مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید مانیتور برای طراحی و گرافیک - تا 250 هزار تومان
sayanermia
31-10-2011, 15:14
درود
بالاخره بعد از چند سال نوبت تعویض مانیتورم رسیده. در حال حاضر مانیتور سامسونگ B1731 LCD دارم. واقعا ازش راضی ام تو این مدت خیلی عالی کرد ولی خب دیگه دوره مانیتورهای واید هستش منم کارم در زمینه گرافیک جدی تر و بیشتر شده و می تونم بگم به جز 8 ساعتی که خواب هستم مابقی ساعات شبانه روز پشت سیستم هستم و این چشم پدرش نباید در بیاد :18:
* بودجه ام 250 تومان هستش. حالا ده بیست تومن بالا پایین مهم نیست برای تعیین مدل مانیتور
* میخوام بالای 19 اینج باشه ( بزرگتر بهتر )
* رزولوشن ارتفاع کمتر از 1024 نباشه . چون نرم افزارهام مخصوصا فتوشاپ و پلاگین هایی که جداگانه نصب کردم و استفاده میکنم از نظر طول و عرض محیط کاری عریض و گسترده هستند و باید روزولوشن مانیتور طوری باشه که کل این محیط و پوشش بده . لپتاپم نهایت روزولوشن ارتفاعش 900 پیکسل هست و متاسفانه برخی پلاگین ها نصفه نیمه توش مشاهده میشه و مابقی تنظیمات در صفحه جا نمیگیره و این مساله برای من جزو حیاتی ترین هاست!! پس هرچی پیشنهاد می دید به روزولوشنی که پشتیبانی می کنه دقت کنید که ارتفاعش کمتر از 1024 نباشه. بیشتر بهتر...
* کارت گرافیکم ATI Radeon HD4670 هست. خداییش تو این قیمت های ارزون رو دستش ندیدم تا امروز همه بازی هارو مثل اب خوردن با اوورکلاک اجرا کرده. پس قصد تعویض ندارم و مانیتور باید به این کارت متصل بشه. این کارت خروجی HDMI داره هم DVI داره. نمی دونم ماکسیوم روزولوشنی که این کارت برای HDMI ساپورت میکنه چقدره ولی ترجیحا مدلی که برای مانیتور پیشنهاد میدید لطفا ورودی HDMI هم داشته باشه
* از اونجایی که کارم طراحی و گرافیک هستش ( هم چاپی هم تحت وب ) لذا مانیتور باید رنگ هارو درست ، واقعی و با کیفیت نشون بده!! برخی مانیتورهارو دیدم مثلا سبز و خیلی روشنتر از اونی که هست نشون میده یا حتی رنگ های دیگه رو خیلی براق تر یا تیره تر نشون میده!! من نه اهل فیلم هستم نه اهل بازی.. کل زندگیم با این ماینتور دور محور عکاسی ، طراحی و پرینت و مسائل مربوطه می چرخه پس کیفیت رنگ ها و واقعی نشون دادن اون ها برام مهمه...
