ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت یک فرم ثبت نام با لاگین

mosi2007
26-10-2011, 12:50
سلام
دوستان محبت کنند یک صفحه ثبت نام ساده بسازند که کاربران در ان ثبت نام شوند
و صفحه لاگین شدن کاربران که کاربران ثبت نام شده لاگین شوند البته خیلی ساده و روان باشد که بتوانم کدها را درک کنم چون در اکثر سایتهایی که سرچ کردم خیلی پیچیده کرده بودند مرسی

m.m.m5651
26-10-2011, 17:23
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mosi2007
26-10-2011, 17:53
داداش این که درکش برای من خیلی سخته اخه من تازه کارم و با کتاب هم یاد میگیرم لطفا مثال اسونتر برام بیار

golbarg73
26-10-2011, 18:47
سلام با نرم افزار خاصی کار میکنید؟

golbarg73
26-10-2011, 19:22
چون گفتم اگه از نرم افزار خاصی استفاده میکنی بعضی ازین کارها که میخوام بگم رو خیلی راحت واست انجام میدن.

خوب بگزریم

واسه ساخت فرم ثبت نام یا همون regist خودمون اول باید یه صفحه داشته باشی که اطلاعاتی رو که واسه سایتت لازم داری رو از کابر بگیری که این صفحه میتونه یه صفحه html ساده باشه

به عنوان مثال میتونی کدهای زیر رو در صفحه ای به نام regist.php ذخیره کنی.
این که این صفحه رو اسمش رو با پسوند php ذخیره کردم ولی هیچ کد php داخلش نیست به خاطر اینه که شاید در آینده بخوام یه سری فایل php بهش وارد کنم
خوب من همه چیزو از اول میگم به معنای این نیست که شما نمیدونی. همه چیزو میگم چون شاید به درد افراد دیگه هم بخوره
خوب داخل صفحه رجیستمون ما میخوایم نام ، نام کاربری، ایمیل و پسورد افرادرو ازشون بگیریم و به وسیله ی یه فرم(که این فرمها هستند که وظیفه ارسال مطالب از یه صفحه به صفحه دیگه رو دارن) اون رو به صفحه save بفرستیم و اونجا اطلاعات فرستاده بشه به دیتابیس و در دیتابیس ذخیره شه
خوب پس صفحه رجیست رو میسازیم:

mosi2007
26-10-2011, 19:41
سلام با نرم افزار خاصی کار میکنید؟
یعنی چی نیکیتا جون؟
من از wamp و php و mysql استفاده میکنم گلبرگ خانم

mosi2007
26-10-2011, 20:18
چون گفتم اگه از نرم افزار خاصی استفاده میکنی بعضی ازین کارها که میخوام بگم رو خیلی راحت واست انجام میدن.

خوب بگزریم

واسه ساخت فرم ثبت نام یا همون regist خودمون اول باید یه صفحه داشته باشی که اطلاعاتی رو که واسه سایتت لازم داری رو از کابر بگیری که این صفحه میتونه یه صفحه html ساده باشه

به عنوان مثال میتونی کدهای زیر رو در صفحه ای به نام regist.php ذخیره کنی.
این که این صفحه رو اسمش رو با پسوند php ذخیره کردم ولی هیچ کد php داخلش نیست به خاطر اینه که شاید در آینده بخوام یه سری فایل php بهش وارد کنم
خوب من همه چیزو از اول میگم به معنای این نیست که شما نمیدونی. همه چیزو میگم چون شاید به درد افراد دیگه هم بخوره
خوب داخل صفحه رجیستمون ما میخوایم نام ، نام کاربری، ایمیل و پسورد افرادرو ازشون بگیریم و به وسیله ی یه فرم(که این فرمها هستند که وظیفه ارسال مطالب از یه صفحه به صفحه دیگه رو دارن) اون رو به صفحه save بفرستیم و اونجا اطلاعات فرستاده بشه به دیتابیس و در دیتابیس ذخیره شه
خوب پس صفحه رجیست رو میسازیم:

فقط همین قدر؟

m.m.m5651
26-10-2011, 21:04
این که فقط قسمت HTML شه! شما اون لینک رو بخونید خیلی ساده توضیح داده هرجاش رو مشکل داشتید بگید.

golbarg73
26-10-2011, 21:27
نه این صفحه regist.php هستش
بعدش ارسال میشه به صفحه save.php
البته من واسه اینکه شلوغ نشه و مطالب رو باهم قاطی نکنید گزینه هایی مثل اینکه مثلا اگه یکی از فیلدها خالی بود فلان اخطار رو بده یا اگه این نام کاربری قبلا توسط یکی دیگه انتخاب شده بود فلان اخطار رو بده رو نمینویسم و در آخر وقتی اینا رو کامل متوجه شدید اونها رو هم میگم.
خوب
بریم سروقت صفحه save.php
البته خوب میدونید که این اسامی که من واسه صفحات گذاشتم کاملا اختیاریه و شما میتونید هر اسمی بزارید.

