MKV .mkv
X
RealMedia .rm, .rmvb
X
MOV .mov
X
FLV .flv
X
MVC .mvc
X
Music
LPCM .wav
X
O
WMA, Asf .wma
O
- .aac
X
Image
JPEG .jpg, .mpo, .arw
O
*1 PNG .png
X
برای دورزدن این مشکل
1)نرم افزار Total Video Converter 3.71 که در همه سایت ها در دسترس می باشد.
آموزش
. روی این قسمت کلیک کنید
3. روی Open کلیک کنید
6. روی فیلتر کلیک کن
7. این قسمت رو تیکدار کن
9. اوکی کن
10 . شروع تبدیل
کار با نرم افزار بسیار راحت است
man inkaro kardam filmam formate MKV bod zir nevis ham andakhtam ro film vali baz na to tv na to sinama pakhsh nakard faghat mitonam az tarighe PS3 nigah konam kolan ro TV va sinama nashod
man inkaro kardam filmam formate MKV bod zir nevis ham andakhtam ro film vali baz na to tv na to sinama pakhsh nakard faghat mitonam az tarighe PS3 nigah konam kolan ro TV va sinama nashod
قوانین انجمن:دی
سلام دوست خوبم
شما احتمالا هارد ساب رو درست انجام ندادی
چون با هارد ساب شما فقط یه فیلم داری که زیر نویس هم دقیقا مثلا تصاویر فیلم به هم چسبیدن (انگار کن که موقع فیلم برداری زیر نویس رو زیر دوربین گذاشته باشن)
پس شما اگه تونستید بعد از تبدیل mkv به m2ts فیلم رو با کیفیت بالا در تی وی خودتونبا فلش ببینید
حتما در کار کردن با توتال دچار اشکال هستید یه بار دیگه همه مراحل رو چک کنید
Firebirds
12-02-2012, 00:52
با سلام
خب پس حتما" با عینک ارائه شده سونی نمیشه دید و شاید احتیاج به عینکهای قرمز و آبی باشه! چون من چند بار از طریق wild media server و تلویزیون سونی nx720 این کار رو چک کردم و اصلا" تغییری حاصل نشد یعنی حتی همون فیلمهای side by side رو هم نشد که بتونم سه بعدی ببینم!
این فیلم سه بعدی را از طریق لینک زیر دانلود کنید
و سپس با استفاده از wild media server رو تی وی خود پخش نماید
سپس باید با استفاده از کنترل تی وی رو گزینه 3D رفته و گزینه Side by Side رو انتخاب کنید و سپس عینک را روشن کرده و به چشم خود بزنید و از دنیای 3D لذت ببرید
سلام به دوستان
من مرحله اول رو که زیرنویسو میچسبونه به فیلم انجام دادم ولی برای مرحله دوم واتستفاده از نرم افزارps3 muxer فایلی رو که کانورت کردم باز نمیکنه ولی وقتی فایل اصلی mkvرو که زیرنویس بهش وصل نشده باز میکنم عمل مورد نظر رو انجام میده . اشکال از کجاست ؟با 2تا فیلم اینکارو کردم ولی نشد البته زیرنویس به درستی در مرحله اول به فیلم میچسبه یا علی
سلام به دوستان
من مرحله اول رو که زیرنویسو میچسبونه به فیلم انجام دادم ولی برای مرحله دوم واتستفاده از نرم افزارps3 muxer فایلی رو که کانورت کردم باز نمیکنه ولی وقتی فایل اصلی mkvرو که زیرنویس بهش وصل نشده باز میکنم عمل مورد نظر رو انجام میده . اشکال از کجاست ؟با 2تا فیلم اینکارو کردم ولی نشد البته زیرنویس به درستی در مرحله اول به فیلم میچسبه یا علی
به نظرم شما از یه نسخه ای از ریپ شده فیلم داری استفاده میکنی که انکدرش رو ps3 نداره نمیتونی نسخه دیگه از فیلمت رو گیر بیاری
برای من هم همین طور شده تا حالا که یه نسخه رو تبدیل کرده یه نسخه دیگه رو نه دلیلش هم همون انکدر داخلیش هست
راستی مدلهای 2012 سونی شنیدم دیگه مشکل زیر نویس و فول اچ دی روی فلش رو ندارن
شاید سونی دلش به رحم اومد و برای مدلهای قدیمی هم یه ابدیتی چیزی گذاشت!!!!!!!!!!!!!!!!@
بنام خدا
باتشکر از همفکریتون جناب hovo. این مشکل رو با نسخه sub hard شده دارم ونه با نسخه مادری که دارم وقتی نسخه مادری رو که دارم به نرم افزاردوم میسپرم براحتی تبدیل به فرمت مورد نظر میشه .پس باید یه چیزی تو قسمت sub hard باشه یا علی
سلام برای من چند تا از فایلهای avi رو نمیتونه نشون بده میزنه playback not availble . به نظرتون بهترین برنامه که تبدیلش کنم چی هست و به چه فرمتی تبدیل کنم خوبه؟
سلام برای من چند تا از فایلهای avi رو نمیتونه نشون بده میزنه playback not availble . به نظرتون بهترین برنامه که تبدیلش کنم چی هست و به چه فرمتی تبدیل کنم خوبه؟
m2ts
بهترینه حفظ کیفیت بابیشترین سرعت
MOSI-SIA
19-03-2012, 22:02
1) نه
چون خود سونی شرکت سونی منظورم محصولات صوتی و تصویری سونی هست
فعلا به هیچ عنوان شماره یونیکد فارسی یا عربی رو ندارن و نمیخونن
پس شما هم چه با تی وی چه با سینمای خانواده چه با انواع پلیر های سونی این کار رو بکنید نمیتونید زیر نویس فارسی رو ببینید
نکته تی وی های سونی از فلش fat 32 پشتیبانی میکنند که محدودیت انتقال فایل تا 4 گیگ رو داره
راه حل استفاده از هارد اکستر نال و سیستم عامل لینوکس
نکته فایل mkv در سه فرمت sd hd fullhd هست ولی تی وی سونی فقط sd از روی فلش ساپورت میکنه ولی از روی دی وی دی مشکلی نداره برای دو فرمت دیگه است که بهترین فرمت هستند720p 1080p هست که ما تبدیل فرمت به m2ts رو انجام میدیم و زمان بر هم نیست
2-جانا سخن از زبان ما میگویی اگه همچین برنامه ای پیدابشه که دیگه تبدیلش به m2ts کاری نداره چند دقیقه است کانورت میکنی و بعد میریزی رو فلش میزنه به خود تیوی حالش رو میبری
سوال حاشیه ای
با سلام به دوستان و تبریک سال جدید و نوروز باستانی
من بعد از مطالعه این تاپیک و سوالها و جوابها بنظرم میرسه داره کلی نگری های اشتباهی در مورد سونی صورت میگیره . مثلا تلوزیونهای سونی که از فرمت EXFAT پشتیبانی میکنن قاعدتا مشکل محدودیت انتقال فایل برای این فرمت نباید باشه چرا دوستان از این فرمت روی هارد و فلش استفاده نمیکنن. مسئله بعدی اینه که من واقعا متوجه نشدم منظور دوستمون درباره این جمله "چه با تی وی چه با سینمای خانواده چه با انواع پلیر های سونی این کار رو بکنید نمیتونید زیر نویس فارسی رو ببینید" چیه؟ چون بلوری E985 فایلهای MKV باکیفیت 1080P رو با زیرنویسه فارسی از طریق USB نشون میده اونم زیرنویس قابل انتخاب نه Hardsub که در حین پخش فیلم قابل تغییر به زیرنویسهای زبانهای دیگه یا پنهان کردن اون نباشه!!! بنظر من هارد ساب برای مواردی هست که نشه Optional subtitle داشت. اگه مشکل اینها نیست و من بد متوجه شدم تازه کاری منو ببخشید.
