مشاهده نسخه کامل
: مشکلی با 2 VRay RT در ویندوز 7 - 64 بیتی دارم
Pejvak61
15-10-2011, 19:18
من تازه با این ابزار آشنا شدم و از اونجا که کارت گرافیکم EVGA Geforce GTX 560 Ti هستش و امکان استفاده از GPU این کارت بعنوان موتور رندر سعی کردم باهاش کار کنم اما به مشکل برخوردم
مشکلم هم اینه که وقتی که موتور رندر رو از CPU به OpenCL منتقل میکنم اونوقت پیغام waiting for image data میاد و بعدش اجرای سرویس VRay متوقف میشه
یک عکس هم از تمام قضایا براتون گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی میتونه توضیح گام به گام نحوه ی عملکرد Vray RT از ابتدا تا شروع رندر real time رو ارائه کنه؟
Pejvak61
16-10-2011, 14:39
كسي تا حالا با اين بخش كار نكرده؟
3dmotion
19-10-2011, 07:53
كسي تا حالا با اين بخش كار نكرده؟
سلام
این نرم افزار رو دانلود کن GPU Cap Viewer بعد توی قسمت GPU Computing ببین که گرافیک از هسته Cuda پشتیبانی میکنه یا نه. اگه پشتیبانی می کرد سعی کن یه دونه Vray دیگه نصب کنی. بیشتر مشکلاتی که VRAY ایجاد میکنه به خاطر کرک شدن اونه بعضی وقتها منم که گرافیک Quadro دارم با VrayRT مشکل دارم . توی فروم Vray که مطرح کردم گفتن که به احتمال زیاد از نسخه کرک شده ای هست که استفاده میکنی
N O V A L I S
19-10-2011, 08:16
تو mental ray آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک (کارت گرافیکی که CUDA رو پشتیبانی کنه) مشکلات مشابهی رو ایجاد می کنه... Vray هم ممکنه از این مشکلات داشته باشه.
Pejvak61
19-10-2011, 09:44
سلام
این نرم افزار رو دانلود کن GPU Cap Viewer بعد توی قسمت GPU Computing ببین که گرافیک از هسته Cuda پشتیبانی میکنه یا نه. اگه پشتیبانی می کرد سعی کن یه دونه Vray دیگه نصب کنی. بیشتر مشکلاتی که VRAY ایجاد میکنه به خاطر کرک شدن اونه بعضی وقتها منم که گرافیک Quadro دارم با VrayRT مشکل دارم . توی فروم Vray که مطرح کردم گفتن که به احتمال زیاد از نسخه کرک شده ای هست که استفاده میکنی
متشكرم
چكش ميكنم. ولي بعيد ميدونم مشكل از ساپورت نكردن cuda باشه. شايد همون كرك Vray باشه.
توی فروم Vray که مطرح کردم گفتن که به احتمال زیاد از نسخه کرک شده ای هست که استفاده میکنی
آيا مشكل شما با توصيهي اونا حل شد؟ يعني اگر ورژن ديگري رو استفاده كنيم يا كرك ديگري رو برداريم حل ميشه؟
من از VRay 2 استفاده ميكنم. و تنها سيستمي هم كه من روش تستش كردم همين سيستم خودم بوده.
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
تو mental ray آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک (کارت گرافیکی که CUDA رو پشتیبانی کنه) مشکلات مشابهی رو ایجاد می کنه... Vray هم ممکنه از این مشکلات داشته باشه.
گرافيكم به آخرين ورژن آپديت شده. خيالتون جمع باشه.
راستي مگه ممكنه Cuda روي EVGA Geforce GTX 560 Ti پشتيباني نشه؟ روي GTX 460 كه به راحتي جواب ميداد!
Pejvak61
19-10-2011, 22:29
سلام
این نرم افزار رو دانلود کن GPU Cap Viewer بعد توی قسمت GPU Computing ببین که گرافیک از هسته Cuda پشتیبانی میکنه یا نه
من قسمت GPU Computing رو پیدا نکردم ولی از Cuda پشتیبانی میکنه. اینم دو تا عکس از تب های cuda و OpenCL
نظرتون چیه؟
3dmotion
20-10-2011, 07:17
اره ساپورت میکنه مشکلی نداره.
یه چیز دیگه توی تنظیمات Vray نوع پردازش رو رو حالت OpenCL قرار میدی؟
Pejvak61
20-10-2011, 08:26
یه چیز دیگه توی تنظیمات Vray نوع پردازش رو رو حالت OpenCL قرار میدی؟
اگر به پست اول نگاهي بندازي متوجه ميشي كه در پنجرهي Render Setup و در قسمت Engine گزينهي OpenCL انتخاب شده. راستش دلم نمياد VRay 2 رو uninstall كنم و قديمي تر رو نصب كنم ولي اگر ورژني سراغ داريد كه بدون مشكل كار ميكنه ممنون ميشم معرفيش كنيد يا لا اقل لينك دانلودشو بذارين.
