ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا درایو سی مرتب داره کم میشه ؟

Setareh 2006
03-10-2011, 19:08
سیستم پنتیوم 4 ، رم 512 و ویندوز اکس پی سرویس پک 3 هست .
مشکل اینه که ظرفیت درایو سی مدام در حال کم شدنه در حالی که برنامه زیادی نصب نشده و کلا برنامه هایی هم که نصب شده در درایو دیگری هست . با نود 32 آپدیت شده اسکن کردم مشکل حل نشد . قبلا یکبار دیگه این مشکل پیش اومد ویندوز رو عوش کردم چند روز اوول خوب و درست بود ولی الان چند روزه که دوباره درایو سی داره ظرفیتش کم میشه . یک نفر گفت ممکنه چون نود 32 اورجینال نیست ویروس رو پیدا نمی کنه . یک کاسپر اورجینال نصب کن و اسکن کن . آیا روی سیتستم میشه کاسپر نصب کنم چون 512 مگ رمش بیشتر نیست .
در ضمن در قسمت ستارت آپ این فایل هم هست : dwtrig20.exe -t . آیا این ویروسه ؟

Rahpooyan
03-10-2011, 20:19
اگه منظورتون Dwtrig20.exe است که مشکل خاصی نداره و تنها واسه ارسال ارور های پیش اومده واسه برنامه افیس به مایکروسافت بکار می رود .
البته می تونید این فرایند را از استارت اپ حذف کنید

jax2
03-10-2011, 21:41
اول از همه
system restore piont رو غیر فعال کنید
در ضمن دقت کنید که اگر شما فایلی رو delete کنید به سطل آشغال وارد میشه که درایو c رو پر می کنه
نکته دیگه شما احتمالا فایل هاتون رو روی desktop یا داخل my document ذخیره نمی کنید؟

Setareh 2006
04-10-2011, 03:49
اگه منظورتون Dwtrig20.exe است که مشکل خاصی نداره و تنها واسه ارسال ارور های پیش اومده واسه برنامه افیس به مایکروسافت بکار می رود .
البته می تونید این فرایند را از استارت اپ حذف کنید
ظاهرا برای ارسال اررور به مایکروسافت بوده چون وقتی به اینترنت وصل شدم یک پیغام اومد که اجازه بدم به ماکر.سافت ریپورت ارسال کنه من هم چون مطمئن نبودم بدون هیچ پاسخی پنجره رو بستم . حالا هم که در ستارت آپ نگاه می کنم می بینم بعد از بستن پنجره ی اون پیغام دیگه چنین فایلی در ستارت آپ نیست و غیب شده .

Setareh 2006
04-10-2011, 04:01
اول از همه
system restore piont رو غیر فعال کنید
در ضمن دقت کنید که اگر شما فایلی رو delete کنید به سطل آشغال وارد میشه که درایو c رو پر می کنه
نکته دیگه شما احتمالا فایل هاتون رو روی desktop یا داخل my document ذخیره نمی کنید؟
سیستم ریستور پوینت رو چطوری باید غیر فعال کنم ؟
ریسایکل بین رو همیشه چک می کنم و خالی هست . تو مای داکیومنت هم چیزی نگه نمی دارم معمولا در درایو دیگری غیر از سی فایل ها رو سیو می کنم تا به سی فشار نیاد . الان هم دوباره چک کردم حجم مای داکیومنتس همه اش 40 مگ هست .
یک نفر بهم گفت پوشه داکیومنت ستینگز در درایو سی رو چک کن اگر ظرفیتش بیشتر از جد نرمال باشه ایراد از اون جاست . الان دیدم از ده گیگ ظرفیت سی ، ظرفیت پوشه داکیومنتس اند ستینگز حدود 3 گیگ هست . آیا این ترماله ؟