با سلام به دوستان و تبریک سال جدید و نوروز باستانی
من بعد از مطالعه این تاپیک و سوالها و جوابها بنظرم میرسه داره کلی نگری های اشتباهی در مورد سونی صورت میگیره . مثلا تلوزیونهای سونی که از فرمت EXFAT پشتیبانی میکنن قاعدتا مشکل محدودیت انتقال فایل برای این فرمت نباید باشه چرا دوستان از این فرمت روی هارد و فلش استفاده نمیکنن. مسئله بعدی اینه که من واقعا متوجه نشدم منظور دوستمون درباره این جمله "چه با تی وی چه با سینمای خانواده چه با انواع پلیر های سونی این کار رو بکنید نمیتونید زیر نویس فارسی رو ببینید" چیه؟ چون بلوری E985 فایلهای MKV باکیفیت 1080P رو با زیرنویسه فارسی از طریق USB نشون میده اونم زیرنویس قابل انتخاب نه Hardsub که در حین پخش فیلم قابل تغییر به زیرنویسهای زبانهای دیگه یا پنهان کردن اون نباشه!!! بنظر من هارد ساب برای مواردی هست که نشه Optional subtitle داشت. اگه مشکل اینها نیست و من بد متوجه شدم تازه کاری منو ببخشید.
سلام به روی ماه با ادبت
می خوامت به خاطر ادبت بد جور
اما شما اصلا تازه کار نیستی و پیداست که بسیار هم مسلطتید
خوش اومدی به p30 این فرم زندگیت رو پر میکنه همه جاهاش یه سری بزن
میتونم بپرسم بلوری E985 رو چند خرید کردید
در مورد جمله نقل قول هم
خوب اگه شما تونستید پخش کنید حله
ما قبلا با hdd player هم تونستیم ولی مشکل اینه دیواسهای سونی؟ اونهایی که ماله خود سونی باشن منظورم استفاده از قسمت بالای کنترل و همسان سازی کنترلهای سونی به همراه زیر نویس فارسی راحت و هزینه پایین
MOSI-SIA
20-03-2012, 12:23
سلام به روی ماه با ادبت
می خوامت به خاطر ادبت بد جور
اما شما اصلا تازه کار نیستی و پیداست که بسیار هم مسلطتید
خوش اومدی به p30 این فرم زندگیت رو پر میکنه همه جاهاش یه سری بزن
میتونم بپرسم بلوری E985 رو چند خرید کردید
در مورد جمله نقل قول هم
خوب اگه شما تونستید پخش کنید حله
ما قبلا با hdd player هم تونستیم ولی مشکل اینه دیواسهای سونی؟ اونهایی که ماله خود سونی باشن منظورم استفاده از قسمت بالای کنترل و همسان سازی کنترلهای سونی به همراه زیر نویس فارسی راحت و هزینه پایین
سلام به دوست و دوستان عزیز ؛ تو این ساعات اولیه سال نو , فرارسیدن نوروز باستانی رو به همه عزیزان مجدداً تبریک میگم ؛
E985 رو حدود دو ماه پیش برای یکی از اقوام به قیمت 1150000 تومان خریدم و پس از نصب و راه اندازی و یه سری تستهای مورد نظر خودم مشتاق شدم و دو روز بعدش یکی هم خودم گرفتم.
همونطور که عرض کردم با بلوری پلیر E985 فایلهای MKV با کیفیت 1080رو از طریق USB با زیرنویس فونت فارسی حتی فونتهای برنا , بصورت انتخابی که بشه توسط ریموت on/off کرد یا رو یه زبان دیگه زیرنویس مثل انگلیسی رفت رو میشه تماشا کرد . یه مقدار کار نرم افزاری با PC میخواد, برای یه فیلم 1080 زیر 5 دقیقه کار میبره , تو ایران هیچ هزینه ای هم نداره.
البته چون USB تلوزیون سونی فعلاً پسوند MKV رو پخش نمیکنه من از USB بلوری پلیر استفاده میکردم اما امروز جهت کنجکاوی یه فایل با کیفیت AVI رو هم با زیرنویس فارسی البته بصورت HardSub (که جنابعالی هم قبلا اشاره کردید) تست کردم و Tv سونی از طریق USB پخش کرد و هیچ مشکلی نبود.
سلام به دوست و دوستان عزیز ؛ تو این ساعات اولیه سال نو , فرارسیدن نوروز باستانی رو به همه عزیزان مجدداً تبریک میگم ؛
E985 رو حدود دو ماه پیش برای یکی از اقوام به قیمت 1150000 تومان خریدم و پس از نصب و راه اندازی و یه سری تستهای مورد نظر خودم مشتاق شدم و دو روز بعدش یکی هم خودم گرفتم.
همونطور که عرض کردم با بلوری پلیر E985 فایلهای MKV با کیفیت 1080رو از طریق USB با زیرنویس فونت فارسی حتی فونتهای برنا , بصورت انتخابی که بشه توسط ریموت on/off کرد یا رو یه زبان دیگه زیرنویس مثل انگلیسی رفت رو میشه تماشا کرد . یه مقدار کار نرم افزاری با PC میخواد, برای یه فیلم 1080 زیر 5 دقیقه کار میبره , تو ایران هیچ هزینه ای هم نداره.
البته چون USB تلوزیون سونی فعلاً پسوند MKV رو پخش نمیکنه من از USB بلوری پلیر استفاده میکردم اما امروز جهت کنجکاوی یه فایل با کیفیت AVI رو هم با زیرنویس فارسی البته بصورت HardSub (که جنابعالی هم قبلا اشاره کردید) تست کردم و Tv سونی از طریق USB پخش کرد و هیچ مشکلی نبود.
بابا مایه دار
alireza128
24-03-2012, 13:38
دوستان سلام
من تازه یه 720ex سونی گرفتم. الان فیلم 3d فرمت MKV با فایل زیرنویس دارم. ps3 و وایو با DLNA هم با سرعت خوب هم آماده است.
از روش تو پست اول برای فیلم سه بعدی میشه استفاده کرد یا نه؟؟؟
از dlna چی میشه استفاده کرد؟؟
amir_t6262
24-03-2012, 17:39
برای نمایش زیرنویس فیلمهای سه بعدی، یکی از راه حل ها تبدیل زیرنویس از حالت دو بعدی به سه بعدی است.
یعنی اینکه در هر خط زیرنویس به جای اینکه متن یک بار تکرار بشه، باید دو بار تکرار بشه
یعنی اینطوری
سلام سلام
حالت خوبه؟ حالت خوبه؟
برای این کار میتوانی از برنامه 3dsubtitler استفاده کنی که البته خروجی اش هم فرمت sup است و هم sub idx.
حالا باید ببینی آیا دستگاه های شما میتواند این خروجی ها را نمایش دهد یا نه.
دوستان سلام
من تازه یه 720ex سونی گرفتم. الان فیلم 3d فرمت MKV با فایل زیرنویس دارم. ps3 و وایو با DLNA هم با سرعت خوب هم آماده است.
از روش تو پست اول برای فیلم سه بعدی میشه استفاده کرد یا نه؟؟؟
از dlna چی میشه استفاده کرد؟؟
همون طور که دوستمون گفتن باید زیر نویست رو تبدیل کنی
این هم تاپیک ps3
hesam10002
01-04-2012, 12:51
سلام آموزش پست اول عکس هاش پریده اگخ میشه دوباره بزارید و پسوند m2ts رو میشه با usb تلویزیود 40ex500 دید؟؟؟؟
ronin_2607
02-04-2012, 09:36
سلام آموزش پست اول عکس هاش پریده اگخ میشه دوباره بزارید و پسوند m2ts رو میشه با usb تلویزیود 40ex500 دید؟؟؟؟
منم سوالم همینه دیگه. تلویزیون های سری ex500 سونی فقط Mpeg- 1 , mpeg 2 رو ساپورت می کنن. در مورد زیرنویس هم نمیدونم. دوست عزیز حسابی پول خودمونو ریختیم دور. خدا لعنت کنه این سونیو با این تلویزیون های مزخرفش.