قبل از اینکه صفحه save رو بسازید باید تو mysql یه دییتابیس بسازید که من اینجا اسم دیتابیس رو گذاشتم admin و یه جدول هم تو دیتا بیس بسازید که شامل چهار تا سطر باشه (چون اینجا ما چهارتا مقدار داریم) مثلا به نامهای name , family, mail , pass
و همه فیلدها رو روی varchar و اندازش رو روی 40 قرار بدید (گفتم واسه اینکه قاطی نکنید و بحث اصلی رو یاد بگیرید این کارا رو به ساده ترین شکل انجام میدیم.
خوب کدهای زیر واسه صفحه save.php

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

تا اینجاش مقادیر ورودی از صفحه رجیست رو تو چندتا متغیر ریختیم و به mysql متصل شدیم البته بعد از کلمه local host یه " جا افتاده.

خوب در ادامش باید مقادیر رو تو اون جدولی که ساختیم وارد کنیم.

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

خوب این یک فرم ثبت نام ساده بود که اطلاعات رو از کاربر میگیره و در دیتابیس ذخیره میکنه. موفق باشید
مشکلی بود بگید.

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

راستی اسم جدولی که گفتم بسازید رو من اینجا users گذاشتم. اگه اسم جدولی که ساختید یه چیز دیگست این users رو به همون نام تغیر بدید

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

یعنی چی نیکیتا جون؟
من از wamp و php و mysql استفاده میکنم گلبرگ خانم
نه منظورم تکست ادیتورهایی مثل دریم ویور بود چون اونجا فقط با یک کلیک میتونید به طور مثال textfield یا جدول و یا هر چیز دیگه ایی بسازید و لازم نیست دونه دونه کدهاشو بنویسید.

mosi2007
27-10-2011, 11:54
سلام نیکیتا جون
دستت درد نکنه
من این کدها را نوشتم ولی اصلا جواب نداد اگه میشه یبار خودت اینا را امتحان من
به هر حال دست درد نکنه

moh3n.dondi
27-10-2011, 12:07
سلام نیکیتا جون
دستت درد نکنه
من این کدها را نوشتم ولی اصلا جواب نداد اگه میشه یبار خودت اینا را امتحان من
به هر حال دست درد نکنه
پایگاه دادتو که طبق این آموزش درست کردی باید تکست فیلد هاتم همنام همین آموزش کنی.یا این که کلا همرو خودت تغییر بدی

mosi2007
27-10-2011, 12:33
البته این کدی که شما نوشته بودین را من تغییراتی بهش دادم و جواب گرفتم

بازم دست گلت درد نکنه گلبرگ خانم:11:

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------

خب این از ثبت نام
حالا لاگین شدن را اگه زحمتی نیست بهم یاد بده البته از یه سایتی یاد گرفتم ولی یخورده پیچونده بود

golbarg73
27-10-2011, 13:36
خواهش میکنم
ولی من کدهایی که خودم نوشته بودم رو تست کردم مشکلی نداشت در ضمن من واسه این از table استفاده کردم چون در آینده به دردت میخوره و اگه ازش استفاده نکنی بعد وقتی که قالبتو درست کردی به مشکل بر میخوری.
به هر حال فرم کلی صفحه ثبت نام به همین شکلی هست که خودتون نوشتید.
خوب فرم لاگین هم اگه بخوایم ساده بگیم کاری نداره.
اول باید یه صفحه درست کنیم مثلا login.php که اونجا کاربر اطلاعاتش مثلا نام کاربری و رمزشو وارد کنه و اطلاعات فرستاده بشه واسه صفحه ایی به نام مثلا check.php و اونجا اطلاعات چک بشه که درسته یا نه و اگه درست بود بنویسه خوش آمدید و اگه غلط بود بنویسه "نام کاربری/رمز عبور اشتباه است" خوب حالا اگه درست بود کاربر مثلا میخواد به کنترل پنل کاربریش بره یا به یه صفحه دیگه بره خوب ما باید کاری کنیم که تو اون صفحات هم on باشه و دوباره ازش یوزرنیم و پسورد نخوایم . یه کدی هست به نام session (سشن) که این کارو واسه ما انجام میده ولی خوب من به خاطر اینکه فعلا اصل مطلب رو یاد بگیرید سشن رو نمیگم و فقط فرم لاگین ساده رو میگم.
میریم سروقت صفحه login.php که باز هم مثل صفحه regist یه صفحه html سادست و وظیفه گرفتن اطلاعات از کاربر رو داره.

