PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسائل فيزيك

Astarali
06-10-2011, 15:53
سلام. من دو تا سوال از فيزيك پيش دانشگاهي دارم.
كسي ميتونه جواباشونو بده؟

يكي در مورد يكاها : نانو ،‌ هكتو و ..... اينجور چيزاست

اون يكي هم در مورد بردار هاست..... كسي ميتونه جواب بده؟

amin666
07-10-2011, 10:37
خب سوالتو بپرس دوست عزیز!بالاخره کسی بتونه جواب می ده دیگه
در مورد چه چیز اینها سوال داری؟

Astarali
07-10-2011, 12:43
سوال 1 :
1 آنگسترم چند نانومتر، چند ميكرومتر، چند پيكومتر، چند سانتي متر، چند ميلي متر، چند دسي متر، چند كيلومتر، چند سانتي متر مربع، و چند ميلي متر مكعب است؟

===============================================

سوال 2 :
دو بردار عمود بر هم a,b به اندازه ي 12 واحد و 16 واحد مفروض اند. اندازه برآيند آنها را تعيين كنيد؟

Soheil-Green
07-10-2011, 15:25
سوال 1 :
1 آنگسترم چند نانومتر، چند ميكرومتر، چند پيكومتر، چند سانتي متر، چند ميلي متر، چند دسي متر، چند كيلومتر، چند سانتي متر مربع، و چند ميلي متر مكعب است؟

تعریف آنگستروم از ویکی پدیا

آنگستروم (به سوئدی: ångström) یک یکای طول برابر با ۱۰- ۱۰ متر (10 به توان منفی 10) است. نماد این یکا حرف A در زبان سوئدی است که با Å نشان داده می‌شود.

اگر چه این یکا به صورت بین المللی مورد استفاده قرار می‌گیرد اما به طور رسمی یک یکای غیر اس‌آی است و نزدیک ترین واحد اس‌آی به آن نانومتر است (هر ده آنگستروم برابر یک نانومتر است) و بیشتر از آنگستروم از نانومتر در متون علمی استفاده می‌شود[۱]. با این حال آنگستروم در بسیاری از متون علمی جهت اندازه‌گیری اندازهٔ اتم‌ها، مولکول‌ها، ساختارهای میکروسکوپیک زیستی و طول پیوندهای شیمیایی، فاصله اتم‌ها در کریستال‌ها، طول موج امواج الکترومغناطیسی و فاصله‌های بخش‌هایی از مدارهای مجتمع به کار می‌رود.

این یکا به افتخار آندرس جوناس آنگستروم فیزیک دان سوئدی نامگذاری شده‌است.[۲]

بقیه یکا ها رو هم میتونی به هم تبدیل کنی به جز اون 2 تا که قرمز کردم! چون آنگستروم واحد طول هست و نه واحد مساحت و یا حجم!

سوال 2 :
دو بردار عمود بر هم a,b به اندازه ي 12 واحد و 16 واحد مفروض اند. اندازه برآيند آنها را تعيين كنيد؟

در مورد سوال دومت هم چون دو بردار بر هم عمود اند از رابطه فیثاغورث استفاده میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{R}=\sqrt{F_{1}^{2}+F_{2}^{2}}
پس برایند دو بردار 16 و 12 واحدی برابر میشه با 20 واحد.

پ.ن:این سوال ها مربوط به فیزیک دوم دبیرستان میشه!