مشاهده نسخه کامل
: مسائل فيزيك
Astarali
06-10-2011, 15:53
سلام. من دو تا سوال از فيزيك پيش دانشگاهي دارم.
كسي ميتونه جواباشونو بده؟
يكي در مورد يكاها : نانو ، هكتو و ..... اينجور چيزاست
اون يكي هم در مورد بردار هاست..... كسي ميتونه جواب بده؟
خب سوالتو بپرس دوست عزیز!بالاخره کسی بتونه جواب می ده دیگه
در مورد چه چیز اینها سوال داری؟
Astarali
07-10-2011, 12:43
سوال 1 :
1 آنگسترم چند نانومتر، چند ميكرومتر، چند پيكومتر، چند سانتي متر، چند ميلي متر، چند دسي متر، چند كيلومتر، چند سانتي متر مربع، و چند ميلي متر مكعب است؟
===============================================
سوال 2 :
دو بردار عمود بر هم a,b به اندازه ي 12 واحد و 16 واحد مفروض اند. اندازه برآيند آنها را تعيين كنيد؟
Soheil-Green
07-10-2011, 15:25
سوال 1 :
1 آنگسترم چند نانومتر، چند ميكرومتر، چند پيكومتر، چند سانتي متر، چند ميلي متر، چند دسي متر، چند كيلومتر، چند سانتي متر مربع، و چند ميلي متر مكعب است؟
تعریف آنگستروم از ویکی پدیا
آنگستروم (به سوئدی: ångström) یک یکای طول برابر با ۱۰- ۱۰ متر (10 به توان منفی 10) است. نماد این یکا حرف A در زبان سوئدی است که با Å نشان داده میشود.
اگر چه این یکا به صورت بین المللی مورد استفاده قرار میگیرد اما به طور رسمی یک یکای غیر اسآی است و نزدیک ترین واحد اسآی به آن نانومتر است (هر ده آنگستروم برابر یک نانومتر است) و بیشتر از آنگستروم از نانومتر در متون علمی استفاده میشود[۱]. با این حال آنگستروم در بسیاری از متون علمی جهت اندازهگیری اندازهٔ اتمها، مولکولها، ساختارهای میکروسکوپیک زیستی و طول پیوندهای شیمیایی، فاصله اتمها در کریستالها، طول موج امواج الکترومغناطیسی و فاصلههای بخشهایی از مدارهای مجتمع به کار میرود.
این یکا به افتخار آندرس جوناس آنگستروم فیزیک دان سوئدی نامگذاری شدهاست.[۲]
بقیه یکا ها رو هم میتونی به هم تبدیل کنی به جز اون 2 تا که قرمز کردم! چون آنگستروم واحد طول هست و نه واحد مساحت و یا حجم!
سوال 2 :
دو بردار عمود بر هم a,b به اندازه ي 12 واحد و 16 واحد مفروض اند. اندازه برآيند آنها را تعيين كنيد؟
در مورد سوال دومت هم چون دو بردار بر هم عمود اند از رابطه فیثاغورث استفاده میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{R}=\sqrt{F_{1}^{2}+F_{2}^{2}}
پس برایند دو بردار 16 و 12 واحدی برابر میشه با 20 واحد.
پ.ن:این سوال ها مربوط به فیزیک دوم دبیرستان میشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.