ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرشما درمورد پارس elx چيه؟

Aamoo
20-10-2011, 12:40
سلام
من ميخوام پارس elx صفر بگيرم ولي هنوز ترديد دارم مخصوصا از بابت گيربكس اين ماشين ميخواستم نظر شما دوستان رو بدونم و از تجربتون استفاده كنم
با سپاس

mohamad skystar
20-10-2011, 12:59
سلام.

پژو پارس ELX خودرویی با کیفیت متوسط و امکانات و آپشن هایی نه چندان مناسب
اما موتور و گیربکس خیلی خوب.
اوایل یعنی سال 84 که تازه اومده بود خیلی خوب جا افتاد استقبال بی نظیری ازش شد
اما با گذشت زمان هم کیفیتش اومد پایین و هم قیمتش به طور گزافی افزایش پیدا کرد و
خودروساز داخلی هنوز هم اصرار بر بالا نگهداشتن قیمت این خودرو داره چون نمیتونه قیمتش رو پایین
بیاره به این دلیل که بازار دیگر محصولات از بین میره.
پارس ELX دارای موتور پر استهلاک و مصرف سوخت متوسطی هست اما موتورش با اتاق پارس
واقعا خوب ست شده اما از نظر بازار خرید و فروش بسیار ضعیف هست و افت قیمت زیادی هم داره.
نظر من اینکه اگر قصد خرید پارس ELX رو دارین بهتره کارکردش رو بخرید که افت قیمتش رو کرده باشه
و شما هم ضرر نکنید.
طرفداران پارس ELX بیشتر افراد میانسال هستن و شما میتونید تمیز در حد صفرش رو پیدا کنید.

Aamoo
22-10-2011, 20:45
mohamad skystar عزيز از راهنماييت ممنونم
راستش من فكر ميكردم اين خودرو يه خودرو جوون پسند باشه اما اين جور كه شما ميگيد به نطر مياد خلاف اينه
از طرف ديگه با اين مقدار پول چيز ديگه اي هم نميشه گرفت و من هم تجربه زيادي در زمينه خودرو ندارم كه بتونم كاركرده بگيريم و يه جورايي گرفتن كاركرده برام ريسك به حساب مياد

mohamad skystar
22-10-2011, 21:56
mohamad skystar عزيز از راهنماييت ممنونم
راستش من فكر ميكردم اين خودرو يه خودرو جوون پسند باشه اما اين جور كه شما ميگيد به نطر مياد خلاف اينه
از طرف ديگه با اين مقدار پول چيز ديگه اي هم نميشه گرفت و من هم تجربه زيادي در زمينه خودرو ندارم كه بتونم كاركرده بگيريم و يه جورايي گرفتن كاركرده برام ريسك به حساب مياد

اختیار داری دوست من.
اصلا نگران نباش شما خودروی جوون پسند و عالی مثله 206 تیپ 5 یا 6 رو میتونی انتخاب کنی
یا در مواردی که صندوق عقب نیاز داشته باشی بازم میتونی به 206 SD V9 و 206 SD V8 فکر کنی.

Aamoo
22-10-2011, 22:15
از اينكه لطف ميكني و راهنمايي ميكني ممنونم
راستش از ماشنيناي كوچيك در حد206 خوشم نمياد وگرنه همونجور كه شما گفتيد v8 خيلي ماشين خوبيه وحتي 207 هم ميتونه يه گزينه جدي باشه هاچ بك نهايتا درحد i30 كه اونم با بودجه ما جور در نمياد

mohamad skystar
22-10-2011, 22:18
از اينكه لطف ميكني و راهنمايي ميكني ممنونم
راستش از ماشنيناي كوچيك در حد206 خوشم نمياد وگرنه همونجور كه شما گفتيد v8 خيلي ماشين خوبيه وحتي 207 هم ميتونه يه گزينه جدي باشه هاچ بك نهايتا درحد i30 كه اونم با بودجه ما جور در نمياد

