مشاهده نسخه کامل
: امکانات Subscription Advantage Pack 2012
SSS_HHH_OOO
10-10-2011, 00:10
سلام
تو سایت اتودسک بودم که دیدم پکیجی که برای مکس داره میاد تا آخر سپتامبر خیلی جالبه
امکاناتی که اضافه میکنه ایناس :
امکان ترکیب لایه های مختلف رندر در یک برنامه داخلی تری دی مکس که به صورت تصویری کامپوزیت ما رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-همکاری دو شرکت اداب و اتودسک بر سر ایجاد ارتباط بین فتوشاپ و پریمیر با تری دی مکس
-رندر ریل تایم در حالت active shade با iray
-برنامه نویسی .net برای توسعه دهنده ها که این کار باعث میشه با هر زبونی برای مکس بشه پلاگین نوشت و امکانات جالبی تو برنامه نویسی برای پلاگینا ایجاد میکنه
Mostafa 3D
10-10-2011, 01:56
Autodesk 3DS Max 2012 Subscription Advantage Pack 32/64
دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراپید باز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SSS_HHH_OOO
10-10-2011, 02:13
اینو که قرار بود تا آخر سپتامبر بدن بیرون : دی
N O V A L I S
10-10-2011, 08:13
اینو که قرار بود تا آخر سپتامبر بدن بیرون : دی
امروز 10 اکتبره! :46:
لینکش رو پیدا نکرده بودم.. مرسی نیکلاس.
hosienmax100
10-10-2011, 13:59
به نظر من اون بحث composit داخلي چيزي نبود كه كاربران بهش احتياج داشته باشن ...
مرسي شهاب جان و مصطفي /
موفق باشيد /
Mostafa 3D
10-10-2011, 15:21
به نظر من این تری دی مکس رو دارن الکی خیلی خیلی خیلی سنگینش میکنن
اگه همینطوری پیش بره شاید تری دی مکس 2014 رو دیگه کسی توی ایران نتونه حتی نصبش کنه
توی تری دی مکس 2010 یه سری امکانات خوبی اضافه شد که قابل تحسین بود
توی تری دی مکس 2011 متریال ادیتور پیشرفت کرد و cat اضافه شد که کار خیلی خوبی بود
توی تری دی مکس 2012 تکسچرینگ خیلی پیشرفت کرد
ولی متاسفانه توی همین روند یه سری امکانات بیخود و سنگین الکی هم اضافه شده که من باهاشون صد در صد مخالفم
نمیدونم نظر بقیه دوستان چیه ؟
SSS_HHH_OOO
10-10-2011, 21:58
روندی که اتودسک پیش گرفته خریدن همه پلاگینا و اضافه کردن اونا به مکس و مایاس
البته برای مکس بیشتر پلاگین میاد واسه همین هی داره سنگین میشه
ولی انصافا نمیشه امکاناتی که از مکس 2010 به بعد به مکس اضافه شد رو اینطوری برد زیر سوال چون خیلی پیشرفت کرد
hosienmax100
10-10-2011, 22:28
خيلي محيط نرم افزار سنگين شده اتودسك بايد يه فكري براي اينم داشته باشه (حالا اينكه امثال ما سيستم هاي درست و حسابي نداريم بحثش جداست ولي با سيستم خوب هم دليلي نداره نرم افزار اينقدر سنگين باشه ) ...
xsi/maya وضعيت بهتري دارن به نظرم ..
امكاناتي كه اتودسك اضافه كرد خيلي هاش قبلا بواسطه ي پلاگين ها بود ..خب ما هم بنا به كارمون وصله هارو اضافه ميكرديم مثلا همين graphite modeling كه ما از polyboost كه بمراتب خوشدست تر و سبك تر بود استفاده ميكرديم و مشكلي نبود
يا همون cat ...
اگر سيستم هاي استاندارد خودش رو تقويت و ارتقا بده من فكر ميكنم خيلي بهتر ميشه ..
البته اينم بگم شركت بزرگي مثله اتودسك بدون كارشناسي حتي يك كلمه به كد نوسي برنامه ش اضافه نميكنه پس نتيجه ميگيريم تمام حرف هاي من اشتباست :46:
N O V A L I S
10-10-2011, 23:39
منم فکر می کنم بحث بیشتر همین حذف پلاگین ها و افزونه ها و ارتقا مکس به یه برنامه ی جامع تر و کامل تر مثل مایا یا سافت امیج هست. (تعارف نداریم، مکس برنامه ی راه دستیه و محیط کاربر پسندی داره ولی امکانات محدودتری نسبت به مثلا برنامه های که گفتم داره) خوب تو این انتقال هم با مشکلاتی مواجه میشیم که فقط کاربران چند میلیونی که تو زمینه های مختلف از برنامه استفاده می کنند می تونن اینا رو کشف کنند نه برنامه نویسان اتودسک. اگر دقت کنید سال قبل هم تو ماه سپتامبر بود که Subscription Advantage Pack برای مکس 2011 با سه feature که یکیش Iray بود اومد. یه فرصت چند ماهه رو به خودشون می دن تا بیشتر روی قسمت های جدید کار کنند. الان 2-3 روزه که رسما یه پروزه ی جدید رو برای مکس شروع کردند به نام Project Geppetto که موضوعش پرسوناژهای انیمیت شده است که بیشتر برای انیمیشن های معماری کاربرد داره و نمی دونم امروز فردا قرار بود یه نسخه ی آزمایشی و مجانیش بیرون بیاد:
ضمنن به نظرم یه شیطنت هایی هم با سخت افزار می کنه و یه پورسانتهایی هم از NVIDIA و mental image سر تبلیغ موتور رندر GPU-based / CUDA-Based - آی ری (Iray) می گیره! چند وقت پیش که SP 2 برای مکس 2012 اومده بود و یه تاثیرای منفی ای روی کیفیت رندر Iray گذاشته بود تاپیکی تو اتودسک زده بودن و کاربرا معترض بودند، که تاپیک رو منفجر کردند و بعد دوباره برگردوندنش و گفتند که ببخشید اشتباهی جای پاک کردن پست یه اسپامر تاپیک رو بستیم!! یادمه اسپامر یه نماینده یا طرفدار NVIDIA بود که ظاهرا جواب های نا متعارفی داده بود!
SSS_HHH_OOO
11-10-2011, 12:50
من که قبول ندارم اینو
من با مایا هم کار کردم اونم همینقدر محیطش سنگین شده
نمیشه که دیگه با وجود سی پی یو هشت هسته ای و ساپورت 32 گیگ رم ما به این فکر کنیم که اتودسک یه برنامه ای بده که سبک باشه
کار گرافیکی کار سنگینه و کامپیوتر خوب میخواد پس اگ نرم افزارش هم به خاطر امکاناتش سنگین بشه نمیشه ایراد گرفت
////////////////////////////////////////////////
این پروژه Geppetto برای معمارا نیستا!!! یه سیستم جدید برای کنترل و انیمیت خیلی طبیعی موجودات زنده است
با این سیستم به راحتی میشه حرکات طبیعی و قابل باور ساخت
و امکان دومش اینه که مثب massive میتونه تعداد زیادی کاراکتر رو انیمیت کنه تو یه صحنه
سیستم من یه کم قدیمیه، تری دی مکس تا 2009 فقط روش جواب میده، 2010 نتونستم باهاش کار کنم چه برسه به 2011 و 2012 ، اما الان با مایا 2012 به راحتی روی همین سیستم کار میکنم.
موفق باشید.
Mahdi.Ultimat
13-10-2013, 11:02
با سلام خدمت دوستان :n01:
لینک ها خرابن متاسفانه!! ینی پاک شدن :n03:
اگه امکانش هست یک لینک سالم معرفی کنید :n02:
خیلی گشتم تو اینتر نت ولی یافت نشد :n29::n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.