* برام فرقی نداره LG باشه یا سامسونگ ... مهم قیمت ، روزولوشن بالا ، رنگ های طبیعی ، ظرافت و زیبایی است
می دونم 250 شاید بودجه ی زیادی نباشه منم انتظار ندارم بهترین مانیتور دنیارو بخرم فقط میخوام بهترین مانیتور تو این قیمت رو بخرم که خصوصیات بالارو حدالامکان داشته باشه
پیشاپیش از کمک و راهنمایی دوستان سپاسگذارم :11:
F R E E M A N
01-11-2011, 12:52
با توجه به اینکه رزولوشن بالا میخوای باید 22 اینچ full hd بخری
اگر led با ورودی hdmi بخوای قیمت بالای 300 در میاد با گارانتی
این مدلها زیر 300 بدون hdmi در بازار هست
SAMSUNG BX2247 Plus
LG E2250T
sayanermia
01-11-2011, 13:15
با توجه به اینکه رزولوشن بالا میخوای باید 22 اینچ full hd بخری
اگر led با ورودی hdmi بخوای قیمت بالای 300 در میاد با گارانتی
این مدلها زیر 300 بدون hdmi در بازار هست
SAMSUNG BX2247 Plus
LG E2250T
سپاس از پاسختون
hdmi زیاد مهم نیست. همون dvi هم باشه کافیه. بیشتر برام کیفیت و روزولوشن مهمه
پس شما تا 250 اون دو مدل رو پیشنهاد میدید؟
من اگر به فرض بالای 300 هم هزینه کنم ( که طبیعتا سامسونگ و ال جی نمیگیرم. مستقیم میرم Asus میخرم. چون دوست خرید عالی بود ) به نظرتون full hd بودنش با این کارت گرافیکی ای که دارم به کار میاد؟ یعنی خودشو حسابی نشون میده؟ طوری که تفاوت رو بین این مانیتور فعلی و مانیتور جدید احساس کنم و چشام اینطوری شه = :18: ؟؟
sayanermia
01-11-2011, 13:29
دوستان نظرتون راجع به این چیه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
F R E E M A N
01-11-2011, 13:36
مدلهای 22 اینچ که در بازار هست( چه led چه lcd ) رزولوشن full hd دارند چون +hd کمه برای سایز 22
شما هم که گفتی حداقل رزولوشن 1024 میخوای پس انتخاب دیگری نیست
این مدلهایی که معرفی کردم مگا کنتراستن و برای کارهای گرافیکی مناسب
hdmi بیشتر روی مانیتورهای اسپیکر دار میگذارن و چندان مهم نیست
گرافیک 4670 رزولوشن بالا را بخوبی جواب میده
دوستان نظرتون راجع به این چیه؟
حالا به غیر از موارد دیگش، یکی مورد مهمش به نظر من گارانتیشه که خیلی نباید روش حساب کنی. چون شرکتیه و...
ولی منم با نظر دوستمون در مورد LG و Samsung موافقترم و اونا را جهت کار شما مناسبتر میدونم
sayanermia
01-11-2011, 13:49
خب به نظرتون بین اون اسوس و سامسونگی که معرفی کردید کدومش بهتره؟
F R E E M A N
01-11-2011, 14:30
اینطور که از مشخصات پیداست این مدل ایسوس کنتراست بالاتری داره
sayanermia
01-11-2011, 17:06
حالا به غیر از موارد دیگش، یکی مورد مهمش به نظر من گارانتیشه که خیلی نباید روش حساب کنی. چون شرکتیه و...
ولی منم با نظر دوستمون در مورد LG و Samsung موافقترم و اونا را جهت کار شما مناسبتر میدونم
حقیقتش چند سالیه نه برای خودم مانیتور خریدم نه برای دوست و آشنا.. برای همین نمی دونم مسئله ی گارانتی چقدر می تونه مهم باشه؟ چون مانیتور خودمم که سامسونگ بود وقتی روز اول خریدم یه پیکسل سوخته داشت با اینکه گارانتی داشت ولی گارانتی قبولش نکرد و گفت شامل نمیشه!! :41: فروشنده هم که هیچ...
آیا مانیتورهای led و lcd تولیدات جدید امار خرابی یا مشکلشون بالاست که باید نگران گارانتی باشم؟ من به صورت غیررسمی در سایت های مختلف و حتی همین سایت شنیدم و خوندم کیفیت مانیتورهای اسوس خیلی بالاتر هست منم که دیدم قیمتش اونطوریه چشام گرد و خوشحال شدم!!
