ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وبكم كردن دوربين ديجيتال كنون 95IS

Nike17
09-10-2011, 14:29
دوستان چطور ميتونم دوربين ديجيتال كنون رو كپچر كنم . طوري كه سيستم اونو به عنوان كپچر شناسايي كنه و بشه ازش به عنوان وبكم استفاده كرد ؟
سپاس

Nike17
11-10-2011, 22:01
فكر ميكنم بايد از كارت تي وي استفاده كنم. كسي ميدونه اين كارت تي وي ها چند مدل هستن . من دنبال كارتي هستم كه جايي براي اتصال يو اس بي دوربينم داشته باشه !

Nike17
12-10-2011, 18:24
كسي كارت تي وي نداره؟

koohebarf
25-10-2011, 09:21
با سلام خدمت همه دوستان

Nike17
26-10-2011, 10:51
با سلام خدمت همه دوستان

سلام . خوش اومدین دوست عزیز
شما میدونین چطور میشه دوربین دیجیتال رو وبکم کرد؟

Nike17
12-11-2011, 23:36
کسی نمیدونه؟

mohammad.t
13-11-2011, 00:01
کسی نمیدونه؟

يا دوربينتون حالت وبكم داره يا نداره كه ظاهرا نداره كه مي ريم مرحله 2 :!
مرحله 2 آيا حالت live view رو ميتونه روي تلويزيون نشون بده؟ يعني تصوير رو مستقيم نشون بده؟‌كه در اونصورت ميشه تصوير رو به يه كارت كپچر(يا كارت تي وي) داد و روي كامپيوتر ديد.
در غير اين صورت امكان پخش مستقيم نيست.

Nike17
19-11-2011, 05:22
يا دوربينتون حالت وبكم داره يا نداره كه ظاهرا نداره كه مي ريم مرحله 2 :!
مرحله 2 آيا حالت live view رو ميتونه روي تلويزيون نشون بده؟ يعني تصوير رو مستقيم نشون بده؟‌كه در اونصورت ميشه تصوير رو به يه كارت كپچر(يا كارت تي وي) داد و روي كامپيوتر ديد.
در غير اين صورت امكان پخش مستقيم نيست.

دوست عزیز غافلگیر شدم . ممنونم واقعا از راهنماییتون .
حالت وبکمشو ندیدم اما فیلمبرداری میکنه .اما فقط یه جا برای اتصال داره . فقط یهپورت داره که برای انتقال اطلاعات به کامپیوتر ازش استفاده میکنم نمیدونم حالا شاید کاربرد دیگه هم داره . من کارت دی وی دارم . اما خوب یه سیم داره نمیدونم باید به چی وصلش کنم !
دوربین هم فقط همین نیست دو تا دیگه داریم یکیش دی وی کم حرفه ایه . اما اصلا نمیدونم باید چجوری به هم متصلشون کنم تا کارم راه بیافته .
کلا سر درنمیارم اصلا .
تو پست بعدی عکسشونو میذارم .

Nike17
19-11-2011, 05:29
تو امکاناتش نوشته حالت live view رو داره

Nike17
19-11-2011, 07:16
یو اس بی کارت دی وی به لپ تاپ نمیخوره . و سرشم با مال دوربین فرق داره . یعنی نمیشه به هیچکدومش متصلش کرد .
حالا باید برم یکی دیگه بخرم . چه مدلی ؟

mohammad.t
19-11-2011, 17:42
تو امکاناتش نوشته حالت live view رو داره

اين لايو ويو كه توي مشخصات نوشته مربوط به ويژگي هاي دوربينه كه ميتونه به صورت زنده تصوير رو روي lcd دوربين نشون بده(همه دوربين ها اين قابليت رو ندارند و بعضي مدلها تنها بعد از گرفتن عكس روي lcd نمايش ميدن عكس رو)
خب پس اگه دوربينتون خروجي av يا hdmi نداره كه كلا دنبالش نباشيد كه امكانش نيست!
گفتم يا خودش حالت وب كم داشته باشه يا خروجي تلويزيون داشته باشه كه به يه كارت كپچر بديد. با كابل يو اس بي نميشه كاري كرد.

Nike17
19-11-2011, 20:26
اين لايو ويو كه توي مشخصات نوشته مربوط به ويژگي هاي دوربينه كه ميتونه به صورت زنده تصوير رو روي lcd دوربين نشون بده(همه دوربين ها اين قابليت رو ندارند و بعضي مدلها تنها بعد از گرفتن عكس روي lcd نمايش ميدن عكس رو)
خب پس اگه دوربينتون خروجي av يا hdmi نداره كه كلا دنبالش نباشيد كه امكانش نيست!
گفتم يا خودش حالت وب كم داشته باشه يا خروجي تلويزيون داشته باشه كه به يه كارت كپچر بديد. با كابل يو اس بي نميشه كاري كرد.

ممنونم
خوب حالا یه دوربین دی وی کم سونی دارم که حرفه ایه .یه سر کارت کپچر رو به دوربین و یه سرشم که به خود کارت کپچر متصل میکنم .حالا این کارت کپچر رو باید داخل کیس کارش بذارمش ؟ به لپ تاپ نمیخوره . اخه چیزی برای اتصال نداره ؟نمیشه یه سیم ارتباطی بخرم براش برای اتصال به لپ تاپ؟

vegas
19-11-2011, 22:05
ممنونم
خوب حالا یه دوربین دی وی کم سونی دارم که حرفه ایه .یه سر کارت کپچر رو به دوربین و یه سرشم که به خود کارت کپچر متصل میکنم .حالا این کارت کپچر رو باید داخل کیس کارش بذارمش ؟ به لپ تاپ نمیخوره . اخه چیزی برای اتصال نداره ؟نمیشه یه سیم ارتباطی بخرم براش برای اتصال به لپ تاپ؟
کارت کپچر اکسترنال موجود است برای لپتاپ البته به خوبی اینترنال فکر نکنم باشه ولی کارت رو راه میندازه ...