PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا بودن حجم ارسال در زمان اتصال به اینترنت

ziarratt
01-11-2011, 09:16
با سلام
من امروز داشتم جدول حجم ارسال (آپلود) و حجم دریافت (دانلود) رو توی صفحه شرکتی که ازش اینترنت گرفته بودم چک می کردم متوجه شدم که طی پنج ساعتی که کامپیوترم روشن بوده و به اینترنت متصل بوده و هیچ فعالیتی نداشته حدود 100 مگابیت حجم ارسال داشتم! و البته حجم دریافت هم به اون صورت نداشتم
میخواستم ببینم این چه معنی می تونه داشته باشه؟
آیا به این معنی هست که کسی به فایلهای من دسترسی پیدا کرده و داره اونها رو دانلود می کنه؟

mohgold
01-11-2011, 09:39
[QUOTE=ziarratt;6591508]با سلام
من امروز داشتم جدول حجم ارسال (آپلود) و حجم دریافت (دانلود) رو توی صفحه شرکتی که ازش اینترنت گرفته بودم چک می کردم متوجه شدم که طی پنج ساعتی که کامپیوترم روشن بوده و به اینترنت متصل بوده و هیچ فعالیتی نداشته حدود 100 مگابیت حجم ارسال داشتم! و البته حجم دریافت هم به اون صورت نداشتم
آیا به

خیلی چیزا میتونه باشه

میتونه اسکجول ویندوز باشه ، که مثلا ویندوز آپدیت کرده باشه یا تروجان و....

برنامه یا چیزه خاصی رو ویندوز Runنبوده؟

ziarratt
01-11-2011, 14:16
[QUOTE=ziarratt;6591508]با سلام
آیا به

خیلی چیزا میتونه باشه

میتونه اسکجول ویندوز باشه ، که مثلا ویندوز آپدیت کرده باشه یا تروجان و....

برنامه یا چیزه خاصی رو ویندوز Runنبوده؟

برنامه اینترنت دانلود منیجر بوده که میخواسته یه فایل رو دانلود کنه ولی وقتی صبح بیدار شدم دیدم سرعت دانلود صفر هست و چیزی دریافت نکرده و فقط نوشته ارسال برای دستور get ، با برنامه های آنتی تروجان و برنامه های مختلف کامپیوتر رو سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکرد ... فقط چندتا اسپی کوکی سطح پایین و برنامه های تبلیغاتی مزاحم ... آپدیت ویندوز آف هست و فایروال روشن... ویندوز 7 هست... من نمی دونم آیا دستور get اینترنت دانلود منیجر طی چهار ساعت 100 مگ ارسال داشته!!

AlexanderMahone
01-11-2011, 16:43
[QUOTE=mohgold;6591548]

برنامه اینترنت دانلود منیجر بوده که میخواسته یه فایل رو دانلود کنه ولی وقتی صبح بیدار شدم دیدم سرعت دانلود صفر هست و چیزی دریافت نکرده و فقط نوشته ارسال برای دستور get ، با برنامه های آنتی تروجان و برنامه های مختلف کامپیوتر رو سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکرد ... فقط چندتا اسپی کوکی سطح پایین و برنامه های تبلیغاتی مزاحم ... آپدیت ویندوز آف هست و فایروال روشن... ویندوز 7 هست... من نمی دونم آیا دستور get اینترنت دانلود منیجر طی چهار ساعت 100 مگ ارسال داشته!!
با این برنامه به صورت انلاین سیستم رو اسکن کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از یه فایروال قوی مثل زون الارم یا کومودو استفاده کن و لیست برنامه هایی که به نت وصل شدن رو ببین و اونهایی رو که نمیشناسی یا مشکوک هستند رو بلوک کن.

snazm.com
02-11-2011, 11:15
اگر هم احتمال میدین که ویروس گرفتین یه آنتی ویروس اورجینال که فایروال داره نصب کنید تا اگه خواستید بتونید فعالیت های مشکوک رو بلاک کنید.