از نظر خرید من مشکلی با فروشگاه ندارم. چون دوست بنده هست و حتی لپتاپ و برام تعویض کرد دیگه مانیتور که چیزی نیست. اگر مشکلی باشه مطمئنم برام عوض میکنه و یه نو دیگه بهم میده. ولی ایا مشکلات فنی توشون زیاده؟؟ یعنی مهمه قید اسوس بودن و بزنم و برم سمت سامسونگ؟ از نظر مشخصات و وضوع کدوم بهتره؟
SAMSUNG BX2247 Plus یا Asus VW228D/T/H ؟؟
اینطور که از مشخصات پیداست این مدل ایسوس کنتراست بالاتری داره
به جز کنتراست مزیت و برتری دیگه ای هم داره؟ چون گویا جفتشون از hdmi محروم هستند!!
rasoooli
01-11-2011, 18:07
ببين دوست من اگر كار شما طراحي و چاپ باشه بهترين گزينه مانيتور هايي با صفحه IPS است كه طيف رنگ ها رو دقيق تر نمايش ميده و ...
كه بودجه شما به اون نميرسه
بهترین مانیتور های IPS به نقل از سايت cnet
:
F R E E M A N
01-11-2011, 18:41
ایسوس هم مانیتورهای با کیفیتی میزنه و معمولا قیمتهاش بالاتر از سامسونگ و ال جی هستش
به نظر من گارانتی در مورد مانیتور چندان مهم نیست چون احتمال خرابیش خیلی کمه
بیشتر هم خرابیها از پاور مانیتوره که چندان هزینه ای نداره تعمیرش
میتونی مدلهای بالاتر سامسونگ را بدون گارانتی در بازار زیر 300 گیر بیاری
اکثر مدلهای 22 اینچ مگا کنتراستن و هر کدام یک عددی برای کنتراست دادن که مشتری را جذب کنن ولی کلا تفاوتهای خاصی نیست در یک رنج قیمت
sayanermia
01-11-2011, 18:55
پس با این حساب فرق چندانی بین اسوس و سامسونگ که در این تاپیک معرفی شدند نیست؟ اگر بنا باشه یکی از این دو انتخاب بشه ، کدوم باید خریداری بشه؟؟ اسوس یا سامسونگ؟
ببين دوست من اگر كار شما طراحي و چاپ باشه بهترين گزينه مانيتور هايي با صفحه IPS است كه طيف رنگ ها رو دقيق تر نمايش ميده و ...
كه بودجه شما به اون نميرسه
بهترین مانیتور های IPS به نقل از سايت cnet
:
با ایشون موافقم.
مثلا
چون بعد از مونیتورهای CRT این سری IPS تنها مونیتوریه که میتوان گفت رنگ تصویرت با رنگ چاپت برابره.
حقیقتش چند سالیه نه برای خودم مانیتور خریدم نه برای دوست و آشنا.. برای همین نمی دونم مسئله ی گارانتی چقدر می تونه مهم باشه؟ چون مانیتور خودمم که سامسونگ بود وقتی روز اول خریدم یه پیکسل سوخته داشت با اینکه گارانتی داشت ولی گارانتی قبولش نکرد و گفت شامل نمیشه!! :41: فروشنده هم که هیچ...
آیا مانیتورهای led و lcd تولیدات جدید امار خرابی یا مشکلشون بالاست که باید نگران گارانتی باشم؟ من به صورت غیررسمی در سایت های مختلف و حتی همین سایت شنیدم و خوندم کیفیت مانیتورهای اسوس خیلی بالاتر هست منم که دیدم قیمتش اونطوریه چشام گرد و خوشحال شدم!!
از نظر خرید من مشکلی با فروشگاه ندارم. چون دوست بنده هست و حتی لپتاپ و برام تعویض کرد دیگه مانیتور که چیزی نیست. اگر مشکلی باشه مطمئنم برام عوض میکنه و یه نو دیگه بهم میده. ولی ایا مشکلات فنی توشون زیاده؟؟ یعنی مهمه قید اسوس بودن و بزنم و برم سمت سامسونگ؟ از نظر مشخصات و وضوع کدوم بهتره؟
SAMSUNG BX2247 Plus یا Asus VW228D/T/H ؟؟
به جز کنتراست مزیت و برتری دیگه ای هم داره؟ چون گویا جفتشون از hdmi محروم هستند!!
