مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید ماشین تا 22 تومن
MaJiiD.H
09-10-2011, 00:31
سلام دوستان.. خسته نباشید..
دوستان ما یه خونواده 4 نفره ایم... 3 ساله که 141 داریم... با فضای داخلیش زیاد مشکل نداریم اما اگه ماشین جدید یه خورده جاش بیشتر باشه بهتره.. صندوق هم زیاد واسمون مهم نیس...
اما حالا میریم سره اصل مطلب..
بعده 3 سال میخایم 141 رد کنیمو یه ماشینه صفر بگیریم... بیشتر اوقات ماشین مجردیه.. یعنی یا دسه خودمه یا خواهرم... بنا به دلایلی بابام قادر به رانندگی نیس، مامانم هم تا بیاد راننده شه ما پیر شدیم .... بنابراین موقعهاییم که با خانواده باشیم خودم میرونم و فضای زیادی هم نمیخایم ( گفتم که همین 141 راضی نگه میداره همرو )... موردای استفاده از ماشینم بیشتر شهریه...
حالا انتظاراتی که از ماشین دارمو میگم ، شما هم لطف کنین بدون هیچ تعصبی راهنماییم کنین...
1- کیفیت ماشین خیلی واسم مهمه
2- در حد پولی که میدم امکانات خوبی داشته باشه
3- ترجیحا اتومات باشه
4- زیبایی که صلیقه ایه ،اما چون ماشین دسه خودمه و قراره بعده یه سال بشه واسه خودم میخام جوون پسند باشه
5-ایمنی ماشین خیلی مهمه
6- هندلینگ و نرمیه ماشین و راحتیه صندلیا مهمه
7- دوس ندارم ماشین بعده یه مدت به سر و صدا بیافته مثه 141
8- مصرفش زیاد نباشه
9- زود به خرج نیافته
10- و در آخر به طور کلی در قباله پولی که واسش میدم ارزش خرید داشته باشه نسبت به ماشینای دیگه تو این رنج
خیلی حرف زدم اما میخام یه انتخاب عاقلانه داشته باشم.... اگه ماشین اذیتم نکنه لا اقل 3،4 سال نگهش میدارم.... با پرس و جوهایی که کردم نظر خودم رو 207 اتوماته.. بدجوریم ازش خوشم میاد....
حالا از دوستان خواهش دارم با توجه به انتظارت بندرو راهنمایی کنن... پیشاپیش ممنونم...
Amin-Nasim
09-10-2011, 15:17
سلام
ماشین اتوماتیک فکر کنم تو این رنج پارس هست 206 و 207 و 206 اس دی
206 و 207 همه چیزشون یکه فقط طراحی بدنه فرق می کنه که اون سلیقه ای
راجع به پارس هم اطلاعی ندارم
MaJiiD.H
09-10-2011, 16:31
سلام
ماشین اتوماتیک فکر کنم تو این رنج پارس هست 206 و 207 و 206 اس دی
206 و 207 همه چیزشون یکه فقط طراحی بدنه فرق می کنه که اون سلیقه ای
راجع به پارس هم اطلاعی ندارم
206 , 207 فنیشون یکیه اما کیفیت ساخت 207 یه سر و گردن از 206 بیشتره..... به نظز من هم ظاهرش هم داخلش از 206 خوشگلتره... بین این 2تا من 207 انتخاب میکنم... اما دوستانی که بیشتر اطلاعات دارن بفرمایند که 207 فنیش چطوره؟؟؟ گیربکسش اذیت نمیکنه؟؟؟
AmiRreZA_RAcEr
09-10-2011, 18:42
به نظر من اگه دنبال کیفیت و جوون پسند بودنی 207 اتومات بهترین انتخابه با امکانات مناسب
پارس اتومات با موتور tu5 هم هست که خوب موتوره 206 هستش و کم مصرفه اما کیفیت مطلوبی نداره و امکانات خاصری نداره + طراحی قدیمی
206 تیپ 6 و 206 sd v9 که خوب هردو شناخته شدست
نظر من روی 207 اتومات ، اتومات باشه فکر کنم مادرتون هم بتونن به راحتی رانندگی کنن باهاش
Pourya-pc
09-10-2011, 21:25
207 اتومات ماشین عالی هست ، کاملا فرانسوری با کیفیت مطلوب .
MaJiiD.H
10-10-2011, 00:35
به نظر من اگه دنبال کیفیت و جوون پسند بودنی 207 اتومات بهترین انتخابه با امکانات مناسب
پارس اتومات با موتور tu5 هم هست که خوب موتوره 206 هستش و کم مصرفه اما کیفیت مطلوبی نداره و امکانات خاصری نداره + طراحی قدیمی
206 تیپ 6 و 206 sd v9 که خوب هردو شناخته شدست
نظر من روی 207 اتومات ، اتومات باشه فکر کنم مادرتون هم بتونن به راحتی رانندگی کنن باهاش
این پارس که شما فرمودین بد نیس اما اگه اشتباه نکنم حول و حوش 19 تومنه :18:، که اصلا نمیصرفه 19 تومن واسه ماشینی بدی که امکاناتش از لوگان 16 تومنی کمتره....:41: ظاهرشم که ماشاالله اینقد کف خیابونا هس که تکراری شده...
اگه به 206 یا SD باشه من حاظرم 2،3 تومن اضافرو بدم اما 207 بگیرم... چون فنی که عینه همن ، میمونه طراحی و کیفیت که 207 خیلی بهتر و شیکتره....
بیشتر بحث من اینه که 207 اذیتم نمیکنه؟؟!! آخه از 3،4 نفر شنیدم گیربکسش گاهی قاطی میکنه و خرج سنگین میزاره رو دسم... اینم بگم که به جز اون 3،4 نفر بقیه ازش حسابی تعریف میکنن... اما نمیدونم چرا حرف این 3،4 نفر بیشتر فکرمو مشغول کرده...:23::sad:
Amin-Nasim
10-10-2011, 14:01
این پارس که شما فرمودین بد نیس اما اگه اشتباه نکنم حول و حوش 19 تومنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif، که اصلا نمیصرفه 19 تومن واسه ماشینی بدی که امکاناتش از لوگان 16 تومنی کمتره....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif ظاهرشم که ماشاالله اینقد کف خیابونا هس که تکراری شده...
اگه به 206 یا SD باشه من حاظرم 2،3 تومن اضافرو بدم اما 207 بگیرم... چون فنی که عینه همن ، میمونه طراحی و کیفیت که 207 خیلی بهتر و شیکتره....
بیشتر بحث من اینه که 207 اذیتم نمیکنه؟؟!! آخه از 3،4 نفر شنیدم گیربکسش گاهی قاطی میکنه و خرج سنگین میزاره رو دسم... اینم بگم که به جز اون 3،4 نفر بقیه ازش حسابی تعریف میکنن... اما نمیدونم چرا حرف این 3،4 نفر بیشتر فکرمو مشغول کرده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif:sad:
ماشین ساخت داخل مثه تخم مرغ شانسیه
ماشین بعضیا زود خراب میشه ماشین بعضیا دیرتر
اون هایی هم که گفتن 207 گیربکسش پر خرجه با احتمال بالای 50 درصد از ماشین درست استفاده نمیکنن و بهش فشار میارن
اگه از ماشین خیلی خوب استفاده کنید و بهش برسید انشاالله که به مشکل نمی خورید
AmiRreZA_RAcEr
10-10-2011, 17:54
این پارس که شما فرمودین بد نیس اما اگه اشتباه نکنم حول و حوش 19 تومنه :18:، که اصلا نمیصرفه 19 تومن واسه ماشینی بدی که امکاناتش از لوگان 16 تومنی کمتره....:41: ظاهرشم که ماشاالله اینقد کف خیابونا هس که تکراری شده...
بیشتر بحث من اینه که 207 اذیتم نمیکنه؟؟!! آخه از 3،4 نفر شنیدم گیربکسش گاهی قاطی میکنه و خرج سنگین میزاره رو دسم... اینم بگم که به جز اون 3،4 نفر بقیه ازش حسابی تعریف میکنن... اما نمیدونم چرا حرف این 3،4 نفر بیشتر فکرمو مشغول کرده...:23::sad:
خوب بهرحال پارس نسبت به 206 خیلی جادارتره عقبش و همچنین هندلینگ بهتری هم داره و طرفدارای خاص خودشو اما امکانات تعطیل ...
در مورد 207 دوست عزیز خیالت راحت باشه هیچ مشکلی پیدا نمیکنی گیربکسش هم خوب عمل میکنه و اذیت نمیکنه
اینی هم که شما گفتید اگرم یک در هزار مشکلی واسه گیربکس پیش بیاد که تا 2 سال ماشین گارانتیه و اگه مشکلی باشه که تو 2 سال خودشو نشون میده اما تو کارکرد بالا اگه میخواید مشکل نداشته باشید باید بهش برسید
در کل گیربکس خوبیه 4 دنده اتومات که حالت اسپرت و برفی هم داره مثل گیربکس 407
با خیال راحت همون 207 رو بگیر
MaJiiD.H
11-10-2011, 01:06
ممنونم دوستان... میشه ازتمام رنگای 207 عکس بزارین؟؟
یه سوال دیگه: کسی میتونه لیست تمام آپشنهایی که آپکو به صورت فابریک رو ماشین میبنده رو بهم بگه؟؟؟
ممنون میشم اگه بازم راهنماییم کننین
Pourya-pc
11-10-2011, 09:21
برای مشاهده ی رنگ های 207 به سایت زیر برید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت آپکو :
موفق باشید .
MaJiiD.H
11-10-2011, 13:23
برای مشاهده ی رنگ های 207 به سایت زیر برید :
سایت آپکو :
موفق باشید .
ممنون دوست عزیز،اما اینا که فقط دو رنگ قرمز و آبی دارن... تا جایی که من فهمیدم 207 رنگای زیرو داره:
سفید
مشکی
خاکستری متال
خاکستری متالیک
قرمز
آبی کاسپین
آبی کاربنی
آبی رویال
نفره ای
حالا نمیدونم بازم داره یا نه اما من از هر رنگ یه عکس میخام...:46:
MaJiiD.H
11-10-2011, 13:28
دوستان من صبح رفتم نمایندگی... گفتن فعلا تولید 207 و سوزوکی متوقف شده... یعنی ثبت نام هم نمیشه کرد... میخاسم ببینم صحت داره؟؟؟
بعدش هم رفتم نماشگاه... 2جا که گفتن اصلا صفر اتومات نیس الان.. بیخودی نگرد:18:
یه جا هم زنگ زد تهران.. یارو گفت سفید کارتکسی داره،قیمت 23،200،00 تومن!!!!!!!!!!!!:18::18:
من هفته پیش قیمت داشتم 22400........
