مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمايي براي خريد ASUS N53 SV
KAL-KOI-BABAK
15-10-2011, 17:07
سلام.
مي خواستم يه لپ تاپ خوب بگيرم. بعد از كلي گشتن به asus n 53 sv رسيدم.كانفيگ و گارانتي خوبي داره.
در ضمن لپ تاپم بيشتر براي كاراي روز مره و بازي خوام.
اگه دوستاني اونو دارن در مورد مشكلاتش مي خواستم بگن و آدرس نمايندگي هاشو تو شيراز ميخواستم.
F R E E M A N
15-10-2011, 19:50
این مدل ایسوس در رده مولتی مدیا قرار داره و کیفیتش خوب بوده
فقط مشکلش کیبورد با کلیدهای کم فاصله و نرمه که برای تایپ کمی سخته
اگر با گارانتی سازگار خواستی در سایت sazgar لیست نمایندگانش هست
مادایران هم قیمت و گارانتیش خوبه، برای پیدا کردن نمایندگیش باید تماس بگیری با شرکت
mehdi666lp
16-10-2011, 08:46
سلام.
مي خواستم يه لپ تاپ خوب بگيرم. بعد از كلي گشتن به asus n 53 sv رسيدم.كانفيگ و گارانتي خوبي داره.
اگه دوستاني اونو دارن در مورد مشكلاتش مي خواستم بگن و آدرس نمايندگي هاشو تو شيراز ميخواستم.
.
.
.
مدل خوبی هستش اما کیبورد جالبی نداره و تنوع کانفیگ داره (واسه بازی کیبوردش اذیتت میکنه)...تو سایت سازگار شماره نمایندگان لپ تاپ رو زده....واسه بازی اگه بخوای مدل HP DV6 - 6070ee اگه گیرت بیاد گرافیکش و کیبوردش بهتره
FC.Barcelona
16-10-2011, 20:30
این مدل کیبرد جالبی نداره به نظر من 6070 بگیرید و یا اگه حتما ایسوس میخواهید از سری k بردارید که مشکل کیبرد ندارند
KAL-KOI-BABAK
17-10-2011, 15:52
سلام بچه ها
یعنی کیبردش اینقدر بده؟من خیلی گشتم.بچه ها تو سایت ها میگن کیفیت ایسوس بهتره.تو بازارم هرجا رفتم همینو گفتن.
این مدل صداش خوبه و کیفیت صفحه خوبی داره.تو بعضی مغازه ها هم یه دستی به کیبوردش زدم.از طرفی hp میگن مانیتورش خوب نیست ولی گرافیک های بالایی دارن.توش موندم.
hp با گارانتی دو ساله گیر میاد؟
سلام بچه ها
یعنی کیبردش اینقدر بده؟من خیلی گشتم.بچه ها تو سایت ها میگن کیفیت ایسوس بهتره.تو بازارم هرجا رفتم همینو گفتن.
این مدل صداش خوبه و کیفیت صفحه خوبی داره.تو بعضی مغازه ها هم یه دستی به کیبوردش زدم.از طرفی hp میگن مانیتورش خوب نیست ولی گرافیک های بالایی دارن.توش موندم.
به نظر من این مدلو ول کن چون من خودم دارمش بهت اینو میگم با همین کانفیگ میتونی تونی از ام اس آی سری گیم GE620 بگیری اگه GE685 بگیری هم که چه بهتر اما گرونتره و اگه حتما میخای ایسوس بگیری N53SN بگیر که گرافیکش از این مدل بالاتره و در ضمن نوع فول اچ دی هم بگیر که روی جعبه اش زده FHD فقط دقت کن که HD ننوشته باشه تا سرت مثل من کلاه نره در ضمن تاپیکهای دیگه رو هم در مورد N53SV که اینجا هست بخون :31:
mehdi666lp
19-10-2011, 18:42
سلام بچه ها
.
.
.
.
کیفیت صفحه HP در حد خودش خوبه (معمولیه)......دقیق بگو چقدر پول داری؟؟؟؟؟؟
KAL-KOI-BABAK
19-10-2011, 19:05
سلام.
بودجه من حدود 1100 هستش.
