ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی یا ایسوس

amir_juv
15-10-2011, 10:31
سلام من می خوام دو روز دیگه لپ تاپ بخرم .رشته ام کارشناسی عمرانه.نیاز اصلیم کار با نرم افزارهای مهندسی بعد در کنارش گیم و فیلم .من بین دو گزینه sony f224 و asus n55sf گیر کردم شما کدومو پیشنهاد میدید و در ضمن کیفیت ساخت هم برام خیلی مهمه متشکر

Xilevens
15-10-2011, 19:17
اگه گیم تو برنامه هات هست اسوس

F R E E M A N
15-10-2011, 20:22
سلام من می خوام دو روز دیگه لپ تاپ بخرم .رشته ام کارشناسی عمرانه.نیاز اصلیم کار با نرم افزارهای مهندسی بعد در کنارش گیم و فیلم .من بین دو گزینه sony f224 و asus n55sf گیر کردم شما کدومو پیشنهاد میدید و در ضمن کیفیت ساخت هم برام خیلی مهمه متشکر
f224 که خیلی گرانتر از n55 هستش و کانفیگش هم پایینتره
f224 تنها برتریش full hd بودنشه ولی n55 هم +hd داره که خیلی مناسبه
دیزاین وحشتناک f224 قابل مقایسه نیست با n55 به اون قشنگی
هر کسی که میشناسم لپ تاپ سنگین خریده پشیمانه

amir_juv
15-10-2011, 23:51
f224 که خیلی گرانتر از n55 هستش و کانفیگش هم پایئینتره
f224 تنها برتریش full hd بودنشه ولی n55 هم +hd داره که خیلی مناسبه
دیزاین وحشتناک f224 قابل مقایسه نیست با n55 به اون قشنگی
هر کسی که میشناسم لپ تاپ سنگین خریده پشیمانه
كيفيت ساختش چطور؟كدوم بهتره؟در ضمن تفاوت وزنشون 300 يا 400 گرمه ;)ديزاين هم سليقه ايه

mehdi666lp
16-10-2011, 08:37
.
.
.
از نظر کانفیگ مسلما Asus بهتره....چیزی بخر که یه مدت باهاش راحت باشی نه اینکه سر یه سال نشده پشیمونت کنه.....کیفیت هر دو خوبه Sony ظریف و شیک کار میکنه و کیفیتش هم خوبه....Asus هم همینطور هرکدوم از این دو برند مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن

amir_juv
16-10-2011, 14:15
.
.
.
از نظر کانفیگ مسلما Asus بهتره....چیزی بخر که یه مدت باهاش راحت باشی نه اینکه سر یه سال نشده پشیمونت کنه.....کیفیت هر دو خوبه Sony ظریف و شیک کار میکنه و کیفیتش هم خوبه....Asus هم همینطور هرکدوم از این دو برند مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن

يعني اگه سوني رو بخرم سر يك سال پشيمون ميشم؟شما كدوم يكي رو پيشنهاد مي كنيد و چرا؟شما چه مدل و برندي رو توصيه مي كنيد

amir_juv
20-10-2011, 14:05
f224 نبود به جاش f223 خريدم بعد از ظهر تحويل مي گيرم .مي خواستم راهنماييم كنيد چه چيزايي رو بايد چك كنم و بعد از روشن كردن به چه نكاتي بايد توجه كنم

Hamid..God
20-10-2011, 15:11
يعني اگه سوني رو بخرم سر يك سال پشيمون ميشم؟شما كدوم يكي رو پيشنهاد مي كنيد و چرا؟شما چه مدل و برندي رو توصيه مي كنيد

من خيلي تو اين بازار و محصولاش تجربه مداوم فقط يه تجربه ي شخصي بگم شايد كمكت كنه
داداش من خواصت لپ تاپ بخرهه بين وايو و ايسوز دو دل بود در نهايت بعد إز كلي تحقيق يه ايسوز n خريد راضي هم بودبعد پسر عمم يه وايو أرزون تر و كامفيگ به مراتب پايين تر گرفت ولي تو تست هايي كه گرفتيم (البته نه بنچ مارك) من يكي كه تفاوتي نديدم نه تو سرعت نه گرافيك بأزي در هر دو تا با آخرين جزعيات بأزي كراسيس ٢ رو ران كردن بعد يه سن مكس گزاشتم رندر بگيرن سرعتشون خيلي فرق نداشت و البه هر دو تاشون به درد عمشون ميخوردن تو اين كار pc خونه كه cpu C2Dداشت از اون ها سريع تر بود
بعدش خواهر همين پسر عممون بعد از يكسال يه ايسوس ديگه گرفت با قيمت مشابه همين وايو تو يه سال قبل خودم نتونستم اين يكي رو تست كنم ولي پسر عمم كه شديدن به مناسب نبودنش( همون اشقال بودن) اسرار داشت ( صحت حرفش به عهده ي خودش) خلاصه من فكر ميكنم وايو تا حدي كاربردي تر باشه حتي اگه كانفيگ جالبي نداشته باشه نمي دونم شايد همون قضيه ي مچ بودن قطعات يا مدريت صحيح منابع اينجاهم مطرحهD