نمیشه گفت انقدر زیاده که باید بترسی، ولی همیشه جانب احتیاط را حفظ کن.
حالا Samsung با گارانتی سام سرویس خوبه ولی من همیشه به مشتری هام پیشنهاد LG با گارانتی مادیرانو میدم.
چون گارانتیش جواب خودشو پس داده و منم که فروشنده هستم اعتقادم اینه که نمیخوام دیگه مشتریمو واسه تعمیرو گارانتی و پشتیبانی ببینم.
نه اینکه تا حالا خرابی نداشتم. خرابی هست، چون قطعه الکتریکی هست و هیچ قسمی روش نیست.
من با گارانتی مادیران به مشتریهام که دادم تا حالا همه راضی بودن. چون راحتو بی دردسر تا قبل از 24 ساعت میره تو خونشون واگه شد همونجا تعمیر میکنه و اگه نشد جایگزین میده و مونیتورو میبره و بعد از تعمیر یا تعویض 100% بهش بر میگردونه.
من حتی مشتری داشتم که بعد از سوختن پیکسل LCD که رو دلش وایساده بود واسش حتی مدل مونیتورو عوض کردن که البته هنوز یک ماه نشده بود که خریده بود...
حالا اگه میگی آشناته و نسبت بهش اطمینان داری، پس با خیال راحت ازش خرید کن و ترست از چیه خاان.
توی مدلم پیشنهاد من همونیه که دوستمونم گفت. که سری های IPS بهترینه.
و بازم پیشنهاد من اینه که تو که سال ساختی، ماه دیگم بساز و یه چیزی بخر که کیفیتو همه چیزش عالی بخر
F R E E M A N
01-11-2011, 20:06
در انتخاب سلیقه افراد خیلی تاثیر داره
مثلا من از دیزاین و پایه قابل تنظیم BX2247 خیلی خوشم اومد ولی شاید شما از VW228T که اسپیکر داره خوشت بیاد
این مدلها در ویترین خیلی از فروشگاهها هست و اگر روشن هم باشه که کیفیتش را میتونی به خوبی ببینی
sayanermia
01-11-2011, 21:02
در انتخاب سلیقه افراد خیلی تاثیر داره
مثلا من از دیزاین و پایه قابل تنظیم BX2247 خیلی خوشم اومد ولی شاید شما از VW228T که اسپیکر داره خوشت بیاد
این مدلها در ویترین خیلی از فروشگاهها هست و اگر روشن هم باشه که کیفیتش را میتونی به خوبی ببینی
تنها مزیت اسوس نسبت به اون سامسونگ فقط کنتراست بالاتره؟؟؟ کلا کیفیت پنل ها در این دو برند چطوره؟؟ من از نظر طرح از هر دو خوشم اومده. چیزی که برام مهمه یه انتخاب دقیق و مناسب با این هزینه است
F R E E M A N
01-11-2011, 22:43
این که گفتم کنتراست ایسوسه بالاتره بر اساس اطلاعاتی بود که از سایتهای مختلف گرفتم
هر کمپانی برای خودش یک نوع کنتراستی میده که مقایسه را خیلی سخت میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند کمپانی معروف در دنیا هستند که پنلها را میسازند و کیفیتها در هر سری تغییر میکنه
بهتره قبل از خرید از نزدیک کیفیت این مانیتورها را ببینی
sayanermia
01-11-2011, 23:22
واقعا سپاسگذارم!! کیفیت اسوس رو دیدم! واقعا کفم برید. باید سامسونگم ببینم تا بشه تصمیم گرفتبه هر حال سپاسگذارم و انتخابم راحتتر شد بین این دو مدل
sayanermia
02-11-2011, 20:05
با ایشون موافقم.
مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون بعد از مونیتورهای CRT این سری IPS تنها مونیتوریه که میتوان گفت رنگ تصویرت با رنگ چاپت برابره.
نمیشه گفت انقدر زیاده که باید بترسی، ولی همیشه جانب احتیاط را حفظ کن.