داداش شما گفتی صفر ولی اگه بودجتو چند تومنی بیشتر کنی میتونی به مگان 1600 تمیزه کار کرده پیدا کنی
MaJiiD.H
11-10-2011, 19:07
داداش شما گفتی صفر ولی اگه بودجتو چند تومنی بیشتر کنی میتونی به مگان 1600 تمیزه کار کرده پیدا کنی
دوست عزیز ممنونم از نظرت اما مگان به چند دلیل رد میشه،البته اینا نظر منه:
1- ما نهایت بودجمون 22 تومنه
2- من فقط ماشین صفر میخام،کارکرده ( حتی 1000 تا ) به دلم نمیشینه
3- 30 تومن پول مگان بدم در حالیکه موتورش موتور لوگانه و از این مهمتر باید یه دسم رو دنده باشه همش:41:
4- ماشین بدی نیس اما به نظر من نمی ارزه 30 تومن واسش بدی ، حتی تهویه اوتوماتیک نداره:41:
AmiRreZA_RAcEr
11-10-2011, 20:01
دوست عزیز قیمتش تو بازار الان شده حدودا 23200
یه نگاهی به اینا بنداز خالی از لطف نیست، افت قیمتاشونم کردن
اما به نظر من صبر کن تا کارخونه بیاره ... احتمالا میخوان گرونش کنن که قطعش کردن البته فکر کنم دنده دستی الان ثبت نام داره ...
Pourya-pc
11-10-2011, 20:33
ایران خودرو با مشکل تحریم ها داره به شدت دست و پنجه نرم میکنه . قراردادشون تا آخر 2011 هست اما فرانسه فعلا هیچ قطعه و باکسی به ایران نمیفرسته و مشخص هم نیست که این وضعیت تا کی باشه .
درحال حاظر طبق آخرین خبری که من دارم اسکله شهید رجایی بندر عباس به حالت نیمه تعطیل دراومده و تقریبا هیچ کشتی وارد نمیشه و فقط کشتی های داخلی هستن .
دوست عزیز ممنونم از نظرت اما مگان به چند دلیل رد میشه،البته اینا نظر منه:
1- ما نهایت بودجمون 22 تومنه
2- من فقط ماشین صفر میخام،کارکرده ( حتی 1000 تا ) به دلم نمیشینه
3- 30 تومن پول مگان بدم در حالیکه موتورش موتور لوگانه و از این مهمتر باید یه دسم رو دنده باشه همش:41:
4- ماشین بدی نیس اما به نظر من نمی ارزه 30 تومن واسش بدی ، حتی تهویه اوتوماتیک نداره:41:
من منظورم 25 تومن بود که میشه تمیزشو پیدا کرد
من ال90 دارم ولی مگان کاری به ال90 نداره خیلی سرتره بگذریم
اتفاقا دقیقا منم مثه شما فکر میکنم و دوست دارم ماشین از همون لحظه تحویل دسته خودم باشه
غیر از گزینه هایی که دوستان گفتن پارس elx هست..:13:
متاسفانه تو ایران با این هزینه نمیشه اون ماشینی که بایدو سوار شد(البته با هر هزینه ای:31:) من میگم یکم صبر کن تا کارخونه 207 ثبت نام کنه که به دلته
MaJiiD.H
11-10-2011, 22:59
دوست عزیز قیمتش تو بازار الان شده حدودا 23200
یه نگاهی به اینا بنداز خالی از لطف نیست، افت قیمتاشونم کردن
اما به نظر من صبر کن تا کارخونه بیاره ... احتمالا میخوان گرونش کنن که قطعش کردن البته فکر کنم دنده دستی الان ثبت نام داره ...
خب خدایی 23 تومن آدم زورش میاد،در حالیکه 45 روزه میدادن 19800........
ممنون بابت لینک،اما من که گفتم فقط صفر میخام...:20:
به 2تا نمایندگی آشنا تو شهرمون سپردم تا کارتکسی از تهران واسم گیر بیارن... خودشون که میگن تا 21 تومن واست گیر میاریم اما چند روزی وقت بده بهمون... حالا نمیدونم میتونن یا نه...
فقط 207 متوقف نکردن... سوزوکی و 206 هم مثه اینکه قطع کردن...
می ترسم وقتی دوباره شروع به تولید کردن مثه 206 و بقیه ماشینای ایرانخودرو کیفیتش افت کنه....:41::41::41:
MaJiiD.H
11-10-2011, 23:03
من منظورم 25 تومن بود که میشه تمیزشو پیدا کرد
من ال90 دارم ولی مگان کاری به ال90 نداره خیلی سرتره بگذریم
اتفاقا دقیقا منم مثه شما فکر میکنم و دوست دارم ماشین از همون لحظه تحویل دسته خودم باشه
غیر از گزینه هایی که دوستان گفتن پارس elx هست..:13:
متاسفانه تو ایران با این هزینه نمیشه اون ماشینی که بایدو سوار شد(البته با هر هزینه ای:31:) من میگم یکم صبر کن تا کارخونه 207 ثبت نام کنه که به دلته
اگه مگان 1600 اتومات داشت میشد یه کاری کرد.......
پارس elx بد نیس اما الکی گرونه دیگه....:41:
اگه مگان 1600 اتومات داشت میشد یه کاری کرد.......
پارس elx بد نیس اما الکی گرونه دیگه....:41:
انگار داره دقیق یادم نیس
اون شکلکم برا همین بود :31:
من تجربه خودمو میگم توی خرید ,اگه 207 چشتو گرفته جز اون ماشین دیگه ای نخر حتی اگه بهتر از اونم باشه همیشه پیش خودت میگی نکنه اون بهتر میبود چرا نخریدمش!!!
چند وقتی صبر کنین ایشااااالله زود زود ثبت نام کنن
MaJiiD.H
13-10-2011, 00:01
انگار داره دقیق یادم نیس
اون شکلکم برا همین بود :31:
من تجربه خودمو میگم توی خرید ,اگه 207 چشتو گرفته جز اون ماشین دیگه ای نخر حتی اگه بهتر از اونم باشه همیشه پیش خودت میگی نکنه اون بهتر میبود چرا نخریدمش!!!
چند وقتی صبر کنین ایشااااالله زود زود ثبت نام کنن
آره خدایی 207 بدجور چشمو گرفته... مجبورم صبر کنم دیگه:17:
MaJiiD.H
13-10-2011, 00:05
فقط اگه دوستان لطف کنن از همه رنگای 207 عکس بزارن ممنون میشم.....
من ابیشو دیدم خیلی حال کردم
قرمزشم قشنگه البته اگه مثه من فقط سفید سوار نیسی:31:
MaJiiD.H
14-10-2011, 00:20
من آبی کاسپین و قرمزشو دیدم خوشم نیومد... بیشتر رنگای تیره مد نظرمه مثه خاکستری متالیک،مشکی.... خاکستری متال هم میگن خیلی نازه اما من هیچ عکسی ازش پیدا نکردم....
البته فعلا سفیدشم به قیمت خوب پیدا نمیشه ها:31:
MaJiiD.H
14-10-2011, 16:22
دوستان یه سوال دیگه: فضای عقب 207 نسبت به 141 چجوریه؟؟؟ کمتره،بیشتره،یا فرقی ندارن؟؟؟؟؟؟؟
MaJiiD.H
14-10-2011, 17:14
میشه لیست تمامی آپشنهایی رو که میشه رو 207 نصب کرد بهم بگین.... آخه شنیدم خیلی آپشن واسش هست
AmiRreZA_RAcEr
14-10-2011, 18:26
فضای عقبش کمتره
آپشن هم خیلی هست اما تا جایی که من یادمه
کروز کنترل و لیمیتر
روشنایی خودکار چراغها (سنسور نور )
برف پاک کن اتوماتیک (سنسور باران)
صندلی گرم کن جلو
انواع ال سی دی فابریک و مانیتور با قاب جای ال سی دی
شیشه شور چراغهای جلو
آینه تاشو برقی
سنسور و دوربین دنده عقب
چراغ نقشه خوانی
چراغ سقفی عقب
و و و ....
MaJiiD.H
14-10-2011, 22:21
فضای عقبش کمتره
آپشن هم خیلی هست اما تا جایی که من یادمه
کروز کنترل و لیمیتر
روشنایی خودکار چراغها (سنسور نور )
برف پاک کن اتوماتیک (سنسور باران)
صندلی گرم کن جلو
انواع ال سی دی فابریک و مانیتور با قاب جای ال سی دی
شیشه شور چراغهای جلو
آینه تاشو برقی
سنسور و دوربین دنده عقب
چراغ نقشه خوانی
چراغ سقفی عقب
و و و ....
منظورم فضای صندلی های عقب بودا..!!! واقعا کمتر از پرایده؟؟؟ پس من چرا اینهمه تو 206 نشسم متوجه نشدم!!!!!!!:13:همش فک میکردم بیشتر از پرایده...
واقعا این همه آپشن داره؟؟؟ همرو آپکو برم نصب میکنن؟؟
من تو بعضی سایتا خوندم که علاوه بر این آپشن ها چنتا دیگه هم روش نصب میشه،ببینین صحت داره:
1-ایربگ های فابریک ستون و جانبی
2- ESP ( که نمیدونم چیه،اگه توضیح بدین ممنون میشم)
3-نویگیشن فابریک
4- آینه الکترومیک ( درباره اینم توضیح بدین لطفا )
اگه همه این آپشنها روش نصب شه که میشه در حد ماشینای 30 تومنی به بالا..!!!!
این LCD گفتین کجا نصب میشه؟؟؟
لیمیتر چیه؟؟:31:
شرمنده اینقدر سوال میپرسما.....
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
یعنی کسی عکس از همه رنگای 207 نداره؟؟؟؟؟؟؟
AmiRreZA_RAcEr
15-10-2011, 00:23
منظورم فضای صندلی های عقب بودا..!!! واقعا کمتر از پرایده؟؟؟ پس من چرا اینهمه تو 206 نشسم متوجه نشدم!!!!!!!:13:همش فک میکردم بیشتر از پرایده...
واقعا این همه آپشن داره؟؟؟ همرو آپکو برم نصب میکنن؟؟
من تو بعضی سایتا خوندم که علاوه بر این آپشن ها چنتا دیگه هم روش نصب میشه،ببینین صحت داره:
1-ایربگ های فابریک ستون و جانبی
2- ESP ( که نمیدونم چیه،اگه توضیح بدین ممنون میشم)
3-نویگیشن فابریک
4- آینه الکترومیک ( درباره اینم توضیح بدین لطفا )
اگه همه این آپشنها روش نصب شه که میشه در حد ماشینای 30 تومنی به بالا..!!!!
این LCD گفتین کجا نصب میشه؟؟؟
لیمیتر چیه؟؟:31:
شرمنده اینقدر سوال میپرسما.....