MrGee
04-10-2011, 08:09
از برنامه هاي ATF-Cleaner و windirstat استفاده كنيد

SURIV
04-10-2011, 09:43
حجم درایوتونو تو بازه های زمانی مختلف کنترل کنین ببینین وقتی هیچی کپی نمیکنین هم کم میشه یا نه؟
ممکنه سیستمتون یه ویروس مثل Face 0f Die گرفته باشه که مثلا تو هر یه دقیقه چند مگ حجم درایو رو با نوشتن بیتهای بیهوده کم میکنه
برای خالی کردن حجم هم غیرفعال کردن Page File و هایبرنت خیلی کمک میکنه
در نهایت میتونم بگم ویندوزتونو عوض کنین و با یه آنتی ویروس آپدیت شده سیستم رو اسکن کنین
موفق باشین

jax2
04-10-2011, 17:59
برا غیر فعال کردن system restore از منوی استارت روی my computer کلیک راست کنید و propertise بزنید
تو پنجره باز شده دنبال گزینه ی turn off system restore(ptotection) بگردید و تیکشو بردارید
من وین سون دارم دقیق یادم نیست

Setareh 2006
04-10-2011, 18:54
برا غیر فعال کردن system restore از منوی استارت روی my computer کلیک راست کنید و propertise بزنید
تو پنجره باز شده دنبال گزینه ی turn off system restore(ptotection) بگردید و تیکشو بردارید
من وین سون دارم دقیق یادم نیست
پیداش کردم . برای همیشه غیرفعال باشه ؟ اشکالی پیش نمیاد اگر همیشه غیرفعال باشه ؟

Setareh 2006
04-10-2011, 19:02
از برنامه هاي ATF-Cleaner و windirstat استفاده كنيد
ATF-Cleaner رو پیدا کردم و اجرا کردمش . حدود 700 مگ به حجم سی اضافه شد . الان ظرفیت سی بین 700 و 900 متغیره .
windirstat رو پیدا نکردم و نمی دونم چطوری کار می کنه . اگر لینک و آموزش اش رو بدید ممنون میشم .
برنامه TuneUp Utillities رو نصب و اجرا کردم ولی درست بلد نیستم . آموزش گام به گام به زبان ساده اگر داره لطفا برام بگذارید .
1 click maintanence رو اجرا کردم همه قسمت ها رو انجام داد ولی به قسمت دیفرگمنت که رسید همینطوری موند آخر سر مجبور شدم برنامه رو ببندم .

یک مشکل دیگه که نمی دونم از همین درایو سی هست یا نه اینه که وقتی به اینترنت وصل میشم سیستم هنگ می کنه . باید یکبار سیستم رو خاموش کنم تا مشکل برطرف بشه . شما می دونید ایراد از کجاست ؟

MrGee
04-10-2011, 22:03
درايو سي رو defrag كنيد
برنامه mbam رو دانلود و نصب كنيد و با اون سيستم رو يه بار اسكن كنيد
اسم برنامه دومي رو تو گوگل سرچ كنيد مستقيم مي ره تو سايت برنامه. وقتي كه برنامه رو اجرا كرديد درايو سي رو انتخاب كنيد و ببينيد كدوم پوشه حجم بيشتري مي گيره
موقع اجراي ATF تيك همه گزينه ها رو زديد؟

Setareh 2006
04-10-2011, 22:46
درايو سي رو defrag كنيد
برنامه mbam رو دانلود و نصب كنيد و با اون سيستم رو يه بار اسكن كنيد
اسم برنامه دومي رو تو گوگل سرچ كنيد مستقيم مي ره تو سايت برنامه. وقتي كه برنامه رو اجرا كرديد درايو سي رو انتخاب كنيد و ببينيد كدوم پوشه حجم بيشتري مي گيره
موقع اجراي ATF تيك همه گزينه ها رو زديد؟
بله تیک همه گزینه ها رو در این برنامه زدم ATF کمک کرد تا حدود 700 مگ به فضا اضافه شد .
منظورتون از برنامه دومی windirstat هست ؟ رفتم تو سایتش ولی نمی دونم کدوم لینک برای دانلود هست . سیسنم من 32 بیت هست . لطفا لینکش رو برای من بگذارید . ممنون
در ضمن طرز کارش رو هم بلد نیستم .

MrGee
05-10-2011, 00:35
كار كردن با برنامه آسونه خودتون هم اگه ببينيد متوجه مي شيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Setareh 2006
05-10-2011, 08:58
حجم سی رسیده بود به زیر 100 مگ . الان ریستور پوینت رو خاموش کردم حجم سی شد 1 گیگ و خورده ای . اگر همیشه ریستور پوینت خاموش باشه مشکلی پیش نمیاد ؟

برنامه Windirstat رو اجرا کردم تا اینجا بیشتر بلد نیستم دیگه نمی دونم باید چکار کنم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]