ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه پزشکی و شیمی کاربردی؟

mohammad13.blogfa
08-10-2011, 13:08
با عرض سلام. شاید والم در وحله اول احمقانه به نظر بیاد. می خوام رشته شیمی کاربردی رو با پزشکی مقایسه کنید.
اما منظور من کسی هست که رتبه اش شده دو هزار. چنین شخصی دو راه داره. یا به پزشکی یک شهر عقب مونده و دورافتاده بره یا به شیمی کاربردی دانشگاه صنعتی شریف بره/
جدا از علاقه خواهشا چنین شرایطی رو با هم مقایسه کنید و بگید که اگه شما بودید کدوم رو انتخاب می کردید؟
در ضمن به نظرتون اگه شیمی شریف بخونم به راحتی می تونم از یه دانشگاه اروپایی پذیرش بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید

T_L_O_T_D
08-10-2011, 13:15
پزشکی کجا دوست عزیز شیمی کاربردی کجا! ولی در کل وارد علوم پزشکی جا پیشرفتش بیشتره و به تبعش پوستت رو می کنند! درست تموم شد 2 سال باید طرح بگذرونی تا بتونی امتحان تخصص بدی. التبه شرایط خاص رو لحاظ نکردم. تو رشته های پزشکی دندون هم راحت تره هم پولساز تر بعدشم دارو. پزشکی درد سر های خاص خودش رو داره! اینم بگم واسه خروج از کشور هم پزشکی خیلی اذیت می کنه!

mohammad13.blogfa
10-10-2011, 19:58
با عرض تشکر از دوست عزیزم.
اگه توجه کنید من نخواستم پزشکی رو با شیمی مقایسه کنم ، اینکه تابلو پزشکی بهتره. بحث من بر سر دانشگاه است.
بذارید واضح تر بگم/
شما در کنکور تجربی 91 شرکت می کنید و رتبه 2000 می آرید. حال کدام یک رو انتخاب می کنید
1) شیمی کاربردی صنعتی شریف 2)پزشکی فسا/جهرم/...

The Life
18-10-2011, 16:44
دوست عزیز انتخاب با خودته ، هر دو رشته سختی های خودش رو داره ، شیمی رو هم دست کم نگیر ، اگه ادامه بدی میتونی بورسیه بگیری و بری خارج ، دانشگاهشم خوب عالیه . هر کدوم رو که بیشتر باهاش راحتی و تو دلت اونو میخوای برو تا موفق شی .(The Life)

Alireza SM
18-10-2011, 20:31
دوست عزیز شاید برای شما هم باورش مشکل باشه ولی رتبه 2000 امکان قبول شدن توی داشنگاه شهید بهشتی تهران رو هم داره حتی
با 2000 راحت میشه رفت دانشگاه های درست و حسابی ( تبریز و مشهد و شیراز و ... )