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

خب اطلاعات فرستاده میشه واسه صفحه check.php حالا ما اونجا باید چک کنیم ببینیم اطلاعات درسته و همچین کاربری وجود داره یا نه.:46:

golbarg73
27-10-2011, 13:43
البته این کدی که شما نوشته بودین را من تغییراتی بهش دادم و جواب گرفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم دست گلت درد نکنه گلبرگ خانم:11:

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------

خب این از ثبت نام
حالا لاگین شدن را اگه زحمتی نیست بهم یاد بده البته از یه سایتی یاد گرفتم ولی یخورده پیچونده بود

خب چون شما اولا که اسم دیتابیستون فرق میکنه
اسم جدولتون هم که فرق میکنه
اسم ستونهاتون هم فرق میکنه خوب معلومه که جواب نمیده
واسه کدهایی هم که بعدا مینویسم هم اگه همین کارو کنی درست میشه و فقط کاقیه اسامیه خودتون رو جایگزین کنید و لازم نیست به بقیه چیزا دست بزنید چون گفتم در آینده به دردتون میخوره:10:

mosi2007
28-10-2011, 17:17
خواهش میکنم
ولی من کدهایی که خودم نوشته بودم رو تست کردم مشکلی نداشت در ضمن من واسه این از table استفاده کردم چون در آینده به دردت میخوره و اگه ازش استفاده نکنی بعد وقتی که قالبتو درست کردی به مشکل بر میخوری.
به هر حال فرم کلی صفحه ثبت نام به همین شکلی هست که خودتون نوشتید.
خوب فرم لاگین هم اگه بخوایم ساده بگیم کاری نداره.
اول باید یه صفحه درست کنیم مثلا login.php که اونجا کاربر اطلاعاتش مثلا نام کاربری و رمزشو وارد کنه و اطلاعات فرستاده بشه واسه صفحه ایی به نام مثلا check.php و اونجا اطلاعات چک بشه که درسته یا نه و اگه درست بود بنویسه خوش آمدید و اگه غلط بود بنویسه "نام کاربری/رمز عبور اشتباه است" خوب حالا اگه درست بود کاربر مثلا میخواد به کنترل پنل کاربریش بره یا به یه صفحه دیگه بره خوب ما باید کاری کنیم که تو اون صفحات هم on باشه و دوباره ازش یوزرنیم و پسورد نخوایم . یه کدی هست به نام session (سشن) که این کارو واسه ما انجام میده ولی خوب من به خاطر اینکه فعلا اصل مطلب رو یاد بگیرید سشن رو نمیگم و فقط فرم لاگین ساده رو میگم.
میریم سروقت صفحه login.php که باز هم مثل صفحه regist یه صفحه html سادست و وظیفه گرفتن اطلاعات از کاربر رو داره.

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

خب اطلاعات فرستاده میشه واسه صفحه check.php حالا ما اونجا باید چک کنیم ببینیم اطلاعات درسته و همچین کاربری وجود داره یا نه.:46:
1=**** این صفحه چک را برام بساز
2=بعد وقتی ساختی برو اون مطلبی را که گفتی با سشن هست اونم برام یاد بده
3=راستی یخورده راجع به سشن برام میگی که چیه
نیکیتا دوستت دارم:40:

mosi2007
30-10-2011, 23:12
پس بقیش چی شد؟

ninjavb
03-11-2011, 16:23
با سلام
من هم یه سوال در این رابطه داشتم.
من در صفحه اصلیم دو تا textbox دارم که یوزرنیم و پسورد طرف رو میگیره و دو تا دکمه login و sign up خب الان من تو اکشن فرم گفتم که sign up رو میزنه یه صفحه ای باز بشه که برای ورود اطلاعات . خب الان برای login چی کار کنم . نمیشه که یه فرم جدا کشید . پس باید چی کار کرد؟
با تشکر

golbarg73
06-11-2011, 22:01
با سلام ببخشید من یک هفته ایی نبودم مسافرت بودم
عید قربان هم به همتون تبریک میگم.
ببخشید متوجه سوالتون نشدم.
شما دوتا فیلد دارید که اطلاعات رو از کاربر میگیره. یوزر و پسورد
حالا زیرش دو تا button دارید که یکیش واسه عضویته یکیش واسه ورود.
درسته؟
حالا مشکلتون چیه؟

HAMILAS
31-12-2011, 14:37
باسلام خواهش می کنم در مورد کدنویسی در ارتباط با کدرهگیری به بنده کمک کنید وقتی فرم ثبت نام پرشد و روی دکمه ارسال کلیک شد یک کد رهگیری به کاربر داده شود که تکراری نباشه

moein_ak
31-12-2011, 19:26
باسلام خواهش می کنم در مورد کدنویسی در ارتباط با کدرهگیری به بنده کمک کنید وقتی فرم ثبت نام پرشد و روی دکمه ارسال کلیک شد یک کد رهگیری به کاربر داده شود که تکراری نباشه

دوست عزیز سوالتو توی تاپیک دیگران مطرح نکن لطفا
واسه اونم میتونی از

استفاده کنی

sahel11
03-01-2012, 20:55
سلام
من یه فایل regist برای شروع کار ساختم ،مثل همین regist که توی صفحه قبل هست و مشخصات رو از کاربر میگیره وبعد به صفحه save میره .
ولی اطلاعات کاربر را از فایل regist به فایل save نمیبره ،و متغیر های فرستاده شده در فایل save را که برای امتحان دستور print مینویسم مثلا
; "["print " $_post["tfuser
همه رو "" میزنه ،
لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه که چیکارکنم . در ضمن از نرم افزار winlamp استفاده میکنم