درسته.
خوب اگر اینجوره میتونی همون پارس ELX رو انتخاب کنی.
من پشت مدل هایی که تازه به بازار میاد ننشستم اما یه 85 رو باهاش رفتیم تهران
خدا شاهده 220 تا به راحتی پر کرد.
فنی ELX عالیه

Aamoo
22-10-2011, 22:27
درسته.
خوب اگر اینجوره میتونی همون پارس ELX رو انتخاب کنی.
من پشت مدل هایی که تازه به بازار میاد ننشستم اما یه 85 رو باهاش رفتیم تهران
خدا شاهده 220 تا به راحتی پر کرد.
فنی ELX عالیه

آره دوست من ، من دنبال همچين ماشيني هستم
فقط اي كاش امكان انتخاب بيشتري تو اين رنج قيمتي بود چون همه اون ايرادهايي كه شما تو پست اولتون مطرح كردين در مورد elx كاملا درسته و آدم رو به شك ميندازه

MoHaMaD ZaNd
22-10-2011, 23:31
دوست گلم از لحاظ موتوری این ماشین حرف نداره . شتاب و سرعتش واقعا عالیه ...
فقط حیف که ایمنیش + امکانات جانبیش جالب نیست ...

turkughly
22-10-2011, 23:37
میتونی سورن بگیری واقعا خیلی زیباست هم تیپش هم راحتیش خیلی بهتر از پرشیاست در ضمن قیمتش هم از اون بهتره امکانات زیاد تری هم داره.

hamed malekpour
23-10-2011, 11:15
ویه پیشنهاد دیگه روی هیوندا ورنا هم فکر کن ماشین خوبییه واستاندارد.

Aamoo
25-10-2011, 12:24
از همه دوستان بخاطر راهنماييهايي كه ميكنن ممنونم

Aamoo
30-10-2011, 11:45
ديروز گرفتم
با آرزوي پيروزي و تندرستي براي همه دوستان

MaJiiD.H
11-11-2011, 01:56
مبارک باشه دوست عزیز... ELX گرفتین دیگه؟؟؟ صفر؟؟
میشه یکه درباش توضیح بدی... من الان بین این و 207 اتومات گیر کردم... یکه از فنیش و کیفیت و امکاناتش بگو لطفا...

MaJiiD.H
15-11-2011, 14:21
کسی نمیخاد با این تاپیک یه سر بزنه؟؟؟
elx هایی که الان تولید میشه کیفیتش چطوره؟ هنوز گرمکن داره؟؟
قیمت شرکتی و بازاریش چنده الان؟؟

mohamad skystar
16-11-2011, 13:22

پارس ELX مدل 90 قیمت شرکتی 20755000 تومان
پارس ELX مدل 90 قیمت بازار 21500000 تومان