USB 2.0 1 (Side) Photo (JPEG), Music (MP3), Video (MPEG1, MPEG2 TS & PS)
منم سوالم همینه دیگه. تلویزیون های سری ex500 سونی فقط Mpeg- 1 , mpeg 2 رو ساپورت می کنن. در مورد زیرنویس هم نمیدونم. دوست عزیز حسابی پول خودمونو ریختیم دور. خدا لعنت کنه این سونیو با این تلویزیون های مزخرفش.
USB 2.0 1 (Side) Photo (JPEG), Music (MP3), Video (MPEG1, MPEG2 TS & PS)
دوست عزیز با وجود تاپیک
راه اندازی DLNA سرور به کمک نرم افزار متن باز PS3 Media Server - Page 4 - P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه این ترفند ها خیلی کمک نمیکنه
از dlna استفاده کنید راحت تر نیست؟
سلام من فایلهای mkv و با برنامه total video convertor طبق اموزش به همون فرمت mkv و با زیرنویس تبدیل میکنم.
ولی بعدش برنامه ps3 muxer فایل رو نمیشناسه! چیکار باید بکنم؟
احتمالا کدک تصویری فیلم رو ساپورت نمیکنه
یه ریپ دیگه از اون فیلم رو دانلود کنید
در ضمن بازم پیشنهادم همون ps3 هست دیگه dlna همه چیز رو. راحت کرده
ehsan-amir
06-06-2012, 13:41
من یه روشی پیدا کردم برای مشکل زیرنویس فارسی. تلویزیونم EX710 است که بهترین فرمت برای آن AVC HD با پسوند MP4 با کدک Mpege4 است. با نرم افزار تبدیل کاری کردم هم فیلم در تکه های زیر 4 گیگی تقسیم بشه و هم تبدیل فرمت انجام بشه و هم زیرنویس فارسی به فیلم بچسبه و در نهایت با ریختن فیلم نهایی (خروجی نهایی از نرم افزار ) روی فلش به راحتی به تماشای فیلم میپردازم. بدون هیچ مشکلی در نمایش زیرنویس فارسی و حتی افت کیفیت در فیلم بعد از تبدیل فرمت (حتی می تونم بگم کیفیت بعد از تبدیل فرمت بهتر هم میشه).
remi0007
15-06-2012, 13:05
سلام داداش منم یکیاز این E985 خریدم ولی بلد نیستم چجوری زیرنویس رو در usb دید
MOSI-SIA
01-09-2012, 17:01
سلام داداش منم یکی از این E985 خریدم ولی بلد نیستم چجوری زیرنویس رو در usb دید
با سلام به دوستان و پوزش بابت جواب با تأخیر بسیار (چون خیلی کم به فورام سر میزنم)
دوست من شما دستگاه خیلی خوبی خریده اید . حتما با کالیبراتور مخصوص همراه دستگاه ، بلندگوها را نسبت به محل نشستن خودتان جلوی TV کالیبره کنید طوریکه اصطلاحاً در نقطه صفر بلندگوها قرار بگیرید. در اینصورت میتوانید لذت صدای واقعی فراگیر را تجربه کنید .
برای داشتن صحیح و خوانای زیرنویسهای فارسی روی فایلهای MKV و دیدن از طریق USB پلیر سونی باید از طریق PC عملیاتی را روی فایل تصویری انجام دهید و نیاز به دو نرم افزار SubtitleCreator و MKVmerge GUI دارید. هر دو نرم افزار به راحتی و رایگان قابل دانلود هستند.
فایل زیرنویس SRT خود را با نرم افزار SubtitleCreator (برای من نسخه 2.2 است) باز کنید تغییرات لازمه را روی آن انجام دهید و با نرم افزار MKVmerge GUI (برای من نسخه 5.3.0 است) با فایل فیلم MKV تلفیق کنید . شما میتوانید زیرنویسهای زبانهای دیگر را هم همزمان با این نرم افزار تلفیق کنید طوریکه در هنگام پخش فیلم بتوانید با استفاده از دکمه روی ریموت دستگاه پلیر سونی ، زیرنویس را از فارسی به زبانهای دیگر سوئیچ کنید یا زیرنویس را کلاً خاموش و Off کنید. این حالت، Soft Subtitle و یا Optional Subtitle نام دارد.
برای سرعت کار ، از این چند خط دستورالعمل که خودم نوشته و نتیجه گرفته ام استفاده و بدین طریق عمل کنید:
Run software : SubtitleCreator
Go to FILE and from Open text subtitles , select and open your SRT subtitle
If subtitle characters are not correct , go to Format and from Select character encoding , select 1256-Arabic
Select all tick boxes at right of text lines
Go to Format and from Video format , select NTSC
Go to Format and from Outline width , select any your desired size, ex. 3
Go to Format and from Change font , select any your desired font and its size and style, ex. zar,Regular,18
Using tools at right of the page, Set subtitle colors and position, adjust your text position on the sample
Go to FILE and select Save VobSub as , it is better you name your subtitle file the same as your MKV file, and OK
While language stream dialogue box appeares , select Fa Persian
For later uses, go to Settings and select Save settings
Now
Run software : MKVmerge GUI
Add your MKV file and Idx subtitle file you created , and also all other language subtitles you desired to add to MKV
Start muxing
اکنون شما بدون هیچ افت کیفیتی دارای فایل MKV با زیرنویس پارسی قابل نمایش از طریق پورت USB پلیر سونی هستید
MOSI-SIA
01-09-2012, 17:03
سلام داداش منم یکی از این E985 خریدم ولی بلد نیستم چجوری زیرنویس رو در usb دید
با سلام به دوستان و پوزش بابت جواب با تأخیر بسیار (چون خیلی کم به فورام سر میزنم)
دوست من شما دستگاه خیلی خوبی خریده اید . حتما با کالیبراتور مخصوص همراه دستگاه ، بلندگوها را نسبت به محل نشستن خودتان جلوی TV کالیبره کنید طوریکه اصطلاحاً در نقطه صفر بلندگوها قرار بگیرید. در اینصورت میتوانید لذت صدای واقعی فراگیر را تجربه کنید .
برای داشتن صحیح و خوانای زیرنویسهای فارسی روی فایلهای MKV و دیدن از طریق USB پلیر سونی باید از طریق PC عملیاتی را روی فایل تصویری انجام دهید و نیاز به دو نرم افزار SubtitleCreator و MKVmerge GUI دارید. هر دو نرم افزار به راحتی و رایگان قابل دانلود هستند.
فایل زیرنویس SRT خود را با نرم افزار SubtitleCreator (برای من نسخه 2.2 است) باز کنید تغییرات لازمه را روی آن انجام دهید و با نرم افزار MKVmerge GUI (برای من نسخه 5.3.0 است) با فایل فیلم MKV تلفیق کنید . شما میتوانید زیرنویسهای زبانهای دیگر را هم همزمان با این نرم افزار تلفیق کنید طوریکه در هنگام پخش فیلم بتوانید با استفاده از دکمه روی ریموت دستگاه پلیر سونی ، زیرنویس را از فارسی به زبانهای دیگر سوئیچ کنید یا زیرنویس را کلاً خاموش و Off کنید. این حالت، Soft Subtitle و یا Optional Subtitle نام دارد.