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
یعنی کسی عکس از همه رنگای 207 نداره؟؟؟؟؟؟؟
بله منم فضای صندلی عقبشو گفتم :31:
درسته همه این آپشنا نصب میشه روش
ایربگ روی ستون نصب میشه ( ایربگ پرده ای )
esp هم نصب میشه ، یعنی سیستم کنترل پایداری که توی پیچ های تند و زمین لغزنده خیلی کاربرد داره ، باعث میشه که ماشین لیز نخوره
نویگیشن فابریک رو والا بیخبرم ندیدم کسی نصب کرده باشه ولی خوب چون مانیتور میشه روش گذاشت احتمالا نویگیشن هم میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته عکس مربوط به 206 هستش ولی 207 هم همینطوره
آینه الکتروکرومیک هم میشه نصب کرد که خیلی به نظر من آپشن مهمیه وقتی تو جاده راننده های بی فرهنگ نور بالا میزنن پشت سرت بصورت اتوماتیک عمل میکنه و نور توی چشمت نمیوفته ، یه چیز تو مایه ها همون دکمه ای که زیر آینه ماشین های معمولی هست
این هم عکس که سنسور باران و آینه الکتروکرومیک نصب شده
شما با حدودا 3 ، 4 میلیون میتونید ماشین رو از لحاظ آپشن مثل مزدا 3 50 میلیونی بکنید
ادیت : لینک عکس بالا مشکل داره این لینکش
AmiRreZA_RAcEr
15-10-2011, 00:29
نمیدونم چرا لینک اینجوری میشه
فاصله هارو بردارید و لینک رو وارد کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. up . vatan download .com/images/29vvex1j56cv3ojzu6.jpg
AmiRreZA_RAcEr
15-10-2011, 00:40
و این هم رنگها
آبی کاسپین
آبی رویال
قرمز لوسیفر
مشکی متالیک
خاکستری متالیک
سفید
نقره ای
MaJiiD.H
15-10-2011, 00:44
بله منم فضای صندلی عقبشو گفتم :31:
درسته همه این آپشنا نصب میشه روش
ایربگ روی ستون نصب میشه ( ایربگ پرده ای )
esp هم نصب میشه ، یعنی سیستم کنترل پایداری که توی پیچ های تند و زمین لغزنده خیلی کاربرد داره ، باعث میشه که ماشین لیز نخوره
نویگیشن فابریک رو والا بیخبرم ندیدم کسی نصب کرده باشه ولی خوب چون مانیتور میشه روش گذاشت احتمالا نویگیشن هم میشه
البته عکس مربوط به 206 هستش ولی 207 هم همینطوره
آینه الکتروکرومیک هم میشه نصب کرد که خیلی به نظر من آپشن مهمیه وقتی تو جاده راننده های بی فرهنگ نور بالا میزنن پشت سرت بصورت اتوماتیک عمل میکنه و نور توی چشمت نمیوفته ، یه چیز تو مایه ها همون دکمه ای که زیر آینه ماشین های معمولی هست
این هم عکس که سنسور باران و آینه الکتروکرومیک نصب شده
شما با حدودا 3 ، 4 میلیون میتونید ماشین رو از لحاظ آپشن مثل مزدا 3 50 میلیونی بکنید
ادیت : لینک عکس بالا مشکل داره این لینکش
اگه کمتر باشه که بد میشه:41: اما بازم نمیتونم قیدشو بزنم... آخه اگه 207 نگیرم چی بگیرم؟:41:
باریکلا به 207...:33::thumbsup: چه چیزای توپی..!!
همه این آپشنهارو آپکو نصب میکنه؟؟ مطمئن هستن دیگه؟؟ یه وقت نزنن یه جا دیگه ماشینو خراب کنن..:31:
بابت عکس ممنون... میشه یه عکش هم از LCD بزاری... کجا نصب میشه دقیقا؟؟
کدوم دکمه؟؟:31:
شرمنده که اینقدر سوال میپرسما.. تازه واردیم دیگه:20:
MaJiiD.H
15-10-2011, 00:55
مرسی بابت عکسا.. اما 5تا آخری باز نمیشه!!! خاکستری متال هم توشون نیس... من بیشتر دنبال عکس این رنگ میگردم
AmiRreZA_RAcEr
15-10-2011, 01:06
اگه کمتر باشه که بد میشه:41: اما بازم نمیتونم قیدشو بزنم... آخه اگه 207 نگیرم چی بگیرم؟:41:
باریکلا به 207...:33::thumbsup: چه چیزای توپی..!!
همه این آپشنهارو آپکو نصب میکنه؟؟ مطمئن هستن دیگه؟؟ یه وقت نزنن یه جا دیگه ماشینو خراب کنن..:31:
بابت عکس ممنون... میشه یه عکش هم از LCD بزاری... کجا نصب میشه دقیقا؟؟
کدوم دکمه؟؟:31:
شرمنده که اینقدر سوال میپرسما.. تازه واردیم دیگه:20:
تمامی آپشن هارو آپکو نصب نمیکنه خودتون باید ببرین بیرون واستون نصب کنن که خوب به نظرم آپشنی مثل ایربگ نمیارزه
عکس هم از lcd 207 ندارم اما مثل همون 206 هست که گذاشتم همون جلو نصب میشه
اون دکمه ی زیر آینه ،کلیده که جلو عقب میره ، نمیدونم پراید داره یا نه اما فکر کنم داره
مرسی بابت عکسا.. اما 5تا آخری باز نمیشه!!! خاکستری متال هم توشون نیس... من بیشتر دنبال عکس این رنگ میگردم
با پیلتر افکن باید باز بشه
این هم خاکستری متال
MaJiiD.H
15-10-2011, 01:15
واقعا ممنون دوست عزیز... به نظرم خاکستری متال خیلی خوشگلتره...
آها... فهمیدم منظورتون چیه...
اون عکسی lcd 206 هم باز نشد:D
ماشین خوب با کلاس کم مصرف بی صدا نرم و روان شیک میخوای ورنا بگیر امتحانشو خوب پس داده ضرر نمیکنی
MaJiiD.H
15-10-2011, 23:12
ماشین خوب با کلاس کم مصرف بی صدا نرم و روان شیک میخوای ورنا بگیر امتحانشو خوب پس داده ضرر نمیکنی
از نظرت ممنوم دوست عزیز...
اما ورنا صفر اتوماتش بیشتر از 22 هست،مگه نه؟!!
بعدشم اصلا نمیتونم با قیافه ورنا کنار بیام.... به نظرم خیلی پیر مردیه..:31::31: ببخشیدااااا......
mohamad skystar
16-10-2011, 19:46
از نظرت ممنوم دوست عزیز...
اما ورنا صفر اتوماتش بیشتر از 22 هست،مگه نه؟!!
بعدشم اصلا نمیتونم با قیافه ورنا کنار بیام.... به نظرم خیلی پیر مردیه..:31::31: ببخشیدااااا......
بهترین گزینه پژو 206 SD V9 هست که دیگه همه جوره امتحانش رو پس داده
و باهاش آشنا هستین.
MaJiiD.H
17-10-2011, 00:21
ممنون محمد جان.. فکر کنیم شما نمایشگاه دارین،درسته؟؟:D
میشه دلیل رد کردن 207 بگین؟؟؟
mohamad skystar
17-10-2011, 00:44
ممنون محمد جان.. فکر کنیم شما نمایشگاه دارین،درسته؟؟:D
میشه دلیل رد کردن 207 بگین؟؟؟
رد کردن 207 به این دلیل بود که الان دیگه واقعا نسبت به قیمتش نمیارزه.
البته این نظر من هستا امکان داره شما دلت بخواد 207 رو انتخاب کنی و کسی هم نمیتونه
دخالت کنه.
شما هر آنچه از 207 بخوای میتونی تو 206 SD V9 به دست بیاری.
در ضمن اصالت و سبک زیبای 206 با 207 یا همون 206+ بحثش جداست.
MaJiiD.H
17-10-2011, 01:06
رد کردن 207 به این دلیل بود که الان دیگه واقعا نسبت به قیمتش نمیارزه.
البته این نظر من هستا امکان داره شما دلت بخواد 207 رو انتخاب کنی و کسی هم نمیتونه
دخالت کنه.
شما هر آنچه از 207 بخوای میتونی تو 206 SD V9 به دست بیاری.
در ضمن اصالت و سبک زیبای 206 با 207 یا همون 206+ بحثش جداست.
از نظر زیبایی که کاملا صلیقه ایه... به نظر منم 207 از 206 خوشگلتر و شیکتره.. چه برسه به SD....
از نظر گیربکسی و موتوری هم که مثه همن.... پس میمونه کیفیت و زیبایی...
کیفیت که کاملا مشخصه 207 یه سر و گردن سرتره... زیبایی هم که به نظر من بیشتر از SD داره...
قیمیتی هم که در حال حاضر 2 تومن فرق دارن... تنها دلیل تاخیر منم همینه :41:وگرنه تا الان 207 گرفته بودم..
mohamad skystar
17-10-2011, 19:59
از نظر زیبایی که کاملا صلیقه ایه... به نظر منم 207 از 206 خوشگلتر و شیکتره.. چه برسه به SD....
از نظر گیربکسی و موتوری هم که مثه همن.... پس میمونه کیفیت و زیبایی...
کیفیت که کاملا مشخصه 207 یه سر و گردن سرتره... زیبایی هم که به نظر من بیشتر از SD داره...
قیمیتی هم که در حال حاضر 2 تومن فرق دارن... تنها دلیل تاخیر منم همینه :41:وگرنه تا الان 207 گرفته بودم..
بله دوست من این نظر شخصی شماست و قابل احترام.
به هر حال فکر ارزون شدن 207 نباشید اگر قصد خرید دارین همین الان اقدام کنید.
MaJiiD.H
17-10-2011, 23:10
دوست عزیز اینا که همه پیش فروشه... :41::41:
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
بله دوست من این نظر شخصی شماست و قابل احترام.
به هر حال فکر ارزون شدن 207 نباشید اگر قصد خرید دارین همین الان اقدام کنید.
ممنون محمد جان...یه سوال: 207 واسه یه خانواده 4 نفره کوچیک نیس که؟؟ ما با فضای پراید مشکلی نداریم،این از پراید که کوچیکتر نیس؟؟
mohamad skystar
17-10-2011, 23:20
ممنون محمد جان...یه سوال: 207 واسه یه خانواده 4 نفره کوچیک نیس که؟؟ ما با فضای پراید مشکلی نداریم،این از پراید که کوچیکتر نیس؟؟
مشکلاتی که 207 میتونه برای یک خانواده 4 نفره داشته باشه:
1.کمبود بودن فضای جلوی پای سرنشینان عقب
2.فضای صندوق عقب هنگام مسافرت ( این مورد دیگه بستگی به خانواده داره )
من نمیدونم پراید شما هاچ بک بوده یا صندوقدار اما اگر مشکلی نداشتین با 207
هم مشکلی ندارین.
MaJiiD.H
18-10-2011, 00:31
مشکلاتی که 207 میتونه برای یک خانواده 4 نفره داشته باشه:
1.کمبود بودن فضای جلوی پای سرنشینان عقب
2.فضای صندوق عقب هنگام مسافرت ( این مورد دیگه بستگی به خانواده داره )
من نمیدونم پراید شما هاچ بک بوده یا صندوقدار اما اگر مشکلی نداشتین با 207
هم مشکلی ندارین.