Aamoo
30-11-2011, 11:50
سلام
ببخشيد كه اينقدر دير جواب ميدم راستش چون فكر نميكردم كسي ديگه به اين تاپيك سر بزنه خودم هم خيلي وقت بود سر نزدم الان هم نميدنم ماشينت رو انتخاب كردي يا نه ولي مطالبي رو كه در مورد ELX به نظرم ميرسه رو خدمت شما عرض ميكنم
راستش من ماشينو صفر گرفتم ولي شايد نتونم اطلاعات دقيقي از نظر فني بهت بدم چون تو اين زمينه تخصص چنداني ندارم ولي تا اونجا كه در توانم باشه درخدمت شما هستم
از داخل كابين اگه بخوام شروع كنم بايد بگم فضاي خوب و راحتي داره ولي ديگه از اون صندليهاي معروف ELX خبري نيست و اون صندليها جاي خودشونو به صندليهاي معمولي دادن كه توي پارسهاي ديگه هم ميتونيد ببينيد از برقي بودن هم فقط تنظيم پشتي صندلي برقي هست كه خودروهاي ديگه ايرانخودرو هم ممكنه اين امكان رو داشته باشن مثل سمند پايه گازسوز EF7 ديگه از گرمكن و سردكن هم خبري نيست ولي موقع نشستن روي صندلي تسلط خوبي روي جاده داري. از موارد ديگه اي كه داخل كابين به چشم ميخوره سيستم هشداردهنده هستش كه يه سري امكانات ساعت و تاريخ و ... و ثبت كاركرد روغن و ----- و اينا داره در ضمن هشدارهاي لازم مثل " درب خودرو باز است "رو هم بهت ميده و همچنين درها با رسيدن ماشين به سرعت 20km قفل ميشن. هر چهارتا شيشه و همينطور تنظيم آينه هاي بغل برقي هستش.صفحه كيلومتر ماشين به نظر من اصلا دلچسب و راضي كننده نيست و در شب نور خيلي كمي داره . سيستم صوتي نسبتا خوبي داره و دستگاه پخشش قابليت usb و sd كارت هم داره. دنده ماشين من به اون نرمي كه انتظار داشتم نيست مخصوصا دنده 2 كه باهاش مشكل دارم .البته نمايندگي گفته به مرور درست و نرم ميشه . داخل كابين صداي موتور يه مقدار هست ولي من خودم از اين صدا خوشم مياد يه جورايي تو صداش قدرت رو حس ميكني (البته سطح توقعت رو در حد challenger بالا نبري!) فرمون نرم و راحتي داره و ترمزهاش هم خيلي خوبه . درهاي جلو ماشينم واسه بستنشون مشكل دارم كه بايد رگلاژ بشن
حالا بيرون ماشين
من كه واقعا با قيافش حال ميكنم .اگه خوب دقت كني ظاهرش با مدلاي ديگه پارس فرق ميكنه.يه قيافه اسپورت معقول.ماشين من رينگاي 5پر سمندي روش بود با لاستيكاي كوير با مشخصات 195/60/15 كه البته من تا ماشين رو تحويل گرفتم مستقيما رفتم و لاستيكا رو عوض كردم. چراغ هاي پشت دودي هستن و چراغ خطر شيشه عقب هم با مدلاي ديگه پارس فرق ميكنه. تعداد سنسورهاي دنده عقبش هم چهارتاست
از نظر موتور هم من اطلاعاتم كاتالوگي هستش و همونطور كه گفتم تخصص چنداني ندارم.فقط ميدونم موتورش xu7jp4 l4 هستش كه يه موتور 4سيلندر خطيه و 16 سوپاپه و 110 اسب بخار هم ميتونه قدرت توليد كنه و البته اصلي ترين دليل من براي انتخاب اين ماشين هم همين بود.
چون ماشينم هنوز در دوران طاقت فرساي آب بندي به سر ميبره عملا شتابش رو امتحان نكردم ولي تو اين مورد تعريف از اين ماشين زياد شنيدم
چيزايي رو كه به نظرم ميرسيد گفتم اميدورام تونسته باشم كمكي كنم
ياحق

infernal_a
03-12-2011, 11:02
مبارک باشه دوست عزیز . از همه اینا که گفتی رکابش از همه مهمتره اول اوونو چک کن ببین خوش رکاب هست یا نه ! :21:
پیشنهاد میکنم رینگ ماشینتم عوض کنی ( البته کاملا سلیقه ایه ) و یه مقداری هم ارتفاع بزنی .

من خودم ELX دارم و میدونم که راه رفتن اوون نسبت به پارس های معمولی تومنی خداد تومن فرق میکنه و اصلا قابل قیاس نیست ، ولی غیر از موتور یه سئوالی که داشتم در مورد تیپای مختلف پارسه ؟ مثلا پارس سال دقیقا چه فرقی با بقیه داره و بلعکس ؟؟؟

mohamad skystar
03-12-2011, 11:37
مبارک باشه دوست عزیز . از همه اینا که گفتی رکابش از همه مهمتره اول اوونو چک کن ببین خوش رکاب هست یا نه ! :21:
پیشنهاد میکنم رینگ ماشینتم عوض کنی ( البته کاملا سلیقه ایه ) و یه مقداری هم ارتفاع بزنی .