برای سرعت کار ، از این چند خط دستورالعمل که خودم نوشته و نتیجه گرفته ام استفاده و بدین طریق عمل کنید:
If subtitle characters are not correct , go to Format and from Select character encoding , select 1256-Arabic
Go to Format and from Change font , select any your desired font and its size and style, ex. zar,Regular,18
Using tools at right of the page, Set subtitle colors and position, adjust your text position on the sample
Go to FILE and select Save VobSub as , it is better you name your subtitle file the same as your MKV file, and OK
Now
Add your MKV file and Idx subtitle file you created , and also all other language subtitles you desired to add to MKV
Start muxing
اکنون شما بدون هیچ افت کیفیتی دارای فایل MKV با زیرنویس پارسی قابل نمایش از طریق پورت USB پلیر سونی هستید
Firebirds
12-09-2012, 01:16
Now
Start muxing
از 10 تا فایل MKV فقط یک مورد را موفق شد زیر نویس فارسی اش را نمایش دهد ! این دستگاه خودش با یک سری ان کدینگ های فایل MKV مشکل دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سر نمایش این فرمت هنگ می کند، چه برسد بخواهد زیر نویس فارسی هم روی MKV نمایش دهد.
زیر نویس فارسی که چه عرض کنم ما اومدیم اونو تبدیل به زیر نویس عربی کردیم و زیر نویس عربی رو با هزار بدبختی به خورد دستگاه دادیم تازه اونم درست نمایش نمیده و وقتی فیلم را می خوای عقب ، جلو ببری دستگاه هنگ میکنه ! ( فکر کن یه پلیر 1 میلیون تومانی سر عقب ، جلو کردن هنگ کنه ! :(( )
البته من همین مراحل رو هم برای فایل MP4 امتحان کردم ( البته با برنامه YAMB باید Mux کنید ولی متاسفانه نتیجه کار بهتر که نبود بد ترم بود :13: )
واقعا الان که به خرید ام نگاه می کنم واقعا متاسف می شوم که چرا رفتم بلو ری پلیر سونی E985 خریدم.
کلا همه محصولات سونی با زیر نویس فارسی مشکل دارند از TV بگیر تا پلیر های اون و نصفش این قضیه هم به خاطر بی عرضگی وارد کنند اون شرکت بازرگانی ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که نتونسته توی این چند ساله کمپانی سونی را مجاب کنه که بیاد عین زیر نویس بقیه زبان ها از زیرنویس زبان فارسی هم پشتیبانی کنه.
keialive
12-09-2012, 16:15
سلام دوستان
یه سوال حاشیه ای !
سیستم مورد بحث :
Sony KDL-EX720
Sony BDV-E985
میتونی از برنامه
mkvmerge GUI استفاده کنی کمتر از 2 3 دقیقه زیرنویس رو متصل می کنه حتی میتونی فایل صوتی فیلمتو هم تغییر بدی مثلاً اگه فایل صوتی دوبله فیلم و در اختیار داری اونو به جای صدای اصلی فیلم قرار بدی یا 4 5 نوع زیرنویس به فایلت متصل کنی
در مورد DLNA هم مشکل حل نمی شه زیرنویس همچنان در برنامه های سرور مشکل داره چرا از کابل HDMI استفاده نمی کنی
Firebirds
14-09-2012, 12:43
میتونی از برنامه
mkvmerge GUI استفاده کنی کمتر از 2 3 دقیقه زیرنویس رو متصل می کنه حتی میتونی فایل صوتی فیلمتو هم تغییر بدی مثلاً اگه فایل صوتی دوبله فیلم و در اختیار داری اونو به جای صدای اصلی فیلم قرار بدی یا 4 5 نوع زیرنویس به فایلت متصل کنی
در مورد DLNA هم مشکل حل نمی شه زیرنویس همچنان در برنامه های سرور مشکل داره چرا از کابل HDMI استفاده نمی کنی
جواب نمی دهد. متاسفانه تنها راه حلی که می ماند هارد ساب است ...:13:
MOSI-SIA
15-09-2012, 11:27
از 10 تا فایل MKV فقط یک مورد را موفق شد زیر نویس فارسی اش را نمایش دهد ! این دستگاه خودش با یک سری ان کدینگ های فایل MKV مشکل دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سر نمایش این فرمت هنگ می کند، چه برسد بخواهد زیر نویس فارسی هم روی MKV نمایش دهد.
زیر نویس فارسی که چه عرض کنم ما اومدیم اونو تبدیل به زیر نویس عربی کردیم و زیر نویس عربی رو با هزار بدبختی به خورد دستگاه دادیم تازه اونم درست نمایش نمیده و وقتی فیلم را می خوای عقب ، جلو ببری دستگاه هنگ میکنه ! ( فکر کن یه پلیر 1 میلیون تومانی سر عقب ، جلو کردن هنگ کنه ! :(( )
البته من همین مراحل رو هم برای فایل MP4 امتحان کردم ( البته با برنامه YAMB باید Mux کنید ولی متاسفانه نتیجه کار بهتر که نبود بد ترم بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
واقعا الان که به خرید ام نگاه می کنم واقعا متاسف می شوم که چرا رفتم بلو ری پلیر سونی E985 خریدم.
کلا همه محصولات سونی با زیر نویس فارسی مشکل دارند از TV بگیر تا پلیر های اون و نصفش این قضیه هم به خاطر بی عرضگی وارد کنند اون شرکت بازرگانی ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که نتونسته توی این چند ساله کمپانی سونی را مجاب کنه که بیاد عین زیر نویس بقیه زبان ها از زیرنویس زبان فارسی هم پشتیبانی کنه.
سلام به دوست محترم
ببین برادر من , این راهنمایی که من کردم پیشنهاد خرید این دستگاه به بقیه نیست بلکه باید به کسانی که این دستگاه رو پول دادن خریدن (مثل خودم) کمک بشه و تو ایران هم که گارانتی مرجوع و تعویض بعلت پسند نکردن محصول وجود نداره , هرچند رفتار شرکت سونی همیشه همینطور بوده که اصل و بیس کار رو عالی میسازه (مثل صوت و تصویر در Tv و پخش cd یا دیسک بلوری در پلیرها) ولی در امکانات جانبی محدودتر عمل میکنه (مثل پلیر USB تو این دستگاهها) دلیلش هم یه علامت سوال بزرگ در سراسر دنیاست نه فقط ایران هیچکدام از سایتهای سونی هم راهنمایی و جواب درستی ندادن از سایتهای انگلیسی, ژاپنی, آمریکای لاتین,آسیایی , آمریکا و همه که به همه اینها سر زدم و پیگیری کردم. شما فکر نکن که فقط با زیرنویس فارسی پدرکشتگی دارن یا فلان شرکت وارد کننده عرضه نداره , چندین زبان دیگه رو دیدم ( تو فورامهای خارجی) مشکل داشتند ( عربی, فنلاندی, ....) . شما اگه از کانادا همین بلوری پلیر را بخری یه سری کدکها رو پخش نمیکنه , اگه از عربستان یا دوبی بخری روی اون کدکهای کانادا مشکل نداره بجاش روی یه سری دیگه مشکل داره. یه مدل Tv سونی از فرانسه میخری قابلیت ضبط از USB داره , رو همون مدل و مدلهای دیگه تو آسیا همچین آپشنی رو پیدا نمیکنی. علت این مسائل یا بهتر بگم سیاست , بنظر من چند دلیل مختلف داره ولی برای جلوگیری از اطاله کلام یکی از دلایل احتمالی رو بگم : اول پایبند بودن به رعایت پروتوکلهای تجاری مناطق مختلف جهان. مثلا پلیرهای DVD سونی اوایل قابلیت پخش DivX رو نداشتند چون این فرمتی بود که توسط یکی از کشورهای زیرآبی برو (فکر کنم مالزی بود) برای پایین آوردن حجم فیلمهای با کیفیت DVD و امکان جا دادن و رایت اونها روی CD معمولی انجام شد چون اون موقع فیلم اصل رو DVD گرون بود. خیلی پلیرها مثل LG و Samsung بلافاصله پلیرهایی با قابلیت پخش DivX روانه بازار کشورهای خارج از قوانین کپی رایت و بازار جهانی مثل ایران کردند و سودهای کهکشانی بردند ولی سونی پس از پذیرش DivX در کمسیونهای مقننه تجارت الکترونیک این قابلیت رو روی پلیرهاش اضافه کرد. مگه همین قضیه تلوزیونهای با پنل LCD شرکت معظم کره ای !!!!!!! نیست که چند ساله با یک دروغ بزرگ با اضافه کردن پنل چراغ پشتی به اسم "تلوزیون LED " تو بازار عامیانه ایران فروختند ( این سود هنگفت این شرکت با این اطلاعات دروغ دادن به مشتری اینقدر زیاد بود که صداش توسط بعضی مسئولین تو خبرها و سایتها دراومد) ولی سونی هنوز داره میگه "تلوزیون LCD براویا با پنل چراغ LED پشتی" چون میخواد راست بگه.