ما در حال حاضر 141 داریم... با فضای عقب مشکلی نداریم.. بیشتر مصرف ماشین هم مجردیه..
از فضای صندوق هم زیاد استفاده نمیکنیم... واسه مسافرتم میشه یه باربند گذاشت.. ازین جعبه ایها...
ما میخایم 141 به خاطر سر و صداش رد کنیم و 207 بگیریم... اما احتمالا به زودی باز یه پراید معمولی میگیریم تا جبران فضای 207 رو هم بکنه...:31:
بازم ممنون... ایشاالله که به زودی یه 207 مشکی یا خاکستری متال پیدا کنم... اگه نمایدگی واسم پیدا کنه نهایتا 21 میوفته واسم اما اگه از نمایشگاه بگیرم 23 میشه...:41::41:
hosein_sh
19-10-2011, 18:49
سلام
دوست عزیز به هیچ عنوان فعلا طرف 207 نرو که دهنت .... !!!
رفیقم چند ماه پیش یه قرمز دنده ای شو خرید 17500 ... خداییش خیلی خوشگله ... ولی ماه پیش یه تصادف کوچیک کرد و سپر جلو و یکی از چراغاش خرد شد ... آقا یه ماه تموم تمام نمایندگی ها و لوازم یدکی ها رو دنبال سپر و چراغ گشت بالاخره با هزار بدبختی یه دونه پیدا کرد فک می کنی چند ؟ ... 1.600.000 تومن !
آقا اگه فک می کنی هیچ جوره تصادف نمیکنی برو بخر ماشین خوبیه ولی اگه یه تصادف کوچیک کنی .... !
منم خودم بین این دو تا مونده بودم ... بعد از دیدن بدبختی این رفیقم 3 روز پیش رفتم یه تیپ 5 صفر خریدم تا 20 روز دیگه هم تحویل می گیرم ...
تازه تیپ 5و6 الان فروش نقدی داره و تمام قطعاطش همه جا پیدا میشه ... ولی 207 الان فقط پیش فروش و قطعاتش هم که ...
در ضمن اگه پیش خودت میگی خوب ماشین گارانتی و خدمات و ... داره .... این رفیقم هر کدوم از نمایندگی ها که میرفت فقط یه کلام می گفتن موجود نیست !!!
الان بیشتر قطعات بیرونی 207 یه جورایی بازار سیاه شده !!!
mohamad skystar
19-10-2011, 19:00
سلام
دوست عزیز به هیچ عنوان فعلا طرف 207 نرو که دهنت .... !!!
رفیقم چند ماه پیش یه قرمز دنده ای شو خرید 17500 ... خداییش خیلی خوشگله ... ولی ماه پیش یه تصادف کوچیک کرد و سپر جلو و یکی از چراغاش خرد شد ... آقا یه ماه تموم تمام نمایندگی ها و لوازم یدکی ها رو دنبال سپر و چراغ گشت بالاخره با هزار بدبختی یه دونه پیدا کرد فک می کنی چند ؟ ... 1.600.000 تومن !
آقا اگه فک می کنی هیچ جوره تصادف نمیکنی برو بخر ماشین خوبیه ولی اگه یه تصادف کوچیک کنی .... !
منم خودم بین این دو تا مونده بودم ... بعد از دیدن بدبختی این رفیقم 3 روز پیش رفتم یه تیپ 5 صفر خریدم تا 20 روز دیگه هم تحویل می گیرم ...
تازه تیپ 5و6 الان فروش نقدی داره و تمام قطعاطش همه جا پیدا میشه ... ولی 207 الان فقط پیش فروش و قطعاتش هم که ...
در ضمن اگه پیش خودت میگی خوب ماشین گارانتی و خدمات و ... داره .... این رفیقم هر کدوم از نمایندگی ها که میرفت فقط یه کلام می گفتن موجود نیست !!!
الان بیشتر قطعات بیرونی 207 یه جورایی بازار سیاه شده !!!
درسته دوست من.
بزرگترین عیبی که خودروسازان داخلی دارن همینه.
اول خودرو به بازار میاد و پس از چند سال تازه به فکر تامین قطعات میوفتن.
که تو این مدت افرادی که مشکلاتی براشون پیش میاد خیلی اذیت میشن.
خودروهایی که این بلا سرشون اومد:
1.تندر 90
2.سورن
3.پژو 207
4.سمند LX EF7
MaJiiD.H
19-10-2011, 23:40
درسته دوست من.
بزرگترین عیبی که خودروسازان داخلی دارن همینه.
اول خودرو به بازار میاد و پس از چند سال تازه به فکر تامین قطعات میوفتن.
که تو این مدت افرادی که مشکلاتی براشون پیش میاد خیلی اذیت میشن.
خودروهایی که این بلا سرشون اومد:
1.تندر 90
2.سورن
3.پژو 207
4.سمند LX EF7
خب یعنی چی؟؟؟ پس من چی بگیرم الان؟؟؟؟؟:41::41:
hosein_sh
19-10-2011, 23:55
خب یعنی چی؟؟؟ پس من چی بگیرم الان؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیپ 5 یا 6 ...:46:
mohamad skystar
20-10-2011, 01:01
خب یعنی چی؟؟؟ پس من چی بگیرم الان؟؟؟؟؟:41::41:
شما که انتخابت 207 هست دوست من.
اما من نظرم هنوزم رو همون 206 SD V9 هست
MaJiiD.H
20-10-2011, 01:58
خب بله من انتخابم 207 هست اما اگه اینجور که دوستمون گفت باشه نمیصرفه.... اخه 206 و SD خیلی زیاد شده.. 207 هم خوشگلتره هم با کیفیت تره...
دوستان پارس TU5 چطوره؟؟؟ همون اتوماتشه؟؟ سورن ELX ؟!!
mohamad skystar
20-10-2011, 02:04
خب بله من انتخابم 207 هست اما اگه اینجور که دوستمون گفت باشه نمیصرفه.... اخه 206 و SD خیلی زیاد شده.. 207 هم خوشگلتره هم با کیفیت تره...
دوستان پارس TU5 چطوره؟؟؟ همون اتوماتشه؟؟ سورن ELX ؟!!
پارس TU5 رو با پارس اتوماتیک اشتباه نگیرید.
البته موتور هردو TU5 هست اما
پارس LX با موتور TU5 گیربکس دستی
پارس اتوماتیک هم که مشخصه دیگه گیربکس اتوماتیک.
پارس با موتور TU5 هنوز رسما تو بازار نیومده و تحویل مشتری ها ندادن.
اما نصب این موتور نقطه قوتی شد برای پارس چون دیگه واقعا بازارش خراب و ویران بود.
الان دوباره رونق گرفته و خوب شرکت داره میفروشه.
سورن ELX هم که میتونم بگم بهترین طراحی داخلی رو تو محصولات ایران خودرو داره
اما بزرگترین عیبش موتور XU7 هست که روش نصب شده اما در آینده با موتور EF7 و TU5 هم
عرضه خواهد شد.
دوست من همه خودروها زیاد شدن مختص یه خودرو نیست.
سوناتا 2011 الان بیشتر از هر خودروی خارجی دیگه تو خیابان دیده میشه
پس دلیل بر نخریدنش نیست.
MaJiiD.H
21-10-2011, 00:59
خب محمد جان کدوم ارزش خریدش بیشتره؟؟؟
پارس خوبه اما بازم 19،20 تومن نمی ارزه... سورن ELX هم دوس دارم... اما زیاد ازش تعریف نشنیدم.. نظر شما چیه؟؟
با توجه به پست 1 جدا از قیمت کدوم یکی به درد ما میخوره؟؟
207 اتومات ، پارس TU5 ، سورن ELX ، لوگان فول....
206 و SD رو هم نگفتم چون من 207 رو ترجیح میدم... خودمم واقعا گیج شدم... :(
MaJiiD.H
21-10-2011, 15:53
دوستان یه سوال دیگه..
من 3 هفته پیش یه 207 تو نمایشگاه دیدم ماله 12/89 پشت آمپرش عینه مزدا 3 بود ( ضمینه آبی ، عقربه ها و علامتها نارنجی بودن )... خیلی خوشم اومد.. البته بعدا یکی 2 تا دیگه تو خیابون دیدم... اما چنتا دیگرو دیدم که ساده بودن... تقریبا مثه 206... میخاسم ببینم این تفاوت واسه چیه؟؟ اون آبیه فابریکی بود؟؟؟
من عاشق اون پشت آمپرش شدم... 80% زیبایی 207 به داشبوردشه و داشبورد هم با اون آمپر زیبا میشه...
لطفا راهنمایی کنین
mohamad skystar
21-10-2011, 16:14
دوستان یه سوال دیگه..
من 3 هفته پیش یه 207 تو نمایشگاه دیدم ماله 12/89 پشت آمپرش عینه مزدا 3 بود ( ضمینه آبی ، عقربه ها و علامتها نارنجی بودن )... خیلی خوشم اومد.. البته بعدا یکی 2 تا دیگه تو خیابون دیدم... اما چنتا دیگرو دیدم که ساده بودن... تقریبا مثه 206... میخاسم ببینم این تفاوت واسه چیه؟؟ اون آبیه فابریکی بود؟؟؟
من عاشق اون پشت آمپرش شدم... 80% زیبایی 207 به داشبوردشه و داشبورد هم با اون آمپر زیبا میشه...
لطفا راهنمایی کنین
تمام 207 ها مثل هم هستن و فقط تفاوتشون تو گیربکس دستی و اتوماتیک هست
و اصلا تیپ خاصی نداره سفارشی هم نیست.
اونی که شما دیدن لابد تغییراتی درش انجام دادن.
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
خب محمد جان کدوم ارزش خریدش بیشتره؟؟؟
پارس خوبه اما بازم 19،20 تومن نمی ارزه... سورن ELX هم دوس دارم... اما زیاد ازش تعریف نشنیدم.. نظر شما چیه؟؟
با توجه به پست 1 جدا از قیمت کدوم یکی به درد ما میخوره؟؟
207 اتومات ، پارس TU5 ، سورن ELX ، لوگان فول....
206 و SD رو هم نگفتم چون من 207 رو ترجیح میدم... خودمم واقعا گیج شدم... :(
سورن ELX از نظر کیفیت و طراحی و به روز بودن از بقیه سرتره تنها عیبش موتور XU7 هست.
اما اونم با تعویض گیربکس مشکل مصرف بالا و بازده کمش حل میشه چون من تجربه داشتم و
این کارو روس سمند LX انجام دادیم جواب عالی گرفتیم.
پارس TU5 هم که دوباره رقابت رو ایجاد کرده چون موتور TU5 تا الان به خوبی روی تمام محصولات جواب داده.
تندر 90 هم که از نظر فنی واقعا خوبه و نمیره برتر زیرو بند رو داره.
در نهایت شما باید انتخاب نهایی رو انجام بدین ببینید معیارهاتون چیه و انتخاب کنید
MaJiiD.H
21-10-2011, 16:27
تمام 207 ها مثل هم هستن و فقط تفاوتشون تو گیربکس دستی و اتوماتیک هست
و اصلا تیپ خاصی نداره سفارشی هم نیست.
اونی که شما دیدن لابد تغییراتی درش انجام دادن.
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
سورن ELX از نظر کیفیت و طراحی و به روز بودن از بقیه سرتره تنها عیبش موتور XU7 هست.
اما اونم با تعویض گیربکس مشکل مصرف بالا و بازده کمش حل میشه چون من تجربه داشتم و
این کارو روس سمند LX انجام دادیم جواب عالی گرفتیم.
پارس TU5 هم که دوباره رقابت رو ایجاد کرده چون موتور TU5 تا الان به خوبی روی تمام محصولات جواب داده.
تندر 90 هم که از نظر فنی واقعا خوبه و نمیره برتر زیرو بند رو داره.
در نهایت شما باید انتخاب نهایی رو انجام بدین ببینید معیارهاتون چیه و انتخاب کنید
خب شما اطلاعی ندارین که کجا میشه اون شکلیش کرد؟؟؟
دلم نمیاد ماشین صفر بخرم همون اول کار بدم گیربکس عوض کنن... اینکه میگن اتاق سمند بعد یه مدت لش میشه و به صدا میوفته درسته؟؟ و اینکه به جاده مسلط نیستی چطور؟؟ از سورن ELX خیلی خوشم میاد،اما ای کاش یا اتومات بود یا موتورش قویتر و کم مصرفتر بود..:41:
پارس کیفیت ساختش چطوره؟؟ 19 تومن می ارزه؟ یه ایربگ هم که بیشتر نداره...:41: کلا ایمنیش چطوره؟
تندر هم فقط فنیش خوبه،هیچ آپشنی نداره و نمیشه روشم نصب کرد.. داشبوردش خیلی سادس... ماشینه خوبیه اما تو رنج 16 تومن ن 22 تومن...
در نهایت من فکر میکنم بهترین انتخاب همون 207 باشه واسم... چون هم اتوماته،هم فنیه خوبی داره،هم ایمنیش بیشتره،هم جا واسه آپشن زیاد داره،هم جوون پسنده ( لا اقل واسه من )،هم کیفیتش تو این رنج از همه بهتره،هم جدیدتره...
تنها چیزی که منو میترسونه گفته بعضی دوستانه که فرمودند یدکیش خیلی کم و گرونه.... واقعا اینطوره؟؟؟؟؟؟
mohamad skystar
21-10-2011, 16:45
خب شما اطلاعی ندارین که کجا میشه اون شکلیش کرد؟؟؟
دلم نمیاد ماشین صفر بخرم همون اول کار بدم گیربکس عوض کنن... اینکه میگن اتاق سمند بعد یه مدت لش میشه و به صدا میوفته درسته؟؟ و اینکه به جاده مسلط نیستی چطور؟؟ از سورن ELX خیلی خوشم میاد،اما ای کاش یا اتومات بود یا موتورش قویتر و کم مصرفتر بود..:41:
پارس کیفیت ساختش چطوره؟؟ 19 تومن می ارزه؟ یه ایربگ هم که بیشتر نداره...:41: کلا ایمنیش چطوره؟
تندر هم فقط فنیش خوبه،هیچ آپشنی نداره و نمیشه روشم نصب کرد.. داشبوردش خیلی سادس... ماشینه خوبیه اما تو رنج 16 تومن ن 22 تومن...
در نهایت من فکر میکنم بهترین انتخاب همون 207 باشه واسم... چون هم اتوماته،هم فنیه خوبی داره،هم ایمنیش بیشتره،هم جا واسه آپشن زیاد داره،هم جوون پسنده ( لا اقل واسه من )،هم کیفیتش تو این رنج از همه بهتره،هم جدیدتره...
تنها چیزی که منو میترسونه گفته بعضی دوستانه که فرمودند یدکیش خیلی کم و گرونه.... واقعا اینطوره؟؟؟؟؟؟
کیلومترش رو خوب باید ببرید تا فروشگاههایی که کارای اسپرت انجام میدن.
اتاق تمام محصولات ایرانی به صدا میوفته اما اتاق سمند زودتر به صدا درمیاد
به جاده مسلط هست خیالت راحت.
پارس هم که کیفیتش فرقی نکرده شما اگر پارس سال رو دیده باشین همونه فقط موتورش TU5 هست.
لوازم یدکی 207 خصوصا بدنه الان خیلی کمیاب و گرون هست در آینده بهتر میشه.
شما دلت با 207 هست و بهترم هست همون 207 رو انتخاب کنی چون میدونم اگر خودروی دیگه خریدی به دلت نمیشینه.
MaJiiD.H
21-10-2011, 23:01
کیلومترش رو خوب باید ببرید تا فروشگاههایی که کارای اسپرت انجام میدن.
اتاق تمام محصولات ایرانی به صدا میوفته اما اتاق سمند زودتر به صدا درمیاد
به جاده مسلط هست خیالت راحت.
پارس هم که کیفیتش فرقی نکرده شما اگر پارس سال رو دیده باشین همونه فقط موتورش TU5 هست.
لوازم یدکی 207 خصوصا بدنه الان خیلی کمیاب و گرون هست در آینده بهتر میشه.
شما دلت با 207 هست و بهترم هست همون 207 رو انتخاب کنی چون میدونم اگر خودروی دیگه خریدی به دلت نمیشینه.
:31::31:
بازم ممنون محمد جان... خیلی اذیتت کردم،مرسی که اینقدر خوب راهماییم میکنی...:46:
پارس به خاطر اتومات نبودن و امکانات کمش رد میشه... سورن هم به خاطر موتور و دستی بودن رد میشه...
هنوز که 207 به قیمت گیر نیاوردم... باز تا اون موقع تحقیق میکنم... انشاالله یه تصمیم درست بگیرم...
MaJiiD.H
09-11-2011, 11:46
دوستان کسی از برنامه های فروش 207 خبری نداره؟؟؟؟؟؟ نمیخاد ارزون شه؟؟؟؟؟؟؟
من الان یه ماهه دنباله ماشینم... از طرفی دلم با 207 هه ، از طرفی 23400 پشیمونم میکنه... آخه زوره دیگه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad skystar
09-11-2011, 15:34
دوستان کسی از برنامه های فروش 207 خبری نداره؟؟؟؟؟؟ نمیخاد ارزون شه؟؟؟؟؟؟؟
من الان یه ماهه دنباله ماشینم... از طرفی دلم با 207 هه ، از طرفی 23400 پشیمونم میکنه... آخه زوره دیگه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اگر لطف کنید در یک تاپیک سوالتون رو مطرح کنید ممنون.
تنها راهی که 23400000 تومان رو ندی برای 207 یا باید کارکرده مدل 89 بخری
یا از طرح خود شرکت استفاده کنید که 20450000 تومان نقدی پرداخت میکنید تحویل 45 روزه
MaJiiD.H
09-11-2011, 16:08
کارکرده که نمیخام.... کدوم طرح؟؟ من از نمایندگی اینجا پرسیدم گفتن فعلا هیچ برنامه فروشی واسه 207 ندارن... فقط پیش فروش...
mohamad skystar
10-11-2011, 11:36
کارکرده که نمیخام.... کدوم طرح؟؟ من از نمایندگی اینجا پرسیدم گفتن فعلا هیچ برنامه فروشی واسه 207 ندارن... فقط پیش فروش...
فروش 207 به صورت نقدی هست و تحویل 45 روزه
برنامه فروش اقساطی رو به شما گفتن نداریم
MaJiiD.H
10-11-2011, 14:13
دوستان نظرتون راجع به پارس ELX چیه؟؟ چطور ماشینیه؟؟ می ارزه؟؟؟
یه سوال دیگه: پارس ELX سال یا پارس ELX سفارشی هم داریم؟؟؟؟؟؟؟ چه فرقی با هم دارن؟؟ قیمت چنده؟؟
اگه میشه چنتا عکس از داخل ELX های جدید بزارین واسم... ممنون میشم..
mohamad skystar
10-11-2011, 23:15
دوستان نظرتون راجع به پارس ELX چیه؟؟ چطور ماشینیه؟؟ می ارزه؟؟؟
یه سوال دیگه: پارس ELX سال یا پارس ELX سفارشی هم داریم؟؟؟؟؟؟؟ چه فرقی با هم دارن؟؟ قیمت چنده؟؟
اگه میشه چنتا عکس از داخل ELX های جدید بزارین واسم... ممنون میشم..
تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
MaJiiD.H
11-11-2011, 13:09
محمد جان اون تاپیک رو هم خوندم.... اما بازم به نتیجه نرسیدم... چرا میگین ایمنی ELX پایینه؟؟؟ مگه یه ایربگ نداره؟؟
ترمزاشم که خوبه...
یه سوال دیگه: پارس اتومات چطوره؟؟؟ اون می ارزه؟؟
کلا میشه بین این دو ماشین و 207 اتومات یه مقایسه انجام بدی؟؟
واقعا ازت ممنونم..
mohamad skystar
11-11-2011, 21:20
محمد جان اون تاپیک رو هم خوندم.... اما بازم به نتیجه نرسیدم... چرا میگین ایمنی ELX پایینه؟؟؟ مگه یه ایربگ نداره؟؟
ترمزاشم که خوبه...
یه سوال دیگه: پارس اتومات چطوره؟؟؟ اون می ارزه؟؟
کلا میشه بین این دو ماشین و 207 اتومات یه مقایسه انجام بدی؟؟
واقعا ازت ممنونم..
سلام.
یه مقایسه کوتاه و با نتیجه انجام میدن:
پارس ELX : قدرت و شتاب عای-مصرف سوخت متوسط--نمای داخلی و خارجی مناسب
امکانات نا مناسب-ایمنی متوسط-کیفیت پایین نسبت به سطح و تبلیغاتش-قیمت نامناسب
گستردگی قطعات و لوازم یدکی
پژو پارس اتوماتیک : قدرت و شتاب متوسط-مصرف سوخت مناسب-ایمنی مناسب-نمای داخلی و خارجی مناسب-امکانات نا مناسب-ایمنی متوسط-کیفیت پایین-قیمت نا مناسب
پژو 207 : قدرت و شتاب مطلوب نسبت به وزن و ابعاد اتاق-مصرف سوخت عالی-نمای داخلی عالی و
نمای خارجی متوسط-ایمنی مطلوب-کیفیت بالاتر نسبت به پارس-قیمت نا مناسب
کمبود قطعات و لوازم یدکی و قیمت بالای لوازم.
انتخاب خودرو بسته به ملاک های شما.