حالا Samsung با گارانتی سام سرویس خوبه ولی من همیشه به مشتری هام پیشنهاد LG با گارانتی مادیرانو میدم.
چون گارانتیش جواب خودشو پس داده و منم که فروشنده هستم اعتقادم اینه که نمیخوام دیگه مشتریمو واسه تعمیرو گارانتی و پشتیبانی ببینم.
نه اینکه تا حالا خرابی نداشتم. خرابی هست، چون قطعه الکتریکی هست و هیچ قسمی روش نیست.
من با گارانتی مادیران به مشتریهام که دادم تا حالا همه راضی بودن. چون راحتو بی دردسر تا قبل از 24 ساعت میره تو خونشون واگه شد همونجا تعمیر میکنه و اگه نشد جایگزین میده و مونیتورو میبره و بعد از تعمیر یا تعویض 100% بهش بر میگردونه.
من حتی مشتری داشتم که بعد از سوختن پیکسل LCD که رو دلش وایساده بود واسش حتی مدل مونیتورو عوض کردن که البته هنوز یک ماه نشده بود که خریده بود...
حالا اگه میگی آشناته و نسبت بهش اطمینان داری، پس با خیال راحت ازش خرید کن و ترست از چیه خاان.
توی مدلم پیشنهاد من همونیه که دوستمونم گفت. که سری های IPS بهترینه.
و بازم پیشنهاد من اینه که تو که سال ساختی، ماه دیگم بساز و یه چیزی بخر که کیفیتو همه چیزش عالی بخر
سپاس از پاسختون.
فکر کنم فقط LG سری ips داره که در ایران فروش میره درسته؟ چون اصلا از مدل های روز سر در نمیارم!! از طرفی اصلا دلم نمیخواد 300 تومن بدم و hdmi دار بخرم بعد بیام وصل کنم ببینم گرافیکم روزولوشن بالا نمیکشه و باز مجبور شم سوئیچ کنم به dvi
چون اگر بنا به این باشه مطمئنا یه مدل بدون hdmi میخرم که ارزون ترم باشه!!
الان ips هایی که در ایران به فروش میره از کدوم برندها هستند؟ فقط ال جی؟
boy_kochak
02-11-2011, 21:27
سپاس از پاسختون.
فکر کنم فقط LG سری ips داره که در ایران فروش میره درسته؟ چون اصلا از مدل های روز سر در نمیارم!! از طرفی اصلا دلم نمیخواد 300 تومن بدم و hdmi دار بخرم بعد بیام وصل کنم ببینم گرافیکم روزولوشن بالا نمیکشه و باز مجبور شم سوئیچ کنم به dvi
چون اگر بنا به این باشه مطمئنا یه مدل بدون hdmi میخرم که ارزون ترم باشه!!
الان ips هایی که در ایران به فروش میره از کدوم برندها هستند؟ فقط ال جی؟
سلام دوست عزیز
lg به تازگی وارد تولید مانیتور ها ips در ایران شده ... اگه یه نگاه بندازی برندهای دیگم مثل asus هستن که ips تولید کنن ... خودم این هفته میخواستم مدل ml229 v ایسوز رو بخرم اما انگاره تخمش رو ملخ خورده ... گفتن هفته آینده میاد تو بازار ..
سلام دوست عزیز
lg به تازگی وارد تولید مانیتور ها ips در ایران شده ... اگه یه نگاه بندازی برندهای دیگم مثل asus هستن که ips تولید کنن ... خودم این هفته میخواستم مدل ml229 v ایسوز رو بخرم اما انگاره تخمش رو ملخ خورده ... گفتن هفته آینده میاد تو بازار ..