من خودم ELX دارم و میدونم که راه رفتن اوون نسبت به پارس های معمولی تومنی خداد تومن فرق میکنه و اصلا قابل قیاس نیست ، ولی غیر از موتور یه سئوالی که داشتم در مورد تیپای مختلف پارسه ؟ مثلا پارس سال دقیقا چه فرقی با بقیه داره و بلعکس ؟؟؟

پارس سال تغییرات زیر رو درش انجام دادن:

تریم کرم رنگ داخل خودرو
طرح جدید رو دری ها
آینه های جدید با راهنما
سنسور دنده عقب
خطر های عقب مثل پارس ELX

البته الان دیگه همه محصولات پارس به غیر از پارس دوگانه سوز دارن با اتاق پارس سال وارد بازار میشن

cdcenter
03-12-2011, 11:40
به نظرم پارس موتور Tu5 خیلی بهتره . چون مصرف پایین تر هست و موتور امروزی تره داره . من یکی از دوستان نزدیکم جدیدن خریداری کرده . پشتش نشستم شتاب و قدرت موتور خوبی داره . مصرفش هم 20 درصد کمتر شده .

mohamad skystar
03-12-2011, 11:47
به نظرم پارس موتور Tu5 خیلی بهتره . چون مصرف پایین تر هست و موتور امروزی تره داره . من یکی از دوستان نزدیکم جدیدن خریداری کرده . پشتش نشستم شتاب و قدرت موتور خوبی داره . مصرفش هم 20 درصد کمتر شده .

موتور TU5 به تدریج روی تمام محصولات نصب خواهد شد.
درسته خیلی کم مصرف و کم صدا و در کل موتور بهینه ای هست اما در مقابل پارس ELX در عمل کم میاره

Aamoo
07-12-2011, 13:06

خيلي ممنونم
آره واسه ما كه بهتر از اين سوار نشديم خوش ركابه :31:
رينگ رو عوض نكردم چون راستش ازش خوشم ميومد ولي لاستيكا رو همونطور كه گفتم عوض كردم و يوكوهاما 205/60/15 انداختم الان خيلي باحال تر شده
سئوالتون رو هم دوستمون mohamad skystar پاسخ دادن و بطور كلي تفاوت غير موتوري تو همين مايه هاست آينه هاي بغل داشتن سيستم هشدار دهنده دسترسي سرنشينان عقب به صندوق عقب تفاوت دستگاه پخش طرح و رنگ داخلي طراحي صفحه كيلومتر نوع رينگ و اندازه لاستيك چراغ هاي عقب و خطر و... تاحدودي سيستم برقيشون هم گمون ميكنم با هم متفاوته چون وقتي خواستم ماشين رو بگيرم ازم پرسيدن دزدگير و پاور ميخوام يا نه كه وقتي گفتم ماشينم ELX هستش گفتن پاور (استاندارد به گفته نمايندگي)روش نصب نميشه

به نظر من پارس LX كه موتور TU5 روش نصبه مي تونه گزينه خوبي براي خريد باشه ولي مصرف سوخت فقط يكي از معيارهاي انتخاب خودرو هستش وگرنه از نظر شتاب و قدرت موتور، پارس ELX سرتره

