ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اينترنت براي لپ تاپ

manli7
24-10-2011, 00:02
سلام دوستان بنده يه ميني لپ تاپ گرفتم الان مي خوام اي دي اس ال خودم رو وصل كنم به لپ تاپ يعني هم كامپيوتر نت داشته باشه و هم

ميني لپ تاپ بايد چي كار كنم ؟ و اين كه ميشه كاري كرد كه هر جا برم اينترنت داشته باشم ؟

ali.b.y
24-10-2011, 05:51
درمورد سوال دوم بله میشه
شما باید از gprs سیم کارت استفاده کنبد.
کافیه یک گوشی مناسب یا یک مودم سیم کارتی بخری و یک بسته اینترنتی هم بخری(30 روزه 10هزار) دیگه حتی توی ماشیم هم اینترنت داری . با سرعت 128 تا 420 کیلو بیت .
من خودم یک مودم سیم کارتی مودل هو ا وی خریدم 75 هزار .

amin_pwa
24-10-2011, 08:47
سلام دوستان بنده يه ميني لپ تاپ گرفتم الان مي خوام اي دي اس ال خودم رو وصل كنم به لپ تاپ يعني هم كامپيوتر نت داشته باشه و هم

ميني لپ تاپ بايد چي كار كنم ؟ و اين كه ميشه كاري كرد كه هر جا برم اينترنت داشته باشم ؟

سوال دوم رو که توضیح دادن . در مورد سوال اول دو حالت داره :

1 - مودم وایرلس داره : در این صورت کار خیلی اسونه می تونی از وایرلسش برای اتصال به نوت بوک وو از خروجی شبکش برای pc استفاده کنی .

2 - مودمت معمولی هست : از این ها که فقط پورت شبکه داره . در این صورت نمی تونی هم زمان هم از رایانه و هم از نوت بوکت برای رفتن به اینترنت استفاده کنی . مگر اینکه یک عدد وایرلس برای رایانت بخری و مودمت رو با کارت شبکه به به رایانه یا نو بوکت وصل کنی و از طریق وایرلس اینترن را به اشتراک بگذاری
مشکل این کار اینه که دستگاهی که باسد مودم بهش وصل باشه باید همیشه روشن باشه .
من این کا رو کردم البته یه نکته مهم هست که بر حسب وایرلسی که می خری محدوده انتنش فرق داره مثلا من dlink 110 گرفتم حرور 30 متر با رایانم فاصله دارم انتش قدرت نصف رو نشون می ده .

حالا ببین کذومش برات مقرون به صرفه تره ! :20:

manli7
24-10-2011, 09:47
ممنون

من مودمم فقط يه دونه پورت usb داره من شنيدم اگر دو تا داشته باشه ميشه

حالا من كه يه دونه دارم الان كه يه دونه دارم به هيچ طريقي نميشه هم كامپيوتر adsl داشته باشه و هم لپ تاپ

چه مي دونم كارت شبكه اي چيزي

ممنون دوستان

amin_pwa
24-10-2011, 09:56
ممنون

من مودمم فقط يه دونه پورت usb داره من شنيدم اگر دو تا داشته باشه ميشه

حالا من كه يه دونه دارم الان كه يه دونه دارم به هيچ طريقي نميشه هم كامپيوتر adsl داشته باشه و هم لپ تاپ

چه مي دونم كارت شبكه اي چيزي

ممنون دوستان

خوب کارش مثل کارت شبکش قبلا با هاش کار کردم . شما فرض کن این پورت usb عین همون پرت کارت شبکس .
اگه قصد تعویضش رو نئاری و اگه نمی خوای مداوم مودمت رو از رایانت جدا کنی و به لپ تاپت وصل کنی بهترین کار اینه که یه وایرلس ارزان برای رایانت بخری . بعد از طریق وایرلس لپ تاپ و رایانت شبکه درست کنی نکته این شبکه فقط توانایی 2 رایانه را داره مثلا اگه خواستی موبایلت هم با وایرلس بهشون وصل کنی باید یکی از وایرلس ها را خاموش کنی تا همواره 2 تا باشند .

manli7
24-10-2011, 12:16
خوب الان دوستان بين اين ها كدوم رو پيشنهاد مي كنن ؟ مودم وايرلس رو يا وايمكس رو ؟

كدوم بهتره ؟ هر ماه بايد شارژ كرد ؟

amin_pwa
24-10-2011, 12:59
خوب الان دوستان بين اين ها كدوم رو پيشنهاد مي كنن ؟ مودم وايرلس رو يا وايمكس رو ؟