یه مثال دیگه: خیلی از رسیورهای (سفارش بازار جهان سوم) پس از ضبط کانال HD روی فلش میتونی اون فایل رو روی کامپیوتر هم ببینی ولی اگه ----- مجهز به بعضی CPUها مثل کمپانی الای ALI باشه اگر از از کانال HD ضبط کنی فقط میتونی تو همون ----- تماشا کنی و نمیتونی با کامپیوتر تماشا یا تکثیر کنی این همون پایبندی به پروتوکلهای جهانی است که توسط برخی کمپانیها رعایت میشه.
اما موضوع اصلی: همانطور که خودتون مستحضر هستین , بسته به نوع کانورتوری که بلوری یا هر فایل دیگه ای رو تبدیل به MKV میکنه کدینگها متفاوت میشن . دوستان قبل از انجام عملیاتی که من شرح دادم یکبار فیلم مربوطه رو با فلش روی بلوری اجرا کنند اگر اجرا شد اون وقت این عملیات رو برای اضافه کردن زیرنویس انجام بدن که بیخودی معطل نشن. شما از ده مورد یک مورد نتیجه گرفتین چون قبلش باید فایل اصلی رو یه چک میکردین . مثلا من متوجه میشم که MKV هایی که از فلان سلیت دانلود کردم روی بلوری پلیر اجرا نمیشود خوب مجبورم از سایت یا شخص دیگری تهیه کنم که شاید کدینگ اون جواب بده و صد در صد عملیات مذکور جواب میده . به هر حال چاره ای نیست . همین دیشب تو یه سایت خارجی یکی نوشته بود پلیر سونی خریده کدک فلان رو جواب نداده برده عودت داده سامسونگ گرفته اون هم مشکلات دیگه ای داشته به همین ترتیب چند تا برند رو نام برده بود که بطور مطلق رضایت بخش نبودن و حسابی گیج شده بود. البته اگر وقت کنم حتما کدینگهای مشکل دار رو بررسی میکنم (اگه عمری باشه).
ببخشید سرتون رو درد اوردم.
راستی آخرین آپدیت E985 رو انجام بدین بعضی از مشکلات پخش فایلهای Full HD رو حل کرده (البته به اذعان خودشون)
این همه دنگ و فنگ واسه چیه؟
فایل فرمت srt رو به برنامه زیر بدین یه فایل تحویل میده بهتون که فایل جدید برعکس فایل اولی هستش یعنی کلمه بلوری میشه یرولب
بعد فایل srt جدیده رو هم اسم با فیلم بریزید تو فلش وصل کنید به بلوری پلیر موقع پخش زیرنویس بلوری کلمات زیرنویس رو برعکس میکنه و به صورت صحیح نشون میده
از طراح این برنامه هم تشکر میشه نمیدونم کیه دستش درد نکنه :n02::n02::n02:
من بلوری سامسونگ D5900 دارم تلوزیون سونی 46EX520 از تلوزیون اصلا راضی نیستم. دوستام تلوزیون سامسونگ دارن همه فرمتها حتی MKV رو تلوزیون پخش میکنه با زیرنویس درست اما سونی فقط Divx wmv حجم
Divx هم خیلی بالاست ارزش نداره کانورت کنیم Mkv رو به Divx. بلوری سامسونگ هم تا الان برام خوب کار کرده فقط مشکل زیرنویس فارسی داشتم که با این برنامه رفع شده
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی MKV Merge هم استفاده کردم و زیرنویس رو چسبوندم به فیلم باز بلوری نشون نداد زیرنویس رو
این روش بهترین کار واسه من بود. زمان تبدیل زیرنویس فقط یک کلیک بود همین
موقق باشید
دوستان من با 2 تا برنامه تونستم فیلمهای mkv رو اول زیرنویس فارسی رو در آن فیلم بگذارم و سپس به فرمت m2ts تبدیل کنم.و این تبدیل برای مثلا یک فیلم 700 میگی حدود 10 دقیفه طول کشید.تنها مشکل این که باید گزینه زیرنویس به همراه فیلم رو در تلویزیون فعال کنم.لطفا اگه کسی روش اون رو بلده بگه.من فراموش کرده ام
shaliyela
06-01-2013, 01:11
سلام دوستان
من یه فیلم دانلود کردم با پسوند m2ts . زیرنویسش رو هم با پسوند srt دانلود کردم. تو PC اجرا میشه و با هم هماهنگ هستند ولی تو تیوی سونی و از طریق USB زیرنویسش نمیاد. زیرنویسش هم انگلیشه و مشکلی نداره ولی همون زیرنویس انگلیش هم نمیاد.
حالا میتونم کاری کنم که زیرنویسش بیاد در حالی که کیفیت تصویر در همون حد بمونه؟؟ در صورتی که فرمت فایلم هم همون m2ts باقی بمونه.
لطفا راهنمایی کنید
ساده ترین راه چیه؟
ممنون
amir_t6262
06-01-2013, 20:57
سلام دوستان
من یه فیلم دانلود کردم با پسوند m2ts . زیرنویسش رو هم با پسوند srt دانلود کردم. تو PC اجرا میشه و با هم هماهنگ هستند ولی تو تیوی سونی و از طریق USB زیرنویسش نمیاد. زیرنویسش هم انگلیشه و مشکلی نداره ولی همون زیرنویس انگلیش هم نمیاد.
حالا میتونم کاری کنم که زیرنویسش بیاد در حالی که کیفیت تصویر در همون حد بمونه؟؟ در صورتی که فرمت فایلم هم همون m2ts باقی بمونه.
لطفا راهنمایی کنید
ساده ترین راه چیه؟
ممنون
تلویزیونت چیه؟
با برنامه های tsmuxer و یا multiavchd میشه زیرنویس srt را به فایل m2ts چسباند.
mamadi-pari
17-02-2013, 03:13
برای حل این مشکل از برنامه زیر استفاده کنید. من خودم امتحان کردم. مشکل کلا برطرف شد. با تشکر از دوست عزیز "امیـــــر"
اینطوری زیرنویسها را درست نشان میدهد
amin_sevda
19-02-2013, 10:30
سلام دوستای عزیز
یه همچین مشکلی رو منم داشتم البته نه با تلویزیون اما با پخش کننده بلوری
زیرنویس فارسی ساپورت نمیشد و من مغموم پس ازپرداخت خیلی میلیون تومن بودم
عزیزان اصولا فرمت sub/idx رو میشناسین
این فرمت چون ذاتا تکست نیست احتمال پخش شدنش تو دستگاههای مختلف زیاده
من الان با دانلود زیرنویس های srt و تبدیلشون به sub/idx ایم مشکلم رو به صورت کامل حل کردم و البته احتیاجی هم به تبدیل فرمت فیلم نیس
امتحان کنید
ضرر نمیکنید
mosi-comp
19-02-2013, 12:48
من که یه LG واسه خونه خودم گرفتم و خیال خودم رواز شر بی قابلیتی های سونی راحت کردم:n02:
سونی منزل پدری EX710 بود و من ال جی مدل ls57000 گرفتم. ساپورت فایل و زیرنویس فارسیش فوق العاده س. کیفیت تصویرشم به طور محسوسی بالاتره. البته از حق نگذریم که سونی مال 2 سال پیشه.