راستي شما خودت كه از اين نوع رندر استفاده ميكني ازش راضي هستي؟ منظورم اينه كه سرعت رندرش با CPU قابل رقابته يا همون CPU فعلاً بهترين انتخابه؟
البته ميدونم كه CPU داريم تا CPU و GPU داريم تا GPU ولي منظورم مقايسهي ارزششونه. يعني بتونيم مثلاً يك GPU پيدا كنيم كه هنگام رندر چند برابر CPU سريعتر كارشون انجام بده ولي قيمتشون تقريباً برابر باشه.
3dmotion
20-10-2011, 10:33
سیستم من CPU Corei7 920 Overclock هست گرافیک هم Quadro3800 Ultra با OpenCl که کار میکنم یه کم سرعتش کمتر از Cpu هست برای بهتر کار کردن با OpenCl باید گرافیکی باشه که هسته Cuda اون زیاد باشه مال شما 8 هست مسلما خیلی کمه مال من 192 هسته داره . اگه از حالت Cpu استفاده کنی خیلی بهتر مگر اینکه گرافیکی مثل Quadro یا همچین چیزی گیرت بیاد
majid322
20-10-2011, 10:38
اینجا یه مقایسه ی جالب هست که میتونید ببینید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pejvak61
20-10-2011, 17:28
سیستم من CPU Corei7 920 Overclock هست گرافیک هم Quadro3800 Ultra با OpenCl که کار میکنم یه کم سرعتش کمتر از Cpu هست برای بهتر کار کردن با OpenCl باید گرافیکی باشه که هسته Cuda اون زیاد باشه مال شما 8 هست مسلما خیلی کمه مال من 192 هسته داره . اگه از حالت Cpu استفاده کنی خیلی بهتر مگر اینکه گرافیکی مثل Quadro یا همچین چیزی گیرت بیاد
اینجا یه مقایسه ی جالب هست که میتونید ببینید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مجيد اين چيزي كه شما نوشتي با اون چيزي كه 3dmotion جان نوشت زمين تا آسمون تفاوت داره. در لينكي كه شما گذاشتين GPU:CPU performance ratio در حدود 20 هستش يعني GPU تقريباً 20 برابر بهتر يا سريعتر از CPU كار ميكنه. چه جوريه اونوقت؟
majid322
20-10-2011, 18:02
خب کارته 480 کارت قدرتمندیه و صد رد صد از اون مدل کوادرو بهتر رندر میگره و هم سطح cpu 920 هست ولی
920 کلا cpu نیست که خیلی زمانای خوبی داشته باشه تو رندر چون از نسل قبل انیتل به حساب میاد...
همینطور که میبینید gpu کیفیت خیلی بهتری هم داره...
3dmotion
20-10-2011, 19:23
اره دقیقا کارت GTX480 یکی از بهترین گزینه ها برای رندر تحت گرافیک هست چون دقیقا 480 تا هسته Cuda داره.
meysam_edvin
13-01-2014, 05:47
سلام
من همین مشکل دارم و هـــــــــــــــــر کاری کردم درست نشد و نمیتونم از Vray RT با GPU رندر بگیرم . یکی کــــــــــــــــــــمک کنه ! :n28::n28::n28:
Lord-Voldemort
17-01-2014, 18:13
سلام
من همین مشکل دارم و هـــــــــــــــــر کاری کردم درست نشد و نمیتونم از Vray RT با GPU رندر بگیرم . یکی کــــــــــــــــــــمک کنه ! :n28::n28::n28:
ارور میده ؟
اگه اروری چیزی نمیده ، کارت گرافیکتون ضعیفه منم نمیتونم بگیرم.:n09:
meysam_edvin
18-01-2014, 13:46
سلام عزیزم
ارور نمیده , هیچ هرکتی نمیکنه .
کارت گرافیک هم GeForce 8400 Gs 2GIG هست !
Graphics Memory : 256 MB و 1 گیگ هم شیر میکنه .:n12:
jafarsydi
12-07-2014, 04:53
meysam_edvin جان اول از همه بهت توصیه میکنم که از آخرین ورژن Vray استفاده بکن که تمام امکاناتش آپدیت هست
بعد هم باید درایور کارت گرافیک ات رو آپدیت کنی و اصلا مطمئن بشی که Vray rt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ساپورت میکنه یا نه؟
سایت خود ویری که کارت انویدیا رو توصیه کرده: It is recommended to use the CUDA engine on nVidia cards.
برای اطلاعات کامل تر، یک سر به سایت خود Vray بزن
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فیلم آموزشی Vray RT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lord-Voldemort
13-07-2014, 15:40
میثم جان کارت گرافیکت که مشکلی نداره شما چند تا آموزش ببین فکر کنم مشکلت حل بشه :11:
این کلمه رو سرچ کن vray rt +3dmax
از همون لینک های یوتیوب استفاده کن لینکشون رو بردار تو تاپیک زیر بچه ها برات مستقیم می کنن تا بتونی دانلود کنی ...
مستقیم سازی ویدئوهای آنلاین ๑۩۞۩๑ قوانین در پست اول ๑۩۞۩๑ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.