ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای معرفی بهترین کتاب زبان

desimoos
16-10-2011, 12:57
سلام دوستان
تصمیم داشتم بعد از این که برم دانشگاه دوباره برم یه کلاس زبان ثبت نام کنم چون 2 سال گذشته به خاطر مشغله های درسی کلاس زبان رو کنار گذاشته بودم
ولی الان هم وقتم خیلی پره. به خاطر همین تصمیم گرفتم خودم یه کتاب بگیرم و دوباره شروع به خوندن زبان کنم.
حالا هم موندم چه کتابی رو بخونم
قبلا اینترچینج می خوندم و اگه درست یادم بیاد کتاب سبزش بودم. فیلم هم زیاد نگاه می کنم و آهنگ اینگلیسی هم خیلی گوش می دم و در مجموع سطح زبانم خوبه. ولی کم کم دارم احساس می کنم بعضی از لغتها داره از یادم میره:41:
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم. کتابی که معرفی می کنید زیاد درگیره گرامر نباشه و بیشتر به مهارتهای دیگه بپردازه
متشکر:11:

hamed29
02-05-2012, 12:19
سلام، مشخصه که سطح زبانتون خوبه و فیلم دیدن و آهنگ گوش کردن باعث میشه که مهارتتون تا حدودی پایین نیاد ولی خب هرچی باشه اگه مرتب با زبان درگیر نباشیم کم کم فراموش میشه.
خیلی ها هستن که همیشه دنبال بهترین کتابن از همون شروع کنن یا یادگیریشون رو ادامه بدن. ولی راستش من نمیدونم واقعا کسی میتونه بهترین کتاب مناسب خودش رو( که مهارت های مورد نظر رو در بهترین سطح داشته باشه) پیدا کنه!!!
به هر حال پیشنهاد میکنم لااقل تا وقتی که کتاب و روش مناسب خودتون رو پیدا کنین از فلش کارت استفاده کنین تا لغت ها از یادتون نره.
تو بازار که فلش کارتهای مربوط به کتابهای زبان زیاده مثل 504، barron ،1100 ،450 و .... . ولی به نظر من برای این کار اصلا نیاز به خرج کردن نیست .از این نرم افزار ها واسه گوشی کم نیستن ؛ همینطور نرم افزار های کامپیوتری لغت بر اساس روش لایتنر و ... .

موفق باشید.:10:

فکر موشان کن از آن پیش که آذوقه برند / نه در آن وقت که خالی شود انباری چند
" پروین اعتصامی "