ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کندشدن و اشغال شن یهویی cpu در HP Pavilion dv6

hawram_sh
10-10-2011, 18:58
سلام بچه‌ها من یه لبتاپ hp pavilion دارم که بعضی وقتها بدون اینکه برنامه ای باز باشه سی پی یوش تا 90 درصد اشغال میشه'و لب تاپه خیلی کند میشه
هم ویندوز عوض کردم و هم یه بار کامل هاردم رو فرمت؛ حالا هم ویندوز سون روش نصبه.فکر کنم دیگه مشکل باید سخت افزاری باشه...
تا حالا واسه هیچ کدوم از شما این مشکل پیش نیومده؟

F R E E M A N
10-10-2011, 19:51
در حالت ویندوز safe mode هم این مشکل هست؟
جدیدترین ورژن بایوس را آپدیت کردی یا نه؟

mehrdad8086
10-10-2011, 20:29
سلام بچه‌ها من یه لبتاپ hp pavilion دارم که بعضی وقتها بدون اینکه برنامه ای باز باشه سی پی یوش تا 90 درصد اشغال میشه'و لب تاپه خیلی کند میشه
هم ویندوز عوض کردم و هم یه بار کامل هاردم رو فرمت؛ حالا هم ویندوز سون روش نصبه.فکر کنم دیگه مشکل باید سخت افزاری باشه...

از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی؟NOD32؟

hawram_sh
11-10-2011, 00:22
از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی؟NOD32؟

حالا آنتی ویروس من nod32 هست.. قبلا تو ویندوز قبلی آنتی ویروس آواست داشتم باز این مشکل بود

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

در حالت ویندوز safe mode هم این مشکل هست؟
جدیدترین ورژن بایوس را آپدیت کردی یا نه؟

تو safe mode هم هست
جدیدترین ورژن بایوس رو نه آپدیت نکردم، چطور مگه؟

arman17671
19-10-2011, 00:53
با سلام. من خودم هم hp Pavilion دارم. فکر میکنم مشکل نرم افزاری باشه. احتمالا لپ تاپ ویروسی شده که اینقدر زور میزنه. شایدم زیادی روش نرم افزار نصب کردی، یه نگاهی به فایل های در حال اجرا تو task manager بزن ببین چقدر از رم رو اشغال کردن. مال لپ تاپ من حدود 2 گیگابایت در حالت معمولی اشغال شده. در ضمن تو سایت خود hp نوشته که نصب مجدد بایوس میتونه کمک بکنه. راستی هیچوقت از انتی ویروس نورتون استفاده نکن... فعلا

hamid.7003
19-10-2011, 16:53
با سلام. من خودم هم hp Pavilion دارم. فکر میکنم مشکل نرم افزاری باشه. احتمالا لپ تاپ ویروسی شده که اینقدر زور میزنه. شایدم زیادی روش نرم افزار نصب کردی، یه نگاهی به فایل های در حال اجرا تو task manager بزن ببین چقدر از رم رو اشغال کردن. مال لپ تاپ من حدود 2 گیگابایت در حالت معمولی اشغال شده. در ضمن تو سایت خود hp نوشته که نصب مجدد بایوس میتونه کمک بکنه. راستی هیچوقت از انتی ویروس نورتون استفاده نکن... فعلا

شما اصلا تاپیک رو خوندین؟؟؟؟

Erfan.B
19-10-2011, 17:17

دوست من شما یه بار ویندوز رو مجدد نصب کنید و هیچ برنامه ای رو نصب نکنید.
به کنترل پنل رفته و performance Informations & Tools رفته واز پنجره ای که باز می شه سمت چپ Advanced Tools رو انتخاب کنید.بعدش تو پنجره ی جدید آخرین گزینه یعنی : Generate System Health رو انتخاب کنید. و کمی صبر کنید تا تمامی تست ها انجام بشه بعد از اینکه تموم شد ببینید وضعیت سی پی یو تون رو چی نوشته. قاعدتاً باید Idle باشه ، اگه Idle باشه قطعاً مشکل نرم افزاری هست و باید ببینید چه نرم افزاری نصب می کنید که تمام سی پی یو رو به کار می گیره (از ویروس هم می تونه باشه.) در غیر این صورت مشکل سخت افزاری هست.
موفق باشی.