moeinoo
17-12-2011, 13:57
سلام دوستان من هرچی راجبه این elx میخونم بدتر گیج میشم الان گیر کردم elx که حدودا 20755000 هستش و قیمت پژو پارسو نمیدونم بگین ممنون میشم من بین این دوتا موندم پولشم دارم و فقط به خاطره دوگانه نبودن elx دودل شدم یعنی به خود شرکتم بگی براتون دوگانه نمیزنه دوستان elx یا بیرون بدی دوگانه کنن من میخام ثبت نامی از خود شرکت بگیرم اگه 1 اسفند پول بریزم کی بهم تحویل میدن ماشینو دوستان عزیز .
بعد من میخام همون اول خریدم اون چراغای جدید اومده خطی هستش ازونا بندازم رو چراغ عقب ماشینم برا خودمو میخرن رد کنم همون اول ازون مدلی که میخام بخرم بندازم اگه اره چند بفروشم ماله خودمو و چند این جدیدارو بخرم چراغاشون عین نئون قشنگ چند در میان یا به خود شرکت بگم برام دارن خودشون ازون مدل بندازن یا نه .
و میخام یه رینگ خوبم بندازم روش و لاستیکام نمیخام پهن باشن کمی جمع جورتر نمیدونم 20 میکن یا 25 میگن نازک ولی پهن هزینه این چقد میشه عوض کنم رینگامو با لاستیک .
و شیشه هامو دودی کنم شیشه عقبو دوتای عقبو چقد هزینه بر میداره .
راستش من این چراغو رینگو لاستیکو میخام برا خود ماشینو بدم اونایی که خودم میخامو بندازم قیمت فروش برا خودمو میگین چند بفروشم بعد چند اونایی که خودم میخامو باید بخرم تا یه حسابی دستمون بیاد ممنون دوسان .

farshad bugatti
17-12-2011, 22:36
من راجب قیمت ها چیزی نمیگم دوستان میان باز راهنمایی میکنن!
کیفیت محصولات داخلی بخصوص ایرانخودرو در 4 سال اخیر افت خیلی زیادی داشته! که تاثیرش بیشتر روی پارس دیده شده!!
تنوع محصول نبوده که هیچ افت کیفیت رو هم شاهد بودیم!!!
پارس ELX هم تا مدل 86 خیلی خوب بود اما اونم مثل پارس معمولی خیلی افت کرده!
اگه پولوشو داری میتونی به گزینه های دیگه هم فکر کنی که اگه خواستی به تندر 90 ، 206 صندوقدار یا به ماشین های دست دوم مثل اوانته ، مزدا 323 هم فکر کنی. اگه گاز برات مهم باشه سمند پایه گاز سوز EF7 هم گزینه ی خیلی خوبیه.
اما اگه بخوایم پارس معمولی رو با ELX مقایسه کنیم باید بگم 100% ELX بهتره!
همون عملکرد عالیه موتورش قدرت و کشش خوب و مصرف خیلی خیلی خوبش نسبت به پارس معمولی ادمو یاده گازسوز کردن نمیندازه!

mohamad skystar
17-12-2011, 22:59
سلام دوستان من هرچی راجبه این elx میخونم بدتر گیج میشم الان گیر کردم elx که حدودا 20755000 هستش و قیمت پژو پارسو نمیدونم بگین ممنون میشم من بین این دوتا موندم پولشم دارم و فقط به خاطره دوگانه نبودن elx دودل شدم یعنی به خود شرکتم بگی براتون دوگانه نمیزنه دوستان elx یا بیرون بدی دوگانه کنن من میخام ثبت نامی از خود شرکت بگیرم اگه 1 اسفند پول بریزم کی بهم تحویل میدن ماشینو دوستان عزیز .
بعد من میخام همون اول خریدم اون چراغای جدید اومده خطی هستش ازونا بندازم رو چراغ عقب ماشینم برا خودمو میخرن رد کنم همون اول ازون مدلی که میخام بخرم بندازم اگه اره چند بفروشم ماله خودمو و چند این جدیدارو بخرم چراغاشون عین نئون قشنگ چند در میان یا به خود شرکت بگم برام دارن خودشون ازون مدل بندازن یا نه .
و میخام یه رینگ خوبم بندازم روش و لاستیکام نمیخام پهن باشن کمی جمع جورتر نمیدونم 20 میکن یا 25 میگن نازک ولی پهن هزینه این چقد میشه عوض کنم رینگامو با لاستیک .
و شیشه هامو دودی کنم شیشه عقبو دوتای عقبو چقد هزینه بر میداره .
راستش من این چراغو رینگو لاستیکو میخام برا خود ماشینو بدم اونایی که خودم میخامو بندازم قیمت فروش برا خودمو میگین چند بفروشم بعد چند اونایی که خودم میخامو باید بخرم تا یه حسابی دستمون بیاد ممنون دوسان .