كدوم بهتره ؟ هر ماه بايد شارژ كرد ؟

مودم وایمکس برای کسانی مناسب که زیاد سفر می کنن و یک جا بند نیستن
مودم وایرلس هم برای پوشش دادن به یک فضضای محئوئ هست مثلا مکعب 200 در 200 متر برحسب قدرت وایرلس
ولی وایمکس خیلی با حاله شهر به شهر و نقاط مختلف شهر و ساپورت می کنه . البته من منظورم موبین نت هست با هاش کار کاردم تازه اگر مودم وایمکس بگیری می تونی مودم وایرلس دارش رو بگشیری که نور الا نوره .

manli7
24-10-2011, 14:24
خوب اين مودم وایمکس هزيه چقدر ؟ هر ماه بايد شارژ بشه ؟ بعد چند نفر هم مي تونن استفاده كنن ؟

اندازه مودم چقدر هست ؟

amin_pwa
24-10-2011, 15:53
خوب اين مودم وایمکس هزيه چقدر ؟ هر ماه بايد شارژ بشه ؟ بعد چند نفر هم مي تونن استفاده كنن ؟

اندازه مودم چقدر هست ؟

باید بری تو سایت شرکت خدماتیش ببینی یا از نمایندگیش بپرسی . ولی کلا :

مثل اینترنت پر سرعت یعنی برای هر ماه یه هزینه ای می دی ولی مثل شرکت های دیگه یک بار و تنها یک بار مودم وایرلس می خری وایرلس هزینه ای نداره واسه اینترنت کابلی و وایمکس هر دو شون مدم وایرلس دارششون هم هست . من تا انجایی که قیمت دارم تقریبا هم قیمت کابلیه منظورم شارژ ماهینش ولی قیمت مودم وایرلس وایمکس رو ندارم . قیمت مودم وایرلس واسه اینترنت کابلی کفش 45 تومنه . می خوای یه سر برو به سایت موبین نت سرچ کنی پیداش می کنی .

masoud71
24-10-2011, 16:14
سلام
اگر می خوای توی خونه از ای دی اس ال برای دو یا چند کامپیوتر همزمان استفاده کنی یا باید یک مودم وایرلس بگیری قیمتشم بین 65 تا 100 هزار تومان هست
یا
یک هاب شبکه بگیری 4 پورتش خدود 16 تومان هست (مارک tp-link)

انشاالله موفق باشید

manli7
24-10-2011, 20:15
من مي خوام مثلا كوه و يا هر جايي ميرم استفاده كنم اگه بشه ماهانه هم شارژ نكنم خيلي خوبه دوستان چه راهي

پيشنهاد ميدن

amin_pwa
24-10-2011, 21:20
من مي خوام مثلا كوه و يا هر جايي ميرم استفاده كنم اگه بشه ماهانه هم شارژ نكنم خيلي خوبه دوستان چه راهي

پيشنهاد ميدن

وایمکس هرجا انتن نمیده بستگی به ضریب نفوذش داره و که اینکه ایا انجا انتنش هست ؟

hamedjanam
03-11-2011, 16:21
سلام دوستان اول اینکه چطور میشه فهمید این نفر قبلی من یعنی amin_pwa این نظرو و جوابو در چه تارخی گذاشته ؟؟؟؟!!!!

دوم میرم سر اصل مطلب :
من با یه pc به اینترنت وصلم مدم با سیم به pc وصله و تنظیمات روی مودمه یعنی (pppoe )و مودم وایرلس داره یه لپ تاپ خریدم میخوام با اون به اینترنت وصل شم البته وایرلس !یعنی از هر جای خونه که خواستم وصل شم باهاش
می خواستم تنظیماتی رو که باید روی مودم و رو ی لپ تاپ انجام بدم برام توضیح بدین لطفا

Netw0rks
03-11-2011, 18:28
سلام دوستان اول اینکه چطور میشه فهمید این نفر قبلی من یعنی amin_pwa این نظرو و جوابو در چه تارخی گذاشته ؟؟؟؟!!!!

دوم میرم سر اصل مطلب :
من با یه pc به اینترنت وصلم مدم با سیم به pc وصله و تنظیمات روی مودمه یعنی (pppoe )و مودم وایرلس داره یه لپ تاپ خریدم میخوام با اون به اینترنت وصل شم البته وایرلس !یعنی از هر جای خونه که خواستم وصل شم باهاش
می خواستم تنظیماتی رو که باید روی مودم و رو ی لپ تاپ انجام بدم برام توضیح بدین لطفا

تاریخ و ساعتی که بالای اسم فرد در هر پست هست ، زمان ارسال پست هستش !

در صورتی که مودمتون به صورت PPPoE تنظیم شده باشه ، کافیه وایرلس مودمتون رو فعال کنید !

hamedjanam
08-11-2011, 21:20
ممنون دست من :10: