PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 6950 XFX 1G

Yashar_satyr
07-10-2011, 15:20
سلام - داشتم وب گردی می کردم با موزیلا 10 تا پنجره باز کردم - یه دفعه صفحه راه راه سفید شد - سیستم رو خاموش روشن کردم - بوق میزنه ولی تصور نمی اومد و دور فن گرافیک هم رفته بود بالا یعنی فکر کنم فقط روی 100% بود - بعدش سیستم رو خاموش کردم و برقش رو کشیدم و 1 دقیقه بعدش دوباره روشن کردم - درست شد - موقعی که چند تا پنجره باز می کنم دمای گرافیک میره روی 65 - این طبیعی نیست

دوستان راهنمایی کنید

Yashar_satyr
07-10-2011, 18:56
مشکل رو پیدا کردم - fire fox mozila 7 دما رو میبره بالا - چیکار کنم؟ - وقتی چند تا پنجره موزیلا باز می کنم دما میره بالا و اگه 15 تا باز کنم و هی برم این یکی و اون یکی دما میره بالا تا اینکه هنگ کنه و ....- ولی توی بازی تا 82 میره ولی مشکلی پیش نمیاد.

H.Operator
10-10-2011, 19:29
درود
طبق این عکس زیر اون تیکی که مشخص کردم بردار و بعد یه ریست بزن ببین درست میشهـ ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yashar_satyr
10-10-2011, 20:11
دوست عزیز - امروز وقتی می خواستم - با اکسپلورر کار کنم اون هم همینطوری شد - و دوباره خاموش کردم و وقتی روشن کردم دوره فن........
موقعی میشه که زیاد پنجره باز کنم و یا یه دفعهاز قسمت بالای سایت به پایین بیام - منظورم با قلتک موس که میاد پایین - ولی با موس این کار رو میکنم - توی بازی ها هم مشکلی ندارم

H.Operator
11-10-2011, 01:13
خوب اول از همه من توصیه می کنم برای اینکه مطمئن بشیم شما یک بار کل درایور گرافیک رو پاکش کن و آخرین ورژن رو دانلود کنـ :

AMD Catalyst 11.9 [RAGE Driver] 8.892.3 October 3
این جدیدترین درایور AMD هستش / یک فایل هم 32 بیت و هم 64 بیت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای پاک کردن کامل درایور گرافیک از این نرم افزار فوق العاده استفاده کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yashar_satyr
18-10-2011, 08:02
تشکر از دوست عزیزم - با دراور 11.9 rage فعلا که مشکل حل شد.