01110362
26-07-2013, 17:57
دوستان بهترین و ساده ترین راه برای پخش زیرنویس تو تلویزیون سونی چیه بالاخره ؟
با dlna که زیرنویس پخش نمیشه .
با ps3 هم همین .
با mkvmerge GUI که نشد .:n25:
01110362
28-07-2013, 18:35
مثل اینکه ما هم باید یه سینما غیر سونی بخریم !!!!
راهی نیست ؟؟؟
amir_t6262
31-07-2013, 18:19
دوستان بهترین و ساده ترین راه برای پخش زیرنویس تو تلویزیون سونی چیه بالاخره ؟
با dlna که زیرنویس پخش نمیشه .
با ps3 هم همین .
با mkvmerge GUI که نشد .:n25:
بهترین و ساده ترین راه این است که کامپیوترت را با کابل HDMI به تلویزیون وصل کنی و بعد فیلم ها را در کامپیوتر اجرا کنی.
همچنین میتوانی یک دستگاه پخش دیجیتال و یا HD Player بگیری که قابلیت پخش فیلم با زیرنویس فارسی را دارد.
بهترین و ساده ترین راه این است که کامپیوترت را با کابل HDMI به تلویزیون وصل کنی و بعد فیلم ها را در کامپیوتر اجرا کنی.
همچنین میتوانی یک دستگاه پخش دیجیتال و یا HD Player بگیری که قابلیت پخش فیلم با زیرنویس فارسی را دارد.
منم با سونی همین داستانو داشتم که مجبور شدم گیرنده دیجیتالی بگیرم (انتن کار) بجای ستاپ باکس استفاده کنم
خدایی همه فرمتهارو پخش میکنه از hd بگیر تا هرچی فکرشو کنید زیر نویس هم پخش میکنه اما فونت زیر نویس خیلی ریزه و بزرگتر نمیشه
اینو چه خاکی تو سرم برزیم:n03:
amir_t6262
07-08-2013, 17:17
منم با سونی همین داستانو داشتم که مجبور شدم گیرنده دیجیتالی بگیرم (انتن کار) بجای ستاپ باکس استفاده کنم
خدایی همه فرمتهارو پخش میکنه از hd بگیر تا هرچی فکرشو کنید زیر نویس هم پخش میکنه اما فونت زیر نویس خیلی ریزه و بزرگتر نمیشه
اینو چه خاکی تو سرم برزیم:n03:
این مشکل اکثر گیرنده های دیجیتال است که زیرنویسشان کوچک است.
باید بگردید ببینید گیرنده شما آپدیتی دارد که بتوان با آن سایز زیرنویس را بزرگتر کرد یا نه.
01110362
12-08-2013, 19:00
گیرنده دیجیتال که دارم منتها اونم زیر نویس پخش نمیکنه !
باید hd player بخرم ظاهرا.
amir_t6262
12-08-2013, 20:04
گیرنده دیجیتال که دارم منتها اونم زیر نویس پخش نمیکنه !
باید hd player بخرم ظاهرا.
مگه مدل گیرنده دیجیتالتان چیه؟
01110362
13-08-2013, 20:22
مگه مدل گیرنده دیجیتالتان چیه؟
لومکسی
1080p رو هم راحت پخش میکنه .
الان که مجدد تست کردم فیلمهای mkv 720p رو با زیرنویس نشون نمیده ولی رزولیشن پایینتر رو درست نشون میده !
علت چی میتونه باشه ؟
amir_t6262
14-08-2013, 07:44
لومکسی
1080p رو هم راحت پخش میکنه .
الان که مجدد تست کردم فیلمهای mkv 720p رو با زیرنویس نشون نمیده ولی رزولیشن پایینتر رو درست نشون میده !
علت چی میتونه باشه ؟
لومکسی دستگاه های خیلی خوبی ساخته. نباید چنین مشکلی داشته باشید.
زیرنویستان srt است و همنام با اسم فیلم ها؟
01110362
14-08-2013, 14:20
لومکسی دستگاه های خیلی خوبی ساخته. نباید چنین مشکلی داشته باشید.
زیرنویستان srt است و همنام با اسم فیلم ها؟
دستگاهش که عالیه ، تموم فرمتها رو غیر از wmv که منسوخ شده راحت پخش میکنه .
فقط اون داستان بالا رو داره نمیدونم چرا ؟
تو سیستم پخش میکنه تو تلویزیون نه البته فرمت 720 p به بالا .
matinpour
14-08-2013, 16:58
دستگاهش که عالیه ، تموم فرمتها رو غیر از wmv که منسوخ شده راحت پخش میکنه .
فقط اون داستان بالا رو داره نمیدونم چرا ؟
تو سیستم پخش میکنه تو تلویزیون نه البته فرمت 720 p به بالا .
دوست عزیز
من از منوی مخفی سونی اطلاع چندانی ندارم چون به آن دسترسی ندارم ولی در مورد سامسونگ اطلاعات زیادی کسب کردم و با آزمون و خطا خیلی چیز یاد گرفتم که حتی خود متخصصین سامسونگ هم این کار را نکرده بودند و به این نتیجه رسیدم که گاهی با تغییر LOCAL SET یعنی به یک کشور غیر از ایران و بعضی از آیتم ها امکاناتی که نداشتم فعال شده است چندی پیش یکی از دوستان در این تایپیک
گفته که وقتی که تلویزیون سونی را خریده زیر نویس آن فعال بوده ولی مدتی است که غیر فعال شده است و مثل دیگر عزیزان دچار مشگل شده
پس در نتیجه حتما در منوی مخفی چیزی تغییر کرده که با تحقیق درست می توان به آن دست یافت
amir_t6262
14-08-2013, 20:11
دوست عزیزمن از منوی مخفی سونی اطلاع چندانی ندارم چون به آن دسترسی ندارم ولی در مورد سامسونگ اطلاعات زیادی کسب کردم و با آزمون و خطا خیلی چیز یاد گرفتم که حتی خود متخصصین سامسونگ هم این کار را نکرده بودند و به این نتیجه رسیدم که گاهی با تغییر LOCAL SET یعنی به یک کشور غیر از ایران و بعضی از آیتم ها امکاناتی که نداشتم فعال شده است چندی پیش یکی از دوستان در این تایپیک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفته که وقتی که تلویزیون سونی را خریده زیر نویس آن فعال بوده ولی مدتی است که غیر فعال شده است و مثل دیگر عزیزان دچار مشگل شدهپس در نتیجه حتما در منوی مخفی چیزی تغییر کرده که با تحقیق درست می توان به آن دست یافتنه آقای متین پور. الان داریم راجع به گیرنده لومکسی صحبت میکنیم. نه تلویزیون سونی! سونی که نمیتونه زیرنویس نشان بدهد. حالا هر بلایی هم سرش بیاری، باز هم نشان نمیدهد.