حق با دوستمونه
درسته؛ من چون خودم بیشتر روی برند LG کار میکنم، همیشه بیشتر ازش خبر دارم...
sayanermia
03-11-2011, 00:48
به نظرتون جایی هست من بتونم لیست مانیتورهای ips ای که در ایران به فروش میره رو ببینم؟؟ چون یکی از دوستان لینکی داد که لیست جهانی بود که ممکنه خیلی هاش ایران نباشه یا به قول دوستمون تخمشو ملخ خورده باشه. پس عملا به کارم نمیاد. لیستی میخوام که ببینم چه مدل هایی در ایران و در تهران میشه خرید. واقعا کار سختیه!! اگر میخواستم 180 هزینه کنه دلم نمی سوخت اینقدرم وسواس به خرج نمی دادم. ولی الان دیگه روی 300 به بالا میخوام هزینه کنم تا بهترین انتخاب و داشته باشم
به نظرتون جایی هست من بتونم لیست مانیتورهای ips ای که در ایران به فروش میره رو ببینم؟؟ چون یکی از دوستان لینکی داد که لیست جهانی بود که ممکنه خیلی هاش ایران نباشه یا به قول دوستمون تخمشو ملخ خورده باشه. پس عملا به کارم نمیاد. لیستی میخوام که ببینم چه مدل هایی در ایران و در تهران میشه خرید. واقعا کار سختیه!! اگر میخواستم 180 هزینه کنه دلم نمی سوخت اینقدرم وسواس به خرج نمی دادم. ولی الان دیگه روی 300 به بالا میخوام هزینه کنم تا بهترین انتخاب و داشته باشم
من که سایت کامل و جامعی با این حد نیاز شما سراغ ندارم.
ولی بازم به نظر من LG
این مدل هم به کار شما میاد و هم خروجی DVI داره و هم دیدمش و کیفیت و ظاهر زیبایی داره.
بازم شرمنده از تاکیدم روی این برند...:11:
sayanermia
03-11-2011, 11:37
من که سایت کامل و جامعی با این حد نیاز شما سراغ ندارم.
ولی بازم به نظر من LG
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مدل هم به کار شما میاد و هم خروجی DVI داره و هم دیدمش و کیفیت و ظاهر زیبایی داره.
بازم شرمنده از تاکیدم روی این برند...:11:
نه برادرم دشمنت شرمنده!! اتفاقا خوبه که دوستان در زمینه فروش یک برند خاص تمرکز کافی دارند و می تونن زیر و بم یک محصول و بکشن بیرون و اطلاعاتشون رو به ما بدند.. قیمت روز این مانیتور الان چنده؟
boy_kochak
03-11-2011, 22:22
نه برادرم دشمنت شرمنده!! اتفاقا خوبه که دوستان در زمینه فروش یک برند خاص تمرکز کافی دارند و می تونن زیر و بم یک محصول و بکشن بیرون و اطلاعاتشون رو به ما بدند.. قیمت روز این مانیتور الان چنده؟
این مانیتور lg در حدود 330 هست که من از نمایندگیش قیمت گرفتم 324 بود ، خواستم بخرم اما دیدم کنتراست تصویرش از asus پایین تره با همین پنل ....
sayanermia
03-11-2011, 22:27
این مانیتور lg در حدود 330 هست که من از نمایندگیش قیمت گرفتم 324 بود ، خواستم بخرم اما دیدم کنتراست تصویرش از asus پایین تره با همین پنل ....
پس asus بگیرم بهتره درسته؟ یک asus در پست های قبلی معرفی کردم نمی دونم مشخصاتش رو دیدید یا خیر.. به نظرم همه چیش خوبه فقط hdmi نداره. از شخصی شنیدم امروز کیفیت و خرورجی تصویر در hdmi و dvi یکی هست و هر جفتشون روزولوشن فول اچ دی و ساپورت می کنند!!
اگر این حرف صحت داشته باشه پس به نظرتون معقوله من همون asus رو بخرم؟؟؟
این مدل منظورمه
sayanermia
05-11-2011, 18:18
امروز پول دستم رسید!! اساتید مدل Asus-VW228D-T-H تائیده؟؟ بخرم؟؟
sayanermia
05-11-2011, 19:40
دوستان نظرتون راجع به این چند مدل چیه؟ اسوس که گفت نداریم خورد تو پرم!