پژو پارس سال مدل 90 قیمت 17960000 تومان
پژو پارس LX با موتور TU5 مدل 90 قیمت 18700000 تومان
پژو پارس معمولی دوگانه سوز مدل 90 قیمت 18850000 تومان

شرکت پارس ELX رو دوگانه سوز نخواد کرد مگر اینکه خودتون به صورت آزاد کپسول نصب کنید.
اینکه اگر اول اسفند ماشین رو ثبت نام کنید و کی بهت تحویل میدم باید بگم ثبت نام خودرو در اسفند ریسک داره یهو اومدیم فروردین تحویلت دادن.
سعی کنی تا بهمن ماه ثبت نام کنی و اینکه ماشین رو کی تحویل بدن بستگی داره به شرایط زیر:

1.شما از کدوم طرح فروش شرکت استفاده کنید. نقدی-اقساطی یا سود مشارکتی
خرید نقدی و اقساطی عموما تحویل های 20 روزه 30 روزه 45 روزه برای پارس بوده بستگی به موجودی انباز شرکت داره اما برای پارس همون 30 روز خواهد بود.

2.اگر به صورت سود مشارکتی ثبت نام کنی مبلغی رو پیش پرداخت میدین و چندماه بعد ماشین رو تحویل میگیری و مابقی رو پرداخت میکنی.( شرایطش رو از نمایندگی ها باید بپرسی)

در مورد تعویض چراغ های ماشین:
اگر بخوای خود شرکت برات نصب کنه باید با شرکت آپکو تمامس بگیری و سوال کنی که قیمتش چقدر اصلا دارن یا نه.در غیر این صورت خودت باید آزاد نصب کنی و چراغ های فابریکت رو جدا بفروشی به نمایندگی های ایساکو.قیمتش هم مشخص نیست همون روزی که خواستی این کارو بکنب مشخص میشه.

در مورد سایر تغییرات از جمله خرید رینگ و لاستیک و دودی کردن شیشه و ....
باید سوالاتون رو تو بخش های مربوط به خودش بپرسید.

سایر مباحث اسپرتی و .....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دزدگیر و نصب سیستم صوتی :

dash_mehdi
27-12-2011, 12:17
آره دوست من ، من دنبال همچين ماشيني هستم
فقط اي كاش امكان انتخاب بيشتري تو اين رنج قيمتي بود چون همه اون ايرادهايي كه شما تو پست اولتون مطرح كردين در مورد elx كاملا درسته و آدم رو به شك ميندازه

سورن ای ال ایکس و ام وی ام 530 گزینه های بهترین
چون پرشیا خودروی ملی نیست پولش نسبت به امکاناتش بالاتره و نمی ارزه پس به نظر من سورن ای ال ایکس
و یا ام وی ام 530 با موتور 2000 16 سوپاپ ان هم با سانروف بهترین گزینه است

Aamoo
27-12-2011, 20:45
سورن ای ال ایکس و ام وی ام 530 گزینه های بهترین
چون پرشیا خودروی ملی نیست پولش نسبت به امکاناتش بالاتره و نمی ارزه پس به نظر من سورن ای ال ایکس
و یا ام وی ام 530 با موتور 2000 16 سوپاپ ان هم با سانروف بهترین گزینه است