01110362
19-08-2013, 22:45
دوست عزیز
من از منوی مخفی سونی اطلاع چندانی ندارم چون به آن دسترسی ندارم ولی در مورد سامسونگ اطلاعات زیادی کسب کردم و با آزمون و خطا خیلی چیز یاد گرفتم که حتی خود متخصصین سامسونگ هم این کار را نکرده بودند و به این نتیجه رسیدم که گاهی با تغییر LOCAL SET یعنی به یک کشور غیر از ایران و بعضی از آیتم ها امکاناتی که نداشتم فعال شده است چندی پیش یکی از دوستان در این تایپیک
گفته که وقتی که تلویزیون سونی را خریده زیر نویس آن فعال بوده ولی مدتی است که غیر فعال شده است و مثل دیگر عزیزان دچار مشگل شده
پس در نتیجه حتما در منوی مخفی چیزی تغییر کرده که با تحقیق درست می توان به آن دست یافت
مرسی شما اطلاعاتی راجع به زیر نویس فارسی سونی و یاا منوی مخفیش داری ؟ چون بعید میدونم درست نشون بده !
نه آقای متین پور. الان داریم راجع به گیرنده لومکسی صحبت میکنیم. نه تلویزیون سونی! سونی که نمیتونه زیرنویس نشان بدهد. حالا هر بلایی هم سرش بیاری، باز هم نشان نمیدهد.
والا نمیدونم داستان چیه 480 p به پایین رو راحت با زیرنویس نشون میده اما به بالاش دیگه از زیر نویس خبری نیست ! خیلی باهاش ور رفتم !
alijourian
15-09-2013, 08:20
سلام آقا احسان
منم EX710 دارم ، و از همه کانورتورها استفاده کردم ولی هرکدام یه جوری مشکل دارند ، لطفا روشی را که شما استفاده کردید بیشتر توضیح بدید.
متشکرم
دوست عزیز میتونی به راحتی با ک ام پلایر مدیا اینفو رو بیارین و بعد از رو مشخصات تنظیم کنید اینطوری هم راحت تره هم شاید فوقش 100 مگ بره
رو حجم:n12::n26:
engamir720
18-01-2014, 21:45
اقا یکی اینجا یه راه حل اساسی برای زیر نودس سونی پیدا کنه
kasra2012
16-02-2014, 20:21
دوستان کمک
فیلم سه بعدی دانلود کردم بت فرمت mp4 اما وقتی میزنم به تلویزیون نه تنها سه بعدی نمیشه بلکه دو تا تصویر جدا از هم تحویلم میده....جیکار کنم؟....تلویزیونم nx720 اسنت
yavar-mac
08-04-2014, 08:31
با سلام من نزدیک به 13 ساله کاربر محصولات سونی هستم تنها راه برای دیدن فیلم هی دو بعدی تو پلیر های سونی این که اگه فیلم رو برات رایت میکنن (( قبل از رایت )) باید فایل زیر نویس مرچ شده باشه روی فایل تصویری و نکته مهم این که فایل مرچ شده کنارش زیر نویس نباشه یعنی این که تو پوشه فیلم فقط فایل فیلم باشه که زیر نویس روش چسبانده شده در غیر این صورت زیر نویس به صورت خرچنگ غورباغه نشان داده خواهد شد.... در مورد پخش با فلش هم تنها راه باز میکس کردن زیر نویس با فیلم که باید فرمت زیر نویس عوض بشه که مشکلش این هستش که کیفیت فایل زیر نویس پایین میاد... موفق باشید.
جواب نمی دهد. متاسفانه تنها راه حلی که می ماند هارد ساب است ...:13:
من با برنامه Total Video Converter بالاخره تونستم زیرنویس فارسی فیلم رو درست و بدون نقص تماشا کنم روش کار به این شکله که بعد از باز کردن برنامه Total Video Converter گزینه New Task رو میزنید و فایل فیلم مورد نظرتون رو باز می کنید فیلم های من پسوند Mkv داشتند. بعد از اینکه فیلم مورد نظر انتخاب کردین ازتون می خواد که به چه پسوندی کانورت بشه که بازهم پسوند Mkv رو از تب video file انتخاب می کنید. حالا فیلمتون تو صفحه اصلی افتاده . گزینه Filter رو از روی فیلم مورد نظرمون انتخاب می کنیم . در پنجره ای که باز میشه قسمت Subtitle رو تیک می زنیم یه پنجره دیگه باز میشه که آدرس فایل زیرنویس رو میخواد بهتره نام فایل فیلم و نام فایل زیرنویس یکی باشه .
نکته اصلی اینجاست وقتی فایل زیرنویس رو انتخاب کردیم تو همین پنجره گزینه Setting رو انخاب می کنیم در قسمت سمت چپ (Font) بعد از اینکه نوع قلم رو انتخاب کردیم از قسمت زیرش گزینه ( ARABIC (178 رو انتخاب می کنیم بعد همه OK ها رو میزنیم تا به صفحه اصلی برنامه برسیم . آدرس فایل خروجی رو میدیم و از بالای صفحه دکمه Convert Now رو میزنیم . دقت داشته باشید که این کار کمی زمان می بره و حجم فایل رو هم افزایش میده اما به داشتن زیر نویس فیلم می ارزه اون هم تو تلویزیون های سونی . در ضمن من افت کیفیت قابل محسوسی احساس نکردم .
چند نکته هم بگم این روش رو روی فیلم های سه بعدی امتحان نکردم . اگر تلویزیون شما فلش های با فرمت NTFS رو پشتیبانی نمی کنه فایلها تون رو به حجم های 4 گیگا بایتی تقسیم کنید که دوستان روشش رو گفتن . تلویزیون من سونی W804 هست که NTFS رو پشتیبانی میکنه / همچنین بعد از اینکه از شرکت بازرگانی ایران اومدند و ورژن برنامه تلویزیون رو به 4.4 آپدیت کردن فایل های mkv رو بدون مشکل نشون میده
من با برنامه Total Video Converter بالاخره تونستم زیرنویس فارسی فیلم رو درست و بدون نقص تماشا کنم روش کار به این شکله که بعد از باز کردن برنامه Total Video Converter گزینه New Task رو میزنید و فایل فیلم مورد نظرتون رو باز می کنید فیلم های من پسوند Mkv داشتند. بعد از اینکه فیلم مورد نظر انتخاب کردین ازتون می خواد که به چه پسوندی کانورت بشه که بازهم پسوند Mkv رو از تب video file انتخاب می کنید. حالا فیلمتون تو صفحه اصلی افتاده . گزینه Filter رو از روی فیلم مورد نظرمون انتخاب می کنیم . در پنجره ای که باز میشه قسمت Subtitle رو تیک می زنیم یه پنجره دیگه باز میشه که آدرس فایل زیرنویس رو میخواد بهتره نام فایل فیلم و نام فایل زیرنویس یکی باشه .
نکته اصلی اینجاست وقتی فایل زیرنویس رو انتخاب کردیم تو همین پنجره گزینه Setting رو انخاب می کنیم در قسمت سمت چپ (Font) بعد از اینکه نوع قلم رو انتخاب کردیم از قسمت زیرش گزینه ( ARABIC (178 رو انتخاب می کنیم بعد همه OK ها رو میزنیم تا به صفحه اصلی برنامه برسیم . آدرس فایل خروجی رو میدیم و از بالای صفحه دکمه Convert Now رو میزنیم . دقت داشته باشید که این کار کمی زمان می بره و حجم فایل رو هم افزایش میده اما به داشتن زیر نویس فیلم می ارزه اون هم تو تلویزیون های سونی . در ضمن من افت کیفیت قابل محسوسی احساس نکردم .
چند نکته هم بگم این روش رو روی فیلم های سه بعدی امتحان نکردم . اگر تلویزیون شما فلش های با فرمت NTFS رو پشتیبانی نمی کنه فایلها تون رو به حجم های 4 گیگا بایتی تقسیم کنید که دوستان روشش رو گفتن . تلویزیون من سونی W804 هست که NTFS رو پشتیبانی میکنه / همچنین بعد از اینکه از شرکت بازرگانی ایران اومدند و ورژن برنامه تلویزیون رو به 4.4 آپدیت کردن فایل های mkv رو بدون مشکل نشون میده
درود
بسیار سپاسگذارم از شما.