mehdi666lp
26-10-2011, 08:47
f224 نبود به جاش f223 خريدم بعد از ظهر تحويل مي گيرم .مي خواستم راهنماييم كنيد چه چيزايي رو بايد چك كنم و بعد از روشن كردن به چه نكاتي بايد توجه كنم.
.
.
همین F223 خوبه بازی هارو یه سری رو میتونه تا HIgh اجرا کنه یه سری رو روی Med .....کیفیت صفحه نمایش خوبی داره...یکم فقط سنگین هست و پشتش براقه (موندن اثر انگشت)......

larantas
26-10-2011, 11:30
f224 نبود به جاش f223 خريدم بعد از ظهر تحويل مي گيرم .مي خواستم راهنماييم كنيد چه چيزايي رو بايد چك كنم و بعد از روشن كردن به چه نكاتي بايد توجه كنم

مبارک باشه. کانفیگش رو بنویس با قیمت لطفا. مرسی.

h.moradof
26-10-2011, 14:04
وزن بالای 2.5 کیلو نخر.... من خریدم . مثل چی پشیمونم .. اگه بالای 2.5 کیلو خریدی ، قد جابجا کردنشو بزن .... چون اشکتو در میاره

Aftermach
27-10-2011, 23:02
من F227 دارم.فقط کیفیت صفحه سونی سری F به همه چیز می ارزه.این تجربه منه.

h.moradof
27-10-2011, 23:07
من fw145 دارم . صفحش عالیه

farhang_760
28-10-2011, 18:24
کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ به همه چیز می ارزه؟
وقتی سرعت اشکتو در بیاره اونوقت میخوای ارور قادر نبودن سیستم رو روی صفحه نمایش باکیفیت ببینید که چی بشه؟

همه چیز اون نیست و اون همه چیز نیست
هر چیزی جای خودش و با امتیاز خودش بنا به سلیقه فرد
شاید خرید یک دختر خانم با یک آقا پسر کاملا فرق کنه اما در عین حال دو نفر یک خرید خوب داشته باشن چرا که هر کدوم یک معیار بدردشون میخوره

دوست من سوال کلی نکن که انجمن به سمت احساسات پیش میره
اینا نه یک قرونش به جیب من میره نه به جیب شما

دو تا شرکت قول های تکنولوژی هستند توی زمینه لپتاپ البته اسوس این کاره تره نسبت به سونی
حداقل دلمون خوشه که اسوس یک کارت گرافیک و مادربورد میزنه
!!! تجربه های مین های اسوس رو که داشتید دیگه

اما اینم دلیل خوبی بر انتخاب نیست شما باید بودجه، انتظار، کانفیگ رو نگاه کنید
دو تاشون هم از لحاظ اعتبار و پشتیابنی بد عمل نکردند

یک چیز دیگه سونی نگی نمایندگیش بیشتره چرا که نمایندگی تلوزیون خانگیش لپ تاپشو گارنتی نمیکنه جالب تر ازون که هیچ کدام از نمایندگی های رسمی سونی در سایت خود سونی به عنوان گارانتی کننده لپ تا شناخته نشدند بلکه فقط نوشته لوازم صوتی و تصویر و الا اسم وایو رو باید ذکر میکرد که نکرده اما بازم مهم نیست چون عملا چیزی که دیدیم اینه که گارانتی هاش خوبه
مراقب خریدت باش
دقت کن دقت کن :11:

h.moradof
28-10-2011, 19:18
هر چیزی جای خودش و با امتیاز خودش بنا به سلیقه فرد
شاید خرید یک دختر خانم با یک آقا پسر کاملا فرق کنه اما در عین حال دو نفر یک خرید خوب داشته باشن چرا که هر کدوم یک معیار بدردشون میخوره
موافقم.
ولی کیفیت تصویر ، رو دست سونی ندیدم ، تو صدا و تصویر رو دست سونی نمیاد و اینم واسه اینه که سونی سابقه و تجربه بالایی تو صدا و تصویر داره
البته همه اینا برمیگرده به کاری که قراره با لپ تاپ انجام شه
مثلا یکی میخواد فیلم Full HD باهاش ببینه که خوب لپ تاپ باصفحه 16.4 و به بالای دل هم براش خوبه چه برسه به ایسوز که عالیه . درنتیجه 700 - 800 تومان میده یه دل میخره و حالشو می بره
ولی همین فرد اگه بخواد کارگرافیکی که نیاز به رندر بالا داشته باشه یا برنامه نویسی انجام بده ، یا باید بالای 1.800.000 تومان بده وایو و کلی حالشو ببره
یا اینکه 1.200.000 تومان بده دل یا ... و 80% حالی که وایو بهش میده رو ببره

دقت کنید که من حرفی از ایسوز نزدم چون تجربه کار باهاش رو ندارم ولی تجربه کار با ایسر ، توشیبا و دل و وایو رو داشتم و نظر بنده اینه که اگه پولشو داری و میخوای کار سنگین از لپ تاپت بکشی و اینکه مثل من صبح تا شب روشن باشه و .... و آخ هم نگه
واقعا اگه 1800 یا .... داری ، فقط وایو
کلا از نظر من هر برند رو وقتی پشتش بشینی و اینکه حداقل 2 ماه باهاش کار کنی ، میتونی بگی که خوبه یا نه
چون کلا وسیله برقی رو زیر بار به مدت 2 ماه میشه فهمید که چند مرده حلاجه ...

ولی لامسب هرچی پول بدی آب میخوری >>>>> همون کسی که فیلم Full HD هم میخواد ببینه ، اگه پولش برسه و وایو بگیره ، خواهد دید که کیفیت تصویر یعنی چی ....

amir_juv
01-11-2011, 12:43
الان حدود یک هفته اس دارم با f223 کار می کنم از نظر کار با نرم افزارهای عمرانی عالیه و از نظر بازی من crysis 2 رو نصب و بازی کردم با جزییات بالا و فول اچ دی روان و عالی بود فقط بهتره از کول پد استفاده بشه در زمان بازی صفحه کلید در قسمت w و s دماش خوبه تاچ پدشم دماش خوبه در کل از نظر من امتیاز 8.5 می گیره اونم فقط به خاطر وزن زیاد واز همه مهمتر باتری خیلی ضعیفش

amir_juv
01-11-2011, 12:47
در ضمن زاویه دید صفحه نمایش f223 از کنار بسیار عالیه و از بالا خوبه و از نظر کیفیت تصویر حرف نداره از نظر من سونی حرف نداره

mehdi666lp
01-11-2011, 22:10
در ضمن زاویه دید صفحه نمایش f223 از کنار بسیار عالیه و از بالا خوبه و از نظر کیفیت تصویر حرف نداره از نظر من سونی حرف نداره.
.
..
کلا سونی لپ تاپ هاش کیفیت صفحه نمایش خوبی دارن مبارکت باشه......فنش هنگام بازی صدا زیاد تولید میکنه؟؟؟؟

amir_juv
02-11-2011, 13:38
.
.
..
کلا سونی لپ تاپ هاش کیفیت صفحه نمایش خوبی دارن مبارکت باشه......فنش هنگام بازی صدا زیاد تولید میکنه؟؟؟؟

صداش زیاد نیست ولی با دورش خیلی میره بالا

rendeparizi
02-11-2011, 13:59
آقا مهدی در آخر من به این دو مدل رسیدم کدوم سفارش میکنی
asus n55sf

VPCCB16FG/B waio

mehdi666lp
02-11-2011, 14:35
آقا مهدی در آخر من به این دو مدل رسیدم کدوم سفارش میکنی
asus n55sf

VPCCB16FG/B waio.
.
.
.
کانفیگ بالا میخوای Asus N55SF رو بردار.....ظرافت و صفحه نمایش خوب و کانفیگ معمولی میخوای CB رو بردار.....

skia
10-11-2011, 12:38
ایسوس بهتره.
در ضمن به hp هم فکر کن برو تو سایت صبا رایانه همه مدل هست