موفق باشید
MaJiiD.H
12-11-2011, 00:34
شما که میدونید نیت من از اول 207 بود... اما احساس میکنم با فضای سرنشینان عقب و صندوق مشکل پیدا خواهیم کرد... اگه ماشین واسه خودم بود 100% 207 میگرفتم اما فعلا ماشین،ماشین خانوادس و مجبورم یه ماشین نرمتر بگیرم... از طرفی هم نگران خرابیه گیربکس و قیمت گرون قطعات هستم... با همه این حرفا بازم 207 دوس دارم.. اگه الان نگیرم 8،9 ماه دیگه یه دونه واسه خودم میگیرم...
اینجور که شنیدم ELX فنیش عالیه،ایمنیش همه خوبه،کیفیتش هم مثه همه ماشینای ایرانیه دیگه... فقط 207 یکم بهتره که اونم به خاطر تازه واردیشه... اونم به زودی لطف ایران خودرو نصیبش میشه متاسفانه...
از سمند و L90 هم خوشم نمیاد،واسه همین باید بین این 3تا انخاب کنم...
راستی محمد جان جریان ELX سال چیه؟؟؟ ایران خودرو الان تحویل داره؟؟
محمد جان با توجه به شرایطی که من تو پست اول گفتم به نظر شما کدوم یکی از این 3 تا بیشتر بدردم میخوره؟؟ دیگه باید بین این 3 تا یکیو انتخاب کنم.. یه چیز دیگه : میشه از داخل پارس اتومات و ELX چنتا عکس واسم بزارین؟؟
mohamad skystar
12-11-2011, 12:54
شما که میدونید نیت من از اول 207 بود... اما احساس میکنم با فضای سرنشینان عقب و صندوق مشکل پیدا خواهیم کرد... اگه ماشین واسه خودم بود 100% 207 میگرفتم اما فعلا ماشین،ماشین خانوادس و مجبورم یه ماشین نرمتر بگیرم... از طرفی هم نگران خرابیه گیربکس و قیمت گرون قطعات هستم... با همه این حرفا بازم 207 دوس دارم.. اگه الان نگیرم 8،9 ماه دیگه یه دونه واسه خودم میگیرم...
اینجور که شنیدم ELX فنیش عالیه،ایمنیش همه خوبه،کیفیتش هم مثه همه ماشینای ایرانیه دیگه... فقط 207 یکم بهتره که اونم به خاطر تازه واردیشه... اونم به زودی لطف ایران خودرو نصیبش میشه متاسفانه...
از سمند و L90 هم خوشم نمیاد،واسه همین باید بین این 3تا انخاب کنم...
راستی محمد جان جریان ELX سال چیه؟؟؟ ایران خودرو الان تحویل داره؟؟
محمد جان با توجه به شرایطی که من تو پست اول گفتم به نظر شما کدوم یکی از این 3 تا بیشتر بدردم میخوره؟؟ دیگه باید بین این 3 تا یکیو انتخاب کنم.. یه چیز دیگه : میشه از داخل پارس اتومات و ELX چنتا عکس واسم بزارین؟؟
سلام.
دوست من با توجه به ملاک های شما و اینکه فرمودین چند ماه دیگه میخوای 207 رو بخری
پس الان بهترین گزینه همون پارس ELX هست که دیگه نیازهای خانوادگی شما رو هم برطرف میکنه
و از نظر فنی هم که خوبه.
عکس درست و حسابی از داخل پارس ELX پسدا نکردم اما از نمایندگی پرسیدم
پارس ELX سال اتاقش مثل پارس سال هست به اضافه سیستم هوشمند.
الان دیگه همه پارسهای ELX اتاقشون مثله پارس سال شده ( اینجور که نمایندگی گفت )
پارس اتوماتیک هم شکل گیربکسش مثل 206 هست و صفحه کیلومترش هم دیگه
برای نشان دادن دنده های اتوماتیک نمایشگرش کمی تفاوت داره.
MaJiiD.H
12-11-2011, 20:01
سلام.
دوست من با توجه به ملاک های شما و اینکه فرمودین چند ماه دیگه میخوای 207 رو بخری
پس الان بهترین گزینه همون پارس ELX هست که دیگه نیازهای خانوادگی شما رو هم برطرف میکنه
و از نظر فنی هم که خوبه.
عکس درست و حسابی از داخل پارس ELX پسدا نکردم اما از نمایندگی پرسیدم
پارس ELX سال اتاقش مثل پارس سال هست به اضافه سیستم هوشمند.
الان دیگه همه پارسهای ELX اتاقشون مثله پارس سال شده ( اینجور که نمایندگی گفت )
پارس اتوماتیک هم شکل گیربکسش مثل 206 هست و صفحه کیلومترش هم دیگه
برای نشان دادن دنده های اتوماتیک نمایشگرش کمی تفاوت داره.
واقعا سپاس گزارم ازت... تو این مدت خیلی کمکم کردی.. ممنون...
خب محمد جان اینکه گفتم چند ماه دیگه 207 میگیرم پنجاه پنجاس... شاید شرایط جوری شد که نتونستم 20 تومن پول بدم... حالا بازم بین ELX سال و اتومات سال، ELX پیشنهاد میدین؟؟
محمد جان قیمت ELX سال و اتومات سال رو ندارین؟؟ من امروز رفتم نمایندگی گفتن فقط LX ثبت نام میکنن،اون 2 تا فعلا بسته شده!!!!!!
تو بازار صفرشون پیدا میشه دیگه؟؟
راستی ELX هنوز گرمکن و سردکن داره صندلیاش؟؟
گیربکس اتوماتش مثه 206 نیس،تیپ ترونیک نداره.... محمد جان من از خرابیه این گیربکس چیزی نشنیدم شما نظرتون چیه؟؟؟؟ اذیت نمیکنه که؟؟؟؟
mohamad skystar
12-11-2011, 22:18
واقعا سپاس گزارم ازت... تو این مدت خیلی کمکم کردی.. ممنون...
خب محمد جان اینکه گفتم چند ماه دیگه 207 میگیرم پنجاه پنجاس... شاید شرایط جوری شد که نتونستم 20 تومن پول بدم... حالا بازم بین ELX سال و اتومات سال، ELX پیشنهاد میدین؟؟
محمد جان قیمت ELX سال و اتومات سال رو ندارین؟؟ من امروز رفتم نمایندگی گفتن فقط LX ثبت نام میکنن،اون 2 تا فعلا بسته شده!!!!!!
تو بازار صفرشون پیدا میشه دیگه؟؟
راستی ELX هنوز گرمکن و سردکن داره صندلیاش؟؟
گیربکس اتوماتش مثه 206 نیس،تیپ ترونیک نداره.... محمد جان من از خرابیه این گیربکس چیزی نشنیدم شما نظرتون چیه؟؟؟؟ اذیت نمیکنه که؟؟؟؟
سلام
پارس ELX مدل 90 قیمت 20775000 تومان
پارس اتوماتیک مدل 90 قیمت 19800000 تومان
دوست من پارس اتوماتیک زیاد ازش استقال نشد و شرکت برای جبرانش
اومد پارس با موتور TU5 و گیربکس دستی رو تولید کرد.
خرابی این گیربکس مربوط میشه به 5 سال پیش که مشکلی داشت و حل شد
الان هیچ مشکلی نداره.
گرم کن و سرد کن رو نمیدونم داره یا نه باید از نمایندگی بپرسی چون شرکت هر روز یا میزاره یا برمیداره.
صبر کن تا اول آذر ماه و برای پارس ELX اقدام کن.
تعجب میکنم چرا پارس ELX بسته شده تا الان اینجور نشده بود.
اما ارزش صبر کردن رو داره نسبت به اتوماتیک.
نظر من پارس ELX
موفق باشید
MaJiiD.H
13-11-2011, 00:30
سلام
پارس ELX مدل 90 قیمت 20775000 تومان
پارس اتوماتیک مدل 90 قیمت 19800000 تومان
دوست من پارس اتوماتیک زیاد ازش استقال نشد و شرکت برای جبرانش
اومد پارس با موتور TU5 و گیربکس دستی رو تولید کرد.
خرابی این گیربکس مربوط میشه به 5 سال پیش که مشکلی داشت و حل شد
الان هیچ مشکلی نداره.
گرم کن و سرد کن رو نمیدونم داره یا نه باید از نمایندگی بپرسی چون شرکت هر روز یا میزاره یا برمیداره.
صبر کن تا اول آذر ماه و برای پارس ELX اقدام کن.
تعجب میکنم چرا پارس ELX بسته شده تا الان اینجور نشده بود.
اما ارزش صبر کردن رو داره نسبت به اتوماتیک.
نظر من پارس ELX
موفق باشید
محمد جان اینا قیمت ثبت نامی و تحویل 20 روزس دیگه،اگه بخام تحویل فوری بگیرم چند در میاد؟؟
من امروز که از نمایندگی اینجا پرسیدم گفت اون صندلیهای بنز که اوایل میزاشتن روش برداشته شده،اما این صندلی هایی که الان هم میزارن خیلی خوبه و گرمکن ، سردکن هم داره!!! اگه داشته باشه که عالیه...
میشه بگی چرا اتومات توصیه نمیکنی؟؟؟ خب اینم TU5 هست،104 اسب بخار هم قدرت داره... مدل سالش ایربگ،شیشه های سولار،تنظیم برقی صندلی،تزیینات جدید،تریم بژ و ... داره... فقط اتومات بودنش وسوسم میکنه... از طرفی هم نمیتونم از موتور و شتاب و صندلی ELX بگزرم...:2:
راستی محمد جان صدای موتور تو این ماشینا چطوره؟؟ زیاد که تو ماشین نمیاد؟؟ مخصوصا تو جاده با 110،20 تا سرعت!!؟؟
جوریم نیسن که به این زودیا به سرصدا بیوفتن یا خرج رو دسم بزارن؟؟ کلا قابل اطمینان هستن دیگه؟:46:
یه توضیحی راجع به کارت طلایی میدی واسم؟؟ اینا دارن؟؟
دوستان گرامی این گیربکس پارس اتومات ساخت داخله یا وارداتیه
MaJiiD.H
13-11-2011, 14:35
دوستان یه 207 اتومات صفر مشکی گیر آوردم... چون نمایندگی واسم گیر اورده میگه 22 شاید یکم پایینترم داد.. از اونجایی هم که من عاشق 207 مشکشیم بدجور وسوسه شدم که بگیرمش... نظر شما چیه؟؟ جدا از فضای سرنشینان عقب کدوم بهتره؟؟ از نظر قدرت،کیفیت..
کدوم صدای موتور توش کمتر شنیده میشه،مخصوصا تو جاده؟؟
کلا کدو بیشتر می ارزه؟؟ بگیرم همینو؟؟؟؟؟
لطفا یکم سریعتر جواب بدین... ممنون
mohamad skystar
13-11-2011, 15:03
گیربکس اتوماتیک برای پارس چندان رضایت بخش نبود و من از نمایندگی شنیدم که میگفتن کشش خوبی برای اتاق پارس نداره.