این روش روی تلویزیون بنده W800 هم جواب داد، البته ویدیو افت کیفیت پیدا می کنه کمی که باید از تنظیمات درست بشه.
پي سي ورد1
14-09-2014, 11:07
سلام
من با تنظيمات رنگ زير نويس در نرم افزار Total Video Converter 3.71 مشكل دارم.مثلا رنگ زير نويس را قرمز انتخاب مي كنم ولي در فايل خروجي آبي مي شود يا همين طور يك بار هم رنگ زرد انتخاب كردم ولي در نتيجه كار زير نويس آبي شد.
همچنين فيلم موجود طوري است كه هر رنگي را كه انتخاب مي كنم آن رنگ در جايي از فيلم با رنگ زمينه يكي شده و محو مي شودو لازم است كه از يك رنگ بيروني هم براي دور نوشته ها استفاده شود.با وجود در نظر گرفتن گزينه Outline براي اين منظور انجام اين كار هم در نرم افزار ممكن نيست.
درضمن بنده براي آموزش زبان حتما بايد 2 زيرنويس فارسي و انگليسي را روي فيلم ها قرار بدهم و نرم افزارهاي زيادي را هم امتحان كردم و فقط از همين نرم افزار جواب گرفتم ولي در تنظيمات رنگ مشكل دارم.
لطفا راهنمايي بفرماييد.
reza.kaka
14-09-2014, 13:12
زیرنویس رو بچشبونید به فیلم . بدون کوچگترین افت کیفیت :
Bigasoft Total Video Converter
فقط در فرمت خروجی اینو انتخاب کنید . APPLE TV HD MP4 h.264
پي سي ورد1
14-09-2014, 14:21
زیرنویس رو بچشبونید به فیلم . بدون کوچگترین افت کیفیت :
فقط در فرمت خروجی اینو انتخاب کنید . APPLE TV HD MP4 h.264
خيلي ممنون ولي پلير خانگي من فقط فرمت Mpeg رو نشون ميده.در تصوير زير چه تنظيماتي انجام بدم تا دور نوشته هام رنگ جداگانه داشته باشن.مثلا خود نوشته ها آبي و دورش قرمز باشن.ممنون
reza.kaka
14-09-2014, 15:21
خيلي ممنون ولي پلير خانگي من فقط فرمت Mpeg رو نشون ميده.در تصوير زير چه تنظيماتي انجام بدم تا دور نوشته هام رنگ جداگانه داشته باشن.مثلا خود نوشته ها آبي و دورش قرمز باشن.ممنون
خیلی راحت تره ..... که فرمت mpeg هم داره ... فرمت خروجی رو mpeg انتخاب کن .
چسباندن زیرنویس به فیلم به راحتی ....با تنظیمات دلخواه ..
پي سي ورد1
14-09-2014, 21:09
خیلی راحت تره ..... که فرمت mpeg هم داره ... فرمت خروجی رو mpeg انتخاب کن .
چسباندن زیرنویس به فیلم به راحتی ....با تنظیمات دلخواه ..
من اين نرم افزار رو دانلود كردم .نرم افزار خيلي باكلاس و خوبييه و تقريبا همه تنظيمات رو داره و در مورد زيرنويس مزيت خوبي كه داره اينه كه خودش يك خط نازك دور نوشته ها قرار ميده و همين باعث ميشه در صورتي كه رنگ زمينه و نوشته ها يكي باشه زيرنويس محو نشه و قابل رويت باشه (اين خط رو در فونت هاي بزرگ به راحتي ميشه ديد).
من يك زير نويس انگليسي رو به راحتي روي فيلم قرار دادم اما وقتي ميخام زير نويس فارسي رو قرار بدم گير ميكنه و ديگه كار نميكنه.از سالم بودن زيرنويسم اطمينان دارم چون همين زير نويس در km عمل ميكنه.البته هار دكامپيوتر من به علت نوسانات برق ضربه خورده و سيستمم كمي كند شده . ميتونه ميتونه علتش اين باشه؟
reza.kaka
14-09-2014, 22:42
من اين نرم افزار رو دانلود كردم .نرم افزار خيلي باكلاس و خوبييه و تقريبا همه تنظيمات رو داره و در مورد زيرنويس مزيت خوبي كه داره اينه كه خودش يك خط نازك دور نوشته ها قرار ميده و همين باعث ميشه در صورتي كه رنگ زمينه و نوشته ها يكي باشه زيرنويس محو نشه و قابل رويت باشه (اين خط رو در فونت هاي بزرگ به راحتي ميشه ديد).
من يك زير نويس انگليسي رو به راحتي روي فيلم قرار دادم اما وقتي ميخام زير نويس فارسي رو قرار بدم گير ميكنه و ديگه كار نميكنه.از سالم بودن زيرنويسم اطمينان دارم چون همين زير نويس در km عمل ميكنه.البته هار دكامپيوتر من به علت نوسانات برق ضربه خورده و سيستمم كمي كند شده . ميتونه ميتونه علتش اين باشه؟
مشکل گیر کردن زیرنویس . به این خاطره که زیرنویس دقیقا با زمان فیلم سینک نیست .
راه حل :»
1- از یک زیرنویس دیگر استفاده کنید . سایت Subscene
2- زیرنویس و زمان دقیق فیلم رو یا خودتون یا اگر نمیدونید بدین بخش هماهنگ سازی زیرنویس در انجمن های فیلم مانند : ایران فیلم ، تی وی سنتر ، باران مووی و ... تا براتون هماهنگ کنند . بعد دیگه گیر نمیکنه .:n16:
پي سي ورد1
15-09-2014, 20:46
سلام چون من دو عدد زير نويس يكي در بالا ويكي در پايين دارم حتما بايد در بالا و پايين فيلم حاشيه خالي داشته باشم تا زيرنويس ها روي فيلم را نگيرند. اما مشكلم اين است كه با كوچك كردن سايز ويديو در قسمت Setting اين حاشيه ها در طرفين فيلم هم ايجاد مي شود.(در چپ و راست فيلم) منظورم نرم افزار Bigasoft Total video converterاست. با تشكر
mehran_west
15-09-2014, 21:06
مرسی، راهنمایی تون کاربردی و خوب بود. کانورت کردم و زیرنویس رو نشون داد. ولی با فرمت
APPLE TV HD MP4 h.264 HD کانورت کردم و فیلم 1.5 گیگی شد 7 گیگ!!!
reza.kaka
16-09-2014, 16:48
مرسی، راهنمایی تون کاربردی و خوب بود. کانورت کردم و زیرنویس رو نشون داد. ولی با فرمت
APPLE TV HD MP4 h.264 HD کانورت کردم و فیلم 1.5 گیگی شد 7 گیگ!!!
باید در تنظیمات بیت ریت فیلم رو دقیقا تو قسمت بیت ریت نرم افزار وارد کنی . تا دقیقا حجمش برابر فیلم بشه .
mehran_west
17-09-2014, 10:02
باید در تنظیمات بیت ریت فیلم رو دقیقا تو قسمت بیت ریت نرم افزار وارد کنی . تا دقیقا حجمش برابر فیلم بشه .
فکر می کنم این کار رو هم کردم، ولی بازم حجم خیلی زیاد میشه. همونطور که در عکس می بینید تنظیم های نرم افزار رو مطابق دیتیل فایل اصلی انجام دادم و فایل 667 مگی رو می کنه 3.33 گیگ!
کجا رو دارم اشتباه می کنم؟!
mehran_west
20-09-2014, 11:05
مرسی از این همه پاسخ گویی!
:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.