درضمن اکثر تاپیک هایی که در مورد n53sv تو این سایت بوده رو خوندم.
haxso جان.سرت کلاه رفته؟منظورت اینه که FHD میثخواستی و بهت HD دادن.یا اینکه کیفیتش خیلی خوب نیست.این msi هایی رو که گفتی در موردشون اطلاعی ندارم.کانفیگ و قیمتشون رو بی زحمت بنوی(مخصوصا در مورد گرافیکشون)س. گارانتی msi چطوره؟(البته می دونم تو کشور ما گارای معنایی نداره )
mehdi666lp
19-10-2011, 20:57
سلام.
بودجه من حدود 1100 هستش.
haxso جان.سرت کلاه رفته؟منظورت اینه که FHD میثخواستی و بهت HD دادن.یا اینکه کیفیتش خیلی خوب نیست.این msi هایی رو که گفتی در موردشون اطلاعی ندارم.کانفیگ و قیمتشون رو بی زحمت بنوی(مخصوصا در مورد گرافیکشون)س. گارانتی msi چطوره؟(البته می دونم تو کشور ما گارای معنایی نداره )
.
.
.
اگه بخوای MSI GE620 بخری از 1.100 میزنه بالا........
mahtabe shab
19-10-2011, 22:01
سلام.
سلام همشهری من asus n53sn گرفتم با گارانتی ویستا ....دفتر خدمات شیراز تازه راه افتاده pc سنتر طبقه 5 منم هر جا گشتم FHD ندیدم کیبردشم بد نیست صداشم خوبه در کل من خیلی راضیم
سلام همشهری من asus n53sn گرفتم با گارانتی ویستا ....دفتر خدمات شیراز تازه راه افتاده pc سنتر طبقه 5 منم هر جا گشتم FHD ندیدم کیبردشم بد نیست صداشم خوبه در کل من خیلی راضیم
مبارکتون باشه.میشه بگین چند خریدین؟
mahtabe shab
20-10-2011, 14:21
مبارکتون باشه.میشه بگین چند خریدین؟
گارانتی ویستا cori7-550gt2gb-usb3-blu ray-hdd750g-ram 8gb -ddr31333 ---1480000
سلام.
بودجه من حدود 1100 هستش.
با این بودجه فکر نمیکنم بتونی حتی n53sv بخری :31: بله میشه گفت سرم کلاه رفت من نوع فول اچ دی رو میخاستم بخرم و چون به اینترنت دسترسی نداشتم اطلاعی از این مدل و چگونگی تشخیص نوع اچ دی و فول اچ دی تداشتم نوع اچ دی رو اشتباها خریدم و بهم گفتن که فول اچ دی شدن این مدلها به صورت نرم افزاریه :18: و چون سیستم عامل نداشت نتونستم تست کنم البته کیفیتش بد نیست (نوع فول اچ دی رو ندیدم که مقایسشون بکنم) اگه میدونستم اینجوریه حتما ام اس آی میگرفتم
این هم سایت ماتریس نماینده ام اس آی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولپ تاپ های ام اس آی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KAL-KOI-BABAK
23-10-2011, 15:23
سلام بروبچ.ببخشین من دانشگاهم نمیتونم زیاد بیام کافی نت.
آفا من بدجوری عاشق n53 شدم.
دیروز دوباره رفتم تو PC center کیبوردشو آزمایش کردم حال داد(البته خاموش بود و خیالی PES بازی کردم).
شایدم بودجه رفت بالا و sn گرفتم.msi ge620 که گفتین هم کانفیگشو دیدم.hd درمیاد حدود 1300 و فول هم 1350 (core i7).البته کانفیگش از n53 sv بالاتره(میدونم n53 کانفیگ های مختلفی داره).فقط کیفیت msi رو نمیدونم چطوره ولی از ایسوس خیلی خوشم میاد.
راستی یه مساله دیگه Core i5 2410 چند هسته ایه.یه فروشنده گفت 4 هسته ایه.فکر کنم نیازهای منو براورده کنه ولی برای چند سال آینده i7 قوی تره.
Xilevens
23-10-2011, 19:33
دو هسته ای هست ولی نیازتونو برآورده میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.