به مراتب صدای موتور تو اتاق پارس اتوماتیک کمتر از پارس ELX هست به خاطر نرم کار کردن موتور TU5
در مورد پست 73 که درباره 207 گفتین:
فضای عقب در کلیه خودروهای 206 و 207 کمه.
صدای موتور که اصلا نمیاد تو اتاق 207 اما پارس ELX به مراتب خیلی کم صدا میاد اما تو جاده پارس ELX به راحتی جاش میزاره.
قیمت 22 میلیون تومان بازم برای 207 به نظر من زیاده.
MaJiiD.H
14-11-2011, 02:08
خب محمد جان جدا از فضای کمه ماشین ELX بیشتر می ارزه یا 207؟؟!!!
من تو جاده اونقدر تند نمیرم که به فکر جا گذاشتن یا جا موندن باشم... فاکتور سرعت زیاد واسم مهم نیس... مهم کیفیت،قدرت و کشش ماشین، امکانات،کم صدایی،خرابی کمتر...
محمد جان درباره کارت طلایی توضیح ندادی واسم؟؟؟
درباره افت قیمت این 2 ماشین هم یه توضیح میدی؟؟ مثلا اگه بعده 2 سال بفروشم چقد ضرر میکنم؟؟؟؟
mohamad skystar
14-11-2011, 18:23
خب محمد جان جدا از فضای کمه ماشین ELX بیشتر می ارزه یا 207؟؟!!!
من تو جاده اونقدر تند نمیرم که به فکر جا گذاشتن یا جا موندن باشم... فاکتور سرعت زیاد واسم مهم نیس... مهم کیفیت،قدرت و کشش ماشین، امکانات،کم صدایی،خرابی کمتر...
محمد جان درباره کارت طلایی توضیح ندادی واسم؟؟؟
درباره افت قیمت این 2 ماشین هم یه توضیح میدی؟؟ مثلا اگه بعده 2 سال بفروشم چقد ضرر میکنم؟؟؟؟
پارس ELX میتونه گزینه مطمئن تری باشه.
از نظر کم صدایی 207 تا حد کمی برتر هست
قدرت و کشش ELX بهتره
از نظر امکانات میشه ELX رو تو 1 یا 2 آپشن برتر دونست اونم سیستم هوشمند و صندلی های مجهز
عملکرد ترمز های ELX نسبت به 207 بهتره.
استهلاک هر دو خودرو تقریبا نزدیک به هم هست.
نظر من برای راحتی خیال و ماشین تمام عیار پارس ELX
شاید تو 207 بشینی خیلی خودروی جدیدی جلوه کنه اما وقتی فکرشو بکنی این هزینه رو بابت تیپ 6
دادی آدم دلسرد میشه
در مورد کارت طلایی بگم که کارت طلایی 4 ستاره دارن:
1.امداد رساني در تمام نقاط كشور به صورت شبانه روزي
2. انتقال رایگان سرنشینان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین شهر در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت
3. انتقال رایگان خودروی حادثه دیده به نزدیکترین نمایندگی مجاز در صورت امکان و یا پرداخت هزینه بر اساس ضوابط شرکت
4. جبران خسارت وارده به خودرو ، ناشی از سوانح و تصادفات طبق ضوابط
5. جبران خسارت سرقت خودرو و قطعات سرقت شده خودرو طبق ضوابط
6. تعمیر خودرو مطابق استانداردهای تعمیراتی شرکت ایران خودرو طی دوره اشتراک
7. تضمین کیفیت و دوام رنگ خودروی تعمیر شده طی دوره اشتراک
8. انجام رایگان سرویس های دوره ای: تا سقف 60000 کیلومتر
9. پرداخت هزینه توقف خودرو د رتعمیرگاههاي مجاز: 150.000 ریال تا سقف 60 روز طبق ضوابط
10. جايگزين نمودن خودرو هاي سرقتي طبق ضوابط
11. تعویض لاستیک مستهلک حداکثر چهار حلقه در یک دوره اشتراک پس از طی 60000 کیلومتر کارکرد در سطح خدمات چهار ستاره
تذکر :
چنانچه در خسارت وارده مشترک مقصر حادثه باشد 100% هزینه توقف پرداخت می گردد .
MaJiiD.H
15-11-2011, 00:46
پس یعنی با داشتن کارت طلایی دیگه نیازی به بیمه بدنه نیس؟؟؟ هم 207 هم ELX دارن؟؟ فقط اگه از نمایندگی بگیرم کارت طلایی دارن یا اگه از بازارم بگیرم دارن؟؟؟؟
درباره افت قیمتوش نگفتی؟؟!!!
یعنی کیفیت ELX از 207 بهتره؟؟
این سیستم هوشمند چیه؟؟ یه توضیح میدی؟؟
گرمکن رو که میشه رو 207 نصب کرد... اما دنده اتومات رو که نمیشه رو ELX گذاشت!!!
از یه طرف قدرت و فضای بیشتر ELX وسوسم میکنه،از یه طرف یه ایربگ اضافه تر و دنده اتومات و داشبورد زیباتر 207 منو میکشه سمت خودش... واقعا موندم این وسط....
mohamad skystar
15-11-2011, 02:20
پس یعنی با داشتن کارت طلایی دیگه نیازی به بیمه بدنه نیس؟؟؟ هم 207 هم ELX دارن؟؟ فقط اگه از نمایندگی بگیرم کارت طلایی دارن یا اگه از بازارم بگیرم دارن؟؟؟؟
درباره افت قیمتوش نگفتی؟؟!!!
یعنی کیفیت ELX از 207 بهتره؟؟
این سیستم هوشمند چیه؟؟ یه توضیح میدی؟؟
گرمکن رو که میشه رو 207 نصب کرد... اما دنده اتومات رو که نمیشه رو ELX گذاشت!!!
از یه طرف قدرت و فضای بیشتر ELX وسوسم میکنه،از یه طرف یه ایربگ اضافه تر و دنده اتومات و داشبورد زیباتر 207 منو میکشه سمت خودش... واقعا موندم این وسط....
سلام.
نتیجه نهایی:
با داشتن کارت طلایی نیاز به بیمه بدنه نیست.
شما ماشین رو صفر کیلومتر که بخری چه از نمایندگی و چه از بازار باید با کارت طلایی باشه.
افت قیمت خودروهایی مثل پارس ELX زیاده به مراتب برای 207 هم همینطوره اما برای 206 ها کمتره.
کیفیت 207 در حد خیلی کمی بالاتره
سیستم هوشمند همون سیستم هوشمندی هست که روی سمند هم نصب شد اول.
من با توجه به تمام صحبت هایی که شما کردین به این نتیجه رسیدم که دلت با 207 هست
و اگر ELX رو انتخاب کنید بازم دلت با 207 خواهد بود.
شما فقط فضای بیشتر ELX رو مد نظر قرار میدین در حالی که هندلینگ-قدرت- ایمنی و راحتی سرنشین
رو در نظر نمیگیرین.
انتخاب با شماست.
MaJiiD.H
15-11-2011, 13:31
سلام.
نتیجه نهایی:
با داشتن کارت طلایی نیاز به بیمه بدنه نیست.
شما ماشین رو صفر کیلومتر که بخری چه از نمایندگی و چه از بازار باید با کارت طلایی باشه.
افت قیمت خودروهایی مثل پارس ELX زیاده به مراتب برای 207 هم همینطوره اما برای 206 ها کمتره.
کیفیت 207 در حد خیلی کمی بالاتره
سیستم هوشمند همون سیستم هوشمندی هست که روی سمند هم نصب شد اول.
من با توجه به تمام صحبت هایی که شما کردین به این نتیجه رسیدم که دلت با 207 هست
و اگر ELX رو انتخاب کنید بازم دلت با 207 خواهد بود.
شما فقط فضای بیشتر ELX رو مد نظر قرار میدین در حالی که هندلینگ-قدرت- ایمنی و راحتی سرنشین
رو در نظر نمیگیرین.
انتخاب با شماست.
من هردوشونو دوس دارم... مخصوصا اگه ELX سال گیر بیارم... 207 رو فقط به خاطر اتومات بودنش میخام..:2:
زیاده یعنی چقدره؟؟ بعده 2سال با چقدر ضرر میتونم بفروشمشون؟؟
خب این سیستم هوشمند چه کاری انجام میده؟؟
شما اطلاعی ندارین که صندلی های ELX الان گرمکن داره یا نه؟؟
ایمنی ELX چجوری بهتره؟ ترمزاشون که مثه همن،تازه 207 یه ایربگ بیشتر داره،پس از چه نظر ایمنی پارس بیشتره؟؟
میدونم خیلی اذیتت کردم.. اما آخرشه دیگه،بزودی یکی از این دو رو میگیرم... تو این رنج این 2تا از همه بهترن دیگه...
بازم ممنووووووون.....:20:
MaJiiD.H
15-11-2011, 16:37
محمد جان سورن ELX چطوره؟؟؟
mohamad skystar
16-11-2011, 13:19
من هردوشونو دوس دارم... مخصوصا اگه ELX سال گیر بیارم... 207 رو فقط به خاطر اتومات بودنش میخام..:2:
زیاده یعنی چقدره؟؟ بعده 2سال با چقدر ضرر میتونم بفروشمشون؟؟
خب این سیستم هوشمند چه کاری انجام میده؟؟
شما اطلاعی ندارین که صندلی های ELX الان گرمکن داره یا نه؟؟
ایمنی ELX چجوری بهتره؟ ترمزاشون که مثه همن،تازه 207 یه ایربگ بیشتر داره،پس از چه نظر ایمنی پارس بیشتره؟؟
میدونم خیلی اذیتت کردم.. اما آخرشه دیگه،بزودی یکی از این دو رو میگیرم... تو این رنج این 2تا از همه بهترن دیگه...
بازم ممنووووووون.....:20:
ضررش بعد از 2 سال حدود 3 تا 4 میلیون تومان میرسه
سیستم هوشمند ELX مثل سمند هست
صندلی های ELX گرم کن و سرد کن داره ( طبق گفته نمایندگی )
سیستم ترمز ELX رو تو سایت زده ABS,TEVES(MK20 اما برای 207 همون ABS هست که نمیدونم فرقشون چیه.
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
محمد جان سورن ELX چطوره؟؟؟
سورن ELX که یه خودرویی متفاوت بین محصولات ایرانی هست
که اگر بشینی داخلش 207 و ELX رو به فراموشی میسپاری چون خیلی تغییرات مطلوبی درش
انجام شده فقط بزرگترین عیبی که داره موتور XU7 قدیمی هست که الان روش نصب میشه.
موتوری با مصرف سوخت بالا و بازده کم.