همونطور كه گفتين اين سه خوردرو تو اين رنج قيمتي تو بازار ايران هستش ولي با 20-22 ميليون پول فقط سه تا گزينه واسه انتخاب خيلي كمه
سورن رو انتخاب نكردم چون
1.خودروهاي ملي هم به پولشون نمي ارزن
2.قيافه پارس قشنگتره (سليقه شخصي)
3.قدرت موتور پارس بيشتره
4.شتاب پارس بيشتره
5.سقف سرعت پارس بالاتره
6.مصرف سوخت پارس پايين تره
530 رو انتخاب نكردم چون
1.قيافه پارس قشنگتره (سليقه شخصي و راستش سورن هم به مراتب از 530 قشنگتره)
2.شتاب پارس بيشتره
3.سقف سرعت پارس بالاتره
4.شبكه خدماتي پارس نسبت به 530 گسترده تر
دركل همونطور كه حتما متوجه شدي ملاكهاي اصلي من براي انتخاب خودرو قيافه قدرت شتاب و سرعت هستش كه باعث شد پارس ELX رو انتخاب كنم ولي در حالت كلي دو خودرو ديگه هم گزينه هايي دارن كه تو اون موارد از پارس سرترن

dash_mehdi
27-12-2011, 21:18
همونطور كه گفتين اين سه خوردرو تو اين رنج قيمتي تو بازار ايران هستش ولي با 20-22 ميليون پول فقط سه تا گزينه واسه انتخاب خيلي كمه
سورن رو انتخاب نكردم چون
1.خودروهاي ملي هم به پولشون نمي ارزن
2.قيافه پارس قشنگتره (سليقه شخصي)
3.قدرت موتور پارس بيشتره
4.شتاب پارس بيشتره
5.سقف سرعت پارس بالاتره
6.مصرف سوخت پارس پايين تره
530 رو انتخاب نكردم چون
1.قيافه پارس قشنگتره (سليقه شخصي و راستش سورن هم به مراتب از 530 قشنگتره)
2.شتاب پارس بيشتره
3.سقف سرعت پارس بالاتره
4.شبكه خدماتي پارس نسبت به 530 گسترده تر
دركل همونطور كه حتما متوجه شدي ملاكهاي اصلي من براي انتخاب خودرو قيافه قدرت شتاب و سرعت هستش كه باعث شد پارس ELX رو انتخاب كنم ولي در حالت كلي دو خودرو ديگه هم گزينه هايي دارن كه تو اون موارد از پارس سرترن

بهتره به روش خودتون بگم که :
ام وی ام 530
1-سانروف داره
2-ظبط پهن و شش بلند گو داره
3-جادار تره
4- 2 عدد کیسه هوا داره
5-کی گفته پارس قشنگ تره ام وی ام قشنگ تره
6-داخل بسیار زیبا
7-موتور 2000 16 سوپاپ 139 اسب
8-با این همه مزایا باز هم ارزون تره

ام وی ام 530

Aamoo
28-12-2011, 15:08
بهتره به روش خودتون بگم که :
ام وی ام 530
1-سانروف داره
2-ظبط پهن و شش بلند گو داره
3-جادار تره
4- 2 عدد کیسه هوا داره
5-کی گفته پارس قشنگ تره ام وی ام قشنگ تره
6-داخل بسیار زیبا
7-موتور 2000 16 سوپاپ 139 اسب
8-با این همه مزایا باز هم ارزون تره

ام وی ام 530

بله دوست من همونطور كه گفتم هم سورن هم 530 گزينه دارن كه تو اون گزينه ها از پارس سرترن ولي بايد ديد ملاكهاي خريدار چيه . مواردي كه بالا اشاره كردم مواردي بود كه با ملاك هاي من بيشتر جور در ميومد مثلا در مورد قيافه خودرو تاكيد كردم كه كاملا سيلقه اي هستش و يا در مورد قدرت موتور 530 درسته كه 139 اسب بخاره ولي اين قدرت اين ماشين رو به سقف سرعت 185 كيومتر برساعت ميرسونه در حالي كه پارس با 110 اسب بخار 195 كيلومتر برساعت ميتونه بره

Amir..H
28-12-2011, 18:30
دوست عزیز اگه قراره ماشین چینی بخری لیفان 620 از ام وی ام بیتره:20: