مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ مودم وايرلس ايسوس N10 رو نميشناسه
farhoudr
19-10-2011, 12:15
من دو هفته است كه مودم ايسوس وايرلس N10 خريدم.دو روز است كه مودم را كه روشن ميكنم توسط لپ تاپ شناسايي نميشه ولي از طريق كابل LAN كه به كامپيوتر دسكتاپم وصل است بدون هيچ مشكلي شناسايي ميشه و ميتونم وارد اينترنت بشم.بعد از چند بار خاموش روشن كردن و ور رفتن با تنظيمات مودم مشكل حل ميشه.اينو بگم كه لپ تاپ مشكلي نداره و ساير شبكه ها رو ميگيره.
با اين وضعيت مودم به راحتي سيگنال قوي ميفرسته و كار ميكنه.تا اينكه در روزهاي بعد به طور اتفاقي باز هم شناسايي نميشه.واين مشكل دو بار برام پيش اومده.
در ضمن 2 دفعه هم در عين داشتن سيگنال قوي از لپ تاپ وارد هيچ سايتي نميتوانستم بشم و هيچديتايي رد و بدل نميشد در حالي كه همان موردم به كامپيوتر دسكتاپم ديتا ارسال ميكرد.
واقعا موندم مشكل از كجاست.ميترسم خود مودم مشكل داشته باشه.
در ضمن مودم راتا به حال ريست و يا آپديت نكردم
حالت access point مودم رو فعال کنید
مودم رو ریست و مجددا رو حالت pppoe کانفیگ کنید
از تنظیمات مودم از سربرگ وایرلسشم یک عکس اینجا بزارید
قریم ویر مودم رو حتما آپدیت کنید
farhoudr
24-10-2011, 13:23
حالت access point مودم رو فعال کنید
مودم رو ریست و مجددا رو حالت pppoe کانفیگ کنید
از تنظیمات مودم از سربرگ وایرلسشم یک عکس اینجا بزارید
قریم ویر مودم رو حتما آپدیت کنید
دوست عزي ممنون از راهنماييت.من مودم روآپديت كردم.ريست كردم ودوباره كانفيگ كردم.ولي مشكل حل نشد.
اين مشكل عدم شناسايي ازطريق لپتاپ وقتي اتفاق ميفته كه مودم را خاموش كنمو فردا بخوام روشن كنم.در ضمن هميشه اتفاق نميفته و معمولا وقتي اين مشكل پيشمياد مودم رو خاموشو روشن ميكنم و مشكل حل ميشه.
قبلا هم گفتم وقتي اين مشكل پيش مياد ارتباط LAN با كامپوتر دستكتاپ برقرار است .
من چگونه حالت access point رو فعال كنم؟ چيزي به اين اسم نديدم.
دوست عزي ممنون از راهنماييت.من مودم روآپديت كردم.ريست كردم ودوباره كانفيگ كردم.ولي مشكل حل نشد.
اين مشكل عدم شناسايي ازطريق لپتاپ وقتي اتفاق ميفته كه مودم را خاموش كنمو فردا بخوام روشن كنم.در ضمن هميشه اتفاق نميفته و معمولا وقتي اين مشكل پيشمياد مودم رو خاموشو روشن ميكنم و مشكل حل ميشه.
قبلا هم گفتم وقتي اين مشكل پيش مياد ارتباط LAN با كامپوتر دستكتاپ برقرار است .
من چگونه حالت access point رو فعال كنم؟ چيزي به اين اسم نديدم.
شما برید تو تنظیمات مودم موقع کانفیگ کردن میتونید حالت اکسس پوینت رو فعال کنید احتمالا با فعال کردن این گزینه مشکلتون حل میشه
farhoudr
13-11-2011, 11:52
مشكل نشناختن مودم توسط لپ تاپ و گوشي حل شده است ولي يك مشكل ديگه دارم و اون اينكه گاها بين مودم و لپ تاپ ارتباط وجود دارد ولي هيچ ديتايي انتقال پيدا نميكنه.حتي مودم گوشي و لپ تاپ را در اين لحظه ميشناسه ولي هيچ ديتايي نميفرسته.تست پينگ كه ميكنم ميگه صد در صد لاست شده.
به نظر شمامودم رو بفرستم براي گارانتي؟ مشكل اينه كه اين اتفاق هميشه نيست و نميتونم اونجا اين مشكل رو اثبات كنم
مودم منم n10 ایسوس و جدیدا منم این مشکل رو پیدا کردم
لپ تاپ از طریق وایرلس کانکت میشه ولی no internet access هست
behrooz3229
22-11-2011, 20:40
با سلام
منم بعضی وقتا همین مشکلو دارم - - - گاهی اوقات پیغام قطع و وصل وایرلس میده (لپتاپ) - - - بعضی وقتا هم no internet access ---
مثل اینکه مشکل شایعی است . حیف شد 69 تومن خریدمش :13::13::13:- - - همون tplink یا دی لینک کاشکی میگرفتم:37::37::37: - - -
farhoudr
25-11-2011, 12:17
ظاهرا اين مشكل اساسي اين مودم ها است.من با شركت تهران فراژه صحبت كردم و گفت بيار تست كنيم ولي نميشه با تست دو ساعته اثبات كرد.از دو دوست عزيز درخواست ميكنم كه به بخش فني تهران فراژه زنگ بزنند و مشكل را گزارش كنند تا با اين طريق بدونند كه مشكل واقعا وجود داره و بشه بر اساس آن اقدام كرد.
طرز برخورد واحد پشتيباني تهران فراژه كاملا دوستانه و منطقي بود و فكر ميكنم قبول كنند كه مودم مشكل داره
sidewinder
05-05-2012, 18:46
من دو هفته است كه مودم ايسوس وايرلس N10 خريدم.دو روز است كه مودم را كه روشن ميكنم توسط لپ تاپ شناسايي نميشه ولي از طريق كابل LAN كه به كامپيوتر دسكتاپم وصل است بدون هيچ مشكلي شناسايي ميشه و ميتونم وارد اينترنت بشم.بعد از چند بار خاموش روشن كردن و ور رفتن با تنظيمات مودم مشكل حل ميشه.اينو بگم كه لپ تاپ مشكلي نداره و ساير شبكه ها رو ميگيره.
با اين وضعيت مودم به راحتي سيگنال قوي ميفرسته و كار ميكنه.تا اينكه در روزهاي بعد به طور اتفاقي باز هم شناسايي نميشه.واين مشكل دو بار برام پيش اومده.
در ضمن 2 دفعه هم در عين داشتن سيگنال قوي از لپ تاپ وارد هيچ سايتي نميتوانستم بشم و هيچديتايي رد و بدل نميشد در حالي كه همان موردم به كامپيوتر دسكتاپم ديتا ارسال ميكرد.
واقعا موندم مشكل از كجاست.ميترسم خود مودم مشكل داشته باشه.
در ضمن مودم راتا به حال ريست و يا آپديت نكردم
این مودم پشتش یه دکمه روشی خاموش کردن وایرلس داره باید اونو 10 ثانیه نکهداری بهد چراغ وایرلس روشن میشه و مشکلت حل میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.