اینم عکس نمای داخلی سورن ELX :
MaJiiD.H
16-11-2011, 14:02
ممنونم دوست خوبم... پس اونقدرا هم ضررش زیاد نیس... خب من درباره همون سیستم هوشمند سمند هم اطلاعاتی ندارم:41: دقیقا کارش چیه؟ چه کاری انجام میده؟؟ راستی این کامپیوتر سفری چیه؟ 207 و ELX دارن؟؟
سورنهایی که الان ایرنخودرو میزنه تریم مشکیه دیگه.... به نظرتون این چطوره؟؟ این می ارزه؟؟
از نظر سر صدا چطوره؟؟ صدا موتور تا چه حد توش میاد؟؟ کشش موتور چطوره؟؟ جوری مثه سمند های قدیم بعده 2 سال از هرجاش صدا بیاد یا لش بشه؟؟؟
کلا بین این 3تا کدوم؟؟؟؟
mohamad skystar
16-11-2011, 15:45
ممنونم دوست خوبم... پس اونقدرا هم ضررش زیاد نیس... خب من درباره همون سیستم هوشمند سمند هم اطلاعاتی ندارم:41: دقیقا کارش چیه؟ چه کاری انجام میده؟؟ راستی این کامپیوتر سفری چیه؟ 207 و ELX دارن؟؟
سورنهایی که الان ایرنخودرو میزنه تریم مشکیه دیگه.... به نظرتون این چطوره؟؟ این می ارزه؟؟
از نظر سر صدا چطوره؟؟ صدا موتور تا چه حد توش میاد؟؟ کشش موتور چطوره؟؟ جوری مثه سمند های قدیم بعده 2 سال از هرجاش صدا بیاد یا لش بشه؟؟؟
کلا بین این 3تا کدوم؟؟؟؟
سیستم هوشمند
نمایش تاریخ ساعت روزهای یهفته دمای هوا
تنظیم هشدار تعویض روغن-فیلتر روغن-فیلتر هوا
تنظیم حسگر دزدگیر
هشدار باز بودن درهای خودرو و بالا بودن ترمز دستی
انتخاب کد توسط راننده برای ایمنی بیشتر
بله سورن الان تریم مشکی هست و اگر از موتورش چشمپوشی کنی ارزش خرید داره
از نظر سر و صدا نسبت به سورن های قبلی بهتر شده کمتر صدا میاد.
این خودرو چند ماهه تو بازار و در مورد لش شدنش نمیشه نظر داد
کشش موتورش هم مثل سمند LX معمولی هست
MaJiiD.H
17-11-2011, 00:10
سیستم هوشمند
نمایش تاریخ ساعت روزهای یهفته دمای هوا
تنظیم هشدار تعویض روغن-فیلتر روغن-فیلتر هوا
تنظیم حسگر دزدگیر
هشدار باز بودن درهای خودرو و بالا بودن ترمز دستی
انتخاب کد توسط راننده برای ایمنی بیشتر
بله سورن الان تریم مشکی هست و اگر از موتورش چشمپوشی کنی ارزش خرید داره
از نظر سر و صدا نسبت به سورن های قبلی بهتر شده کمتر صدا میاد.
این خودرو چند ماهه تو بازار و در مورد لش شدنش نمیشه نظر داد
کشش موتورش هم مثل سمند LX معمولی هست
ممنون... پس چیزه خوبیه این سیستم هوشمند...:20:
کامپیوبر سفری چیه؟
خب پس با این حساب سورن ELX فعلا فقط زیبایی و امکانات خوبی داره،با این موتور فک نکنم حرفی برای گفتن دربرابر پارس ELX داشته باشه... در برابر 207 هم فقط جاداریش مزیته...
از یکی از دوستان شنیدم میخان سورن ELX رو با گیربکس اتومات بزنن.. البته اونم از یکی از کارمندای ایرانخودرو شنیده... اگه واقعیت داشته باشه که عالی میشه... شما اطلاعی نداری؟؟؟؟
میترسم همین که ما ماشین خریدیم 2 ماه بعد ایرانخودرو ماشین جدید بزنه:13::41:
mohamad skystar
17-11-2011, 00:17
ممنون... پس چیزه خوبیه این سیستم هوشمند...:20:
کامپیوبر سفری چیه؟
خب پس با این حساب سورن ELX فعلا فقط زیبایی و امکانات خوبی داره،با این موتور فک نکنم حرفی برای گفتن دربرابر پارس ELX داشته باشه... در برابر 207 هم فقط جاداریش مزیته...
از یکی از دوستان شنیدم میخان سورن ELX رو با گیربکس اتومات بزنن.. البته اونم از یکی از کارمندای ایرانخودرو شنیده... اگه واقعیت داشته باشه که عالی میشه... شما اطلاعی نداری؟؟؟؟
میترسم همین که ما ماشین خریدیم 2 ماه بعد ایرانخودرو ماشین جدید بزنه:13::41:
سورن ELX در آینده با موتور های EF7 و TU5 عرضه خواهد شد اما زمانش مشخص نیست.
با این موتور در مقابل پارس ELX حرفی نداره درسته گفتم که تنها عیبشم همینه.
کامپیوتر سفری هم میزان مصرف سوخت همچنین مسافتی رو که با مقدار بنزین باقیمانده
در باک میتونید طی کنید رو نشون میده.چند مورد دیگه هم هست نمیدونم
MaJiiD.H
17-11-2011, 12:19
پس بیخیال سورن ELX بشم،چون اگه با موتور جدید بزنن خیلی دلم میسوزه و اون موقع سورنهای فعلی دیگه ارزشی نداره...
207 و پارس ELX کامپیوتر سفری هم دارن؟؟؟
راستی میشه رو ELX کروز و سنسور نور و سنسور باران و LCD نصب کرد؟؟؟
mohamad skystar
17-11-2011, 12:47
پس بیخیال سورن ELX بشم،چون اگه با موتور جدید بزنن خیلی دلم میسوزه و اون موقع سورنهای فعلی دیگه ارزشی نداره...
207 و پارس ELX کامپیوتر سفری هم دارن؟؟؟
راستی میشه رو ELX کروز و سنسور نور و سنسور باران و LCD نصب کرد؟؟؟
پارس ELX فکر نمیکنم داشته باشه اما 207 داره.
برای نصب هرگونه آپشن و لوازم جانبی بر روی محصولات ایران خودرو به لینک زیر مراجعه کنید:
MaJiiD.H
17-11-2011, 13:46
ممنون محمد جان... اما خیلی از آپشنها تو سایت آپکو نیس اما انجام میدن...
در آخر سرف نظر از فضای ماشین و با توجه به اتومات بودن 207 شما کدومو پیشنهاد میدی؟؟؟
نمیخام خدایی نکرده بعده خرید پشیمون شم...
واقعا لطف کردی این چند وقت... خیلی کمکم کردی... ممنــــــــــــــــــــــ ـــــون.......
mohamad skystar
18-11-2011, 18:33
ممنون محمد جان... اما خیلی از آپشنها تو سایت آپکو نیس اما انجام میدن...
در آخر سرف نظر از فضای ماشین و با توجه به اتومات بودن 207 شما کدومو پیشنهاد میدی؟؟؟
نمیخام خدایی نکرده بعده خرید پشیمون شم...
واقعا لطف کردی این چند وقت... خیلی کمکم کردی... ممنــــــــــــــــــــــ ـــــون.......
سلام.
والا دوست من شما یه روز از فضای ماشین صرف نظر میکنید
یه روز اتوماتیک فقط مهمه براتون خلاصه ملاک هاتون رو تغییر میدین.
خوب اینجا مشخصه اگر فضای ماشین رو در نظر نگیریم یعنی واسه یک نفر خوب مشخصه 207
انتخاب میشه
MaJiiD.H
19-11-2011, 00:22
ممنون محمد جان... پس 207 تصویب شد...
حالا قیمتش تو بازار چنده؟؟؟ اینجا یه مشکی بهم قیمت داده 22200... تهران پایینتره یا همینه؟؟
نمایندگی زده 45 روزه اما خودشون میگن حداقل 2ماه طول میکشه..... تازه الان که فروشش بسته شده،شاید تو شرایط آذر باشه...
اقا مجید پروژه ای شده این تاپیک برا خودشااااا
جساراتا عینه این سوالات تو صفحات قبل جواب داده شده:20:
MaJiiD.H
19-11-2011, 00:43
آخرشه دیگه...:46:
من گشتم اما نبودااااااا.......!!!!!!!
mohamad skystar
19-11-2011, 11:49
آخرشه دیگه...:46:
من گشتم اما نبودااااااا.......!!!!!!!
سعی کنید از شرکت بخرید با تحویل 45 روزه
الان 207 رو همه جا میخوان گرون بفروشن
MaJiiD.H
22-11-2011, 13:46
سلام دوستان
من قسط دارم این آپشنهارو رو 207 نصب کنم ،میخام نظر شمارو هم بدونم:
1-پدال 5 سیمه لیمیتر ساپورت
2- کروز کنترل با لیمیتر
3- آینه تاشو جانبی
4- سنسور دنده عقب
5- پاور ویندوز
6- سنسور نور و باران
7- آینه الکترومیک
8-گرمکن صندلیهای جلو
9- تودوزی چرم طبیعی
10- lcd با نویگیشن فابریک و دوربین عقب
11- esp
12- استرس بار
13- شیشه شور چراغها
14- ایربگ ستون و جانبی
15- شاید هم سانروف
دوستانی که اطلاع دقیق دارن لطف کنن بگن کدوم یکی از اینارو آپکو انجام میده؟؟
قیمتشون رو هم بهم بگین لطفا (چه اونایی که آپکو انجام میده،چه اونایی که باید ببرم بیرون انجام بدم)...
در آخر نصب اینا تاثیری تو گارانتی نداره؟؟
mohamad skystar
22-11-2011, 15:38
سلام دوستان
من قسط دارم این آپشنهارو رو 207 نصب کنم ،میخام نظر شمارو هم بدونم:
1-پدال 5 سیمه لیمیتر ساپورت
2- کروز کنترل با لیمیتر
3- آینه تاشو جانبی
4- سنسور دنده عقب
5- پاور ویندوز
6- سنسور نور و باران
7- آینه الکترومیک
8-گرمکن صندلیهای جلو
9- تودوزی چرم طبیعی
10- lcd با نویگیشن فابریک و دوربین عقب
11- esp
12- استرس بار
13- شیشه شور چراغها
14- ایربگ ستون و جانبی
15- شاید هم سانروف
دوستانی که اطلاع دقیق دارن لطف کنن بگن کدوم یکی از اینارو آپکو انجام میده؟؟
قیمتشون رو هم بهم بگین لطفا (چه اونایی که آپکو انجام میده،چه اونایی که باید ببرم بیرون انجام بدم)...
در آخر نصب اینا تاثیری تو گارانتی نداره؟؟
سلام.دوست من در مورد این جور مسائل فقط در تاپیک اختصاصی هر خودرو مطرح کنید.
چون این موارد از بحش مشاوره خرید خودرو خارجن.
تاپیک پژو 207 :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.