SAMSUNG - 22" - B2249MX plus
SAMSUNG - 23" - B2355 Plus
SAMSUNG - 22" - BX2247 Plus
LG - 22" - W2261VP
boy_kochak
05-11-2011, 23:41
asus اولین گزینه بعد سایر برندها که بستگی به بوجتون دار .... به نظر من asus یه سر و گردن از سایر برندها بالاتره چه از نظر دیزاین و چه از نظر تکنولوژی و .... راستی بوجتون چقدر بود ....
sayanermia
06-11-2011, 01:06
300 بودجه دارم. ولی بتونم زیر 300 گیر بیارم عالیه
sayanermia
07-11-2011, 00:16
یه جوانمرد پیدا شه پست 27 و جواب بده!! من چهارشنبه میرم برای خرید مانیتور!! دلم نمیخواد جنس بیخود بخرم!! یکی بین اونا بگه کدوم بهتره!! مرسی:11:
sayanermia
10-11-2011, 12:53
سپاس از راهنمایی هامخصوصا این راهنمایی های اخری...
دیروز رفتم و بالاخره مانیتورو خریدم اما نه سامسونگ نه اسوس نه ال جی...
یک مانیتور acer 24 اینچ به مدل H243HX
هر دو مانیتور سامسونگ 2285 و این ایسر روشن بودند و کیفیت تصویرو دیدم!! واقعا این Acer یک سر و گردن از سامسونگ بالاتر بود و جالب این بود که قیمتش از سامسونگ خیلی بهتر بود. سامسونگ 21.5 اینچ به قیمت 330 تومن و این Acer 24 اینج به قیمت 285 تومن ( البته برای من - فروشنده آشنا بود )
کنتراست این مانیتور روی کاغذ نسبت به سامسونگ خیلی کمتره اما شفافیت رنگ ها ، کیفیت و روشنایی واقعا بیشتره!!
بی نهایت راضی هستم. همه ی پورت هارو داره ، دوتا اسپیکر داره ، LED هستش و کیفیتشم عالیه
vahidshah
24-01-2013, 00:11
الان مانیتور مناسب طراخی چی هست؟
NewDesigner
30-01-2013, 13:35
الان مانیتور مناسب طراخی چی هست؟
ips226v lg یکی از مانیتورهای حرفه ای برای طراحی و کارهای گرافیکی هست چون پنلش ips هست و رنگها رو فوق العاده طبیعی نشون میده .
زاویه دید وسیعی داره - وردوی HDMI و DVI داره - full hd هست و کنتراست بالایی داره .
Ali*Reza
30-01-2013, 18:31
بشتگی به بودجتون داره ، شما بودجتون رو بفرمایین تا راحتتر بشه کمکتون کرد.
jojonice
02-02-2013, 20:14
سلام
در مورد مانیتورهای ips مخصوص کار گرافیک آیا فعلا در بازا همین مدل lg است یا مدل های دیگری هم است اما گرون نباشد
لطفا راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ
Ali*Reza
02-02-2013, 20:29
سلام
در مورد مانیتورهای ips مخصوص کار گرافیک آیا فعلا در بازا همین مدل lg است یا مدل های دیگری هم است اما گرون نباشد
لطفا راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ
مدلهای دیگه ای هم هست از جمله برند ایسوس. البته قیمت بالایی دارند.
دوست من اگر در مورد خرید مانیتور میخواین مشاوره بگیرین یا سوالی دارین لطفا تاپیک جدا بزنین.
NewDesigner
03-02-2013, 15:32
ایسوز هم یه مانیتور ips خوب داره ولی قیمتش بالاست . ips226 lg با وجود مشخصات و کیفیت خیلی خوبی که داره قیمتشم مناسبه . ظاهر مانیتورش هم یکم متفاوت با مدلهای قبلیه و قشنگه . به نظرم توی ips ها ips226 با توجه به قیمتش گزینه خوبیه .
لینک مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.