مشاهده نسخه کامل
: ساخت پروژه
با سلام
دوستان و اساتید من میخوام بدونم چطوری میشه از این پروژه های آماده ساخت
همه چیزو درست کردم فقط عکسایی که کار کردم توش برای سری بعدی چطوری جایگزینی کنم چطوری باید جای عکسا رو تنظیم کنم که اگر دادمش به کسی دیگه بتونه عکسا رو عوض کنه
با تشکر
clipfilm
06-10-2011, 02:13
سلام دوست عزیز
برای ساخت یک پروژه باید نکاتی را رعایت کنید که بحث ان جداست .... شما وقتی که در پروژه عکس استفاده میکنید با نامهایی که برای عکس گذاشتید فراخوانی میشود و وقتی که این پروژه ها را به کسی میدهید همه کاربران که اسم عکسهایشان مثل شما نیست و وقتی پروژه ها را بارگذاری میکنند با پیغام عکس روبرو میشوند پس نگران نباشید .... بطور مثال حالا شما عکسهایی که در پروژه ای که ساختید نام انها را تغییر دهید و می بینید که شما هم با این پیغام روبرو خواهید شد .... موفق باشید
سری به سایت ما بزنید خوشحال میشیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عرفان فیلم:11:
با اين توضيحي كه دوستمون داد بنده خدا بيشتر گيج شد من هم اين مشكل را داشتم كليپ ساخته بودم براي عروسي تو مراسم بعدي چون نميدونستم چكار كنم مينشستم دوباره آن رو ميساختم بيچاره ميشدم
شما بايد اول نظم را رعايت كني يعني چي پوشه عكس جدا و پوشه فيلم جدا پوشه موزيك جدا فايلهاي بك گراند داري همش جدا مرتب همه اينها رو ميگذاري توي يك پوشه فايل پروژه رو هم داخل لش ميگذاري تو نرم افزارتم همين كار رو ميكني مثلا اديوس پوشه هاي مختلف را درست ميكني
حالا فرض كن كار پروژه تمام شده و خروجي رو هم گرفتي براي پروژه بعدي بايد اسم عكسات و فيلمات دقيقا همون نام هاي قبلي باشه براي همين سعي كن يك نظم هماهنگ از اول داشته باشي مثلا صفر يك صفر دو و غيره تعداد هم زمان فيلم و فرمت عكس و فيلم هم يكي باشه عكساي جديد و فيلمهاي جديد رو جايگزين قبليها كن تمومه ديگه پزوژه رو كه دوباره فرا خواني كني ميبيني كه جايگزين شدند اگه هم نشدند ارور ميده و ميگه كجاست كه ميتوني بهش آدرس بدي الان يادم نيست كدام گزينه بود ميرم خونه و نگاه ميكنم بهت ميگم
ولي بايد دقت كني كه هيچي رو پاك يا تغير نام ندي وگرنه خراب ميشه اين بلا بارها سرمن آمده و اشكم در آورده
clipfilm
07-10-2011, 16:48
سلام دوست عزیز
من این بنده خدا رو گیج نکردم بلکه جواب سوالش رو قشنگ دادم شما اول دقیق مطالعه کن این بنده خدا چی میخواد بعد قضاوت کنید . شما دارید بی مطالعه نظر میدید البته ببخشید در ضمن من خودم طراح و سازنده پروژه هستم و سعی کردم فقط جوابی که مد نظرش است جواب بدم در ضمن برای ساخت پروژه خودش عرض کرده بود که ساخته بود و فقط در پیغام مشکل داشت پس بیاید درست راهنمایی کنیم
با تشکر : مدیر سایت عرفان فیلم :11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناراحت نشو بابا شما
ميگم اين كليپهاي عرفان رو اگه نمونه كارش رو بگذاري براي دانلود با حجم كم بهتره ها مشتريات بيشتر ميشن من خودم خريدارم ولي چون نميدونم چي رو ميخام بخرم دو دلم فايل دموش رو بگذار سطح كار رو ببينم خريداريم
دادا منم این مشکل را دارم یکی راهنمایی کنه ببینم چطور میشه یه پرو|ه را ذخیره کنیم که سری بعد فقط جایه فیلم و عکس را عوض کنیم و نیازی به ساختن دوباره کلیپ نباشه مثل کلیپهای آماده که میخریم و فقط مسیر فیلم و عکی و بهش میدیم
F:Shagerd
08-01-2012, 19:30
سلام بچه ها خداییش درست راهنمایی کرده بود 1 خورده فکر کنید میبینید که میتونید با عوض کردن آدرس عکس و فیلمتون میتونید فیلم و عکس جدیدتون رو با همون اسم قبلی بهش معرفی کنید راحت میشینن سر جاشون شما میتونید موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.