ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد ساخت فروم رایگان

nimayi
30-09-2011, 08:49
سلام
من میخاستم یک فروم mybb بسازم،یک سوال دشتم:آیا این سایت هاست رایگان میده یا فقط قالب رو بهمون میده و باید هاست خودمون بگیریم؟؟؟؟

far2009
30-09-2011, 09:25
فکر نمی کنم هاست به شما بده ولی سایت های هاست مجانی زیاد هست البته این نکته را هم باید در نظر بگیرید که هیچ هاست مجانی، دامین بدون تیلیغ به شما نمیده

mohrd
30-09-2011, 10:43
سلام.
شما باید نرم افزار MyBB رو از سایتش دانلود کنید، و هاست (رایگان مثل گیگفا، 000WEBHOST) تهیه کنید و برنامه رو نصب کنید.

فکر نمی کنم هاست به شما بده ولی سایت های هاست مجانی زیاد هست البته این نکته را هم باید در نظر بگیرید که هیچ هاست مجانی، دامین بدون تیلیغ به شما نمیده
منظور شما از دامین بدون تبلیغ چیه؟ SUB Domain رو می فرمایید؟ اگر اینطوره که اکثر هاست های رایگان امکان اتصال دامنه رو فراهم کرده اند (که مطمئنا دامنه رو بدون توجه به هاست باید خریداری کنید!)

موفق باشید ./.

far2009
30-09-2011, 11:01
سلام.
شما باید نرم افزار MyBB رو از سایتش دانلود کنید، و هاست (رایگان مثل گیگفا، 000WEBHOST) تهیه کنید و برنامه رو نصب کنید.

منظور شما از دامین بدون تبلیغ چیه؟ SUB Domain رو می فرمایید؟ اگر اینطوره که اکثر هاست های رایگان امکان اتصال دامنه رو فراهم کرده اند (که مطمئنا دامنه رو بدون توجه به هاست باید خریداری کنید!)

موفق باشید ./.
خوب پس چرا همه نمیرن هاست مجانی بخرند و فقط برای یک دامین هزینه کنند ! من گفتم یکی از مشکلاتش اینه که دامین یا حالا به قول شما ساب دامینی بدون حضور اسم خودشون به شما نمیدند . خوب مشکلات سرعت و محدودیت و پشتیان گیری هم هست. البته برای کارهای ساده من هم هاست مجانی را پیشنهاد می کنم

mohrd
30-09-2011, 12:01
چون هاست رایگان معمولا کیفیت و سرعت (و سایر مواردی که اشاره کردید) پایینی دارند و برای وبسایت های درست و حسابی (عبارت بهتری پیدا نکردم!) مناسب نیستند. معمولا از این هاست ها برای تست برنامه استفاده میشه و یا سایتی رو بالا میارن تا اگر موفق بود هاست دیگری تهیه کنند و ... (به قول شما کار های ساده)

ولی مطمئن باشید اگر هاست رایگانی امکان اتصال دامنه (park) رو ارائه نکنه با شکست سنگینی مواجه میشه!

موفق باشید ./.